|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Hej dziewczyny.
Proszę Was o wypowiedzi. Czy waszym zdaniem powinnyście zostać przerzucone na Wizażowe Społeczności? Moim zdaniem tak - tworzycie pewną społeczność ludzi o wspólnych zainteresowaniach piłką ![]() Ale liczy się też Wasze zdanie - w końcu kto ma wiedzieć jak nie Wy? (mój podpis) Dodam od siebie, że nowe podforum to nie żaden "śmietnik" - a wszystkie określenia tego typu będę osobiście tępić
|
|
#23792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpadne wieczorem, bo mykam na urodzinki przyjaciółki nie będę mogła zobaczyć mecuz Celitku i Chelsy ![]() za Chelsy do wieczora, pa Edytowane przez tricomi Czas edycji: 2006-11-26 o 12:49 |
|
|
|
|
#23793 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też nie obejrzę, nawet nie wiem gdzie transmitują ten mecz, na pewno nie na kanale jaki posiadam . Dzięki, za Celtic również aaa, oglądałam wczoraj do północy "piękny umysł" - świetny film, do tej pory nie miałam okazji go obejrzeć, wogóle to bardzo rzadko oglądam filmy. Mój brat oglądał go już 3 raz Naprawdę polecam |
||
|
|
|
#23794 |
|
Zadomowienie
|
Idę na spacer, będę wieczorkiem, pa
|
|
|
|
#23795 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kogoś innego potrafię pocieszyć, zrobić wszystko żeby uwierzył, że będzie dobrze.. a jak sama się załamię to nie ma rady.Cytat:
Pierwszy raz go widzę.. fajniutki Zaklepany?Cytat:
A ten Kononowicz.. jak w necie zobaczyłam ten filmik z nim Myślałam, że ktoś to zrobił dla żartuCytat:
Na ten wątek i tak wchodzę z panelu użytkownika
|
||||
|
|
|
#23796 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko
Ale mam dobry humorek dzis po zwyciestwie Milanu i naszych siatkarzy ![]() Wiec dla jeszcze wiekszej radochy foty z wczorajszego meczu
|
#23797 | |
|
Zakorzenienie
|
heeeeeeeeej
ufff....u rodzinki bylam i dopiero wrociłam do domu to od razu wpadam co tam słychać ![]() Cytat:
ja nie mam nic przeciwko a odpalam wątek z ulubionych to mi nie przeszkadza |
|
|
|
|
#23798 |
|
Zakorzenienie
|
mykam na razie
|
|
|
|
#23800 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
taaa autorytet mega
nie no, tak na przyszłość sie zabezpieczam i dbam o przyszłość moich ciastek ![]() Cytat:
yhm wiesz .... ja Crisa tez lubie więc będe arbitrem Cytat:
![]() eee Świder w wersji blond może być ciekawie yyyy no on zawsze tak dziwnie wyglądał Cytat:
hm wiesz mi ise to nie za bardzo podoba wiem, zawsze byłam inna dziewczynom sie to podoba mi Cytat:
na polsacie sport transmitują kawałek oglądałam Pięknego umysłu Cytat:
eee Maxi mój ![]() Cytat:
![]() fajniutkie fotki eee przyszłam to wszystkie pouciekały
|
|
|
#23801 |
|
Zakorzenienie
|
tylk otyle sie dowiedziałam o meczu z Celtikiem i o Żurawiu :
Celtic przegrywa z Hibsami 0:1 do przerwy, Zurawski schodzi po pierwszej polowie w ktorej wystapil tylko dlatego, ze JVOH ma kontuzje
|
|
#23802 | |||
|
Zakorzenienie
|
eeee.... kurcze...fajnie tu wyszedł
hoł hoł hołCytat:
hihi ... mój podo robi identyczne pozy ... i tak sobie czesto gestykuluje jak baszczu ;] Cytat:
i przynajmniej jutro mam zamiar... (chociaz wcale mi sie nie chce autorytet ... hihihi...przynajmniej sie wybił facet ![]() Cytat:
wiecie dziewczynki...dzis sie biore za robienie mojego pierwszego filmiku...skrótowego z pomeczówki malego finalu przerzucilam caly film na kompa i bede robic... zyczcie powodzenia ![]() dzis mnie nie bylo caly dzionek...ale poprzebywalam troche na wsi... pobawilam sie ze zwierzatkami...powdychala m swierzego powietrza...achhh naładowałam sie na tydzien mi tak jak lunie... pomysl przerzucenia nas sie nie bardzo podoba....weszlam na watek o tym podforum....i jak mamy byc wrzucone razem z jakimiś maniakami tokio hotel i co dzis jadles na sniadanie, co dzis robiles i te pe...to dzieki spolecznosci zupelnie z czyms innym mi sie kojarzyly ![]() wpadlam...ale chyba sie wezme za ten filmik a potem musze sie naumiec jeszcze z historii dobrze, ze juz angola odbębniłam i prace domowe
|
|
|
#23803 |
|
Zakorzenienie
|
Wyniki głosowania na najlepszego prawego obrońcę rundy jesiennej w Orange Ekstraklasie:
1. Paweł Golański (Korona Kielce) - 36 656 głosów (40%) 2. Marcin Wasilewski (Lech Poznań) - 20 073 (22%) 3. Marcin Baszczyński (Wisła Kraków) - 17 321 (19%) 4. Wojciech Szala (Legia Warszawa) - 7298 (8%) 5. Grzegorz Fonfara (GKS Bełchatów) - 2763 (3%) 6. Marcin Nowak (Widzew Łódź) - 1897 (2%) 7. Paweł Sasin (Korona Kielce) - 1841 (2%) 8. Sebastian Przybyszewski (ŁKS Łódź) - 1346 (1%) 9. Grzegorz Bartczak (Zagłębie Lubin) - 1084 (1%) 10. Vlade Lazarevski (Groclin Grodzisk Wlkp.) - 822 (1%). szkoda że Baszczu nie wygrał ale ja oczywiście jako żona głosowałam na męża
|
|
#23804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maxi zawsze fajnie wychodzi ![]() ![]() hiehie Baszcza Bastka i Poldiego dużo łączy no to życze powodzenia ![]() eee no to miałaś fajny dzień ![]() ![]() ja nie mam jakiegoś konkretnego powodu, poprostu nie podoba mi sie ten pomysł jakoś tak głupio to by wyszło ![]() ja wczoraj pisałam wypracowanko o Chłopach Reymonta wena mnie naszła i 2 kartki zmachałam
|
|
|
#23805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam sie wysylalo swoj glos z mailem...wszystkie mozliwe posiadane konta moje zaglosowaly na meza ... dlugo przegrywal ogromna iloscia punktow z crisem ale w koncu... wygrał
|
|
|
#23806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niby tez mogłam kombinować z tymi głosami ale chciałam być choć troche obiektywna ![]() a prawda jest taka że Baszczu nienajlepiej sie spisał w tym sezonie kontuzje itp.
|
|
|
#23807 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
|
|
#23808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duzo oj duzo... jak nas fajny...tylko tak mi sie uczyc juz nie chce, ze szok XD chcialabym miec chociaz raz wene... ![]() no i sie zabieram za ten klip i zabrac nie moge
|
|
|
#23809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak np. któregoś zaklepuje to nie patrze aż tak na wygląd, a później dopiero widze jaka to dupa bo my w końcu siostry jesteśmy ![]() mnie czasem coś najdzie i mam wene jak stąd do Krakowa albo na myślenie mi sie zbiera taaa, jeszcze zwal na mnie że Ci przeszkadzam w robieniu filmu :jezyk:
|
|
|
#23810 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja myslam ze w weekend to tu tłum bedzie ze znowu duzo do nadarbiania a tu nie.
Ja jestem taka wykonczona ze nic mi sie nie chce. Wiec z wami chwile posiedze, chyba ze moj brat znowu przykjdzie z blogalna mina zebym ksiazke mu poczytala
|
#23811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee to widze że masz tak jak ja tylko że do mnie przychodzą moje dzieci ( rzecz jasna które mam z Baszczem ) i też chcą żebym im czytała
|
|
|
#23812 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh, właśnie słucham sobie piosenek zespołu mojego eks
dokładnie rok temu wszystko było inaczej ...a teraz ? jak bardzo ja sie zmieniłam ... on sie zmienił ... wszystko jest inaczej ... niby kilka piosenek a tyle wspomnień pamiętam jak zapraszał mnie na te swoje koncerty, a ja albo miałam szlaban albo skręconą kostke w chacie przez miesiąc siedziałam :/ jednak to były najlepsze ferie w moim życiu ... ehehe jaka ja jestem sentymentalna
|
|
#23813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko moj brat to stary kon i mu sie nie chce czytac lektur a ze jestem w domu to mnie musi wykorzystac. a mnie sie tak chce jak w wcale sama mam do skonczenia ksiazke w kolejce dwie inne i mase kserowke ale takie zycie skaonczyla sie laba Dwie foty jeszcze Filippka z wczoraj: O i nawet sie plaza sie jakas zawieruszyla
|
|
#23814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ma taką opaske jak Ebisiek yyyyyeeeee plaża obnaża ![]()
|
|
|
#23815 |
|
Zakorzenienie
|
od Sunprice wiem że Czelsi wyrównała
w ManU i w Czelsi mam ciastka wiec sie ciesze i tak i tak, niezaleznie kto wygra
|
|
#23816 |
|
Zakorzenienie
|
noo wreszcie się dpochałam do kompa
eh...jutro szkółke mam na 7 10 bleeeeeeeeee.........ale noc jeszcze młoda |
|
|
|
#23817 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.bwin.com/livebets.aspx?eventID=776870
tu niby można pooglądać mecz ale gdzie bo ja ślepa jestem ![]()
|
|
#23818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolorki fajne, tylko Bartek jakiś nie tego edit: dobra ide bo od godziny mówie sama do siebie ![]()
|
|
|
#23819 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Maxi mi przypomina mundialowe czasy lecę na momento do sasiadki niedługo wracam |
||||
|
|
|
#23820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

Pierwszy raz go widzę.. fajniutki
wiem, zawsze byłam inna
... hihihi...przynajmniej sie wybił facet
. Aaa, Luncia też jest za Chelsea, bo Szewa tam gra 

bleeeeeeeeee.........