|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Witam z rana z kawką
![]() skóra ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2012-01-09 o 08:25 |
|
|
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
...jeśli temp później się powtórzy do szpitala...tak ja bym zrobiła...buziaki dla Stasia!
|
|
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz mi się przypomniało, że jak moje dzieci były małe to zawsze po jednym z antybiotyków (w formie syropku) dostawali rozwolnienia (może takie wolniejsze stolce), ale lekarz nie zmieniał im wtedy leku, natomiast jak brali sam syropek, który podobno był bazą do tego antybiotyku to nic się nie działo inna sprawa, że jak niedawno syn brał antybiotyk w tabletce i dostał rozwolnienia (ale już tak konkretnie, że z łazienki nie mógł wyjść ) to lekarz kazał odstawić antybiotyk
|
|
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z ranka...dziś się dobrze czuję, ale i tak się Wam pożale...wczoraj Wojtek był z Olą u tesciów pół dnia i spała ponad...3 godziny...zamiast się z dzieckiem bawić to ją kładą spać...no szlag mnie trafia...domyślacie się wiec pewnie że w nocy nie chciała spać...przed 1 zasnęła...o 5 się obudziła na bajki...a w międzyczasie dwa razy się przebudzała na "cici" nic tylko...
Idę zrobić cortado...sniadanko zjedzone
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Ciebie w sumie małe skoki temperatury, ale u mojej córy jak były skoki (ale takie konkretne, bo raz była raz nie było) przy antybiotyku, to właśnie wtedy wyszło, że ma zapalenie płuc
|
|
|
|
|
|
#1626 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja dawałam Nurofen- można dawać do maxymalnej, opisanej na opakowaniu dawki, nawet przy antybiotyku Cytat:
Cytat:
będzie dobrze.. zdrówka dla Stasia!
|
|||||
|
|
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiesz wydaje mi się, że łatwiej mężowi niż teściowej powiedzieć
|
|
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Kurka wodna! Wczoraj skończyła się moja aukcja, pokazywałam Wam w klubie, szybko kupujący wpłacił więc ja też zamówiłam kuriera, wpłaciłam przysłali mi listy przewozowe i lipa - tam adres rodziców mam, z poprzednich przesyłek został. Odsyłają mnie teraz od centrali do biura okręgowego, a z tego do firmy przez którą zamawiam i nigdzie nie chcą mi zmienić - bo nie mogą :/
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Udało się ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Nóż w kieszeni się otwiera: http://zdrowie.onet.pl/psychologia/p...8,artykul.html I jeden fragment: '(...)Pierwszy – gdy miałam 14 lat. To był ktoś mi bardzo bliski. Drugi – w 17. urodziny, w górach, podczas imprezy, nawet nie byłam wstawiona, po prostu poszłam się załatwić. Trzeci raz: 22 lata, piąta rano, ich trzech, ja sama. Szłam do pracy, wciągnęli mnie do samochodu i wywieźli gdzieś w podwarszawskie lasy. Wyrzucili mnie koło Centralnego. Cieszę się, że żyję.(...)' Czy to już można nazwać pechem? |
|
|
|
|
#1629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na początek te pędzelki będą dobre, bo jak sama mowisz wyczujesz je.Co do pędzelków maestro: Do cieni: http://maestrobrush.pl/pl/10-pedzle-do-cieniowania Seria 310, 320, 350, 360 rozmiary muszę dokładnie sprawdzić, bo nie pamiętam. Do rozcierania: http://maestrobrush.pl/pl/17-pedzle-...cierania-cieni Seria 321, 497 Do linii oczu: http://maestrobrush.pl/pl/11-pedzle-do-lini-oczu Seria 660. Te pędzelki co wybrałaś nie są złe, ale pracowałam na nich w szkole i praktykach czyli ponad 3 lata non stop i po prostu teraz służą mi raczej za ozdobę, bo strasznie włosie wypada, ale w końcu tyle czasu je używałam, że im wybaczam.
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
heloł
tż poszedł do pracy po 3 tygodniach wolnego i... jakoś mi łyso, że go nie ma chyba się przyzwyczaiłam, że w domu jestCytat:
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Tatusiek umówił mnie do lekarza, ale pielęgniarka nie podała mu godziny, na którą mam przyjechać Tatusiek dzwonił i mówi, że teraz ma czasu lub za godzinę - jest w pracy, więc muszę się pod niego dostosować. Mówię, że teraz, to Mamuśka z krzykiem, że ona się nie wyrobi, trzeba było ją zapytać, bo gdzieś musi jechać, a wszystkiego jeszcze nie zrobiła w domu. No żesz! Ani mi, ani Tatuśkowi nie powiedziała, że się z nami wybiera
|
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś też zaczęłam od kawy, wczorajszy brak wody dał mi kawowe braki ![]() Ani kopenhaska ani kapusta nie królują dziś u mnie, za to marchewa i filety do tego oczywiście zielona i yerba |
|
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Sheryl, ucałuj Stasia
Zalociu, teściową to tylko ukatrupić |
|
|
|
|
#1634 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
cześć Picki moje
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- to prawda ogórek jest bardzo ciężkostrawny |
|
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam przykład z pewnego bloga i na koniec miesiąca będę sobie zliczać co zużyłam z kosmetyków - może będzie motywacja do użycia i zrobienia miejsca a avonowej szafie? Tylko co w niej będę wtedy trzymać ??
|
|
|
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby tylko nie brakło
|
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rok temu zaczęłam się obławiać w charmy te dla konsultantek po 5zł i te w netto po przecenie ![]() Najbardziej by mi zależało na pozbywaniu się balsamów, bo np. mam jeden z zielonej serii SSS chyba ujędrniający - z takim mini masażerem na tubce, to chyba był pierwszy balsam z masażerem w avonie No i pełno balsamów z motywacyjnych i za płacenie kartą mam - skóra i półki skorzystają |
|
|
|
|
|
#1638 |
|
szeryfcio
|
Cześć Witam
![]() Jeju jak ciężko się wstaje jak w nocy się siedzi Ale miałam robotę w nocy....To teraz śniadanko jakieś...
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Pytałam na głównym avonowym, ale niektóre z Was pisały że tam nie zaglądają to spytam i tu :
Jakie macie doświadczenie z żelem do biustu Liquid Bra? Stosowałam go raz, jakiś rok temu i może to zbieg okoliczności (chociaż nie wiem z czym) ale jedna pierś urosła, druga po prostu miała napiętą skórę Tamten oddałam komuś, ale w jakimś zestawie znowu na niego trafiłam i jest dużo gęściejszy, może zrobić drugie podejście? |
|
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...tylko do niego mam mniejsze pretensje, bo codziennie dziećmi sie zajmuje, babcia ma dzieci "od świeta"...
|
|
|
|
|
|
#1641 | |||
|
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiam ile dać, we wrześniu mam wesele kuzynka - bliska rodzina. Na początku przez myśl mi przeszedł nawet ten nasz ekspres z AC. Ale on jest mniej wart i tak się wogóle zastanawiam czy by pasował
bo oni dopiero będa się urządzać ... Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie grejpfruty też dobrze oczyszczają i jakbłka. Cytat:
co przypomina smakiem? Wogóle jakoś nie wyobrażam sobie jak przegryzać korzeń pietruszki ![]() Trzymamy kciuki, będzie dobrze ![]() [QUOTE=Luksa;31499313Niby po części to pierdoły ale te lustra mi konto wykończą [/QUOTE]Zawsze te pierdooooołki najdroższe są. No to nadrobiłam |
|||
|
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta dieta to żadna dieta taki sposób sprzedała mi rok temu uczennica, one się szykowały na studniówkę ja na tatowe urodziny. Podstawą jest gotowany kurczak i marchewka, jasne że da się na tym wyżyć ale można urozmaicić sobie owocami np. jabłka, można pić kawę z mlekiem (chudym) jakiś jogurcik naturalny na przekąskę. Mi pomogło jakieś 4-5kg, ale potem znowu wróciłam do czekolady i sałatki z majonezem (oczywiście kieleckim! )
|
|
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja rano miałam robic cortado i zasnęłyśmy z Olcią...odespała bidulka noc ...teraz kawka i ciasteczka(mafijne- mniaaam )Pamiętam jak Ania poszła przed świetami do babci i dziadka...nie było jej chyba z 3 godziny i mysle sobie...oooo pewnie ubieraja choinke, pieką pierniczki...Ania wraca i mówi"Mamo a wiesz że u babci w telewizorku tez jest Akademia Księżniczek"....no cycki opadaja...przeciez bajki to ja jej mogę w domu puscic...no dobra już nie narzekam...dobrze że mam ich blisko... ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Tak ciągle piszecie o dietach i mi się przypomniało jak Luksa pisała, że najbardziej jej druga broda przeszkadza no i mi niestety też..na figurę raczej nie narzekam...taka normalna...kiedyś własnie w Świecie Książki było takie urządzenie, które wklepuje drugą brode i się śmiałam że chyba sobie kupie...a teraz myśle...może to działa...
|
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
A pamiętacie w Ally McBeal jak ta Blond-Sekretarka wymyśliła stanik na twarz?
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, lubię na nich narzekać - taki mój obiekt do narzekania ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- To było takie 'coś' jakby bandaż elastyczny owijający głowę i szczególnie podtrzymujący policzki i podbródek, żeby podczas joggingu nie podskakiwały i nie obwisły przy ćwiczeniach ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- UWAGA! GROZI POSIKANIEM SIĘ ZE ŚMIECHU: http://30lat.blogspot.com/2011/12/ko...recidupek.html |
|
|
|
|
|
#1647 | |||||
|
szeryfcio
|
Ale się serka pleśniowego z dżemem objadłam
![]() No ![]() Cytat:
Cytat:
No właśnie, zrobiłam wywiad i wiele mam twierdzi, że rzadka może być. Cytat:
I co wtedy robiliście? Co Wam zaordynowano? Co powiedziano na temat tej temp.? Cytat:
![]() Cytat:
bo są mężowie, którym szkoda mamusi
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
kminię sobie nad k3 i chyba nie wezmę jednak nowych lakierów
mam ponad 30 i znajdę podobne kolory w swojej kolekcji a moje zamówienie i tak niebezpiecznie zbliża się do 3 stówek
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1650 | ||
|
szeryfcio
|
No niestety, do tego serka pleśniowego musiałam wina sobie polać
Mam nadzieję, że wywietrzeje zanim pójdę do pracy ![]() Cytat:
Na ten temat był chyba nawet wątek na wizażu...Dziękuję, ucałuję Cytat:
Kurcze, Luksa, ja to się zastanawiam czy to da się strawić normalnie ![]() Ale tak serio, to podziwiam A jak Kaszka się czuje? Przeszły symptomy choróbska?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

A Wam na ten temat coś wiadomo?
) to lekarz kazał odstawić antybiotyk

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012