Katalogi Avonu - Strona 560 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-25, 19:18   #16771
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Dot.: Katalogi Avonu

21.11 a wczoraj paczkę dostałam
Z tego co wiem to w tym czasie niektórym dziewczynom nie przychodziło a mi dali...
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-25, 19:21   #16772
varda
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3146764]21.11 a wczoraj paczkę dostałam
Z tego co wiem to w tym czasie niektórym dziewczynom nie przychodziło a mi dali...[/quote]
Ojej ja zamawiałam wcześniej jedną sztukę i nie dostałam

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-25, 19:21   #16773
Anitka11
Zakorzenienie

GG do Anitka11

Kochane dziewczynki, chciałam się Was zapytać czy wiecie coś o tym błyszczyku owocowym w pudełeczku (ten z kat.01 ze strony do 60% taniej) za 9.90. Chodzi mi głównie o to czy błyszczyk ten daje kolor?
A zobaczyłam jeszcze, że w kat. 02 będzie kolorowy mus do ust też za 9.90. Który specyfik według Was jest lepszy? Mi zależy na tym, żeby trochę pielęgnował skórę ust i nie dawał zbyt intensywnego koloru.
Stary 2006-11-25, 19:37   #16774
asia_z
Zakorzenienie

a ja sie Was kochane chce spytać, jaki odcień puderku prasowanego Personal Match będzie dobry dla bledziucha czy Porcelain czy Beige ?? bo Porcelain nie będzie za jasny ?? chce sobie na 2 termin z K13 wziąć ten puderek i się zastanawiam... jakby któraś z Was przypadkiem miała te kolorki, to będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi
Stary 2006-11-25, 19:47   #16775
malkol13
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to malkol13

Cytat:
Napisane przez doniczka21 Pokaż wiadomość
dziewczyny po raz 3 ponawiam pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czy jest jakas torebka z Avonu która zmiescie teczki i zeszyty formatu A4 np Kithira????????????? ?????????

tak ciezko wziazc katalog do reki, otworzyc na stronie z torebkami, wziazc linijke do reki, zmierzyc zeszyt a nastepnei porownac z wymiarami podanymi w katalogu??

napewno prosciej niz sie wydzzierac i to jeszcze na czerwono!!!
malkol13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-25, 22:05   #16776
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Napisane przez malkol13 Pokaż wiadomość
tak ciezko wziazc katalog do reki, otworzyc na stronie z torebkami, wziazc linijke do reki, zmierzyc zeszyt a nastepnei porownac z wymiarami podanymi w katalogu??

całkowicie się zgadzam

Cytat:
Napisane przez Anitka11 Pokaż wiadomość
Kochane dziewczynki, chciałam się Was zapytać czy wiecie coś o tym błyszczyku owocowym w pudełeczku (ten z kat.01 ze strony do 60% taniej) za 9.90. Chodzi mi głównie o to czy błyszczyk ten daje kolor?
A zobaczyłam jeszcze, że w kat. 02 będzie kolorowy mus do ust też za 9.90. Który specyfik według Was jest lepszy? Mi zależy na tym, żeby trochę pielęgnował skórę ust i nie dawał zbyt intensywnego koloru.
Moja koleżanka żyć nie może bez tego owocowego balsamu CT Bardzo ładnie pachnie, kolor daje nieznaczny, tzn ona ma wersję Apple - mocna czerwień i troszkę widać go na ustach ale z tego co pamiętam to w katalogu 02 jest odcień Peach (i o ten pewnie pytasz), delikatny róż który nie powinien nadawać ustom intensywnego koloru
Z dwóch kosmetyków, które wymieniłaś wybrałabym balsam CT, bo mus do ust będzie pewnie dawał jakiś konkretny kolorek
Stary 2006-11-25, 22:09   #16777
Anka :)
Wtajemniczenie

Anitka11 mus do ust daje kolorek.. miałam BABY PINK i bardzo fajny był ale jak ci zalezy na pielęgnacji a nie na kolorku to weź ten z CT
Stary 2006-11-25, 22:42   #16778
Konto usunięte

Tysięczny post na Katalogach Avonu
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-25, 22:49   #16779
paulinkosia
Rozeznanie

Dziewczyny a co wiecie o Musie do policzków i do powiek z K01 str.151
Któraś ma/miała i używa/używała..? Kuszą mnie niesamowicie Interesują mnie kolorki Twinkle Pink,Coral Zing,Peaches and Cream ..bo reszta za ciemna ...ktoraś może ma i mogłaby zrobić fotke ? ehh pewnie w COKu nie będą mieli żeby obejrzec bo zawsze jak pytam o te rzeczy z "Wyjątkowe okazje" to nie mają...
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-25, 22:52   #16780
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3148270]Tysięczny post na Katalogach Avonu [/quote]

4o tysieczny

co do tego musu.. tez sie nad nim zastanawialam ale nie chce kolorku jakiegos mocnego.. zastanawiam sie nad tym blyszczykiem CT moglby byc taki bardzo delikatny:0 ale chcialabym zeby smak i zapach mial do zniesienia bo jakby nie patrzezc to tez odgrywa swoja role
Stary 2006-11-25, 23:03   #16781
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Hej Dziewczęta Mam pytanie o Złotą szminkę, konkretnie kolor Berry Berry Nice. Czy jest to czysta czerwien czy bardziej wisniowy odcien? Perłowy, matowy, satynowy...?
Stary 2006-11-25, 23:06   #16782
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

dziewczyny, o rany ale jestem szczesliwa mam spore zamowienie juz na katalog 01!! osiagne drugi poziom TPS!
jest wsrod nich pare zestawow swiatecznych i chce zeby klientki dostaly je punktualnie..dlatego mam pytanie.. kiedy mozna najwczesniej zamawiac z katalogu 01?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-25, 23:08   #16783
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
dziewczyny, o rany ale jestem szczesliwa mam spore zamowienie juz na katalog 01!! osiagne drugi poziom TPS!
jest wsrod nich pare zestawow swiatecznych i chce zeby klientki dostaly je punktualnie..dlatego mam pytanie.. kiedy mozna najwczesniej zamawiac z katalogu 01?
Wejdz na strefę kosultantki iu w harmonogram spójrz chyba, że są one w minikatalogu ale wtedy będą się liczyły do k13 a oto raczej nie chodzi
Spójrz w harmonogram i wcześniej niż tam to nie da rady
Stary 2006-11-25, 23:41   #16784
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3148270]Tysięczny post na Katalogach Avonu [/quote]

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
4o tysieczny
gratulacje
Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczęta Mam pytanie o Złotą szminkę, konkretnie kolor Berry Berry Nice. Czy jest to czysta czerwien czy bardziej wisniowy odcien? Perłowy, matowy, satynowy...?
ja też na nią poluje

Dziewczyny bardzo Was proszę o pomoc-klientka chce się dowiedzieć czy odcień ON ICE z superlśniącej szminki shine suprime jest faktycznie odcieniem zimnym?Może któraś z Was go miała?Bardzo Was proszę o pomoc(podoba jej się kolorek ale nie wie czy będzie pasował do jej typu urody(jesień)
Przepraszam że tekim tłustym drukiem ale bardzo zależy mi aby doradzić klientce(po co ma kupywać w ciemno)a nie miałam do czynienia z tymi szminkamiZ góry dziękuje Wamza rady
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 06:29   #16785
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Chyba będe dziś pierwszadzień dobry
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 09:07   #16786
doniczka21
Raczkowanie

[quote=Vanilla;3146558]nie musisz od razu krzyczeć! skoro nikt nie odpowiedział to znaczy że nie znał odpowiedzi! nie pomyślałaś o tym?dzieczyny cały czas odpowiadają na pytania-nikogo nie ignorują, jednak jeśli jakieś pytanie pozostaje bez odpowiedzi to może warto wejść na inne fora i tam poszukać

wiesz co mnie ciekawi?skoro były wrzucone tutaj zdjecia torebki Kithira to nadal uważasz ze ktos nie zna odpowiedzi?!
doniczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 09:17   #16787
doniczka21
Raczkowanie

Cytat:

oj dziewczyny dziewczyny czasami jestescie naprawde straszne
wyobraz sobie moja droga ze nie zawsze wymiar torebki swiadczy o tym ze wejdzie do niej teczka na przykład A4 weź pod uwage wewnetrzne kieszenie rozmiar podszewki i długosc zamka
napisałam na czerwono bo jest 3 post i nikt na niego nie zwrócił uwagi choc w watku był poruszany temat torebek Kithira i zaraz po tym ja wysłałam posta

tylko ze Wy dziewczyny zauważyłam ze niektóre posty w ogóle pomijacie a szczycicie się tym ze jestescie takie pomocne

wiedziałam ze jesli nie wybolduje i nie nadam koloru mojej wypowiedzi to najnormalniej w swiecie po raz 3 mnie olejecie
no cóz trzeba sie pogodzic z ta prawda...
doniczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 09:42   #16788
malkol13
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to malkol13

[quote=doniczka21;3149216]
Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
nie musisz od razu krzyczeć! skoro nikt nie odpowiedział to znaczy że nie znał odpowiedzi! nie pomyślałaś o tym?dzieczyny cały czas odpowiadają na pytania-nikogo nie ignorują, jednak jeśli jakieś pytanie pozostaje bez odpowiedzi to może warto wejść na inne fora i tam poszukać

wiesz co mnie ciekawi?skoro były wrzucone tutaj zdjecia torebki Kithira to nadal uważasz ze ktos nie zna odpowiedzi?!
Cytat:
wyobraz sobie moja droga ze nie zawsze wymiar torebki swiadczy o tym ze wejdzie do niej teczka na przykład A4 weź pod uwage wewnetrzne kieszenie rozmiar podszewki i długosc zamka
napisałam na czerwono bo jest 3 post i nikt na niego nie zwrócił uwagi choc w watku był poruszany temat torebek Kithira i zaraz po tym ja wysłałam posta

tylko ze Wy dziewczyny zauważyłam ze niektóre posty w ogóle pomijacie a szczycicie się tym ze jestescie takie pomocne

wiedziałam ze jesli nie wybolduje i nie nadam koloru mojej wypowiedzi to najnormalniej w swiecie po raz 3 mnie olejecie
tak oczywiscie jestesmy zle , niedobre, fu i w ogole.... ja np tej torebki nie mam, ale zeby sprawdzic, czy by mi sie zmiescil w niej format a4 sprawdzilabym wymiary, jezeli pyatalas sie o to, a nikt Ci nie odpowiedzial, to znaczy ze WIDOCZNIE NIKT NIE ZNA ODPOWIEDZI, a to ze ktos wkleil zdjecia nic jeszcze nie oznacza, torebka mogla przyjsc dla kogos, ewentualnie ktos przyszedl z torebka.... nie wiem czy Ty tak robisz, ale ja wszystkiego z logo avonu nie waze, nie mierze, itd, itp. zeby wszystkim moc skurpulatnie odpowiadac na zadane pytania
malkol13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 10:25   #16789
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:

[quote=doniczka21;3149216]
Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
nie musisz od razu krzyczeć! skoro nikt nie odpowiedział to znaczy że nie znał odpowiedzi! nie pomyślałaś o tym?dzieczyny cały czas odpowiadają na pytania-nikogo nie ignorują, jednak jeśli jakieś pytanie pozostaje bez odpowiedzi to może warto wejść na inne fora i tam poszukać

Cytat:

[quote=malkol13;3149301]
Cytat:

tak oczywiscie jestesmy zle , niedobre, fu i w ogole.... ja np tej torebki nie mam, ale zeby sprawdzic, czy by mi sie zmiescil w niej format a4 sprawdzilabym wymiary, jezeli pyatalas sie o to, a nikt Ci nie odpowiedzial, to znaczy ze WIDOCZNIE NIKT NIE ZNA ODPOWIEDZI, a to ze ktos wkleil zdjecia nic jeszcze nie oznacza, torebka mogla przyjsc dla kogos, ewentualnie ktos przyszedl z torebka.... nie wiem czy Ty tak robisz, ale ja wszystkiego z logo avonu nie waze, nie mierze, itd, itp. zeby wszystkim moc skurpulatnie odpowiadac na zadane pytania
ejjj doniczka21- nie tym tonem...
a dziewczyny mają rację gdyby ktoś miał tą torebkę albo jakąś inną to udzieliłby Ci odpowiedzi, a skoro nikt Ci nie odpowiada to znaczy, że jej nie zna...a to,że były zdjęcia wrzucone to o niczym nie świadczy, bo zdjęcia mogły być wykonane w COKu w celu przybliżenia innym wyglądu torebki a osoba je wykonująca mogła jej nie kupować i nie patrzeć czy zmieści się zeszyt czy nie
a jeśli nie dostałaś odpowiedzi to trzeba było zadzwonić do avonu na infolinie albo napisać do nich maila z tym pytaniem - odpowiedź byś dostała, po to stworzono infolinie
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 10:25   #16790
nutka85
Wtajemniczenie

oj Dziewczyny, nie kłóćcie się, proszę <','>

Ja nie doradzę, bo tych torebek w ogóle na żywo nie widziałam, bo po prostu nie są w moim stylu

coś się chciałam spytać, i nie pamiętam...

aaa...już wiem, odnośnie zamówienia.
jeśli pierwszy termin z k01 mam wyznaczony na chyba 18 grudnia to mogę wcześniej złożyć zamówienie? Bo mi zalezy żeby jak najszybciej to zamówić, bo się wszyscy niecierpliwimy
Jestem dzien JCzy te terminy które mam na fakturce to odnoszą się do zamówien z dostawą do domciu, tak? a jesli bede chciała złożyć zamówienie wcześniej, to wtedy na odbiór w COKu? dobrze rozumiem?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedz
Stary 2006-11-26, 10:32   #16791
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
oj Dziewczyny, nie kłóćcie się, proszę <','>

Ja nie doradzę, bo tych torebek w ogóle na żywo nie widziałam, bo po prostu nie są w moim stylu

coś się chciałam spytać, i nie pamiętam...

aaa...już wiem, odnośnie zamówienia.
jeśli pierwszy termin z k01 mam wyznaczony na chyba 18 grudnia to mogę wcześniej złożyć zamówienie? Bo mi zalezy żeby jak najszybciej to zamówić, bo się wszyscy niecierpliwimy
Jestem dzien JCzy te terminy które mam na fakturce to odnoszą się do zamówien z dostawą do domciu, tak? a jesli bede chciała złożyć zamówienie wcześniej, to wtedy na odbiór w COKu? dobrze rozumiem?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedz
1. jeśli chcesz miec dostawę regularną do domu do nawet ja złożysz już teraz zamówienie to rozpatrzą Ci je dopiero 18 grudnia, wtedy wystawią fakturę i przywiozą do domku
2. jeśli chcesz mieć odbiór w COKu to sprawdź czy odbiór zamówienia w Twoim COKu jest wcześniejszy od tego 18 grudnia - jak tak to zamawiaj
3. jest jeszcze trzecia możliwość - możesz złożyć przed 18.12. zamówienia i wyznaczyć dowolnie pasujący Ci termin dostawy, wtedy kurier Ci przywiezie paczke do domu...ale...będze to kosztowało bodajże 23 złote albo 28-dokłądnie nie pamiętam

swoją drogą póżno masz dostawę, ale masz dzień J to wszystko tumaczy
Ja mam złozenie zamówienia do 08.12 a dostawę 12.12 - jestem dzień D
Stary 2006-11-26, 10:37   #16792
nutka85
Wtajemniczenie

Dzięki
właśnie takich wyjąsnien mi było trzeba...

a nie wiesz przypadkiem czy na stronce Avonu jest napisane, kiedy są odbiory u mnie w COKu, czy bedzie przed 18 grudnia?

jestem początkująca i niebardzo jeszcze siew tym wszystkim łapię...
Stary 2006-11-26, 10:40   #16793
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Dzięki
właśnie takich wyjąsnien mi było trzeba...

a nie wiesz przypadkiem czy na stronce Avonu jest napisane, kiedy są odbiory u mnie w COKu, czy bedzie przed 18 grudnia?

jestem początkująca i niebardzo jeszcze siew tym wszystkim łapię...
może ich jeszcze nie być - będą jak się pojawi w "składaniu zamówień" możliwość zamawiania z K01 - wtedy będziesz widzieć terminy
ja właśnie sprawdziłam na stronce u mnie w strefie i jeszcze nie mam 01, nadal mam 13. Sprawdź myślę około 1 grudnia - mozliwe, że się pojawi.
Albo zadzwoń do swojego COKu - powinni już znać swoje terminy dostaw z 01
Stary 2006-11-26, 10:42   #16794
nutka85
Wtajemniczenie

chyba tak zrobię
Dzięki za rady i za wyjaśnienia

a teraz idę udawać że się uczę na coll.

Pozdrowionka dla Wszystkich!!
Stary 2006-11-26, 10:49   #16795
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
4o tysieczny

co do tego musu.. tez sie nad nim zastanawialam ale nie chce kolorku jakiegos mocnego.. zastanawiam sie nad tym blyszczykiem CT moglby byc taki bardzo delikatny:0 ale chcialabym zeby smak i zapach mial do zniesienia bo jakby nie patrzezc to tez odgrywa swoja role
Zapachy są bardzo apetyczne, jabłuszko faktycznie pachnie jabłuszkiem a brzoskwinka brzoskwinką
Stary 2006-11-26, 11:03   #16796
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

nutka85-proszę
Stary 2006-11-26, 11:23   #16797
fagnes
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3146535]Proszę:
http://directdl.66.ftpz.us/loadup.as...tok02.rar.HtMl
http://upload2.net/page/download/4Vi...tok02.rar.html
[/quote]

Wielkie dzięki.
fagnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 11:24   #16798
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość
Zapachy są bardzo apetyczne, jabłuszko faktycznie pachnie jabłuszkiem a brzoskwinka brzoskwinką
wlasnie czytalam KWC i te zapachy mnie zachecaja ale nie wiem czy niektorym dziewczynam wszystko przeszkadza czy co.. ale pisza ze jablko daje mocny kolor nie wiem czy to czyjes przewrazliwienie czy jak
Stary 2006-11-26, 11:25   #16799
*~An!@~*
Zadomowienie

GG do *~An!@~*

http://www.avoninfo.yoyo.pl/index.php?id=61

Kochane! Wie któraś jak się otwiera katalogi zapakowane ZIP'em? Bo jak je ściągnę na dysk to nie potrafię sobie z nimi poradzić .

edit: ZIP'em albo RAR'em...Nie znam się ^^
Placebo "Sleeping With Ghosts"

*~An!@~* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-26, 11:35   #16800
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co wiecie o Musie do policzków i do powiek z K01 str.151
Któraś ma/miała i używa/używała..? Kuszą mnie niesamowicie Interesują mnie kolorki Twinkle Pink,Coral Zing,Peaches and Cream ..bo reszta za ciemna ...ktoraś może ma i mogłaby zrobić fotke ? ehh pewnie w COKu nie będą mieli żeby obejrzec bo zawsze jak pytam o te rzeczy z "Wyjątkowe okazje" to nie mają...
też chcę się skusić na jakiś odcien tego cienia, ale z tego co czytałam na KWC to nie cieszą się zbyt pochlebnymi opiniami, ale warto spróbować
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości