|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
![]() U mnie słonko, błękit na niebie i 8 stopni ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heloł ![]() Ja w pracy towar przyjmuję... Co chwila mi net zabiera ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Dostałyscoe wiadomość odnośnie stypendiu dla dzieci/wnuków kk, które dostały się do avon club? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2102 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Kaska, dzieki za Jersey Shore... Ogladałaś ostatnio angielska wersję?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2104 | ||
Zakorzenienie
|
wróciłam, byłam raz z kumpelą, potem wpadłam i poleciałam za prąd do nich zapłacić, chciałam iść na poszukiwania vampirowego lakieru, ale na drodze stanął mi lump 1szt=1zł i mnie skusił
![]() ![]() zjadłam talerz grochówki, bo strasznie głodna byłam, teraz się deserem dobijam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Puściłam w rossie 70zł ![]() ![]() Zauważyłam, że w aptekach pomadki nivea są tańsze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2106 | |
w krainie snu i marzeń
|
heloł Dziewuszki
![]() byłam dziś z małą u lekarza, bo ten kaszel mnie coraz bardziej denerwuje... osłuchała ją i stwierdziła, że jest 'zupełnie czysto'. kazała dawać jej flegaminę i psikać wodą morską do noska a mi kazała pić mucosolvan i rutinoscorbin i wit. a+e ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2107 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zadzwonili z biura gdzie zostawiłam CV jest opcja na bycie w zespole księgowej, proszę trzymajcie kciuki ( do wtorku ) ! ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Ja na pierwsze Marta |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
w krainie snu i marzeń
|
ja też mam opadającą powiekę i też mi się odbija
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2109 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2113 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie oglądałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Luksa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2115 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() No jak jest mokry kaszel, to coś tam zalega... to że czysto to nie znaczy, że nic się nie dzieje... My bylismy ostatnio na kontroli i było czysto ![]() ![]() Jakby było nieczysto to by pewnie coś mocniejszego zaordynowała. Ja pamiętam jak mały miał mocny kaszel to jedna lekarka powiedziała, że czysto.... coś nie chciało mi się wierzyć, poszłąm następnego dnia do drugiej i ta już coś usłyszała... ![]() O, to już nas 3 ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-01-10 o 14:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2117 | ||
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2118 | ||||
vel Turkusoowa :)
|
Cześć Laski
![]() Cytat:
![]() ![]() poza tym...ja u tża w sylwestra nawet jak się wylogowałam,to forum dało się czytać,usuwałam historię dopiero dla pewności ![]() Nadrobiłam ![]() ja rano dzisiaj myślałam że pada deszcz,bo stukało o parapet,wychodzę a tu biało i mokry śnieg sypie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Luksa i do wtorku trzymamy za Ciebie ![]() Cytat:
![]() i pierwsza sukienka ![]() choinka się świeci,świnek na kolanach mi śpi,okres dostałam dziś ![]() ![]() i tyle u mnie póki co ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2121 |
Zakorzenienie
|
Cześć Brzydalu
![]() Zastanawiam się czy ją brać ![]() ![]() U Baśki mi się jeszcze taka podoba: http://www.hm.com/pl/product/97993?article=97993-C ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
Zakorzenienie
|
Teraz leci na mtv, zamiast Jersey Shore... W niedziele był pierwszy odc... Na siłę chcą ich przebić... I jak to młodzi Anglicy, chamscy, zboczeni i bez żadnych zahamowań
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2123 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
Zakorzenienie
|
u nas zaczęło się prze rokiem zabieranie nonia w dzień i był tylko do spania, zasnąc nie potrafiła bez, ale jak wychodziliśmy z domu to smok zostawał ZAWSZE w domu i jakoś w grudniu pojechaliśmy na lotnisko po szwagierkę, długo w aucie i zasnęła z wielkim płaczem, bo nonia nie było i od tej pory potrafi zasypiać bez
![]() ![]()
![]() |
#2125 | |
w krainie snu i marzeń
|
a w nocy nie chciało jej się smoka? bo moja w nocy marudzi dotąd, aż dostanie smoka i śpi dalej
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam doła, ogromnego! Zjadłam aż monte ![]() Mam jakieś 2-3 miesiące na znalezienie pracy, potem może być finansowo niefajnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2127 | |
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ja jakbym miała brać dla siebie,to karmelową ![]() no,wiem...to dobrze przetrzepali Bogi konto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2128 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
moja to smoka zgubiła na spacerze z babcią, był płacz, nawet kupiłam jej innego, ale nie chciała, bo jej był przywieziony a anglii taki z wypustkami i innego nie chciała 5 dni rozpaczała, a później był spokój
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.