Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-08, 13:21   #3241
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Justysia nasza wygrała

Podium Tour de Ski mnie satysfakcjonuje w 100%. To było piękne i męczące widowisko!!!!!!!!!!
U mnie w domu też były krzyki radości z tego powodu

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:23   #3242
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
No wiesz byłaś jeszcze wtedy dzieckiem to może było mu głupio powiedzieć a teraz jesteście już dorośli i to jeszcze do ślubu będziecie brać to może sobie coś zażyczyć dla mnie też to troszkę dziwne żeby za takie coś jeszcze płacić

Witaj opowiadaj o was co macie już pozałatwiane i takie tam

moim zdaniem to ich obowiązek coś takiego wydać a płacić za to nawet 50 zł (i o takich przypadkach słyszałam) to trochę przesada... parafia jest na tyle duża że ma profity z różnych innych rzeczy (taca, chrzty pogrzeby śluby intencje wypominki) na dodatek jest to parafia zabytkowa więc na remonty w większości dostają kasę albo z kasy miasta albo z UE

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Nie posiadam się ze szczęścia dziś

kurcze akurat widziałam jak wyprzedziła i odstawiła norweżkę i musiałam wyjść buu gdzieś trzeba będzie powtórkę dorwać końcówki przynajmniej
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:23   #3243
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Witaj

Dziewczyny czy ktoras z Was ma kolor przewodni zloty? Co o nim myslicie? Przejrzalam inspiracje ale kroluje fiolet ktory tez mial byc moim przewodnim, ale po wczorajszej wizycie w mojej sali nie jestem przekonana. Nie wygladal zle ale tez szauuu nie robil Z reszta same zobaczcie. Wlascicielka mowila ze w sylwestra zrobili po raz pierwszy zlote dekoracje i wygladaly super z reszta tez mi sie wydaje ze pasuja do kolorystyki sali.
Dodatkowo teraz sala bedzie zmieniana - ta sciana, ktora jest za PM nie bedzie ruda tylko kremowa i na niej beda paski z luster. Co tym bardziej wydaje sie pasowac do kremowej lub zlotej dekoracji.

Ale czy zloty nie jest na granicy z kiczem? Sama juz nie wiem

zalezy ile tego zlota bedzie my mamy sale z gotowa dekoracja - zloto kremowa - ładna i ze smakiem chcesz linka zeby zobaczyc lub jakies zdjecie?
Stary 2012-01-08, 13:28   #3244
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
zalezy ile tego zlota bedzie my mamy sale z gotowa dekoracja - zloto kremowa - ładna i ze smakiem chcesz linka zeby zobaczyc lub jakies zdjecie?
Chetnie zobacze a jaki masz kolor przewodni?
Jesli wybiore zloty to jak do tego dopasowac np. bukiet o matko zepsula mi sie cala koncepcja

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:29   #3245
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
byliśmy wczoraj oglądać obrączki i padło na te ale są cholernie drogie a inne w ogóle się nam nie podobały

http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,214 dla mnie bez kamienia

bardzo ładne a u mniejszych jubilerów nie pytaliście o zrobienie takich?? nie jest to zbyt skomplikowany wzór

Stary 2012-01-08, 13:30   #3246
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochana oczywiście jak tylko suknia dojdzie to zrobię fotki i Wam pokażę (o ile się w nią wcisnę w ogóle )

Aaa co do Króla Lwa to jest moja i Tż ukochana bajka I dlatego Can You Feel Eltona Johna to nasza piosenka na pierwszy taniec
No myśle, że pokażesz
Dziękuję kochana za podpowiedź http://www.youtube.com/watch?v=lFYBLwb3I84

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Witajcie niedzielnie

Pogoda beznadziejna a ja chcę dzisiaj iść na WOŚP szkoda, że tak zimno i pada.

Dziś kolejne zaproszenia jedziemy rozdać mam nadzieję, że zaproszenia się spodobają i odpowiedź na nie będzie pozytywna
Jeśli chodzi o odpowiedź to u nas mają czas do 1 marca ale większość z gości odpowiada od razu albo będą albo nie. Pomijam to że może coś się nieoczekiwanego wydarzyć to i tak mają czas zadzwonić i zmienić zdanie nawet jak będzie już po terminie.

Lecę przygotować obiadek papa do zobaczenia wieczorkiem

Daliśmy ten sam termin i co do osób towarzyszących, to mówią, że jeszcze nie wiedzą, czy będą, czy sami przyjdą.

Cytat:
Napisane przez EwaK88 Pokaż wiadomość
Cześć Kobietki
Przyłaczam się do Was!!
Z moim przyszłym mężusiem ślubujemy 26 maja 2012
Pozdrawiam wszystkie jeszcze Panienki
Witaj

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
U
Rany, niesamowite, naprawdę NIGDY?? Toż to niemal perwersyjne wyznanie Ja swego czasu potrafiłam mówieniem scenariusza z pamięci (włącznie ze śpiewaniem piosenek) usypiać Kuzynkę, kiedy u mnie nocowała I gadałam jeszcze dłuuugo po tym, jak zasnęłam, ale mi to nie przeszkadzało Król Lew to klasyk, którego nie znać nie wypada
Też chcę, opowiedz mi

Cytat:
byliśmy wczoraj oglądać obrączki i padło na te ale są cholernie drogie a inne w ogóle się nam nie podobały

Warto pochodzić po jubilerach tych mniejszych. Ceny prawie identycznych obrączek są takie różne, że szok
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:32   #3247
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Justysia nasza wygrała

Podium Tour de Ski mnie satysfakcjonuje w 100%. To było piękne i męczące widowisko!!!!!!!!!!
A ja myślałam że coś innego się stało ale to też powód do radości

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
moim zdaniem to ich obowiązek coś takiego wydać a płacić za to nawet 50 zł (i o takich przypadkach słyszałam) to trochę przesada... parafia jest na tyle duża że ma profity z różnych innych rzeczy (taca, chrzty pogrzeby śluby intencje wypominki) na dodatek jest to parafia zabytkowa więc na remonty w większości dostają kasę albo z kasy miasta albo z UE[COLOR="Silver"]
Ja tak samo uważam jak ty

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
bardzo ładne a u mniejszych jubilerów nie pytaliście o zrobienie takich?? nie jest to zbyt skomplikowany wzór
Właśnie Kindzia Kicia Ci dobrze podpowiada może u mniejszych jubilerów wyjdzie to taniej bo my jak się wczoraj pytaliśmy o zwykłe obrączki to podali nam cenę od 1200 do 1500 zł
Stary 2012-01-08, 13:35   #3248
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
chetnie zobacze A jaki masz kolor przewodni?
Jesli wybiore zloty to jak do tego dopasowac np. Bukiet O matko Zepsula mi sie cala koncepcja

:d

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-01-08 o 14:15
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:38   #3249
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
oto ona ładna?
Bardzo ładna!!

Laura

Stary 2012-01-08, 13:42   #3250
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo super, jaki model?
Pewna nie jestem, bo to suknia używana, ale wydaje mi się, że to model 896.
Cytat:
Cześć Kobietki
Przyłaczam się do Was!!
Witaj
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
A my chyba zrobimy menu takie na stoły. Mnie zawsze wkurza, że człowiek wyjdzie gdzieś na chwile i zostaje pozbawiony ciepłego posiłku.
Nam menu zapewnia katering
Cytat:

Bardzo ładne i tak jak dziewczyny piszą, popytaj u mniejszych jubilerów. Na pewno znajdziesz tańsze!

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
oto ona ładna?
piękna
Stary 2012-01-08, 13:42   #3251
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Bardzo ładna!!

kolor zloty naprawde fajnie współgra z bezowymi/kremowymi dodatkami jak nie jest go za duzo - kwiaty jak na zdjeciu polecam tez jakies przełamujace kolor złoty

nie wiem czaemu moj lapek zapisuje wszystkie zdjecia jakie otwieram z wizazu ????? czemu tak sie dzieje??
Stary 2012-01-08, 13:43   #3252
misiak17
Wtajemniczenie

Witam.

My wczoraj pojechaliśmy do znajomych dać im zaproszenie. I zostaliśmy na noc. Ci znajomi mają 5 miesięczną córeczkę i jest prześwietna. Taka grzeczna. Mój TŻ teraz nie chodzi za mną i mówi, że też by taką chciał. Załączył mu się instynkt

Dziś rano byliśmy na 3 - ostatnim spotkaniu w poradni. Więc mamy to już z głowy.

Jedziemy też dziś jeszcze z zaproszeniami, chociaż jestem strasznie niewyspana i najchętniej przespałabym cały dzień.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:48   #3253
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
A my chyba zrobimy menu takie na stoły. Mnie zawsze wkurza, że człowiek wyjdzie gdzieś na chwile i zostaje pozbawiony ciepłego posiłku.
U nas też na pewno będzie menu. Goście powinni wiedzieć chociaż mniej więcej co i o której będzie.

Cytat:

Faktycznie drogie. Ale ładne

Cytat:
Witaj

Dziewczyny czy ktoras z Was ma kolor przewodni zloty? Co o nim myslicie? Przejrzalam inspiracje ale kroluje fiolet ktory tez mial byc moim przewodnim, ale po wczorajszej wizycie w mojej sali nie jestem przekonana. Nie wygladal zle ale tez szauuu nie robil Z reszta same zobaczcie. Wlascicielka mowila ze w sylwestra zrobili po raz pierwszy zlote dekoracje i wygladaly super z reszta tez mi sie wydaje ze pasuja do kolorystyki sali.
Dodatkowo teraz sala bedzie zmieniana - ta sciana, ktora jest za PM nie bedzie ruda tylko kremowa i na niej beda paski z luster. Co tym bardziej wydaje sie pasowac do kremowej lub zlotej dekoracji.

Ale czy zloty nie jest na granicy z kiczem? Sama juz nie wiem
Wg mnie całkiem ładnie to wygląda. U nas kolorem, że tak powiem przewodnim jest pomarańczowy Np. do fioletu nie jestem za bardzo przekonana, ale na Twoich zdjęciach on jest bardzo delikatny i w sumie nie rzuca się w oczy.

Wczoraj mama odebrała próbny torcik. Pojedliśmy i już wiemy gdzie będziemy zamawiać tort Za tydzień pojadę podpisać umowę. Uff, kolejna rzecz z głowy.
Noi zamówiłam spódniczkę na allegro

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:51   #3254
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
oto ona ładna?
Piekna!! Tutaj widze jeszcze, ze ten krem jest przelamany czekoladowymi krzeslami.. hmmm.. moze cos w ten desen - krem, złoto i czekolada

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:51   #3255
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
oto ona ładna?
Śliczna ta wasza sala

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2012-01-08 o 13:59
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:55   #3256
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Witam.

My wczoraj pojechaliśmy do znajomych dać im zaproszenie. I zostaliśmy na noc. Ci znajomi mają 5 miesięczną córeczkę i jest prześwietna. Taka grzeczna. Mój TŻ teraz nie chodzi za mną i mówi, że też by taką chciał. Załączył mu się instynkt

Dziś rano byliśmy na 3 - ostatnim spotkaniu w poradni. Więc mamy to już z głowy.

Jedziemy też dziś jeszcze z zaproszeniami, chociaż jestem strasznie niewyspana i najchętniej przespałabym cały dzień.
Mojemu też się włączył i mówi, że postaramy się o dzidzię w noc poślubną ja też bym chciała ale chyba niestety starania o dziecko będziemy musieli odłożyć do co najmniej czerwca przyszłego roku ze względu na to, że będę miała praktyki w szpitalu

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 13:58   #3257
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Chetnie zobacze a jaki masz kolor przewodni?
Jesli wybiore zloty to jak do tego dopasowac np. bukiet o matko zepsula mi sie cala koncepcja

a propo Twojego pytania - nie mam koloru przewodniego - przynajmniej mi sie tak wydaję - w sumie to wszytsko raczej jest pod sale zaproszenia kremowo- złote winietki tez i w sumie tyle od nas no i jescze kwiaty.. a kolor hmm nie wiem musze isc do kwiaciarni i spytac jaki bukiet bedzie do mnie i do kroju mojej sukni jak pani okresli to wtedy sie zastanowie jakie kwiatki takze u mnie wszystko hmm co przyniesie los przystrajac kosciół bedzie 3 pary wiec tez bedzie trzeba isc na ustepstwa

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Piekna!! Tutaj widze jeszcze, ze ten krem jest przelamany czekoladowymi krzeslami.. hmmm.. moze cos w ten desen - krem, złoto i czekolada
krzesła ich obicie jest złote natomiast jest do nich dołączone rzeczywiscie czekoladowymi dodatkami - drewnianymi w sensie
Stary 2012-01-08, 14:01   #3258
jagodzia133
Zakorzenienie

Wróciłam z wyjazdu ale nie dojechaliśmy w góry bo dostaliśmy telefon od mojego brata i musieliśmy wracać do Lublina pokonując 500km (ja prowadziłam myślałam że padnę). A goniłam tak dlatego bo uwaga uwaga

Zostałam Ciocią małego Kacperka!!
Byliśmy w Bochni jak Paulina zaczęła rodzić urodziła o 6.55 chłopca ważył 3.490 i dł. 56cm. Termin miała na 23 stycznia. Także byliśmy zaskoczeni.

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Właśnie odebraliśmy nasze obrączk
ale ważne że już je mamy

Załącznik 4423741

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny! Ja też jestem tegoroczną PM-ką i jeżeli można to chętnie dołączę się do wątku Przyznaję się nie przeczytałam wszystkich 16 części, ale widzę że świetna atmosfera u panuje. Wszystkie jesteście tu bardzo pomocne aż dziwne że wcześniej to nie trafiłam

Dobrze to je jeżeli chodzi o mój wielki dzień to będzie to 01.09.2012r. Przyjęcie w sali "Tadeusz" w Uszwi ( niestety dopiero dzisiaj trochę dowiedziałam się o niezbyt przyjemnym właścicielu, na rozmowie wydawał się całkiem w porządku, ale będę uważać), alkohol-jest, zaproszenia- w trakcie realizacji(chyba porwałam się z motyką na słońce , ale stwierdziłam że jeżeli zrobię je sama to będą takie dokładnie jak chcę) jeżeli będziecie chciały to wstawię zdjęcie jak skończę. obrączki już bezpiecznie czekają do września, biżuterię też mam na oku, a jeśli chodzi o sukienkę to kupiłam 2... wiem powiecie że jestem szalona, ale kupiłam je za naprawdę śmieszne pieniądze- jedna jest nowa projektantów Fulara&Żywczyk, a druga z likwidacji wypożyczalni - skromna ecri ze złotą aplikacją. i tutaj mam problem bo nie wiem którą wybrać... Kurczę rozpisałam się troszkę
witaj
Cytat:
Napisane przez magdalena040484 Pokaż wiadomość
Witam!
Czy mogę do Was dołączyć?
Jestem Magda, mam 25 lat (login nie wskazuje dokładnej daty [a mianowicie roku] mojego urodzenia, po prostu taki był wolny) ,
Będę ślubować 26 maja , z Tż-em znamy się już od 5 lat, a szczęśliwą narzeczoną zostałam 14.02.2010r.
Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona
Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

Mam pytanie, któraś z Was wstawiła taką dekoracje na samochód... no i która będzie ją miała? i teraz gdzie zamawiacie te "kryształki"? Ostatnio kupiłam na allegro i miały wielkość paznokcia... choć kształt sam w sobie był ładny
to ja kupowałam w hurtowni kwiatów sztucznych i tam mają różne pierdoły do tworzenia dekoracji bukietów itd.
Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Witam tak jak obiecałam zrobiłam na szybko zdjęcie naszych obrączek więc je wrzucam Teraz muszę uciekać ale później wszystko nadrobię

Cytat:
Aaaa no i mam suknię!!

Moja historia: zakochałam się w sukni Demetrios 2828 - po prostu moje marzenie! Cena salonowa to 3780zł Ale znalazłam na allegro (srednio 1700zł) więc nadzieja była. Zadzwoniłam do salonu, umówiłam się na przymiarkę, jednak nie tego właśnie modelu, lecz zbliżonego Demetrios B155 (różni się tylko gorsetem).
Jednak ponieważ jestem niska i mam spory biust to pasowała mi na allegro tylko jedna sukna (na mój wzrost i z doszytymi pięknymi ramiączkami), tylko, że rozmiar malutki (ale spokojnie, na pewno do niego "dojdę" ;p ).

A teraz zdjęcia (przepraszam za jakość, ale panie krzywo patrzyły na robienie fotek, więc bratowa trzaskała na szybko):
są to zdjęcia w sukni Demetrios B155 (niestety chociaż noszę rozmiar 38 to ta była chyba 40 i była na mnie za wielka), ale czułam się wspaniale! Przymierzałam też inne, ale to już nie było to Jeszcze w niej mega super nie wyglądam, ale to przez moja obecną wagę. (najlepszy efekt był jak Pani podeszła i mi z tyłu przytrzymała gorset jak powinien być, aaaale miałam wtedy talię )

Pozostaje zatem dietkować i zejść do rozmiaru 34 czyli mojego naturalnego
A wymarzoną suknię (wyśniony model) już zamówiłam z tej aukcji (mam nadzieję, że mogę podać) : http://allegro.pl/suknia-demetrios-2...033066805.html i nawet nie będę musiała nic z nią robić bo jest na mój wzrost

Wiem, że wielu z Was nie podobaja się księżniczki... ale mam nadzieję, że nie będziecie mnie aż tak mocno krytykowac
bardzo ładna
Cytat:
a ja właśnie wróciłam od grzebalca

która pierwsza dostaje łomot, że mi nie przypomniała o cytologii

no więc tak cytologia zrobiona, od lutego mam łykać kwas foliowy pogadałyśmy sobie trochę i już się martwiłam że przepisze mi leki na prolaktyne ale obeszło się na szczęście

do maja łykam swoje tableteczki i po miesiączce staramy się o bobo powiedziała że jestem na dobrej drodze

dziękuję za uwagę
dobrze dobrze trzeba się przygotować
Cytat:

bardzo ładne a to musisz mieć z apartu?? myślę że w zwykłym jubilerze zrobili by c takie za góra 1800zł a może i by zrobił za 1600. popytaj
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 14:02   #3259
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa no i mam suknię!!

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
adosienka gratuluje sukni

A ja znów wróciłam i mam ochotę się rozpłakać. Pół roku do ślubu a ja nie mam sukni. Zwiedziłam wszystkie salony na kijowskiej plus angel plus młoda i moda. I może to coś nawet poczułam dopóki nie powiedzieli mi ceny sukni Suknia jest z kolekcji 2011, więc stwierdziłam, że poszukam na allegro i są dwie, ale w moim rozmiarze dziewczyna chcę 3500, a za to w rozmiarze 40 już 2000. Czemu ja mam takiego pecha
Wklejam zdjęcie katalogowe, chyba nie ma szans przerobic z 40 na 34?
sliczna ta suknia nawet boję się zapytać ile kosztuje nowa w salonie skoro za używaną ktoś chce 3,5 tys
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
:44 ----------

hehe dziś wywiązała się między mną a Tżtem zabawna dyskusja a propo naszego ślubu za równo 6 mcy. Oczywiście proszę czytać z przymróżeniem oka

Mówię do Tżta:
- wiesz stresuję się i martwię naszym ślubem, jak to będzie i w ogóle...,
- ale czym? przecież wszystko będzie dobrze
- tobą się najbardziej martwię, bo jesteś najsłabszym ogniwem w tym przedsięwzięciu
- może i najsłabszym, ale niezbednym
- no niestety.

Cytat:
Pewnie oczekiwałyście jakiś super prywatnych wieści, a tu takie przyziemne kibicowanie mnie przepełnia
ja też sie ciesze chociaż nie oglądałam bo telewizja mi nie działa, a poza tym nie mam do tego nerwów wczoraj byłam u rodziców to oglądałam z mamą i o mało nie zeszłam na zawał

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 14:02   #3260
justyna_g4
Zakorzenienie

Dziewczyny zamawiam suknie!!!!!

Dostaje do niej GRATIS bolerko i welon. Pani wysłała mi zdjęcia i muszę z nich jakieś wybrać (może ich nie wykorzystam ale gratis to co mi tam)

Które wybrać??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg welony.jpg (52,0 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bolerko 1.jpg (18,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bolerko1.jpg (29,4 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bolerko1-600x450.jpg (18,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7985.jpg (62,4 KB, 88 załadowań)

Laura

Stary 2012-01-08, 14:05   #3261
baskaeta
Zadomowienie

dziekuje wszystkim za pozytywne komentarze nt naszej sali

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Wróciłam z wyjazdu ale nie dojechaliśmy w góry bo dostaliśmy telefon od mojego brata i musieliśmy wracać do Lublina pokonując 500km (ja prowadziłam myślałam że padnę). A goniłam tak dlatego bo uwaga uwaga

Byliśmy w Bochni jak Paulina zaczęła rodzić urodziła o 6.55 chłopca ważył 3.490 i dł. 56cm. Termin miała na 23 stycznia. Także byliśmy zaskoczeni.

witaj

to ja kupowałam w hurtowni kwiatów sztucznych i tam mają różne pierdoły do tworzenia dekoracji bukietów itd.

bardzo ładna

dobrze dobrze trzeba się przygotować

bardzo ładne a to musisz mieć z apartu?? myślę że w zwykłym jubilerze zrobili by c takie za góra 1800zł a może i by zrobił za 1600. popytaj
gratulacje ale małe niunio musi byc słodkie

Cytat:

Dostaje do niej GRATIS bolerko i welon. Pani wysłała mi zdjęcia i muszę z nich jakieś wybrać (może ich nie wykorzystam ale gratis to co mi tam)

Które wybrać??
przepiękna ta suknia
Stary 2012-01-08, 14:07   #3262
niut0
Zakorzenienie

Jagodziu gratulacje
Stary 2012-01-08, 14:10   #3263
Jamee
Zakorzenienie

Jagodzia gratuluję

Justyna_g4
mnie się podoba pierwszy welon i to pierwsze bolerko

A tak w ogóle to piękna suknia

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 14:10   #3264
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

przepiękna ta suknia
Dziękuję! Zaliczkę wpłaciłam i powinna do tygodnia być u mnie w domu bo Pani ma 3 dni na wysłanie jej kurierem od momentu jak dostanie pieniądze na konto.

A który welon i bolerko...nie mam zielonego pojęcia?

Laura

Stary 2012-01-08, 14:11   #3265
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:

Które wybrać??
Gratuluję sukni Ja bym wzięła pierwsze bolerko. Najbardziej porządnie wygląda.
Kurcze dziewczyny szalejecie z tymi sukniami, za chwilę zostanę jako jedyna bez kiecy

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 14:12   #3266
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

Nam się też ostatecznie te spodobały, tzn. lepiej wyglądały na palcu... i ze srebrną oblamówką, ale cena powala. Ale jak tu dziewczyny radzą to i chyba też się przejdziemy po tych mniejszych jubilerach

Cytat:
oto ona ładna?
Ładna

Cytat:
Cześć Kobietki
Przyłaczam się do Was!!
Witaj i opowiedz coś o sobie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
U nas też na pewno będzie menu stołach - nie osobne dla każdego, ale tak, żeby każdy miał dostęp, czyli jedno na kilka osób. Po co mają ludzie opuszczać posiłki czy inne atrakcje, skoro mogą wiedzieć, co będzie kiedy

Gratuluję wyboru kolorku Fiolet z zielenią wyglądają cudnie, więc jak najbardziej na samej sali możesz dać także zielone akcenty, będzie świetnie pasować

Ooo, to jak tylko będziesz wiedzieć coś więcej, to my też chcemy wiedzieć A tymczasem mocne się 3mają

Rany, niesamowite, naprawdę NIGDY?? Toż to niemal perwersyjne wyznanie Ja swego czasu potrafiłam mówieniem scenariusza z pamięci (włącznie ze śpiewaniem piosenek) usypiać Kuzynkę, kiedy u mnie nocowała I gadałam jeszcze dłuuugo po tym, jak zasnęłam, ale mi to nie przeszkadzało Król Lew to klasyk, którego nie znać nie wypada
Wstyd ale za to piosenki znam i słuchałam nieraz

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 14:12   #3267
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

Które wybrać??
jak dla mnie 4 welon a bolerko 1 albo 3
Cytat:
dziekuje wszystkim za pozytywne komentarze nt naszej sali

gratulacje ale małe niunio musi byc słodkie
aaa sala piękna zapomniałam napisać :P
a ninio śliczny jak zgram jakieś fotki to wam wstawię bo wiem że lubicie dzieciaczki :P
Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Jagodziu gratulacje
dziękuję
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2012-01-08 o 14:14
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 14:17   #3268
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Które wybrać??

gratulacje moim zdaniem pierwsze bolerko śliczna suknia

Cytat:

gratulacje

Stary 2012-01-08, 14:18   #3269
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
:d
Cytat:

Gratulacje

Cytat:

Które wybrać??
Suknia śliczna
Ja bym wybrała ostatni welon i 1 lub 2 bolerko
Stary 2012-01-08, 14:19   #3270
chocolate muffin
Rozeznanie

Hej dziewczyny.
Mielismy wczoraj pierwsze nauki, z lekarzem... strasznie nam się chciało śmiać cały czas

Ach tak w ogóle to cały czas się mówi, że teraz ludzie coraz później biorą ślub, a wczoraj na naukach na 7 par 3 z nas dziewczyn mają (rocznikowo) 22 lata, 2 po 23 lata, a 2 pozostałych nie znam, ale też staro nie wyglądały

Basketea
Piekna sala, taka przesztrzenna. W ogóle widzę, że macie fajne duże sale. U nas jak na złość brakuje dużych sal. U mnie będzie prawie 100 osób, a sala nie grzeszy wielkością, a i tak jest nawiększa z tych które oglądaliśmy.

Jagodzia gratulacje

Co do Kowalczyk, to oglądałam końcówkę... masakra od samego patrzenia i kibicowania byłam wykończona Brawo Justyna !

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości