![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Styczniowa wymiana- Givenchy, Joico, MaxMara,Chanel
NIEAKTUALNE!!!!
Witam! Mam do wymiany : 1)Podkład Chanel Mat Lumiere - kolor 020 clair- używany, razem z oryginalnym kartonikiem, zostało około 70% podkładu. Oryginalna pojemność 30ml. Nie mam siły już dłużej go męczyć, do suchej skóry jest zdecydowanie za ciężki:/ 2) Balsam Givenchy ange ou demon- mini wersja 30ml nieużywany. rezerwacja dla "Słonik" 3) Szampon Fekkai Au Naturel - gentle shampoo. Zużycie 50%. Czyli zostało około 115ml ze 236ml - ma bardzo leistą konsystencję(nie, nie rozcieńczałam go. Nabyłam go na wyprzedaży w sephorze) 4) Joico k-pak - smoothing balm to straighten & protect- Nowiutki nieużywany 200ml - rezerwacja dla "Słonik" 5) Balsam zapachowy Le Parfum MaxMara 200ml- rozfoliowany, nieużywany w kartoniku (kartonik troszkę wymiętolony) sam zapach jest nie mój. Nie było sensu się nim smarować. 6) Givenchy NO COMPLEX - bain d'hydratation Peau Douce Skin Softening Intensive Moisturizer- Balsam 200ml użyty 2 razy . NIE JESTEM PEWNA CO DO ORYGINALNOŚCI TEGO PRODUKTU. Wylicytowałam go jakieś 3 miesiące temu na allegro. W aukcji pisało że oryginalny, ale nie jestem coś przekonana... Załączam link z informacjami o produkcie: http://pl.strawberrynet.com/skincare.../76556/#DETAIL 7) M.A.C- lustre lipstick w odcieniu HUG ME kupiona w krakowskim salonie MACa- zużycie niewielkie może 15% - jak ktoś będzie zainteresowany to zrobię i wrzucę zdjęcia ![]() kolor na zdjęciach jest trochę przekłamany, to kolor szminka nie jest typowo pink, tylko wpada w beż. Jestem z Krakowa, jeśli któraś z dziewczyn byłaby zainteresowana, a nie jest pewna czy się wymienić (bo np jestem tutaj nowa) to możemy się spotkać. Kosmetyki można zobaczyć ![]() Gdyby dołączone zdjęcia były niewystarczalne, mogę dorobić więcej. Szukam: Victor &Rolf flowerbomb edp 30/50/lub 100ml z ubytkiem lub bez Thierry Mugler- Angel edp 25/50/ lub 100ml z ubytkiem lub bez :P Make up For ever - kredka do oczu w kolorze champagne Laura Mercier- loose setting translucent powder Laura Mercier- face primer Shu Uemeura- zalotka U Decay- paletka Naked OPI- lincoln park after dark OPI- hollywood&wine Nie pogardzę także innymi markami! Jestem otwarta na propozycje! Pozdrawiam! Ania Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2012-03-13 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Styczniowa wymiana- Givenchy, Joico, MaxMara,Chanel
coś
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie balsam max mary.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=581163 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedyne co wpadło mi w oko to perfumy Armaniego (wiem, że chciałaś wymienić je na inny zapach) tylko nie wiem czy je jeszcze masz i czy byłabyś skłonna się za nie wymienić ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- za joico wezmę chętnie TBS scrub żurawinowy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mały, małym jestem zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31490689]Coś u mnie za szminkę MAC? : )[/QUOTE]
niestety nic nie wpadło mi w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za mat lumiere?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Korzystne będzie dla Ciebie joico i givenchy za : The Body Shop - Żurawinowy scrub do ciała Cranberry Joy, 200 ml, nowe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=42045&next =1 The Body Shop - Żurawinowy żel pod prysznic Cranberry joy - 250 ml, nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=42829&next =1 Jeśli uważasz, że to za dużo to poszukam czego innego ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Jedynie to mi wpadło w oko. Co Ty na to ? ![]() -piątki Diora Goldfever 589, ubytek ok 10% albo na te -czworki Chanel, odcień Murano, ubytek ok 10% Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2012-01-08 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
na joico wymienię scrub żurawinowy TBS
a w zamian za givenchy... co powiesz na Guerlain super-aqua serum 2 x 3ml ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- niestety nic nie znalazłam ![]() Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2012-01-08 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za
1)Podkład Chanel Mat Lumiere - kolor 020 clair- używany, razem z oryginalnym kartonikiem, zostało około 70% podkładu. Oryginalna pojemność 30ml. Nie mam siły już dłużej go męczyć, do suchej skóry jest zdecydowanie za ciężki:/ 4) Joico k-pak - smoothing balm to straighten & protect- Nowiutki nieużywany 200ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Joico na razie wstrzymany póki Słonik nie podejmie decyzji ![]() A na Matt lumiere nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
To super!! Proszę Słoniku wyślij mi na priv dane do przesyłki, powiedz czym mam Ci to wysłać itp (jestem nowa więc ja wyślę pierwsza,żeby było uczciwie )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dobrze, zaraz skrobnę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Na tym joico nie ma daty ważności :/ pisze tylko, że 12 M czyli od otwarcia. Ale nie było na nim żadnej "folii zaklejowo -wieczkowej" Bardzo często bywam Tkmaxie i tam go jakieś 4dni temu dopadłam ku-pując i nawet nie patrząc co to jest :/ byłam przekonana, że to odżywka a tu taki zonk... bo ja nie prostuje, tylko jak co to kręce włosy. Dodam też, że teraz przy lampce zauważyłam , że opakowanie od tego joico ma ryski :/ wolę Cie uprzedzić, żebyś w razie czego wiedziała co do Ciebie i przyjdzie, oczywiście możesz się też wycofać, zrozumiem. Moje przeoczenie. Nie wiem o który dokładnie kod masz na myśli. Więc przepisze z butelki wszystko co owy kod przypomina :
Joico laboratoies los angeles CA 90042-0308 joico.com Dist. by joico Labs, Europe Grasbeemd 4, 5705 DG Helmond, Holland Made in USA J40018 cyferki kodu kreskowego: 074469436311 Ten balsam Givenchy dostałam do większych zakupów w sephorze i to samo bez folii i pisze 18 M. Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2012-01-08 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie o tą Max Marę chodzi
![]() Za Flowerbomba nic nie widzę, ale podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, może z kolei Ty znajdziesz coś ciekawego u mnie ![]() 1)Podkład Chanel Mat Lumiere - kolor 020 clair 3) Szampon Fekkai Au Naturel - gentle shampoo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
pozwolisz że przemyśle sprawę? mat lumiere brałabym w ciemno..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, mam czas , poczekam. Jeśli mogę Ci jakoś pomóc to pytaj , jeśli jest coś co chciałabyś wiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.