|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
![]() U mnie słonko, błękit na niebie i 8 stopni ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Heloł Ja w pracy towar przyjmuję... Co chwila mi net zabiera ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Dostałyscoe wiadomość odnośnie stypendiu dla dzieci/wnuków kk, które dostały się do avon club? |
||||
|
|
|
|
#2102 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Kaska, dzieki za Jersey Shore... Ogladałaś ostatnio angielska wersję?
|
|
|
|
|
#2104 | ||
|
Zakorzenienie
|
wróciłam, byłam raz z kumpelą, potem wpadłam i poleciałam za prąd do nich zapłacić, chciałam iść na poszukiwania vampirowego lakieru, ale na drodze stanął mi lump 1szt=1zł i mnie skusił
obładowana wróciłam do domu a jeszcze zaczął deszcz padać, taki siekacz ![]() zjadłam talerz grochówki, bo strasznie głodna byłam, teraz się deserem dobijam ![]() Cytat:
![]() ![]() jak nie chciała listu to się nie piszę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
Puściłam w rossie 70zł Zaraz będę testować odżywkę z eveline![]() Zauważyłam, że w aptekach pomadki nivea są tańsze W rossie kosztuje 8zł, w schleckerze 9, a w aptece niecałe 7![]() Cytat:
Później oglądałam jeszcze polską i przyznam szczerze, że mi trochę umknęło... Ale głównie ze względu na to, że za cicho mówili i ich nie słyszałam dokładnie lub bełkotali Ze slangiem nie było tak źle
|
|
|
|
|
|
#2106 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
heloł Dziewuszki
![]() byłam dziś z małą u lekarza, bo ten kaszel mnie coraz bardziej denerwuje... osłuchała ją i stwierdziła, że jest 'zupełnie czysto'. kazała dawać jej flegaminę i psikać wodą morską do noska a mi kazała pić mucosolvan i rutinoscorbin i wit. a+e ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2107 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zadzwonili z biura gdzie zostawiłam CV jest opcja na bycie w zespole księgowej, proszę trzymajcie kciuki ( do wtorku ) ! ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Ja na pierwsze Marta |
|||
|
|
|
|
#2108 |
|
w krainie snu i marzeń
|
ja też mam opadającą powiekę i też mi się odbija
|
|
|
|
|
#2109 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2113 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie oglądałam ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Luksa
|
|
|
|
|
|
#2115 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2116 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() No jak jest mokry kaszel, to coś tam zalega... to że czysto to nie znaczy, że nic się nie dzieje... My bylismy ostatnio na kontroli i było czysto a wiemy, że jest zapalenie płuc. Poprzednio, na początku wizyty było bardzo nieczysto, a pod koniec jak pobiegał po gabinecie, jeszcze raz go osłuchała i już tych groźnych szmerów nie było słuchać... tak więc stetoskop to niestety nie wyrocznia..![]() Jakby było nieczysto to by pewnie coś mocniejszego zaordynowała. Ja pamiętam jak mały miał mocny kaszel to jedna lekarka powiedziała, że czysto.... coś nie chciało mi się wierzyć, poszłąm następnego dnia do drugiej i ta już coś usłyszała... ![]() O, to już nas 3
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-01-10 o 15:42 |
|
|
|
|
|
#2117 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2118 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cześć Laski
Cytat:
nie smućpoza tym...ja u tża w sylwestra nawet jak się wylogowałam,to forum dało się czytać,usuwałam historię dopiero dla pewności ![]() Nadrobiłam ja rano dzisiaj myślałam że pada deszcz,bo stukało o parapet,wychodzę a tu biało i mokry śnieg sypie biało było ale krótko,teraz cieplutko jest i mżawka ![]() Cytat:
)Cytat:
i brawo za odwagę ![]() Luksa i do wtorku trzymamy za Ciebie ![]() Cytat:
i pierwsza sukienka choinka się świeci,świnek na kolanach mi śpi,okres dostałam dziś kawy bym się napiła ale wstać nie mogę bo kolana zajęte ![]() i tyle u mnie póki co
|
||||
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki
|
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Brzydalu
Zastanawiam się czy ją brać Jeśli się zdecyduję, to chyba poczekam na chabrowąU Baśki mi się jeszcze taka podoba: http://www.hm.com/pl/product/97993?article=97993-C Ale tą najpierw musiałabym przymierzyć
|
|
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz leci na mtv, zamiast Jersey Shore... W niedziele był pierwszy odc... Na siłę chcą ich przebić... I jak to młodzi Anglicy, chamscy, zboczeni i bez żadnych zahamowań
|
|
|
|
|
#2123 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
u nas zaczęło się prze rokiem zabieranie nonia w dzień i był tylko do spania, zasnąc nie potrafiła bez, ale jak wychodziliśmy z domu to smok zostawał ZAWSZE w domu i jakoś w grudniu pojechaliśmy na lotnisko po szwagierkę, długo w aucie i zasnęła z wielkim płaczem, bo nonia nie było i od tej pory potrafi zasypiać bez
|
|
|
#2125 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
a w nocy nie chciało jej się smoka? bo moja w nocy marudzi dotąd, aż dostanie smoka i śpi dalej
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam doła, ogromnego! Zjadłam aż monte ![]() Mam jakieś 2-3 miesiące na znalezienie pracy, potem może być finansowo niefajnie. |
|
|
|
|
|
#2127 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
ja jakbym miała brać dla siebie,to karmelową no,wiem...to dobrze przetrzepali Bogi konto
|
|
|
|
|
|
#2128 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
moja to smoka zgubiła na spacerze z babcią, był płacz, nawet kupiłam jej innego, ale nie chciała, bo jej był przywieziony a anglii taki z wypustkami i innego nie chciała 5 dni rozpaczała, a później był spokój
zrobiłam sobie zamiennik z moich ust, jeździ sobie rączką po nich i zasypia, ini kręcą loki, jak ja
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.

) te pierwsze są turkusowe, morskie tylko na zdjęciu nie chciał wyjść kolor

Zaraz będę testować odżywkę z eveline
W rossie kosztuje 8zł, w schleckerze 9, a w aptece niecałe 7

a wiemy, że jest zapalenie płuc. Poprzednio, na początku wizyty było bardzo nieczysto, a pod koniec jak pobiegał po gabinecie, jeszcze raz go osłuchała i już tych groźnych szmerów nie było słuchać... tak więc stetoskop to niestety nie wyrocznia..