|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Juz sa zauwazalne, ale na to musialam 5 mc czekac
|
|
#4562 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale naprawdę polecam każdej z osobna to sprawdzić osobiście!- no bo co jak np. Zabulek jest panem doktorem przebranym w koronki ![]() Oczywiscie żartuje- nasz Zabulek nie jest facetem Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja już pędzę oczki nacieszyć Cytat:
i wszystko się wydałoA co u kosmetyczki robiłaś - jakieś kwasiki czy oczyszcznie? Pochwal się. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja w sklepie muszę przymieżyć kilka stankiów a i tak się często okazuje że żaden się nie nadaje. Co z tego że rozmiar znam- rozmiar może być dobry a model nie dla mnie. Ja już więcej eksperymentować nie będę- w sumie wszystko mogę w sklepach stacjonarnych kupić więc i nie mam takiej potrzeby.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||||||
|
|
|
#4563 |
|
Raczkowanie
|
Dzwoniłam dzisiaj do kliniki...pani przez tel powiedziała mi, że jeśli tak bardzo boję się zbyt dużego rozmiaru, to powinnam przyjechać jeszcze raz na konsultację, ale jeśli chcę utrzymać termin operacji, to zaliczkę muszę wpłacić... tak więc klamka zapadła, przelew zrobiony, a w mojej głowie wciąż pełno obaw
piszecie dużo o obwodzie pod biustem - ja przy moich 161 cm. mam aż 77 cm.! Może też m.in. przez to dobrali mi aż 410 ml. ???
|
|
|
|
#4564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mya dziękuję za przelicznik....sama nie wiem, wychodzi mi ,że będzie ok. 360 cc jeśli da się wcisnąć 370 g. Chyba będę ciągnąć losy albo kwiatka obskubywać, 325 czy 370, te, czy tamte, na jakie wypadnie na te bęc! ![]() AgatkoMam właśnie tę samą zmorę. Też tak planuję, że w ciąży chciałabym bym być za jakieś 3 lata, a z op. nie będę już dłużej czekać, bo chcę się nacieszyć cyckami!!!! I właśnie boję się skutków ciąży... że skóra nie wróci do normy, bo nie będę już zbyt młoda.
|
|
|
|
|
#4565 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a jak to jest z tym ryżem w końcu??? Wsypałam po 410g do każdej miseczki, włożyłam sobie pod bluzkę i ... wydają mi się mniejsze niż na tej cholernej przymiarce...o co chodzi?? Przecież to przymiarka w klinice powinna być bardziej wiarygodna niż "test z ryżem"
|
|
|
|
#4566 |
|
Wtajemniczenie
|
mune zaraz mnie tu dziewczynki skrzyczą, to moje zdanie tylko, masz wąski rozstawik, małą klatkę i w planach dzieciaczki, ja bym wzieła te 325cc żeby nadmiernie nie rozciągać skóry przed ciążą
do Twojej figury lepsze by było te 370cc bo jesteś wysoka ale ja bym sobie jednak zostawiła więcej zapasu na potem.
|
|
#4567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Piszesz ze masz dwie skarpetki, że masz 77 pod biustem- szkoda ze fotek nie widziałam, ale ja od razu mogę Ci powiedziec że te 410 to MINIMUM. Widziałaś focie Krokusika- te dzisiejsze? Twoje anatomki nie są tak okazałałe( model 410 jest najmniej pękaty pośród anatomków pomijając model 510 ) i do tego o mniejszej pojemności więc z pewnością duże u Ciebie nie wyjdą. Obwód pod biustem też masz nie mały- tzn nie chce powiedzieć że masz dużo A i jescze - Allergany podają pojemnoiść w gr więc Towje to 410 g- w mililitrach to jest 401,8cc A więc będziesz mieć prawie 40cc mniej niż Krokusik. To nie jest dużo- no ale jest mniej Więc lepiej juz nie kręć z wielkościa - bo jak Ci nie daj boże zabraknie troszke mililitrów to będzie katastrofa A z tej pojemności i przy tym modelu wkładki piersi duże nie będą - więc się o to nie bójPoniżej takie fotki przykałdowe- niestety nie ma wyjścióweczki. Piersi były po karmieniu, pani waży 60kg. Najpierw włożono 380cc. W konsekwencji jak widać na zdjęciu piersi są nadal mocno rozciagnięte doszło do powikłań DB i BO (oba są wynikiem luźnej piersi). Po roku reoperowano- wkładki 525cc. Może efekt nie jest jak dla mnie rewelacyjny- no ale chciałam Ci tylko pokazać co się dzieje z piersiami jesli się je za mało wypełni i nieprawidłowo podniesie wkładką. Ja też miałam za małą pojemnośc wkładki i wyszło z tego jedno wielkie nieszczęście Czasem zabraknie 50cc i już jest nie tak - a przy poprawce już te 50cc w niczym nie pomoże
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#4568 |
|
Wtajemniczenie
|
anink masz 4 worki ryżu w każdej miseczce i mało Ci się wydaję łooooo mnie się wydawały ogromne z 2 workami
to jest tylko przymiarka "pi razy oko" nie sugeruj się nią za bardzo, przymiarka u doktora też nie jest tak naprawde mairodajna, cycki będą mniejsze jak implancik będzie schowany w środeczku
|
|
#4569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wcale za nimi nie tęsknię - mój do końca nie przekonany mąż (wieczne obawy) też widzę że ukradkiem rzuca spojrzenie w "moim" kierunku tzn dziewczynek haha i całe lata wmawiał mi że dla niego są ładne takie jakie mam iżebym nic z nimi nie robiła - dobreee yeee
|
|
#4570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale ja mialam wiekszy dylemat bo mialam masakryczna wyjsciowke. I u mnie nie było wybieraj co chcesz, musiala byc szerokosc implantu odpowiednia, wszystko wyliczone zeby było ok, a i tak idealnie nie jest. Więc mi pozostaje wierzyć ze po ciazy nie bede musiala podnosic ani nic bo na wiekszy implant nie wymienię ![]() A ile masz lat jesli mozna zapytac? |
||
|
|
|
#4571 |
|
Wtajemniczenie
|
Mya u kosmetyczki dzisiaj szły pazurki i oczyszczanie ale takie zwykłe mechaniczne, wymęczyła mnie tak, że łzy mi leciały jak grochy
a teraz mam pakiecik wykupiony na mikro plus mezo plus RF na twarz i szyje cobym piękna i młoda była![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- magdalena ja to już nie wiem czy Ci faceci kłamią czy im wszystko jedno byleby się cycki nazywało mój też był wielbicielem małych piersi i twierdził, że moje uwielbia i na operacje dłuuuuugo musiałam go namawiać ale te nowe to widzę że kocha jakoś bardziej wiecznie mam łapy na cyckach a jak nie jego to swoje bo uwielbiam je dotykać i w lustrze oglądać
|
|
#4572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przymiarki żelkowe w gabinecie też Cytat:
Z kolei ta rożnica w milimetrach jaka jest w wymiarach implantu między tymi dwoma rozmiarami- też nie zrobi jakiejś wielkiej krzywdy skórze, piersią i tkance. W sumie na co się mune
|
||
|
|
|
#4573 |
|
Wtajemniczenie
|
Mya no nie sposób się nie zgodzić
w sumie zapomniałam kto operuje mune
|
|
#4574 |
|
Raczkowanie
|
Słoneczka wstawilam dzis kolejne focie. Dziekuje Wam za wszystkie komentarze
faktycznie blizny ladnie wygladaja, lewa gorzej bo i z lewym cyckiem mialam wiecej przebojow,np.masakryczny bol po operacji(myslalam, ze mi sie rozerwie) i mimo, ze nie jestem leworeczna to wiecej pracuje lewa reka dlatego blizna troche gorsza jest.A i smiac mi sie chce, a raczej plakac jaki mam brzuch spasiony. Marze, zeby pojsc na silownie a tu dupa, moglabym chociaz na basen to mi sie kolczyka w pepku zachcialo - kretynka ![]() Ale przynajmniej zdrowo sie odzywiam-od dzis,nie od jutra!!! zapraszam do mnie
|
#4575 |
|
Raczkowanie
|
hello kochane
NADINKO opskę osiłam 4tygodnie. Ty też tak noś bo mamy duży implant. Zaraz uciekam pomagać mojemu mężusiowi w nowym mieszkanku. Kochane tak robta się rwie,że już może w marcu bedziemy mieszkać na nowych włościach ![]() Buziam was |
|
|
|
#4576 | |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, tak jak obiecałam nowe foty w albumie
teraz dopiero widze ze troszke krzywe mam te cycuchy ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
i nie widze spasionego brzucha!!!
|
|
|
#4577 |
|
Wtajemniczenie
|
KAJUJA bylam 2 raz u Ciebie w albumie
Pierwsze o czym pomyslalam to czy to te same panienkiI jakie tam krzywe Ja mialam krzywe
|
#4578 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje zabulku
mnie sie tez strasznie podobaja )
|
|
#4579 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Anink z tym ryżem, tak jak dziewczyny pisały, to jest nie tak jak się wydaje. Też próbowałam, ale wyszło coś dziwnego.... szkoda czasu. Poza tym jest jeszcze jedna sprawa. Implantu nie wkłada się do stanika, tylko pod mięsień, co zmniejsza pierś o około 7 % (np. w stosunku do implantacji po gruczoł, lub pod stanik ). Najlepiej byłoby wyciąć sobie torebkę po piersią i dopasowywać wtedy miałybyśmy pewność. Ostateczna wielkość zależy od tak wielu czynników, że nie da się tego przewidzieć. Gdzieś czytałam, że rzutuje na to np. czy masz budowę klatki "wypchniętą", czy "wklęsłą" i wiele wiele innych.... Jak już dochodzę powoli do szaleństwa z tymi rozmiarami, a i tak wiem, że to na nic się zda, bo efekt będzie jaki ma być i go do końca nie przewidzę Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-01-11 o 19:57 |
|
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Kajuja - przepiękne masz piersi! Są tak idealnie wpasowane że nie mogę się napatrzeć
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4581 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() wstawiłam nowe fotki do albumu. dziewczyny bardzo Was proszę o szczere komentarze bo mam powód do zmartwień... lewa pierś jest dużo wyżej niż prawa i jest to widoczne nawet w staniku. nie wiem czy to moja wina? może za wcześnie podnosiłam ręce i implant się przesunął, może dr za wcześnie kazał mi ściągnąć opaskę ( nosiłam ją 2 tyg.). bardzo się martwię, że takie już zostaną. w lewej piersi, tej wyżej, mam implant 500cc, a w prawej 450cc. powiedzcie czy one mogą się jeszcze chociaż troszkę wyrównać?
|
#4582 |
|
Wtajemniczenie
|
kajuja ja też już zajrzałam do Ciebie
są wspaniałe i dużo większe niż na początku, ciekawe ile jeszcze wylezą?? jak uważasz że masz krzywe to mogę się zamienić i w takim razie nie powinnam swoich wogóle pokazywać bo wstyd normalnie
|
|
#4583 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja sie moge zamienic z Malinka
![]() :pal a: Jestes kilka tygodni po operacji i marudzisz![]() :pal a: No ok ja tez marudzilam, ale teraz juz wiem, ze bez sensuNajlepiej do wakacji, wtedy beda ulozone ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
Powinnas wlasnie sie tu zaraz nam pochwalic
|
|
#4584 |
|
Wtajemniczenie
|
pochwale się 17 jak skończymy dwa miesiące
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Malinka tak jak Ci pisałam, nasze piersi nigdy nie będą wyglądały tak jak dziewczynek z zerową wyjściówką ale nie uważaj ich za brzydsze tylko za inne bardziej dojrzałe Twoje są jeszcze bardzo młodziutkie i dopiero się kształtują, nie masz żadnych powodów do zmartwień
|
|
#4585 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie chciałabym, żeby mi takie zostały... a co do rozmiaru to ja dalej jestem w szoku ![]() nie chciałam dużych piersi ale dr mówił, że musi wypelnić skórę. mało zawału nie dostała jak mąż mnie "rozpakował" 4 dni po op. :P ale wolę mieć duże nic obwisłe. widziałam zdjęcia piersi po karmieniu z za zamałym implantem
|
|
#4587 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Dziewczynki kochane
Mya, co do fotek, które wkleiłaś, dziękuję, jesteś wielka ale lekarz powiedział, że po wypełnieniu ona ładnie się uniesie - nie jakoś bardzo bardzo, ale już nie będzie efektu "brodawki na końcu cycka". Jezu chciałabym jak najdokładniej Wam wszystko opisać. A jeszcze odnośnie Krokusika - Mya, piszesz, że będę mieć implancik ciut mniejszy od Niej, ale Kroskusik ma przecież 390ml., tak? Czy coś pokręciłam?
|
|
|
|
#4588 |
|
Raczkowanie
|
Czy zdarzyły się Wam jakieś powikłania po zabiegu????? ;(
|
|
#4589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aniu, ja mam 430 kochana
|
|
|
#4590 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ma kolejne pytanie
temat rzadko poruszany na forum, a mnie teraz interesuje wszystko. Jak czulyscie sie po narkozie? podobno niektorzy wymiotuja, zle sie czuja, jak to bylo u was? mam sie bac |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

a co to za nowe koronkowe cacko? 
Z resztą rozmawiałam z nią dzisiaj w sprawie tej miesiączki i co do daty też polecała mi bardziej właśnie ten dzień.
Ja w sklepie muszę przymieżyć kilka stankiów a i tak się często okazuje że żaden się nie nadaje. Co z tego że rozmiar znam- rozmiar może być dobry a model nie dla mnie. Ja już więcej eksperymentować nie będę- w sumie wszystko mogę w sklepach stacjonarnych kupić więc i nie mam takiej potrzeby.
piszecie dużo o obwodzie pod biustem - ja przy moich 161 cm. mam aż 77 cm.! Może też m.in. przez to dobrali mi aż 410 ml.
, że moje piersi wyglądają jak dwie skarpetki, do których ktoś wrzucił kamienie i przykleił mi do klatki;-P pusta góra i trochę gruczołu na dole... wzrost też praktycznie ten sam
A z tej pojemności i przy tym modelu wkładki piersi duże nie będą - więc się o to nie bój
- a przy poprawce już te 50cc w niczym nie pomoże 

faktycznie blizny ladnie wygladaja, lewa gorzej bo i z lewym cyckiem mialam wiecej przebojow,np.masakryczny bol po operacji(myslalam, ze mi sie rozerwie) i mimo, ze nie jestem leworeczna to wiecej pracuje lewa reka dlatego blizna troche gorsza jest.