|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
Cytat:
ale z tym aktem chrztu to przesadzaja.. jutro tam chyba zadzwonie...
|
||
|
|
|
#3362 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Co moge powiedzieć sala, zespół, fotograf, godzina w kościele, kamerzysta oczywiście już mamy za sobą. Suknie też już wybrałam będzie to agnes 10750 chyba ktoś już ją ma w tym wątku
więc gratuluje trafnego wyboru ![]() propo tej suknie zastanawiam się nad dlugościa welonu podoba mi się bardzo dlugi czysty bez dodatków welon ale nie moge się zdecydować bo doradzają mi krótki ale troche zdobiony.. suknie przymierzalam i wybralam wczoraj.. udalo mi się trafić ponieważ w tym salonie w soboty mieli zniżke 15% na kazdy model wiec kupuje ja za 2120zł kolor przewodni wybieram fioletowy albo zielony jeszcze się zastanawiam co jeszcze.... hmm.. zaproszenia są w trakcie robienie bo próbuje sama projektować na dziś starczy najważniejsze rzeczy o przygotowaniach napisałam dobrej nocki
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
A jeśli ja miałam chrzest komunię bierzmowanie w tej parafii co będzie ślub to co wtedy??
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zreszta cholera wie. w kazdej parafi co innego gadają.. ja tam jutro zadzwonie.. choc i tak pewnie nikt nie odbierze, bo są koledy i nie ma ich.. Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-01-08 o 22:45 |
|
|
|
|
#3365 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3366 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A właścicielka nie miała do pokazania jakichś zdjęć z tymi nowymi dekoracjami? Wtedy byś zobaczyła, jak to wszystko wygląda ![]() Cytat:
Z gratisów wzięłabym ostatni welon i drugie bolerko, ale tak czy siak uważam, że żadne z nich do Twojej pięknej sukni nie pasuje ![]() Teraz już tak z marszu nie potrafiłabym chyba, ale podczas oglądania spokojnie większość tekstów znam z wyprzedzeniem ![]() Cytat:
Dziś chyba dobry dzień na rodzenie wcześniejszych dzieciaczków, bo TŻ właśnie dostał od swojego Przyjaciela wiadomość, że mały Mateuszek, jego drugi Synek się dziś urodził ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kindziu, obrączki ładne, ale faktycznie drogie. Spróbuj gdzie indziej, może zrobią taniej ![]() tusiu, takaya ma fajne inspiracje na swoim blogu: http://inspiracje_slubne.mblog.pl/2010,7,archiwum.html , http://inspiracje_slubne.mblog.pl/2011,7,archiwum.html
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to nie musisz przynosić bo skąd dokąd
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
ufff... nadrobiłam wszystko
Chatka baskaeta adoosienka justyna_g4 Tenebrosa gratuluję zakupu sukien ![]() ![]() gratutuluje wszystkim upływających dni do ślubu, wszelkich zakupów i załatwionych spraw ![]() paulinak18 magdalena040484 witajcie na naszym wątku Dancing_Lady u nas tort będzie nawet przed 22 jagodzia133 gratuluję funkcji cioteczki widzę, że zaczął się maraton zaproszeniowy my za miesiąc też ruszymy z pierwszymi sztukami ![]() Wiktusiaczek kciuki za wizytę się trzymają ![]() Kessi_86 współczuję. nieźle Was księżulek załatwił ![]() dziękuję za gratulacje w sprawie pracy od poniedziałku będę Project manager'em zdam Wam jutro relację z nowego miejsca pracy a teraz zbieram się do łóżeczka. dobrej nocki |
|
|
|
#3369 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trochę Ci zazdroszczę... ja już tyle czasu próbuję zmienić swoją pracę i nic Mam już dość tej roboty.Cytat:
Termin niech zmienia tamta para, a nie Wy, bo z jakiej racji niby ?Cały dzień u nas nie ma wody, bo jakaś awaria jest. Podawali info, że ok. 19:00 woda będzie i że beczkowozy są w okolicach, w których nie ma wody. Cały dzień nie widziałam żadnego beczkowozu dopiero teraz jeden przejechał mi pod oknem i zatrzymał się na chwilę![]() Jutro do pracy... noi w ogóle ten tydzień będzie jakiś zabiegany.
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że nie pasuje to bolerko do sukni i ten welon też średnio, ale musiałam coś wybrać bo to dostałam gratis. Pewnie sprzedam na allegro i kupię coś co będzie do niej pasowało. Byliśmy dzisiaj z Tż u znajomych. Mają tam małe dziecko bo siostra koleżanki urodziła jakiś miesiąc temu. Mój Tż jak wziął małego na ręce to nie chciał go zostawić. Robił do niego minki, lulał, gadał do niego. Normalnie aż miło było popatrzeć. I cały czas mi przygaduje od tamtej pory "kochanie no dzisiaj zróbmy dzidziusia"...słodkie to jest ale oboje wiemy, że tyle przed ślubem nie możemy sobie pozwolić na to przecież. Zmykam do spania bo jutro pobudka po 5. Też bardzo proszę o kciuki bo jutro na jednych zajęciach mam referat a na następnych zaliczeniowe kolokwium i z pewnością przyda mi się magia wizazowych kciuków. Dobranoc
|
|
#3371 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny,
kessi na Twoim miejscu poszłabym jutro z mamą do księdza i zrobiła małą awanturę (taką, aby miał wyrzuty sumienia i odkręcił całą tą sytuację). Jeśli nadal będzie twierdził, że dzwonił do was, ale nikt nie odbierał, to niech dokładnie poda kiedy dzwonił (jeśli z komórki, to powinien mieć w pamięci zapisne). Poza tym, od razu szukałabym innego kościoła by zaklepać sobie godzinę Wam odpowiadającą. Pod żadnym pozorem nie gódź się na godiznę 19 (to już maksymalnie późno) a i nawet na godzinę 15. Jako argument podaj dojazd gości (np. wiele osób nie zdąży dojechać na 15 bo mieszkają daleko itp itd.) czy coś innego. Tak ze spraw ślubnych, to postanowiłam wziąć się za siebie - od jutra przechodzę na dietę (bardziej chodzi o ograniczanie słodyczy, słodkich napojów oraz pieczywa białego i makaronów) oraz ustaliłam sobie grafik na najbliższy miesiąc tj. wtorek - dzień sportu, środa - dzień relaksu, czwartek - dzień nauki (postanowiłam przypomnieć sobie trochę wiedzy ze studiów oraz wrócić do nauki angielskiego), reszta dni - załatwianie pozostałych spraw ![]() Mam nadzieję, że uda mi się jakoś to wszystko pogodzić i wytrzymać w postanowieniu
|
|
#3372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No jutro idę jeszcze do mojej parafii wyjaśnić ta sytuacje jak nic się nie uda z tą godz. 16 to TŻ idzie do siebie się pytać czy mają wolną godz 16 lub 17 jeśli tak to będzie tam ślub, a jeśli nie to u mnie są jeszcze 2 parafie oprócz mojej może tam coś się uda
04.08.2012 04.07.2014 Edytowane przez Kessi_86 Czas edycji: 2012-01-09 o 00:15 |
|
|
|
|
#3373 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja właśnie na taką czekam obecnie ![]() Cytat:
za referat i większe za kolokwium ![]() Cytat:
![]() Masz zdrowie, że chce Ci się do studiów wracać ![]() Cytat:
, żeby wszystko się dobrze skończyło
|
|
#3374 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczęta
![]() Mamy dziś 250 dni do ślubu, tzn te, które ślubują 15 września... Lecę się szykować, trzymajcie kciuki - za godzinę mam rozmowę z Panią dyrektor szkoły, w której może będę pracować
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żadnych chipsów, żadnych słodyczy, żadnych pepsi i tym podobnych. Poza tym znalazłam b. fajny wątek na wizażu, gdzie wklejasz swój dzienny jadłospis i reszta wizażanek go ocenia. Bardzo fajna sprawa No i oczywiście zaczęłam biegać na fitness. Powiem wam, że jak teraz nie uda mi sie schudnąć, to chyba strace do siebie szacunek. Jak same wiecie- ja nie mam niewiadomo ile do zrzucenia... Także chyba kwestia spięcia dupki.
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ciężko się wstawało po trzech dniach laby. Cytat:
|
|
|
|
|
#3377 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry...
Cytat:
Za chwilę idę do lekarza, więc kciuki się przydadzą... |
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i nena prosiła o kciuki więc proszę bardzo ![]() ![]()
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() ja dzisiaj po 2 tygodniach wolnego wracam do pracy ![]() a wieczorem zamawiamy zaproszenia
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Nie było mnie od zeszłego czwartku, bo byłam na wyjeździe i widzę, że mam do nadrobienia prawie 30 stron Zaraz zabiorę się do czytania, ale tak w wielkim skrócie, czy ktoś może mi streścić najważniejsze zdarzenia minionych dni?
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was poniedziałkowo, po wczorajszych wycieczkach z zaproszeniami padłam i obudzić się nie mogłam rano. Nie przeczytałam wspak jeszcze, jestem na 109 stronie,
tak co jak wrócę do domu, nie będę miała 20 stron do nadrobienia, bo na razie mam 4 |
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się prackowo
Masakra, jak ten weekend szybko zleciał ![]() Kessi z tym księdzem to porażka. Nie rozumiem, jak można taką szopkę odpitalać. Zapisał Was a teraz ściemnia No ubić to mało.Kindziu koniecznie popatrzcie w mniejszych zakładach jubilerskich, bo w sieciowkach nie warto przepłacać. My to w ogóle jesteśmy oszołomy i będziemy jechali zamawiać obrączki do Lubina. Na szczęście z Wrocka to nie jest daleko Znajomi zamwiali u tego kolesia obrączki i są piękne. www.ak-bizuteria.pl Gdyby nie fakt, że to obrączki, to bym zamówiła przez neta Aż się TŻ ze mnie śmieje, że chcę jechać osobiście ![]() Jagodziu gratulacje cioteczko Nena kciukasy dla Ciebie Poradzisz sobie.Evoonia super, że Ci się udało z pracką. Co będziesz robiła? |
|
|
|
#3383 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chyba tez musze taki zrobic, tylko majac wlasna firme to niestety godziny pracy sa nienormowane i ciezko wytrwac w postanowieniu Wrzucam Wam bukiecik i tort, ktory mi sie bardzo spodobal mojej nowej kolorystyce A co jeszcze jest ciekawe i najwazniejsze znalazlam buciki moje wymarzone Viviene Westwood, ktore sa w kolorystyce perłowo złotej i to jest argument, ktory mnie do tej kolorystyki przekonuje najbardziej bo w koncu moze bede miala pretekst zeby je kupic http://www.vanmildert.com/womens-2/f...ens-262170.htm
|
|
#3384 |
|
Zadomowienie
|
Witam was dziewczynki
)) Co tam u was, jeju nawet nie wiem czy was nadrobię.
|
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej
|
|
#3386 |
|
Zadomowienie
|
A no tak i powiem wam że już mam wszystkiego dosyć, stres mnie łapie że nie zdąże sie ze wszystkim wyrobić, czy wszystko załatwione, co jeszcze muszę załatwić itd...
|
|
|
|
#3387 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do powrotu do nauki ze studiów, to uważam, że warto (przynajmniej w moim przypadku), gdyż pracuję w prywatnej firmie i niewiadomo kiedy mogę znaleźć się na bruku. Poza tym ta wiedza może mi się przydać w inwestowaniu na giełdzie (chciałabym spróbować) A angielski zawsze się przyda a jak się nie używa to się zapomina....Cytat:
![]() ![]() : kciuki: i za wszystkie dziewczyny, które tego dzisiaj potrzebują Cytat:
Cytat:
chyba się bym w takich zabiła Tak z ciekawości, wiesz jak jest z jakością i komfortem chodzenia w tych butkach?
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie wszystko juz dawno masz załatwione
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3390 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie poweekendowo
![]() W sobote mielismy kolede, moj Tż sie na dodatek zalapal Fajnie z nami pogadal, powiedzial ze nauki w marcu beda (dwie soboty, jedna sobota on ma nauki, a w druga sobote pewne malzenstwo), poradnie mozemy zrobic kiedy chcemy, akt chrztu max 6 miesiecy wczesniej mamy wyciagnac z parafii chrztu. Dzis zamawiam jeszcze jedne probki zaproszen i mam nadzieje, ze na podstawie tych probek podejmiemy decyzje! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

spokojnie możesz dzwonić jak masz numer u mnie na stronie parafii jest podany do kancelarii że w razie co dzwonić można

18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

ktory tez mial byc moim przewodnim, ale po wczorajszej wizycie w mojej sali nie jestem przekonana. Nie wygladal zle ale tez szauuu nie robil
Z reszta same zobaczcie. Wlascicielka mowila ze w sylwestra zrobili po raz pierwszy zlote dekoracje i wygladaly super z reszta tez mi sie wydaje ze pasuja do kolorystyki sali. 

dopiero teraz jeden przejechał mi pod oknem i zatrzymał się na chwilę

tak co jak wrócę do domu, nie będę miała 20 stron do nadrobienia, bo na razie mam 4 

bo w koncu moze bede miala pretekst zeby je kupic