|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16801 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
ANIA- najlepiej kliknij sobie prawym przyciskiem myszy na plik spakowany, wybierz opce "wypakuj do..." albo "wypakuj tutaj" i już
|
|
#16802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą na tej stronce są różne http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=3 Cytat:
i brałam kolorek soft mauve, i cień jest trwały (cały dzień wytrzymuje), wogóle sie nie wałkuje i nie ściera ale nie wiem jak jest z tymi musami niestety
|
|
#16803 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzień dobry [quote=doniczka21;3149216] Cytat:
zdjęcia były zrobione zupełnie przypadkowo i na szybko, torebka była dla klientki. nawet jak wrzucałam zdjęcia to napisałam, że niestety mogę pomóc tylko w taki sposób, czyli nie mogę opisać tej torebki, czy jest wytrzymała, etc.uwierz mi, że widziałam Twoje pytania o nią, ale skoro nie znam odpowiedzi to nie ma sensu po raz kolejny zaśmiecać wątku postami typu "nie wiem", "i ja również nie wiem", "nie mam pojęcia", etc. dlatego nikt Ci nie odpisał najlepiej napisz maila do Avonu i dowiesz się wszystkiego lub zadzwoń na infolinię i pozostań tu z nami, przecież dziewczyny są pomocne i zawsze czegoś nowego możesz się dowiedzieć.pozdrawiam
|
|
#16804 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki ja mam pytanie odnośnie oferty netto a dokładniej chodzi mi o zestaw filiżanek za 19,90.Moja klientka chce je zamówic i chciałaby wiedziec jakiej one sa wielkosci ,poniewaz boi sie zeby nie były one malusie.A ja niestety nie wiem
.Takze jeśli któras z Wizażanek by wiedziała to bardzo bym prosiła o odpowiedź |
|
|
|
#16805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poszukaj parę stron wcześniej albo skorzystaj z wyszukiwarki
|
|
#16806 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
dziękuję dziewczynki za odpowiedzi
mam oczywiscie kolejna sterte pytań ![]() zastanawiam się bowiem nad kremem z serii solutions (tej pomaranczowej) Krem rozpromieniajacy na dzien spf15, macie z nim jakies doswiadczenia? Chodzi mi jakis lekki krem pod podklad, na dzien czy rzeczywiscie troche ozywia cere? No i czy bylby odpowiedni na 19latki?ja widzialam torebke kithira na zywo i na 99% pomiesci format a4, ale we wtorek bede w COKu to przyjrze sie dokladniej. Nie kloccie sie juz
|
|
#16807 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje jagódko
P.S. Przepraszam ze tak was mecze ale mam jeszcze pytanie odnośnie tego zaparzacza do kawy z tej oferty.Jaka on ma pojemnosc i ile filiżanek mozemy nim zalac???
Edytowane przez Rayka Czas edycji: 2006-11-26 o 14:25 |
|
|
|
#16808 |
|
Zakorzenienie
|
Co trochę zabieram się za złożenie zamówienia na kat 13 II termin a tak mi się nie chce
|
#16809 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że jest tutaj bardzo wiele konsultantek avonu
dlatego mam pytanie... co sądziecie o podkładzie perfect wear? jaki odcień jest najczęściej kupowany, czy w ogóle jest na niego popyt? a może same używacie? ja własnie zamówiłam warmest beige tylko nie jestem pewna czy nie okaże się za ciemny
|
|
|
|
#16810 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#16811 |
|
Zakorzenienie
|
destiny666, anka
dziękuje wam za odpowiedz Wezmę ten owocowy błyszczyk. Fajnie, że jest taki wątek i można się Was dziewczyny kochane poradzić
|
|
|
|
#16812 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
![]() To mój pierwszy post tutaj, ale śledzę was od długaśnego czasu. Nie jestem konsultantką, bo nie mam skąd brać zamówień, ale koleżanka jest i zawsze coś sobie zamawiam. Czasami przegryzienie się przez wszystkie posty zabiera ogrrrrom czasu :P No ale żeby nie było pozatematowo, to widziałam, że ktoś miał w brakach ten zestaw ProVibe z 13. Do mnie doszedł i już cieszę się miłym zapachem mojego TŻ-ta, bo nie mogłam wytrzymać do mikołaja.. Mam nadzieje, że ten zestaw z 1 katalogu dam na gwiazdke, a nie wcześniej ![]() Przy okazji mam pytanie odnośnie serii spa z oliwką. Czaję się na promocję z 1 i chciałam zamówić maseczkę do włosów + krem do ciała. Miała któraś z was te rzeczy lub jedną z nich i mogłaby coś napisac? Będę BARDZO wdzięczna. |
|
|
|
#16813 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, zamówienie poszło
![]() Dobrze że wcześniej nie złożyłam tego zamówienia bo jeszcze kolezanka mi dała zamówienie na 92,70zł ![]() a dla siebie zamawiałam: - zestaw do włosów ten gdzie jest szampon i spray nabłyszczający oraz szczotka kompaktowa z tej oferty -35% [bardzo mnie skusił ten zestawik ]- konturówke brązową Ct brat: - zestaw Individual też z tej oferty -35% mama: - szminke złotą Gold Dipped [oferta -35% ]i jeszcze zamowienie od jednej kolezanki ![]() pozdrawiam
|
#16815 |
|
Wtajemniczenie
|
nie, nie, nie, nie, nie mówcie nic o tym błyszczyku, bo sobie kolejny kupię, a dałam sobie słowo, że do końca roku nie kupię już zadnego błyszczyka
![]() ![]() ![]() rzyrafka, żartuję....:P piszcie piszcie, sama jestem ciekawa czy rzeczywiście jest taki "roziskrzony" czy taki bardziej "normalny", typowy... bo taki ze mnie maniak błyszczykowy, że jak coś zobaczę nowego, to od razu muszę kupić ![]() mój potrfel przez to strasznie cierpi <','>
|
|
#16816 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nikt nikogo tu nie olewa Jets tu miła i przyjazna atmosfera, która psuja takie posty jak Twoje. Nie ironizuj , że się szczycimy, skoro Ci się tu nie podoba nikt nie każe Ci tu siedziec. Dla mnie EOL.Cytat:
|
||||
|
|
|
#16817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy bardzo ładnie pachnie i dobrze się wchłaniał. nie pozostawiał tłustych śladów, i dobrze nawilżał suchą skórę. ja byłam z niego bardzo zadowolona jedynym minusem jest cena. za wysoka, ale teraz wg mnie sie opłaca w tej ofercie z K01
|
|
#16818 |
|
Wtajemniczenie
|
A jaki jest porównywalnie scrub sródziemnomorski z tym tropikalnym ?
|
|
|
|
#16819 |
|
Zadomowienie
|
O i jeszcze mi się przypomniało. Mogłaby któraś z was dać linka do netto z katalogu 1? Niechcąco usunęłam z dysku, a chciałam stamtąd coś zamówić też..
|
|
|
|
#16820 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj pękł mi zaparzacz do kawy
wczoraj zostawiłam go umyty w zlewie, dziś mój tata opłukał go i tylko strzepał wodę, odrazu później zalał wrzątkiem, bo chciał mi jak najszybciej zaparzyć herbatę i bęc szkoda, fajny był, używałam rok i byłam bardzo zadowolona
|
|
|
|
#16821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z dwa lata temu w serii CT były roziskrzone cienie kremowe w identycznych kolorach... Czyźby przerobili cienie na błyszczyki?
|
|
#16822 |
|
Zakorzenienie
|
po avonie wszystkiego można sie spodziewac
![]() Varda, współczuje ci
|
#16823 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
vardziu a czy mogłabys mi poweidziec jak duzy jest ten zaparzacz???i ile sie miesci do niego??jaka ma pojemnosc??byłabym bardzo wdzieczna |
|
|
|
|
#16824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem jak u Ciebie będzie - najlepiej zamów sobie próbki i wtedy zobaczysz
|
|
|
|
|
#16825 |
|
Wtajemniczenie
|
ponawiam pytanko jeśli ktoś wie
a jak nie wiecie to może co myślicie o tym sródziemnomorskim ![]() A jak wam się podobają kolczyki KINNSLEY ?
|
|
|
|
#16826 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaahh, dziewczyny, powąchałam dziś u kuzynki (która zresztą u mnie zamawiała), chłodzącą mgięłkę do ciała Wody Mineralne Islandii - boskie
Jutro albo jakoś w tygodniu lecę do COKu kupować dla siebie, bo ani w 01, ani w 02 nie ma ich A teraz są, i to jeszcze w promocji 19,90 No naprawdę fajny. Taki świeży zapach. I ona ma taka smieszna, tłustą konsystencję. Ale ahh.. boskie.
|
#16827 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#16828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym nie mam dziurek w uszach ![]() nie wiem tylko jak się je nosi, czy nie są za ciężkie np. ale dla osoby, która na codzień nosi takie kolczyki nie powinno być to problemem.
|
|
#16830 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE][nie ma sprawy, od tego tu jesteśmy
własnie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

.
zresztą na tej stronce są różne
i brałam kolorek soft mauve, i cień jest trwały (cały dzień wytrzymuje), wogóle sie nie wałkuje i nie ściera
ale nie wiem jak jest z tymi musami niestety
osiagne drugi poziom TPS!
dzieczyny cały czas odpowiadają na pytania-nikogo nie ignorują, jednak jeśli jakieś pytanie pozostaje bez odpowiedzi to może warto wejść na inne fora i tam poszukać
i pozostań tu z nami, przecież dziewczyny są pomocne i zawsze czegoś nowego możesz się dowiedzieć.
.Takze jeśli któras z Wizażanek by wiedziała to bardzo bym prosiła o odpowiedź

Jutro albo jakoś w tygodniu lecę do COKu kupować dla siebie, bo ani w 01, ani w 02 nie ma ich