|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
i już po. następny termin - 16-go.
![]() jobla dostanę za tydzień a nie pracę... ![]() ![]() idę do wyrka, plaster przyklejony, łeb boli, pachnę eukaliptusem i ziółkami jak koala i zachciało mi się spać od tego zapachu ![]() i ogólnie to mam dzisiejszego dnia dosyć. dosyć nerwów dosyć patrzenia w monitor dosyć czytania w kółko tego samego i łapania się na tępym patrzeniu w tekst i w zegarek. muszę sobie zrobić formatowanie mózgu. kto mi kupi skrzynkę desperadosa? ![]()
#4172 | ||
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Wtajemniczenie
|
Witam, u mnie nadal dolina, wypłata ta sama co w zeszlym miesiący podwyżka będzie od lutego dopiero.
Po za tym z Tżta pracy cicho sza, nikt nic nie wie, a ja już po nocach nie śpie myślac z czego będziemy żyć. Samochód jeszcze nie jest oddany do mechanika bo czekamy az Tz kase za fuche dostanie. Wogole 3 moje najlepsze koleżanki z pracy dzisiaj zwolnili no i pokłócilam się z moim handlowcem. Teraz sie boje, że powie szefowej, że jużnie chce ze mna pracowac i mnie zwolnią. Mało tego ktoś w nocy stuknął auto brata Tżta które stało pod domem. Jest zbity klosz od lampy i wgniecenie, a po sprawcy zostal tylko niebieski lakier. Po prostu dolina na maxa, koszmarny dzien dzisiaj miałam, nerwy mnie szarpia z tą Tżta pracą. Tylko skoro on ma normalna umowę o prace na kilka lat to chyba nie mogą ot tak go posłać na bezpłatny postój i czekac nie wiadomo na co. A jeżeli chca go zwolnic to musza jakies wypowiedzenie przeciez dać . Dla mnie to jest czeski film i szczerze nie chciala bym pracowac u prywaciarza, wolę większe firmy. No i bylam oddać dzisiaj klucze do salonu bo juz tam chyba nie pojde, wkurzają mnie już te kobiety bo myślą że bede na każde ich zawolanie w salonie a przeciez ja mam inna prace na caly etat. Koniec moich żali Dobranoc
#4174 |
Zakorzenienie
|
effie same nieszczęścia
![]() ![]() Mam nadzieję, że luty dla Ciebie będzie lepszy i dla mnie też, bo póki co nie wygląda nasza sytuacja dobrze ![]() Załamuję ręce, bo najbliższy miesiąc jest chyba najgorszym miesiącem w naszej kadencji i jesteśmy pod murem ![]()
![]() |
#4175 |
Zakorzenienie
|
Effie mam nadzieję że wszystko się powyjaśnia i jakoś ułoży
![]() Irenka super że jest lepiej ![]() Ja pedantką nie jestem, ale też nie lubię bałaganu. Myślę że mieszczę się w normie ![]() Po pracy i obiedzie zabrałam się za porządki i pranie. Z rozpędu zrobiłam tez obiad na jutro ![]() W weekend planuję kino mam nadzieję że wypali ![]() Uciekam do łóżka, wygrzać się i poczytać książkę. Ciekawe po ilu stronach tym razem padnę ![]()
#4176 |
Zakorzenienie
|
nadia dzieki
mysle ze te syfy z pracy co tam czasem jem + gazowane duzo robia swojego ![]() czas na zmiany |
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Wtajemniczenie
|
no u nas tyczeń miałbyć ostatnim złym miesiącem, ale skoro Tz nie pracuje narazie to i luty taki bedzie a dalej nie wiem.
A juz było wszystko dobrze, oboje mieliśmy dobrą prace, kupiliśmy auto, a tu jak zawsze w du*ę się wszystko wali.
#4178 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez styczen okropny
jeszcze tak zrabanego stycznia nie mialam niech juz bedzie wiosna |
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() irenka ja też czekam na wiosnę jak na zbawienie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Padam. Do ![]() ![]() Effie, ![]() Golden, ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Mój humor wrócił na swoje miejsce ![]() Muszę jeszcze odpisać na ważnego maila i zdecydować się co na obiad ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
witam i ja
![]() co do obiadu to ja zrobię albo naleśniki albo placki ziemniaczane dziś, bo nie chcę nic na dziś dokupować, a akurat te składniki mam ![]() teraz kawka ![]() Może dalsze ogarnięcie zrobię, ale nie wiem, zależy, czy motywację będę mieć. Najważniejsze, że w miarę czysto jest ![]()
![]() |
#4183 | |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Ja ostatnio mam dzień świstaka ![]() ![]() Co to za pyszną kawusię masz? ![]() Mój Tż ostatnio ma fazę na szlifowanie języka . Cały dzień do mnie gada po angielsku ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4184 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzień dobry Ja znowu na uczelni potem do pracy i do nauki i tak w kółko już zmęczona tym jestem ![]() Wczoraj byłam na basenie ponad 2h i sie byczylam w jazzuzi bo pływać zbytnio mi sie nie chcialo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Zakorzenienie
|
nurek jasne jesc trzeba a rachunki sie same nie poplaca a ta s***
![]() ok styczen jakos przezyje ale niechze to babsko da jakies normalniejsze godziny potem ok nie wymagam takich samych jak w lato bo wiadomo ze tak nie bedzie ale od marca zazwyczaj luty -marzec sie poprawia obym tylko miala w miare aby przezyc jakos po tym tyg co mi dala ,,urlop' btw. od wszystkich tu w IE slysze ze urlopem tego nie powinna nazywac i dac papier do socjala ale to juz inna historia od rana mecze sie z @ Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-01-11 o 10:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 |
Zakorzenienie
|
Zdałam wczorajszy egzamin na 4,5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | ||||
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]() Te kremy drogeryjne tylko są na silikonach i udają wygładzenie, lepiej kupić żel hialuronowy za 60 ml dałam niecałe 8 zł i jakiś olejek do tego wcierać też poniżej 10 zł można mały kupić z ogórecznika np, na pewno więcej to da niż krem A po tym żelu cera cudowna w dotyku ![]() A ja niestety mam kreski na czole mimo 22 lat (stresów za dużo) tzn nie widać ich cały czas tylko jak np nie wyśpię się albo jestem mega zmęczona, ale i tak za wcześnie ![]() serum z witaminą c mam z flavo-c, tam jest właśnie lewoskrętna z tego co czytałam a i retin jest w planach na później ---- A łatwo się przenieść z tą specjalizacją czy to nie taka łatwa sprawa? ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Ja akurat teraz nie korzystam z niego bo myję metodą ocm, ale gdyby nie to bym używała. I krem do rąk z masłem shea i olejkiem kokosowym, w zielonej tubce. Super do rąk, dodaję go też do masek do włosów. Kosztuje mniej niż 3 zł. ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale dzięki za przypomnienie Akurat ze 2 dni przed ostatnim odcinkiem oglądałam prywatną praktykę i tam właśnie wpadli do seetle grace i widziałam bailey itd i dopiero mnie tęsknota za serialem złapała ![]() Szczególnie, że 7 sezonów hurtem obejrzałam bez czekania na nowe odcinki, to teraz tym mi ciężej. Mam nadzieję, że to nie ostatni sezon.
![]() |
#4188 |
Zakorzenienie
|
nurku gratuluję zaliczenia
![]() Ja właśnie skończyłam sprzątać łazienkę i błyszczy ![]() ![]() Prócz tego posegregowałam kolczyki, bo przez to, że małe pudełko na nie mam, wiecznie mi się plączą ![]() Kiedyś bym taki kuferek chciała do biżu ![]() ![]() Posiedzę chwilę, wypiję kawkę ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-11 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Zadomowienie
|
Bry
![]() Ale mnie tu dawno nie było. Nie będziecie mnie chyba bić co? ![]() ![]()
#4190 |
Zakorzenienie
|
Osiak fajnie, że jesteś
![]() Nie bijemy, zapraszamy ponownie ![]() ![]() ale masz fajne przepisy na blogu ![]() Ja dopiję kawę i biorę się dalej za robotę póki powera mam ![]() Jak usiądę na dłużej niż 15 minut to już koniec jest ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-11 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Wtajemniczenie
|
jestem i ja.
odespałam, odsiedziałam na wizażu swoje, zmarzły mi nóżki bo bez skarpetek siedzę, a że pora sprzyjająca to krążę myślami wkoło obiadu. spaghetti będzie ze świderkami ![]() ![]() Kobieta - na razie się w składy nie wczuwam ![]() ![]() Nurek gratulacje za egzamin ![]() ![]() Osiak - nie wiem czy nie będę ![]() ![]() ![]() ![]() Lilik wpadnij do mnie z tą kawką ![]() ![]()
#4192 |
Zakorzenienie
|
czyżby Ci się skończyła
![]() chętnie się podzielę kawusią ![]() ![]() Osiak golden dobrze mówi, raport musi być ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4193 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ale pomiędzy amerykańskim a ang akcentem to przepaść jest, oglądałam jakiś czas temu sekretny dziennik call girl i aż się dziwnie słuchało, bo to ang serial (sezon to 8 odcinków po 20 parę min, bardzo dużo ![]() A ja stwierdzam, że seriale też pomagają w przypominaniu sobie języka, szczególnie codziennych zwrotów, ostatnio dużo oglądałam i przydało się np na zagranicznym wyjeździe, dużo szybciej się umiałam dogadać, im więcej jakiegokolwiek kontaktu z językiem tym lepiej. ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() a ile masz wzrostu? ja się ważyć nigdy nie ważę, patrzę po wyglądzie i wymiarach, to się bardziej dla mnie liczy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4194 |
Wtajemniczenie
|
kawę mam ale pomarudziłabym komuś
![]() ![]() plaster chyba działa, (wygrzanie barku termoforem wcześniej chyba też coś dało) bo w końcu nie boli, ale zapach upajający ![]() ![]() z dziwnych rzeczy - leżymy wczoraj w łóżku, oglądamy film, cisza spokój i nagle z niczego jemioła podwieszona do żyrandola zaczęła się bardzo mocno na boki bujać i za chwilę sama stanęła ![]() ![]()
#4195 |
Zakorzenienie
|
golden ja bym na zawał zeszła. Ostatnio śpię, a tu taki huk w kuchni, później znowu, jakby coś spadło
![]() ![]() Aż się przestraszyłam ![]() ![]() Ja też bym pomarudziła komuś, także zapraszam ![]() ![]() Włożyłam bzdety Tż'a do koszyczka, od razu lepiej wyglądają, bo ich nie widać ![]()
![]() |
#4196 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
a jak duże mieszkanie, ile okiem, ile drzwi itd, jak duża łazienka Zależy też od kosztów robocizny, naprawdę ciężko określić ![]()
![]() |
#4197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jemioły się nie boję ale to dlatego, ze dawno nie oglądałam paranormal activity i raczej nie zamierzam się w temat zagłębiać co to było i dlaczego znów u nas ![]() ![]() ale mi pachnie ten mój przecierek pomidorowy ![]() ![]()
![]() |
#4198 | ||||||
zawsze mam racje
|
Cytat:
ja mogę wkleić swoją ze zrobsobiekrem.pl jak kogoś interesuje wolę tę stronę od bu, bo ładniejsza graficznie jakoś milej się kupuje ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() co ot za wątek? ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() A znam ludzi odwrotnych, rzeczy pochowanych a dotknik płytek naściennych w łazience to rok wody nie widziały, lodówka wyklejona. To już z dwojga złego wolę swój typ bałaganiarstwa. Ale jeśli chodzi o porządek to już gorzej. W kuchni dużo herbat na blacie, bo co trochę innej mi się chce. Kosmetyki pielęgnacyjne porozkładane po kuchni i łazience, na brzegu wanny stoi arsenał płynów do kąpieli (ile przestawiania jak się wannę myję ![]() Najgorzej z gazetami- na stole w kuchni, na biurku, koło łóżka (tutaj na szczęście w gazetowniku) na stole w salonie, nawet w łazience na pralce, bo lubię w wannie czytać ![]() ![]() Chociaż mam organizery do szuflad z ikei to mi pomogły sporo jeśli chodzi o biżuterię i dodatki i kolorówkę itp pierdoły ![]() A no i suszarka zawsze pełna ubrań, bo po co od razu prasować ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
![]() Ale nie chcę mi się sprzątać jak ktoś przyjdzie, ważne że czysto jak komuś nie pasuje leżące parę rzeczy na stole to nie mój problem. ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() a większe w zamykanych woreczkach foliowych, takich narkotykowych ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- gratuluję ![]()
![]() |
#4199 | ||
Zakorzenienie
|
ten w którym się wypowiadałaś
![]() ![]() ![]() mam tzw. artystyczny nieład ![]() Takie czynności jak sprzątanie toalety i zlewów to wykonuję na bieżąco ![]() ![]() - Cytat:
![]() Ja mam kolczyki w takim pudełku z Castoramy z przegródkami ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() Ja ogólnie jeśli chodzi o koszyczki to przyprawy w kuchni mam w koszyczkach, kosmetyki w koszyczkach wiklinowych, bzdury w małych kartonikach, ale i tak mam nieład ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-11 o 14:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4200 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.