Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Temat na nowy wątek!
Letnie bobasy robią wygibasy.VII-VIII 2011 3 5,26%
Mamo, Tato spójrzcie na mnie - siadam, wstaje już tak ładnie! 7 12,28%
Letnie bobasy i ich mamy radosne z niecierpliwością czekają na wiosnę. 0 0%
Płatki śniegu i czerwone noski- a letnie maluszki są poprostu boskie. 2 3,51%
Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkujac czekamy na wiosnę. 25 43,86%
Na pierwsze ząbki czekamy, przez co spać mamie czasem nie damy. 3 5,26%
Sześć miesięcy już prawie wszyscy mamy, ale na sanki się jeszcze w tym roku nie wybieramy. 4 7,02%
Siadam, wstaje, podskakuje - czasem mamie dokazuje ! 13 22,81%
Pierwsze ząbki już mamy i pięknie już siadamy. 0 0%
Ząbki się już pokazują i radośnie mamy podskakują. 0 0%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-10, 14:58   #3511
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r

Jacieee Ja dawałam Emi tylko polizać prawdziwy, ale specjalnie jej nie smakował, bo takie lizenie to nic nie daje bo gorzki jest wtedy.

Dzisiaj kolęda

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 15:06   #3512
karolinee1983
Zadomowienie

Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r

Ja też cały czas myślę o zance

Babonik, lili - wiecie, co? Maja też ma często naderwane uszko ale poza tym, nigdy nie miała na ciele żadnych suchych placków itp. czasami wyskoczy jej na twarzy dosłownie kilka krostek jak przeholuję z nabiałem, a tak to nic...

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 15:11   #3513
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Dziewczyny piszecie caly czas o Zance - wiecie - macie Klub do ktorego jest zaproszone wtajemniczone grono. Skoro jakakolwiek informacja jest zamieszczona w Klubie po co o niej pisac na formu??ja do klubu nie naleze, wszyscy jej tak zalujecie, a te ktore do K nie naleza glowia sie pewnie co sie takiego stalo. Wiec sorki ale moim zdaniem informacje zawarte w K powinny tam pozostac i tam powinno byc odp - nie gniewajcie sie. Nie to ze ja chce do Klubu, nadejdzie czas to mnie i inne zaprosicie, albo i nie nadejdzie - trudno. My na innym formum mamy K ale nie przenosimy info stamtad na forum.
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 15:24   #3514
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Dziewczyny piszecie caly czas o Zance - wiecie - macie Klub do ktorego jest zaproszone wtajemniczone grono. Skoro jakakolwiek informacja jest zamieszczona w Klubie po co o niej pisac na formu??ja do klubu nie naleze, wszyscy jej tak zalujecie, a te ktore do K nie naleza glowia sie pewnie co sie takiego stalo. Wiec sorki ale moim zdaniem informacje zawarte w K powinny tam pozostac i tam powinno byc odp - nie gniewajcie sie. Nie to ze ja chce do Klubu, nadejdzie czas to mnie i inne zaprosicie, albo i nie nadejdzie - trudno. My na innym formum mamy K ale nie przenosimy info stamtad na forum.

Ale nikt nie napisał przecież o co chodzi.
Dziewczyny tylko piszą, że o niej myślą,
a Ja w tym nie widzę nic dziwnego.

JA cały czas myślę o Nerolce, Beatce, Zmalowanej,Agni, bo zanikaja i zanikają

Stary 2012-01-10, 15:38   #3515
83monia
Zakorzenienie

zaneta - eweee ma racje. piszemy ze zal nam zanki, ze myslimy o niej itd. jakbys nie wiedziala dzieki K o co chodzi to szukalabys na wątku itd. i nic bys nie znalazła i nadal byłabys w kropce. ja jestem srednio w temacie K wiec na poczatku czytajac ze smucicie sie z zanka tez nie wiedzialam czemu i zastanawialam sie co tak bezsensownie czytam ze mi umknelo cos strasznie waznego. rzeczywiscie dla dobra niewtajemniczonych (bo strasznie bronicie - rozumiem!- wstepu do klubu) lepiej wszelkie solidaryzowanie sie zzanka zaznaczyc w temacie, w którym ujawniła co i jak a nie tutaj...

to moje zdanie, ja nie jestem maniakiem ktory nie wstawia zdjec (rozumiem taka manie, moj mąż taka ma) na necie itd. twierdze ze jak nie chce o czyms mowic to nei mowie, jak nie chce pokazywac to nei pokazuje. dlatego mam malo zdjec na necie ale jak juz to dla wszystkich. dlatego naprawde o niewielu rzeczyach z wami nawet w K sie dziele. bo potem sa takie klocki jak byly niedawno z otwarciem klubu... rizumiem sytuacje niektórych z was i że to nei temat na forum publiczne, rozumiem tez ze niektorzy sa podczytywani (dlatego tez niewiele pisze!). chyba musimy ogolnie przemyslec idee klubu oraz informowania na forum otwartym ze tam cos sie znajduje. przeciez mozna pisac ogolnikowo tu (tak jak np o - informowanie o ich poczynaniach ogolnikowo na forum dobrze nam wychodzi!) i szczegółowo dopiero w klubie

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 15:39   #3516
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

nie o to chodzi ze napisaly bo nie napisaly tylko post ze mysla i jak im szkoda i zle minki. To tylko moja drobna uwaga nikt sie nie musi o nia obruszac
Stary 2012-01-10, 15:41   #3517
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
zaneta - eweee ma racje. piszemy ze zal nam zanki, ze myslimy o niej itd. jakbys nie wiedziala dzieki K o co chodzi to szukalabys na wątku itd. i nic bys nie znalazła i nadal byłabys w kropce. ja jestem srednio w temacie K wiec na poczatku czytajac ze smucicie sie z zanka tez nie wiedzialam czemu i zastanawialam sie co tak bezsensownie czytam ze mi umknelo cos strasznie waznego. rzeczywiscie dla dobra niewtajemniczonych (bo strasznie bronicie - rozumiem!- wstepu do klubu) lepiej wszelkie solidaryzowanie sie zzanka zaznaczyc w temacie, w którym ujawniła co i jak a nie tutaj...

to moje zdanie, ja nie jestem maniakiem ktory nie wstawia zdjec (rozumiem taka manie, moj mąż taka ma) na necie itd. twierdze ze jak nie chce o czyms mowic to nei mowie, jak nie chce pokazywac to nei pokazuje. dlatego mam malo zdjec na necie ale jak juz to dla wszystkich. dlatego naprawde o niewielu rzeczyach z wami nawet w K sie dziele. bo potem sa takie klocki jak byly niedawno z otwarciem klubu... rizumiem sytuacje niektórych z was i że to nei temat na forum publiczne, rozumiem tez ze niektorzy sa podczytywani (dlatego tez niewiele pisze!). chyba musimy ogolnie przemyslec idee klubu oraz informowania na forum otwartym ze tam cos sie znajduje. przeciez mozna pisac ogolnikowo tu (tak jak np o - informowanie o ich poczynaniach ogolnikowo na forum dobrze nam wychodzi!) i szczegółowo dopiero w klubie
Chyba masz racje, tylko jak tak człowiek cały czas myśli to odbija się to echem wszędzie, na forum też. Samowolnie. Nikt przecież nikomu na złość nie chciał zrobić .

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 15:45   #3518
Shira_83
Zadomowienie

hellołłłł
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Zaliczyliśmy dziś drugi obrót na brzuszek

I kończymy 20 tygodni
no zdolniach mały i za tygodnie również się należą gromkie a ze ty mały alien tokażdy wie, ale taki pozytywny malutki obcy

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
..

Shira właśnie jem Twój chlebek

.
a to cieszy, że Ci smaczy

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
Beatka- miło Cię widzieć

Cookie i Youyou -macie dziewczyny zuchy super ,pogratulować moje cielątko dalej nie ruchawe ale takie kochane

a ja załamana kolejny wysyp ale mi żal mojego dziecka

jestem total-bezradna
oojj kochana biedulek nasz malutki i taki dzielny że też musiało się trafić takie świństwo

[QUOTE=youyou;31518672

Co do soczków to czy Wasze brzdące je piją?[/QUOTE]

ojjj mój by duszę sprzedał za soczek jabłkowy no ewentualnie jabłko-marchew dostaje co drugi dzień tak około 150ml

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Tak Brumeczku
jutro jedziemy na zabieg przetykania kanalików

proszę o kciuki
trzymam mocne!!! i czekam na wieści

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
j
my też poprosimy o kciuki za jutrzejsze szczepienie

trzymam!

Cytat:
Napisane przez toskany Pokaż wiadomość
Witam
Jestem mamą urodzonego w sierpniu Jasia oraz rok wcześniej Weroniki. Czy mogę się przyłączyć do wątku?
witam jakieś informację o maluszkach poprosimy

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Witaj Pewnie, zapraszamy. Napisz coś więcej o Was

Stronczku i bardzo dobrze
Wiecie, że ja dopiero niedawno doczytałam, że Stronczek t Stronczek a nie Stroneczek Ja cały czas źle czytałam Twój nick Ale ze mnie gapa Wybacz
o cholera Stroneczek to nie Stroneczek

byliśmy dziś u Zanchora leki odpadają na szczęście, ale mały mi od miesiąca nic nie przybrał kurnia cyc, piguła dwa razy ważyła, bo myślała, że jej waga szwankuje kajool łącze się w bólu
Stary 2012-01-10, 15:51   #3519
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

jak to jest ze dziecku latwiej z plecow sie przewrocic na brzuch niz na odwrot. wlasnie moja 3 raz kladne na plecach odwracam glowe a tu fik juz jest na brzuchu. A 3 dzien mi sie sni po nocach ze ona tak wysoko w lozeczku a sama siada i mi wypadniebo dzwiga sie do siadania jak nie wiem
Stary 2012-01-10, 15:52   #3520
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Baboniku ja się zapytałam dlatego,że moja Lilka ma takie krosteczki na buzi i w dodatku bardzo suche(od jakiegoś tygodnia-miała krosteczkę i przypadkiem drapła i na buzi takie paskudy się zrobiły). Zaczęłam jej to oilatum smarować, ale chyba jutro wybiorę się do pediatry... Dziękuję za odpowiedz.
Stary 2012-01-10, 16:00   #3521
83monia
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Mamusie MM i skaza/azs - jakie mleko podajecie? bo niedlugo bede musiala malej zaczac podawac bo w lutym wracam do pracy. nie hce jednak zeby wygladala jak biedronka w kropki, bo wystarczy ze zjem troche nabialu i od razu buzia w suchych plamach, te naderwane uszy tez sie nam juz zdarzały... co poza nutra i pepti (bo to juz chyba hardcore, musi byc z przepisu lekarza) mozna? mleka HA?

Stary 2012-01-10, 16:00   #3522
SweetAngel1984
Zadomowienie

moja babcia posadzil mi dzis dziecko na narozniku
oparla o niego plecami dala grzechotke i tak se siedzial!
a potem siedzial i podpieral sie rekami o lozku!!!
to chyba za wczesnie zeby sadzac 4,5 dziecko co???
czy jak siedzi to mu nei bronic
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 16:02   #3523
83monia
Zakorzenienie

sweet - w narozniku to i pijany usiedzi i sie gibac nie bedzie! czy usiedzi tez np. tylko z podpartymi plecami? jak tak to chyba niech siedzi. nie zwija sie (moja glowa nóg czasem dosięga!)? nie giba na boki, nie leci na bok(na plecy to raczej nie da )?

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2012-01-10 o 16:10
Stary 2012-01-10, 16:02   #3524
patik87
Zakorzenienie

Czy ktoś wie ile czasu może stać w lodówce otwarty cebion multi?

Sara ma coraz gorsze krostki na buzi. Nie mam pojęcia teraz od czego.
Gluten, mięso, jabłka czy co...
Trochę się chyba zagalopowałam z podawaniem nowych smaków.

Stary 2012-01-10, 16:08   #3525
83monia
Zakorzenienie

patik - ja mialam az mi sie skonczyl (przy synu) ale nie pamietam ile kropel dawalam codziennie...

Stary 2012-01-10, 16:18   #3526
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

ja moja czasem sadzam obkladam poduszkami i kladne lalke przed nia siedzi 5 minut a jak zaczyna sie pochylac do przodu to zabieram jajutro konczy 5 miesiecy
Stary 2012-01-10, 16:26   #3527
CookieMonsters
Rozeznanie

Monia jak ze skazą, to jak nie pepti i nutra, to albo spróbować HA, albo sojowe( tu nie wiem, czy są jakieś bez recepty) bo Ty pisałąś, że piłaś zwykłe sojowe mleko i Kindze nic nie było? no to może to jest rozwiązanie.

Dziewczyny, ja się łącze z Wami w bólu, odnośnie alergii i ciągłych krost na buzi dziecka.. ja już nie wiem, co mam jej dawać do jedzenia. ja już pomoijam kakt, że nic poza warzywami nie przjdzie jej przez przełyk, ale ma krosty po marchwi, pietruszce, nawet dyni! a najdziwniejsze, że jak wprowadzałąm nowe składniki po kilka dni, to nic nie wyskakiwało, a jak wracam do jakiegoś warzywa, bo znowu aż tak dużo ich nie ma w słoikach, żeby różności jadła, to się okazuje, że następnego dnia krosty i suche placki... i czym ja mam ją karmić?!

Patik, a Sarka na nutrze czy na innym mleku już? pewno pisałaś, co wynikło z tego, że lekarz nie chciał recepty dać, ale nie kojarze
CookieMonsters jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 16:28   #3528
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cookie a spróbuj jej coś ugotować, a nie ze słoika. Bo mojej znajomej córka miała krosty przez to, ze dodają wit.C

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 16:33   #3529
CookieMonsters
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Cookie a spróbuj jej coś ugotować, a nie ze słoika. Bo mojej znajomej córka miała krosty przez to, ze dodają wit.C
no i tu jest mega problem, ,bo domowego nie tknie nic, próbowałam gotować pojedyńczo, razem , mieszać, dawać osobno, różne warzywa, które ze słoika je. gotowała jej i moja mama i teściówka. Zaciska usta i koniec. Z 'domowych' zje tylko starte jabłko.
Stary 2012-01-10, 16:39   #3530
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
no i tu jest mega problem, ,bo domowego nie tknie nic, próbowałam gotować pojedyńczo, razem , mieszać, dawać osobno, różne warzywa, które ze słoika je. gotowała jej i moja mama i teściówka. Zaciska usta i koniec. Z 'domowych' zje tylko starte jabłko.
To może potrzebuje więcej czasu. Ale najgorej jak tak właśnie nie wiadomo o co chodzi.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 16:45   #3531
CookieMonsters
Rozeznanie

mnie martwi, że 1. co chwile coś uczula i nie wiadomo już co, więc musze robić ciągle kilka dni przerwy i od nowa wprowadzać, a to już zaraz pół roku jej stuknie. no i 2. właśnie pół roku, a ona ciągl tylko pepti i tak naprawde mało co więcej, mięsa wcale i się martwie, że w końcu się okaże że ma mega braki białka, witamin...
Stary 2012-01-10, 16:46   #3532
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
Monia jak ze skazą, to jak nie pepti i nutra, to albo spróbować HA, albo sojowe( tu nie wiem, czy są jakieś bez recepty) bo Ty pisałąś, że piłaś zwykłe sojowe mleko i Kindze nic nie było? no to może to jest rozwiązanie.

Dziewczyny, ja się łącze z Wami w bólu, odnośnie alergii i ciągłych krost na buzi dziecka.. ja już nie wiem, co mam jej dawać do jedzenia. ja już pomoijam kakt, że nic poza warzywami nie przjdzie jej przez przełyk, ale ma krosty po marchwi, pietruszce, nawet dyni! a najdziwniejsze, że jak wprowadzałąm nowe składniki po kilka dni, to nic nie wyskakiwało, a jak wracam do jakiegoś warzywa, bo znowu aż tak dużo ich nie ma w słoikach, żeby różności jadła, to się okazuje, że następnego dnia krosty i suche placki... i czym ja mam ją karmić?!

Patik, a Sarka na nutrze czy na innym mleku już? pewno pisałaś, co wynikło z tego, że lekarz nie chciał recepty dać, ale nie kojarze
Cookie jeszcze nutra. W tym tyg wybieramy się do pediatry, niech decyduje czy przechodzimy na ha, czy nutrę 2 czy co...
Mi już wszystko jedo jak nutra kosztuje tyle samo co ha
Mam jeszcze 2 puszki nutry od scio, a ostatnie 5 puszek kupowałam bez recepty na 100%.
Stary 2012-01-10, 17:00   #3533
madzia1k1
Raczkowanie

Smutno mi, głowa mnie boli, życie jest niesprawiedliwe, Zanka

Największe szczęście dla ojca i matki
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki
To ich krew - życie, to ich własne dziecię.
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

madzia1k1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 17:00   #3534
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Chyba sie zmienię na tego Stroneczka w koncu i Bedzie spokoj

Cos Brumka Dzis nie widać i Telika. O Zmalowanej Juz nie wspomnę. A zuwazylyscie ze Asynastra gdzies zniknęła. Czyżby sie obrazila ??
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 17:03   #3535
Natka_
Zakorzenienie

Halo halo

U nas dzisiaj też kolęda, czekamy właśnie na księdza.
A propo któryś z sąsiadów na tablicy ogłoszeń powiesił obrazek, ktory przedstawia księdza na kolędzie przyjmującego kopertę i podpisane "Płacisz, zażądaj paragonu".

Byliśmy dzisiaj na spacerku i złapał nas deszcz
Mąż dalej chory, mam nadzieję, że nas nie pozaraża...

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
ja moja czasem sadzam obkladam poduszkami i kladne lalke przed nia siedzi 5 minut a jak zaczyna sie pochylac do przodu to zabieram jajutro konczy 5 miesiecy
Takiego obkładania i sadzania zabrania każdy lekarz...

Pisalyście ostatnio o wprowadzaniu glutenu, ja raz daję do zupki kaszę mannę, raz dostanie bułkę... Jakoś się tym nie przejmuję.
A jak wprowadzam nowe rzeczy to nie bawię się w parę łyżeczek, Domin odrazu zjada cały słoiczek
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 17:06   #3536
brumek
Zakorzenienie

Hej
Ja tylko ona sekundkę, bo zabiegana dziś jestem.

Wpadłam spytać: Teliczku, jak kanaliki??? Kciuki ściskam od rana i chcę się dowiedzieć, czy mogę już puścić i czy dobrze ściskałam? Opowiadaj, kochana.
Stary 2012-01-10, 17:06   #3537
zanetaa88
Zakorzenienie

PATIK a cebion w lodówce sie trzyma? ja go nigdy nie mialam w lodówce....

Monia ok zgodzę się z Tobą.Nie chce poruszać tematu aby nie było jakichkolwiek nie domówień. Mnie chodziło tylko o to, ze te które pisały że smutno, że myślą itd to pewnie miały taką potrzebę, a nie żeby robić z tego nie wiadomo jaką tajemnicę, rozumiesz? I nikt nie chciał nikomu na złość zrobić, albo żeby wzbudzać jakąś ciekawość itp.

Stary 2012-01-10, 17:10   #3538
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Halo halo

U nas dzisiaj też kolęda, czekamy właśnie na księdza.
A propo któryś z sąsiadów na tablicy ogłoszeń powiesił obrazek, ktory przedstawia księdza na kolędzie przyjmującego kopertę i podpisane "Płacisz, zażądaj paragonu".

Byliśmy dzisiaj na spacerku i złapał nas deszcz
Mąż dalej chory, mam nadzieję, że nas nie pozaraża...

Takiego obkładania i sadzania zabrania każdy lekarz...

Pisalyście ostatnio o wprowadzaniu glutenu, ja raz daję do zupki kaszę mannę, raz dostanie bułkę... Jakoś się tym nie przejmuję.
A jak wprowadzam nowe rzeczy to nie bawię się w parę łyżeczek, Domin odrazu zjada cały słoiczek
a ja czytalam w poradniku ze mozna "podtrzymywac" tak dziecko, skoro juz jest sztywna
Stary 2012-01-10, 17:11   #3539
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Brumek przywolalam Cie myślami

Natka a to ciekawe z tym paragonem. Trzeba by sie powaznie nad tym zastanowić
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 17:19   #3540
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
heh to tak jak unas i narazie wszsytko gra chhoc po bananach jest zielona kupa ale nie wiem czy to normalne czy jakas alergia

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
PATIK a cebion w lodówce sie trzyma? ja go nigdy nie mialam w lodówce....
no... ja tez bylam w szoku zuzylam opakowania Juvit Multi i trzymalaam w szafce poszlam po nowe i mowie ze chce jakies zamiast witaminy D to dala mi Vibomil bo ma najwiecej witaminy D w skladzie i mowi tylko niech pani pamieta trzyamc w lodowce a ja szok jak to w lodowce,,,noi podobno wszsytkie witaminki w lodowce sie trzyma pozniej juz nie trzaba tych syropow ale to dopiero od 1 roku sa

moje dziecie dzis dostalo zabkowej histerii i skonczylo sie Nurofenem a teraz spal od 16 do 16.40 obudzil sie z marudzeniem zjadl o 17 i zasnal dalej ah szkoda mi go szkoda
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości