|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
dokładnie.... ja sama w to nie wierzę niedawno się dowiedziałam o tej wpadce były emocje a tutaj już dziecko na świecie :P
Cytat:
|
|
#3302 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Też chciałam oglądać Kowalczyk bardzo mocno Jej kibicowałam a wiedziałam że wiedźmy się za Nią będą chciały wziąć i co i co i nie dały Jej rady. Jestem dumna z naszej Polki bo to Ona jako jedyna pod rząd wygrała 3 razy ten turniej BRAWA!!!!!
Brawo za suknię też się nad Nią zastanawiałam tylko przeraziła mnie ta różowa wstążka, nie cierpię różu po prostu nie cierpię. |
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
właśnie wróciliśmy z weeku u rodziców. Byliśmy u ksiedza dowiedziec sie czy na bank mamy ustalona date i godzine, okazało sie ze po nas juz 2 parki chcialy rezerwowac ten sam termin ![]() tak sie ciesze ze my bylismy pierwsi. My mamy na 16:30 a jedna parka zapisala sie przed nami na 15 ![]() Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy, Wy bardzo szybko układacie jakies rymowanki ![]() jak to zmienić żeby miało rece i nogi ? Nie musi sie rymowac ten wierszyk, to jest tekst na zaproszenie ![]() Szanowny Gościu! Zamiast na kwiaty wydawać pieniążki, przynieś prosimy - gry planszowe, puzzle, bierki czy też pchełki, które nam „dużym dzieciom” umilą wieczorki.
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szanowny gościu! Zamiast pieniążki wydawać na kwiaty, przynieś nam proszę gierki planszowe, puzzle, bierki czy też pchełki, które nam „dużym dzieciom” umilą wieczory. |
|
|
|
|
#3305 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no i rzeczywiscie nie jest zle, ale idealnie tez nie jest, a byc powinno Cytat:
Cytat:
Cytat:
mamy coraz wiecej wspolnego ![]() ![]() ![]() Cytat:
razem z bucikami, a tu z calej koncepcji Cytat:
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy się cieszyć czy Ci współczuć no ale razem zawsze raźniej
|
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ofertę MPstudios na 13
|
#3308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kciuki dla Neneki Gratulacje dla Jagodzi |
||
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko raz na miesiąc odwiedzam to piekne miasto w związku z pracą
![]() i jak?? |
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Co oferują i w jakiej cenie?
![]() Przerobiłam dzisiaj trzy zagadnienia na egzamin. Na 24 możliwe
|
|
|
|
#3311 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powiem szczerze co mysle bo suknie demtrios tez mierzyła wiec wiem w czym rzecz. Suknia jest oczywiście piękna, nic do niej nie mam ale według mnie Cię skraca. Mimo że jestes szczupła robi Ci na dole takie za duże "puf". Piszesz ze chcesz schudnac do roz. 34 ale ja Cie w niej w tym małym rozmiarze nie widze, na górze bedzie chudzinka( a sama taka jestem bo nosze 34) a na dole wielkie bum. Te suknie maja co najmniej 8 warst tiulu, ja nie miałam do niej halki z kołem i czułam sie jak bomba a co mówic ja sie halke założy. Nie odradzam Ci zakupu ale według mnie zagłusza ona Twoje proporcję. Sama mam ksiezniczke ale jest ich mnóstwo do wyboru, i po zmierzeniu sukni demetrios wiedziała ze chce ksiezniczke ale nie z takim obszernym dołem bo zwyczajnie bym sie w niej zgubiła i przede wszystkim nie z obniżonym a z podwyższonym stanem. Poza tym na zdjeciu nie wiem czy stoisz na podescie czy bez. Ja zawsze prosze Pania z salonu aby mi podwineła dół do moich stop, wtedy widze czy dana sukni mnie skraca czy jest ok, czy wrecz wydłuża. Mama nadzieję ze Cie tym moim punktem widzenia nie uraziłam ale nie lubie pisac ze ktoś pieknie wygląda jak widze na oko ze cos tu jest nie tak Cytat:
![]() Powiem szczerze ze według mnie nie bardzo bedzie tu pasowac jakieś satynowe bolerko, bo tez mam tiulowa suknie i rózne materiały mogą sie za bardzo gryźc ze soba. Bo tez nie mam w sukni nigdzie satyny i jakos połaczenie dwóch róznych tkanin do mnie nie przemawia, zreszta Pani w salonie sama mówiła mi ze nie widzi to sukni księzniczki bolerka. Slub masz pod koniec października i jesli już to decydowałabym sie na etole futerkowaą czy jakoś grubsza niż satyna.
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2012-01-08 o 18:54 |
||
|
|
|
#3312 |
|
Zadomowienie
|
Wróciliśmy z Centrum Kopernika i resztki mojego instynktu macierzyńskiego umarły śmiercia naturalną. U nas to jednak zdecydowanie nie stap na dzieci.
Kindziula cóż za przepiękne obrączki wybrałaś my szukamy dokładnie identycznych. Narazie u rodziców u małego jubilera za te chcieli 1800(wersja z cyrkonia). W wawie znależliśmy salon gdzie chcieli maks1500 za nie ale nie mogłam się z panem dogadać co do soczewkowania ich. Jak gdzieś znajdziesz w wawie tańsze dawaj znać na pw![]() Ewusia_marchew nową pan mi zaproponował za 5600 Normalnie prawie padłam(a to kolekcja 2011, troszkie zmieniona w wersji 2012 kosztowała 6500)Za rada Neny napisałam do dziewczyny z allegro moja propozycje ceny. Pewnie sie nie zdogzi ale chociaz bede wiedziec, ze próbowałam się zbliżyć do wymarzonej. Jak nie to zostaje jeszcze MS, którą znalazłam na alegro za 1700, a też się w niej sobie podobam. Jagodzia gratulacje ![]() Kasiu dziękuje za link do tych fotografów. Odezwiemy do jedenej dziewczyny w sprawie pleneru. Wesele niestety u rodziców, więc za Wawą, bo tak to bym reportaz niedrogo mogla miec ![]() Chyba jednak ruszymy w poszukiwaniu garniaka przed zakupem sukni, bo TZ juz sie snilo, że idzie w dresie do ślubu. W zasadzie chcemy klasyczny czarny, żeby później mógł wykorzystać jeszcze.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#3313 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nadrabiam Was, ale kurcze nie mogę przestać się denerwować i przez stres nie umiem się na niczym skupić... Weekend spędziłam z TŻem i przy Nim stres mijał, a teraz sama w swoim pokoju i miałam pisać pracę zaliczeniową, ale nie potrafię- trzymajcie za mnie jutro bardzo mocno kciuki, bo o 9.30 mam wizytę u lekarza i to nie jest odpowiedni czas na fasolkę...
|
|
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba nie chcecie wiedzieć... Przedział od 7tys za 20 min do 9.500 za max 50 min. 18.000 za 50 min z 4 operatorami. Teledysk z tego dnia, ktory od razu będzie gotowy i wyświetlony po oczepinach ( 3-4min) 6.000
![]() Oni zazwyczaj biorą 1zł/km więc jeśli nie masz jakoś bardzo daleko od Wawy to pisz! Po za tym zazwyczaj dojazd do ok 30-50km w obrębie Wawy jest gratis.
|
#3315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nieźle sobie liczą, choć to co robią jest cudowne ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakby było mnie stać, to bym brała Kasiu - nie zastanawiaj się ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Wiktusiaczek a robiłaś test?
|
|
|
|
#3318 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Wiktusiaczek nie panikuj! I nie wkręcaj nic sobie.
|
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
To tym bardziej nie ma co się nakręcać
|
|
|
|
#3321 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dziewczyny się wkurzyłam normalnie myślałam że zabiję księdza
04.08.2012 04.07.2014 Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2012-01-08 o 19:51 |
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie i głowa do góry Może to tylko stres, miesiąc temu spóźniał mi się prawie 2 tyg. mojej siostrze też i ostatecznie okazało się że to tylko stres. Ale warto zajrzeć do gina aby mieć pewność
|
|
#3323 |
|
Zadomowienie
|
Wkręcam sobie, ale stres jest
|
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najlepiej, to żeby ktoś nam zrobił " czysty" film, bo mój tż też je robi( tylko jak mówiłam, nie ślubne ]. Ale nikt się na to nie zgodzi
|
|
#3325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem już sama... postaram się ja przymierzyć jak do mnie dojdzie (choć pewnie się nie wcisnę)... może spojrzę jeszcze raz na to bardziej obiektywnie...?
|
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
czemu
|
#3327 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie czemu chciałaś uszkodzić księdza, przecież Oni zawsze tacy biedni poszkodowani nigdy nikomu krzywdy nie chcą zrobić...co tym razem przeskrobali?
|
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana ja też kilka dni temu myślałam że jestem w ciąży bo mi się okres kilka dni spóźniał zestresowana byłam strasznie... tżcik powiedział że nie ma co się stresować i miał na drugi dzień lecieć do apteki po test ale na drugi dzień dostałam @ także nie ma co się nakręcać naprawdę będzie dobrze
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz masz 100%pewności że schudniesz do 34 ?? oczywiście życze Ci tego ale sama próbuje zrzucić do rozmiaru 36 i jest ciężko... ja wlaśnie przez wzrost zrezygnowałam z księżniczki bo mnie skracała wyglądasz w niej bardzo ładnie ale skoro czujesz się w niej dobrze to chyba jest ok wiesz na podstawie dwóch zdjęć to też nie jest tak w 100 % obiektywna ocena (dlatego ja najpierw zabrałam 2 przyjaciółki i bliską koleżankę potem rodziców żeby usłyszeć jak najwięcej opinii) a Ty masz jakby co możliwość zwrotu sukni?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

to już? ale ten czas szybko zleciał 

18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

razem z bucikami, a tu z calej koncepcji

nieźle sobie liczą, choć to co robią jest cudowne
]. Ale nikt się na to nie zgodzi