|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
mówisz, że ona wymyślała rzeczy o sobie
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowanie rozwalają mnie kurtki ze ściągaczami na dole. Błyszczące
|
|
#333 | ||
|
Zadomowienie
|
Fajne te siostry Knyś
Cytat:
Ale jakim trzeba być niekumatym, żeby nie zauważyć, że to jest udawane ![]() Cytat:
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
W dużym skrócie
Potwierdzam. Gdzieś kiedyś (chyba na forum gazeta.pl) rozpętała się niezła afera z wymienionymi przeze mnie blogerkami (E i K), które od dłuższego czasu skakały sobie do oczu. Obydwie kłamały w różnych sprawach na swoich blogach (np. słynne buty Kamili z Asosa, które kupiła w osiedlowym butiku ), dodatkowo wypłynęła sprawa K, która na forum gazety opisywała kilka lat temu swoje życie w Warszawie, studia i męża. Najpierw wszystkiemu zaprzeczała, potem się przyznała w końcu, w tym samym czasie jakoś Emilka też się przyznała do wszystkich kłamstw a Kamila usunęła bloga.W dużym skrócie ![]() Ogólnie sprawę możesz sobie "wyśledzić" np. tu - sromoda.blogspot.com Często gęsto tam było o Kamili, Emilka się udzielała jak tylko mogła a komentujące dziewczyny dolewały oliwy do ognia. Co ciekawe, Kamila przedstawia się teraz zupełnie innym nazwiskiem niż za czasów starego bloga..
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-01-11 o 18:31 |
|
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to jej prawdziwe nazwisko
|
|
|
|
|
#337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
|
|
#338 |
|
Konto usunięte
|
to chyba jej prawdziwe nazwisko tym razem
zresztą chyba to najmniej ważnew każdym razie świat idzie do przodu ale pewne rzeczy są niezmienne jak jej styl
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
O krytykę też mogło chodzić, bo teraz ma wyłączone zupełnie komentarze.
|
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
http://www.alterfashion.eu/index.php...=79&so=demonia
to będzie po litach...
|
#341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I w związku z tym zacytuję dotyczące tego tematu komentarze: "Znam osoby z zespołem Aspergera, które potrafią normalnie funkcjonować w społeczeństwie, nie użalają się nad sobą, jeśli napotykają na trudności, próbują sobie z nimi radzić lub zwyczajnie proszą o pomoc. Krzywda im się nie dzieje, a inteligencji wielu ludzi może im pozazdrościć. Największym przekleństwem Emilii nie jest jej choroba, lecz wrodzone lenistwo i wygodnictwo. " "(...) ta dziewczyna się nie rozwija. Nie czyta książek, treściwych gazet, nie interesuję się niczym (ups sorry straż pożarna).Wszystko co powoduje rozwój intelektualny człowieka, ją zwyczajnie śmieszy, nudzi, nie interesuje. Jakim trzeba być ignorantem, żeby nie poprawić błędów, które są u niej podkreślone na czerwono, albo szczycić się tym,że przeczytała w życiu jedną książkę." "Wina leży też po stronie jej rodziców, wychowali wygodnickiego lenia, który zachowuje się jak społeczny pasożyt. Przykład może nie jest najlepszy, ale w amerykańskiej edycji Top Model była dziewczyna z zespołem Aspergera i bardzo wysoko zaszła, była jedną z faworytek; była tam również dziewczyna z postępującą ślepotą (jeden z pierwszych sezonów) i co? Pracowała jak każda na wygraną, nie chowała się za chorobą. Więc Emilia nie piernicz, że choroba cię ogranicza, bo gadasz bzdury i tyle. Ogranicza cię twoje lenistwo. Gdybym była tak leniwa jak ty, jeździłabym obecnie na wózku inwalidzkim z niemiłosiernie wykrzywionymi stopami, ale zawzięłam się i żyję normalnie" Także tyle w temacie ![]() Ale co by mega offtopu nie robić: MUST HAVE 2012 ![]() http://iamemiliaa.blogspot.com/2012/01/new.html ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
|
|
#342 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeno w Polsce z dostępnością i przystępnością cen creepersów jest kruchawo.
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
Kamile wynalazlam na nk i fb jeszcze za czasow starego bloga i miala to samo nazwisko
|
#346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,650,8...ezuuuuuu_.html
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś mi wcześniej chyba też było żal Kamili, ale nie wiedziałam o tym jakie głodne kawałki sprzedawała na gazecie http://forum.gazeta.pl/forum/w,14722..._powraca_.html http://forum.gazeta.pl/forum/w,14722...memlonie_.html http://forum.gazeta.pl/forum/w,30539...je_HC.html?v=2 http://forum.gazeta.pl/forum/w,14722...ielewskie.html http://forum.gazeta.pl/forum/w,650,8...tudniowke.html co za bzdury
|
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak,to jest jakąś mitomanką
|
|
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
((
|
|
#351 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Hahahha ale bajki! Z tym zawałem i straceniem dziecka przegięła... Kurs na sekretarke w gimnazjum i praca na pół etatu zaraz po tym? Czy my żyjemy w latach 50? Jeszcze mnie zaciekawił tekst sprzed 3 lat (Kamila ma teraz ponoć 22 lata) "nie znam się na modzie młodych dziewczyn" Bohaterskie wprowadzenie księgi też dobre
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć jak widzę, to Kamila się rozkręca z wywiadami ![]() http://www.pieknosc-dnia.com.pl/moda...rld-of-fashion
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
Ta dziewczyna ma jakieś problemy i jest chora, a jeśli nie to na pewno ma jakieś zaburzenia psychiczne. żaden normalny człowiek z odrobiną rozumu w głowie nie wypisywałaby takich rzeczy. Mam na nią ciśnienie
"Nie licząc miłości, aktem największego optymizmu jest kupowanie butów. [...] Chcemy doczekać jutra, ale jeśli kupujemy nowe buty albo jeśli się zakochujemy, znaczy to, że zamierzamy tu jutro być." Jonathan Carroll Muzeum psów WYMIANKA |
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, jestem w szoku po tym co przeczytalam na gazecie :O
|
|
#355 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie czepiałabym się stylu Kamili. To ładne, co się komu podoba. Nie lubię jedynie robienia ludzi w balona. Pamietam, jak kiedyś Kamila zrobiła na bloga zdjęcie kupionego ciasta (wiecie, takiego gotowego w paczce: http://alian24.pl/zdjecie/ciasto-dan...a-400g-969.jpg ) i wpierała wszystkim czytelniczkom, że jest ono własnoręcznie wykonane, ba, nawet zamiesciła rzekomy przepis! Po krytycznych komentarzach zarzucających jej kłamstwo natychmiast wyłączyła opcje komentowania postów.. No przepraszam, zły gust można wybaczyć, ale robienie z ludzi idiotów to już niekoniecznie..
|
#356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#358 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem w ciężkim szoku, bo co innego jej styl ubierania, a co innego ta cała "szopka". Przecież to jest tak absurdalne, że aż niemożliwe. A ten wywiad? Porównywanie siebie do celebryty?! WTF!? Ktoś ma chyba naprawdę wybujałe ego, bo inaczej tego nie jestem w stanie sobie wytłumaczyć...chyba, że ktoś się podejmie
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi sie, ze to ona. Np. po tym fragmencie:
'mnie od szaleństwa uchroniła tak naprawdę twórczość Chmielewskiej i to nie mit a prawda. Bo wystarczyło żebym sięgneła po jedną książke na jakiś czas a nic już nie wydawało się takie straszne oprócz tego poronienia.' (z gazety) z jej 'oficjalnego' formspringa, do ktorego adres ma na blogu: [wypowiedz kamili na temat, ze tworczosc chmielewskiej byla kiedys lepsza]'mam takie samo zdanie. w byczkach jest za dużo jedzenia, non stop żreją Ci bohaterowie, a za mało pikantnych delikatnych intryg, i do tego niewyjaśniona sprawa dlaczego Julia tego wodoleja w końcu utopiła. swoją drogą na jej miejscu też bym to zrobiła, a tak w ogóle nie wiązałabym się z takim pacanem. "Porwanie" jest słabe i też non stop jedzenie. Jedynie najnowszy ,,Gwałt" przypomina mi tą starą dobrą Chmielewską. choć wolałabym żeby główną bohaterką była Joanna a nie jakaś Paulina, i Kajtek zamiast Diabła to też nie to samo, mimo że również prawdziwy dziwkarz.' '[anonimowe pytanie do kamili]Cieszę się, że wróciłaś i również uważam, że widać zmiany w Twoim stylu, które bardziej mi się podobają. Chciałam spytać, które książki Chmielewskiej lubisz najbardziej, też jestem jej fanką pozdrawiam [odpowiedz kamili] lubię: - wszystko czerwone - boczne drogi - tajemnica - większy kawałek świata - wszelki wypadek - kocie worki i całą resztę też. ale te wyżej wymienione najbardziej' Raczej nie zbieg okolicznosci. Ale po przeczytaniu tego na forum gazety... Jestem w szoku
Edytowane przez Unendlichkeit Czas edycji: 2012-01-12 o 16:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

67,7 67 66 65 64 63 62 61 60

), dodatkowo wypłynęła sprawa K, która na forum gazety opisywała kilka lat temu swoje życie w Warszawie, studia i męża. Najpierw wszystkiemu zaprzeczała, potem się przyznała w końcu, w tym samym czasie jakoś Emilka też się przyznała do wszystkich kłamstw a Kamila usunęła bloga.

zresztą chyba to najmniej ważne

((
pozdrawiam