|
|
#181 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moje (nie)udane próby* (*niepotrzebne skreślić ;))
Cytat:
Mnie też on się baaaardzo podoba Tereniu Smyku U mnie u mnie!!!! Sylwuś dziękuję Smyku Cytat:
Dziękuję Alinko Anuleczka - już u Świętego Mikołaja zamówiłam bo niestety wszystkie zdekupażowałam, |
||
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Moje obie wymianki i Madzia Sioodemka i Stokrotka - Justyna otrzymały już swoje prezenty, a reszta naszej małej społeczności odgadła, więc mogę pokazać com zrobiła.
Z racji tego, że nie chciałam i nie umiałabym żadnej z moich wymianek wyróżniać, i aby ta druga nie czułą się pokrzywdzona, postanowiłam, że otrzymają ode mnie taki sam upominek. Z małą maleńką różnicą: Stokrotki prezent miał jeszcze przecierki, takie delikatne i gdzieniegdzie. Nie mogłam się także powstrzymać aby sobie nie zrobić świeczników (ale już dużo mniejszych) w tym samym stylu. Prezencik Magdy (z moim maleńkim dodatkowym świecznikiem na 1 tealighta): O i jeszcze moja pierwsza w życiu kartka, zaznaczam tylko: PROSZĘ SIĘ NIE ŚMIAĆ!!! |
|
|
|
|
#183 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Bardzo śliczne świeczniki, wielkie
![]() Uwielbiam złotą tonację na święta |
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Pupilko
![]() Prezencik drugi poleciał do innego kraju (na obczyźnie moje dzieło!!!!) czyli do Stokrotki. Razem ze świecznikiem druga moja karteczka i tu też zaznaczam: nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku..... |
|
|
|
|
#185 |
|
|
Też bardzo bardzo ładny
Karteczka super |
|
|
|
|
#186 |
|
Wtajemniczenie
|
Świeczniki i karteczki baaardzo piękniutkie Walerianko zrobiłaś
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
No tyle ile było zgadywania z tymi świecznikami.... to ja ci nigdy nie zapomnę, moja kochana!!! Śliczne są!!
I ile słodyczy!!!! ( to niefart że mnie nie wylosowałaś, ja jestem cookie monster do kwadratu:P ale moje Mikołajki chyba co nieco o tym wiedziały, bo też nie pożałowały dóbr) I śliczne karteczki. W zeszłym roku, jak miałam do dyspozycji tylko bllok techniczny z kartkami kolorowymi i kredki, to robiłam takie made in przedszkole Ale.... na zlocie zostałam obdarowana tyloma karteczkowymi przydasiami, że teraz mogę " cuś niecuś więcej" - zachęta do pojawiania się na zlotach!!!! Ba, nie zachęta tylko rozkaz!!Buziam cię moooocno |
|
|
|
|
#189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
))A żebyś wiedziała, że moje karteczki made in przedszkole - bo jak zobaczyłam Wasze, to miałam ochotę schować się pod stół ze wstyda ![]() A zlocik - no cóż może letnią porą uda się zorganizować w Słupsku ![]() ![]() Ale bardzo bardzo bardzo chciałabym spotkać się ze wszystkimi (Szpiegami z Krainy Deszczowców, Harpaganami, JOM-ami, i innymi mieszkańcami dziupli wszystkimi wszystkimi świrkami) więc będę się spinać przy następnym zlocie!Obiecuję jakiem Walerianka!!! Dziękuję |
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
wszędzie światłodaje a ja ani jednego nie zrobiłam, wstyd normalnie!
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie,że kartki śliczne!I reszta też!
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia, ty nie powinnaś ciągnąc do Słupska tylko ze Słupska, wyrwać się na wojaże w Polskę, wtedy dopiero poczujesz prawdziwy, zlotowy klimat!
Bita śmietana z borówkami na Rynku w Krakowie, pieczonki w Pazurku i moc innych atrakcji w każdym miejscu, które nawiedziłyśmy. Oj, jak mi się chce!! |
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Aga
Ja uważam, że Twoje kartki są śliczne. Ale Ci wybaczam to co piszesz. Jak wiadomo wielcy artyści nigdy ze swoich dzieł nie byli zadowoleni. Świeczniki już wcześniej podziwiane - całkiem , całkiem mi się podobają. Mogłabym takie mieć. Ja jeszcze nigdy ani jednego nie zrobiłam. |
|
|
|
|
#194 | ||
|
Zadomowienie
|
Haha a ja za to nie zrobiłam żadnej bombki
))Jolu ale za to moje pierwsze ))Cytat:
Więc niech już będzie wiosna i zlot jakiś ![]() Cytat:
dobre, no po prostu uśmiałam się do łez |
||
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Dużo uśmiechu, siły i wytrwałości
w dążeniu do celu, sukcesów w pracy, tylko słonecznych dni, przyjaźni, miłości i wielu buziaków, i aby ten Nowy Rok 2012 był dla Ciebie najlepszym... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ...................... Papierki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546774&p age=7 Biżuteria - https://wizaz.pl/forum/showthread.php...1#post24 336411 Decoupage - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=496541&p age=12 |
|
|
|
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
złotka śliczne światłodaje znaczy
Kiedy Boże Narodzenie nadchodzi,przesłać życzenia się godzi. Przyjmij zatem z rąk moich garść życzeń najlepszych zdrowia, spokoju,radości a Nowym Roku-olbrzymiego Rogu Obfitości! |
|
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
Z okazji Świąt i nadchodzącego Nowego Roku życzę Ci mnóstwa uśmiechu, wielu pomysłów i przede wszytskim spełnienia marzeń!
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Moje drogie! Z okazji najpiękniejszych świąt w roku chciałabym życzyć Wam aby każda chwila spędzona w gronie najbliższych owocowała miłością! _< o > _____________/ _________o`* o.@*o`. ________.' '*Q o *o@ ________( () o*o* @ o'. _______.-' o *0_Q.-'-;*o) _______.' 0 Q @0@ ()* `-. ______* @ o*o @. ‘Q * o ) _____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’ _____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.) _____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’. ____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* ` ____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'. ___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-. ___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’ __.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*' _* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.' _'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.* _;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o _.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'. _* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.* _;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥ _____________$$$$$ _____________$$$$$ |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Wigilijny Wieczór, opłatek na stole, Zapach potraw wśród płonących świec, Betlejemska gwiazda mruganiem wesołym Niesie ziemi swą niebiańską pieśń. Bóg Miłością dusze rozświetla I opłatek błogosławi biały, Wlewa pokój w nasze smutne serca Narodzony dzisiaj Jezus mały. Niechaj ziemię rozśpiewa kolęda, Każdy dom i każdego z nas, Niechaj piękne Bożonarodzeniowe Święta Niosą wszystkim betlejemski blask. Magicznych świąt Bożego Narodzenia życzy Sylwia
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Buziaki Noworoczne dla wszystkich tu zaglądających!!! Fuuuuuu Fuuuuuuuuuu Na początek muszę chyba troszkę wydmuchać kurzu z tego mojego małego wąteczka ))Świeta święta i po świętach, prezenty rozdane, ale nie obfocone ale to tylko światłodaje, takie jakie już pokazywałam tylko z innymi motywami, więc płakać nie będę. Najważniejsze ze się podobały.A dzisiaj pokażę Wam butelkę, na której nie zdążył wyschnąć śnieg przed wigilią, więc została u mnie w domku z czego jestem bardzo zadowolona, bo mogę coś w niej jeszcze dopiescić.A jest co, bo zdjęcia wychwyciły wszystkie zmarchy pod granatową farbką ))
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
ten jasny gwint mi się bardzo podoba
|
|
#202 |
|
|
Piękna butelka Aguś, ma cudny kolor wieczornego nieba i motyw fajny i śnieg i w ogóle
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, jaka urocza butla..... piękna naprawdę! Ja chę taką!
|
|
|
|
|
#204 |
|
Majsterkowicz
|
Cudna, przepiękna!
|
|
|
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam, żadnych zmarch nie widzę
. A i serwetka jakby mi znajoma...
|
|
#206 |
|
Wtajemniczenie
|
Nosz kurczaki, ślepa lekko jestem, okulary na nosie mam, ale zmarch to ja jakoś nie widzę
Butelka prześliczna a ten śnieg... po prostu świetnie!
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
A tam zmarchy!(ja widzę
) Cudna i już! Śnieżna idealnie!Zwłaszcza na tym gwincie.No i tu na Twoim wątku przywołuje Cie do porzadku! Przypominam,że dziś kończy sie termin zgłaszania do wymianki na którą Cie bardzo serdecznie zapraszam! ![]() No przecież nas nie zostawisz bez małego cudeńka od siebie...
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Cudowna ta butla piekne kolory!!! A wcześniejsze świeczniki w kolorze złota takie minimalistyczne a zarazem bogate
Bardzo mi się podobają !!
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Ja może też już niedowidzę, ale zmarszczki nie dojrzałam żadnej, za to buteleczka - cudo
ja też bym jej nie oddała
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

klask i:

Śliczne kieliszunie
piękne światłodaje 

ale za to moje pierwsze
ale to tylko światłodaje, takie jakie już pokazywałam tylko z innymi motywami, więc płakać nie będę. Najważniejsze ze się podobały.