![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Styczeń M.A.C Chanel Guerlain YSL Dior EL Ciekawa kolorówka i perfumy :-)Witajcie ![]() Zapraszam do wymiany, ale najpierw dla uniknięcia nieprzyjemnych sytuacji proszę przeczytajcie poniższy regulamin: --------------------------------------------------------------------------------------------------- Regulamin wymianek w moim kramiku: ---------------------------------------------------------------------------------------------------1.Oferując Wam wymianę zobowiązuję się do przestrzegania ustalonych zasad i wysyłki w terminie, możecie być również pewne ,że moje kosmetyki będą w 100% zgodne z opisem, tego również oczekuję od Was. 2.Ze względu na ostrożność i często dużą wartość oferowanych przeze mnie kosmetyków proszę i zarazem wymagam aby forumki z mniejszą ilością przekupek jak 10 lub negatywnymi przekupkami wysyłały do mnie przesyłki jako pierwsze, osobiście mogę przy tym zagwarantować, że przesyłka do Was wyjdzie jeszcze tego samego dnia w którym otrzymałam paczkę lub ostatecznie dnia następnego. 3.Na złożone oferty odpowiadam wyłącznie w swoim wątku. 4.Nie wymieniam się na ubrania, mocno używane lub długo używane kosmetyki, na kosmetyki Avon, Oriflame i itp. Po za tym nie toleruję podróbek, odpowiedników. 5.Proszę aby wysyłane podczas wymiany kosmetyki były czyste i zadbane, nie chcę kosmetyków zużytych, brudnych, zwietrzałych, starych, opakowań wyraźnie porysowanych. 6.Przesyłki wysyłam zawsze listem priorytetowym lub paczką priorytetową, zawsze pancernie zapakowane w folię bąbelkową, czasem w dodatkowe kartoniki, wszystko zabezpieczone przezroczystą i grubą taśmą.Tego samego oczekuję od Was! 7.Proszę abyście zwracały uwagę aby nie obklejać niepotrzebnie opakować produktów, często zdarza się ,że w ten sposób przy zdejmowaniu taśmy odchodzi farba z produktu i nie wygląda on potem zbyt estetycznie... 8.Gwarantuję ,że kosmetyki, które otrzymasz ode mnie będą czyste, zadbane, pachnące - wszystkie kosmetyki przechowuję w organizerach (pudłach, pudełkach, koszyczkach, szufladkach...), większość bez dostępu jakiegokolwiek światła. 9.Przy negocjacjach oczekuję abyś wyceniła interesujące mnie produkty, tym samym będę wiedziała co mogę konkretnie Ci zaproponować. 10.Pamiętaj ,że wstępne negocjacje to tylko rozmowy, które do niczego nie zobowiązują, póki obie nie dobijemy targu nie możesz być pewna ,że wymiana dojdzie do skutku. 11.Nie wysyłaj mi zapytań na PW czy GG, wszystkie wymiany odbywają się tutaj w wątku. 12.Ze względu na ogromny zbiór perfum i kosmetyków jakie posiadam mogę troszkę kaprysić bardzo proszę więc abyście się nie zrażały, po prostu zrozumcie ,że wiele już mam i szukam głównie rzeczy, które wpadną mi w oko. Podsumowując... Jeżeli nie wywiążesz się z umówionych warunków, niestety kolejne wymiany ze mną nie będą możliwe, staram się abyś była zadowolona i tego zaangażowania również oczekuję od Ciebie, chciałabym aby wszystko przebiegło w przyjemnej, bezkonfliktowej atmosferze stąd również wszystkie powyższe zasady by uniknąć nieporozumień. Dziękuję i teraz zapraszam do wymiany ![]() Wishlist: - BB kremy - kosmetyki MAC, Chanel - ciekawe limitowanki z kolorówki / wszystkie marki - perfumy niszowe - dostępne w Quality, Galilu, Horn & More, Luckyscent... - perfumy Sephorowe / Douglasowe ![]() ![]() - kosmetyki do pielęgnacji twarzy / tylko nowe lub ew. przetestowane Perfumy I Zdjęcie (od lewej do prawej): - Christiane Celle Calypso Rose - 100ml z ubytkiem ok35ml. - Crazylibellule and the Poppies - perfumy w sztyfcie. Dwa zapachy: Vanilla Moka i Litchi Blossom. Tylko przetestowane. W kartoniku od zestawu. - Les Parfums de Rosine Une folie de Rose - pierwotnie 100ml, ubytek widoczny na zdjęciu, kartonik. - Hermes Rose Ikebana, seria Hermessence. Rarytas ![]() - Serge Lutens - Louve 15ml, wersja torebkowa w welurku, minimalne zużycie, tylko na innego niszowca. - Giorgio Armani, Prive - Eclat de Jasmin 50ml, parę razy użyty, w ładnym opakowaniu w formie szkatułki. - Miller Harris Coeur de Fleur edt 100ml, nowe, w kartoniku. - Micallef Ete - 50ml w kartoniku, flakon zdobiony kryształami, minimalny ubytek. - Etat Libre d'Orange - Like This. Zapach sygnowany przez Tildę Swinton, 50ml, ubytek testowy. Zafoliowany kartonik. - Bond no. 9 Madison Soiree edp, pierwotnie 100ml, pozostało nie mniej jak połowa, perfumy zapakowane w pudełko. - Bond no. 9 Eau de Noho tester z korkiem, 100ml, tylko przetestowany. Zdjęcie II (od lewej do prawej): - Lancome Climat, miniatura 15ml z zestawu La Collection : Nuty zapachowe to fiołek, brzoskwinia, jaśmin, lilia wodna, bergamotka, róża, narcyz, aldehydy, rozmaryn, tuberoza, drzewo sandałowe, bób tonka, ambra, piżmo, civet, bambus, wetiwer. - Prada edp. Flakon bez atomizera, pierwotnie 80ml, pozostało ok.30-35ml. - Chanel N19 Eau Poudre 100ml edp, tylko przetestowane, kartonik. Zamienię tylko na coś z Wish, najchętniej na Coco Mademoiselle. - Chanel N5 Eau Premiere 75ml, ubytek widoczny na zdjęciu, kartonik. - Eau d'Italie Magnolia Romana 100ml, ubytek parę ml, kartonik. - Guerlain My Insolence 50ml, ubytek ok. 10-15ml, w srebrnym skórzanym woreczku. - Hermes Eau des Merveilles 100ml, nowy tester w pudełku. Zamienię tylko na coś z wish. - Annick Goutal Songes 100ml edp w limitowanym, przepięknym flakonie, malutkie zużycie, zapakowana w kartonik. - Dior Hypnotic Poison, Rubis - kolekcjonerski flakon z czerwoną zawieszką. Poj. 50ml, nowy, w kartoniku. Zamienię tylko na coś z wish. - J'ose Eisenberg, J'ose 100ml, ubytek testowy, kartonik. - Givenchy Amarige Mariage, 30ml, malutki ubytek / kilka użyć, kartonik. - Jean Paul Gaultier - Classique w wersji letniej (bezalkoholowa) tester, 100ml, raz psiknięty, kartonik testerowy. - Narciso Rodriguez edp, 3 perfumetki po 7,5ml. Zdjęcie III (od lewej do prawej): - J.Lo Live Luxe 50ml, parę razy użyte, kartonik. - Trussardi Inside 50ml, nowe, w kartoniku. - Trussardi Inside 50ml z ubytkiem, w kartoniku. - Oscar de la renta, Rosamor 100ml w limitowanym flakonie, ubytek testowy, kartonik (nieco sfatygowany). - Burberry Brit Red - pierwotnie 30ml, pozostało trochę więcej jak połowa. - Caron Miss Rocaille 100ml, minimalny ubytek, kartonik. - J.Ch. Brosseau Fleurs D'Ombre Rose 100ml, kartonik. - Chanel Body Excellence, woda pachnąco-pielęgnująca ![]() - Lacoste Dream of Pink 90ml, zużycie widoczne na zdjęciu, tester. - Thierry Mugler Angel edp, limitowana gwiazdka, pierwotnie 15ml, pozostało ok. połowy. - Thierry Mugler Angel miniatura 5ml Star is Born. - Giorgio Armani City Glam, 30ml, parę razy użyte, kartonik. - L'occitane woda 4 róże (4 Reines), 20ml z malutkim ubytkiem. - Lolita Lempicka Amarena Whim 30ml, 1-2 razy użyta, tester. - Masaki Matsushima Mat Yellow 40ml, ubytek max 4ml, pudełko. - Ralph Lauren - Ralph Wild - 30ml, w kartoniku, ubytek max. 1 psik. Zdjęcie IV (od lewej do prawej): - Jil Sander Style Pastels - Yellow - 50ml, bez kilku psików, kartonik. - MAC MV1 - woda perfumowana 50ml, wyłącznie testowana, ubytek znikomy. Light, clean, fresh and girly. A frolicky fusion of bergamot, lilies, white jasmine, vanilla, milk cream musk and sandalwood create a flirty, feminine green fragrance. Moim zdaniem w zapachu wyraźnie wybijają się nuty waniliii i kremu, zapach nie jest wybitnie kwiatowy, zaliczyłabym go do kategorii kwiatowo-orientalnej z nutą spożywczą, pachnie troszkę jak pralinki. - MAC Hue: Dejarose, 20ml, tylko przetestowane. - MAC Africanimal 20ml, ubytek testowy, kartonik. - MAC Naked Honey 20ml, bez paru psików, kartonik. - Bvlgari Omnia - nowy atomizer 10ml, w pudełku. - Lolita Lempicka L 50ml (ubytek ok10-15ml... muszę pewnego dnia dokładniej się przyjrzeć gdyż ten asymetryczny flakon umiejętnie zbywa każdą moją próbę obliczenia aktualnej pojemności ) + peeling i połyskujący żel do ciała o tym samym zapachu (pełnowymiarowe, raz użyte). - Stella McCartney - Stella edp 10ml + Stella Rose Absolute 10ml - dwa atomizery do torebki / napełniacze - nowy zestaw zapakowany w kartonik, zafoliowany. - Stila - Midnight Bloom edp, 50ml, tylko przetestowany, w kartoniku. Zapach w style Hanae Mori Magical Moon, na pewno spodoba się fanom tych perfum. - Victoria's Secret Sweet Craving 75ml. Część perfum przelałam do flakonu zastępczego (ok35ml), mniejsza część, która się nie zmieściła została we flakonie. Niestety oryginalny flakon nie jest do końca szczelny.Kartonik. - Bath & Body Works Exotic Coconut, 50ml, nowy, kartonik. - Givenchy Organza Indecence - nowa odlewka 5ml, nowa. - MAC MV4 Pinkaura w oryginalnym flakonie 3X15ml (troszkę używane). - Comptoir sud Pacifique Vanille Mokha 300ml, ubytek nie większy jak 20-30ml, flakon zapakowany w materiałowy woreczek, istnieje możliwość zrobienia dowolnej odlewki. - Comptoir Sud Pacifique Aloha Tiare 50ml w zafoliowanym pudełku - Comptoir Sud Pacifique Couer de Vahine ok30/100ml, nie jestem w stanie zagwarantować ,że jest tam taka pojemność gdyż flakonik jest nieprzezroczysty także proszę wziąć to pod uwagę, nie mniej jednak po oględzinach wydaje mi się ,że jest ok. 30 ze 100ml. To czego jeszcze nie ma na zdjęciach, ale jest na wymianę ![]() - Zestaw E. Coudray Ambre et Vanille 100ml + 125ml balsam do ciała, wszystko zapakowane w ładny kartonik, w środku etui na produkty wyłożone różowym welurem, książeczka informacyjna, miękka bibułka Zapach waniliowo-ambrowy jak sama nazwa wskazuje, jedyny w swoim rodzaju, słodki, idealny na sezon jesień-zima - genialnie ociepla - nowy zestaw E. Coudray Musc et Freesia 100ml + 125ml balsam do ciała, wszystko zapakowane w ładny kartonik, w środku etui na produkty wyłożone różowym welurem, książeczka informacyjna, miękka bibułka Piękne wydanie piżma, zapach jest zmysłowy, słodki, stapia się ze skórą, za sprawą nuty frezji zapach nabiera romantycznego charakteru, jedyny w swoim rodzaju. - Yves Rocher - kasztanowy zapach ze świątecznej edycji, 100ml bez kilku psików testowych.
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2012-01-16 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczeń M.A.C Chanel Guerlain YSL Dior EL Ciekawa kolorówka i perfumy :-)
Kosmetyki M.A.C: Kolekcja Glitter & Ice: Puder rozświetlający / upiększający: How Beautiful! Mineralne cienie do powiek: Fresh Ice, Hold That Pose! Kolorowa baza Paint Pot: For EffectPowyższe kosmetyki to moja ''rezerwa zapasowa'' także są zupełnie NOWE. Zamienię tylko na coś z wishlist. Szminka M.A.C / Lipstick: Angel (Frost) / Nowa Whirls & Twirls (Glaze) Solar Plum (Frost) Rose Maiden (Frost) / Nowa Made With Love (Lustre) Sweet Thing (Lustre) Most Popular (Lustre) All's Fair (Lustre) / Nowa Odyssey (Frost) Phlox (Glaze) / Nowa Big Bow (Glaze) B-Babe (Frost) Naked Paris (Lustre) Party Mate (Lustre) Flustered (Frost) Pet Me, Please (Frost) Creme De La Femme (Frost) Gleam (Glaze) / Nowa Kiss Manish (Frost) / Kartonik Mellow Mood (Lustre) / Kartonik Made To Order (Lustre) / Kartonik Radicchio (Lustre) / Kartonik Aristo-Cat (Frost) Kolekcja Antiquitease (pomadki pochodzą z limitowanych zestawów z kosmetyczkami) Aristo-Chic (tonacja ciepła) Haughty (tonacja ciepła) Ruling Class (tonacja ciepła) Blue Blood (tonacja chłodna) Culture Class (tonacja chłodna) Szminki są nowe (przy nazwie adnotacja) lub używane, raczej przetestowane lub parę razy użyte bez znacznych ubytków. Większość to limitowane odcienie, niedostępne już w sprzedaży. Cienie do powiek - (kolejno od lewej rzędami): Rio de Rosa, Sunset B., Dear Cupcake, Suave Intentions, Climat Blue, Mont Black, Pandamonium, podwójny Counterparts, Deep Shade, Mineral, Saturnal, Meet the fleet, wkład Moon's Reflection, Beautyburst, z serii Pro Longwear - Plush, mineralny - Fresh Green Mix. Paint Pot: Coral Crepe i Imaginary (fiolet). Lakiery do paznokci: Hyperion - raz przetestowany, kartonik. Dim The Lights - raz przetestowany, kartonik. Seasonal Peach - raz lub dwa użyty, kartonik. Baby Goth Girl - raz użyty, kartonik. Violet Fire - max. dwa razy użyty, kartonik. Błyszczyki Tricolour Lipglass / Consume Me, Just Dessert, Simply Delicious, Triple Yum. Wszystkie tylko przetestowane bez ubytków, powinnam mieć kartoniki. Wymienię tylko na coś z wish.limitowana kol. Sugarsweet (od lewej): Balsam Tinted Lip Conditioner SPF15 z linii Strobe (białe opakowania). Kolory: Strobe Kiss i Strobe Rays. Tylko przetestowane, kartoniki. Szminki: - Rock Out / seria Slimshine. Minimalne zużycie - ok.2-3 razy użyta, kartonik. - Speak Louder (Cremesheen) - Strapless (Lustre) - Russe (Lustre) / limitowanka z 2006r, ale szminka wygląda w porządku, bez zastrzeżeń. Kartonik. - Love, Henri (Lustre) Kartonik. - Tantress (Frost) / Limitowanka z 2004r. ale nieużywana i wygląda idealnie. Kartonik. - ''O'' (Frost) Kartonik. - Lickable (Cremesheen). Kartonik. - Couture (kolekcja Couture, chyba z 2006r.) Nowa, w kartoniku, wyglądem przypomina zeszłoroczną kolekcję Gareth Pugh. Większość kolorów szminek to limitowanki, w razie zainteresowania opiszę ewentualne zużycie. Kredki do oczu / cienie w sztyfcie / maskary do rzęs itp.: - Greasepaint Stick - kremowy cień z kolekcji Style Black, raz delikatnie przetestowany, kartonik. - Technakohl Liner - Foxtail (piękna rubinowa czerwień). Nowa, kartonik. - Shadestick - Taupographic, nowy, kartonik. - Shadestick - Butternutty, ubytek testowy, kartonik. - Powerpoint Eye Pencil - Grey Utility, tylko przetestowany, kartonik. - Technakohl Liner - Greyprint, tylko przetestowany, kartonik. - Softsparkle Eye Pencil - Mint & Olive, tylko przetestowana, kartonik. - Kohl Power Eye Pencil - Mystery, parę razy użyta. - tusz do rzęs Zoom Lash w limitowanym odcieniu Blue Charge, tylko delikatnie przetestowany, świeży, w kartoniku. - tusz do rzęs False Lashes Extreme Black, tylko przetestowany, kartonik. Kosmetyki CHANEL (najchętniej wymienię na inne produkty tej marki): - Podkład Perfection Lumiere, kolor 40 Beige. Raz przetestowany, dla mnie niestety za ciemny, chętnie wymienię na 10 Beige. W kartoniku. - Podkład Mat Lumiere, kolor 20 Clair. Zużycie oceniam na 1/4 lub 1/3. Bez kartonika. Data produkcji 2010. - Paleta cieni Les 4 Ombres w limitowanej kolorystyce 18 Kaska Beige, cienie raz użyte, niestety tonacja dla mnie zbyt ciepła, produkt zapakowany w kartonik z całym ''wyposażeniem'', chętnie zamienię na inny zestaw kolorystyczny np. Mystic Eyes. - Paleta cieni Les 4 Ombres w kolorze 13 Beiges de Chanel, cienie użyte max. 3 razy, nie posiadają oznak znaczniejszego zużycia. Zapakowane w pudełko, welurowy pokrowiec, w zestawie aplikatory. - Paleta cieni Les 4 Ombres w kolorze 32 Lilium. Raz przetestowana, w kartoniku, z welurowym pokrowcem i aplikatorami. - Paleta cieni Les 4 Ombres w kolorze 19 Enigma. Raz bardzo delikatnie przetestowana, w kartoniku, z welurowym pokrowcem i aplikatorami. - Podwójne cienie do powiek Ombres Contraste Duo, kolor 17 Khaki-Discret. Nowe, w pudełku. - Pojedynczy cień do powiek Ombre Essentielle w kolorze 85 Sillage (limitowany), raz użyty, zapakowany w kartonik. - Pojedynczy cień do powiek Ombre Essentielle w kolorze 87 Taupe Grise (limitowany), nowy lub tylko raz dotknięty, w kartoniku. - fluid rozświetlająco-brązujący Chanel Soleil Tan kolor Sunkissed. Raz lub dwa użyty. W kartoniku. Kosmetyki YSL: - korektor rozświetlający Touche Radiant, kolor 2. Raz użyty. W opakowaniu z limitowanej edycji. Tylko za coś z wish. - szminka Rouge Volupte Perle, kolor 111. Raz użyta, kartonik.
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2012-02-13 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
- podkład Clarins Skin Illusion, odcień Nude, dopiero otwarty, parę razy użyty, w kartoniku. Najchętniej zamienię na inny podkład np. Lancome Teint Miracle lub Chanel Perfection Lumiere.
Leci do mon9.
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2012-02-13 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
zdj3
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
zdj4
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
zdj5
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Angel (Frost) / Nowa ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Escada
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Z cieni pojedynczych mam (różne kolory):
Suave Intentions - limitowana kolekcja Love Lace, tylko przetestowany z drobnym wgłębieniem (wypadek przy zamykaniu opakowania ;-)), kartonik. Deep Shade - limitowana kolekcja Brunette, Blonde, Redhead. Nowy w kartoniku. Meet The Fleet - limitowana kolekcja Naughty Nauticals. Nowy, bez kartonika. Climat Blue - limitowana edycja Cool Heat. Jest to wersja z naklejką SAMPLE i nazwą ''Night Dream'' jednak niczym innym nie różni się od wersji dopuszczonej do sprzedaży. Cień jest w 100% oryginalny i pochodzi z pewnego źródła. Raz przetestowany, w kartoniku. Pandamonium - limitowana kolekcja Naughty Nauticals. Raz delikatnie przetestowany, w kartoniku. Mont Black - limitowana kolekcja Chill. Raz lub nawet w ogóle nie testowany ![]() Rio de Rosa - limitowana kolekcja Salsabelle - tylko raz przetestowany, w kartoniku. Dear Cupcake - limitowana kolekcja Sugarsweet - tylko raz przetestowany, kartonik. Sunset B. - limitowana kolekcja Starflash - tylko raz przetestowany, kartonik. Mineral - limitowana kolekcja E. Ungaro - tylko raz przetestowany, kartonik. Beautyburst - limitowana kolekcja Barbie Loves MAC - tylko raz przetestowany, bez kartonika. Saturnal - limitowana kolekcja Moonbathe - raz lub w ogóle nieprzetestowany ![]() i palety, ale raczej nieneutralne. Dopiero jutro pod wieczór będę wstawiać nowe zdjęcia.
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Angel (Frost) / Nowa rozświetlająco-brązujący Chanel Soleil Tan kolor Sunkissed. Raz lub dwa użyty. W kartoniku. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś u mnie? U Ciebie podoba mi się kilka rzeczy
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś za szminki Angel, Pet me please, Mellow Mood?
Z pielęgnacji mam nowy krem ROC Radiance Rejuvenate SPF15 rozświetlająco-przeciwzmarszczkowy, ewentualnie 2 razy użyty Clinique Take the day off, zestaw saszetek z Sisley, nowe kremy średniopółkowe, nowe kosmetyki Atkinsons do ciała. Z kolorówki mam np. nową szminkę Chanel. I sporo perfum ![]()
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Przykro mi, ale nic. Pozdrawiam
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Niestety nic. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Hmm, to mój zapas, więc musiałabym przemyśleć. Zależy też za co. Będziesz coś jeszcze dokładać? Kremem i pomadką nie jesteś zainteresowana? Chętnie bym oddała
![]()
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Twoja wishlist jest dosyć długa... A może z pielęgnacji Phenome zainteresowałby Cię krem matujący? Mam też korektory Benefitu Boi-ing i Erase Paste... Tak jak napisałam interesuje mnie tylko zapach
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Witam, coś u mnie za którąś z tych szminek? : )
Angel (Frost) / Nowa Made With Love (Lustre) Made To Order (Lustre) / Kartonik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;31535430]Witam, coś u mnie za którąś z tych szminek? : )
Angel (Frost) / Nowa Made With Love (Lustre) Made To Order (Lustre) / Kartonik[/QUOTE] Dziękuję za propozycję, ale niestety nic. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za niektóre z tych rzeczy (zwłaszcza cienie):
- Paleta cieni Les 4 Ombres w kolorze 13 Beiges de Chanel, cienie użyte max. 3 razy, nie posiadają oznak znaczniejszego zużycia. Zapakowane w pudełko, welurowy pokrowiec, w zestawie aplikatory. - korektor rozświetlający Touche Radiant, kolor 2. Raz użyty. W opakowaniu z limitowanej edycji. - Szminka M.A.C / Lipstick Made With Love (Lustre) - Szminka M.A.C / Lipstick Most Popular (Lustre) - Podkład Mat Lumiere, kolor 20 Clair. Zużycie oceniam na 1/4 lub 1/3. Bez kartonika. Data produkcji 2010. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za ktorys za podkladow chanel?????????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Viktor&Rolf Flowerbomb edp. 30 ml, NOWE, zafoliowane, pochodzą z Sephory, mam paragon. i ewentualnie balsam Juicy Couture Viva La Juicy ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Masz tylko meteoryty?
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogę zrobić odlewkę Viva La Juicy, balsam też oddam, może jeszcze coś innego wypatrzysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=583791
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
- Podkład Mat Lumiere, kolor 20 Clair. Zużycie oceniam na 1/4 lub 1/3. Bez kartonika. Data produkcji 2010.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.