|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamętam jak pisałaś po tych przymiarkach że 200 Ci starczy ![]() ![]()
![]() |
#4473 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem dokladnie w takiej sytuacji jak ty. chociaz ja zrobilam maly research wsod lekarzy i wybralam dr Kubasika z Poznania, ale dziewczyny z forum napewno dobrze ci doradza ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
pozdrawiam! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczynki
![]() Jeszcze tydzien musze nosic ta okropną opaske,mam dosyc! A ten stanior to jeszcze 6 tygodni,masakra!!! No nic jak trza to trza ![]() ![]() ![]() Myu myslisz ze moje piersi jeszcze sie powieksza?Czy juz miesien puscil? Widze roznice troszke wybily ale ludze sie ze beda ciut wieksze. Pod ubraniem wogole nie widac ze mialam operacje ale to pewnie przez ta opaske i stanik i na dodatek jeszcze sie garbie hi hi
#4475 |
Zadomowienie
|
Tak Was obserwuję, miałam coś pisać, o coś zapytać. Jeszcze w pracy wiedziałam co, ale teraz za nic nie mogę sobie przypomnieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Nadinko- no jasen że puszczą jeszcze. U Ciebie to wszystko dopiero zaczęło się rozluźniać. Za kolejne 4 tygodnie będzie ogromna róznica. A jak będzie w 4 msc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4477 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co wlasciewie oznacza profil implantu? czym sie rozni niski od wysokiego? na dzien dzisiejszy chcialabym implanty maksymalnie 270 ale kazda z was mowi ze lepsze sa wieksze ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Raczkowanie
|
Mya, joasi, jesteście kochane
![]() Mirabelko - dziękuję ![]() Powiedzcie mi jeszcze, które wg. Was wyglądają na większe, okrąglaski, czy anatomy? Ja praktycznie nie widzę różnicy, jedynie z boku (na zdjęciach) czasem okrąglaski bardziej się wybijają "u góry". Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
![]() Napisałam e-mail na adresik co podała mi ZABULKA i taką dostałam odpowiedź na temet moich panienek Czeska wersja děkuji za Váš email. Implantáty Eurosilicone nemají vůbec nic společného s implantáty Poly Implants Prothese (PIP) a nikdy v minulosti neměly. V případě, že máte od svého plastického chirurga pas Eurosilicone, vše je v maximálním pořádku, jelikož etikety v pase jsou evidovány u lékaře a výrobce implantátů. V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte. S přáním pěkného dne a to z tłumacza co mi przesłano na temat moich implantów oczywiście podałam im moje wszystkie wymiary i mam EOROSILICONY ![]() Dziękujemy za e-mail. Eurosilicone Implanty nie mają absolutnie nic wspólnego z implantów Implanty Prothese Poli (PIP) i nigdy w przeszłości. W przypadku gdy masz z tworzyw sztucznych paszport Eurosilicone chirurg, wszystko jest maksymalna wysokość grzywny, ponieważ etykiety są rejestrowane w pasie do lekarza i producenta implantów. Jeśli masz jakiekolwiek pytania prosimy o kontakt. Życzę miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4481 |
Rozeznanie
|
on mi mowil ze moge robic kiedy tylko chce ale ja chyba nie jestem gotowa jeszcze
![]() nie spieszy mi sie ale w tym roku chtba podejde bo czas juz dupsko ruszyc
![]() |
#4482 |
Raczkowanie
|
Pomocy!
![]() jestem nowa na forum, chcialabym wrzucic fotki 'wyjsciowki' ale zupelnie nie wiem jak ![]() to wszystko jeszzce przede mna wiec chcialabym wiedziec jak najwiecej, a wasza pomoc i wsparcie wydaje sie byc niezbedna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki witam serdecznie!!! ja w sobote ide na zabieg!!! juz nie moge sie doczekac!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja tez chcialam male piersi, z "niczego" po dodaniu 305 wyszedl mi calkiem zgrabny biuscik. Na razie nikt sie nie zorientowal, bo chodze w "workach", gorzej bedzie jak sie cieplo zrobi, bo z pewnoscia bede miala wiekszego cycka niz moje B osiagniete push-upami przed op, ale ogolnie mysle, ze da sie lyknac, ze tyle mi urosly np.przez tabletki anty ![]() ![]() Dziewczynki dodalam obiecane foteczki ale: a)moj aparat robi okropne zdjecia i w ogole jakos nie moge zrobic takiego jak bym chciala b)przytylo mi sie strasznie ![]() Ale przynajmniej sa 2 zdjecia (w tym jedno jakies dziwne-rozmazane) i zdjecie miesiecznych blizenek. Zapraszam ![]()
Już są!!! Sebbin 305ml okragle , wysoki profil 105mm, projekcja 52mm ![]() Edytowane przez violinka69 Czas edycji: 2012-01-10 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.drconnall.com/Portals/0/B...ofile_comp.jpg Promien podstawy implantu zalezy od szerokosci twojej klatki piersiowej, wiec tego nie mozesz za bardzo zmieniac bo za waskie zrobia ci szeroka autostrade miedzy piersiami. Wiec jak juz masz okreslona szerokosc, im wiecej mililitrow pojemnosci tym wyzszy musi byc profil, czyli piersi beda wiecej odstawac do przodu od klatki piersiowej (gdzies sie ta pojemnosc musi podziac) Profil wysoki daje efekt push-upu w porownaniu z profilem srednim. Np. dziewczyny z duzymi implantami 500ml i wiecej musza miec bardzo wysoki profil, poniewaz inaczej piersi bylyby za szerokie i wchodzilyby im pod pachy. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 |
Raczkowanie
|
Zwaz wiec na to ze im mniejsze wkladki wezmiesz tym wezsze beda, zebys potem nie narzekala na za duza doline pomiedzy!
ile masz w obwodzie klatki pod piersiami? dziewczyny o podobnym wymiarze powiedza ci jaki maja szeroki implant. Ja mam obwod po zebrach 77cm, szerokosc podstawy mojego implantu 12,7cm. Edytowane przez Foczka 81 Czas edycji: 2012-01-10 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do tych głupot na temat "zapasów" Polaka i oszukiwaniu pacjentek to trudno się nie denerwować... dzisiaj nie zdążyłam zadzwonić w sprawie autentyczności paszportu moich cycuchów ale może jutro zadzwonię dla świętego spokoju ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() dziękuję za dobre słowo ![]() a fotki wrzucę niedługo tylko muszę najpierw zrobić :P ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() a powiedz pisałaś po polsku? a te swoje dane to też podawałaś w mailu ( i jakie dane dokładnie ) czy może dzwoniłaś?
![]() |
#4493 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
300ml maja szerokosc 11,1 cm 375ml maja szerokosc 12 cm Roznica 9mm na implancie, czyli na dwoch 1,8 cm szerzej na srodku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4495 |
Raczkowanie
|
Malinko kochana Pisalam wczoraj,i opaske mam nosic jeszcze tydzien a stanik jeszcze 6 tygodni.Jakis koszmar.Ale jak mus to mus.Ciekawe czy Zabulek,Nitka,Grazia i Horo tak dlugo nosily ten stanik
![]() Jak sie czujesz ogolnie Malinko? Jak Twoje szwy?Zagoily sie? Pozdrawiam Cie i sciskam ![]() Mi sie wydaje ze mamy te same implanty 450 i 500 ![]() ![]() ![]()
#4496 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Polowa dziewczyn niczego takiego nie nosi, a druga polowa dziewczyn ma surowy przykaz ja nosic i nie sciagac. A wszystkim piersi ukladaja sie tak samo, jeszcze zadnej tutaj nie podeszly pod szyje ![]() Stanik pooperacyjny nosza wszystkie, to wiadomo. ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Tym razem obiecuje, dam znac ![]() Najprawdopodobniej na Wielkanoc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Raczkowanie
|
Ale się tłoczno zrobiło, aż miło
![]() Violinko byłam u Ciebie w albumiku, śliczne, takie chcę, rozmiarek perfekt! Gratuluję! Nadinko byłam też u Ciebie, aż nie mogę uwierzyć, że to taka duża wkładka, wyglądają mega naturalnie! ![]() Horo albo któraś inna rozeznana dziewczynka, objaśnijcie mi, czy istnieje różnica między cc a gramami? Gdzieś czytałam, że nie ma, ale Horo piszesz, że gramy to ciut więcej. Z góry dziękuję to mi pomoże w moich dylematach ![]() Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-01-10 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zadomowienie
|
Ponowię moje pytanie, bo wśród tylu postów mogło zginąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.