|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Chatka Chatka! Jestes? Sprawe mam do Ciebie
![]() ech, to może jutro Cię złapię na wizażu ![]() Teraz mykam spać ![]() Dobranoc!
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-01-11 o 01:05 |
|
|
|
#3992 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Hej dziewczyny
probuje dołoczyć do Waszej dyskusji ale macie niesamowite tempo Chciałam Was spytać o Wasze opinie na temat naszych pomysłow na ślub; 1 suknia która wybrałam to Agnes 10750 kolorem przewodnim na weselu będzie kolor zielony i dlatego chciałabym do sukni zielone buty ale podejrzewam że ni jak niebęda mi pasowy więc wybiore jakies jasne lub białe.. bukiet wybieram kolorowy z przewagą zieleni http://www.w-spodnicy.pl/Galeria/Gal...e-galeria.html, coś podobnego napewno będzie okrągły i kolorowy i ślicznie pachnący mieszanką kwiatów2 Nasze pomysły na ślub to napewno nietypowa ksiega gości w formie obrazu który pózniej wyladuje na ścianie na środku tego 'obrazu' będzie nasze zdjecie. Cosik podobnego jak w załaczniku3 Na stoliku gdzi to będzie stało będą również śmieszne maski których będzie sobie można sobie cyknąć fotkę ![]() http://robimysluby.blog.pl/karolina-...ski,15071869,n jak również wachlarze dla tych którzy się umęczyli przy tańcu.. 4 będzie również ramka z załaczonym zdjęciem wyznaczająca miejsce dla palacych 5 znalazłam też fajny wstęp do nagrania weselnego http://www.filmy-wesele.pl/filmowani...now_z1813.html może uda się coś podobnego do wody na sesji wchodzimy napewno! 6 zastanawiamy sie tylko z prezentem dla rodziców ponieważ nasz ślub przypada na dzień mamy i piosenka na wspólny taniec http://www.youtube.com/watch?v=Yek-JTESJE0 ale jaki prezent może fotoramke z wgranymi juz zdjeciami? Dziekuje to narazie wszystko bardzo bym chciała znać wasze opinie pozdrawiam
|
|
|
|
#3993 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
To naprawdę już tylko 200 dni???
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a widać, że właściciel się stara, żeby było coraz lepiej ![]() Cytat:
Z tego co pamiętam, to dawno temu chyba nawet to ja nie mogłam sobie przypomnieć słowa "jubiler" i ciągle nachalnie mi się cisnęło słowo guliwer, napisałam Dziewczynom i tak już zostało ![]() Swoją drogą jedziemy teraz 21go do Tomaszowa i aż mnie świerzbi, żeby się wybrać do naszego wybranego guliwera i zamówić obrączki Ale TŻ dalej próbuje zrzucić kilogramy, więc chyba jeszcze nie ma co, bo pewnie trzeba by było potem zmniejszać... Ale chyba i tak weźmiemy swoje złoto i pójdziemy sprawdzić, na ile je nam wyceni Zawsze będzie coś do przodu ![]() I jak spotkanie? Doszłyście do porozumienia? A butki super! Da się w nich chodzić? ![]() Cytat:
A kominek to już w ogóle klimacior na maksiora! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ramka za zdjęcia to tylko jeśli wiesz, że Rodzice będą jej używać, Bo inaczej taka ciemna nie będzie dobrze wyglądać. Co do księgi gości też fajny pomysł, sama planuję niestandardowe rozwiązania, więc takie jak Twoje do mnie przemawia ![]() Nie wiem tylko, dlaczego zielone buty mają nie pasować? Zielone dekoracje wyglądają super: http://inspiracje_slubne.mblog.pl/2011,7,archiwum.html sama planuję kolorystykę zielono-niebieską i co prawda buty i szarfę po wielu miesiącach wahania i niezdecydowania będę miała niebieskie, ale nad zielonymi bardzo intensywnie się zastanawiałam ![]() Paulinka i gosza, fantastycznie wieści! Świetnie, że powoli sobie urządzacie goszu, strasznie jestem ciekawa tego Waszego łoża, może byś wrzuciła jakieś fotki? kindzia i MagdziaS, współczuję Wam choroby... Zdrowiejcie szybciutko! audrey, witaj Ale powiem Ci, że wcale nie narzekam, bo Madonna to naprawdę świetny salon, a suknia jest megawygodna, nie ma koła i czuję się w niej cudnie ![]() A salę masz przepiękną Mieszkać będziemy tu, gdzie teraz czyli w mieszkaniu, które TŻ kupił zanim mnie poznał i teraz je spłacamy.. oczywiście dotąd, dopóki nie będziemy mogli sobie pozwolić na wypad z miasta, bo wtedy kupujemy kawał ziemi i budujemy wymarzony dom z wielkim ogrodem!adoosienka, Twoja sala też piękna! a apartamenty iście królewskie ![]() niuto, szczerze, że to ja bym ich olała. Wyraźnie nie chcą wyjść na przeciw klientowi, poszukałabym podobnych zaproszeń u innego sprzedawcy. Czarnooka Paula, gratuluję oprawy muzycznej! kilianna - loooooooooooooooooooooooo oooool Twoja sąsiadka jest normalnie moim miszczem Naprawdę zapewnia nam rozrywkę w każdym możliwym wymiarze ![]() madzia, gratulejszyn! to teraz już możesz śmigać po mieście ![]() Lubcia, gratuluję zakupów! Ja też muszę pomyśleć o jakichś gaciorkach i pończoszkach ślubnych Nosicie może te bezszwowe gateczki? Wygodne są? Bo chętnie bym sobie takie wypróbowała, ale nie wiem, czy warto ![]() Paulinka, ciekawa koncepcja z tym szarym i turkusem... Sama nie wiem, jakby to wyglądało, wydaje mi się, że ładnie by się te kolory zgrywały ze sobą Nie wiem tylko, czy nie byłoby wrażenia takiego trochę betonu szarego zimnego. melody, parę godzin nadrabiałam i dopiero teraz skończyłam dajesz na priv, jak coś ![]() ladystar, kieca piękna! Ale mówisz, że mało wygodna? malwus, mi też możesz podesłać nazwiska jeśli jeszcze potrzebujesz. Kessi, fantastyczna wiadomość!!!!!!! Super, że u TŻta się udało, jak na Waszym miejscu to juz bym nawet nie chciała u Ciebie w parafii brać tego ślubu! Bo to chamstwo w czystej postaci. Seagirl, kochana, współczuję dołka Mam nadzieję, że szybko minie i do dnia ślubu już będziesz radosna jak skowronek ![]() Owoce i napoje mamy w cenie sali. Dokupić musimy alkohol (nie wiem, jak z szampanem, musimy dopytać) i ciasta.
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2012-01-11 o 02:02 |
|||||||
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry że niby ja dziś z rana pierwsza
![]() Kurcze za wcześnie przyjechałam na uczelnie i teść siedzę tak sama bu
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać
ostatnio mam tyle pracy że nie mam czasu Was nadrobić a co dopiero coś pisać no i oczywiście sprawy ślubne poszły w kąt ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ wcisnął kartony pod biurko ![]() choroby ciąg dalszy a na L-4 nie mogę iść
|
|
#3997 |
|
Zadomowienie
|
A ja wczoraj byłam przymierzyć kilka sukni na Kijowskiej, tak jak wcześniej o tym wspominałam, bardzo się denerwowałam, że nic nie znajdę. Pojechałam z koleżanką i bardzo śmieszna przygoda z tego się zrobiła, ponieważ okazało się, że na Kijowskiej w bloku są 4 salony sukien ślubnych, ja weszłam do tego, w którym myślałam, że jestem umówiona, wchodząc zobaczyłam jak dziewczyna mierzy suknię i od razu oczka mi się zaświeciły i szepnęłam WOW. Ja jednak miałam do mierzenia inne modele w kształcie litery A. Przymierzyłam pierwszą i się jeszcze bardziej załamałam, bo to kompletnie nie było to, wyglądałam w Niej jak w worku na kartofle albo gorzej. I już chciałam się zabierać, kiedy moja koleżanka zarządziła założenie tej sukni na którą zareagowałam entuzjastycznie....i słuchajcie przymierzyłam....i BAJKA!!!!Po prostu rewelacyjnie się w NIEJ CZUŁAM!!!! Wszyscy będący w sklepie powiedzieli, że do mnie pasuje a ja czułam się w NIEJ taka leciutka, poza tym zasłania wszystkie moje mankamenty. JEJ.....a jak wróciłam do domu to nawet do treściowej zadzwoniłam by się pochwalić, że chyba znalazłam. A w soboty miałam na targi jechać, i chyba pojadę i jeszcze raz do tego salonu by przymierzyć suknię.
|
|
|
|
#3998 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyzby wlasciciele sali nie chcieli sie dac przekupic na wynajecie jej sali w Twoim terminie wzamian za jajka? ![]() Super! Zapisuje sobie Jeszcze ciagle nie wiem jaka fryzurke zapodac...Cytat:
|
||
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ale u mnie dzisiaj deszczowo i pochmurno jest
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dzisiaj równo 7 miesiecy do ślubu
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
któraś z Was pytala czy buty wygodne: tak wygodne tylko ja mam mega wąską pięte i mi klapia musze kupic zapiętkico do wizyty u krawcowej wyddaje sie byc kompetentna powiedziala mi za szycie 800 zł
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4003 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo mi się podoba!Cytat:
w ogóle to dzień dobry wszystkim !! nie spałam w nocy z powodu bólu zęba, muszę zadzwonić i umówić się na przegląd chyba 8ka się zepsuła...miłego dnia!
|
|
#4004 |
|
Zadomowienie
|
Z 8 radzę uważać miałam 4 i wszystkie do usunięcia, dwie do wycięcia- chirurgicznego. Ale poradziłam sobie z tym, teraz nie mam już żadnej i na starość nie wiem, czym będę gryzła :P
Rzeczywiście, może trochę mi skraca szyję, niestety nie mogę mieć odsłoniętego dekoltu a tym bardziej w serduszko, ponieważ ta koronka zasłania mi bardzo wystające kości a oprócz tego powoduje, że czuję się komfortowo, bo wiem, że nic mi się nie przesunie i nie opadnie etc. W moim wypadku na dekolt sobie nie pozwolę bo bym nerwowo nie wyrobiła :P |
|
|
|
#4005 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe ja też mam wystające kości, ale w sumie jakoś przestałam się tym przejmować, taka moja uroda.
Jedną 8 już mam po chirurgicznym usunięciu bo wyszła do połowy i ciągle był stan zapalny wokół niej. Teraz z tej samej strony mam 8 na górze, dzięki Bogu już wyszła cała, więc rwanie będzie zwykłe, bez piłowania kości! prawa strona dopiero idzie więc wszystko przede mna ;P
|
#4006 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i nie żałuję, bo mi się w policzki wciskały. Natomiast dolne bardzo długo wchodziły i po założeniu aparatu całkowicie wyszły. Myślałam, że będę musiała je usuwać (ze względu na brak miejsca), ale lekarka powiedziała, że nie widzi takiej potrzeby. Dlatego też nie będę ich wyrywać, ale wyleczę i niech sobie tam siedzą ![]() Co do spraw ślubnych... TŻ kupił sobie koszulę i spinki. Jesteśmy na etapie wyboru garnituru (niestety trudno coś znaleźć) oraz poszukujemy jednolitego gładkiego krawata i musze Wam napisać, że nie jest to proste zadanie....
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko czy to Ona?
Bo to jedyna z falbankami ze strony madonny co mi się skojarzyła z Twoja sukienką. A niestety nie ma możliwości powiększyć zdjęcia...
|
#4008 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki
ja tylko wpadłam żeby się z Wami przywitać w ten ponury dzień ![]() staram się Was nadrobić ale nie daje rady... nie mogę się przez to dołączyć do tego dyskusji, bo nie jestem na bieżąco.... Normalnie zapomniałam że Wy takie płodne jesteście
|
|
|
|
#4009 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mimo ze sa bardzo proste ![]() Cytat:
a tam gdzie chodziłam na podciecie nie chce bo ostatnio pani ułoyła mi włosy ze maskara... ide za tydzień na fryzure próbna.... zobaczymy czy bedzie oki Cytat:
![]() Cytat:
ale dobrze i abrzdo sie ciesze ze Ty na tym wyszłaś barzdo dobrze oooo ja też chce taki bardzo delikatny barzdo mi sie podoba szczególnie ten drugi ![]() Cytat:
Cytat:
śliczne Cytat:
ale idź jak najszybciej bo z tym nie mozna zwlekac za długo po z atym jak juz słysze jak fryzjer mówi a to nie a tego nei polecam bo sa zniszczone... to mnei szlag trafia i juz wiem ze do końca moge watpić w umiejetnosci dobry fryzjer nie zepsuje włosów dobry fryzjer uzywa dobrych sparwzdonych specyfików po farbowaniu u dobrego fryzjera nie amsz siana na głwoie - niestety u mnie sa fryzjerzy którzy potrafia farbować TYLKO na blond - jesli musi zafarbowac na ciemno to: 1. dodje jakies zbede refleksy mimo ze sie nie zgdazam - najczesciej czerwony dodaja do ciemnej farby - 2. uzywaja farb które zmyja sie po miesiacu i tak tracisz 120-150 zł za farboanie szjasem a jesli sie boisz użyj szmponetek które trzymaja sie akutrat przez miesiac - wiec mozesz sama zrobic experyment
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-01-11 o 10:17 |
|||||||
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Orientuje się może któraś z Was jak stoi cenowo wódka Stock?
|
#4011 |
|
Zadomowienie
|
na szczeście temat alkoholowy za mna
a próbowałaś wpisać w google?
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
\to znaczy wicie jak to pisze w google. Cenowy zakres to od 18- 23 ? jakoś tak kiedyś mi to wyskakiwało.. A pytam bo może któraś z Was przy okazji widziała gdzieś w hurtowni.
Jak się okazało raczej nie będziemy miec tej wódki od tego kuzyna TZ co odwołał wesele A ja też nie będę żebrać o tę jego wódkę i ciągle pytać co i jak... Moze sobie ją chce trzymać do nastepnego wesele dlatego już chce sama coś znaleźć i mieć z głowy a nie czekać aż w koncu Szanowny kuzyn coś powie.
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
rozbieżność cenowa jest spora od 17,50 zł do 21,50 za 0,5
wczoraj sama z ciekawości sprawdzałam w sklepach
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli nie jest tak zle, ale właśnie rozbieżność jest...
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My po slubie bedziemy mieszkac u mnie, mamy jedno pietro, juz zrobilam sobie aneks kuchenny i inne niezbedne pomieszczenia ale wszystko w miare najnizszym kosztem bo zaraz po slubie rozpoczynamy budowe domku
|
|
#4016 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
coś Ty nie odsprzeda Wam w końcu?? ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
najlepiej jasnych ja bym za bardzo czuła sie przygnieciona takimi barwami - ale każdemu cos inengo się podoba - to tylko moja opinia
|
|
#4017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a tak w ogóle to witam się z wami cos mi wizaż dzisiaj muli
|
|
#4018 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kompletnie nie wiem gdzie będziemy szukać garniaka dla mojego przystojniaka u nas jest fabryka vistuli i można taniej kupić wszystko, więc może się pofatygujemy..Cytat:
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na razie nie mam pojecia jaki salon ja bym chciala, klientom doradzam na codzien, a samej sobie jest ciezko wiem tylko jakie odczucia chcialabym miec w danych pomieszczenaich np. w salonie rzeczywiscie chcialabym zeby to bylo miejsce raczej spokojne, moze cos w odcieniach cappucino i bieli... albo wyłącznie bieli...
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już sama nie wiem bo mój TŻ zaczyna coś kręcić
![]() od początku mówił że to ten kuzyn zaproponował mu odkupienie alko i serio wierzyłam że tak jest, bo były argumenty że nie ma gdzie tego trzymać i nie jest mu teraz to potrzebne.. Oczywiście temat już ciągnie się od miesiąca ale Mój Kochany TZ nie ma wiecznie czasu przejść się 100m do kuzyna i zapytać za ile konkretnie chce sprzedać i ustalić wszystko. A wczoraj wyszło na to że kuzyn nic mu nie proponował i że On pytał o tę wódkę (tak jakby Nawet chciałam to zrobić dla tego kuzyna bo przykro mi było że to całe wesele mu nie wypaliło i że poważnie nie ma co z tą wódką robić) Oczywiście TZ dostał opieprz niemała i jeszcze zaczął zwalać na mnie że wydziwiam, że co to za różnica kiedy kupimy wódkę i takie tam ![]() Staneło na tym że dzisiaj ma zapytać kuzyna smsem "gdzie i za ile kupił wódkę" jeśli ten sam nie wspomni czy nie chcemy od niego to mam to już gdzieś.. Od razu wiedziałam ze takie układy nie wyjdą Nam na dobre
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

więc wybiore jakies jasne lub białe.. bukiet wybieram kolorowy z przewagą zieleni 

Zawsze będzie coś do przodu
Ale powiem Ci, że wcale nie narzekam, bo Madonna to naprawdę świetny salon, a suknia jest megawygodna, nie ma koła i czuję się w niej cudnie
Mam nadzieję, że szybko minie i do dnia ślubu już będziesz radosna jak skowronek 
no i oczywiście sprawy ślubne poszły w kąt 
jaką wódkę kupiliście i za ile?
TŻ wcisnął kartony pod biurko
a na L-4 nie mogę iść 

A ja też nie będę żebrać o tę jego wódkę i ciągle pytać co i jak... Moze sobie ją chce trzymać do nastepnego wesele
dlatego już chce sama coś znaleźć i mieć z głowy a nie czekać aż w koncu Szanowny kuzyn coś powie.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

u nas jest fabryka vistuli i można taniej kupić wszystko, więc może się pofatygujemy..