Oleje i olejki do włosów - część IV - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-07, 13:43   #2161
Shazney
Zakorzenienie

Dot.: Oleje i olejki do włosów - część IV

Bożyszcz, co to za towarzystwo?! No cóż, trzymaj się jakoś...

Akcja denko bardzo by się przydała . Mam tyle butelek, a dokupuję nowe. Już mi się szafka nie domyka.

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 14:03   #2162
CryBebe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
dziewczyny czytylko ja spotykam sie z jawnym niezrozumieniem ignorantek jesli chodzi o oleje i calą pielęgnację wlosow? w mojej klasie pielegnacja wlosow to nalozenie raz w tygodniu byle czego na wlosy. dochodzą jeszcze farbowania i katowanie prostownica plus tapirowanie i tona lakieru.
i ciagle slysze ze mam zniszczone wlosy, ze mam manie ect.

nie pomijajac mojego nawyku skubania baby hair, ktore mam nierowne na powierzchni (wlosy trychonomiczne ? czy cos takiego) a w nerwowych sytuacjach drżą mi ręce i gdy np piszę test to skubie poprostu, musze zajac czyms reke. przykre, ze one nie maja czego poskubac nawet nawet na glowie. dochodzi jeszcze moje podejrzane azt i wrazliwa skora glowy, ktora swędzi i sie drapie, a ze mam dlugie paznokcie to nie jest to znowu takie ciche. no i co? mam wszy.
na co odpowiadam ze dana osoba pewnie ma doswiadczenie i wie jak to wyglada bo ma wszy łonowe.

ale mam kilka kolezanek z blizszego otoczenia ktore pytają o rady, stosują oleje itd.

Ania przeszczep mialam od ufo! ufowe wlosy mam

Ja co prawda szkołę skończyłam już dawno, ale jeśli chodzi o olejowanie to raczej nie chwalę się nikomu bo zauważyłam, że ludzie źle reagują na coś czego nie rozumieją.
Moja kuzynka ostatnio zobaczyła moje oleje i mnie pytała co to jest, czemu tak dużo tego mam itd. Jak jej powiedziałam, że mieszam te oleje i kłade na włosy to stwierdziła tylko, że ona ostatnio myje żelem pod prysznic bo nie miała szamponu a co dopiero jakieś oleje...
Czasami czuje się jak jakaś dziwna faktycznie, ale czego się dla włosów nie robi
CryBebe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 14:04   #2163
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ja dla wlasnego dobra tez sie tym nie chwale
Wlascie wiedza tylko rodzice i TZ.
U mnie, rodzice (nawet tata już zaczyna ogarniać ), TŻ i najbliższe koleżanki + moje współlokatorki

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 14:06   #2164
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
a co ja to, jak pojde na skarge do dyrektorki to jeszcze gorzej bede miec, ja 2 zmiane sie ucze i o 20 sama przez pol miasta ide. jak zechcą to i tak mi twarz przestawią. no i jeszcze mi dziewczyny mowily wlasnie o tych prostytutkach, bo mnie nie bylo
zreszta, ona jest taka mega, chyba za duzo filmow mafijnych sie naogladala bo mowila " ja moge siedziec w szpitalu, w wiezieniu albo pod ziemia a tu beda osobu ktore zrobia co kazę" to dlaczego placic typiarom musi?

trommelka, niech sobie zasadzą pole burakow, pojda i tam usiada, beda sie czuc jak w domu

edit: ja sie tam w klasie tez nie chwale o olejach ect ale czasem cos poslyszą albo widzą ze wlosami sie bawie (po myciu lubie ich dotykac) no ale coz.
Trzymaj się, zazdroszczą Ci.. i tyle...

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez CryBebe Pokaż wiadomość
Ja co prawda szkołę skończyłam już dawno, ale jeśli chodzi o olejowanie to raczej nie chwalę się nikomu bo zauważyłam, że ludzie źle reagują na coś czego nie rozumieją.
Moja kuzynka ostatnio zobaczyła moje oleje i mnie pytała co to jest, czemu tak dużo tego mam itd. Jak jej powiedziałam, że mieszam te oleje i kłade na włosy to stwierdziła tylko, że ona ostatnio myje żelem pod prysznic bo nie miała szamponu a co dopiero jakieś oleje...
Czasami czuje się jak jakaś dziwna faktycznie, ale czego się dla włosów nie robi
ja moją przyjaciółkę przeciągnęlam na "ciemną stronę mocy" nie olejuje tak często jak my(ale co jakiś czas naklada vatikę) , ale po myciu zawsze odżywka/maska odpowiednio dobrana itp.. farbuje henną.
Stary 2012-01-07, 14:14   #2165
siwa anka
Rozeznanie

Czarna Orchidea

Ojeju, ale Ty masz nieciekawie.. nie opoiadaj im o włoskach, niech mają takie byle jakie i się cieszą.. ja chyba dobrze Cię rozumiem, bo przechodziłam podobną sprawę na uczelni jak mówiłam o leczeniu depresji, narkomanii witaminą C, tyle, że obrywałam od samego wykładowcy że herezje sieje...profesor habilitowany - zeby nie było;-)

A jak coś musisz skubać, to sobie długopis maltretuj, albo ołówek. Miej coś w dłoni, może nie będzie Cię już tak ciągnąc do cudownych, olejowanych włosków ;-)

- Jakie to ma znaczenie, jeśli pomożesz tylko jednemu?
- To ma znaczenie dla tego, którego uratuję.
siwa anka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 14:15   #2166
CryBebe
Raczkowanie

Mi któryś olej nie służy z tych co mam, ale nie wiem który bo zawsze mieszam różne więc muszę robić teraz testy i będę pojedynczo stosować na całość każdy olej. Wiem już, że kokos jest dla mnie ok. Amla z dabura też mi służy, poza tym mam jeszcze Vatike ale ja tez juz stosowalam samodzielnie i juz mi się kończy i była całkiem całkiem.
Do sprawdzenia zostają mi ; makadamia, lniany, rycynowy, arganowy, konpny. A może po prostu takie miszanki mi nie służą i lepiej pojedynczo stosować albo max 2 oleje razem?
CryBebe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 15:32   #2167
aante_e
Miss Pudernica

U mnie o olejach wie mama i współlokatorki, ale one nie komentują, chociaż same katują włosy prostownicą i lakierem dzień w dzień. Generalnie one mają swoją pielęgnację drogeryjną, ja moje oleje i nawzajem podziwiamy swoje włosy. Pełna harmonia
A mama na razie jest na etapie przekonywania się do masek, nawet ostatnio mówiła, że musi znowu kupić BioWaxa (zużywała opakowanie rok,łał).
Stary 2012-01-07, 16:01   #2168
NinaSimone
Zakorzenienie

Mnie nie dziwi krytyka innych ludzi.. No przeciez.. takiej olejowej pielegnacji nie reklamuje "najlepszy fryzjer Polski" w tv. I ludzie sie nie znaja- reklama dzwignia handlu

Na stanie mam teraz resztki oleju z orzechow wloskich, Troche lnianego. Mam jeszcze kokos Parachute, ktory mi nie podszedl do wlosow, ale na cialo jest ok. Dwie butelki Sesy- jest to teraz moj hit, nie musze uzywac odzywki, a wlosy sa b. fajne. Nawet moja mama pochwalila moje kudly. A wczesniej sama byla przeciwna takiej metodzie pielegnacji. Moze ja namowie na testy, a jest do czego, bo ma krecone sianko.
NinaSimone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 16:05   #2169
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

U mnie w domu to rozumieją na szczęście innym się nie chwalę za bardzo, w poprzedniej pracy koleżanki nie mogły tego zrozumieć

teraz zacznę olejować włosy mojemu bratu, ma kręciołki długie do ramion (wyprostowane o wiele dłuższe) i są mocno przesuszone więc zgodził się na terapię dla swoich włosów
właściwie to tylko górna warstwa jest sucha i włosy są jaśniejsze od reszty (wyglądają trochę jak popalone) a spodnia warstwa jest ok, ma piękne sprężyste loczki mam nadzieje że olejowanie mu pomoże
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 16:05   #2170
StayInShape
Rozeznanie

Cytat:
u mnie akutalizacja wlosow klik
ide nadrobic co tam o olejkach mowilyscie
jakbyscie chcialy cos doradzic to nie krępujcie sie
Jakos umknęła mi Twoja wypowiedz , ale po tych wszytskich zachwytach and Twoimi włosami, postanowiłam ją odszukać i stwierdzam, że są całkowicie uzasadnione . Przepiękne masz włosy . Eh, można tu pisac godzinami o tym, jak piękne są .

Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
znam ten bol ostatnio podcinałam koncowki liczyłam sie z tym ze zostana z deka pocieniowane bo miałam wierzchnie warstwy zniszczone od prostownicy. nie spodziewałam sie jednak az takiego efektu włosy wywijają sie w kazda stone troche rano jak strach na wroble wygladam, jestem podłamana ...pozostało mi czekac i czekac
Siedzimy w tym razem . Czekanie i pielęgnacje teraz nam pomoże.
Nalozyłam dziś maskę, bo poprzednio tylko lekką odżywke i mam nadzieję, że warstwy lepiej będą wyglądać.

Cytat:
dziewczyny czytylko ja spotykam sie z jawnym niezrozumieniem ignorantek jesli chodzi o oleje i calą pielęgnację wlosow? w mojej klasie pielegnacja wlosow to nalozenie raz w tygodniu byle czego na wlosy. dochodzą jeszcze farbowania i katowanie prostownica plus tapirowanie i tona lakieru.
Nie napisze tu niczego nowego, po prostu Ci zazdroszczą. Stad takie a nie inne reakcje. Swoją drogą kiedyś czegoś takiego nie było. Jak chodziłam do szkoły to spotykalam sie z pochlebnymi opiniami na teamt moich włosów. Na studiach i w pracy też były zachwyty. Coż takie jest to "nowe pokolenie", charakteryzuję sie zawiścią i zazdrością.
Rób dalej swoje i nie zwracaj uwagi na te zazdrośnice
Stary 2012-01-07, 16:07   #2171
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Cytat:
Napisane przez NinaSimone Pokaż wiadomość
Mnie nie dziwi krytyka innych ludzi.. No przeciez.. takiej olejowej pielegnacji nie reklamuje "najlepszy fryzjer Polski" w tv. I ludzie sie nie znaja- reklama dzwignia handlu
Oglądałam ostatnio fragment programu na TV4, gdzie panie dyskutowały o kosmetykach do włosów. Jedna z nich zapytała stylistkę (fryzjerkę czy kto tam był, gubię się już w nowomodnym nazewnictwie) czy można stosować naturalne metody. Ola Kwaśniewska zapytała o olejowanie włosów oliwą.
Pani powiedziała, że owszem, ale po co skoro to takie czasochłonne, a na rynku jest tyle wspaniałych produktów, które sprawią, że włosy będą piękne.
Na początku może wydawać się, że zajmuje to dużo czasu. Ale przecież z olejem sprzątam, oglądam tv, nie śpię co prawda, ale większość z Was to robi. Olejowanie zajmuje chwilkę.
Pewnie lepiej pójść na saunę czy inny zabieg do fryzjera.

Jutro kładę na włosy masło babassu.

*Basia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 16:10   #2172
Haggat
Zakorzenienie

Moja mama też ma kręcone włosy ale nie umiem jej namówić na oleje. Jeżeli chodzi o "akcje denko" to u mnie wygląda tak, że dopiero jak zużyje jakiś kosmetyk do końca, to wtedy sięgam po nowy z szafki - bo w innym wypadku miałabym wszystko napoczęte - nie umiem się oprzeć :P Natomiast oleje mam w większości nowe - kokos, adwokat, migdał i winogrono, choć krokosza i amli tak z pół butelki więc na razie muszę coś skonczyć żeby się połasić na nowe.
Ostatnio bardzo mi przypadł do gustu czysty kokos, włosy się po nim pięknie błyszczą, ale są jakby jaśniejsze, czy to normalne? Bo kurcze zaraz z brązu mi się zrobi blond ....
Stary 2012-01-07, 16:11   #2173
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

u mnie na stancji po olejku khadi tylko wspollokatorzy pytali co tak smierdzi
Stary 2012-01-07, 16:12   #2174
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

A ostatnio jak dostałam paczkę z ZSK to się tata o wszystko pytał do czego i jak działa i stwierdził że może zostanę drugą Ireną Eris haha
Stary 2012-01-07, 16:14   #2175
NinaSimone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Basia* Pokaż wiadomość

Jutro kładę na włosy masło babassu.

Czy ono daje podobne efekty co olej kokosowy? A moze sa bardziej.. sliskie, miesiste?
NinaSimone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 16:16   #2176
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ono daje podobne efekty co olej kokosowy? A moze sa bardziej.. sliskie, miesiste?
ja wczoraj nałożyłam pierwszy raz babassu i u mnie był efekt bardzo śliskich włosów
Stary 2012-01-07, 16:18   #2177
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Cytat:
Dla mnie kokos i babassu dają podobne efekty. Włosy są właśnie mięsiste, błyszczące i śliskie. Oba oleje są moimi ulubionymi.

Stary 2012-01-07, 16:29   #2178
weegirl
Zakorzenienie

Tak Was czytam i się dziwię... ja nie spotkałam się jeszcze aż z takim niezrozumieniem Ale może wynika to z mojego wyjątkowo złośliwego sposobu bycia. Jak widzę, że ktoś ich nie potrzebuje, to nie próbuję go namawiać, bo niektórzy szczęściarze mają zdrowe i piękne włosy tak po prostu. Ja na oleje namówiłam moją mamę i siostrę, a także dwie przyjaciółki. No i znajomą fryzjerkę, która sama się zakochała w oleju kokosowym

Bo najlepiej mówić o olejach, których nazwy brzmią ciekawie: olej kokosowy, olej macadamia, olej ze słodkich migdałów, oleje ajurwedyjskie... prawda, że brzmi zachęcająco? Ewentualnie olej avocado... To musi brzmieć egzotycznie i atrakcyjnie.

Moja siostra przywiązuje małą wagę do pielęgnacji włosów, a ma loki. I do tego od jakiegoś czasu mocno je rozjaśnia farbą. Ciężko mi było ją namówić na przetrzymywaniu na włosach odżywki czy nakładanie oleju, głównie z tego powodu, że jest roztrzepana, no i szkoda jej czasu na takie pierdoły Ale tak uporczywie jej powtarzałam, że musi zadbać o włosy, bo są przeraźliwie suche, że się wzięła za pielęgnację. Na razie lubi najbardziej oliwkę BD dla mam

Moja mama z kolei sama mnie prosi o to, żebym jej wmasowała olej kokosowy we włosy i potrafi z nim chodzić cały dzień na głowie, jeśli nie wychodzi z domu. Zdarza jej się jeszcze sporo wpadek, jeśli chodzi o zakupy kosmetyczne, ale ogólnie jest nieźle. Tak więc teraz mogę się zabierać za nawracanie innych...
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 16:43   #2179
StayInShape
Rozeznanie

Cytat:
Dziala podobnie . Ja polecam też do skóry, ładnie sie wchłania i ciało ponętnie błyszczy.
Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
ja wczoraj nałożyłam pierwszy raz babassu i u mnie był efekt bardzo śliskich włosów
Też mialam wczoraj na noc babasuu, włosy są takieeee nawilżone,ale uzyłam też maski, więc to również jej zasługa. Czasem na koncówki wcieram babassu i też fajnie sie sprawdza .

Zapomniałam zapytać.
Wiem, że niektóre z was miksują oleje z odżywkami przed myciem. Czy ktoraś dodaje może olej do maski/odżywki po umyciu? Pomyślałam o dadaniu 1 lub 2 kropli, żyby wzmocnić działanie maski, ale nie wiem czy nie obciąży to włosow.
Stary 2012-01-07, 16:47   #2180
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Cytat:
Napisane przez StayInShape Pokaż wiadomość
Zapomniałam zapytać.
Pomyślałam o dadaniu 1 lub 2 kropli, żyby wzmocnić działanie maski, ale nie wiem czy nie obciąży to włosow.
Myszka tak robi, pomysł ściągnęłam od niej. Dodaję prawie za każdym razem do odżywki po 5 (po myciu odżywką), czasem 10 kropel (ale to po myciu szamponem). Nie obciąża mnie, chyba, że przesadzę i zbyt dużo dokapię. Dodaję też inne składniki (pantenol, sorbitol, keratynę i tp.)

Stary 2012-01-07, 16:50   #2181
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam zapytać.
Wiem, że niektóre z was miksują oleje z odżywkami przed myciem. Czy ktoraś dodaje może olej do maski/odżywki po umyciu? Pomyślałam o dadaniu 1 lub 2 kropli, żyby wzmocnić działanie maski, ale nie wiem czy nie obciąży to włosow.
ja tak nieraz robiłam, nie obciążało mi to włosów, tylko trzeba uważać z ilością, ale wiadomo, że zależy od włosów

ja dziś mam zamiar dodać do maski Dermogal A+E bo do twarzy mi się nie nadaje /zapycha/ więc staram się zużyć w inny sposób
Stary 2012-01-07, 17:03   #2182
StayInShape
Rozeznanie

Cytat:
Myszka tak robi, pomysł ściągnęłam od niej. Dodaję prawie za każdym razem do odżywki po 5 (po myciu odżywką), czasem 10 kropel (ale to po myciu szamponem). Nie obciąża mnie, chyba, że przesadzę i zbyt dużo dokapię. Dodaję też inne składniki (pantenol, sorbitol, keratynę i tp.)
Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
ja tak nieraz robiłam, nie obciążało mi to włosów, tylko trzeba uważać z ilością, ale wiadomo, że zależy od włosów

ja dziś mam zamiar dodać do maski Dermogal A+E bo do twarzy mi się nie nadaje /zapycha/ więc staram się zużyć w inny sposób
Dziękuję Dziewczyny za odpowiedzi. Następnym razem tak zrobię . Ja od kilku dni nakładam rybki na twarz i wspaniale nawilżają, ale to takie smierdziuchy ...

Basiu chyba masz dlugie włosy skoro, aż tyle dodajesz tych kropelek ? Ja mam do ramion więc myślę o 2 i powinno wystarczyć .
Stary 2012-01-07, 17:06   #2183
blond_i
Raczkowanie

Wykańczam tak odżywkę keratynową z Gala
Stary 2012-01-07, 17:12   #2184
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:
[U]
tak też myslałam ze takie włosy to tylko po przeszczepie
piękne

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 17:12   #2185
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Cytat:
Basiu chyba masz dlugie włosy skoro, aż tyle dodajesz tych kropelek ? Ja mam do ramion więc myślę o 2 i powinno wystarczyć .
Nie, mokre mam troszkę za ramiona, kiedy się skręcą są krótsze. Myję codziennie, więc nie zdążą się przetłuścić. Ale myślę, że 1-2 krople wystarczą zdecydowanie

Stary 2012-01-07, 17:18   #2186
StayInShape
Rozeznanie

Cytat:
Nie, mokre mam troszkę za ramiona, kiedy się skręcą są krótsze. Myję codziennie, więc nie zdążą się przetłuścić. Ale myślę, że 1-2 krople wystarczą zdecydowanie
.

Myślę, co tu nalożyć na końce, bo już prawie suche, a przydałoby się wygładzić
Stary 2012-01-07, 17:24   #2187
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

dziewczyny a miala ktoras taka sytuacje, ze zamowilyscie na dozie ale nie moglyscie go odebrac?
ja zlozylam zamowienie i o 30 juz bylo do odbioru, ale przez sytuacje w domu nie moglam jechac do szkoly, teraz patrze 4 juz status " zakoczone". chyba sprzedali juz te produkty skoro jest taki status? chyba pojde i sie dowiem, najwyzej jeszcze raz zamowie.
Stary 2012-01-07, 17:29   #2188
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Cytat:
dziewczyny a miala ktoras taka sytuacje, ze zamowilyscie na dozie ale nie moglyscie go odebrac?
ja zlozylam zamowienie i o 30 juz bylo do odbioru, ale przez sytuacje w domu nie moglam jechac do szkoly, teraz patrze 4 juz status " zakoczone". chyba sprzedali juz te produkty skoro jest taki status? chyba pojde i sie dowiem, najwyzej jeszcze raz zamowie.
A nie jest tak, że można odebrać w ciągu 7 dni? Zadzwoń do apteki i zapytaj.

Stary 2012-01-07, 17:32   #2189
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

nie pomijajac mojego nawyku skubania baby hair, ktore mam nierowne na powierzchni (wlosy trychonomiczne ? czy cos takiego) a w nerwowych sytuacjach drżą mi ręce i gdy np piszę test to skubie poprostu, musze zajac czyms reke. przykre, ze one nie maja czego poskubac nawet nawet na glowie. dochodzi jeszcze moje podejrzane azt i wrazliwa skora glowy, ktora swędzi i sie drapie, a ze mam dlugie paznokcie to nie jest to znowu takie ciche. no i co? mam wszy.
na co odpowiadam ze dana osoba pewnie ma doswiadczenie i wie jak to wyglada bo ma wszy łonowe.

ale mam kilka kolezanek z blizszego otoczenia ktore pytają o rady, stosują oleje itd.

Wiesz, ja ostatnio poprosiłam przyjaciółkę żeby przeszła się zemną do rossmana i apteki po rycyne to jak wybierałam szampon z tej tańszej półki bo ja kupowałam ziaje, która kosztuje 7 zł i firma mało znana, nie tak jak np. gliss kur, to ona do mnie czy ja naprawdę będę używać do włosów takiego taniego szamponu, że lepiej wziąć jakiś inny. A potem jak kupiłam olej to było ciągle po co mi to, że przecież dobre włosy mam i jej wystarcza szampon i odżywka A włosy ma brzydkie, bez życia.

Ja mam w lo typową żeńską klasę bo jest nas tylko 26 i to same dziewczyny. I z tego co zauważam to: mało jest kręconych włosów (tylko 3 dziewczyny mają kręcone w tym ja), tylko 1 dziewczyna ma naprawdę fajne włosy. Błyszczące, miękkie i długie (możliwe, że wizażanka) a reszta(w tym ja) mamy włosy zwykłe, no i są 2 przypadki włosów sianowatych, ale to mega. Takie okropne włosy, jedna dziewczyna nie dość, ze ciągle je czesze na lekcji () to jeszcze prawie wogóle nie ma włosów. Zamiast je prostować i sciąć te piórka to powinna zacząć je regenerować
Stary 2012-01-07, 17:32   #2190
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

teraz juz sie nie dodzwonie bo za pozno mnie tknęło w poniedzialek rano skocze i zapytam, jak nie to zamowie jeszcze raz.

zamawialyscie jakies oleje na dozie?
ja tylko migdalowy.

natalka u mnie same baby są. aa nie, jeden jest. no ale w sume jak baba.

Edytowane przez Czarna Orchidea
Czas edycji: 2012-01-07 o 17:34
Czarna Orchidea jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości