|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasz wzrost, a wzrost TŻa
Ja mam 159 cm, TŻ 174 cm i jak dla mnie jest idealnie
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najniższy chłopak z jakim sie umawiałam mial jakieś 162 cm , w ogóle mi to nie przeszkadzało, bardzo milło go wspominam. Najwyższy 2 metry- przeszkadzał mi jego wzrost.Ogólnie, mam słabość do kompaktowych mężczyzn, zbyt wysocy w stosunku do mojego wzrostu irytowali mnie. Miałam wrażenie że to jakiś niekompatybilny ze mną gatunek
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#34 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie jest tak, że mam 168 a TŻ 192 i musi się trochę schylać żeby dać mi buziaka, ale czuję się przy nim bezpiecznie ![]() Za to ex miał 170 i też było spoko:P |
||
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jaka roznica, ale jesli chodzi o odleglosc miedzy partnerami, to najlepsza taka, ze zeby odleglosc byla mniejsza niz dlugosc
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 170 cm a mój Tż 186 cm. Nam to pasuje
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
165 ja, 183 partner.
Wcześniejsi partnerzy: - 167 -170 175 Mam tendencję zwyżkową, ale to 183 już mi chyba styknie
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam 168, mój chłopak - 203
![]() No i musiałam polubić NBA ![]() Jego wzrost pierwszy zwrócił moją uwagę, uwielbiam wysokich facetów ![]() Wychodzę z założenia że każda potwora znajdzie swego amatora Wszelkie uogólnianie, tworzenie jakichś kanonów i zasad jakimi kierują się ludzie w doborze partnerów tylko krzywdzi tych, którzy w jakiś sposób nie pasują. Każdy jest inny i podoba mu się co innego.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam 163 cm? A TŻ ma 175 cm, dla mnie idealnie.
Poprzedni partner też miał tyle samo wzrostu. Za to kiedyś spotykałam się z chłopakiem który miał... 2 metry (nie podam co do cm ale były to pełne 2 metry) wcale nie było fajnie brzydko tak obgadywać ale miał okropne problemy z kręgosłupem bo skoczył w górę w bardzo krótkim czasie, rozstępy na plecach a potem z tego co mi wiadomo musiał konsultować się z kardiologiem. Trochę się czułam jak calineczka z tymi jego ogromnymi rękami a kupno wspólnego łóżka byłoby nie lada wyzwaniem nawet nie stworzyliśmy związku więc w sumie nigdy mi to przez myśl nie przeszło
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma czegos takiego jak najlepszy wzrost. Równie dobrze mozna by próbować okreslic idealny staż przed zamieszkaniem ze sobą, idealną pozycję seksualną itp. Każdy ma swoje gusta i upodobania, im jestem starsza, tym mniej uwagi zwracam na formę, więcej na treść
![]() On-180cm, ja 10cm niższa, ale i tak czuję się wysoka, jak założę obcasy jesteśmy równi, ale mi to wisi
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Zgadzam się z wypowiedziami dziewczyn ze najlepsza różnica między partnerami to taka jak im pasuje. Jedne dziewczyny wolą wyższych facetów inne preferują podobny wzrost ale prawda jest taka, ze jak się kocha to wzrost nie ma znaczenia
Dodam ze ja mam 163 cm a TZ 162 Mnie to ogóle nie przeszkadza, z TZ było trochę gorzej, widziałam jak na początku troszkę bał się ze inni będą się głupio patrzeć ale uświadomiłam mu ze jak patrzą to tylko z zazdrości Obcasy zakładam rzadko ale to tylko z tego względu ze po prostu ich nie lubię, wolę nieco luźniejszy, sportowy styl
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
ja 169/170, on 189 .
o szpilkach i tak nie ma mowy bo "przecież w balerinkach wglądasz lepiej" idealna różnica ? nie istnieje. nawet,gdyby miał 165cm i zachowywał się tak, jak teraz, to byłby tym moim. |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 168 cm, a TŻ 182 - dla mnie idealna różnica, bo lubię nosić obcasy; a jak ich nie mam, to mogę się wtulać w jego klatę
![]() Kiedyś spotykałam się z chłopakiem, który twierdził, że ma 172 cm - aczkolwiek chyba ściemniał, bo jak szliśmy obok siebie, to wyglądaliśmy na równych wzrostem Ale nie przeszkadzało mi to - w sumie wolałam mieć takiego, niż zbyt wysokiego
|
|
#47 |
|
EDUkator
|
Ja 164 cm, Tż 188 cm
![]() Poprzedni miał może 2 cm więcej niż ja i wybitnie nie chciał żebym nosiła szpilki.
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Mój partner jest równy mi wzrostem
Absolutnie nie przeszkadza mi to w noszeniu obcasów, moje najwyższe mają 14cm, a TŻ mnie w nich uwielbia ![]() Natomiast miałam kiedyś faceta 196cm. Dłuższe całowanie z nim to była dla mnie udręka ponieważ koszmarnie sztywniał mi kark od odchylania głowy
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze dodam, że z moim TŻ jest mi idealnie bo mu się mieszczę pod brodą przy przytulaniu
Do tej pory wybierałam "liliputów" (jak to określiła moja koleżanka)... ale przy moim 160cm to większość ludzi jest "wysoka" Więc chłopak 170cm również :P Ale teraz jest idealnie
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
ja 165 cm, mój TŻ 187 cm
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 170 cm, tż 186 cm.
Spotykałam się z niższymi facetami, ale szczerze mówiąc (i myślę że to jedna z najbardziej szczerych wypowiedzi tu, bo widzę że zdecydowana większość lubi niskich, ale tżta ma dużo wyższego od siebie) wolę wyższych od siebie, tak o minimum 10 cm. Źle się czuję przy niskim facecie, bo nie dość że okrągła, to jeszcze "wielka", i przy niższym wyglądam na jeszcze większą we własnym odczuciu, i moim zdaniem wygląda to komicznie. Poza tym lubię chodzić na obcasach a i tak zadzierać lekko głowę.
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-01-06 o 22:40 |
|
|
|
|
#52 |
|
jestę wieszczę
|
idealna różnica to 12,68 cm. Bo tak
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam 169, a TŻ 187. Jest idealnie
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
ja mam 166 cm, TŻ 182 cm i czuję się z tym bardzo dobrze
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Mam 166 mój TŻ jest wyższy ode mnie jedynie o pięć centymetrów. Ja bardzo lubię nosić wysokie buty, najlepiej czuję się w szpilkach, więc często go "przewyższam" ale ani ja ani on nie czujemy się z tego powodu niekomfortowo. TŻ jest najlepszy na wszechświecie i nigdy nie przyszło mi do głowy zastanawianie się czy różnica naszego wzrostu jest odpowiednia, czy nie
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja 170, on ponad 190. obcasy spokojnie, przynajmniej wtedy nie muszę stać na palcach żeby go pocałować bardzo lubię wysokich facetów.
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Ja 170 cm, mój TŻ 185 cm. Mój były za to był w sumie trochę niższy ode mnie.
Jak więc widać wzrost nie jest czynnikiem decydującym. Obecny facet wysoki jest, ale nie był to czynnik dlaczego z nim jestem. Najważniejsze, by ludzie razem dobrze się czuli. Nie czułam się źle będąc wyższa od faceta. Szpilek nie noszę, a teraz nawet jak załozę, to i tak będę niższa ;D |
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam 152 a mój mąż 182
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam 167 mój Tż 186. Nawet jak mam naprawdę wysokie szpilki to i tak jestem niższa
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
169cm - ja, natomiast TŻ około 183cm
![]() Więc cacy!
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.

, w ogóle mi to nie przeszkadzało, bardzo milło go wspominam. Najwyższy 2 metry- przeszkadzał mi jego wzrost.
No ale za nami to ludzie się odwracają, bośmy piękni oboje