Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-07, 20:00   #3181
baskaeta
Zadomowienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
już nie ważne znalazłam info na stronie

a jeszcze jedno pytanko wystarczy skrócony czy trzeba pełny?? bo po akt urodzenia TŻ musimy kawałek jechać i kurcze nie chcieli bysmy żebyśmy wzięli skrócony a potem wyjdzie że to nie ten i nie to że drugi raz jechać to jeszcze kasę płacić...

j
wystarczy skrócony odpis aktu
Stary 2012-01-07, 20:20   #3182
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
już nie ważne znalazłam info na stronie

a jeszcze jedno pytanko wystarczy skrócony czy trzeba pełny?? bo po akt urodzenia TŻ musimy kawałek jechać i kurcze nie chcieli bysmy żebyśmy wzięli skrócony a potem wyjdzie że to nie ten i nie to że drugi raz jechać to jeszcze kasę płacić...

j
Kiciu wystarczy skrócony, a nawet jak TŻ ma w domu może jakiś stary co ma pieczątkę że był płatny to też będzie dobry (ostatnio tak mi Pani u mnie w USC powiedziała) chyba że u was jest inaczej a pełny to się raczej bierze np. za granice albo do niektórych urzędów wymagają ale to rzadko kiedy
Stary 2012-01-07, 20:24   #3183
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Mam do was pytanko, bo siedzielismy dzis z TZ nad zaproszeniami...zrobilism y jedna strone, ale chyba nie do konca jestem zadowolona...co chwile mam inne pomysly...a TZ mam mnie juz dosc... mam nadzieje ze sie przez te zaproszenia nie rozwiedziemy
Na pewno musza byc w stylu vintage, ktore wam sie bardziej podobaj?
te:
1.
http://www.zazzle.com/vintage_birds_...30823160070152

2.
http://www.zazzle.com/vintage_birds_...07456416641058

3
czy te w zalaczniku?
pierwsze podobają mi się najbardziej

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 20:27   #3184
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Kiciu wystarczy skrócony, a nawet jak TŻ ma w domu może jakiś stary co ma pieczątkę że był płatny to też będzie dobry (ostatnio tak mi Pani u mnie w USC powiedziała) chyba że u was jest inaczej a pełny to się raczej bierze np. za granice albo do niektórych urzędów wymagają ale to rzadko kiedy

ja właśnie i on mamy nawet po dwa na głowię ale te nie płatne no i trzeba będzie jechać ale to dopiero pewnie gdzieś w maju ale ta papierologia mnie przeraża
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 20:30   #3185
magdalena040484
Przyczajenie

Hej, Hej!
Nie było mnie dwa dni i mam tyle do nadrobienia
U nas jest tak, że ja kupuje sobie suknie, a TŻ garnitur
Suknia jest już częściowo wybrana. U mnie to wszystko na ostatnią chwile..ach...
dziewczyny co mi radzicie, czy na stołach weselnych lepiej żeby było menu, czy nie? Zdaję się na waszą intuicję
A My na pierwszy taniec wybraliśmy piosenkę Rihanny ,,California king bed,, , stwierdziliśmy, że to Nasza piosenka i na pierwszy taniec jest idealna Nauka tańca pod koniec marca

Miłego wieczoru!

Edytowane przez magdalena040484
Czas edycji: 2012-01-07 o 20:33
magdalena040484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 20:34   #3186
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalena040484 Pokaż wiadomość
Hej, Hej!
Suknia jest już częściowo wybrana. U mnie to wszystko na ostatnią chwile..ach...
dziewczyny co mi radzicie, czy na stołach weselnych lepiej żeby było menu, czy nie? Zdaję się na waszą intuicję

Miłego wieczoru!
My na pewno będziemy mieć bo ostatnio byłam na weselu i nie było menu i jakoś tak dziwnie. Poszliśmy się przewietrzyć i nie załapaliśmy się na danie, które akurat chciałam spróbować. A poza tym wydaje mi się, że wtedy goście mogą sobie zaplanować co chcą zjeść i wiedzą kiedy będzie.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 20:38   #3187
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Marylko 1 albo 3 wg. mnie. ogólnie wszystkie fajne
Mam takie samo zdanie, 1 lub 3
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 20:40   #3188
baskaeta
Zadomowienie

dziewczyny sorki za jeszcze to samo pytanie ale patrzyłam na strony tego watku i nie moge znaleźć - gdzie była ta lista rzeczy do załatwienia przed ślubem?? i rzeczy do kuferka? ma któraś to na wierzchu?? wdzięczna bede za linka
Stary 2012-01-07, 20:40   #3189
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
a propo nasza piosenka na pierwszy taniec tylko szukamy wykonania meskiego bez oklasków i pisków

http://www.youtube.com/watch?v=vi61f...eature=related

mam nadzieje ze mozna wrzucac linki do youtube

kocham tą piosnkę
jeżeli zależy Ci na piosence, a nie na Sinatrze, to szukaj Sway w wykonaniu Michaela Buble, najlepiej "lyrics"

ja też się zastanawiałam nad tą piosenką
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 20:42   #3190
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
ja właśnie i on mamy nawet po dwa na głowię ale te nie płatne no i trzeba będzie jechać ale to dopiero pewnie gdzieś w maju ale ta papierologia mnie przeraża
Mój TŻ też musi jechać po swój ale my jedziemy na początku marca wole wcześniej to załatwić bo potem jeszcze się o tym zapomni

Cytat:
Hej, Hej!
A My na pierwszy taniec wybraliśmy piosenkę Rihanny ,,California king bed,, , stwierdziliśmy, że to Nasza piosenka i na pierwszy taniec jest idealna Nauka tańca pod koniec marca

Miłego wieczoru!
U nas nie będzie menu w ogóle to jeszcze u siebie w okolicy nie spotkałam się z czymś takim, a każdy robi jak uważa
Stary 2012-01-07, 20:45   #3191
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ też musi jechać po swój ale my jedziemy na początku marca wole wcześniej to załatwić bo potem jeszcze się o tym zapomni

U nas nie będzie menu w ogóle to jeszcze u siebie w okolicy nie spotkałam się z czymś takim, a każdy robi jak uważa
my to w ogóle chcielibyśmy załatwić od razu i akt chrztu ale za pewne to nie możliwe bo pewnie kancelaria późno jest otwarta

a za akty chrztu w parafii rzucacie co łaska??

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-01-07 o 20:48
Stary 2012-01-07, 20:45   #3192
magdalena040484
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
My na pewno będziemy mieć bo ostatnio byłam na weselu i nie było menu i jakoś tak dziwnie. Poszliśmy się przewietrzyć i nie załapaliśmy się na danie, które akurat chciałam spróbować. A poza tym wydaje mi się, że wtedy goście mogą sobie zaplanować co chcą zjeść i wiedzą kiedy będzie.
Na ostatnim weselu też miałam taką samą sytuacje, czyli jednak warto zamówić menu
magdalena040484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 20:46   #3193
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
jeżeli zależy Ci na piosence, a nie na Sinatrze, to szukaj Sway w wykonaniu Michaela Buble, najlepiej "lyrics"

ja też się zastanawiałam nad tą piosenką
ona jest taka super dziękuję poszukam

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-01-07 o 21:27
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 20:51   #3194
carmelova
Zakorzenienie

Exclamation Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Na ostatnim weselu też miałam taką samą sytuacje, czyli jednak warto zamówić menu
My też chcemy przygotować menu dla gości
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 21:00   #3195
baskaeta
Zadomowienie

dobra znalzałam juz ten watek strona 62 poczatek strony
Stary 2012-01-07, 21:19   #3196
justyna_g4
Zakorzenienie

Dziewczyny z Lublina kojarzy któraś salon sukien ślubnych venecja???

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 21:23   #3197
jagata
Wtajemniczenie

Hej, hej
My dziś byliśmy ogladac garnitury i naprawdę nie ma zbytniego wyboru... beznadzieja. Coś mi się wydaje, że znalezienie odpowiedniego garniuturu będzie gorsze niż wybranie przeze mnie sukni....

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
o kochana padam do Twych stóp - ile ja się naszukałam tej piosenki
Pierwszy raz usłyszałam ją na aerobiku, kilka miesięcy temu - leciała w takiej wolniejszej części, bezpośrednio po niezłym wycisku - a nie umiałam jej znaleźć
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
teraz leci w zapowiedzi władcy pierścieni na tvn i chodzię i śpiewam
dla mnie ta piosenka jest stara ja k świat Pierwszy raz słyszałam ją w trójce w sierpniu. Jeszcze w necie nie można było znaleźć oficjalnego teledysku a mi piosenka się już mocno osłuchała.

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
jak kimbra z gotye to też przesłuchane i wysłuchane na trójce.
Uwielbiam to radio za właśnie taką muzykę - po prostu rewelacja. Mnie ostatnio zachwyca kimbra - settle down oraz florence and the machine...
Stary 2012-01-07, 21:26   #3198
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
A co do sukni to ja tam raczej nie komentuje czy mi sie podoba czy nie, bo wiadomo kazdy ma inny gust. Staram sie raczej patrzec czy sukienka pasuje do danej osoby. No i musze stwiedzic ze sukienka i owszem pasuje do ciebie, ale sam model wybralas troche niefortunny. Bo skoro niziutka jestes, to ten pas do szpica jeszcze bardziej cie bedzie skracal...
Właśnie w salonie mi Pani powiedziały, że pomimo niskiego wzrostu właśnie ten model mnie nie skraca i wyglądam w nim najlepiej Jak się dobrze ściśnie gorset i zawiąże go to pięknie podkreślona talia jeszcze dodaje efektu i nie wydaję się wcale taka niska

Ale może rzeczywiście one były nieobiektywne i mama z bratową też?? Teraz zaczynam mieć wątpliwości

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 21:30   #3199
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Właśnie w salonie mi Pani powiedziały, że pomimo niskiego wzrostu właśnie ten model mnie nie skraca i wyglądam w nim najlepiej Jak się dobrze ściśnie gorset i zawiąże go to pięknie podkreślona talia jeszcze dodaje efektu i nie wydaję się wcale taka niska

Ale może rzeczywiście one były nieobiektywne i mama z bratową też?? Teraz zaczynam mieć wątpliwości
przestań je mieć! wyglądasz super!!
Stary 2012-01-07, 21:30   #3200
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:

moja droga.. siła i spokój oceanu - nie zamartwiaj się - będzie dobrze. Myślę że kto jak kto ale mama powinna powiedzieć prawdę - nie wyobrazam sobie inaczej - poczekaj na suknię jak zamawialaś na allegro to chyba mozesz zwrrocić daną rzecz przez 10 dni nie podając powodu - takze spokojnie jak bedzie cos nie tak to zwrócisz ale ja wierzę że bedzie super

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-01-07 o 21:32
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 21:33   #3201
ona8686
Zakorzenienie

Witajcie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
wpadłam sie przywitać i pochwalić ze mam już suknie w domu, i te inne dodatki do sukni.tż tez juz wszystko ma. wczoraj byliśmy u chłopaka z zespołu, mamy piosenki wybrane.
coraz mniej tego wszystkiego, za to stres coraz większy.
To już niedługo oby wyszło wszystko po Waszej myśli

Cytat:
ona jest taka super dziękuję poszukam

dziewczyny w załączniku nasze obraczki
my w tym miesiącu też chcemy załatwić sprawę obrączek

marylka80 mnie się podobają 1 z linka i 2 z załącznika

adoosienka najważniejsze że sukienka podobała się Tobie i czułaś się w niej świetnie moja też pewnie będzie mnie trochę skracać, bo mimo, że jestem długa od pasa w górę, to nogi mam krótkie, choć wzrost 170 mimo wszystko najbardziej podobała mi się ta sukienką z tych, które przymierzałam i dobrze się w niej czułam

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 21:42   #3202
baskaeta
Zadomowienie

dziewczyny miłego wieczorku <papa>
Stary 2012-01-07, 21:47   #3203
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Dzięki dziewczyny Lepiej mi już

Kubuś już z nami
Stary 2012-01-07, 21:49   #3204
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny Lepiej mi już
i prawidłowo. Też przez pewien czas miałam zawahania co do mojej sukni... czy nie jest przesadzona z tymi jej ozdobami na gorsecie... Ale skoro zdecydowałam się ją kupić to znaczy, że to jest MOJA suknia. Bez względu na to, co kto inny o niej myśli- co jest dość trudne, bo mojej mamie się nie podoba ta suknia...
Stary 2012-01-07, 22:15   #3205
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
i prawidłowo. Też przez pewien czas miałam zawahania co do mojej sukni... czy nie jest przesadzona z tymi jej ozdobami na gorsecie... Ale skoro zdecydowałam się ją kupić to znaczy, że to jest MOJA suknia. Bez względu na to, co kto inny o niej myśli- co jest dość trudne, bo mojej mamie się nie podoba ta suknia...
Masz rację! Kurcze skoro poczułyśmy się WOW to musi być właśnie ona! I tego się trzymajmy!!

Kubuś już z nami
Stary 2012-01-07, 22:20   #3206
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
my to w ogóle chcielibyśmy załatwić od razu i akt chrztu ale za pewne to nie możliwe bo pewnie kancelaria późno jest otwarta

a za akty chrztu w parafii rzucacie co łaska??
Raczej zawsze się coś daje u mnie np. ksiądz mówi co łaska ale przy okazji poda kwotę

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Miałam to samo
Stary 2012-01-07, 22:29   #3207
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

nie zamartwiaj sie, bo po 1. nie widzialysmy Ci w Twojej sukni, o 2. to tylko zdjecia, na zywo wygląda sie inaczej i kazda o tym sie juz przekonala po3. skoro wszystkim opadly kopary, w tym Tobie (a to najwazniejsze) to znaczy ze to TA glowa do gory

A wiecie co? ja sie dluugo zastanawialam pomiedzy tymi trzema sukniami i nie wiedzialam kompletnie ktorą wziąc bo kazda mi sie podobala, a teraz jak patrze to sobie mysle jaka bylam glupia, ze sie zastanawialam i jestem strasznie happy, ze wybralam tą a nie inną bo jest dla mnie CU-DO-WNA!!!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 22:39   #3208
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej zawsze się coś daje u mnie np. ksiądz mówi co łaska ale przy okazji poda kwotę

Miałam to samo

ja raz poszłam po akt chrztu do bierzmowania i nic nie dałam ojej 16 lat mialam to co mialam jeszcze z kasy wyskakiwać ale nic nie powiedział... dal mnie to jest takie troche naciąganie za kawałek kartki płacić

Stary 2012-01-07, 23:23   #3209
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Pozabijamy się chyba do czasu naszego pięknego ślubu.
nie pozabijacie się, już Ci mówiłam dajcie sobie na wstrzymanie do końca weekendu może i dopiero potem do tego wróćcie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Mamy niesamowity burdel w mieszkaniu, ale TZ powiedzial, ze jutro sie tym zajemiemy (wiecie.. nie do konca rozpakowane waliski, pelno ciuchow do prania itp). Wogole to moj TZ jest ostatnio jeszcze bardziej kochany tak ogolnie na codzien a jak mam zly humor to mowi do mnie:"No nie zlosc sie, masz taką sliczna sukienke") hehe wie jak mi humor poprawic
Ty wiesz, że przeczytałam TŻtowi ten tekst Twojego i teraz za każdym razem, jak coś przeskrobie, to mi to mówi? I cholera, choćbym nie wiem jak się złościć chciała na cokolwiek, to od razu mięknę

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Ja to najbardziej chcę iść na Sherlocka Holmesa
My się wybieramy w przyszłym tygodniu, to zdam relację

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Widziałam też wysyp obrączek, więc wstawię też zdjęcia naszych.
Już myślałam, że nie uda się nam ich wczoraj odebrać, bo oczywiście TŻ skończył późno pracę, jubiler tylko do 17, a tu jeszcze korki:/ Dobiegamy do drzwi, a tam już światła przyciemnione, wszystko pochowane czyt. zamknięte. Na szczęście mój TŻ spróbował otworzyć drzwi i otwarte. Panie właśnie ubierały kurtki, ale były tak miłe i specjalnie dla nas otwierały jeszcze raz sejf i dostaliśmy nasze obrączki (zupełnie proste i jeszcze bez grawera, bo nie potrafimy się na nic zdecydować).
Bardzo ładne, gratuluję

Cytat:
oto nasze zaproszenia własnoręcznie robione

proszę o opinie
No i dupa, nie zobaczyłam... czemu usunęłaś?

Cytat:
Napisane przez Mała999 Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie
Pewno już nikt nie pamięta mojej obecności na tym forum (napisałam raptem kilka wiadomości daaawno temu). Nawet jakiś czas temu zniknęłam z kalendarza PM-ek 2012, ale sama jestem sobie winna Nie mam daru do pisania, więc Was tak nieelegancko podglądam tylko :P )

Piszę, ponieważ mam umówiony z kamerzystą teledysk z dnia ślubu i mam problem ze znalezieniem piosenki, a muszę ją jeszcze wcześniej podrzucić chłopakom z zespołu, żeby się nauczyli

Chcę zrobić coś w stylu:

http://www.youtube.com/watch?v=-keID...eature=related

nie mogę znaleźć z przygotowaniami, ale takie coś też już było.

Chciałabym właśnie raczej tak, żeby kamerzysta zaczął już kręcić w domu (ale niekoniecznie- jakieś pomysły?). Nie chcę robić oczywiście szopki z wesela, ale może uda nam się coś zmontować, żeby wesele nie wyglądało jak plan filmowy...

Podoba mi się piosenka Szcześniaka: Co ty na to, ale nie chcę małpować. Szukam czegoś wesołego, niezbyt wolnego, tylko i wyłącznie POLSKIEGO. Nie musi być nawet o miłości. Pomożecie?
Nie marudź, ja tam Cię pamiętam Bardzo fajnie te filmiki zrobione, fajnie, że chcecie coś takiego jeśli chodzi o piosenkę, to może "Tyle słońca w całym mieście" Jantarowej? Albo może Skaldowie :Ktos mnie pokochał"? Albo "Chodź, pomaluj mój świat". Warto, żeby jak najwięcej Gości znało przynajmniej słowa refrenu

Cytat:
Wiem, że wielu z Was nie podobaja się księżniczki... ale mam nadzieję, że nie będziecie mnie aż tak mocno krytykowac
Kochana, wyglądasz w niej przepięknie!!! Nawet jak się nie lubi księżniczek, to trzeba Ciebie w tej sukni polubić Brawo, teraz czekamy, aż przyjdzie ta z allegro i wtedy fotki też obowiązkowo

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
wpadłam sie przywitać i pochwalić ze mam już suknie w domu, i te inne dodatki do sukni.tż tez juz wszystko ma. wczoraj byliśmy u chłopaka z zespołu, mamy piosenki wybrane.
coraz mniej tego wszystkiego, za to stres coraz większy.
To może jakaś foteczka w sukni z dodatkami dla nas?
Wszystko będzie super, zobaczysz

Cytat:
Mam do was pytanko, bo siedzielismy dzis z TZ nad zaproszeniami...zrobilism y jedna strone, ale chyba nie do konca jestem zadowolona...co chwile mam inne pomysly...a TZ mam mnie juz dosc... mam nadzieje ze sie przez te zaproszenia nie rozwiedziemy
Na pewno musza byc w stylu vintage, ktore wam sie bardziej podobaj?
te:
1.
http://www.zazzle.com/vintage_birds_...30823160070152

2.
http://www.zazzle.com/vintage_birds_...07456416641058

3
czy te w zalaczniku?
Mnie się najbardziej podobają te z załącznika Ale Wy i tak robicie własny projekt, to rozumiem, że na razie stylu szukanie konkretnego?

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
A wiecie co? ja sie dluugo zastanawialam pomiedzy tymi trzema sukniami i nie wiedzialam kompletnie ktorą wziąc bo kazda mi sie podobala, a teraz jak patrze to sobie mysle jaka bylam glupia, ze sie zastanawialam i jestem strasznie happy, ze wybralam tą a nie inną bo jest dla mnie CU-DO-WNA!!!
Świetnie, że takie emocje wzbudza w Tobie
Ja też im dłużej patrzę na te moje fotki, tym bardziej mi się moja kieca podoba

A my 2 dni robiliśmy coś, czego efekt wrzuciłam na pocztę... Także bardzo ładnie proszę o zajrzenie i skomentowanie

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-07, 23:33   #3210
melod_y
Zakorzenienie

Ja po cichutku nadrabiam Was, ale mykam spać... wczoraj miałam bezsenną noc! Spałam niecałe 2 h, a zajęcia miałam od 8-20... Padam na twarz i modle się abym dzisiaj nie miała takich problemów!
Pozdrawiam

aaa. ze spraw weselnych TŻet kupił 4 paczki ciasta i degustujemy

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości