|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
hej,
nurtuje mnie sprawa dnia ślubu, muszę się zapisać do fryzjera i umówić makijaż tylko nie wiem jakie godziny będą najlepsze. Ślub jest o godz 17 więc myślałam może żeby fryzjera umówić na 10 dla mnie świadkowa na 11 ( na ok 12.30 będziemy w domu) więc makijaż na 13 i 14 czyli do 15 powinnyśmy być gotowe. Proszę doradźcie czy dobrze to planuje ? |
|
|
|
#3482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
Cytat:
fajnie się patrzy na takie pary, które rzeczywiście coś się uczyły ale bez przesady, bez podrzutów i skoków ![]() Cytat:
z innymi "partnerami" szybciej to wychodziło moze też wynika z faktu, że mało razem chodziliśmy na zabawy. Nie ma co, spróbuje go namówić choćby do jakiś prób w domu
|
|||
|
|
|
#3483 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
chora jestem
z nosa mi cieknie i ledwo chodzęjagodziu bądź dobrą cioteczką nena, kiciu trzymam bardzo mocno
|
#3485 |
|
Wtajemniczenie
|
O kurczątko
wczoraj miałam 8 MDŚ
|
|
|
|
#3486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Rozmawiałyście ostatnio o instynkcie "tacierzyńskim" Mojemu TŻowi też się ostatnio objawił, a że nie możemy pozwolić sobie na dzidziusia, to wczoraj adoptowaliśmy małą kotkę. Jest przesłodka Ma na imię Majka i TŻ nosi ja na rekach jak małe dziecko ![]() Oj biedactwo. Zdrówka |
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki moje najukochańsze dziękuję wam za wszystkie kciuki. Oczywiscie pomogły poszło świetnie
My chcieliśmy pójść na kurs tańca ale u nas w mieście nie ma a jeździć do lublina to też czasu zabiera a nam i tak bardzo ciężko było by się zgrać przez pracę i studia
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-01-09 o 15:37 |
|
|
|
#3489 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy może się mylę i oprócz fryzjera makijażu i ubrania się coś powinnam zrobić w dniu ślubu ? Cytat:
Tak właśnie myślę i chciała bym być gotowa w pełni o 15 żeby był czas na ewentualne drobne poprawki i ubranie się żeby o 16 już być w pełnej okrasie i oczekiwać na mojego M. |
||
|
|
|
#3490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno będzie świetnie wyglądać przy Twojej koncepcji. W ogóle to chciałabym Cię zobaczyć na żywo w dniu slubu![]() Cytat:
A ja znalazłam takie fryzurki i cos w tym stylu chyba bym chciała mieć.
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stopień obejmuje 8 spotkań
|
|
|
|
|
#3492 |
|
Podróżniczka
|
Witajcie poweekendowo
![]() Mieliśmy strasznie intensywny weekend. W piątek zapraszaliśmy po raz pierwszy na wesele. Oczywiście myśleliśmy, że zejdzie nam około 30 min a u każdego siedzieliśmy prawie godzinę. Nie wiem jak damy radę zaprosić tych wszystkich ludzi i się nie roztyć W przyszłą sobotę druga tura zapraszania No i weekend byliśmy na weselu najlepszego przyjaciela TŻta. I było... tak sobie. Zespół był po prostu straaaaaszny. To od zespoły zależy 90%powodzenia na weselu, a tu no cóż. Grali tylko disco polo. Znałam może ze 3 utwory Wszystko na dwa takty i nie dało się tańczyć, po dwóch tańcach z przytupem człowiek się pocił i trzeba było usiąść Generalnie wszystko tak średnio zorganizowane, widać, że się nie starali, bo ślub był organizowany w 4 miesiące i zresztą im nie zależało tak jak tym, którzy planują od 1,5 roku Zabawy oczepinowe tragicznie żenujące, jak to się już takich nie robi (np. jedzenie banana z pomiędzy nóg partnera ) No i inne takie, ale nie będę narzekać W każdym razie dzięki temu sporządziliśmy z TŻtem masę notatek i uwag dla naszego zespołu i sali na co mają zwrócić szczególną uwagę także w sumie nie do końca było najgorzej Jedzenie było smaczne. I oczywiście się przeziębiłam, gdzieś mnie zawiało.PMka miał normalną suknie z gorsetem wiązaną z tyłu, a jest w 6 miesiącu ciąży ![]() Nie widać było brzuszka, bo suknia go maskowała. Fryzurę zrobiłam sobie z upiętych loków, taką chciałam na swoje wesele, ale słabo się trzymała, mimo, że miałam jakiś milion wsuwek i właściwie na zdjęciach nie wyglądałam w takiej fryzurze dobrze, generalnie była ładna, ale chyba mi nie pasuje i muszę szukać czegoś innego, może koka ... (?) Tylko nie wiem, czy kok by pasował do woalki. Jak myślicie ? Aha i na pewno pójdziemy z TZtem na kilka lekcji indywidualnych, żeby się chociaż walca nauczyć, bo jak tu pisałyście lepiej ogląda się parę, która ma układ ![]() Zdjęcia poniżej, oczywiście robione aparatem, więc jakość do niczego. Później usuwam ![]() Kciuki nena, kiciu ![]() Co do instynktu tacieżyńskiego, to mojemu TŻtowi włączył się już jakiś czas temu, ale ostatnio jak tylko widzi jakieś maleństwo od razu zaczyna o tym gadać i chciałby szybko się starać
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-01-09 o 17:14 |
|
|
|
#3493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo mi sie podobaja takie dora uciekam do domu <papa>
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
U zapisuje sobie fryzurki też chce mieć coś w tym stylu
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do fryzurki, to spróbuj też z koczkiem
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2012-01-09 o 15:59 |
|
|
|
|
#3496 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3497 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
A koka spróbuje, umówię się na próbną, tylko nie wiem czy kok pasuje do woalki ? A w razie czego zostaje mi jeszcze próba na Twoim weselu ![]() Wesele było w Epsilonie. Niedaleko Brzezin. Właściwie to na granicy z Cz-wą. Ten Epsilon to w rzeczywistości przerobiona na salę remiza
|
|
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
widze temat pierwszego tańca, otóż my nie będziemy tańczyc żadnego układu bo nie jesteśmy tancerzami, mnie może i by to jakoś jeszcze wyszło bo uwielbiam tańczyc ale tżtowi układ przychodziłby z trudem
dlatego postanowiliśmy się poprostu pobujac do naszej pierwszej piosenki, poza tym będziemy tak zestresowani tym wszystkim a co tu jeszcze pamiętac o układzie znajomi poszli na kurs przed swoim ślubem i swój pierwszy taniec skończyli w połowie piosenki ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
a dużo gości było? a tak w ogóle to ja rozumiem puścic disco polo na weselu ale nie żeby non stop disco grac chyba bym wyszła normalnie, nasz zespół na szczęście gra tylko takie bardzo znane piosenki disco a tak to normalne utwory polskie i zagraniczne... wesele trochę trzeba urozmaicic a nie non stop w tym samym stylu grac
|
|
#3499 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz, mi fryzjerka kazała zarezerwować sobie 2 godziny na fryzurę (ale znając ją, to zechcę mieć 2,5h na fryzurę bo mogą być pewne opóźnienia). Dlatego planuję być u fryzjera około 9.30 i wyjść od niej najpóźniej o 12. Potem muszę wrócić 15 km do domu, więc w domu będę około 12.30 i na 13 umówiłam się na makijaż. Myslę, że spokojnie się na 15 wyrobię (tak myślę, że około 15 TŻ będzie wyjeżdżał do mnie) i do 16 dojedziemy do kościoła (mamy blisko, ale boję się, że postawią bramki). ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
My też nie będziemy się uczyć żadnego układu. Jakoś sobie nie wyobrażam na w układzie to po pierwsze, a po drugie tak jak pisze Madzia, bałabym się, że ze stresu zapomnimy połowę i tylko będzie siara
![]() a poza tym jak ja widziałam na płycie jak moja kuzynka na własnym ślubie zatańczyła 'układ' to ja dziękuję. A ja bym chciała taką fryzurkę. Przód coś jak na zdjęciu 1. a tył taki jak na 2 lub 3 |
|
|
|
#3501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
choć nie powiem, fajnie by było na takim kursie, ale już stwierdziłam, że w domu coś się wykombinuje, żeby tylko się nawzajem wyczuć bo kiedyś oberwałoby mi się łokciem w oko
|
||
|
|
|
#3502 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3503 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
jestem dzisiaj zamulona i nic mi sie nie chce.. patrząc za okno to nic dziwnego... ![]() Cytat:
niepotrzebnie pisalas nam cene, bo sie tylko zdolowalam:P ja dalam 2650![]() Cytat:
Cytat:
ostatnio jak bylismy na weselu to tez byl zepol co gral tylko disco polo... wogole PMka mowiela, ze chcieli na pierwszy taniec "Od dzis" Pauli Ignasiak, a zespol im powiedzial, ze tego nie umieją... i zagrali im cos innego, nikt tegio nie znal:/ nawet nie byli w stanie nauczyc sie 1 piosenki na pierwszy taniec. szok. a Twoja fryzurka ladna mysle, ze kok rowniez pasowalby do woalki, jednak musialabys sprobowac jak to wszystko sie ze sobą komponuje
|
|||
|
|
|
#3504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już pisałam ze nie zamierzam zakładać tego bolerka na pewno bo muszę mieć coś cieplejszego, a welonu nigdy nie chciałam, ale może kupię taki prosty na allegro a ten sprzedam. Cytat:
|
|
#3505 | ||||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Cytat:
Takie koki własnie mi się podobają Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wyprzedaży była, no ale 5h w jedną stronę po sukienkę jechać nie będę do tego pewnie by doszły przeróbki i kolejne dojazd ![]() Cytat:
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-01-09 o 17:09 |
||
|
|
|
#3507 | |
|
Zadomowienie
|
jejciu samo nadrabianie zajmuje tyle czasu, że jak mam coś napisać to już musze iść, ale wrócę do Was wieczorkiem, więc piszcie, piszcie
Dziękuję za kciuki, zobaczymy co z tego będzie. Cytat:
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
a mój zespół repertuar (wykonawców) ma umieszczony na stronie internetowej http://www.axis-band.pl/repertuar.html
|
#3509 |
|
Zadomowienie
|
Co i tak by wyszło taniej, ale rozumiem, że jeśli to nie jest TA suknia to nie ma po co tyle jeździć.
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

z nosa mi cieknie i ledwo chodzę
19.05.2012 

Wszystko na dwa takty i nie dało się tańczyć, po dwóch tańcach z przytupem człowiek się pocił i trzeba było usiąść
) No i inne takie, ale nie będę narzekać 
dlatego postanowiliśmy się poprostu pobujac do naszej pierwszej piosenki, poza tym będziemy tak zestresowani tym wszystkim a co tu jeszcze pamiętac o układzie
znajomi poszli na kurs przed swoim ślubem i swój pierwszy taniec skończyli w połowie piosenki