Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-03, 17:44   #2041
Talaaa87
Zadomowienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Dzieki Kochane, ze wsparlyscie mnie w wyborze Pierwsza suknia tez mi sie podobalo, ale czylam, ze jest dla mnie za zwykla:P a ja potrzebuje niezwyklą, a ta taka jest Malwus przybij piątke! to wklejam jeszcze raz tą co wybralam dla spoznialskich
Ta suknia byla na 180 , a ja mam 169 i rozmiar 40.. dlatego Malwus zastanawiam sie jak Ty w niej nie zginelas taka kruszynka? moze u Ciebie mieli jakis mniejszy rozmiar modelowy

Kochane me Bąbelki musze uciekac sie pakowac
Śliczności

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:45   #2042
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Oj niestety to prawda. Jestem zdecydowanie na nie, jeśli chodzi o kolor czarny w mieszkaniu. Na meblach widać od razu każdy odciska palca. Ledwo wytrzesz i zaraz widać kurz. A czarne płytki w łazience to już w ogóle hardzior, a jeszcze jak się ma twardą wodę, to już masakra.
Mój TŻ wykafelkował łazienkę na brązowo-beżową, tam gdzie jest brąz, to masakra i do tego zrobił podłogę brązową. W naszym gniazdku na takie coś nie pozwolę. Na biały również
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:48   #2043
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Już wiem, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1325338820 jednak nie mam aż takiej dużej dziury w głowie

Fajna, skąd ona?
Moja jest z Ms Moda kupowana w salonie w Warszawie

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2012-01-03 o 17:49
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:48   #2044
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Moja suknia jest w zestawieniu na pierwszej stronie ale podam Ci link https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1325338820
Nawet w awatarze masz taką. Jakiego projektanta?

• Na suknie jakie macie patrze na stronę 18
Stary 2012-01-03, 17:51   #2045
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Nawet w awatarze masz taką. Jakiego projektanta?

• Na suknie jakie macie patrze na stronę 18
Na pierwszej stronie tez jest zestawienie wszystkich sukienek moja Ms moda
Stary 2012-01-03, 17:53   #2046
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dziewczyny wczoraj byłam w pracy zdać kluczyk od szafki oddać strój roboczy i odzyskać książeczkę sanepidowską. No i się odważyłam i poszłam do dyrektorki zapytać się dlaczego nie przedłużyli mi umowy.
brawo Jagodziu, wiem że musiało cię to kosztować sporo odwagi, ale warto było. o tej pani nic nie napiszę

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
uwaga!!! zaliczka na mieszkanko wpłacona procedury ruszyły teraz pozostaje nam szukać inspiracji, zrobić zakupy i brać się za mały remoncik w lutym. już nie mogę się doczekać, jak otworzymy drzwi do własnego raju
super cieszę się razem z Wami

Paulinka - to najlepszy wybór bo suknia jest przepiękna i wyglądasz w niej wspaniale

byliśmy u księdza, jesteśmy pięknie wpisani do kalendarza (póki co sami na 7 .7.12). Jeździliśmy też szukac garniturów. Niestety z tym bedzie problem, bo Tż ma 197 cm i dłuuuugie ręce. Znaleźliśmy jedną firmę, która w razie potrzeby może zamówić u producenta garnitur pod wymiar. Sprzedawca mi wpadł w oko, bo sam był nienagannie ubrany i też był słusznego wzrostu, zatem nie straciliśmy nadziei. Ale Tż nie miał dziś fazy na mierzenie (o ile coś takiego w ogóle jest, dajecie wiarę?? ) no i nic nie pomierzyliśmy. Był jeden świetny garnitur - czarny matowy bez żadnych zdobien, prążków i świecenia (czyli taki jakiego szukamy) za 990 zł. Ja się kompletnie nie orientuję w cenach i nie wiem czy to tanio, czy drogo. Myślę że w tym tygodniu poszukamy czegoś na miejscu, jak nic nie będzie, to za tydzień będę w Krakowie i tam może coś znajdziemy. Zresztą nie wzięłam aparatu, a przecież fotki na wizaż musza być, nie?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:54   #2047
marylka80
Zadomowienie

Paulinka swietny wybor wygladasz w niej cudnie

Evonia dziewczyny maja racja, czarne plytki to masakra, wiem ze sa ostatnio bardzo modne ale nic nie bedziesz robic tylko je szorowac. Czerwony sufit nie obraz sie ale brzmi troche kiczowato. Jesli jednak bardzo chcesz czern w lazience to zrob sobie tylko jedna sciane w nich, i wybieraj plytki z dekorem np zlotym, srebrnym, albo jakimis wytlaczanymi kwiatami teraz jest ich duzo. Oczywiscie odpadaja sciany pod prysznicem i przy umyalce bo tam najbardziej widac. No i musisz miec dobra wentylacje bo jesli lazienka po kapili zaparuje to gdzieby te plytki nie byly to i tak beda na nich plamy. A jesli chesz dodac czerwien to tez zdecydiwanie lepiej na scianie niz na suficie. Teraz juz sie nir kladzie plytek do sufitu tylko fo polowy sciany wiec bedziesz miec pole do popisu
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:55   #2048
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
byliśmy u księdza, jesteśmy pięknie wpisani do kalendarza (póki co sami na 7 .7.12). Jeździliśmy też szukac garniturów. Niestety z tym bedzie problem, bo Tż ma 197 cm i dłuuuugie ręce. Znaleźliśmy jedną firmę, która w razie potrzeby może zamówić u producenta garnitur pod wymiar. Sprzedawca mi wpadł w oko, bo sam był nienagannie ubrany i też był słusznego wzrostu, zatem nie straciliśmy nadziei. Ale Tż nie miał dziś fazy na mierzenie (o ile coś takiego w ogóle jest, dajecie wiarę?? ) no i nic nie pomierzyliśmy. Był jeden świetny garnitur - czarny matowy bez żadnych zdobien, prążków i świecenia (czyli taki jakiego szukamy) za 990 zł. Ja się kompletnie nie orientuję w cenach i nie wiem czy to tanio, czy drogo. Myślę że w tym tygodniu poszukamy czegoś na miejscu, jak nic nie będzie, to za tydzień będę w Krakowie i tam może coś znajdziemy. Zresztą nie wzięłam aparatu, a przecież fotki na wizaż musza być, nie?
pewka
gratuluję zaklepania datki w kościele
Stary 2012-01-03, 17:55   #2049
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ wykafelkował łazienkę na brązowo-beżową, tam gdzie jest brąz, to masakra i do tego zrobił podłogę brązową. W naszym gniazdku na takie coś nie pozwolę. Na biały również
Taka jedna Pani u której czasem pracuje zrobila sobie CAŁĄ łazienkę na biało. Wygląda bosko, ale jak kiedyś sprzątanie tam zajmowało mi pół godzin, teraz siedzę tam 1.5 !
Każda ściana od sufitu po ziemie jest z płytek - takich większych bialych.. Coś w stylu jak w mieszkaniach na podłogę czasem się daje lub w sklepach..
M A S A K R A.
Ciągle trzeba myć te płytki bo widać osad. Ma też lustro również prawie od sufitu do umywalki, bardzo szerokie... No tak. fajnie. Za***biscie wygląda, ale chyba nikt nie myślał przy projekcie że będzie trzeba wspinać się na ich marmurowy zlew i sie spindrać aby lustro wymyć, a strasznie się kurzy

Ale już wole białą łazienkę od czarnej. Serio.
Czarna to dla mnie pomyłka.

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 17:56   #2050
Talaaa87
Zadomowienie

Kessi_86 a powiedz mi jaki bedziesz miała welon do tej swojej sukienki? bo z tego co widze to obie mamy tiulowe...

Pani Mgr
Stary 2012-01-03, 18:02   #2051
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
brawo Jagodziu, wiem że musiało cię to kosztować sporo odwagi, ale warto było. o tej pani nic nie napiszę

super cieszę się razem z Wami

Paulinka - to najlepszy wybór bo suknia jest przepiękna i wyglądasz w niej wspaniale

Gratulacje zaklepania godz
Mój TŻ ostatnio widział w Wawie garnitur za 600 zł podobno bardzo ładny
No zdjęcia obowiązkowo

A ja dzisiaj poszłam zapisać się do fryzjerki i co i blada już jakaś dziewczyna zapisała się na 10 i mi zostaje tylko 8 rano masakra nie wiem co teraz robić boję się że to za wcześnie ale wstępnie się zapisałam muszę jeszcze jutro zadzwonić do drugiego salonu i u nich się spytać

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Kessi_86 a powiedz mi jaki bedziesz miała welon do tej swojej sukienki? bo z tego co widze to obie mamy tiulowe...
Mi zakładała Pani welon obszyty takimi kryształkami czy czymś podobnym i pewnie będę mieć taki a jak nie to zwykły prosty, bo mierzyłam jeszcze długi ale do mojej sukni nie prezentował się ładnie
Stary 2012-01-03, 18:06   #2052
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Evonia dziewczyny maja racja, czarne plytki to masakra, wiem ze sa ostatnio bardzo modne ale nic nie bedziesz robic tylko je szorowac. Czerwony sufit nie obraz sie ale brzmi troche kiczowato. Jesli jednak bardzo chcesz czern w lazience to zrob sobie tylko jedna sciane w nich, i wybieraj plytki z dekorem np zlotym, srebrnym, albo jakimis wytlaczanymi kwiatami teraz jest ich duzo. Oczywiscie odpadaja sciany pod prysznicem i przy umyalce bo tam najbardziej widac. No i musisz miec dobra wentylacje bo jesli lazienka po kapili zaparuje to gdzieby te plytki nie byly to i tak beda na nich plamy. A jesli chesz dodac czerwien to tez zdecydiwanie lepiej na scianie niz na suficie. Teraz juz sie nir kladzie plytek do sufitu tylko fo polowy sciany wiec bedziesz miec pole do popisu
Zgadzam się z dziewczynami. Może coś takiego?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aranzacja_happy_days_.jpg (24,4 KB, 42 załadowań)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 18:12   #2053
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie kessi, ale że też mam tiulową to ci pokaże mój welon https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1324572082

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2012-01-03 o 18:13
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 18:26   #2054
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Ooo, miło wiedzieć Ja muszę jeszcze raz wyciągnąć Tż i ostatecznie się określę, bo już mniej więcej wiem czego chce

Jesteś młoda, piękna, na pewno znajdziesz jakąś pracę a jak nie, to zapraszam do mnie u mnie wysyp ciążówek a praca nieciężka... będziesz bawić się z dziećmi
dzięki nie wiam czy dała bym radę raczej moja siostra uwielbia dzieci ja jak na razie nie mam polotu ;p

nena gratuluję zapisania się w kościółku a godzina jaka?
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 18:29   #2055
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
kochana, ciemne płytki w łazience - nie polecam
miałam kiedyś takie kobaltowe - widać każdą kropelkę wody, nawet tej czystej
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Miałam "przyjemność" sprzątać czarną łazienkę... Coś okropnego. Wogóle czarne meble moim zdaniem są ciężkie w utrzymaniu czystości a łazienka tym bardziej..
Mam złe wspomnienia z tą pracą. Wogóle kobieta u ktorej pracowała miała prawie cały czarny dom wewnątrz .
Jak już coś, zdecyduj się na jakieś elementy i dodatki czarne, niż na kolor przewodni czarny Twojej łazienki. Lub poczytaj o utrzymaniu takiej łazienki. Może to ja się mylę
No i tamta Pani miała małą łazienkę i było niesamowicie ponuro nawet przy włączonym świetle... *nie miała okna*.Ale sam kolor był smutny.
No i faktycznie, smugi, krople wody, WSZYSTKO było widać. Nie mówiąc o kurzu...
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Zgadzam się z dziewczynami. Może coś takiego?
dzięki za info faktycznie muszę to powaznie przemyśleć.
co do sufitu to nie chciałam żadnych płytek, tylko właśnie od połowy ścian pomalowane farbą na czerwono i do tego podwieszenie.
ale to tylko luźno rzucone pomysły, teraz muszę się zająć ich weryfikacją
kasiu ta inspiracja jest super. już ją sobie zapisałam
Stary 2012-01-03, 18:29   #2056
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki wielkie, tej informacji potrzebowałam. A czy któraś z was była w sytuacji, że chrzest i bierzmowanie miała w innych parafiach?? bo podobno jakąś adnotację o takim bierzmowaniu trzeba mieć?
Tak jak już Ci dziewczyny pisały adnotacja powinna być wysłana do parafii w której był chrzest, ale ciocia (uzupełnia dokumentacje na plebani i jest katechetką) mówiła mi, ze to zależy od księdza czy wysłał czy nie wiec różnie bywa.

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

Ja też mam w getinbanku, jest darmowe pod warunkiem, że raz w miesiącu wpłynie mi wypłata na konto i miesięcznie zapłacę kartą za zakupy 400 zł, do tego dostałam lokatę na 3 miesiące 18% !
To nie jest to samo bo moje jest całkowicie bezpłatne i jest jako konto w open finances ale na licencji getin noble bank.

Cytat:

Mam swoją w domu z 2003 roku. Cały czas myślałam, że ważna jest 3 miesiące...

Wszystkie dokumenty spływają do macierzystej parafii, czytaj tam gdzie miałaś chrzest
To do ślubu?? Bo to musisz zabrać ze wskazaniem na ślub i wtedy on sobie to gdzieś tam pisze. Bo takie np. jak idziesz za matkę chrzestną to jest coś innego i to możesz brać kilka razy.

Cytat:
TAK TAK TAK!!!! 3 jest moja!!! jak zobaczylam ją w nowej kolekcji w katalogu to sie zakochalam i musialam ją poprostu miec!
Wiedziałam piękna jest

A ja własnie doszłam do wniosku, że nie będę się oglądać na tą laskę i najprawdopodobniej w czwartek jadę do salonu niedaleko mnie bo tam jest wyprzedaż i może coś znajdę w rozsądnej cenie.
Jakby któraś chciała zerknąć i ocenić to http://www.suknierose.pl/suknie_angel.html
No i oczywiście dalej zostaje princessa.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 18:34   #2057
Iwa87_18
Raczkowanie

GG do Iwa87_18

Cytat:
Dzieki Kochane, ze wsparlyscie mnie w wyborze Pierwsza suknia tez mi sie podobalo, ale czylam, ze jest dla mnie za zwykla:P a ja potrzebuje niezwyklą, a ta taka jest Malwus przybij piątke! to wklejam jeszcze raz tą co wybralam dla spoznialskich
Ta suknia byla na 180 , a ja mam 169 i rozmiar 40.. dlatego Malwus zastanawiam sie jak Ty w niej nie zginelas taka kruszynka? moze u Ciebie mieli jakis mniejszy rozmiar modelowy

Kochane me Bąbelki musze uciekac sie pakowac
Wyglądasz w niej rewelacyjnie ja niebawem jadę ją mierzyć po raz drugi by się przekonać że to na pewno ta.. a tak z ciekawości jaki to rozmiar 40 czy inny ?? ?? bo Ty wygladąsz w niej na 36 max ..jeszcze jak Cię dociągną ..to masakra będzie extra efekt i jak cenowo leci w Twoim mieście?? W salonie w Bielsku do końca roku mieli -10% to wychodziła jakoś 2650..a teraz pewnie wrócili do stałej ceny w granicach 2850 ..cena mała i nie mała..Ale jaki EFEKT !!!
Iwa87_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 18:35   #2058
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Nie zginęłam w niej bo moja była w rozmiarze 36, biust tez mi mierzyła mniej wiecej do mojego żeby nie było mega balonów, wzrost + mniej wiecej wielkośc obcasa i jeszcze pare centymetrów na zapas

to mialas farta Pani mi powiedziala ze powinnam miec wlasnie 36 mnie tez wymierzyla wszedzie:P z niektorych wymiarow chcialo mi sie smiac hehe w kwietniu bede miala pierwsza przymiarke bo bede wtedy w PL

dobra Dziewczynki, ja sie zagnam z Wami odezwe sie dopiero w czwartek jak dotrzemy.. caluje i sciskam Was mocno papa
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 18:36   #2059
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
kasiu ta inspiracja jest super. już ją sobie zapisałam
http://cer-rol.com.pl/

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 18:38   #2060
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa87_18 Pokaż wiadomość
Wyglądasz w niej rewelacyjnie ja niebawem jadę ją mierzyć po raz drugi by się przekonać że to na pewno ta.. a tak z ciekawości jaki to rozmiar 40 czy inny ?? ?? bo Ty wygladąsz w niej na 36 max ..jeszcze jak Cię dociągną ..to masakra będzie extra efekt i jak cenowo leci w Twoim mieście?? W salonie w Bielsku do końca roku mieli -10% to wychodziła jakoś 2650..a teraz pewnie wrócili do stałej ceny w granicach 2850 ..cena mała i nie mała..Ale jaki EFEKT !!!

dzieki tak, to byla 40.. i dluga strasznie:P zaplacilam 2650 po 10% rabacie
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 18:39   #2061
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
TAK TAK TAK!!!! 3 jest moja!!! jak zobaczylam ją w nowej kolekcji w katalogu to sie zakochalam i musialam ją poprostu miec!

gtauluje

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
OOO Jagodziu:P żeby nie było, że ściemniam oto jak wygladam w pracy

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Gratulacje zaklepania godz
Mój TŻ ostatnio widział w Wawie garnitur za 600 zł podobno bardzo ładny
No zdjęcia obowiązkowo

A ja dzisiaj poszłam zapisać się do fryzjerki i co i blada już jakaś dziewczyna zapisała się na 10 i mi zostaje tylko 8 rano masakra nie wiem co teraz robić boję się że to za wcześnie ale wstępnie się zapisałam muszę jeszcze jutro zadzwonić do drugiego salonu i u nich się spytać

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Mi zakładała Pani welon obszyty takimi kryształkami czy czymś podobnym i pewnie będę mieć taki a jak nie to zwykły prosty, bo mierzyłam jeszcze długi ale do mojej sukni nie prezentował się ładnie

mi też taki dobrała ale 150 zł na welon to dla mnie za dużo i kupiłam za 60 ale jednowarstwowy

ja się żegnam z wami bo TŻcik już jedzie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 18:41   #2062
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
nena gratuluję zapisania się w kościółku a godzina jaka?
16.00
myślę że to akurat. Bo msza skończy się przed piątą, pół godziny na życzenia, pół godziny na dojazd do naszej sali (30 km). Więc na sale dotrzemy nie wcześniej niż o szóstej, toaścik, obiadek i pierwszy taniec pewnie wpół do siódmej lub o siódmej

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 18:42   #2063
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
ja nie kessi, ale że też mam tiulową to ci pokaże mój welon https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1324572082
No tak Ty też masz tiulową... a napisałam do kessi bo akurat ogladałam jej sukienke... Twój welon bardzo ładny
ja myślałam o czymś takim http://moda.allegro.pl/atelier-luksu...032134054.html albo http://moda.allegro.pl/lilly-rose-we...010473508.html
długi do kościoła a póżniej zostawić tylko krótki na wesele...
Co Wy o tym sadzicie??

Pani Mgr
Stary 2012-01-03, 18:59   #2064
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
dzięki tu jest mnóstwo inspiracji
Stary 2012-01-03, 19:02   #2065
chanelka 24
Raczkowanie

Cytat:
Jest cudna świetny wybór kochana ja również ja wybrałam na pewno bedziemy zadowolone Ja za swoja placilam 2400 a ty masz juz z halka? bo moja cena to bez halki ale halke chyba wypozycze a powiedz mi bedziesz miec welon? ja juz zakupilam dluuugasny zawsze taki mi sie marzyl Pozdrawiam wszytskie PM a Wam zycze szczesliwej podrózy
chanelka 24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 19:02   #2066
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
16.00
myślę że to akurat. Bo msza skończy się przed piątą, pół godziny na życzenia, pół godziny na dojazd do naszej sali (30 km). Więc na sale dotrzemy nie wcześniej niż o szóstej, toaścik, obiadek i pierwszy taniec pewnie wpół do siódmej lub o siódmej
dokładnie 16 to idealna godzina. ja miałam mieć 16 ale ze względu na odbywające się majówki miałam do wyboru 15.30 albo 16.30
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 19:02   #2067
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
No tak Ty też masz tiulową... a napisałam do kessi bo akurat ogladałam jej sukienke... Twój welon bardzo ładny
ja myślałam o czymś takim http://moda.allegro.pl/atelier-luksu...032134054.html albo http://moda.allegro.pl/lilly-rose-we...010473508.html
Co Wy o tym sadzicie??
Bardzo chiałam mieć długi welon do kostek, nie do każdej sukni pasuje.
Uważam, za b. dobry pomysł
Stary 2012-01-03, 19:04   #2068
chanelka 24
Raczkowanie

Cytat:
Co Wy o tym sadzicie??
Też mam długi do kosciola a pozniej moge odpiac czesc dluga i zostaje mi krotki
chanelka 24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 19:05   #2069
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Kochane PMki!

Na początku życzę Wam Wszystkim jak najwspanialszego 2012 roku! Niech każdej z Was spełnią się plany i marzenia (nie tylko te ślubne) i każdy dzień będzie piękniejszy od poprzedniego!

Nie odzywałam się do Was prawie miesiąc, trochę już napisałam na poczcie dlaczego, ale niedługo do Was powrócę ;-)

Dzisiaj niestety jestem tylko na chwilkę i w zasadzie to nie bezinteresownie... Mam prośbę do dziewczyn, które mają dostęp do poczty: zostawiłam coś na poczcie i interesuje mnie Wasza opinia o tym czymś Będę ogromnie wdzięczna jak w wolnej chwilce zerkniecie (sprawa dość pilna ;-)). Z góry dziękuję i do przeczytania niebawem!

Pozdrawiam Was Wszystkie

PS. By the way, dziś u nas dokładnie 200 ddś!
witaj tenebrosko właśnie dzis zastanawialam sie,czy pojawiasz się jeszcze na wątku. Ja po długiej nieobecności powróciłam z suknią ślubną i bardzo mi Was brakowało

Cytat:
Nie doczytałam <gafa>
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...986480316.html zamówiłam kremowy, kolor kartki i etui jest taki sam, tylko inna faktura papieru. Bardzo mi się podobają. Wszyscy co głupio dogadywali, że jak tanie, to tandeta, nie mieli racji.
śliczne te zaproszenia

Cytat:

uwaga!!! zaliczka na mieszkanko wpłacona procedury ruszyły teraz pozostaje nam szukać inspiracji, zrobić zakupy i brać się za mały remoncik w lutym. już nie mogę się doczekać, jak otworzymy drzwi do własnego raju
gratuluję, fantastyczna wiadomość!!!!
Cytat:

MAM SUKNIE!!!!!!!!!!!!

jestescie ciekawe ktorą wybralam?
gratuluję! 3 to dobry wybór

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ja tego nie jestem w stanie zrozumieć. Przeraża mnie, że niektóre dziewczyny tego nie widzą. Wpychają się na siłę w za małe rzeczy i później wyglądają, jak kiełbaski.
A ubrać się można odpowiednio. Mam w pracy koleżankę. Nosi rozmiar 44
i zawsze, ale to zawsze jest ubrana super. Obojętnie, czy musi ubrać kostium na spotkanie, czy strój sportowy, czy spódnicę. Nigdy nie jest wciśnięta w ubiór, tym samym nic jej się nie wylewa na boki i wygląda super
no właśnie, otóż to. Jak ja przymierzałam suknię, do salonu weszła dziewczyna - mocno przy kości, ładnie umalowana, ładny, elegancki strój. Ze śmiechem powiedziała do babki z salonu: "Czy ma pani coś dla wielorybów?" POmyslalam,ze jest bardzo w porządku, skoro ma taki dystans do siebie, nie każdy umie z siebie żartować. Okazało się, że potrzebuje rozmiaru 56 i babka wyciągnęła jej suknię, która na niej świetnie wyglądała. Naprawdę, nie sądziłam, że będzie tak dobrze wyglądała. Prosta, ale elegancka, dobrze w niej wyglądała

Cytat:

super, wrzucaj foty!!!

p.s. pamiętacie moją jajeczną sąsiadkę? Otóż rozpuściłam plotki, że ubieram się w czerwoną suknię w stylu flamenco na swój ślub. Pamiętacie może, liczyłysmy, ze zgapi i też polezie taką kupować niestety, nie załapała haczyka.
Dziś dowiedziałam się, że rozgaduje, iż na swój ślub zamierzam ubrać się jak dziw** Heh, plan nie zadziałał, ale cóż... mam satysfakcję, że jeszcze niczego nie załatwili. Nie mają fotografa, kamerzysty i zespołu, za to rozdali już zaproszenia naszym wspólnym znajomym, zarezerwowali godzinę (moją godzinę ) w naszym kościele i próbowali przekupić moj zespół jajami To tak w skrócie.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 19:06   #2070
tusia_m
Zakorzenienie

Witam!

Wyjazd i Sylwester bardzo się udały. wszyscy byli zadowoleni.

Tenebrosa - oglądałam pocztę. Powiem tylko tyle - pomysł i wykonanie baaaaardzo mi się podoba! Oryginalnie, z poczuciem humoru. extra!

Pozdrawiam Was

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości