|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16771 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Katalogi Avonu
21.11 a wczoraj paczkę dostałam
Z tego co wiem to w tym czasie niektórym dziewczynom nie przychodziło a mi dali... |
|
|
|
#16772 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3146764]21.11 a wczoraj paczkę dostałam
Z tego co wiem to w tym czasie niektórym dziewczynom nie przychodziło a mi dali...[/quote] Ojej ja zamawiałam wcześniej jedną sztukę i nie dostałam
|
|
|
|
#16773 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dziewczynki, chciałam się Was zapytać czy wiecie coś o tym błyszczyku owocowym w pudełeczku (ten z kat.01 ze strony do 60% taniej) za 9.90. Chodzi mi głównie o to czy błyszczyk ten daje kolor?
A zobaczyłam jeszcze, że w kat. 02 będzie kolorowy mus do ust też za 9.90. Który specyfik według Was jest lepszy? Mi zależy na tym, żeby trochę pielęgnował skórę ust i nie dawał zbyt intensywnego koloru. |
|
|
|
#16774 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie Was kochane chce spytać, jaki odcień puderku prasowanego Personal Match będzie dobry dla bledziucha
czy Porcelain czy Beige ?? bo Porcelain nie będzie za jasny ?? chce sobie na 2 termin z K13 wziąć ten puderek i się zastanawiam... jakby któraś z Was przypadkiem miała te kolorki, to będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi
|
#16775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak ciezko wziazc katalog do reki, otworzyc na stronie z torebkami, wziazc linijke do reki, zmierzyc zeszyt a nastepnei porownac z wymiarami podanymi w katalogu?? napewno prosciej niz sie wydzzierac i to jeszcze na czerwono!!! |
|
|
|
|
#16776 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo ładnie pachnie, kolor daje nieznaczny, tzn ona ma wersję Apple - mocna czerwień i troszkę widać go na ustach ale z tego co pamiętam to w katalogu 02 jest odcień Peach (i o ten pewnie pytasz), delikatny róż który nie powinien nadawać ustom intensywnego koloru![]() Z dwóch kosmetyków, które wymieniłaś wybrałabym balsam CT, bo mus do ust będzie pewnie dawał jakiś konkretny kolorek
|
|
|
#16777 |
|
Wtajemniczenie
|
Anitka11 mus do ust daje kolorek.. miałam BABY PINK i bardzo fajny był
ale jak ci zalezy na pielęgnacji a nie na kolorku to weź ten z CT
|
|
|
|
#16778 |
|
Konto usunięte
|
Tysięczny post na Katalogach Avonu
|
|
|
|
#16779 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a co wiecie o Musie do policzków i do powiek z K01 str.151
![]() Któraś ma/miała i używa/używała..? Kuszą mnie niesamowicie Interesują mnie kolorki Twinkle Pink,Coral Zing,Peaches and Cream ..bo reszta za ciemna ...ktoraś może ma i mogłaby zrobić fotke ? ehh pewnie w COKu nie będą mieli żeby obejrzec bo zawsze jak pytam o te rzeczy z "Wyjątkowe okazje" to nie mają...
|
|
|
|
#16780 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3148270]Tysięczny post na Katalogach Avonu
[/quote]4o tysieczny co do tego musu.. tez sie nad nim zastanawialam moglby byc taki bardzo delikatny:0 ale chcialabym zeby smak i zapach mial do zniesienia bo jakby nie patrzezc to tez odgrywa swoja role
|
|
#16781 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczęta
Mam pytanie o Złotą szminkę, konkretnie kolor Berry Berry Nice. Czy jest to czysta czerwien czy bardziej wisniowy odcien? Perłowy, matowy, satynowy...?
|
#16782 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
dziewczyny, o rany ale jestem szczesliwa
osiagne drugi poziom TPS!jest wsrod nich pare zestawow swiatecznych i chce zeby klientki dostaly je punktualnie..dlatego mam pytanie.. kiedy mozna najwczesniej zamawiac z katalogu 01?
|
|
#16783 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Spójrz w harmonogram i wcześniej niż tam to nie da rady |
|
|
|
|
#16784 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3148270]Tysięczny post na Katalogach Avonu
[/quote]gratulacje ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny bardzo Was proszę o pomoc-klientka chce się dowiedzieć czy odcień ON ICE z superlśniącej szminki shine suprime jest faktycznie odcieniem zimnym?Może któraś z Was go miała?Bardzo Was proszę o pomoc Przepraszam że tekim tłustym drukiem ale bardzo zależy mi aby doradzić klientce(po co ma kupywać w ciemno)a nie miałam do czynienia z tymi szminkami Z góry dziękuje Wamza rady |
|
|
|
|
#16785 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba będe dziś pierwsza
dzień dobry |
|
|
|
#16786 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Vanilla
;3146558]nie musisz od razu krzyczeć! skoro nikt nie odpowiedział to znaczy że nie znał odpowiedzi! nie pomyślałaś o tym? dzieczyny cały czas odpowiadają na pytania-nikogo nie ignorują, jednak jeśli jakieś pytanie pozostaje bez odpowiedzi to może warto wejść na inne fora i tam poszukać![]() wiesz co mnie ciekawi?skoro były wrzucone tutaj zdjecia torebki Kithira to nadal uważasz ze ktos nie zna odpowiedzi?!
|
|
|
|
#16787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj dziewczyny dziewczyny czasami jestescie naprawde straszne ![]() wyobraz sobie moja droga ze nie zawsze wymiar torebki swiadczy o tym ze wejdzie do niej teczka na przykład A4 weź pod uwage wewnetrzne kieszenie rozmiar podszewki i długosc zamka napisałam na czerwono bo jest 3 post i nikt na niego nie zwrócił uwagi choc w watku był poruszany temat torebek Kithira i zaraz po tym ja wysłałam postatylko ze Wy dziewczyny zauważyłam ze niektóre posty w ogóle pomijacie a szczycicie się tym ze jestescie takie pomocne wiedziałam ze jesli nie wybolduje i nie nadam koloru mojej wypowiedzi to najnormalniej w swiecie po raz 3 mnie olejecie no cóz trzeba sie pogodzic z ta prawda... |
|
|
|
|
#16788 | ||
|
Zadomowienie
|
[quote=doniczka21;3149216]
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#16789 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a dziewczyny mają rację a jeśli nie dostałaś odpowiedzi to trzeba było zadzwonić do avonu na infolinie albo napisać do nich maila z tym pytaniem - odpowiedź byś dostała, po to stworzono infolinie |
||||
|
|
|
#16790 |
|
Wtajemniczenie
|
oj Dziewczyny, nie kłóćcie się, proszę
<','>Ja nie doradzę, bo tych torebek w ogóle na żywo nie widziałam, bo po prostu nie są w moim stylu ![]() coś się chciałam spytać, i nie pamiętam... ![]() aaa...już wiem, odnośnie zamówienia. jeśli pierwszy termin z k01 mam wyznaczony na chyba 18 grudnia to mogę wcześniej złożyć zamówienie? Bo mi zalezy żeby jak najszybciej to zamówić, bo się wszyscy niecierpliwimy ![]() Jestem dzien JCzy te terminy które mam na fakturce to odnoszą się do zamówien z dostawą do domciu, tak? a jesli bede chciała złożyć zamówienie wcześniej, to wtedy na odbiór w COKu? dobrze rozumiem? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedz
|
|
#16791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. jeśli chcesz mieć odbiór w COKu to sprawdź czy odbiór zamówienia w Twoim COKu jest wcześniejszy od tego 18 grudnia - jak tak to zamawiaj 3. jest jeszcze trzecia możliwość - możesz złożyć przed 18.12. zamówienia i wyznaczyć dowolnie pasujący Ci termin dostawy, wtedy kurier Ci przywiezie paczke do domu...ale...będze to kosztowało bodajże 23 złote albo 28-dokłądnie nie pamiętam ![]() swoją drogą póżno masz dostawę, ale masz dzień J to wszystko tumaczy ![]() Ja mam złozenie zamówienia do 08.12 a dostawę 12.12 - jestem dzień D |
|
|
|
|
#16792 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() właśnie takich wyjąsnien mi było trzeba... a nie wiesz przypadkiem czy na stronce Avonu jest napisane, kiedy są odbiory u mnie w COKu, czy bedzie przed 18 grudnia? jestem początkująca i niebardzo jeszcze siew tym wszystkim łapię...
|
|
#16793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie sprawdziłam na stronce u mnie w strefie i jeszcze nie mam 01, nadal mam 13. Sprawdź myślę około 1 grudnia - mozliwe, że się pojawi. Albo zadzwoń do swojego COKu - powinni już znać swoje terminy dostaw z 01 |
|
|
|
|
#16794 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba tak zrobię
Dzięki za rady i za wyjaśnienia ![]() a teraz idę udawać że się uczę na coll. ![]() Pozdrowionka dla Wszystkich!!
|
|
#16795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#16796 |
|
Zakorzenienie
|
nutka85-proszę
|
|
|
|
#16797 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3146535]Proszę:
http://directdl.66.ftpz.us/loadup.as...tok02.rar.HtMl http://upload2.net/page/download/4Vi...tok02.rar.html [/quote] Wielkie dzięki.
|
|
|
|
#16798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem czy niektorym dziewczynam wszystko przeszkadza czy co.. ale pisza ze jablko daje mocny kolor nie wiem czy to czyjes przewrazliwienie czy jak
|
|
|
#16799 |
|
Zadomowienie
|
http://www.avoninfo.yoyo.pl/index.php?id=61
Kochane! Wie któraś jak się otwiera katalogi zapakowane ZIP'em? Bo jak je ściągnę na dysk to nie potrafię sobie z nimi poradzić .edit: ZIP'em albo RAR'em...Nie znam się ^^
|
#16800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

ja zamawiałam wcześniej jedną sztukę i nie dostałam
czy Porcelain czy Beige ?? bo Porcelain nie będzie za jasny ?? chce sobie na 2 termin z K13 wziąć ten puderek i się zastanawiam... jakby któraś z Was przypadkiem miała te kolorki, to będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi 
????????????? ?????????
Bardzo ładnie pachnie, kolor daje nieznaczny, tzn ona ma wersję Apple - mocna czerwień i troszkę widać go na ustach ale z tego co pamiętam to w katalogu 02 jest odcień Peach (i o ten pewnie pytasz), delikatny róż który nie powinien nadawać ustom intensywnego koloru

Mam pytanie o Złotą szminkę, konkretnie kolor Berry Berry Nice. Czy jest to czysta czerwien czy bardziej wisniowy odcien? Perłowy, matowy, satynowy...? 
osiagne drugi poziom TPS!
Z góry dziękuje Wamza rady
<','>
.