Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-08, 17:17   #3301
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Jagodziu, gratki
to już? ale ten czas szybko zleciał
dokładnie.... ja sama w to nie wierzę niedawno się dowiedziałam o tej wpadce były emocje a tutaj już dziecko na świecie :P
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
witam niedzielnie z pochmurnego krakowa!

łącze się w bólu

serdeczne gratulacje

justyna_g4 - ja bym brała najdłuższy welon (ale niestety z tych to wydaje mi się, że żaden nie pasuje - najlepszy byłby taki jak na modelce - gładki, cięty bez lamówki). a bolerko - to z krótkimi rekawkami

kto potrzyma za mnie kciuki jutro??
i ja
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:27   #3302
Kabriela
Zadomowienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Też chciałam oglądać Kowalczyk bardzo mocno Jej kibicowałam a wiedziałam że wiedźmy się za Nią będą chciały wziąć i co i co i nie dały Jej rady. Jestem dumna z naszej Polki bo to Ona jako jedyna pod rząd wygrała 3 razy ten turniej BRAWA!!!!!
Brawo za suknię też się nad Nią zastanawiałam tylko przeraziła mnie ta różowa wstążka, nie cierpię różu po prostu nie cierpię.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 17:28   #3303
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Hej dziewczynki właśnie wróciliśmy z weeku u rodziców. Byliśmy u ksiedza dowiedziec sie czy na bank mamy ustalona date i godzine, okazało sie ze po nas juz 2 parki chcialy rezerwowac ten sam termin
tak sie ciesze ze my bylismy pierwsi. My mamy na 16:30 a jedna parka zapisala sie przed nami na 15

Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy, Wy bardzo szybko układacie jakies rymowanki

jak to zmienić żeby miało rece i nogi ?

Nie musi sie rymowac ten wierszyk, to jest tekst na zaproszenie

Szanowny Gościu!
Zamiast na kwiaty wydawać pieniążki,

przynieś prosimy - gry planszowe,
puzzle, bierki czy też pchełki,
które nam „dużym dzieciom” umilą wieczorki.

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 18:03   #3304
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki właśnie wróciliśmy z weeku u rodziców. Byliśmy u ksiedza dowiedziec sie czy na bank mamy ustalona date i godzine, okazało sie ze po nas juz 2 parki chcialy rezerwowac ten sam termin
tak sie ciesze ze my bylismy pierwsi. My mamy na 16:30 a jedna parka zapisala sie przed nami na 15

Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy, Wy bardzo szybko układacie jakies rymowanki

jak to zmienić żeby miało rece i nogi ?

Nie musi sie rymowac ten wierszyk, to jest tekst na zaproszenie

Szanowny Gościu!
Zamiast na kwiaty wydawać pieniążki,

przynieś prosimy - gry planszowe,
które nam „dużym dzieciom” umilą wieczorki.
Nie wiem czy chcesz aby zachować konkretny sens tego wierszyka, ale może tak:

Szanowny gościu!
Zamiast pieniążki wydawać na kwiaty,
przynieś nam proszę gierki planszowe,
które nam „dużym dzieciom” umilą wieczory.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 18:05   #3305
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
My też wczoraj z TŻ weszliśmy do jubilera i nic nam się nie podobało
mieli też obrączki z Apartu ale jakieś takie brzydkie
Te twoje nawet ładne tylko rzeczywiście dosyć droge

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

A co się takiego stało

Ja zastanawiam się nad złotymi dodatkami u nas na sali bo u mnie to w ogóle ta sala ma tyle kolorów że nie wiadomo co będzie pasować
Myślę że u was złoty będzie ok ten fiolet na zdjęciach jakoś mi nie przypadł do gustu
Ja wstepnie myslalam o ciemniejszym fiolecie ten mi za bardzo podchodzi pod roz - to po 1, po 2 tak jak mowilam, jest taki troche na sile wcisniety do sali. Jak znajdziesz jakies ciekawe zlote inspiracje to wrzucaj

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
U nas też na pewno będzie menu. Goście powinni wiedzieć chociaż mniej więcej co i o której będzie.

Faktycznie drogie. Ale ładne

Wg mnie całkiem ładnie to wygląda. U nas kolorem, że tak powiem przewodnim jest pomarańczowy Np. do fioletu nie jestem za bardzo przekonana, ale na Twoich zdjęciach on jest bardzo delikatny i w sumie nie rzuca się w oczy.
Tez myslalam jadac zobaczyc sale ze bedzie jeszcze gorzej no i rzeczywiscie nie jest zle, ale idealnie tez nie jest, a byc powinno

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Gratuluję sukni Ja bym wzięła pierwsze bolerko. Najbardziej porządnie wygląda.
Kurcze dziewczyny szalejecie z tymi sukniami, za chwilę zostanę jako jedyna bez kiecy
Nie bedziesz jedyna bo ja na pewno bede razem z Toba

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość

ladystar ja tam w złocie żadnego kiczu nie widzę Jesli oczywiście jest to wszystko zrobione z umiarem i dobrym smakiem to pięknie wygląda! A na tej sali to na pewno taki efekt da się osiągnąć Piękna sala !
Dziekuje chyba po nocach nie bede spala, zeby wymyslec cos co mi sie bedzie podobalo i bedzie pasowalo do sali

Cytat:
witam niedzielnie z pochmurnego krakowa!
kto potrzyma za mnie kciuki jutro??
nena nie wiedzialam ze jestes z Krk mamy coraz wiecej wspolnego

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
[LEFT]Heloo
złoto to nie kicz, jesli nie jest przesadzone tylko delikatne akcenty a jesli chodzi o bkiet, to przeciez nie musisz miec zlotego.. i ta malo kto zwroci na to uwage ecru tez moze byc
chcialam miec jakis intensywny kolor razem z bucikami, a tu z calej koncepcji

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Mi się ta sala podoba I złoty na pewno będzie pasował. Kremowe różne, blady róż będzie pasował, na pewno wszystko zgrasz
oby

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 18:23   #3306
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Nie bedziesz jedyna bo ja na pewno bede razem z Toba
Nie wiem czy się cieszyć czy Ci współczuć no ale razem zawsze raźniej

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 18:26   #3307
kasia_kuku
Zakorzenienie

Mam ofertę MPstudios na 13

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 18:44   #3308
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj

Dziewczyny czy ktoras z Was ma kolor przewodni zloty? Co o nim myslicie? Przejrzalam inspiracje ale kroluje fiolet ktory tez mial byc moim przewodnim, ale po wczorajszej wizycie w mojej sali nie jestem przekonana. Nie wygladal zle ale tez szauuu nie robil Z reszta same zobaczcie. Wlascicielka mowila ze w sylwestra zrobili po raz pierwszy zlote dekoracje i wygladaly super z reszta tez mi sie wydaje ze pasuja do kolorystyki sali.
Dodatkowo teraz sala bedzie zmieniana - ta sciana, ktora jest za PM nie bedzie ruda tylko kremowa i na niej beda paski z luster. Co tym bardziej wydaje sie pasowac do kremowej lub zlotej dekoracji.

Ale czy zloty nie jest na granicy z kiczem? Sama juz nie wiem
Cytat:
Piekna!! Tutaj widze jeszcze, ze ten krem jest przelamany czekoladowymi krzeslami.. hmmm.. moze cos w ten desen - krem, złoto i czekolada
Ka mam złoto brązowe dodatki...dp Twojej sali tez by palowały. Różi fiolet jakos tam znika....

Kciuki dla Neneki

Gratulacje dla Jagodzi

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 18:48   #3309
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
nena nie wiedzialam ze jestes z Krk mamy coraz wiecej wspolnego
ja tylko raz na miesiąc odwiedzam to piekne miasto w związku z pracą

Cytat:
i jak??

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 18:48   #3310
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Co oferują i w jakiej cenie?

Przerobiłam dzisiaj trzy zagadnienia na egzamin. Na 24 możliwe

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 18:53   #3311
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ja znalazlam cos takiego: http://allegro.pl/srebrny-komplet-z-...036228026.html
tylko wolalabym wieksze kolczyki + bransoletka zamiast wisiorka. Ale ja mam jeszcze czas przez pol roku chyba cos znajde

oki, ja lece pod prysznic
Nawet ta samą biżu brałam pod uwage ale chciałam zeby w komplecie była barnsoletka i zrezygnowałam bo sprzedawca nie miał jej do kompletu
Cytat:
.................
Aaaa no i mam suknię!!
Powiem szczerze co mysle bo suknie demtrios tez mierzyła wiec wiem w czym rzecz. Suknia jest oczywiście piękna, nic do niej nie mam ale według mnie Cię skraca. Mimo że jestes szczupła robi Ci na dole takie za duże "puf". Piszesz ze chcesz schudnac do roz. 34 ale ja Cie w niej w tym małym rozmiarze nie widze, na górze bedzie chudzinka( a sama taka jestem bo nosze 34) a na dole wielkie bum. Te suknie maja co najmniej 8 warst tiulu, ja nie miałam do niej halki z kołem i czułam sie jak bomba a co mówic ja sie halke założy. Nie odradzam Ci zakupu ale według mnie zagłusza ona Twoje proporcję. Sama mam ksiezniczke ale jest ich mnóstwo do wyboru, i po zmierzeniu sukni demetrios wiedziała ze chce ksiezniczke ale nie z takim obszernym dołem bo zwyczajnie bym sie w niej zgubiła i przede wszystkim nie z obniżonym a z podwyższonym stanem. Poza tym na zdjeciu nie wiem czy stoisz na podescie czy bez. Ja zawsze prosze Pania z salonu aby mi podwineła dół do moich stop, wtedy widze czy dana sukni mnie skraca czy jest ok, czy wrecz wydłuża.
Mama nadzieję ze Cie tym moim punktem widzenia nie uraziłam ale nie lubie pisac ze ktoś pieknie wygląda jak widze na oko ze cos tu jest nie tak

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Wróciłam z wyjazdu ale nie dojechaliśmy w góry bo dostaliśmy telefon od mojego brata i musieliśmy wracać do Lublina pokonując 500km (ja prowadziłam myślałam że padnę). A goniłam tak dlatego bo uwaga uwaga

Zostałam Ciocią małego Kacperka!!
Byliśmy w Bochni jak Paulina zaczęła rodzić urodziła o 6.55 chłopca ważył 3.490 i dł. 56cm. Termin miała na 23 stycznia. Także byliśmy zaskoczeni.
To moje gratulację
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamawiam suknie!!!!!

Dostaje do niej GRATIS bolerko i welon. Pani wysłała mi zdjęcia i muszę z nich jakieś wybrać (może ich nie wykorzystam ale gratis to co mi tam)

Które wybrać??
Powiem szczerze ze według mnie nie bardzo bedzie tu pasowac jakieś satynowe bolerko, bo tez mam tiulowa suknie i rózne materiały mogą sie za bardzo gryźc ze soba. Bo tez nie mam w sukni nigdzie satyny i jakos połaczenie dwóch róznych tkanin do mnie nie przemawia, zreszta Pani w salonie sama mówiła mi ze nie widzi to sukni księzniczki bolerka. Slub masz pod koniec października i jesli już to decydowałabym sie na etole futerkowaą czy jakoś grubsza niż satyna.

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-01-08 o 18:54
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 19:08   #3312
marcia45
Zadomowienie

Wróciliśmy z Centrum Kopernika i resztki mojego instynktu macierzyńskiego umarły śmiercia naturalną. U nas to jednak zdecydowanie nie stap na dzieci.

Kindziula cóż za przepiękne obrączki wybrałaś my szukamy dokładnie identycznych. Narazie u rodziców u małego jubilera za te chcieli 1800(wersja z cyrkonia). W wawie znależliśmy salon gdzie chcieli maks1500 za nie ale nie mogłam się z panem dogadać co do soczewkowania ich. Jak gdzieś znajdziesz w wawie tańsze dawaj znać na pw

Ewusia_marchew nową pan mi zaproponował za 5600 Normalnie prawie padłam(a to kolekcja 2011, troszkie zmieniona w wersji 2012 kosztowała 6500)

Za rada Neny napisałam do dziewczyny z allegro moja propozycje ceny. Pewnie sie nie zdogzi ale chociaz bede wiedziec, ze próbowałam się zbliżyć do wymarzonej. Jak nie to zostaje jeszcze MS, którą znalazłam na alegro za 1700, a też się w niej sobie podobam.

Jagodzia gratulacje

Kasiu dziękuje za link do tych fotografów. Odezwiemy do jedenej dziewczyny w sprawie pleneru. Wesele niestety u rodziców, więc za Wawą, bo tak to bym reportaz niedrogo mogla miec

Chyba jednak ruszymy w poszukiwaniu garniaka przed zakupem sukni, bo TZ juz sie snilo, że idzie w dresie do ślubu. W zasadzie chcemy klasyczny czarny, żeby później mógł wykorzystać jeszcze.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 19:17   #3313
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dziewczyny nadrabiam Was, ale kurcze nie mogę przestać się denerwować i przez stres nie umiem się na niczym skupić... Weekend spędziłam z TŻem i przy Nim stres mijał, a teraz sama w swoim pokoju i miałam pisać pracę zaliczeniową, ale nie potrafię- trzymajcie za mnie jutro bardzo mocno kciuki, bo o 9.30 mam wizytę u lekarza i to nie jest odpowiedni czas na fasolkę...
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 19:17   #3314
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
i jak??
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
No chyba nie chcecie wiedzieć... Przedział od 7tys za 20 min do 9.500 za max 50 min. 18.000 za 50 min z 4 operatorami. Teledysk z tego dnia, ktory od razu będzie gotowy i wyświetlony po oczepinach ( 3-4min) 6.000

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość

Kasiu dziękuje za link do tych fotografów. Odezwiemy do jedenej dziewczyny w sprawie pleneru. Wesele niestety u rodziców, więc za Wawą, bo tak to bym reportaz niedrogo mogla miec
Oni zazwyczaj biorą 1zł/km więc jeśli nie masz jakoś bardzo daleko od Wawy to pisz! Po za tym zazwyczaj dojazd do ok 30-50km w obrębie Wawy jest gratis.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-08, 19:23   #3315
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Przerobiłam dzisiaj trzy zagadnienia na egzamin. Na 24 możliwe
Dasz radę

Cytat:
No chyba nie chcecie wiedzieć... Przedział od 7tys za 20 min do 9.500 za max 50 min. 18.000 za 50 min z 4 operatorami. Teledysk z tego dnia, ktory od razu będzie gotowy i wyświetlony po oczepinach ( 3-4min) 6.000

Oni zazwyczaj biorą 1zł/km więc jeśli nie masz jakoś bardzo daleko od Wawy to pisz! Po za tym zazwyczaj dojazd do ok 30-50km w obrębie Wawy jest gratis.
nieźle sobie liczą, choć to co robią jest cudowne

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny nadrabiam Was, ale kurcze nie mogę przestać się denerwować i przez stres nie umiem się na niczym skupić... Weekend spędziłam z TŻem i przy Nim stres mijał, a teraz sama w swoim pokoju i miałam pisać pracę zaliczeniową, ale nie potrafię- trzymajcie za mnie jutro bardzo mocno kciuki, bo o 9.30 mam wizytę u lekarza i to nie jest odpowiedni czas na fasolkę...
może to wszystko ze stresu, z przemęczenia, nie ma co się martwić na zapas

Franuś
Stary 2012-01-08, 19:28   #3316
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
o rety ale jakby było mnie stać, to bym brała Kasiu - nie zastanawiaj się

Cytat:
kciuki

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 19:29   #3317
carmelova
Zakorzenienie

Wiktusiaczek a robiłaś test?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 19:34   #3318
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Wiktusiaczek a robiłaś test?
Nie - jestem za głupia, żeby zrobić: na prawdę, bo miałam już podobną sytuację dwa razy (za duży poziom hormonów) i teraz na pewno też tak jest - to sobie wmawiam, ale zaczynam panikować
Stary 2012-01-08, 19:40   #3319
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Wiktusiaczek nie panikuj! I nie wkręcaj nic sobie.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 19:43   #3320
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Nie - jestem za głupia, żeby zrobić: na prawdę, bo miałam już podobną sytuację dwa razy (za duży poziom hormonów) i teraz na pewno też tak jest - to sobie wmawiam, ale zaczynam panikować
To tym bardziej nie ma co się nakręcać

Franuś
Stary 2012-01-08, 19:47   #3321
Kessi_86
Wtajemniczenie

Ale dziewczyny się wkurzyłam normalnie myślałam że zabiję księdza

Edytowane przez Kessi_86
Czas edycji: 2012-01-08 o 19:51
Kessi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 19:47   #3322
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Spokojnie i głowa do góry

Może to tylko stres, miesiąc temu spóźniał mi się prawie 2 tyg. mojej siostrze też i ostatecznie okazało się że to tylko stres.
Ale warto zajrzeć do gina aby mieć pewność

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 19:49   #3323
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Wkręcam sobie, ale stres jest
Stary 2012-01-08, 19:49   #3324
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
o rety ale jakby było mnie stać, to bym brała Kasiu - nie zastanawiaj się
Mam już firmę, która robi tak samo i za " troszkę" mniej. A najlepiej, to żeby ktoś nam zrobił " czysty" film, bo mój tż też je robi( tylko jak mówiłam, nie ślubne]. Ale nikt się na to nie zgodzi

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-08, 20:00   #3325
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Powiem szczerze co mysle bo suknie demtrios tez mierzyła wiec wiem w czym rzecz. Suknia jest oczywiście piękna, nic do niej nie mam ale według mnie Cię skraca. Mimo że jestes szczupła robi Ci na dole takie za duże "puf". Piszesz ze chcesz schudnac do roz. 34 ale ja Cie w niej w tym małym rozmiarze nie widze, na górze bedzie chudzinka( a sama taka jestem bo nosze 34) a na dole wielkie bum. Te suknie maja co najmniej 8 warst tiulu, ja nie miałam do niej halki z kołem i czułam sie jak bomba a co mówic ja sie halke założy. Nie odradzam Ci zakupu ale według mnie zagłusza ona Twoje proporcję. Sama mam ksiezniczke ale jest ich mnóstwo do wyboru, i po zmierzeniu sukni demetrios wiedziała ze chce ksiezniczke ale nie z takim obszernym dołem bo zwyczajnie bym sie w niej zgubiła i przede wszystkim nie z obniżonym a z podwyższonym stanem. Poza tym na zdjeciu nie wiem czy stoisz na podescie czy bez. Ja zawsze prosze Pania z salonu aby mi podwineła dół do moich stop, wtedy widze czy dana sukni mnie skraca czy jest ok, czy wrecz wydłuża.
Mama nadzieję ze Cie tym moim punktem widzenia nie uraziłam ale nie lubie pisac ze ktoś pieknie wygląda jak widze na oko ze cos tu jest nie tak
Panie mi ją podwinęły w salonie tak, że była do mojego wzrostu [niestety bratowa nie uchwyciła tego na fotce] (obcas miałam ubrany taki "roboczy" 4cm tylko a swój będę mieć 9 lub 10cm) i powiedziały, że nie skraca mnie właśnie ten fason i własnie w takich wyglądam najładniej (najbardziej wyjątkowo). Ja też nie sądzę, że coś jest nie tak bo mierzyłam kilkanaście modeli i w tym czułam się najlepiej, zdecydowanie. Jeśli chodzi o "wielkie bum" na dole to można ten efekt regulować przez halkę królewską (w zależności od potrzeb i chęci uzyskania konkretnego efektu). Jak będę szczuplejsza i wyższa (mój obcas) to myślę, że będzie super

Nie wiem już sama... postaram się ja przymierzyć jak do mnie dojdzie (choć pewnie się nie wcisnę)... może spojrzę jeszcze raz na to bardziej obiektywnie...?

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 20:02   #3326
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Ale dziewczyny się wkurzyłam normalnie myślałam że zabiję księdza

czemu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 20:17   #3327
Kabriela
Zadomowienie

Właśnie czemu chciałaś uszkodzić księdza, przecież Oni zawsze tacy biedni poszkodowani nigdy nikomu krzywdy nie chcą zrobić...co tym razem przeskrobali?
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 20:19   #3328
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
kochana ja też kilka dni temu myślałam że jestem w ciąży bo mi się okres kilka dni spóźniał zestresowana byłam strasznie... tżcik powiedział że nie ma co się stresować i miał na drugi dzień lecieć do apteki po test ale na drugi dzień dostałam @ także nie ma co się nakręcać naprawdę będzie dobrze
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 20:22   #3329
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy chcesz aby zachować konkretny sens tego wierszyka, ale może tak:

Szanowny gościu!
Zamiast pieniążki wydawać na kwiaty,
przynieś nam proszę gierki planszowe,
które nam „dużym dzieciom” umilą wieczory.

dziekuje

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-08, 20:23   #3330
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Panie mi ją podwinęły w salonie tak, że była do mojego wzrostu [niestety bratowa nie uchwyciła tego na fotce] (obcas miałam ubrany taki "roboczy" 4cm tylko a swój będę mieć 9 lub 10cm) i powiedziały, że nie skraca mnie właśnie ten fason i własnie w takich wyglądam najładniej (najbardziej wyjątkowo). Ja też nie sądzę, że coś jest nie tak bo mierzyłam kilkanaście modeli i w tym czułam się najlepiej, zdecydowanie. Jeśli chodzi o "wielkie bum" na dole to można ten efekt regulować przez halkę królewską (w zależności od potrzeb i chęci uzyskania konkretnego efektu). Jak będę szczuplejsza i wyższa (mój obcas) to myślę, że będzie super

Nie wiem już sama... postaram się ja przymierzyć jak do mnie dojdzie (choć pewnie się nie wcisnę)... może spojrzę jeszcze raz na to bardziej obiektywnie...?

wiesz masz 100%pewności że schudniesz do 34 ?? oczywiście życze Ci tego ale sama próbuje zrzucić do rozmiaru 36 i jest ciężko...

ja wlaśnie przez wzrost zrezygnowałam z księżniczki bo mnie skracała wyglądasz w niej bardzo ładnie ale skoro czujesz się w niej dobrze to chyba jest ok wiesz na podstawie dwóch zdjęć to też nie jest tak w 100 % obiektywna ocena (dlatego ja najpierw zabrałam 2 przyjaciółki i bliską koleżankę potem rodziców żeby usłyszeć jak najwięcej opinii) a Ty masz jakby co możliwość zwrotu sukni?
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości