Krakowianki część XV - piszemy swoją historię - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-07, 14:27   #3121
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię

bbooooszzzzeeeeee cóż za weekend! zaliczyłyśmy wczoraj z Sis ze 4kluby i pierogarnię o 7rano rewelacja! szykujcie się na dzisiaj

czy w Bonarce jest New Yorker? bo pamiętam, że był ale ostatnio mi zniknął i nie mogłam go znaleźć:/

co do prawka to ja mam i bardzo się z tego cieszę. czuję się dzięki temu niezależna zrobiłam, bo na mnie naciskali i teraz jestem za to wdzięczna, bo pewnie nie miałabym czasu, siły, ochoty, kasy itd. A tak to zaraz po ukończeniu 18lat poszłam na kurs i fuuuu, jest Oczywiście na kursie niczego się nie nauczyła, absolutnie niczego! nie wiem w ogóle jak ja to zdałam dopiero po otrzymaniu prawka brał mnie na jazdy ówczesny facet- ok.23-24 wsiadaliśmy w samochód i jeździłam po mieście z zachowaniem wszelkich zasad- świetna metoda bo człowiek się nie stresuje, a wiele się uczy.
warto jest zrobić prawko więc masz dziewczyny- zapisywać się!

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziałyście coś takiego gdzieś stacjonarnie?
http://allegro.pl/zwijacz-kabla-kote...035629039.html

Blair, link, który wkleiłaś w Muzycznym jest boski! Ten facet śpiewa tak magicznie... A w dodatku niby urodą nie grzeszy a oczu od niego oderwać nie można.
Cudo!

Dla tych, którzy nie wiedzą o czym piszę: http://www.youtube.com/watch?v=5c2Le...eature=related
ja mam w wersji Reksia i mogę oddać, bo nawet wczoraj stwiedziłam, że tylko mi się kurzy

świetnie śpiewa ale patrzeć na niego nie mogę
i w ogóle wcześniej tego nie słyszałam, ale rzadko ostatnio słucham radia więc pewnie dlatego

Cytat:
A tu kolejna pokusa: http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=588101
Czemu ja nie jestem bogata albo wczoraj nie wygrałam w Lotto?

Nie zasnę, nie zasnę! nie ma szans
trzeba było zdzierać z niego jak był na wyciągnięcie ręki

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 14:34   #3122
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiencja jeśli już teraz boisz się dziwnych rond i linii tramwajowej to co będzie jeśli zdasz prawko w innym mieście bez tego typu atrakcji? Sam fakt posiadania licencji Cię nie uspokoi i przy wjeździe do Krakowa wciąż będzie Cię paraliżował strach i nie będziesz dobrym kierowcą (...)
Ola_Gie, piszę PW w sprawie Jamnika I dzięki za cynk, byłam dziś w Kuchniach Smaku i kupiłam olej kokosowy
Dokładnie

Cieszę się, że komuś się przydał cynk
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
bbooooszzzzeeeeee cóż za weekend! zaliczyłyśmy wczoraj z Sis ze 4kluby i pierogarnię o 7rano rewelacja! szykujcie się na dzisiaj

czy w Bonarce jest New Yorker? bo pamiętam, że był ale ostatnio mi zniknął i nie mogłam go znaleźć:/
Wow

Zawsze był koło H&Mu

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 14:35   #3123
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam, gdy zaczytywałam się w blogach i wątkach włosomaniaczek, to część robi to 2x w tygodniu, a część przed każdym myciem.
A ja raz w miesiącu
Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Zielona - z tego co się orientuję, klasyczna ma 3 struny metalowe i 3 nylonowe - dość 'miękkie', a akustyczna wszystkie metalowe - bardziej bolą paluchy. akustyczne są droższe, mają inne, mocniejsze, głębsze brzmienie (dlatego częściej wykorzystuje się je w zespołach). no i jeszcze jakieś drobiazgi techniczne, nieco szerszy gryf w klasycznej, inna ilość progów chyba...
To nie tylko kwestia strun - struny nadają brzmienie, które w muzyce klasycznej powinno być miększe, łagodniejsze, a dla zwykłych piosenek ostrzejsze.
Akustyczna jest większa, ma węższy gryf i inny rozkład progów.
Stary 2012-01-07, 14:36   #3124
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Hm... ja zdawałm prawko 2 lata temu i niczego nie losowałam. Egzamintor wybierał dla mnie manewry na bieżąco na mieście. A na placu obligatoryjnie ruszanie pod górę, rękaw i opowiadanie co jest pod maską, które światła do czego służą itp.
I to właśnie był już ten nowy zmieniony egzamin.
Przed nim przez wiele lat się losowało manewry
yyyy co to jest rękaw??

i która pierogarnia jest czynna o 7 rano??

Edytowane przez noicojamamtuwpisac
Czas edycji: 2012-01-07 o 14:39
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 14:40   #3125
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Pamiętam, że było jakieś zamówienie kiedyś na Yerbę Matę. Czy zostało ono zrealizowane? Pija któraś namiętnie? Może coś polecić?

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 14:43   #3126
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
ja mam w wersji Reksia i mogę oddać, bo nawet wczoraj stwiedziłam, że tylko mi się kurzy

świetnie śpiewa ale patrzeć na niego nie mogę
i w ogóle wcześniej tego nie słyszałam, ale rzadko ostatnio słucham radia więc pewnie dlatego

trzeba było zdzierać z niego jak był na wyciągnięcie ręki
1. O, super GG to wzięłabym od Ciebie, bo z Olą to nie wiem kiedy bym się mogła zobaczyć. Co byś chciała w ramach rewanżu?

2. Ja też to dopiero wczoraj odkryłam, a tu się okazuje, że Polska od co najmniej miesiąca tym żyje. Chyba naprawdę nie nadążam za tym światem

3. Dziś też gra w Częstochowie
W ogóle to obskoczyłam kilka kiosków, bo chciałam dorwać Playboy'a - Bartman postanowił w tej cudownej gazecie udzielić wywiadu Ale wszystkie numery są zafoliowane, bo dołączony jest kalendarz z gołymi babami Więc może którejś Tż/kolega czytuje takie pismo i mogłabym pożyczyć ową gazetę, bo 12,99 mi szkoda

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
yyyy co to jest rękaw??
Yyyy, to łuk U nas się tak mówi
Stary 2012-01-07, 14:48   #3127
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Yyyy, to łuk U nas się tak mówi
aaaaa już myślałam, że wymyslili coś nowego od moich zamierzchłych czasów . Skojarzyło mi się z jakimiś kosmicznymi technologiami i szkoleniami

Co do tej pieśni z zasuszonym panem, tak wiele ludzi ją wkleja wszędzie iż.......
https://www.facebook.com/pages/Gotye...0970140?ref=ts

Facebook nigdy nie pozostaje obojetny na takie "zjawiska" ;p

O mamo! Jest bardziej sławna niż myślałam. Są już nawet parodie hehe

http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=A1a1lfGGrd0

Edytowane przez noicojamamtuwpisac
Czas edycji: 2012-01-07 o 14:53
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 14:59   #3128
Lenkapuma
Zakorzenienie

Mój 2000 post

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 15:18   #3129
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Olejujące się wizażanki, może byśmy zrobiły zamówienie na jakieś ciepłe turbany na głowę? Nie wiem, jak Wy, ale dla mnie owijanie folii ręcznikiem jest niewygodne - ręcznik się zsuwa i przemieszcza. Wydaje mi się, że są takie specjalne turbany, już wyprofilowane i ukształtowane odpowiednio.
tadaaaam
http://allegro.pl/listing.php/search...&category=1429
http://allegro.pl/listing.php/search...&string=czepek
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 15:44   #3130
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Ola - a nie przerażają Cię tramwaje? te dziwaczne ronda? czasem mam wrazenie że jeżdżąc L-ką przez godzinę pół godziny stoi się w korku
wcale nie są takie straszne jak się wydają

Cytat:
SdC - ja wiem tylko tyle, że egzamin teoretyczny ma być dużo trudniejszy. teraz masz zamkniętą pulę pytań, dużo czasu na odpowiedź, a po zmianach pytań ma być strasznie duża ilość (nie do ogarnięcia raczej) i 20 sekund na odpowiedź bez możliwości powrotu do pytania. nie wiem czy w praktycznym są jakieś duże zmiany.
Zmiany dotyczą tylko części teoretycznej egzaminu, praktyczny pozostaje bez zmian.

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Wiem jak się mają zmienić zasady, ale uważam, że to co się dzieje teraz jest poniżej krytyki. Sama nie mam prawa jazdy, ale cieszę się, że egzamin będzie zmieniony na bardziej sensowny. Dwa lata temu (czy jakoś tak) też były zmiany, na egzaminie praktycznym, który jest chyba trudniej zdać i jakoś od tego czasu ludzie zdają prawo jazdy.
To prawda, że to co się wyprawia to paranoja. Ale problem w tym, że nikt w szkole nie potrafił mi powiedziec jak to wszystko będzie wyglądac po zmianach, co zrobią z osobami na tak. B1, którzy dostaną dokument upoważniający do jazdy na quadzie a nie na smartach jak teraz. Zero wyczerpujących informacji i wszechobecne sianie paniki Pomijam już fakt wykorzystywania tego strachu w celach zarobkowych i upychanie kursantów w takich ilościach, że instruktorzy przekraczają dopuszczalną ilośc godzin pracy

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 16:01   #3131
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Kokos, Amla, Sesa, z BU można Monoi, czytałam też o jakiejś rossmanowskiej oliwce dla dzieci. Ogólnie wszystkie
Cytat:
Na poczatek to, co masz w kuchni - olej z oliwek lub winogron.

Tak czy siak dziękuję za chęć pomocy

Cytat:
3. Dziś też gra w Częstochowie
W ogóle to obskoczyłam kilka kiosków, bo chciałam dorwać Playboy'a - Bartman postanowił w tej cudownej gazecie udzielić wywiadu Ale wszystkie numery są zafoliowane, bo dołączony jest kalendarz z gołymi babami Więc może którejś Tż/kolega czytuje takie pismo i mogłabym pożyczyć ową gazetę, bo 12,99 mi szkoda
Ja liczę, że sam wywiad dorwę gdzieś w internecie
Stary 2012-01-07, 16:05   #3132
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Dziewczyny jeśli się wahacie to polecam prawko w Krakowie. Zupełnie inaczej będzie Wam się jeździć. Kasiencja jeśli już teraz boisz się dziwnych rond i linii tramwajowej to co będzie jeśli zdasz prawko w innym mieście bez tego typu atrakcji? Sam fakt posiadania licencji Cię nie uspokoi i przy wjeździe do Krakowa wciąż będzie Cię paraliżował strach i nie będziesz dobrym kierowcą
Jeśli zdasz w Krakowie to poradzisz sobie i w Warszawie, Madrycie, Rzymie czy Berlinie. Widzę to po sobie. Aż się palę do prowadzenia samochodu czy w polskich miastach czy za granicą a kiedyś bałam się tak samo jak Ty albo jeszcze bardziej
Przed egzaminem na prawko modliłam się, aby w nocy spadła na mnie półka z książkami, która wtedy wisiała nad moim łóżkiem i żebym nie musiała przez to przechodzić
To był najbardziej stresujący egzamin w moim życiu, ale warto się przemóc i wyciągnąć z tego kursu jak najwięcej
wiesz Granatku, "boję się" wynika z tego, że jazda samochodem jest dla mnie tak samo abstrakcyjna jak nie wiem... nurkowanie? mówienie po chińsku? nigdy tego nie robiłam i wydaje mi się to trudne. nie, nie mam jakiejś fobii, paraliżującego strachu czy coś, po prostu zastanawiam się czy nie jestem do tego trochę zbyt fajtłapowata a każdy błąd w czasie jazdy może dużo kosztować

a jak to w Krakowie jest z czasem oczekiwania? bo u mnie w mieście kurs można zrobić stosunkowo szybko, nie chciałabym czekać po 2 tygodnie na kolejną godzinę jazdy.

Cytat:
tak, na parterze, na końcu (patrząc od wejścia od Kamieńskiego), obok H&M

ps. Zielona_nadzieja - tak podsumowując, ja bym na Twoim miejscu zdecydowała się na klasyczną, i to taką do 200zł, w końcu nie wiadomo jak bardzo intensywnie będziesz grać i czy Ci się to spodoba a tak wydasz mniej kasy, a różnicy nie odczujesz. bo TŻ mówi że dobry akustyk to już bardziej wydatek rzędu 500zł. ja się uczyłam grać na byle jakiej gitarze za kilkadziesiąt zł, pomijam fakt że jakoś szybko przestałam

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2012-01-07 o 16:14
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 16:16   #3133
Ineso
Matka Smoka

Te pierwsze z pierwszego linka: http://allegro.pl/recznik-do-suszeni...020058538.html widywałam po 5zł w sklepach typu ,,wszystko za 2zł" i są z porządnej mikrofibry, mięsiste, polecam
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 16:19   #3134
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
ps. Zielona_nadzieja - tak podsumowując, ja bym na Twoim miejscu zdecydowała się na klasyczną, i to taką do 200zł, w końcu nie wiadomo jak bardzo intensywnie będziesz grać i czy Ci się to spodoba a tak wydasz mniej kasy, a różnicy nie odczujesz. bo TŻ mówi że dobry akustyk to już bardziej wydatek rzędu 500zł. ja się uczyłam grać na byle jakiej gitarze za kilkadziesiąt zł, pomijam fakt że jakoś szybko przestałam
A ja bym jej zaleciła tanią akustyczną. Dobrej nie potrzebuje, a klasyczna ma szerszy gryf, przez co trudniej złapać pewne chwyty, zwłaszcza drobną, kobiecą dłonią.

Grałam na klasycznej, ale grałam muzykę klasyczną.
Ja mam taki:
http://allegro.pl/czepek-do-pasemek-...986332186.html
Ręcznikowy turban kompletnie się u mnie nie sprawdził, równie to niewygodne jak zwykły ręcznik.
Stary 2012-01-07, 16:21   #3135
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
wiesz Granatku, "boję się" wynika z tego, że jazda samochodem jest dla mnie tak samo abstrakcyjna jak nie wiem... nurkowanie? mówienie po chińsku? nigdy tego nie robiłam i wydaje mi się to trudne. nie, nie mam jakiejś fobii, paraliżującego strachu czy coś, po prostu zastanawiam się czy nie jestem do tego trochę zbyt fajtłapowata a każdy błąd w czasie jazdy może dużo kosztować

a jak to w Krakowie jest z czasem oczekiwania? bo u mnie w mieście kurs można zrobić stosunkowo szybko, nie chciałabym czekać po 2 tygodnie na kolejną godzinę jazdy.
To tym bardziej śmiało się zapisuj - zdążysz zdać przed wakacjami i w lato doszlifować umiejętności na rodzinnych autach

W mojej szkole nie miałam problemów. Umawiałam się na mniej więcej 6h tygodniowo (3x2godziny). A na egzamin czekałam ok. 2 tygodni.
Większość egzaminów odbywa się na północnym wschodzie Krakowa (powiedzmy od linii Grzegórzeckie-Mogilskie w prawo), więc warto wybrać szkołę, która ma swoją siedzibę na tym terenie, żeby nie tracić czasu na stanie w korkach w celu dojechania do Huty.
Stary 2012-01-07, 16:24   #3136
kasiencja
Pani Buka

Malla - no to się dziewczyna pogubi ale zależy jak bardzo jest pełna zapału i ile pieniędzy chce przeznaczyć mnie od akustycznej strasznie bolały palce na początku.

Granatowo - no, tylko właśnie, jest jeden problem... kasa, kasa czy raczej jej brak... swoje pieniądze chciałabym odłożyć na wakacje bo tak to nigdzie nie pojadę, a nie wiem czy rodziców będzie teraz stać na opłacenie mi kursu. ale dzięki za info odnośnie lokalizacji, jakby co będę pamiętać

Stary 2012-01-07, 16:29   #3137
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla - no to się dziewczyna pogubi ale zależy jak bardzo jest pełna zapału i ile pieniędzy chce przeznaczyć mnie od akustycznej strasznie bolały palce na początku.
Przecież może założyć nylonowe struny.
Stary 2012-01-07, 16:31   #3138
kasiencja
Pani Buka

no może i to wszystko też zależy od tego, jak bardzo ma drobne dłonie i wrażliwe palce

Stary 2012-01-07, 16:33   #3139
lalaith
Zakorzenienie

Pozdrowienia z Warszawy
Stary 2012-01-07, 16:36   #3140
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A ja bym jej zaleciła tanią akustyczną. Dobrej nie potrzebuje, a klasyczna ma szerszy gryf, przez co trudniej złapać pewne chwyty, zwłaszcza drobną, kobiecą dłonią.

Grałam na klasycznej, ale grałam muzykę klasyczną.
Cytat:
Dzięki dziewczyny Wizażanki naprawdę znają się na wszystkim Chcę wydać max 150-200zł, bo tak jak kasiencja mówi, nie wiem, czy moja przygoda potrwa długo. Zawsze wydawało mi się, że jestem kompletnym antytalenciem muzycznym, ale po Sylwestrze tak bardzo napaliłam się na gitarę, że chyba spróbuję przekonać samą siebie, że jest inaczej. Co do tego, że się pogubię - no nie powiem, trochę namieszałyście mi w głowie, ale poczytam jeszcze trochę w Internecie, zanim się ostatecznie zdecyduję
Stary 2012-01-07, 16:39   #3141
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Ja mam taki:
http://allegro.pl/czepek-do-pasemek-...986332186.html
Ręcznikowy turban kompletnie się u mnie nie sprawdził, równie to niewygodne jak zwykły ręcznik.
wyobraziłam sobie wyraz twarzy tż jakby mnie w tym zobaczył.
Aczkolwiek praktyczne. Też mi się zsuwają turbany.
Stary 2012-01-07, 16:47   #3142
2016070953
Konto usunięte

lalaith co porabiasz w Warszawie ?
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 17:14   #3143
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
W mojej szkole nie miałam problemów. Umawiałam się na mniej więcej 6h tygodniowo (3x2godziny). A na egzamin czekałam ok. 2 tygodni.
Większość egzaminów odbywa się na północnym wschodzie Krakowa (powiedzmy od linii Grzegórzeckie-Mogilskie w prawo), więc warto wybrać szkołę, która ma swoją siedzibę na tym terenie, żeby nie tracić czasu na stanie w korkach w celu dojechania do Huty.
Z jazdami nie ma problemu, ja zaczęłam zaraz po skończeniu teorii i tak jak Granatowo miałam średnio po 6h w tygodniu.
A co do egzaminu to gdzie on jest zależy w której siedzibie MORD zapisujesz się na egzamin: jest oddział terenowy w Bronowicach i wtedy egzamin jest właśnie w tych rejonach i jest oddział na Nowohuckiej - wtedy egzamin odbywa się w Nowej Hucie.

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Pozdrowienia z Warszawy
pozdrawiam również co tam robisz?

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 17:44   #3144
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Pozdrowienia z Warszawy
Buziaki dla Ł. :P
Cytat:
wyobraziłam sobie wyraz twarzy tż jakby mnie w tym zobaczył.
U mnie to zawsze jest coś w stylu "witaj, przybyszu z obcej planety!"
Stary 2012-01-07, 17:55   #3145
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
A potem TŻ mi mówi : " Wiesz, ja to się Ciebie czasem boję "
no w sumie...
ale tak jest, kobieta niby taka niepozorna, ale w kaszę jej nie nadmuchasz!

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ja właśnie mówię o tym wcześniejszym . Tak zdawał jeszcze mój TŻ . A może to było już 3 lata temu? Nie wiem .
aha, no to ja właśnie też tak zdawałam 3 lata temu i zmiana była niedługo potem

Cytat:
Hm... ja zdawałm prawko 2 lata temu i niczego nie losowałam. Egzamintor wybierał dla mnie manewry na bieżąco na mieście. A na placu obligatoryjnie ruszanie pod górę, rękaw i opowiadanie co jest pod maską, które światła do czego służą itp.
I to właśnie był już ten nowy zmieniony egzamin.
Przed nim przez wiele lat się losowało manewry

Dziewczyny jeśli się wahacie to polecam prawko w Krakowie. Zupełnie inaczej będzie Wam się jeździć. Kasiencja jeśli już teraz boisz się dziwnych rond i linii tramwajowej to co będzie jeśli zdasz prawko w innym mieście bez tego typu atrakcji? Sam fakt posiadania licencji Cię nie uspokoi i przy wjeździe do Krakowa wciąż będzie Cię paraliżował strach i nie będziesz dobrym kierowcą
Jeśli zdasz w Krakowie to poradzisz sobie i w Warszawie, Madrycie, Rzymie czy Berlinie. Widzę to po sobie. Aż się palę do prowadzenia samochodu czy w polskich miastach czy za granicą a kiedyś bałam się tak samo jak Ty albo jeszcze bardziej
Przed egzaminem na prawko modliłam się, aby w nocy spadła na mnie półka z książkami, która wtedy wisiała nad moim łóżkiem i żebym nie musiała przez to przechodzić
To był najbardziej stresujący egzamin w moim życiu, ale warto się przemóc i wyciągnąć z tego kursu jak najwięcej
no bo to nie jest takie prawdziwe losowanie - po prostu egzaminator wybiera i nie trzeba o wszystkim opowiadać
a czasy tego prawdziwego losowania manewrów na placu to już spooro temu były

kasiencja granatowa Ci dobrze mówi tu nie chodzi o to, żeby zdać prawko po jak najmniejszej linii oporu, ale żeby mimo wszystko nabyć trochę pewności za kierownicą. A zwłaszcza jeśli już tu mieszkasz.

granatowa ja w nocy przed egzaminem złapałam grypę żołądkową, wymiotowałam, gorączka, brzuch mnie bolał, no cuda na kiju - trzymało mnie jeszcze w trakcie egzaminu. Jak czekałam, aż mnie poproszą na plac, to już mi środki przestawały działać i myślałam, że poproszę egzaminatora, żeby mnie odwiózł do domu, bo tak się fatalnie czuję Ale zdałam

Cytat:
Pozdrowienia z Warszawy
pozdrowienia! a Ciebie gdzie tam wywiało?

Ogłoszenie parafialne - potrzebuję Waszej pomocy!
Dziewczęta, badam rozpoznawalność marek przez społeczeństwo, a to temat mojej pracy licencjackiej i bez tych wiadomości nic nie zrobię
Ułożyłam krótką ankietę - czy możecie poświęcić chwilkę na jej wypełnienie? Proooszę Zależy mi na każdej opinii, bez względu na Wasze zainteresowanie fotografią, miejsce zamieszkania, płeć czy whatever. Jeśli macie też jakichś znajomych, nie mówię, że do wszystkich, ale np tych których to może dotyczyć, to proszę, podeślijcie im też, chociażby wrzucić linka na Facebookową tablicę, tak bardzo mi pomożecie!
Wiem, męczę, ale to warunek, podstawa mojej pracy i bez tego ani rusz

Link: moje-ankiety. pl/respond-18534.html

Dziękuję!

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 18:02   #3146
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
Ogłoszenie parafialne - potrzebuję Waszej pomocy!
Dziewczęta, badam rozpoznawalność marek przez społeczeństwo, a to temat mojej pracy licencjackiej i bez tych wiadomości nic nie zrobię
Ułożyłam krótką ankietę - czy możecie poświęcić chwilkę na jej wypełnienie? Proooszę Zależy mi na każdej opinii, bez względu na Wasze zainteresowanie fotografią, miejsce zamieszkania, płeć czy whatever. Jeśli macie też jakichś znajomych, nie mówię, że do wszystkich, ale np tych których to może dotyczyć, to proszę, podeślijcie im też, chociażby wrzucić linka na Facebookową tablicę, tak bardzo mi pomożecie!
Wiem, męczę, ale to warunek, podstawa mojej pracy i bez tego ani rusz

Link: moje-ankiety. pl/respond-18534.html

Dziękuję!
A przypomniałabyś mi o tym jutro? Bo teraz zmykam się szykować na imprezę, a chciałabym pomóc

Nie mam weny na makijaż chciałabym jakiś dwukolorowy, mam fioletową bluzkę i jeansy. Jakie kontrastowe barwy by tu pasowały, tak żeby fajnie wyglądały przy niebieskich oczach?

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 18:04   #3147
Ineso
Matka Smoka

Soline, link nie działa - po dopisaniu www wyrzuca mi google kilkadziesiąt wyników.
Stary 2012-01-07, 18:06   #3148
nicRu
maszyna, nie człowiek

Wypełniono
Stary 2012-01-07, 18:12   #3149
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Soline, link nie działa - po dopisaniu www wyrzuca mi google kilkadziesiąt wyników.
Usuń spację, bodajże przed .pl

Soline, wypełnione. Trochę pościemniałam

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2012-01-07 o 18:14
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 18:20   #3150
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Usuń spację, bodajże przed .pl

Zrobione.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości