Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-09, 22:09   #3781
AgaMili
BAN stały

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

mam doła. Ryczałam dzis 3x i ogólnie wszystko jest do du.py . Najchętniej kopnęłabym całą moją rodzinkę w 4 litery, łącznie z moim mężem i wyniosła się z dziećmi na koniec świata.
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:10   #3782
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Dziewczyny, pytanie z serii głupich

czy jak dopadną was skurcze i idziecie pod prysznic... myjecie głowę?? hmm, bo ja się zastanawiam, potem trzeba ją wysuszyć

Kurde, biorę nospę i kładę się spać, coraz mocniej boli mnie podbrzusze, ale nie wiem czy to skurcze jakieś czy co... hmm

aa i byłam dzisiaj po stanik, ale nie miała pani rozmiarówki i będzie w piątek... ciekawe czy doczekam a były Alles (czy któraś ich nie zamawiała, bo coś mi świta ) fajnie wyglądały i wymacałam... mam nadzieję, że jakiś nada się na moje (.)(.)
a miała taki i taki, a będzie jeszcze taki i jakiś jeszcze... tylko w sklepie 99zł kosztują. Na jeden mam kupon z groupnu to kupię a inny chyba zmierzę rozmiar i zamówię na all

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
chciałam Wam przypomniec (bo juz kiedys wspominałam) ze jesli nie życzycie sobie obecności studentów to jak najbardziej wystarczy powiedzieć i oni MUSZA wyjść (wim to na 100% bo sama byłam taką studentką - przy badaniu czy jakimkolwiek zabiegu mozecie domagac sie tylko NIEZBEDNEJ ilosci personelu ) ale wiem z doświadczenia, ze nie ma co się studentów pozbywać bo lekarz przy studencie się bardziej stara no i ja ze wzgl na to, ze tez byłam taką studentką i wiem, ze na kimś trzeba się nauczyc to chyba nie odmówię.....
ja nie wyganiam bo dobrze to rozumiem. Zdarzyło mi się (po #) że lekarz zapytał czy mogą być studenci przy usg, ale zastrzegł, że będą wchodzić po 3 osoby i się zmieniać. Powiedział też że w każdej chwili mogę poprosić aby wyszli. Zdziwiłam się akurat.

A jak teraz w ciąży byłam w szpitalu to stażysta pobierał mi 'materiał' do badania czystości pochwy... hmm, wziernik wkładał dwa razy bo mu za pierwszym nie wyszło... zacisnęłam zęby tylko, chociaż bolało jak cholera. Szkoda tylko, że nikt nie zapytał albo nie uprzedził... bo to wiele nie kosztuje... ale to zależy od lekarza.
Stary 2012-01-09, 22:12   #3783
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
czesc brzuchatki i mamusie

znalazlam chwilke, wiec wpadlam zobaczyc co sie dzieje Próbuje napisac cos od 18h, ale ciagle cos jest do zrobienia Nie dam rady wszystkiego dokładnie nadrobic, bo tak lecicie do przodu wybaczcie proszę, bo przejrzałam na szybko

My z malutka wczoraj wrocilysmy do domu byla pierwsza kapiel- nawet nie tak zle pierwsza nocka tez minela calkiem calkiem. Karmie piersia, ale przez kapturki i idzie mi juz zdecydowanie lepiej. Na poczatku jeszcze jest problem, bo niunia nie moze zlapac (nawet przez oslonke), ale znalazlam juz sposob. Sciagam troche mleka laktatorem i daje butelke, po paru lykach zabieram ja i przystawiam piers Fajnie byloby wszystko, gdyby nie pojawily sie inne problemy:
1) zasypia przy cycu, a kiedy odkladam ja, budzi sie i placze
2) odparzona pupcia- pieluszki zmieniamy bardzo czesto, a pomimo tego odparzyla sie... Lenke bardzo to boli i strasznie placze jak ja przewijam. Polozna polecila mi tormentiol (masc) wiec zobaczymy czy pomoze.

Aaaa i odpadl juz pepuszek!

gratuluje wszystkim, ktorym odszedl czopik chyba nadejdzie druga tura "wysypu dzieciaczkow", bo jakos cicho tu ostatnio

Nikotynka jakbym czytala o sobie- mamy identycznie

kochana napisze ci najlepszy sposób na odparzoną dupkę bo mi tak Majkela w szpitalu załatwili że rzadko miał zmienianą pieluchę 2 razy sie zdarzyło ze jak przyjechałam do niego w szpitalu to leżał w mokrym zasikanym rożku i kaftaniku szybko jednak jego dupeczka doszła do siebie w domciu a jak?o tak
po 1 xzostawiaj małą długo z gołą dupcią przy każdej zmianie pieluszki kładz ja na brzuszku i smaruj dupkę oliwką ale tak trochę nie za dużo i zostaw na 10-15 min a potem smaruj sudocremem
po 2 przemywaj dupkę wodą nie chusteczkami ja na początku brałam przygotowaną wode pieluszke tetrowa i przemywałam dupcie osuszałam smarowałam oliwką czekałam 15 min kremowałam sudokremem i zakładałam pieluchę i tak dupeczka mała szybciutko do siebie doszła ze teraz tylko przecieram mokrą chusteczką kremik lub oliwka i to wsio choc czasami małego zostawiam z gołą dupcią bo lubi tak poleżeć
Stary 2012-01-09, 22:13   #3784
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
mam doła. Ryczałam dzis 3x i ogólnie wszystko jest do du.py . Najchętniej kopnęłabym całą moją rodzinkę w 4 litery, łącznie z moim mężem i wyniosła się z dziećmi na koniec świata.
nie smutaj się
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:15   #3785
Lucy1111
Zakorzenienie

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy któraś z Was pobierała sobie sama materiał do badania na paciorkowca?

ja dostałam od mojej gin dwa opakowania tych wymazówek. Jutro chciałabym zrobić wymaz, ale jakoś nie wiem jak się za to zabrać :/

wymaz z pochwy i tyłka robimy przed podmyciem się? głęboko mam wpychać ten patyk??
kurde
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:16   #3786
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Pójść na kilka godzin z domu i nadrabiać ze dwa dni - to się chyba nigdy tu nie zmieni

Nie nadrobię dziś na pewno, bo sie będę tulić do mojego TŻta
Widziałam jedynie, że Likas i MissZuzia mają już swoje szkrabeczki
Dziewczyny gratuluję ogromnie, jesteście dzielne babeczki

MissZuzia zjem teraz specjalnie za Ciebie (bo Ty już nie będziesz mogła ) kocie języczki z białej belgijskiej czekolady

Jeszcze raz kochane najlepszego i szybkiego powrotu do siebie

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:17   #3787
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy któraś z Was pobierała sobie sama materiał do badania na paciorkowca?

ja dostałam od mojej gin dwa opakowania tych wymazówek. Jutro chciałabym zrobić wymaz, ale jakoś nie wiem jak się za to zabrać :/

wymaz z pochwy i tyłka robimy przed podmyciem się? głęboko mam wpychać ten patyk??
kurde
Agatek sama sobie robiła...
mnie pobierano w labie
Stary 2012-01-09, 22:19   #3788
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
a nie możesz po prostu powiedzieć wprost, że jesteś na wylocie, możesz rodzić i wolałabyś nie mieć gości w tym czasie?
Stary 2012-01-09, 22:20   #3789
AgaMili
BAN stały

Inutil co to mycia głowy --> nie

Chwalę się -> w końcu spakowałam torbę do szpitala, muszę tylko dorzucić kosmetyczkę i szlafrok a tak wsio jest (jutro jeszcze pierdółki dokupię - gumkę do włosów, chusteczki, szczotkę małą-składaną do włosów)
Stary 2012-01-09, 22:20   #3790
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
jak go uroczo nazwałaś fajny chłopak z niego! powiem Ci Monia że dużo spokoju od Ciebie ostatnio emanuje, Macierzyństwo Ci służy
Cytat:
też tak myślę
W ogóle jestem w szoku, ze tak szybko doszłaś do siebie, po porodzie naturalnym... A Mały wcale przecież nie był taki mały!!
Mam wrażenie, że wszystkie problemy, jakie miałaś w ciąży, zmęczenie, infekcje, rozwarcie, puchnięcie (wcześniej przecież # ) zostało Ci teraz wynagrodzone To bardzo krzepiące

tak myślicie szczerze czuję sie naprawdę wspaniale w roli mamy jest tak inaczej bo to i teraz ciągle tylko pieluchy karmienie i wszystko teraz kręci sie w koło Majkelka świat zawirował zakochałam sie w nim na maxa i nawet jak płacze jest marudny to kocham go ponad życie mimo ze płakać mi się chce razem z nim jak tak cierpi przez te kupki i fakt czuję się zupełnie inaczej tak ... tak ... hm ciezko mi określic ten stan ale ...... jestem SZCZĘŚLIWA tak mało było mi potrzebne do szczęścia tylko ta jedna mała istotka moja dziecinka moja krew mój mały koraliczek - KOCHAM GO PONAD ŻYCIE
Stary 2012-01-09, 22:20   #3791
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pytanie z serii głupich

czy jak dopadną was skurcze i idziecie pod prysznic... myjecie głowę?? hmm, bo ja się zastanawiam, potem trzeba ją wysuszyć

Kurde, biorę nospę i kładę się spać, coraz mocniej boli mnie podbrzusze, ale nie wiem czy to skurcze jakieś czy co... hmm

aa i byłam dzisiaj po stanik, ale nie miała pani rozmiarówki i będzie w piątek... ciekawe czy doczekam a były Alles (czy któraś ich nie zamawiała, bo coś mi świta ) fajnie wyglądały i wymacałam... mam nadzieję, że jakiś nada się na moje (.)(.)
a miała taki i taki, a będzie jeszcze taki i jakiś jeszcze... tylko w sklepie 99zł kosztują. Na jeden mam kupon z groupnu to kupię a inny chyba zmierzę rozmiar i zamówię na all
staniki cudne, podobają mi się a w którym sklepie je wyhaczyłaś?

co do mycia głowy, ja z racji posiadanej wanny nie mam takiego problemu, ale chyba robiłabym wszystko, by włosów nie zmoczyć, bo nie chciałabym tracić czasu na suszenie... Zresztą to chyba też zależy jak silne masz skurcze

będę się modlić, by te Twoje bóle, to było to
Stary 2012-01-09, 22:20   #3792
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:

kurde
Ja będę sobie sama pobierać w następnym tygodnniu, wiec przyłączam się do pytania....

Cytat:

ja nie wyganiam bo dobrze to rozumiem. Zdarzyło mi się (po #) że lekarz zapytał czy mogą być studenci przy usg, ale zastrzegł, że będą wchodzić po 3 osoby i się zmieniać. Powiedział też że w każdej chwili mogę poprosić aby wyszli. Zdziwiłam się akurat.

A jak teraz w ciąży byłam w szpitalu to stażysta pobierał mi 'materiał' do badania czystości pochwy... hmm, wziernik wkładał dwa razy bo mu za pierwszym nie wyszło... zacisnęłam zęby tylko, chociaż bolało jak cholera. Szkoda tylko, że nikt nie zapytał albo nie uprzedził... bo to wiele nie kosztuje... ale to zależy od lekarza.

Ja z koleżanką z sali wydedukowaliśmy ze nie pytają bo rzadko która pacjentka wie że ma prawo odmówić...

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:22   #3793
AgaMili
BAN stały

Cytat:
a nie możesz po prostu powiedzieć wprost, że jesteś na wylocie, możesz rodzić i wolałabyś nie mieć gości w tym czasie?
No nie mogę
Stary 2012-01-09, 22:23   #3794
violette7
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

MissZuzia:

Urodziłam o godzinie 16, wcale nie małego Aleksa. 3900 i 58 cm szczęścia. Wymęczona bardziej szyciem (1.5h) niż fazą porodu (20 min). Odezwę się później. Pozdrawiam"

Gratulujemy szybkiego porodu i syneczka dużego!!!!!!!!!

Gratulacje dla Mamusi i synka
violette7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:23   #3795
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
nie mam pojęcia, mi lekarz pobierał. Umyłam się dobrze przed badaniem i głęboko nie gmerał

A proszki kupiłam dwa do kolorów (tż gdzieś zakamuflowany znalazł jeszcze drugi), będą na przyszłość... o jeść nie wołają...

neska ty masz niemiecki penaten, masz gdzieś informację od kiedy można używać go? czy to jest od 1 dnia życia czy od 1 miesiąca? Bo znajoma kupiła Nivea do kąpieli i tam było np. że jest od 1 miesiąca... a ja nigdzie nie mogę znaleźć informacji...
Stary 2012-01-09, 22:24   #3796
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Agatek sama sobie robiła...
mnie pobierano w labie
Agatek, zgłoś się!!
Cytat:
Chwalę się -> w końcu spakowałam torbę do szpitala, muszę tylko dorzucić kosmetyczkę i szlafrok a tak wsio jest (jutro jeszcze pierdółki dokupię - gumkę do włosów, chusteczki, szczotkę małą-składaną do włosów)

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
tak myślicie szczerze czuję sie naprawdę wspaniale w roli mamy jest tak inaczej bo to i teraz ciągle tylko pieluchy karmienie i wszystko teraz kręci sie w koło Majkelka świat zawirował zakochałam sie w nim na maxa i nawet jak płacze jest marudny to kocham go ponad życie mimo ze płakać mi się chce razem z nim jak tak cierpi przez te kupki i fakt czuję się zupełnie inaczej tak ... tak ... hm ciezko mi określic ten stan ale ...... jestem SZCZĘŚLIWA tak mało było mi potrzebne do szczęścia tylko ta jedna mała istotka moja dziecinka moja krew mój mały koraliczek - KOCHAM GO PONAD ŻYCIE
Stary 2012-01-09, 22:24   #3797
ultraradiola
Wtajemniczenie

ale mnie strach obleciał jak tak czytam o karmieniu boję się że nie dam sobie rady

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:26   #3798
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam pojęcia, mi lekarz pobierał. Umyłam się dobrze przed badaniem i głęboko nie gmerał

A proszki kupiłam dwa do kolorów (tż gdzieś zakamuflowany znalazł jeszcze drugi), będą na przyszłość... o jeść nie wołają...
były dwa ostatnie do koloru ja w sumie do koloru nie potrzebuję, bo mam prawie wszystko pastelowe...
Stary 2012-01-09, 22:27   #3799
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
aż się łezka zakręciła w oku cudowne słowa

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:29   #3800
kaczuszka81
Raczkowanie

GG do kaczuszka81

Likas, Zuzia, GRATULACJE : roza:

---------------------------------

To na tyle, padam na pysk
kaczuszka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:34   #3801
kropeczka1984
Rozeznanie

Mała stopka super, że już wróciłaś

Cytat:
neska ty masz niemiecki penaten, masz gdzieś informację od kiedy można używać go? czy to jest od 1 dnia życia czy od 1 miesiąca? Bo znajoma kupiła Nivea do kąpieli i tam było np. że jest od 1 miesiąca... a ja nigdzie nie mogę znaleźć informacji...
Ja mam penaten kupiony w superpharmie i tam mam napisane, że od 1. dnia Inaczej to bym chyba kupiła coś innego
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:36   #3802
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

kurde, to nie wiem, bo ja nie potrafię brać prysznica bez pomoczenia chociaż by trochę włosów (ale mam problem...)

AgaMili współczuję takiego podejścia rodziców...brak słów

Coś nie na bieżąco odpisuję

Cytat:

Cytat:
staniki cudne, podobają mi się a w którym sklepie je wyhaczyłaś?

co do mycia głowy, ja z racji posiadanej wanny nie mam takiego problemu, ale chyba robiłabym wszystko, by włosów nie zmoczyć, bo nie chciałabym tracić czasu na suszenie... Zresztą to chyba też zależy jak silne masz skurcze

będę się modlić, by te Twoje bóle, to było to
heh, jakoś nie sądzę.
Staniki w sklepie na ul. podwale (między sphinx'em a długą), pani mówiła, że albo w piątek albo po weekendzie będzie miała całą rozmiarówkę, bo dziś akurat miała malutko

Cytat:
No nie mogę
Stary 2012-01-09, 22:36   #3803
AgaMili
BAN stały

Właśnie dzwonił tż i wyładowałam się na nim. Poryczałam, nakrzyczałam i mi ulżyło. On to rozumie
Stary 2012-01-09, 22:37   #3804
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Ja mam penaten kupiony w superpharmie i tam mam napisane, że od 1. dnia Inaczej to bym chyba kupiła coś innego
dzięki, właśnie weszłam na allegro i jak wół napisane że od 1 dnia życia, no cóż, mam nadzieję, że jak mały wyjdzie to mój mózg wróci na miejsce... w stanie niezmienionym.

dobra, zmykam do łóżka, jeszcze przygotuję tż w końcu te ciuszki na wyjście

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2012-01-09 o 22:38
inutil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:45   #3805
violette7
Przyczajenie

Cytat:
UWAGA!!!!!!!!!!! WIADOMOSC OD LIKAS!!!!!!!!!!

o 11.50 przyszła na świat Natalka 51 cm 2380 g

Zuzi gratulujem tez dostałam od niej smska
Gratulacje dla kolejnej Mamusi i jej córeczki
violette7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:46   #3806
kamusia178
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
przestań tak pisać dziecko też musi kiedyś spać więc spokojnie, potarmoś trochę brzuch i się ruszy. Zresztą jak juz kopnęła to możesz być spokojna.
juz sie rusza ale i tak jakos niemrawo dzisiaj
nie ruszała sie wiec wyslałam meza po mandarynki do tesco. nie chciało mu sie strasznie bo dopiero co z kapieli wyszedł a tesco z 5 km od nas ale zagroziłam ze jak nie ppojedzie mi po mandarynki to zaraz mnie na IP zawiezie i poskutkowalo
tak jak myslalam po cytruskach troche sie pokrecila.... ech moze jutro bedzie lepiej

Cytat:
udało mi sie pstryknąć mojego koraliczka jak sie uśmiecha mimo ze on duzo sie śmieje nigdy nie mam pod ręką aparatu
jaki sliczniutki aniołeczek niezły przystojniakz niego wyrosnie

Cytat:
Napisane przez Oluska1988 Pokaż wiadomość
MMonika Michaś słodki wogóle Michały to fajne chłopaki
oj tak moj maz tez Misiek a poprzednio chodziłam rok z Michałem i tez był boski

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny które były w szpitalu? Czy was też tak podglądali studenci ?
taaak
młodzi gniewni
i jedna studentka z włosami do pasa piekna była
ale to bylo na przelomie list/grud wiec pewnie juz jej nie spotkalas

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

melduje się, wróciłyśmy dziisaj z Majeczką do domku
pozdrawiam Was gorąco
superancko, witamy spowrotem

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
czesc brzuchatki i mamusie
Aaaa i odpadl juz pepuszek!
czeeesc
witajcie w domku i gratki za pepuszek

Cytat:
chciałam Wam przypomniec (bo juz kiedys wspominałam) ze jesli nie życzycie sobie obecności studentów to jak najbardziej wystarczy powiedzieć i oni MUSZA wyjść (wim to na 100% bo sama byłam taką studentką - przy badaniu czy jakimkolwiek zabiegu mozecie domagac sie tylko NIEZBEDNEJ ilosci personelu ) ale wiem z doświadczenia, ze nie ma co się studentów pozbywać bo lekarz przy studencie się bardziej stara no i ja ze wzgl na to, ze tez byłam taką studentką i wiem, ze na kimś trzeba się nauczyc to chyba nie odmówię.....
eee tam studenciaki są fajne
kamusia178 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:46   #3807
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
kurde, to nie wiem, bo ja nie potrafię brać prysznica bez pomoczenia chociaż by trochę włosów (ale mam problem...)

AgaMili współczuję takiego podejścia rodziców...brak słów

Coś nie na bieżąco odpisuję

heh, jakoś nie sądzę.
Staniki w sklepie na ul. podwale (między sphinx'em a długą), pani mówiła, że albo w piątek albo po weekendzie będzie miała całą rozmiarówkę, bo dziś akurat miała malutko
a nie możesz słuchawki prysznica trzymać w ręku i tak się polewać? wtedy nie pomoczysz włosów

a ten sklep to ten bieliźniany, gdzie brafiterka dopasowuje staniki do (.)(.)?
Stary 2012-01-09, 22:50   #3808
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
hehe miałam ten sam problem ale znalazłam identyczne na all i było ze od początku mozna tzn od pierwszego dnia
Stary 2012-01-09, 22:56   #3809
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamusia178 Pokaż wiadomość
juz sie rusza ale i tak jakos niemrawo dzisiaj
nie ruszała sie wiec wyslałam meza po mandarynki do tesco. nie chciało mu sie strasznie bo dopiero co z kapieli wyszedł a tesco z 5 km od nas ale zagroziłam ze jak nie ppojedzie mi po mandarynki to zaraz mnie na IP zawiezie i poskutkowalo
tak jak myslalam po cytruskach troche sie pokrecila.... ech moze jutro bedzie lepiej

taaak
młodzi gniewni
i jedna studentka z włosami do pasa piekna była
ale to bylo na przelomie list/grud wiec pewnie juz jej nie spotkalas

o czymś nie wiemy?

No widzisz, dobrze jest. Moja mała tez mi czasem takie numery strzela wiec gadam do niej że może mnie kopac ile wlezie byle kopała

Cytat:
Napisane przez kamusia178 Pokaż wiadomość

oj tak moj maz tez Misiek a poprzednio chodziłam rok z Michałem i tez był boski
Mój tez Michałek

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2012-01-09 o 22:57
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-09, 22:57   #3810
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Ide se spac
do jutra!
z rańca mam ktg.... zobaczym co tam wyjdzie... pewnie nico....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości