|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Na blogu pochwaliłam się ciastem, jakie zrobiłam wczoraj
Czekoladowe z bananami SMACZNEGO! ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Byliśmy z TŻ na nartach ... Zjechałam tylko 5 razy (długość zdazdu ok 1,5 km), uda tak mnie bolą, że szok
|
#1952 | |||
|
Zadomowienie
|
Duży to mało powiedziane.
![]() Fajny zbiór. ![]() Cytat:
I tak mi często powtarza, że tyle tego stoi w łazience i w szafkach i po co mi to i lepiej żebym już przestała kupować. Kiedyś może w końcu zrobię zdjęcia, ale muzę być sama w domu. ![]() Cytat:
A wiesz, że nadal mam Twoje 2 balsamy? ![]() Cytat:
|
|
#1953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mam krem 10%, więc też się mogę wypowiedzieć.
Używałam go przez październik i listopad każdego dnia wieczorem, a teraz mam jeszcze tonik z kwasami z BU i przez to kremu używam co drugi dzień. W każdym razie z Pharmaceris jestem zadowolona (chociaż przyznaję, że na początku spodziewałam się lepszych efektów). Buzia jest czystsza, gładsza i jaśniejsza, a przy tym zupełnie niepodrażniona i nic się nie łuszczy. Teraz przy połączeniu tonik+krem również nie widzę żadnych podrażnień czy łuszczenia, a efekty są całkiem fajne. Jak już raz pisałam - jestem chyba dość gruboskórna. Mam nadzieję, że jutro nie obudzę się z jakimiś zmianami, bo zawsze jak tutaj napiszę, że na buzi jest ładnie, to przez następne dni coś paskudnego mi wyłazi. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jutro będę robiła ten deser.
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Akto:
Twój deserek tez kusi ![]() Zużyłam tusz do rzęs - Eveline Celebrity - bardzo fajny był Wyrzuciłam resztki przeterminowanego kremu zmięczającego do stóp z Avonu.
|
#1955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdecydowałabym się na Izotek, ale bardzo panicznie reaguję na badania krwi, a tam je trzeba co robić co miesiąc. Zawsze mdleję i bardzo to przeżywam i staram się unikać tego jak tylko mogę. Wiem, głupie podejście, ale nie potrafię się przełamać. Od samego słuchania o krwi potrafię zemdleć, a co dopiero przy pobieraniu... Poza tym słyszałam, że Izotek wszystko wymiata z organizmu, te dobre rzeczy również. I słyszałam też, że pomimo męki podczas stosowania tego leku coraz częściej ludzie miewają nawroty trądziku... Retinoidów używałam, np. Epiduo, Differin itp. Cytat:
|
||
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyśl o tym inaczej - nie lepiej zacisnąć zęby i przetrzymać te badania krwi, żeby później cieszyć się zdrową buzią? Rozumiem, że pobieranie krwi może być dla Ciebie koszmarem, ale cel w jakim byś je robiła naprawdę sporo wynagradza. Izotek wymiata wszystko z organizmu? Ja u siebie niczego takiego nie zauważyłam. Odstawiłam leki 1,5 roku temu i z buzią wszystko gra. ![]() Pisząc o tym, że jestem zadowolona z retinoidów miałam na myśli retinoidy doustne.
|
|
#1957 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Mam Azję i Brazylię. Chcę je komuś oddać, bo mam już po jednej sztuce otwartej obu zapachów i nie wiem po co narobiłam zapasów.
Wykończyłam peeling cukrowy Bielendy, masło Eveline makadamia, a jutro pójdzie szampon Biały Jeleń z chlorofilem.
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam maseczke do twarzy Royal Velvet Ori
|
|
#1959 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę się doczekać ![]() Cytat:
Cytat:
Ale gdybym tyle czasu się męczyła, to mimo wszystko zdecydowałabym się na Izotek. Ja leczyłam trądzik na przełomie gimnazjum/liceum, ale na szczęście maści sobie poradziły.Cytat:
Więc bardzo dziękuję za propozycję, ale niestety nie skorzystam Gratuluję zużyć ![]()
|
||||
|
|
|
#1960 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gratuluje zużyć, też się czaję na masło z Eveline i peeling ale z Dax Perfecta SPA ![]() Cytat:
![]() Mnie zapach Brazylii w ogóle nie przeszkadza, wręcz przeciwnie , po owocowo-cyrusowo-kwiatkowych był dobrym następcą.Poza tym całkiem dobrze nawilża i szybko się wchłania, u mnie na wykończeniu. |
||
|
|
|
#1961 | ||
|
|
Cytat:
Sama narobiłam zapasów to sama będę się męczyć. Słuszna kara. Cytat:
![]() Aktualnie robię wyprzedaż perfum. Wpadnie trochę $$$.
|
|
|
#1962 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś zauważyłam, że kończy się dezodorant w sztyfcie Dove, którego używałam ponad rok
Już myślałam, że jest go nieskończenie dużo ![]() A jak ktoś nie wchodził na bloga Hosenki na jej słodkości, to zapraszam dla równowagi do mnie na ślinotok Dałam przepis na muffinki-herbatniki
|
|
|
|
#1963 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też uwielbiam! ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31487406] A jak ktoś nie wchodził na bloga Hosenki na jej słodkości, to zapraszam dla równowagi do mnie na ślinotok Dałam przepis na muffinki-herbatniki [/QUOTE]Wyglądają przepysznie.
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
nusia, fajny masz zbiór, dość spory, zwłaszcza kosmetyki do twarzy, ale bardzo mi się one podobają
![]() gani, świetny zbiór! I wcale nie taki wielki powiedziałabym! zywieczdroj śliczny ten czerwony laptop! Ja mam Toshibę (kupiliśmy po weselu) i póki co (odpukać) jestem bardzo zadowolona! My zawsze kupujemy sprzęty przez neta, albo przez neta sprowadzamy na sklep bo jest o wiele taniej. Zaoszczędziliśmy już kilka tysięcy. Ale jeszcze nie zdarzyło się, żeby coś było uszkodzone. Ja wczoraj wrzuciłam swój zbiór zapachowy na bloga, tylko tyle zdjęć udało mi się zrobić, bo ciągle ktoś jest w domu, albo szybko się robi ciemno jak wracam z pracy, a wyjęcie wszystkiego i obfocenie trochę potrwa... Cytat:
Hosenko, Twoje ciasto wygląda przepysznie! Uwielbiam połączenie bananów, śmietany i czekolady! Na pewno kiedyś wypróbuję przepis. Nosku, dasz jakiegoś linka do swoich aukcji?
|
|
#1965 |
|
|
Pięknie mi idą zużycia.
Poleciał szampon Biały Jeleń, a maski Biovax zostało mi na jedno użycie. ![]() Został mi jeden szampon i nie mam pojęcia co kupić. Może coś z tej kategorii Was ostatnio zachwyciło?
|
|
#1966 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Miał SPF 20 i pięknie się wchłaniał, nie pozostawiając tłustej warstwy Cytat:
![]() Kupiłam dziś krem do rąk Ziaja kozowy - wszędzie zachwyty, a teraz promocja 3,99zł w Rossku
|
|||||
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, tak mi się jakoś w głowie ułożyło, że jak wyjdę latem bez filtra, to mam wrażenie, że twarz mi spłonie albo będę miała miliony przebarwień. Niech transakcje pójdą pomyślnie i niech Ci wpadnie trochę kaski. ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31487406]A jak ktoś nie wchodził na bloga Hosenki na jej słodkości, to zapraszam dla równowagi do mnie na ślinotok Dałam przepis na muffinki-herbatniki [/QUOTE] Najpierw obejrzałam tylko zdjęcia, bo zamiast tekstu miałam krzaczki, ale teraz już wszystko gra. Nie wiesz gdzie można dostać tę książkę "Muffiny. Małe, ale za to przepyszne."?
|
|
#1968 |
|
|
To poważna czystka jest.
21 flakonów.
|
|
#1969 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak bym zrobiła bez problemu, ale zamawianie przez neta do domu takich sprzętów, to już zupełnie co innego. Cytat:
Cytat:
Chodzi Ci o ten? |
|||||
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim zużyć
![]() Cytat:
To faktycznie czystka ![]() Ja moich nie oddam ![]() Mam kolejne zużycia: - krem Ziaja do cery suchej z awokado (używałam do szyi) - piankę peelingującą z Yves Rocher z serii trzech herbat - tusz do rzęs Bell Push Up - żel aloesowy Gorvita 100 ml Wrzuciłam na blog notkę o kąpieli solankowej o zapachu bzu Joanny i o biżuteryjnych zakupach klik Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-01-08 o 22:11 |
|
|
|
|
#1971 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza Lidlem też są dostępne, ale np. za 55zł zamiast 12zł ![]() Ja ją sobie kupiłam jako prezent świąteczny od siostry
|
|
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś od pewnego czasu go nie widuję w katalogach
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31497548]W Lidlu od czasu do czasu rzucają, jak robią te promocje z akcesoriami kuchennymi Poza Lidlem też są dostępne, ale np. za 55zł zamiast 12zł ![]() Ja ją sobie kupiłam jako prezent świąteczny od siostry [/QUOTE]W Lidlu mówisz? Na bieżąco śledzę gazetki, ale jeszcze nie widziałam. Muszę być czujna.
|
|
#1974 | |
|
Zadomowienie
|
Popieram, podasz Nosku?
![]() A Ty Luskap masz spory zbiór zapachowy. ![]() Cytat:
|
|
#1975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w tamtym roku tak "przetrzepałam " pielęgnację i zostawiłam to co na pewno zużyję. Cytat:
![]() Widzę, że jesteś jak do tej pory przodowniczką stycznia
|
||
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Wsypałam sobie do końcówki pudru sypkiego pokruszone 2 pudry prasowane (zostało jakieś 50% każdego), z których jeden był typowo na lato - zbyt ciemny na resztę roku. W ten sposób prędzej zużyję te prasowane, a później kupię sypki
Prasowańce i tak obydwa, tzn. zarówno jasny, jak i ciemniejszy, leżały w zapasach Upiekłam więc trzy pieczenie na jednym ogniu |
|
|
|
#1977 |
|
|
Aukcji jeszcze nie wystawiłam.
![]() gani też tak zrobiłam z pudrami wymieszałam wszystkie końcówki jakie mi zostały - sypkie, prasowane, ciemniejsze, jaśniejsze i wyszła bardzo fajna mieszanka
|
|
#1978 |
|
Zadomowienie
|
Nosku, jak już wystawisz te aukcje to rzuć linkiem
może być na pw ![]() ja też tak zawsze robię z pudrami
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam serum do wlosow Pantene i perfumetke So Elixir YR 15ml
|
|
#1980 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super biżu i opaski ![]() No właśnie ja też, i mam wrażenie, że ta seria została wycofana... Bo np. pomadkę do ust dawno już kupowałam z oferty netto... Cytat:
Dzięki i może na wiosnę bliżej zainteresuję się tym kremem, opinie bardzo przekonujące ![]() Cytat:
![]() To jak wystawisz, to ja tak jak dziewczyny też proszę o linka ![]() ![]() Zużyłam dwufazę Bielendy
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

Czekoladowe z bananami 

I tak mi często powtarza, że tyle tego stoi w łazience i w szafkach i po co mi to i lepiej żebym już przestała kupować. Kiedyś może w końcu zrobię zdjęcia, ale muzę być sama w domu. 
Mam nadzieję, że jutro nie obudzę się z jakimiś zmianami, bo zawsze jak tutaj napiszę, że na buzi jest ładnie, to przez następne dni coś paskudnego mi wyłazi. 
Izotek wymiata wszystko z organizmu? Ja u siebie niczego takiego nie zauważyłam. 

Już myślałam, że jest go nieskończenie dużo