|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVII
to daj mu jeszcze szansę ale potrzymaj do 50min na odrostach
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ale sie obkupilam o rany z moja siorka to dopiero shoping nie wyrabiam z jej tempem dzis na zakupach bylysmy 8 godzin![]() fotki wstawie po niedzieli co kupilam bo teraz nie mam jak jeszcze ![]() widze ze na watku nie ma nawet co nadrabiac od wczoraj 1 strona ![]() do klubu wpadne az po niedzieli lub juz w niedziele ![]() pozdrawiam was
|
|
#813 |
|
Zadomowienie
|
Oby tyn razem dobrze wyszło bo juz mam włosy w 10 odcieniach
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
na zdjęciu nie widać ;d
|
#815 |
|
Zadomowienie
|
magia
![]() ale mam wlosy od polowy w chlodniejszym odcieniu ,a odrost cieply ![]() Jak nakldacie farbe to tylko na sam odrost (2 cm)? czy tak na 5 cm?
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2,5 cm xd
|
|
#817 |
|
Zadomowienie
|
Ja mimo ,ze mam odrost 2 cm to daje tak na 5 i trzymam jak na calosc
![]() Bede uwazac bo sobie spale znowu wlosy
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
ja gładzę odrost , gdy ma koło 1 cm, ale troszkę dalej kładę, bo:
a)ciężko tylko na cm nałożyć b) troszkę mi zawsze coś podżółknie
|
#819 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za krótko zdecydowanie Cytat:
|
||
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinka ale Amelka urosła
A co do Tż to ładna z Was para![]()
|
#821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zero żółtka ![]() Cytat:
![]() tak jest i tym razem, przyznam nieskromnie ![]() Cytat:
![]() znalazłaś "krótką kieckę balową"? ![]() Cytat:
![]() Asiu ja stawiam żebyś wróciła do c12 wskakuję do wyrka do jutra ![]() aaa! Ench! Śliczny ten Twój psiak ![]() podobna jesteś do mamci i w ogóle jesteś taaaka ładna, naprawdę Paulinko Ty do mamy i do taty jesteś podobna, masz coś z obojga a Amelka czysty TŻ
|
||||
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadlam jeszcze do was dziewczynki... upojny wieczor mialam bardzo ![]() bylo bardzo... hmmm... goraco ![]() a jutro chyba jade z tz na zakupy takze jestem szczesliwa, wszystko mi sie powoli uklada... oby nie zapeszyc
|
|
#823 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w poniedziałek ruszę na poszukiwania C12 w sklepach ,a jak nie znajdę to wtedy londa + 12% oks i koniec kombinowania ![]() no to niezła ta teściówka dobrze że Tż jest po Twojej stronie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to dobrze ![]() ja w poniedziałek lecę na zakupy z Tż i muszę nową kurte zimową sobie kupić ,bo mi dziś zamek strzelił i musiałam w takiej krótkiej biodrówce zapitalać i nieźle mi dupencja zmarzła do tego jakies jeansy bo wszystko na mnie za duże się zrobiło i jeszcze kosmetyka zostaje oki nadrobiłam więc mogę iść spać dobranoc
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
no nieee no, gdzie są blondyny
![]()
|
#825 |
|
Magda ;)
|
Hej blondaski
ja znowu nadrabiam, zaczęła się praca i nie mam czasu na nic ale dzisiaj się z domu nie ruszam, chcę w końcu odpocząć ![]() Caskada jejku bana za coś takiego dostałaś, ludzie to chyba problemów nie mają ![]() Lady kusisz tą Tangle Teezer teraz i ja ją chcę ![]() Infatuated mi się podoba ten kolor zaraz po farbowaniu ![]() Czeko trzymam kciuki za egzamin, ja mam teraz praktycznie codziennie coś ![]() Paulinka TŻ rzeczywiście podobny do Amelki ![]() Encha jaka psina już duża rośnie jak na drożdżach Snowi ja już jestem teraz lecę nadrabiać klub
|
|
|
|
#826 | ||||
|
Zakorzenienie
|
wstałam
![]() wczoraj nie zaglądałam bo od rana zakupy a potem imprezka ![]() weekend owocny ![]() kieckę jaką sobie kupiłam wszystko pokaże na dniach może jutro ![]() mam w planie jeszcze dzisiaj skoczyć później z Tżtem na obiad to może zajedziemy jeszcze do galerii ![]() a póki co oddycha mi tu nad uchem głośno ![]() idę nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
ale głupio, że stawiasz go w takiej sytuacji ja np. nie zrezygnowałabym z mojej rodziny ![]() dla mnie tusze z miss sporty są bez rewelacji, teraz muszę oddać dwa tusze bo kupiłam i nie maluje się nimi ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2012-01-08 o 12:03 |
||||
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
gdzie sa blondyny? ![]() mam chwilke wiec pisze pare slowek ![]() no bana dostalam jak widac za nic nie kazdy musi mnie lubic zwlaszcza podczytujace cichaczem skarzypyty![]() mam juz zdjecia rzeczy ktore kupilam tez mam dwie fajne miniowki szkoda ze siorka wylatuja juz wieczorem jestesmy bardzo zzyte ze soba i tak zreszta spedzamy ze soba czas codzien na necie nawet jak ona jest w pracy![]() nie wyobrazam sobie jej nie miec bylabym samotna bo kolezanki to co innego nie czuje tez wiezi z nimi echhh paplam bez sensu ale naprawde smutno mi bedzie bez niej ![]() dobra buziaki wpadne pewnie juz wieczorem wstawie jakies fotki poczytam co w klubie
|
|
#829 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- [/COLOR] Cytat:
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() ładna z Was parka ![]() chyba masz coś z mamy i taty ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- podobna do Mamy jesteś i sis też podobna
|
|||||
|
|
|
#830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że u Was wszystko super ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- myślę, że zdecydowanie za krótko ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
ja też postaram się wrzucić na dniach ![]() dzisiaj to nie uda się bo Tż koczuje u mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- 10 odcieniach?
|
||
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- wracam jeszcze do łóżka bo zmęczona jestem dobranoc ![]()
|
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Dzin dobry
![]() I ja jestem siedze w pracy ![]() I ciagle leje ![]() Zrbilam jakies tam fotki wlosow ale juz nie dalam rady zgrac tutaj ![]() Zrbie to po pracy ![]() Kitka Nie chce minsie o Tym mowić ![]() Wybacz ![]() Encha Uda nam sie spoko,moze w tygodniu stykniemy sie na kawke ![]() Snow Widzialam ten Twoj olejek z alltery co mialas na foto i Tu sa innne. Tez w szklanej ale innej. Matowej ![]() Lady To czekam na foteczki I smacznego obiadku ![]() Ide na herbatke
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() inne powiadasz ![]() to ja nie wiem ale jakbyś trafiła na ten z pomarańczą to bardzo polecam ![]() Caskada i Lady to czekamy na foty
|
|
#834 |
|
Wtajemniczenie
|
Adzi
![]() dziękuję kochane za komentarze ![]() każdy mówi że Amelka to cały tż przyzwyczaiłam się kiedyś jak staliśmy w kolejce ja , tż, Amelka i siostra tżta trzymała Amelke na rękach a ja rozpakowywałam zakupy a pani kasjerka do siostry tżta "ząbkuje już?" a ja rzeczywiście połowa mamy, połowa taty Lady dzięki a o tt to było napisane tak trochę ironicznie :Pja chyba nie doczekam końca miesiące i niedługo zamówię to super szczote ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- w tym internetowym sklepie bershki wszystko powykupowane |
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
lady niestety nie moglam inaczej postapic z tz. Ja tez mam prawo byc szczesliwa, nie bede cale zycie pod presja tesciowej wariatki.
Cos za cos-ja by byc z tz zerwalam z moja rodzina kontakt na ponad rok,az zrozumieli ile tz dla mnie znaczy, i zmienili swoje zachowanie. Widac czasem terapia szokowa jest jedyna skuteczna. I widac tz tez bedzie musial teraz zrobic podobnie na jakis czas az jego matka sie uspokoi. Ja jestem z doskoku z komorki bo spedzam z tz czuly weekend we dwoje. Ale zagladam do was.
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paulinko
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#838 | |||
|
Zakorzenienie
|
wreszcie dochodzę do siebie
po prysznicu ![]() teraz dylemat czy robić w domu obiad czy lepiej gdzieś wyskoczyć ![]() dzisiaj mam dzień leniwca ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() dzięki ale dopiero obiad w planie ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
trzymam żeby wyszło wszystko na Twoje ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- a my kończymy ogarniać się i lecimy na obiad i zobaczyć na WOŚP ![]() muszę pokupować serduszek
|
|||
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja już mam a wieczorem na fajerwerki więc jeszcze dojdzie kilka na pewno
|
|
#840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz dopiero prysznic wzięłam i ogarniam się ![]() Tż w łazience to mam jeszcze chwilę na wizaż ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
to jestem ciekawa co zaprojektowałyście
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

nie wyrabiam z jej tempem 

:c mok:

do tego jakies jeansy bo wszystko na mnie za duże się zrobiło

ale jakbyś trafiła na ten z pomarańczą to bardzo polecam