|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
Karolinka wiesz co to były dwa spotkanie i dwa tygodnie pisanie więc w sumie między nami nic nie było, ale nie powiem jest mi przykro,bo fajnie było jak np rano pisał eska albo wieczorem na dobranoc, no ale cóż... widać nie ten mi pisany
![]() La_Porte witaj Kachaa u mnie koniecznie facet musi być wyższy, bo z równym albo niższym od siebie czuję się strasznie nie swojo a wysokiego Tż-eta zazdroszczę |
|
|
|
#3362 |
|
Konto usunięte
|
Przewinelo sie duzo roznych w etapie randkowania ale lubie szoilki;p jakbym trafila na 'tego' moze na to bym nie patrzyla, ale TZ akurat ma wszuystko jak trzeba
![]() Sent from my BlackBerry 9300 using Tapatalk |
|
|
|
#3363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo chyba mało przyciągam...ale tak już mam, że średnio umiem się zaprezentować Zawsze można dzwonić z zastrzeżonego Cytat:
I mi też brakuje sms od niego... Ale cóż...
|
|
#3364 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu zapomniałam, że Ty z Częstochowy jesteś
![]() Karola Kacha ma racje. Musisz odblokować konto i nie bać się odległości, zyskasz na pewno wtedy ![]() do dziełaaaa
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uszki do góry Kochana ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Kachaaa też lubię szpilki i nie wyobrażam sobie chodzić na płaskim
Edytowane przez Promyczek Nadziei Czas edycji: 2012-01-05 o 08:01 |
|
|
|
|
#3366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pożyjemy, zobaczymy co los przyniesie Cytat:
Ja troche tak...tzn.nie jestem typowym samotnikiem, lubię sie spotkać z kimś, pogadać itp ale początki u mnie są trudne, ciężko mi wyjść z inicjatywą itp Ale gdy wyczuję, że z kimś nadaję na jednych falach (jak było teraz np) to jest zupełnie inaczej Tobie też życzę powodzenia Cytat:
Ale wolałabym być wyższa a nie butami sie podwyższać
|
|
#3367 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki:d
Karola cieszę się, że konto odwiesiłaś... ![]() co do obcasów też mogę je nosić swobodnie bo mam 165cm.. mój Tż uwielbia mnie w szpilkach, ale ja niestety noszę je okazyjnie bo cenię sobie wygodę i najlepiej mi w płaskich klapkach, sandałkach czy balerinkach ![]() jutro mam zajęcia w szkole;/ tak mi się nie chce, że szok, ale na szczęście po zajęciach kino z Tż ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A później to jestem taka gaduła,że szok Konto odwieszone, ale jakoś narazie bez rewelacji, a jak tam u Ciebie? |
|
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
Na wszelkie smutki polecam ciacho
Zrobiłąm wczoraj pyszne czekoladowe z bananami Byliśmy dziś z TŻ na nartach Pierwszy raz w tym sezonie
|
#3370 |
|
Konto usunięte
|
Widzialam na fb hosenka dobrze wam
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3371 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy tylko co dobrego z tego wyjdzie
Cytat:
Cytat:
Wiesz jak ktoś mnie zna bardzo pobieżnie to sobie myśli, że ja to pewnie w ogóle sie nie odzywam, mało ciekawa jestem itp Ale to nie prawda...muszę po prostu trafić na odpowiednią osobę...Wtedy naprawde mogę mówić i mówić...A ostatni "tż"jest tego przykładem U mnie też cisza na razie...ale cierpliwości ![]() A jeśli mogę spytać to jaki masz profil? tzn dużo info o sobie? Jakiś dłuższy opis? A fotki? Jakieś twarzy czy figury? Ja mam parę zdań o sobie, no i te informacje typu wykształcenie, hobby itp A zdjęcia dwa:w profilu takie z wakacji a oprócz tego foto twarzy Ale chyba mało przyciagam...Cytat:
Chyba z mężem?
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
he he
![]() Właśnie obejrzałam na blogu przepis na to ciasto- wygląda super!!! Może jakoś niedługo spróbuję je zrobić, choć jestem początkująca jeśli chodzi o pieczenie... Ale chyba bardzo trudne nie jest, hm? ![]() Myślałam tylko czy banany jakimś innym owocem zastąpic ale nie mam pomysłu
|
#3374 |
|
Konto usunięte
|
Tż tez mąż przecież
![]() ja niestety jem i nie tyle to takie fajne nie jest jak do wydaje ;/ Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
No można i tak
Choć tż bardziej pasuje mi do chłopaka, narzeczonego ale ok Jeść bez wyrzutów sumienia nie jest fajnie? ![]() Ja sie niby nie odchudzam, ale staram się jeść rozsądnie... Lubię słodycze, nie zaprzeczam ale nie jem jakoś bardzo dużo ![]() Sobotnie popoludnie a ja sama w domku Smutne weekendy mam ![]() A Ty promyczku jak tam?
|
#3376 |
|
Konto usunięte
|
Tż to towarzysz życia przecież to narzeczony mąż czy chłopak co za różnica
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinka ja własnie wróciłam z pracy i już odpowiadam na Twoje wszystkie pytania
Opis ma kilka zdań i mam jedną fotkę tak do połowy mnie, niestety innych zdjęć nie posiadam, ale planuję pod koniec stycznia namówić koleżankę na jakąś sesję zdjęciową Ja przyciągam tych co mnie kompletnie nie interesują :/ coż trzeba dać sobie czasu, pewnie gdzieś tam czeka ten wymarzony
|
|
|
|
#3378 |
|
Konto usunięte
|
Ja to dostałam od TŻ wiadomości dwie i nie odpisalam bo zajrzałam na profil zobaczyłam i pomyślałam ze fajne ciacho ale za daleko mieszka hehe
Nie opisywalam i na chat mnie jakoś zagadnal i podpisaliśmy i zaryzykowaliamy i warto także nie uprzedzajcie się taka rada moja ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Kachaa wiadomo,że nie można się uprzedzać, ale jeżeli ktoś kompletnie mi się nie podoba to nie będę z nim na siłe pisać
w ogóle właśnie mnie oświeciło i podjełam decyzję,że muszę zrobić porządek w swojej głowie i w życiu, bo dalej się tak nie da tak więc od jutra wprawadzam pozytywne zmiany
|
|
|
|
#3380 |
|
Konto usunięte
|
Poznałam kolesia przed tż on by za mną w ogień skoczył nic nie brakowało mu fajne miły przystojny ale nic a nic mnie do niego nie ciągnęło bez chemii się nie da niestety więc wiem co mówisz cZaje
![]() Za to jak tż pierwsze zobaczyłam to od razu się nogi pode mną ugiely Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3382 |
|
Konto usunięte
|
Czas pokaże
![]() Slodziak z niego w moim typie także tak wyszło ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3383 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wczoraj po raz pierwszy spalilam ciasto ehhh. a taka mialam ochote na slodkie... co lepsze, moj TZ zjadl i powiedzial, ze przypalone tez niezle
|
|
|
|
|
#3384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wygórowanych wymagań nie mam jeśli chodzi o chłopaka, ale wiadomo, że z pierwszym lepszym nie będę sie spotykać... Cytat:
Jakieś pomysły? [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;31484610]Ja wczoraj po raz pierwszy spalilam ciasto ehhh. a taka mialam ochote na slodkie... co lepsze, moj TZ zjadl i powiedzial, ze przypalone tez niezle [/QUOTE]He he ![]() A ja np lubię czasem zakalec
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zmian to ja muszę uwierzyć w siebie i odbudować swoją pewność siebie. Planuję zapisać się na siłownię i zacząć dbać o dietkę, bo ostatnio jem mało zdrowo |
|
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewność siebie też muszę odbudować...Gdy spotalam P. bardzo podniosłą mi sie samoocena tzn. że ja też mogę mieć kogoś fajnego, wartościowego itp (wcześniej jakoś nie trafiali mi sie fajni), ale po tym jego ekscesie znów troszkę zwątpiłam w siebie Do tego kłopoty w pracy- troche duzo jak na raz Oj ja też muszę powrócić do ćwiczeń! Bardzo lubie aerobik, siłownię (tylko nie "pakowanie", raczej bieżnia itp)ale ostatnio trochę sie zaniedbałam...No i spadek energii czuję
|
|
#3387 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie koniecznie koszykarz, ale tak, abym mogła założyć but na dobrym obcasie. No i z takim większym, czuje się...bezpiecznie
|
|
|
|
|
#3388 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez ale ja wysoka 176 więc cieżko nieraz było ale Znalazł się haha
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3389 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3390 |
|
Konto usunięte
|
Niechcialabys uwierz mi :P
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

a wysokiego Tż-eta zazdroszczę