Powiększanie piersi cz.7 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-10, 18:21   #4471
buziak86
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość
Dziękuję za rady i pocieszenie szkoda że szybciej nie trafiłam na to forum może nie ze względu na rozmiar że wybrałam za małe hehe ale ze względu na to, że sama się strasznie męczyłam zastanawiając się nad decyzją - "tak czy nie"? - "czy podczas operacji coś źle się wydarzy? czy będzie ok." "u kogo robić?" "czy wziąć pożyczkę czy najpierw uzbierać kasę" itp. itd. Ale teraz chociaż stres "po" mogę z kimś podzielić. Poproszę również o opinie czy według Was jest ok - nie ma chyba tu nikogo kto robił u Nawrockiego: ( http://www.drnawrocki.com.pl/) dodaje zdjęcia przed i po dodam że mam okrągłe "zamontowane" pod mięsień i podobno innych (też większych) nie mogłam mieć bo mam wąską klatkę - ale i tak jestem szczęśliwa
no wlasnie takie sama bym chciala! Nie sa za duze i wygladaja naturalnie a jak ty czułas się po operacji? no i kiedy robilas cycuszki?
buziak86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 18:22   #4472
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
mune ja robiłam przymiarki z ryżem, są w moim albumie, efekt hmmm do dupy, już 200g wraz z moim cyckiem wydawało mi się wielgaśne bo nie ma jak odpwiedniej szerokości podstawy zrobić dla ryżu i wszystko wywala do przodu
ja jestem niższa od Ciebie sporo mam wąziutką klatke i 17cm między sutkami było, po operacji owszem duże się wydawały bo człowiek nienawykły wogóle mieć biust ale teraz to są tak mocno średnie, nikt nawet rodzina nie zauważyli zmiany. gdybym w tej chwili miała decydować raz jeszcze znając efekt wzięłabym większe powiem Ci jak czytam te różne wypowiedzi, że nie zdarza się praktycznie żeby dziewczyna powiedziała "za wielkie nie chce ich" za to wiele pisze " za małe jak nazdbieram kase będzie poprawka"
Hihi- te ryżowe biust są takie ulepione chińskie bez dówch zdań
Pamętam jak pisałaś po tych przymiarkach że 200 Ci starczy no i na fotkach wtedy było je widać. Wcale na małe nie wygladały. A teraz byśmy je z lupą musiały szukać

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 18:29   #4473
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marti18 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich !!!!

nazywam się Martyna. Niedawno podjęłam decyzję o powiększeniu piersi. Nie wiem na ten temat zbyt dużo... Poradźcie mi jakiegoś dobrego chirurga ponieważ nie mam koleżanek które by już przeszły taką operację. nie wiem nawet jakie implanty pasowałyby do mojej sylwetki. jak można to "dobrać"??? Wiem że mam głupie pytania ale proszę o wyrozumiałość. proszę podać przybliżoną cenę takiego zabiegu. Podkreślam, ze jestem z olsztyna także lekarz w krakowie raczej nie wchodzi w grę bardziej kierujmy sie w stronę trójmiasta oraz warszawy
Mam 160 cm oraz 25 lat
Myślę poważnie na temat powieszenia więc i poważnych odpowiedzi oczekuję. Z góry dziękuję Wam za pomoc i czekam na jakieś rady
hej Martyna!
ja jestem dokladnie w takiej sytuacji jak ty. chociaz ja zrobilam maly research wsod lekarzy i wybralam dr Kubasika z Poznania, ale dziewczyny z forum napewno dobrze ci doradza

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
tak jak w podpisie robiłam w Szczecinie u Dr Krajewskiego.
W miarę szybko doszłam do siebie, byłam zmuszona z uwagi na bycie mamą 3 dzieci ( w tym 2 malutkich).
Implanty mam okrągłe - 615 g (coś ok. 590 cc). Koszt wszędzie wynosi ok. 11-15 tys. ( miałam op ponad 2 lata temu, więc możliwe, ze koszty trochę się zmieniły).
A mój rozmiar piersi przed... na szczęście już zapomniałam coś pomiędzy A/B (malutkie)
A dlaczego??? własnie przez rozmiar i związane z tym kompleksy, niska samoocena ... po 3 porodach piersi praktycznie nie miałam

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Olivka,
jutro jadę do Olsztyna...
może jakaś kawka , np. w czwartek ???
Robilas operacje w szczecinie? bo ja jestem ze szczecina i szczerze mowiac to raczej malo spotykalam opinii na temat lekarzy ze szczecina. Jakie wrazenia z twojego zabiegu? I znasz mzoe jeszcze kogos kto robil w szczecinie?
pozdrawiam!
Stary 2012-01-10, 18:37   #4474
Nadinka2
Raczkowanie

Witam wszystkie dziewczynki

Jeszcze tydzien musze nosic ta okropną opaske,mam dosyc! A ten stanior to jeszcze 6 tygodni,masakra!!! No nic jak trza to trza Ciesze sie bo Doktor widzac moje zdjecia ocenił caly efekt za fantastyczny))Za tydzien wstawie swieze fotki(bedą juz miesięczne) Juz wypatruje jaks fajniutka bielizne ale bedzie ona chyba tylko na jeden wieczor jak na raie.Tz bedzie wniebowziety)
Myu myslisz ze moje piersi jeszcze sie powieksza?Czy juz miesien puscil? Widze roznice troszke wybily ale ludze sie ze beda ciut wieksze. Pod ubraniem wogole nie widac ze mialam operacje ale to pewnie przez ta opaske i stanik i na dodatek jeszcze sie garbie hi hi
Stary 2012-01-10, 18:57   #4475
kicia_nh
Zadomowienie

Tak Was obserwuję, miałam coś pisać, o coś zapytać. Jeszcze w pracy wiedziałam co, ale teraz za nic nie mogę sobie przypomnieć Co za skleroza Aaaaa za to pisząc przypomniałam sobie o czymś innym. Jak to jest z okresem? Ja czasem mam regularnie, czasem nie. Więc nie mam pojęcia jak mi wypadnie. Przypuszczam, że może to być przeszkodą w operacji. Co można na to zaradzić, żeby nie dostać zaraz przed operacją lub gdzieś w trakcie jakby co?
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 19:06   #4476
MyaDiva
Zakorzenienie

Nadinko- no jasen że puszczą jeszcze. U Ciebie to wszystko dopiero zaczęło się rozluźniać. Za kolejne 4 tygodnie będzie ogromna róznica. A jak będzie w 4 msc Ja wiem, że po pierwszym miesiącu się mówi- oooo! opuchlizna zeszła , mięśnie już puściły, ale mam cycki . Ale z biegiem czasu okazuje się jednak że piersi wcale nie były jeszcze gotowe i nadal się zmieniają Więc spokojnie- jescze innym oczy będą się zawieszać na Twoich panienkach Do wiosny ułożą się już ślicznie, wyjdą do przodu i zaczną zachowywać się jak piersi - dopiero wtedy będą naprawdę efektowne

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-01-10, 19:26   #4477
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Foczka 81 Pokaż wiadomość
WITAM WSZYSTKIE NOWE
ja uważam że to bardzo ważne żeby być na tym forum jeszcze przed operacją. Właśnie żeby zrozumieć czego się oczekuje, czego tak naprawdę chce.

Na własnym przykładzie podam, że mój doktor najpierw proponował mi 350ml średni profil, ale dzięki temu forum wiedziałam że chcę większe i że chcę z wyższym profilem, i po 3konsultacjach przed op udało mi się wytargować 440ml wysoki profil.
I strasznie się cieszę, bo okropnie żałowałabym każdego mililitra mniej.

Ale jeszcze raz powtarzam, do mojego rozmiaru i profilu implantów doszłam po miesiącach dyskusji z dziewczynami tu na forum, i po wielu obejrzanych ich albumach.

Więc wszystkim nowym życzę również dobrze przemyślanych decyzji !
Nie bójcie się o nic pytać !
w takim razie ja pytam
co wlasciewie oznacza profil implantu? czym sie rozni niski od wysokiego?
na dzien dzisiejszy chcialabym implanty maksymalnie 270 ale kazda z was mowi ze lepsze sa wieksze

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Tak Was obserwuję, miałam coś pisać, o coś zapytać. Jeszcze w pracy wiedziałam co, ale teraz za nic nie mogę sobie przypomnieć Co za skleroza Aaaaa za to pisząc przypomniałam sobie o czymś innym. Jak to jest z okresem? Ja czasem mam regularnie, czasem nie. Więc nie mam pojęcia jak mi wypadnie. Przypuszczam, że może to być przeszkodą w operacji. Co można na to zaradzić, żeby nie dostać zaraz przed operacją lub gdzieś w trakcie jakby co?
KICIA, z tego co widze ty rowniez pracujesz z agranica i bedziesz robic cycuszki na urlopie, a dowiadywalas sie jak to jest z badaniami przed zabiegiem? ile czasu trzeba na to poswiecic? tydzien wtstarczy?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-10, 19:26   #4478
mune
Raczkowanie

Mya, joasi, jesteście kochane. Będzie co ma być, może będzie dobrze. Ja tylko się boję na zapas, co będzie potem....wrrr...za długo zwlekałam z tym wszystkim.
Mirabelko - dziękuję .

Powiedzcie mi jeszcze, które wg. Was wyglądają na większe, okrąglaski, czy anatomy? Ja praktycznie nie widzę różnicy, jedynie z boku (na zdjęciach) czasem okrąglaski bardziej się wybijają "u góry".

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
tak jak w podpisie robiłam w Szczecinie u Dr Krajewskiego.
W miarę szybko doszłam do siebie, byłam zmuszona z uwagi na bycie mamą 3 dzieci ( w tym 2 malutkich).
Implanty mam okrągłe - 615 g (coś ok. 590 cc). Koszt wszędzie wynosi ok. 11-15 tys. ( miałam op ponad 2 lata temu, więc możliwe, ze koszty trochę się zmieniły).
A mój rozmiar piersi przed... na szczęście już zapomniałam coś pomiędzy A/B (malutkie)
A dlaczego??? własnie przez rozmiar i związane z tym kompleksy, niska samoocena ... po 3 porodach piersi praktycznie nie miałam

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Olivka,
jutro jadę do Olsztyna...
może jakaś kawka , np. w czwartek ???
???? Horo Ty masz allergany, według tego, co piszesz to jest różnica między gramami a cc, tak? Szacując proporcjonalnie, to 370 g. wyszłoby około 355 cc??? Dotąd myślałam, że to to samo....
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 19:28   #4479
grazia78
Raczkowanie

Witajcie kochane
Napisałam e-mail na adresik co podała mi ZABULKA i taką dostałam odpowiedź na temet moich panienek
Czeska wersja
děkuji za Váš email. Implantáty Eurosilicone nemají vůbec nic společného s implantáty Poly Implants Prothese (PIP) a nikdy v minulosti neměly.
V případě, že máte od svého plastického chirurga pas Eurosilicone, vše je v maximálním pořádku, jelikož etikety v pase jsou evidovány u lékaře a výrobce implantátů.

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte.

S přáním pěkného dne
a to z tłumacza co mi przesłano na temat moich implantów oczywiście podałam im moje wszystkie wymiary i mam EOROSILICONY
Dziękujemy za e-mail. Eurosilicone Implanty nie mają absolutnie nic wspólnego z implantów Implanty Prothese Poli (PIP) i nigdy w przeszłości.

W przypadku gdy masz z tworzyw sztucznych paszport Eurosilicone chirurg, wszystko jest maksymalna wysokość grzywny, ponieważ etykiety są rejestrowane w pasie do lekarza i producenta implantów.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania prosimy o kontakt.

Życzę miłego dnia
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 19:36   #4480
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Nadinko- no jasen że puszczą jeszcze. U Ciebie to wszystko dopiero zaczęło się rozluźniać. Za kolejne 4 tygodnie będzie ogromna róznica. A jak będzie w 4 msc Ja wiem, że po pierwszym miesiącu się mówi- oooo! opuchlizna zeszła , mięśnie już puściły, ale mam cycki . Ale z biegiem czasu okazuje się jednak że piersi wcale nie były jeszcze gotowe i nadal się zmieniają Więc spokojnie- jescze innym oczy będą się zawieszać na Twoich panienkach Do wiosny ułożą się już ślicznie, wyjdą do przodu i zaczną zachowywać się jak piersi - dopiero wtedy będą naprawdę efektowne

: jupi::j upi: SUPER. Dziekuje Myusiu kochana To moze nie bede zadnej bielizny kupowac bo moze byc pozniej za mala Jak na razie jest super,widze na zdjeciach roznice z przed tygodnia,jest wielka A mowisz ze pozniej bedzie wieksza to supeer bo o to mi chodzi Oj czekam na te dni!!! Buziam mocno
Stary 2012-01-10, 19:38   #4481
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

on mi mowil ze moge robic kiedy tylko chce ale ja chyba nie jestem gotowa jeszcze
nie spieszy mi sie ale w tym roku chtba podejde bo czas juz dupsko ruszyc
Stary 2012-01-10, 19:40   #4482
buziak86
Raczkowanie

Pomocy!
jestem nowa na forum, chcialabym wrzucic fotki 'wyjsciowki' ale zupelnie nie wiem jak moze jakas podpowiedz?
to wszystko jeszzce przede mna wiec chcialabym wiedziec jak najwiecej, a wasza pomoc i wsparcie wydaje sie byc niezbedna
Stary 2012-01-10, 19:40   #4483
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buziak86 Pokaż wiadomość
w takim razie ja pytam
na dzien dzisiejszy chcialabym implanty maksymalnie 270 ale kazda z was mowi ze lepsze sa wieksze

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

KICIA, z tego co widze ty rowniez pracujesz z agranica i bedziesz robic cycuszki na urlopie, a dowiadywalas sie jak to jest z badaniami przed zabiegiem? ile czasu trzeba na to poswiecic? tydzien wtstarczy?
Z całą pewnością wystarczy, a moja lekarka mówiła, że te badania mogę wykonać nawet za granicą, byle nie odbiegały chyba ze 2 tygodnie od daty operacji Ale jeżeli masz wskazane też prześwietlenie klatki piersiowej to termin wydaje mi się, że powinnaś wcześniej załatwiać. Nie wiem jak to z tym jest. Mi powiedziała, że wystarczy prześwietlenie z ostatnich dwóch lat a że miałam w zeszłym roku robione, bo durny lekarz mi chciał wkręcić, że mam raka płuc, to wystarczy, że te wyniki wezmę ze sobą (oczywiście jest wszystko jak najbardziej w porządku).
Stary 2012-01-10, 19:48   #4484
martkka sz
Raczkowanie

hej dziewczynki witam serdecznie!!! ja w sobote ide na zabieg!!! juz nie moge sie doczekac!! jakies rady???
martkka sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 19:53   #4485
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Pomocy!
jestem nowa na forum, chcialabym wrzucic fotki 'wyjsciowki' ale zupelnie nie wiem jak moze jakas podpowiedz?
to wszystko jeszzce przede mna wiec chcialabym wiedziec jak najwiecej, a wasza pomoc i wsparcie wydaje sie byc niezbedna
Żeby dodać zdjęci awyjściówki musisz utworzyć album. Wchodzisz na swój profil i po prawej stronie jak troszeczkę zjedziesz w dół masz na fioletowym pasku "Albumy" i piszę coś w stylu, żeby kliknąć aby utworzyć swój pierwszy album. Naciskasz to i wg zaleceń dodajesz zdjęcia. Od razu zaznacz, że to album prywatny, jeżeli nie chcesz, żeby wszyscy widzieli Twoje fotki a do osób z tego wątku powysyłasz prośby o zaprzyjaźnienie i tylko one będą mogły tam zajrzeć Mam nadzieję, że w miarę jasno wytłumaczyłam

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
hej dziewczynki witam serdecznie!!! ja w sobote ide na zabieg!!! juz nie moge sie doczekac!! jakies rady???
A u kogo będzie robić, jaki kształt implantu, rozmiar? Jaki rozmiarek przypuszczalnie osiągniesz? P.S. Nic tylko Ci pozazdrościć
Stary 2012-01-10, 19:55   #4486
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Żeby dodać zdjęci awyjściówki musisz utworzyć album. Wchodzisz na swój profil i po prawej stronie jak troszeczkę zjedziesz w dół masz na fioletowym pasku "Albumy" i piszę coś w stylu, żeby kliknąć aby utworzyć swój pierwszy album. Naciskasz to i wg zaleceń dodajesz zdjęcia. Od razu zaznacz, że to album prywatny, jeżeli nie chcesz, żeby wszyscy widzieli Twoje fotki a do osób z tego wątku powysyłasz prośby o zaprzyjaźnienie i tylko one będą mogły tam zajrzeć Mam nadzieję, że w miarę jasno wytłumaczyłam

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

A u kogo będzie robić, jaki kształt implantu, rozmiar? Jaki rozmiarek przypuszczalnie osiągniesz? P.S. Nic tylko Ci pozazdrościć
dzieki! zaraz postaram sie utworzyc ten album
Stary 2012-01-10, 20:03   #4487
violinka69
Raczkowanie

Cytat:
w takim razie ja pytam
Witaj buziak86
Ja tez chcialam male piersi, z "niczego" po dodaniu 305 wyszedl mi calkiem zgrabny biuscik. Na razie nikt sie nie zorientowal, bo chodze w "workach", gorzej bedzie jak sie cieplo zrobi, bo z pewnoscia bede miala wiekszego cycka niz moje B osiagniete push-upami przed op, ale ogolnie mysle, ze da sie lyknac, ze tyle mi urosly np.przez tabletki anty Oczywiscie tylko ci uwierza, ktorzy nie widzieli golaskow

Dziewczynki dodalam obiecane foteczki ale:
a)moj aparat robi okropne zdjecia i w ogole jakos nie moge zrobic takiego jak bym chciala
b)przytylo mi sie strasznie dopiero teraz to widze na zdjeciach. Ostatnio ciagle sie objadam, bo sie denerwuje...ech,od jutra biore sie za siebie.
Ale przynajmniej sa 2 zdjecia (w tym jedno jakies dziwne-rozmazane) i zdjecie miesiecznych blizenek.
Zapraszam

Edytowane przez violinka69
Czas edycji: 2012-01-10 o 20:09
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:35   #4488
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
Witaj buziak86
Ja tez chcialam male piersi, z "niczego" po dodaniu 305 wyszedl mi calkiem zgrabny biuscik. Na razie nikt sie nie zorientowal, bo chodze w "workach", gorzej bedzie jak sie cieplo zrobi, bo z pewnoscia bede miala wiekszego cycka niz moje B osiagniete push-upami przed op, ale ogolnie mysle, ze da sie lyknac, ze tyle mi urosly np.przez tabletki anty Oczywiscie tylko ci uwierza, ktorzy nie widzieli golaskow

Dziewczynki dodalam obiecane foteczki ale:
a)moj aparat robi okropne zdjecia i w ogole jakos nie moge zrobic takiego jak bym chciala
b)przytylo mi sie strasznie dopiero teraz to widze na zdjeciach. Ostatnio ciagle sie objadam, bo sie denerwuje...ech,od jutra biore sie za siebie.
Ale przynajmniej sa 2 zdjecia (w tym jedno jakies dziwne-rozmazane) i zdjecie miesiecznych blizenek.
Zapraszam
Sliczne sa twoje panienki! a jaki mialas wymiar w biuscie i pod biustem przed operacja? Bo zastanawiam sie jaki rozmiar wybrac, bo ja mam marne 78/70...
Stary 2012-01-10, 20:36   #4489
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
w takim razie ja pytam
Znalazlam schemat w internecie o profilach implantow.
http://www.drconnall.com/Portals/0/B...ofile_comp.jpg

Promien podstawy implantu zalezy od szerokosci twojej klatki piersiowej, wiec tego nie mozesz za bardzo zmieniac bo za waskie zrobia ci szeroka autostrade miedzy piersiami.

Wiec jak juz masz okreslona szerokosc, im wiecej mililitrow pojemnosci tym wyzszy musi byc profil, czyli piersi beda wiecej odstawac do przodu od klatki piersiowej (gdzies sie ta pojemnosc musi podziac)

Profil wysoki daje efekt push-upu w porownaniu z profilem srednim.
Np. dziewczyny z duzymi implantami 500ml i wiecej musza miec bardzo wysoki profil, poniewaz inaczej piersi bylyby za szerokie i wchodzilyby im pod pachy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imp_profile_comp.jpg (18,3 KB, 26 załadowań)
Stary 2012-01-10, 20:40   #4490
Foczka 81
Raczkowanie

Zwaz wiec na to ze im mniejsze wkladki wezmiesz tym wezsze beda, zebys potem nie narzekala na za duza doline pomiedzy!

ile masz w obwodzie klatki pod piersiami?
dziewczyny o podobnym wymiarze powiedza ci jaki maja szeroki implant.

Ja mam obwod po zebrach 77cm, szerokosc podstawy mojego implantu 12,7cm.

Edytowane przez Foczka 81
Czas edycji: 2012-01-10 o 20:44
Foczka 81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:52   #4491
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Zwaz wiec na to ze im mniejsze wkladki wezmiesz tym wezsze beda, zebys potem nie narzekala na za duza doline pomiedzy!

ile masz w obwodzie klatki pod piersiami?
dziewczyny o podobnym wymiarze powiedza ci jaki maja szeroki implant.

Ja mam obwod po zebrach 77cm, szerokosc podstawy mojego implantu 12,7cm.
nie mialam pojecia ze to tak dziala. no nie wyobrazam sobie miec 'rozjechanych' na boki piersi. A ja jestem dosc drobna, pod biustem 71cm
Stary 2012-01-10, 21:02   #4492
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Malinko ja też miałam rozciągnięte piersi ale w tym pierwszym okresie mam wrażenie, że sporo się zmieniły, choć dopiero na podstawie zdjęć mogę to ocenić bo jak je tak w lustrze codzień oglądam to tych zmian nie widać i pewnie tak samo jest u Ciebie
też zadroszczę dziewczynkom z zerową wyjściówką bo ich cycki jak z obrazka wychodzą równiutkie, u mnie jedna inna, druga inna no i mam okrągłe a jak anatomki wyglądają ale i tak po uszy jestem w nich zakochana

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Grazia nie wkręcaj się w głupoty i nie denerwuj, ludzie ploty roznoszą wrrrrr zadzwonisz sobie jak Niteczka i zobaczysz, że wszystko jest ok
Joasi mi się moje też bardzo podobają i całkiem możliwe, że nasze też się zmieniają ale trochę mniej niż inne
a co do tych głupot na temat "zapasów" Polaka i oszukiwaniu pacjentek to trudno się nie denerwować...
dzisiaj nie zdążyłam zadzwonić w sprawie autentyczności paszportu moich cycuchów ale może jutro zadzwonię dla świętego spokoju

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dziewczynki

Jeszcze tydzien musze nosic ta okropną opaske,mam dosyc! A ten stanior to jeszcze 6 tygodni,masakra!!! No nic jak trza to trza Ciesze sie bo Doktor widzac moje zdjecia ocenił caly efekt za fantastyczny))Za tydzien wstawie swieze fotki(bedą juz miesięczne) Juz wypatruje jaks fajniutka bielizne ale bedzie ona chyba tylko na jeden wieczor jak na raie.Tz bedzie wniebowziety)
Myu myslisz ze moje piersi jeszcze sie powieksza?Czy juz miesien puscil? Widze roznice troszke wybily ale ludze sie ze beda ciut wieksze. Pod ubraniem wogole nie widac ze mialam operacje ale to pewnie przez ta opaske i stanik i na dodatek jeszcze sie garbie hi hi
Nadinko ile my mamy w sumie nosić ten stanik? pisałaś do doktorka?

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
O właśnie Jooasi jak zwykle dobrze prawi. Jeden telefon i będzie wszystko jasne.
A tamto forum jest całkiem bez nadzoru- nawet się logować nie trzeba i można pleść androny. Hihi-i tam same podstawione osoby ze sobą gadająjeden lekarz płaci za reklamę a drugi za to by tamtego olpuć a jaka elokwencja i poziom dyskusji
No tylko szkoda tych biedactw które są naprawdę po operacji i się naczytają tych głupot a potem w nocy nie śpią bo się zamartwiają

A z Malineczką jest z pewnością jak piszesz
Malineczko kochana Ty nie wymyślaj tylko pokazuj te swoje skarby. One z pewnością zaczynają już pięknieć- a Ty o tym nawet nie wiesz
Jak się codziennie na piersi patrzy to różnic nie widać. A każde piersi się muszą zmienić- nigdy nie będą wygldały po czasie tak jak po operacji. Widziałaś jak moja rozciągnięta się wciągmęła na miejsce?? no to jak Twoje mogą nie wypięknieć

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Właśnie byłam i już priv poszedł
A Ty jak zawsze pomogłaś
Myu Ty zawsze wiesz jak pocieszyć człowieka
dziękuję za dobre słowo
a fotki wrzucę niedługo tylko muszę najpierw zrobić :P

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
Napisałam e-mail na adresik co podała mi ZABULKA i taką dostałam odpowiedź na temet moich panienek
Czeska wersja
děkuji za Váš email. Implantáty Eurosilicone nemají vůbec nic společného s implantáty Poly Implants Prothese (PIP) a nikdy v minulosti neměly.
V případě, že máte od svého plastického chirurga pas Eurosilicone, vše je v maximálním pořádku, jelikož etikety v pase jsou evidovány u lékaře a výrobce implantátů.

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte.

S přáním pěkného dne
a to z tłumacza co mi przesłano na temat moich implantów oczywiście podałam im moje wszystkie wymiary i mam EOROSILICONY
Dziękujemy za e-mail. Eurosilicone Implanty nie mają absolutnie nic wspólnego z implantów Implanty Prothese Poli (PIP) i nigdy w przeszłości.

W przypadku gdy masz z tworzyw sztucznych paszport Eurosilicone chirurg, wszystko jest maksymalna wysokość grzywny, ponieważ etykiety są rejestrowane w pasie do lekarza i producenta implantów.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania prosimy o kontakt.

Życzę miłego dnia
Graziu no to super masz to już za sobą.
a powiedz pisałaś po polsku? a te swoje dane to też podawałaś w mailu ( i jakie dane dokładnie ) czy może dzwoniłaś?
Stary 2012-01-10, 21:06   #4493
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
nie mialam pojecia ze to tak dziala. no nie wyobrazam sobie miec 'rozjechanych' na boki piersi. A ja jestem dosc drobna, pod biustem 71cm
Np. Mentor okragle wysoki profil:
300ml maja szerokosc 11,1 cm
375ml maja szerokosc 12 cm
Roznica 9mm na implancie, czyli na dwoch 1,8 cm szerzej na srodku.
Stary 2012-01-10, 21:12   #4494
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Np. Mentor okragle wysoki profil:
300ml maja szerokosc 11,1 cm
375ml maja szerokosc 12 cm
Roznica 9mm na implancie, czyli na dwoch 1,8 cm szerzej na srodku.
Foczka dawaj znać jak będziesz we Wrocku!!!! Buziaki!!!
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 21:23   #4495
Nadinka2
Raczkowanie

Malinko kochana Pisalam wczoraj,i opaske mam nosic jeszcze tydzien a stanik jeszcze 6 tygodni.Jakis koszmar.Ale jak mus to mus.Ciekawe czy Zabulek,Nitka,Grazia i Horo tak dlugo nosily ten stanikTo w sumie 9 tygodni;(Chcialabym juz jakis troszke luzniejszy zalozyc bo ten mnie tak uciska ze wieczorem na godzine musze zdjac bo oddechu nie moge nabrac. Ja tez musze tam maila wyslac,chociaz juz sie uspokoilam. Mam cycusie i z tego narazie sie ciesze,a i na paszporcie sa dwie naklejki(kopia) Eurosilikonow z moim i rozmiarami i danymi,pieczatka itd.
Jak sie czujesz ogolnie Malinko? Jak Twoje szwy?Zagoily sie? Pozdrawiam Cie i sciskam
Mi sie wydaje ze mamy te same implanty 450 i 500 po jednym dla kazdej To sie trafiło
Stary 2012-01-10, 21:31   #4496
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Pisalam wczoraj,i opaske mam nosic jeszcze tydzien a stanik jeszcze 6 tygodni.Jakis koszmar.
ja jakos nie moge wykapowac, o co z ta opaska chodzi
Polowa dziewczyn niczego takiego nie nosi, a druga polowa dziewczyn ma surowy przykaz ja nosic i nie sciagac.
A wszystkim piersi ukladaja sie tak samo, jeszcze zadnej tutaj nie podeszly pod szyje

Stanik pooperacyjny nosza wszystkie, to wiadomo.

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Foczka dawaj znać jak będziesz we Wrocku!!!! Buziaki!!!
Tym razem obiecuje, dam znac
Najprawdopodobniej na Wielkanoc.
Stary 2012-01-10, 21:36   #4497
mune
Raczkowanie

Ale się tłoczno zrobiło, aż miło a już był taki moment, że się lista zaczęła skracać...witajcie dziewczynki.

Violinko byłam u Ciebie w albumiku, śliczne, takie chcę, rozmiarek perfekt! Gratuluję!

Nadinko byłam też u Ciebie, aż nie mogę uwierzyć, że to taka duża wkładka, wyglądają mega naturalnie!

Horo albo któraś inna rozeznana dziewczynka, objaśnijcie mi, czy istnieje różnica między cc a gramami? Gdzieś czytałam, że nie ma, ale Horo piszesz, że gramy to ciut więcej. Z góry dziękuję to mi pomoże w moich dylematach

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-01-10 o 21:41
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 22:03   #4498
kicia_nh
Zadomowienie

Ponowię moje pytanie, bo wśród tylu postów mogło zginąć Jak jest z miesiączką przy operacji? Jeżeli będę miała operację 18 lipca, to w tym dniu lub następnym dostanę okresu (o ile regularnie do tego czasu będę miesiączkować). Jeżeli 11 lipca to tydzień po operacji. O ile pamiętam Nadinko, Malinko któraś z Was miała podobny problem.
Stary 2012-01-10, 22:41   #4499
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Ponowię moje pytanie, bo wśród tylu postów mogło zginąć Jak jest z miesiączką przy operacji? Jeżeli będę miała operację 18 lipca, to w tym dniu lub następnym dostanę okresu (o ile regularnie do tego czasu będę miesiączkować). Jeżeli 11 lipca to tydzień po operacji. O ile pamiętam Nadinko, Malinko któraś z Was miała podobny problem.
Jeśli bierzesz hormonki to nie rób przerwy- weź pod rząd następne. Ewentualnie można przesunąć okres tabletkami - ale to też trzeba wcześniej zaplanować bo należy je wziaść najpóźniej tydzień prze planowanym okresem. Te tabletki są na receptę- no i oczywiscie to też są hormonki

Stary 2012-01-10, 22:46   #4500
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli bierzesz hormonki to nie rób przerwy- weź pod rząd następne. Ewentualnie można przesunąć okres tabletkami - ale to też trzeba wcześniej zaplanować bo należy je wziaść najpóźniej tydzień prze planowanym okresem. Te tabletki są na receptę- no i oczywiscie to też są hormonki
Nie biorę i nigdy nie brałam żadnych tabletek. Hmm....jak myślisz moja lekarka poradzi mi co wziąźć w takiej sytuacji lub co zrobić? Sama o tym nie wspominała a mój mąż zadawał tyle głupich pytań, że tak istotne sprawy wyleciały mi z głowy. Nie zdziwiłabym się gdyby lekarce też, bo spędziliśmy tam 30min a niewiele tego co mnie interesowało się dowiedziałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości