Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-10, 19:59   #3991
czubasek20
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
No po takim okresie abstynencji, to nic dziwnego
Ja od samego zapachu chyba bym miała zawroty głowy
Nie myślałam że mnie tak wezmie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Niedawno wróciłam

Oczywiście nie dostałam w aptece czopów na kupala ani soli fizjologicznej bo nie mieli!!!!!!
Jeszcze głupie pytanie aptekarki (a ja ją lubiłam ) "jeszcze pani nie urodziła a już kupuje pani paracetamol w czopkach??" nosz kur.wa mieszkam na wsi i tu nie ma nocnych aptek!!!!! a do torunia o 3 w nocy nie będę wyjeżdżać i szukać jak jakaś poje....na czopków 'w razie czego'!!!! Ale mnie denerwuje takie podejście u ludzi A jak samochód będę miała w naprawie to co, czym pojadę?!! Taksówek też tu nie ma! Wnerwiłam się!!!

Dostałam smsa od aga_tki:

"Dziś urodziła się (cc) Aleksandra Ewa. Waży 3150 i ma 55 cm długości"

Gratulujemy córeczki!!!

lecę nadrabiać...

Gratulacje
Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
GRATULACJE WSZYSTKIM NOWYM MAMUSIOM!!!!!!

Ja wyszłam wczoraj ze szpitala Zaczęłam rodzić w 36 tc ale zatrzymali.... Skurcze co 10 min miałam i rozwarcie. Teraz jestem już w bezpiecznym 37 i wszystko może się zdarzyć. Choć dziś znów kłuje mnie bardzo w kroczu i zastanwiam się, czy przypadkiem rozwarcie się nie powiększa. Ale każą czekać na skurcze regularne a mój gin. jest pod tel w razie co.
Duże miałaś rozwarcie? Dobrze że zatrzymali

Cytat:
Napisane przez Lily Rose Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy w tych szpitalach konieczne jest pojawienie się na IP ze skierowaniem??
Ciężko znaleźć konkretne informacje, co należy zabrać do szpitala, bo np. w przypadku Madurowicza strona internetowa jest beznadziejna, a fotki jak z PRL-u
My w sumie nie mamy pomysłu ani zbytniego wyboru, bo dopiero do Łodzi się przeprowadzamy, nie znamy tych szpitali. Teraz zmieniam lekarza, wybraliśmy akurat takiego gina który w Madurowiczu pracuje, więc chyba na ten szpital się zdecydujemy.

Gratuluję kolejnej mamusi dorodnej córuni!!!!

Nie wiem czy trzeba miec skierowanie ale jak jedziesz na IP to raczej nie...
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
gratulacje!

ja tez sie ciesze
chociaz wolałabym zeby cos sie zaczęło ruszac!

no mały leniuszek siedzi mi w brzuchu!

a co do narzuty to mi sie tez podoba

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

a pytanie (bo ja mialam ktg pierwszy raz)

na jakim poziomie odczuwałyscie skurczE?? bo ja tych na 70 nie czułam nawet.. czy ja jakas inna??? tzn jedynie leciutki ból w dole brzucha... ale na prawde lekki
Ja miałam dochodzące do 100 i ich nie czułam

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:05   #3992
pearpearl
Wtajemniczenie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

cholera
jest remis

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
to powiedz, ze kupe byłas

a jak pomyle dwojke (kupe) z dowjka posciela ?

Cytat:
dajesz jedynkę maleńka!!! jedziesz malinaaaaaaaa!
iiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:06   #3993
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Udało mi sie w końcu odciągnąć pokarm
Co prawda za mało zeby mój głodomor się najadł ale i tak jestem dumna.

No a włąśnie, mamuśki które odciągają lub odciągały pokarm, ile jesteście w stanie odciagnąć na raz i ile później śpią wasze maluszki??

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Kasik ja dostałam od położnej maść na brodawki HPA LANOLIN z firmy Lansinoh. Jest w opakowaniu koloru takiego liliowego fioletu, ale jest naprawdę rewelacyjna nic nie boli ani przy karmieniu ani przy odciąganiu laktatorem, możesz kupić w ASDA, BOOTS, aptece, w TESCO pewnie też ją dostaniesz. Polecam
Dzięki
Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
Kasik Nie jestes wyrodna matka! za takie myslenie zaslugujesz tylko na
piersi bola, bo moze nawal pokarmu masz?
jesli chodzi o nakladki- ja mam aventa ale te male. one wystepuja w dwoch rozmiarach, widzialam te normalne to sa mega duze.
Co do smoczkow uspakajaczkow- moja aventa nie chce. jest jakis za duzy, wypluwa go. U nas sprawdzil sie anatomiczny lateksowy z Nuka
Ałć!!!

Magda
nawału pokarmu niestety nie mam wręcz odwrotnie ale jetem dobrej myśli. Trochę ją dokarmiam sztucznym ale w końcu mi się uda
Ja nawet nie wiedziałam ze są rózne rozm. Wysłałam tżta i mi takie przywiózł

Aga_tka gratulacje
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:06   #3994
pearpearl
Wtajemniczenie

tz nie chce juz ze mna rozmawiac

powiedzial, ze sam zdecyduje

ktora ma walek ?

Stary 2012-01-10, 20:10   #3995
eliza1984
Zadomowienie

=pearpeal
Jak dla mnie 2 ,mam z tego samego rodzaju i tez te kolory ,ale ten beż nie jest taki jasny,to zakłamany kolor,jest bardziej taki hmmm złotawy
Cytat:

Ja wyszłam wczoraj ze szpitala Zaczęłam rodzić w 36 tc ale zatrzymali.... Skurcze co 10 min miałam i rozwarcie. Teraz jestem już w bezpiecznym 37 i wszystko może się zdarzyć. Choć dziś znów kłuje mnie bardzo w kroczu i zastanwiam się, czy przypadkiem rozwarcie się nie powiększa. Ale każą czekać na skurcze regularne a mój gin. jest pod tel w razie co.
Dobrze ,że już 37 tydzień masz
Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
A mnie co raz mocniej boli jak na okres
Jak coraz mocniej to pewnie się coś rozkreca
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:10   #3996
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

rozwarcie na 1 cm... ale skurcze na ktg co 10 min. Jedna pielęgniarka pobierała mi krew, druga mierzyła ciśnienie, lekarz już gotowy do cc... Jej to było straszne. Zwłaszcza że to jeszcze nie była pora na Michalinkę.
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:14   #3997
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
bambusek a w Twoim szpitalu ojciec może kangurować?? zawsze to lepiej dla dzidziusia...
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Bambusiek, a maz moze kangurowac w Waszym szpitalu?
A o tym nawet nie pomyślałam
ale powiedziałam mężowi, że jakby co, to dostałby dzieciaczka, a on, że takiego maleństwa to będzie się bał dotykać

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
A ja nie wiem czy Ci zazdrościć czy współczuć. Mi to obojętne czy sn czy cc. W I przypadku ból porodowy - dla mnie b. trudny do przeżycia a w drugim ból poporodowy którego nie znam. Dasz radę tak czy siak

Z. 30.6.14
A. 7.2.17
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:18   #3998
pearpearl
Wtajemniczenie

juz po ptokach
tz zadecyduje
jak bedzie brzydka, bedzie na niego

jeju, jeju
ale sie podjaralam tym glosowaniem
musze ochlonac, bo normlanie Nietoperka zaraz urodze z tych emocji

Bebi, wez 2 nospy i zobacz,czy przejdzie. Jak bedzie sie nasilac to wtedy sie szykuj...

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Eliza, a jestes z niej zadowolona?

Bambusiek, oj tam, oj tam. Taki duzy chlop i sie boi?
Niech on lepiej nie dyskutuje, tylko bierze malego i kanguruje

znowu rymy

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Bambusiek, moj tz codziennie (no, prawie) czyta Nietopkowi bajki i jeszcze do niego zagaduje, opwiada mu/jej, jak mu minal dzien i takie tam, wlasnie po to, aby w razie cesarki on mogl uspokoic dzidzie

Stary 2012-01-10, 20:24   #3999
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Kasik 4 kupy?? moj robi co pampers a czasem jak wstaje zmieniem jest, karmie sprawdzam po karmieniu znowu jest tej nocy od 11 poszlo 7 pampersow
O matko....a ja myslałam ze te 3 to dużo

Cytat:
a ja mam te same smoczki no,ale mam nadzieje, ze nie beda potrzebne
daj znac, jaks ie sprawuja te aventu
jeszcze nie miałam okazji sprawdzić ale dam znać
Cytat:
i wiecej do szczescia i spokoju mi nie potrzeba

i nie miej wyrzutow sumienia, gluptasku
wlasnie bardzo dobrze, jak sie wygadasz, bo wtedy czlowiek poczyta, pozbiera inne doswiadczenia i pozniej juz go nie zaskocza, albo bedzie wiedzial, jak sobei radzic w takich sytuacjach i ze nie jest/byl w tym sam
troche zamotalam,ale mam nadzieje,ze wiesz, o co mi chodzi
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:24   #4000
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
A o tym nawet nie pomyślałam
ale powiedziałam mężowi, że jakby co, to dostałby dzieciaczka, a on, że takiego maleństwa to będzie się bał dotykać
Powiedz mu, że jak dostanie malca na brzuch to będzie musiał go karmić z cyca, bo maluch może szukać sutka... i niech się nie goli! I nie boi!

Dziewczyny dziś odebrałam ciuszki jeszcze od kuzynki i kosmetyki po jej dzidzi (na szczęście nivea) oraz próbki olejku do kąpieli 'mustela'(i jeszcze inne próbki ) tylko data ważności była do 12.2011... wyrzucić?? Albo umyję butelki (50 ml x2 szt) i wleję tam płyn do hig intymnej albo szampon do włosów, co by całych 250 ml nie nosić?

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2012-01-10 o 20:29
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:29   #4001
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Bambusiek, oj tam, oj tam. Taki duzy chlop i sie boi?
Niech on lepiej nie dyskutuje, tylko bierze malego i kanguruje

znowu rymy

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Bambusiek, moj tz codziennie (no, prawie) czyta Nietopkowi bajki i jeszcze do niego zagaduje, opwiada mu/jej, jak mu minal dzien i takie tam, wlasnie po to, aby w razie cesarki on mogl uspokoic dzidzie
Cytat:
Powiedz mu, że jak dostanie malca na brzuch to będzie musiał go karmić z cyca, bo maluch może szukać sutka... i niech się nie goli! I nie boi!
Mój też gada do brzucha albo robi mu pierdziochy

Nie no... pewnie się nie boi, tylko teraz tak go to przeraża...

wczoraj jak jechaliśmy na IP, to bardziej przeżywał niż ja
G. 9.1O.18
Stary 2012-01-10, 20:33   #4002
Lucy1111
Zakorzenienie

zrobiłam zakupy na allegro u rodzyneczki ale się cieszę
kupiłam pościel, smoczki, prześcieradła, pampresy, podkłady, kołderkę i poduszkę ciekawe ile będę czekać

pearl, ja gdyby co byłam za dwójką

ciężaróweczko, za Ciebie i Michalinkę

Chwalę się moim mężem: uraczył mnie dzisiaj czerwoną różą, tak po prostu
....i czekoladą Milka
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:37   #4003
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Mój też gada do brzucha albo robi mu pierdziochy
hehehe
pierdziochy

moj chyba by nie mogl, bo Nietopek jakis zestresowany jest
wiecie, jak on sie trzesie, jak wlaczam suszarke?
albo jak podskakuje, kiedy lezymy sobie i po cichutku cos ogladamy i raptem tz otwiera drzwi do mieszkania
zawsze mam ubaw z niego, ze jest taki boiklepka

Cytat:
Napisane przez Bambusiek
wczoraj jak jechaliśmy na IP, to bardziej przeżywał niż ja
dlatego to my rodzimy

Stary 2012-01-10, 20:37   #4004
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:

Eliza, a jestes z niej zadowolona?
Jestem zadowolona,już zaliczyła 2 pranie i nic się z nia nie stało,nie trzeba prasować,a do tego jak się nią czasami przykryłam bo po południowa drzemka i te sprawy to było pod nią tak miło cieplunio,tylko ten kolor mnie wkurzył bo miał być ładny jasny beż ,a nie jest chociaz wszyscy mówili ,ze przesadzam i jest bardzo ładna,a do poduszek musisz mieć wypełnienie,bo daja bez i teściowa mi uszyła z ....firanek
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:39   #4005
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
rychlo w czas
Cytat:
Napisane przez Lucy
....i czekoladą Milka
ale kochany
dla niego

poka poka posciel

Stary 2012-01-10, 20:46   #4006
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
rychlo w czas
ale kochany
dla niego

poka poka posciel
http://allegro.pl/posciel-3-el-haft-...041308606.html tą beżową wzięłam (w sumie tż decydował, bo ja to pewnie bym różową kupiła)
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:48   #4007
dph
Rozeznanie

Cytat:
Niedawno wróciłam

Oczywiście nie dostałam w aptece czopów na kupala ani soli fizjologicznej bo nie mieli!!!!!!
Jeszcze głupie pytanie aptekarki (a ja ją lubiłam ) "jeszcze pani nie urodziła a już kupuje pani paracetamol w czopkach??" nosz kur.wa mieszkam na wsi i tu nie ma nocnych aptek!!!!! a do torunia o 3 w nocy nie będę wyjeżdżać i szukać jak jakaś poje....na czopków 'w razie czego'!!!! Ale mnie denerwuje takie podejście u ludzi A jak samochód będę miała w naprawie to co, czym pojadę?!! Taksówek też tu nie ma! Wnerwiłam się!!!

Dostałam smsa od aga_tki:

"Dziś urodziła się (cc) Aleksandra Ewa. Waży 3150 i ma 55 cm długości"

Gratulujemy córeczki!!!

lecę nadrabiać...
Gratuluję kolejnej szczęśliwej mamusi

Cytat:

Kurcze trzymaj się tam jeszcze trochę

Pearl ależ emocje mi się 2 najbardziej podoba ale wiem że czas minął

Martuniunia dobrze że Wam się nic poważnego nie stało.
Stary 2012-01-10, 20:51   #4008
Blanszor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Udało mi sie w końcu odciągnąć pokarm
Co prawda za mało zeby mój głodomor się najadł ale i tak jestem dumna.

No a włąśnie, mamuśki które odciągają lub odciągały pokarm, ile jesteście w stanie odciagnąć na raz i ile później śpią wasze maluszki??

Kasikzaki bądź twarda z odciąganiem ja urodziłam przez cc we wtorek rano a cokolwiek do ściągania pojawiło się dopiero w niedziele wieczorem. Od tego momentu ściągam laktatorem ręcznym Aventu z każdego cyca po 30-40ml. Także na jedno jedzonko Alana. Mały budzi się na karmienie co ok 4h, czasem 5h. Jak dziś mu próbowałam wcisnąć cyca to patrzył na mnie jak na niemormalną więc już chyba odpuszczam i będę ściągać jedzonko i dawać mu w butli. Dziś udało mi się nadprogramowo do pojemniczka do lodówki ściągnać 100 ml. Chcę zrobić mały zapas na "w razie czegoś".

Gratulacje dla kolejnych mamuś
Blanszor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:51   #4009
MMONIKA9
Wtajemniczenie

ahhh a zapomniałam sie pochwalić ze byliśmy dzis z tż w urzędzie po akt urodzenia naszego Michasia i pani odrazu pytała tż czy uznaje to dziecko i daje mu swoje nazwisko tż oczywiście potwierdził i tak Michaś ma już nazwisko taty i meldunek na adres tatusia bo myślałam że będziemy musieli to jeszcze dodatkowo tu na gminie to załatwiać tak wiec tylko nam został pesel do odebrania za 3 tyg i becikowe i to wsio
Stary 2012-01-10, 20:56   #4010
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Jestem zadowolona,już zaliczyła 2 pranie i nic się z nia nie stało,nie trzeba prasować,a do tego jak się nią czasami przykryłam bo po południowa drzemka i te sprawy to było pod nią tak miło cieplunio,tylko ten kolor mnie wkurzył bo miał być ładny jasny beż ,a nie jest chociaz wszyscy mówili ,ze przesadzam i jest bardzo ładna,a do poduszek musisz mieć wypełnienie,bo daja bez i teściowa mi uszyła z ....firanek
w sumie to teraz nawet nie wiem, jaka bedziemy mieli, bo tz nie chce mi powiedziec, zebym mu nie macila

to super,ze dobrze sie sprawuje
a podusie mam - akurat dwa 4ox40 jaski

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
Pearl ależ emocje mi się 2 najbardziej podoba ale wiem że czas minął
uffff, emocje byly nie lada

wlasnie zadzwonil,ze daje mi ostatnia szanse

Cytat:
Napisane przez Blanszor Pokaż wiadomość
Mały budzi się na karmienie co ok 4h, czasem 5h. Jak dziś mu próbowałam wcisnąć cyca to patrzył na mnie jak na niemormalną więc już chyba odpuszczam i będę ściągać jedzonko i dawać mu w butli. Dziś udało mi się nadprogramowo do pojemniczka do lodówki ściągnać 100 ml. Chcę zrobić mały zapas na "w razie czegoś".

juz sobie wyobrazam taka zdziwiona mala niunie

Stary 2012-01-10, 20:57   #4011
Oluska1988
Raczkowanie

Pearl mi też się 2 najbardziej podoba
Oluska1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 21:00   #4012
*Agatek*
Zakorzenienie

no i nikt mi nie odpisał...

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 21:01   #4013
pearpearl
Wtajemniczenie

Mam ostatnia sznase na decyzje i takie do wyboru:
od lewej kolejno 1, 2, 3, ...

zaczynamy glosowanie
czas start
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23.jpg (77,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (66,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (59,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 40.jpg (56,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 47.jpg (58,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f.jpg (73,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l.jpg (69,6 KB, 9 załadowań)

Stary 2012-01-10, 21:02   #4014
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
no i nikt mi nie odpisał...

Agatek, bo ja w ferworze wybierania narzuty nie bardzo zczailam, o co Ci chodzi z tymi butelkami, plynami i przelewaniem?

Lucy, jaka piekna ta posciel !!! i bezowa najladniejsza, tz ma gust

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2012-01-10 o 21:04
Stary 2012-01-10, 21:05   #4015
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe
pierdziochy

moj chyba by nie mogl, bo Nietopek jakis zestresowany jest
wiecie, jak on sie trzesie, jak wlaczam suszarke?
albo jak podskakuje, kiedy lezymy sobie i po cichutku cos ogladamy i raptem tz otwiera drzwi do mieszkania
zawsze mam ubaw z niego, ze jest taki boiklepka

dlatego to my rodzimy
Mój reaguje kopniakami na mikser i odkurzacz

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
ahhh a zapomniałam sie pochwalić ze byliśmy dzis z tż w urzędzie po akt urodzenia naszego Michasia i pani odrazu pytała tż czy uznaje to dziecko i daje mu swoje nazwisko tż oczywiście potwierdził i tak Michaś ma już nazwisko taty i meldunek na adres tatusia bo myślałam że będziemy musieli to jeszcze dodatkowo tu na gminie to załatwiać tak wiec tylko nam został pesel do odebrania za 3 tyg i becikowe i to wsio

Cytat:
Dziewczyny dziś odebrałam ciuszki jeszcze od kuzynki i kosmetyki po jej dzidzi (na szczęście nivea) oraz próbki olejku do kąpieli 'mustela'(i jeszcze inne próbki ) tylko data ważności była do 12.2011... wyrzucić?? Albo umyję butelki (50 ml x2 szt) i wleję tam płyn do hig intymnej albo szampon do włosów, co by całych 250 ml nie nosić?
iiii tam tylko kilka dni, to bym zużyła

Cytat:

zaczynamy glosowanie
czas start
5
_________________________ _
Młody mi cały czas girki wypycha w bok, a wczoraj chyba z godzinę trzymałam się za żebro, bo z uporem próbował załadować tam kolanko
G. 9.1O.18
Stary 2012-01-10, 21:09   #4016
Oluska1988
Raczkowanie

6
Oluska1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 21:09   #4017
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
To super, że już wszystko załatwione
Cytat:

zaczynamy glosowanie
czas start
Dla mnie 2 i 5

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 21:09   #4018
Mijus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
zrobiłam zakupy na allegro u rodzyneczki ale się cieszę
kupiłam pościel, smoczki, prześcieradła, pampresy, podkłady, kołderkę i poduszkę ciekawe ile będę czekać

ciężaróweczko, za Ciebie i Michalinkę

....i czekoladą Milka

Gratki za zakupy
No a mąż...fiu fiu

Pearl - głosuje na nr 2
Stary 2012-01-10, 21:11   #4019
faellivrin
Raczkowanie

Pearl - 3
faellivrin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-10, 21:11   #4020
miniusia91
Raczkowanie

GG do miniusia91

hej hej hej!!! jestem, cała i zdrowa i jeszcze razem jestemy w jednym ciele wiec niestety nic sie jeszcze nie zadziało... bylam dzisiaj u lekarza i cos ktg srednio wyszlo wiec musialam miec przeplywy jeszcze. widzialam dzidziolke moja sliczna ... wazy ponad 3100 . jeszcze tydzien do terminu. Lekarz, zdzierca kasy jeszcze jedna mi wizyte wyznaczyl na sobote, przy czym zaznaczyl ze za pol ceny... ohh "jak sie ciesze" (ironia)... No i w poniedziałek najpóźniej we wtorek już będę w szpitalu. W sobote dostane skierowanko... No to by było na tyle... Poza tym nic sie nie dzieje... Ehh... CZEKAM CZEKAM I CZEKAM! mam nadzieje ze malutka ksieżniczka zrobi mu na złość i bedziemy musieli jechac do szpitala przed sobotą;P zeby ominac ta wizyte juz;D

a teraz z innej beczki, moze ktoras z was wie, bo nasunelo mi sie takie pytanie, a jak bylam u lekarza to jeszcze nie pomyslalam o tym. nie chce rodzic sama, chce by maz byl przy mnie, z reszta tak samo i on chce byc, czy jesli dajmy na to bede juz w szpitalu i zaczna mi sie skurcze a bedzie to o 1 czy 2 czy 3 w nocy to czy maz bedzie mogl wejsc do szpitala? bo chyba szpitale nie sa czynne cala dobe i drzwi sa zamykane? ja juz nie wiem jak to jest!!!
miniusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości