|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
ooo taaaaak ja tez zawsze mam lola na buzi jak mi to TZ mowi hehe Chaciu moze Ty wiesz co mam zrobic zeby sie zalogowac na tą cholerną pocztę??? kto ją zakladal? nie wiem co mam zrobic
|
|
|
|
|
#3212 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Dzisiaj daliśmy 1 zaproszenie, TŻ powiedziałam, że mam kolędę i pewno ksiądz szybko nie przyjdzie, to do pracy się zapisał.
Jutro mamy napięty grafik zaproszeniowy. Cytat:
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1325959201 Cytat:
![]() Cytat:
Kolorowychsnów |
||||
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
A my chyba zrobimy menu takie na stoły. Mnie zawsze wkurza, że człowiek wyjdzie gdzieś na chwile i zostaje pozbawiony ciepłego posiłku.
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1325959201 |
|
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Bry;] uciekam na fitness
a po fitnesie jeszcze sauna
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Podziwiam Cię, że Ci się chce ja nie mogę się zebrać nawet na najdrobniejsze ćwiczenia a czuje, że się zastałam ![]() Za to już jestem po kościele, i zabieram się za przygotowania zajęć na ten tydzień a potem jeszcze muszę powycinać płatki do kwiatków na laurki
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dzisiaj musimy uzupełnić formularz do naszych zaproszeń. No i wreszcie zabiorę się za naukę kpc... |
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś dobry
![]() Wczoraj byłam na uczelni. dziś mam na szczęście wolne Wczoraj po południu przyjechali do moich rodziców rodzice TŻ i TŻ. Siedzieli u nas 6 godz Więc było bardzo miło i przyjemnie (Teściówka zaczyna mieć już jakieś pomysły, jeśli chodzi o nasze wesele... troszkę się tego boję....)). W piątek oglądaliśmy z TŻtem "Króla Lwa" - uśmialiśmy się.. zaraz przypomniało mi się dzieciństwo Dziś musiała sobie puścić na miłe rozpoczęcie dnia "Hakuna matata" z uwzględnieniem solówki Pumby "...gdy był ze mnie mały wipeeeeprz" Ostatnio oglądaliśmy z TŻ zaproszenia (i nawet wytypowaliśmy 2, które nam się podobają) i wybraliśmy kolor przewodni naszego wesela - fiolet . Myśleliśmy o połączeniu dwóch kolorów - fioletu i zieleni, ale chyba zostaniemy przy opcji samego fioletu w zaproszeniach, winietkach, zawieszkach. Zielony i fioletowy na dzień dzisiejszy to kolory mojego bukietu ![]() Lecę zbierać się do kościoła! Buziaki |
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie niedzielnie.
U mnie dalej szaro i ponuro, aż nie chce się wstawać ale cóż trzeba się brać do nauki. Powiem tylko tyle,żeby nie zapeszyć ale suknia na horyzoncie zobaczymy co z tego wyjdzie! ![]() Proszę o kciuki w tej sprawie ![]() Miłego dzionka wam życzę.
Ślub 27. X. 2012Laura http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png Edytowane przez justyna_g4 Czas edycji: 2012-01-08 o 11:28 |
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was niedzielnie, już niedziela
Dzisiaj taki napięty grafik zaproszeniowy, mam nadzieje, że uda nam się trzymać godziny. Po kościele idę do babci, bo ma zdjęcia dziewczyn, w sukienkach, które krawcowa im szyła. Fajnie dziewczyny, że macie sukienki. Gratuluję szybkiego zdecydowania, u mnie z tym ciężko, bo strasznie wybredna jestem. Cytat:
Piosenka, którą razem z Timonem wykonują w filmie (słynna "Hakuna Matata"), początkowo miała mieć zupełnie inne słowa i traktować o korzyściach płynących z jedzenia robaków. Na szczęście, wykonawcom nie za bardzo wychodziło wstrzelenie się w melodię i ostatecznie zastąpiono ją najbardziej zapadającym w pamięć utworem z filmu i znakiem rozpoznawczym "Króla Lwa". A wszystko dzięki podróży do Afryki, jaką zespół produkcyjny odbył w trakcie przygotowań do filmu - to tradycyjne pieśni mieszkańców Czarnego Lądu zainspirowały jego powstanie. "Hakuna matata" znaczy w języku Suahili tyle co "nie martw się", "bez obaw" albo, bardziej współcześnie, "wyluzuj". Lubie wracać do tego co kojarzy mi się z dzieciństwem. Fajnie mając Ci co mają dzieci, przynajmniej nie muszą się z tym kryć W zeszłym roku obejrzałam Tajemnice Sagali na youtube Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2012-01-08 o 10:58 |
|
|
|
|
#3221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście jak tylko suknia dojdzie to zrobię fotki i Wam pokażę (o ile się w nią wcisnę w ogóle )Aaa co do Króla Lwa to jest moja i Tż ukochana bajka I dlatego Can You Feel Eltona Johna to nasza piosenka na pierwszy taniec Edytowane przez adoosienka Czas edycji: 2012-01-08 o 11:16 |
|
|
|
|
#3222 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie niedzielnie
![]() Pogoda beznadziejna a ja chcę dzisiaj iść na WOŚP szkoda, że tak zimno i pada.Dziś kolejne zaproszenia jedziemy rozdać mam nadzieję, że zaproszenia się spodobają i odpowiedź na nie będzie pozytywna ![]() Jeśli chodzi o odpowiedź to u nas mają czas do 1 marca ale większość z gości odpowiada od razu albo będą albo nie. Pomijam to że może coś się nieoczekiwanego wydarzyć to i tak mają czas zadzwonić i zmienić zdanie Lecę przygotować obiadek papa do zobaczenia wieczorkiem
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jestem jakaś dziwna, bo nigdy nie obejrzałam tej bajki od początku do końca, tylko jakieś urywki
bo mi się nie podobała chyba muszę się przełamać i zobaczyć w całości, jak tak ją zachwalacie
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Siema!!
![]() My z TŻem dopiero wstaliśmy. Odpuścimy sobie śniadanie i zabierzemy się od razu za gotowanie obiadu Wreszcie wypoczęłam w weekend i będzie można z nową mocą zabrać się za ślubne przygotowania. Miłego dnia i orkiestrowania
|
|
|
|
#3225 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Kobietki
![]() Przyłaczam się do Was!! Z moim przyszłym mężusiem ślubujemy 26 maja 2012 Pozdrawiam wszystkie jeszcze Panienki
|
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
U mnie od kilku godzin sypie śnieg Jeszcze mnie z rana TŻ wkurzył eh Paulinko zrób zrzut ekranu tego komunikatu z poczty wieczorem wyśle Ci na pw wyśle mojego emaila postaram się Ci pomoc
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-01-08 o 13:15 |
|
|
|
#3227 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fiolet z zielenią wyglądają cudnie, więc jak najbardziej na samej sali możesz dać także zielone akcenty, będzie świetnie pasować ![]() Cytat:
A tymczasem mocne się 3mają ![]() Cytat:
Ja swego czasu potrafiłam mówieniem scenariusza z pamięci (włącznie ze śpiewaniem piosenek) usypiać Kuzynkę, kiedy u mnie nocowała I gadałam jeszcze dłuuugo po tym, jak zasnęłam, ale mi to nie przeszkadzało Król Lew to klasyk, którego nie znać nie wypada ![]() Ale fajnie, dziś będzie Światełko do nieba! ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, miała byc wczoraj imprezka zaprosiliśmy moją siostrę ze szwagrem do tżta od domu i co? tż biedny w trakcie imprezy dostał takiej gorączki że się słaniał na nogach, dałam mu tabletkę władowałam do łóżka i poszedł spac a ja sama siedziałam z siostrą i gadaliśmy...
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
byliśmy wczoraj oglądać obrączki i padło na te ale są cholernie drogie a inne w ogóle się nam nie podobały
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,214 dla mnie bez kamienia
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny czy ktoras z Was ma kolor przewodni zloty? Co o nim myslicie? Przejrzalam inspiracje ale kroluje fiolet ktory tez mial byc moim przewodnim, ale po wczorajszej wizycie w mojej sali nie jestem przekonana. Nie wygladal zle ale tez szauuu nie robil Z reszta same zobaczcie. Wlascicielka mowila ze w sylwestra zrobili po raz pierwszy zlote dekoracje i wygladaly super z reszta tez mi sie wydaje ze pasuja do kolorystyki sali. Dodatkowo teraz sala bedzie zmieniana - ta sciana, ktora jest za PM nie bedzie ruda tylko kremowa i na niej beda paski z luster. Co tym bardziej wydaje sie pasowac do kremowej lub zlotej dekoracji. Ale czy zloty nie jest na granicy z kiczem? Sama juz nie wiem
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie podobna do wielu
pod Krakowiem, w okolicach trasy na Oswiecim
|
#3233 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla mnie też to troszkę dziwne żeby za takie coś jeszcze płacić Cytat:
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
Nie posiadam się ze szczęścia dziś
|
#3236 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mieli też obrączki z Apartu ale jakieś takie brzydkie Te twoje nawet ładne tylko rzeczywiście dosyć droge ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- A co się takiego stało ![]() Cytat:
![]() Myślę że u was złoty będzie ok ten fiolet na zdjęciach jakoś mi nie przypadł do gustu
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Justysia nasza wygrała
Podium Tour de Ski mnie satysfakcjonuje w 100%. To było piękne i męczące widowisko!!!!!!!!!!
|
#3239 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opowiedz coś o Was ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie oczekiwałyście jakiś super prywatnych wieści, a tu takie przyziemne kibicowanie mnie przepełnia
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

I cholera, choćbym nie wiem jak się złościć chciała na cokolwiek, to od razu mięknę
Także bardzo ładnie proszę o zajrzenie i skomentowanie 
kto ją zakladal? nie wiem co mam zrobic

Dziś musiała sobie puścić na miłe rozpoczęcie dnia "Hakuna matata" z uwzględnieniem solówki Pumby "...gdy był ze mnie mały wipeeeeprz"
Ślub 27. X. 2012

oczywiście jak tylko suknia dojdzie to zrobię fotki i Wam pokażę (o ile się w nią wcisnę w ogóle 

a ja chcę dzisiaj iść na WOŚP szkoda, że tak zimno i pada.
bo mi się nie podobała
mocne się 3mają 
mów co się stało