Powiększanie piersi cz.7 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-11, 15:41   #4561
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Zabulku- ale avek!!!!!!!!! ło matko - to są te piersi których nikt niezauważa??????? a co to za nowe koronkowe cacko?
Do drogerii poszlam i tak jakos z wystawy mnie to "cacko" zawolalo
Juz sa zauwazalne, ale na to musialam 5 mc czekac
Stary 2012-01-11, 16:44   #4562
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Graziu.Musisz im podac imie i nazwizko, date operacji i numery z paszportu.A no i kto Cie operowal. Ja tez sobie sprawdzilam, bo ta afera i oskarzenia pod adresem Polaka sprawiaja, ze nawet najpewniejsze osoby (jak ja) maja nutke watpliwosci

A to moja odpowiedz od przedstawiciela w Czechach

ano tyto implantáty dr. Polák skutečně od naší společnosti koupil a
implantoval.
S pozdravem
Eliška Kulišťáková
tlumacze

tak te implanty dr. Polak rzeczywiście kupił od firmy i
wszczepione.
Pozdrawiam
Elżbieta Kulišťáková

Caly czas bylam pewna, ze mam EU, no ale nie zaszkodzilo sprawdzic
O właśnie- i to są konkrety!
Ale naprawdę polecam każdej z osobna to sprawdzić osobiście!- no bo co jak np. Zabulek jest panem doktorem przebranym w koronki
Oczywiscie żartuje- nasz Zabulek nie jest facetem- co nie zmienia faktu, że każdy powinien swoje dokumenty sprawdzić i swoją gwarancję potwierdzić.

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
Cycolinki wyjeżdżam na kilka dni, także wrócę tutaj do was dopiero w przyszłym tygodniu. Czas na odrobinę odpoczynku . A końcem marca jeszcze szykuje mi się wyjazd do włoch juuupi! udało się załatwić!

Buziaki i bawcie się dobrze w weekend, bo do piątku jeszcze tylko 2 dni!
To i Tobie życze miłego odpoczynku . I zazrdoszczę wyjazdu
Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Olivkoo możesz dopisać mnie na 11 lipca, sprawdzałam sobie wszystko i to będzie najlepsza data. Do lekarki na pewno zadzwonię jak wypiszę urlop, ale przy takiej odległości od terminu operacji miejsca będą Z resztą rozmawiałam z nią dzisiaj w sprawie tej miesiączki i co do daty też polecała mi bardziej właśnie ten dzień.
A tak przy okazji będę miała niesamowity prezent z okazji 5 rocznicy ślubu, którą mamy z mężem 14 lipca:P:P Teraz o tym pomyślałam
hihi- największy prezent to będzie miał Twój Tż
Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
dziewczynki kochane moje. nie mam czasu pisac, w pracy mam takie kongo, ze nie wiem w co rece włozyć, wiec czasami was podczytuje , ale tesknie tesknie....

moje cycuchy maja miesiac. już albo dopiero! sa... no piekne sa. dr. miała racje ze bede miała najpiekniesze cycki swiata wstawie fotki jak sie lekko ograne i nie sa ani za małe ani za duze w sam raz! czuje sie jakby zawsze były ze mna .

widziałam ze sie sporo nowych dziewczynek pojawiło witam was serdeczenie. i mała podpowiedz... piszcie pytajcje, tu na prawde mozna znaleźć wiele fajnych madrych rad ))

całuje was
kasia
My tez tęsknimy
Ja już pędzę oczki nacieszyć Miesiąc za Tobą - i proszę jaka już jesteś szczęśliwa więc co będzie po roku. Ja się bardzo cieszę z Tobą- trzymałam cały czas kciukasy byś była zadowolona bo miałaś wiele wątpliwości i pytań przed. A teraz cóż- można tylko pogratulować
Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
rany julek wczoraj skoczyłam do kina, rano byłam u kosmetyczki a już nadrobić nie moge.

Mya dokładnie tak jak piszesz z tym snem, niestety wizyte od trzech tygodni przekładam bo ciągle coś to i mi się śni jak wyrzut sumienia mój doktorek, my mamy ferie od poniedziałku, dzieci wyśle na zimowisko to w końcu do niego zajrze
Hihi- ale numer i wszystko się wydało

A co u kosmetyczki robiłaś - jakieś kwasiki czy oczyszcznie? Pochwal się.

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość
Kurcze ja z tego całego stresu to nawet nie wiem czy brał pod uwagę rozstaw sutków hmmm to On się powinien znać a nie ja - na pewno powtarzał że linii pomiędzy piersiami którą namalował - nie może przekroczyć - a dziewczyny pisały że dość szeroko mi zrobił - no cóż teraz za późno na jakieś przemyślenia, mogę raz jeszcze napisać że szkoda że nie znalazłam Was wcześniej chociaż o tydzień , ale zobaczę efekt po 3 miesiącach - chyba nie rozejdą mi się wszerz
Teraz nie ma co już gdybać. Jesteś zadowolona, piersi mają się dobrze i zdrowo. Trzeba się z tego cieszyć. A z biegiem dni piersi będą jeszcze pięknieć i nabierać kształtu

Cytat:
Napisane przez buziak86 Pokaż wiadomość
W takim razie im wezsza mamy klatke piersiowa tym wezsze implanty? Ja jestem dosc drobna a zalezy mi zeby miec nie za duze implanty
Do wąskiej klatki trzeba dobrać odpowiedni model impantu- o małej szerokości przy maksymalnie dużej objętości. Ale tylko wtedy gdy chce się mieć duże piersi Rozstaw brodawek określa czy mamy duzo miejsca czy mało. Ty masz 20cm- więc to nie jest mało. To porządny rozstaw i można spokojnie dobrać implanty bez żadnych kombinacji.

Cytat:
Są naprawdę śliczne ale Twoja wyjściówka mimo- jak piszesz - rozciągnięcia była niezła - widziałaś moją? ja się dziwię bo mój 12 latek 2 lata cyca ssał - a 8 latek tylko rok ale skąd ja je miałam wtedy ?? Z roku na rok coraz bardziej zanikały aż zniknęły dlatego cieszy mnie mój rozmiar teraz buziolki
O to jestem zdziwiona, że Twoje piersi były po dwóch ciążach i tak długich karmieniach. Te dość małe wkładki są mocno zciśnięte- więc zakładałam, że Ty w ogóle nie byłaś w ciąży. No proszę jaka niespodzianka.
Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość
właśnie dziewczyny a kupowałyście kiedyś przez interent staniki? Warto czy nie bardzo? Bo najchętniej zamówiłabym sobie i niech przyniosą do domu no ale nie wiem.
Nie wyobrażam sobie by tak kupować czy dobrać stanik. No chyba że zna się model - to wtedy oczywiście tak. Ale dobrać nieznany model tak by pasował Ja w sklepie muszę przymieżyć kilka stankiów a i tak się często okazuje że żaden się nie nadaje. Co z tego że rozmiar znam- rozmiar może być dobry a model nie dla mnie. Ja już więcej eksperymentować nie będę- w sumie wszystko mogę w sklepach stacjonarnych kupić więc i nie mam takiej potrzeby.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 16:53   #4563
anink
Raczkowanie

Dzwoniłam dzisiaj do kliniki...pani przez tel powiedziała mi, że jeśli tak bardzo boję się zbyt dużego rozmiaru, to powinnam przyjechać jeszcze raz na konsultację, ale jeśli chcę utrzymać termin operacji, to zaliczkę muszę wpłacić... tak więc klamka zapadła, przelew zrobiony, a w mojej głowie wciąż pełno obaw piszecie dużo o obwodzie pod biustem - ja przy moich 161 cm. mam aż 77 cm.! Może też m.in. przez to dobrali mi aż 410 ml.???
anink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 17:24   #4564
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anink Pokaż wiadomość
Dzwoniłam dzisiaj do kliniki...pani przez tel powiedziała mi, że jeśli tak bardzo boję się zbyt dużego rozmiaru, to powinnam przyjechać jeszcze raz na konsultację, ale jeśli chcę utrzymać termin operacji, to zaliczkę muszę wpłacić... tak więc klamka zapadła, przelew zrobiony, a w mojej głowie wciąż pełno obaw piszecie dużo o obwodzie pod biustem - ja przy moich 161 cm. mam aż 77 cm.! Może też m.in. przez to dobrali mi aż 410 ml.???
Tak, to może być powód

Mya dziękuję za przelicznik....sama nie wiem, wychodzi mi ,że będzie ok. 360 cc jeśli da się wcisnąć 370 g. Chyba będę ciągnąć losy albo kwiatka obskubywać, 325 czy 370, te, czy tamte, na jakie wypadnie na te bęc!

AgatkoMam właśnie tę samą zmorę. Też tak planuję, że w ciąży chciałabym bym być za jakieś 3 lata, a z op. nie będę już dłużej czekać, bo chcę się nacieszyć cyckami!!!! I właśnie boję się skutków ciąży... że skóra nie wróci do normy, bo nie będę już zbyt młoda.
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 17:42   #4565
anink
Raczkowanie

Dziewczyny, a jak to jest z tym ryżem w końcu??? Wsypałam po 410g do każdej miseczki, włożyłam sobie pod bluzkę i ... wydają mi się mniejsze niż na tej cholernej przymiarce...o co chodzi?? Przecież to przymiarka w klinice powinna być bardziej wiarygodna niż "test z ryżem"
Stary 2012-01-11, 17:44   #4566
jooasi
Wtajemniczenie

mune zaraz mnie tu dziewczynki skrzyczą, to moje zdanie tylko, masz wąski rozstawik, małą klatkę i w planach dzieciaczki, ja bym wzieła te 325cc żeby nadmiernie nie rozciągać skóry przed ciążą do Twojej figury lepsze by było te 370cc bo jesteś wysoka ale ja bym sobie jednak zostawiła więcej zapasu na potem.
Stary 2012-01-11, 17:46   #4567
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
To ja mam tak samo jak Ty śmieję się(choć to raczej powód do płaczu, że moje piersi wyglądają jak dwie skarpetki, do których ktoś wrzucił kamienie i przykleił mi do klatki;-P pusta góra i trochę gruczołu na dole... wzrost też praktycznie ten sam
I właśnie o ładne, naturalne wypełnienie tej pustej góry mi chodzi...
I jeszcze do MyaDiva - Kubasik też proponował anatomiczne tyle, że 375ml
Cytat:
Kochana - nie kombinuj bo będzie płacz.
Piszesz ze masz dwie skarpetki, że masz 77 pod biustem- szkoda ze fotek nie widziałam, ale ja od razu mogę Ci powiedziec że te 410 to MINIMUM. Widziałaś focie Krokusika- te dzisiejsze? Twoje anatomki nie są tak okazałałe( model 410 jest najmniej pękaty pośród anatomków pomijając model 510 ) i do tego o mniejszej pojemności więc z pewnością duże u Ciebie nie wyjdą. Obwód pod biustem też masz nie mały- tzn nie chce powiedzieć że masz dużo ale porównując nasze 70-72 cm to 77 jest już sporym obwodem.
A i jescze - Allergany podają pojemnoiść w gr więc Towje to 410 g- w mililitrach to jest 401,8cc A więc będziesz mieć prawie 40cc mniej niż Krokusik. To nie jest dużo- no ale jest mniej
Więc lepiej juz nie kręć z wielkościa - bo jak Ci nie daj boże zabraknie troszke mililitrów to będzie katastrofa A z tej pojemności i przy tym modelu wkładki piersi duże nie będą - więc się o to nie bój

Poniżej takie fotki przykałdowe- niestety nie ma wyjścióweczki.
Piersi były po karmieniu, pani waży 60kg. Najpierw włożono 380cc. W konsekwencji jak widać na zdjęciu piersi są nadal mocno rozciagnięte doszło do powikłań DB i BO (oba są wynikiem luźnej piersi). Po roku reoperowano- wkładki 525cc. Może efekt nie jest jak dla mnie rewelacyjny- no ale chciałam Ci tylko pokazać co się dzieje z piersiami jesli się je za mało wypełni i nieprawidłowo podniesie wkładką. Ja też miałam za małą pojemnośc wkładki i wyszło z tego jedno wielkie nieszczęście Czasem zabraknie 50cc i już jest nie tak - a przy poprawce już te 50cc w niczym nie pomoże , wtedy już trzeba ze 120 najmniej dołożyć.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bo i ud.jpg (7,5 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bobilateral z 380na525.jpg (11,1 KB, 40 załadowań)

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-01-11, 17:46   #4568
jooasi
Wtajemniczenie

anink masz 4 worki ryżu w każdej miseczce i mało Ci się wydaję łooooo mnie się wydawały ogromne z 2 workami to jest tylko przymiarka "pi razy oko" nie sugeruj się nią za bardzo, przymiarka u doktora też nie jest tak naprawde mairodajna, cycki będą mniejsze jak implancik będzie schowany w środeczku
Stary 2012-01-11, 17:47   #4569
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
O to jestem zdziwiona, że Twoje piersi były po dwóch ciążach i tak długich karmieniach. Te dość małe wkładki są mocno zciśnięte- więc zakładałam, że Ty w ogóle nie byłaś w ciąży. No proszę jaka niespodzianka.
Tak teraz też i ja się dziwię że moje chłopaki miały tam jakiekolwiek mleko nie rozumiem co znaczy "że wkładki są mocno ściśnięte" tak w ogóle to patrząc na moje wyjściówki to wyglądają jakbym dopiero zaczęła dorastać hehe dobrze że się ich pozbyłam wcale za nimi nie tęsknię - mój do końca nie przekonany mąż (wieczne obawy) też widzę że ukradkiem rzuca spojrzenie w "moim" kierunku tzn dziewczynek haha i całe lata wmawiał mi że dla niego są ładne takie jakie mam iżebym nic z nimi nie robiła - dobreee yeee
Stary 2012-01-11, 17:51   #4570
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Ale 410 to nie sa duze, nie boj sie.

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość

AgatkoMam właśnie tę samą zmorę. Też tak planuję, że w ciąży chciałabym bym być za jakieś 3 lata, a z op. nie będę już dłużej czekać, bo chcę się nacieszyć cyckami!!!! I właśnie boję się skutków ciąży... że skóra nie wróci do normy, bo nie będę już zbyt młoda.
I ja uznalam tak samo. No bo na co czekac, jestesmy młode, to czas robic
Ale ja mialam wiekszy dylemat bo mialam masakryczna wyjsciowke. I u mnie nie było wybieraj co chcesz, musiala byc szerokosc implantu odpowiednia, wszystko wyliczone zeby było ok, a i tak idealnie nie jest. Więc mi pozostaje wierzyć ze po ciazy nie bede musiala podnosic ani nic bo na wiekszy implant nie wymienię
A ile masz lat jesli mozna zapytac?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 18:00   #4571
jooasi
Wtajemniczenie

Mya u kosmetyczki dzisiaj szły pazurki i oczyszczanie ale takie zwykłe mechaniczne, wymęczyła mnie tak, że łzy mi leciały jak grochy a teraz mam pakiecik wykupiony na mikro plus mezo plus RF na twarz i szyje cobym piękna i młoda była

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

magdalena ja to już nie wiem czy Ci faceci kłamią czy im wszystko jedno byleby się cycki nazywało mój też był wielbicielem małych piersi i twierdził, że moje uwielbia i na operacje dłuuuuugo musiałam go namawiać ale te nowe to widzę że kocha jakoś bardziej wiecznie mam łapy na cyckach a jak nie jego to swoje bo uwielbiam je dotykać i w lustrze oglądać
Stary 2012-01-11, 18:03   #4572
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, a jak to jest z tym ryżem w końcu??? Wsypałam po 410g do każdej miseczki, włożyłam sobie pod bluzkę i ... wydają mi się mniejsze niż na tej cholernej przymiarce...o co chodzi?? Przecież to przymiarka w klinice powinna być bardziej wiarygodna niż "test z ryżem"
Ryż kiepsko odzwierciedla przymiarki żelkowe w gabinecie też

Cytat:
mune zaraz mnie tu dziewczynki skrzyczą, to moje zdanie tylko, masz wąski rozstawik, małą klatkę i w planach dzieciaczki, ja bym wzieła te 325cc żeby nadmiernie nie rozciągać skóry przed ciążą do Twojej figury lepsze by było te 370cc bo jesteś wysoka ale ja bym sobie jednak zostawiła więcej zapasu na potem.
Jooasi ja myślę , że jeśli mówimy o implanciku powyżej 300 u osoby szczupłej i która ma w palnach dzieci to nie ma co już się spinać i zapierać że więcej będzie lepiej. Tym bardziej, że róznicy wielkiej nie ma między tymi dwoma wkładkami.Tzn nie jest to różnica między małym biustem a średnim.
Z kolei ta rożnica w milimetrach jaka jest w wymiarach implantu między tymi dwoma rozmiarami- też nie zrobi jakiejś wielkiej krzywdy skórze, piersią i tkance.
W sumie na co się mune nie zdecyduje- będzie dobrze i bezpiecznie. Myślę , że jeśli lekarz (który działa bardzo asekuracyjnie) bez wahania zgodzi się na te większe- można je spokojnie wziąść. Jeśli nie- te mniejsze też będą już średnim, fajnym biuścikiem

Stary 2012-01-11, 18:16   #4573
jooasi
Wtajemniczenie

Mya no nie sposób się nie zgodzić w sumie zapomniałam kto operuje mune
Stary 2012-01-11, 18:19   #4574
violinka69
Raczkowanie

Słoneczka wstawilam dzis kolejne focie. Dziekuje Wam za wszystkie komentarze faktycznie blizny ladnie wygladaja, lewa gorzej bo i z lewym cyckiem mialam wiecej przebojow,np.masakryczny bol po operacji(myslalam, ze mi sie rozerwie) i mimo, ze nie jestem leworeczna to wiecej pracuje lewa reka dlatego blizna troche gorsza jest.
A i smiac mi sie chce, a raczej plakac jaki mam brzuch spasiony. Marze, zeby pojsc na silownie a tu dupa, moglabym chociaz na basen to mi sie kolczyka w pepku zachcialo - kretynka
Ale przynajmniej zdrowo sie odzywiam-od dzis,nie od jutra!!! zapraszam do mnie
Stary 2012-01-11, 18:33   #4575
grazia78
Raczkowanie

hello kochane
NADINKO opskę osiłam 4tygodnie. Ty też tak noś bo mamy duży implant.
Zaraz uciekam pomagać mojemu mężusiowi w nowym mieszkanku. Kochane tak robta się rwie,że już może w marcu bedziemy mieszkać na nowych włościach
Buziam was
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 19:13   #4576
kajuja1
Raczkowanie

dziewczyny, tak jak obiecałam nowe foty w albumie

teraz dopiero widze ze troszke krzywe mam te cycuchy

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
Słoneczka wstawilam dzis kolejne focie. Dziekuje Wam za wszystkie komentarze faktycznie blizny ladnie wygladaja, lewa gorzej bo i z lewym cyckiem mialam wiecej przebojow,np.masakryczny bol po operacji(myslalam, ze mi sie rozerwie) i mimo, ze nie jestem leworeczna to wiecej pracuje lewa reka dlatego blizna troche gorsza jest.
A i smiac mi sie chce, a raczej plakac jaki mam brzuch spasiony. Marze, zeby pojsc na silownie a tu dupa, moglabym chociaz na basen to mi sie kolczyka w pepku zachcialo - kretynka
Ale przynajmniej zdrowo sie odzywiam-od dzis,nie od jutra!!! zapraszam do mnie
napisze jeszcze tu! bardzo mi sie Twoje piersi podobaja!!!!
i nie widze spasionego brzucha!!!
Stary 2012-01-11, 19:22   #4577
zabulek1
Wtajemniczenie

KAJUJA bylam 2 raz u Ciebie w albumie Najpierw ogladalam te starsze zdjecia, a teraz dzisiejsze Pierwsze o czym pomyslalam to czy to te same panienki Tak sie zmienily:love :
I jakie tam krzywe Ja mialam krzywe Ale juz doszlam dlaczego ten moj lewusek byl taki pokraczny Przez 5 mc spalam ciagle na prawym boku i moj lewus byl krzywy , uciekal mi do srodka, a brodawka na zewnatrz To napewno od spania na prawym boku, wiec teraz spie na lewym od tygodnia
Stary 2012-01-11, 19:29   #4578
kajuja1
Raczkowanie

dziekuje zabulku mnie sie tez strasznie podobaja )
Stary 2012-01-11, 19:42   #4579
mune
Raczkowanie

Cytat:
Ryż kiepsko odzwierciedla przymiarki żelkowe w gabinecie też

Jooasi ja myślę , że jeśli mówimy o implanciku powyżej 300 u osoby szczupłej i która ma w palnach dzieci to nie ma co już się spinać i zapierać że więcej będzie lepiej. Tym bardziej, że róznicy wielkiej nie ma między tymi dwoma wkładkami.Tzn nie jest to różnica między małym biustem a średnim.
Z kolei ta rożnica w milimetrach jaka jest w wymiarach implantu między tymi dwoma rozmiarami- też nie zrobi jakiejś wielkiej krzywdy skórze, piersią i tkance.
W sumie na co się mune nie zdecyduje- będzie dobrze i bezpiecznie. Myślę , że jeśli lekarz (który działa bardzo asekuracyjnie) bez wahania zgodzi się na te większe- można je spokojnie wziąść. Jeśli nie- te mniejsze też będą już średnim, fajnym biuścikiem
Mya, joasi dziękuję....mam nadzieję, że mi wyjdzie coś sensownego z tych 325. A jak lekarz uzna, że tamte większe mogą być, to brać? Mówi na razie, że przemyśli...chyba macie rację, co już powie, to wezmę. Buziaki dla Was , jesteście jak zawsze niezawodne

Anink z tym ryżem, tak jak dziewczyny pisały, to jest nie tak jak się wydaje. Też próbowałam, ale wyszło coś dziwnego.... szkoda czasu. Poza tym jest jeszcze jedna sprawa. Implantu nie wkłada się do stanika, tylko pod mięsień, co zmniejsza pierś o około 7 % (np. w stosunku do implantacji po gruczoł, lub pod stanik).
Najlepiej byłoby wyciąć sobie torebkę po piersią i dopasowywać wtedy miałybyśmy pewność. Ostateczna wielkość zależy od tak wielu czynników, że nie da się tego przewidzieć. Gdzieś czytałam, że rzutuje na to np. czy masz budowę klatki "wypchniętą", czy "wklęsłą" i wiele wiele innych....

Jak już dochodzę powoli do szaleństwa z tymi rozmiarami, a i tak wiem, że to na nic się zda, bo efekt będzie jaki ma być i go do końca nie przewidzę.

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-01-11 o 19:57
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 19:59   #4580
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
dziekuje zabulku mnie sie tez strasznie podobaja )
Kajuja - przepiękne masz piersi! Są tak idealnie wpasowane że nie mogę się napatrzeć Pięknie się układają Będą wyjątkowe! Bradzo się cieszę- bo i Ty miałaś spory dylemat przed operacją. A teraz widzę, że te ślicznotki wynagrodza Ci z nawiązką cały stres i będą najlepszą nagrodą za trafnie podjętą decyzję

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Mya, joasi dziękuję....mam nadzieję, że mi wyjdzie coś sensownego z tych 325. A jak lekarz uzna, że tamte większe mogą być, to brać? Mówi na razie, że przemyśli...chyba macie rację, co już powie, to wezmę. Buziaki dla Was , jesteście jak zawsze niezawodne
Jeśli Pan dr się zgodzi- bierz bez zastanowienia większe To i tak będzie z bezpiecznym zapasem Inaczej byś zgody nie dostała

Stary 2012-01-11, 20:04   #4581
malinkac
Raczkowanie

witam
wstawiłam nowe fotki do albumu.
dziewczyny bardzo Was proszę o szczere komentarze bo mam powód do zmartwień...
lewa pierś jest dużo wyżej niż prawa i jest to widoczne nawet w staniku.
nie wiem czy to moja wina? może za wcześnie podnosiłam ręce i implant się przesunął, może dr za wcześnie kazał mi ściągnąć opaskę ( nosiłam ją 2 tyg.). bardzo się martwię, że takie już zostaną. w lewej piersi, tej wyżej, mam implant 500cc, a w prawej 450cc.
powiedzcie czy one mogą się jeszcze chociaż troszkę wyrównać?
Stary 2012-01-11, 20:04   #4582
jooasi
Wtajemniczenie

kajuja ja też już zajrzałam do Ciebie są wspaniałe i dużo większe niż na początku, ciekawe ile jeszcze wylezą?? jak uważasz że masz krzywe to mogę się zamienić i w takim razie nie powinnam swoich wogóle pokazywać bo wstyd normalnie
Stary 2012-01-11, 20:12   #4583
zabulek1
Wtajemniczenie

A ja sie moge zamienic z Malinka Malinka Ty powinnas na dupe dostac, za te powody do zmartwien:pal a: Jestes kilka tygodni po operacji i marudzisz:pal a: No ok ja tez marudzilam, ale teraz juz wiem, ze bez sensu Takrze sluchaj starszej siostry i daj im czas
Najlepiej do wakacji, wtedy beda ulozone

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
kajuja ja też już zajrzałam do Ciebie są wspaniałe i dużo większe niż na początku, ciekawe ile jeszcze wylezą?? jak uważasz że masz krzywe to mogę się zamienić i w takim razie nie powinnam swoich wogóle pokazywać bo wstyd normalnie
No bo nie pokazujesz Powinnas wlasnie sie tu zaraz nam pochwalic A jest czym
Stary 2012-01-11, 20:17   #4584
jooasi
Wtajemniczenie

pochwale się 17 jak skończymy dwa miesiące

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Malinka tak jak Ci pisałam, nasze piersi nigdy nie będą wyglądały tak jak dziewczynek z zerową wyjściówką ale nie uważaj ich za brzydsze tylko za inne bardziej dojrzałe Twoje są jeszcze bardzo młodziutkie i dopiero się kształtują, nie masz żadnych powodów do zmartwień
Stary 2012-01-11, 20:17   #4585
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Nadinka a ile tygodni nosiłaś ten pas? Bo ja też mam nosić dość długo 6-8 tyg.
W sumie beda 4 tygodnie , ten stanik musze nosic za to jeszcze 6 tygodni
Stary 2012-01-11, 20:19   #4586
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
A ja sie moge zamienic z Malinka Malinka Ty powinnas na dupe dostac, za te powody do zmartwien:pal a: Jestes kilka tygodni po operacji i marudzisz:pal a: No ok ja tez marudzilam, ale teraz juz wiem, ze bez sensu Takrze sluchaj starszej siostry i daj im czas
Najlepiej do wakacji, wtedy beda ulozone

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

No bo nie pokazujesz Powinnas wlasnie sie tu zaraz nam pochwalic A jest czym
trochę mnie pocieszyłaś Żabulku
nie chciałabym, żeby mi takie zostały...
a co do rozmiaru to ja dalej jestem w szoku
nie chciałam dużych piersi ale dr mówił, że musi wypelnić skórę. mało zawału nie dostała jak mąż mnie "rozpakował" 4 dni po op. :P
ale wolę mieć duże nic obwisłe. widziałam zdjęcia piersi po karmieniu z za zamałym implantem
Stary 2012-01-11, 20:21   #4587
anink
Raczkowanie

Dziękuję Dziewczynki kochane bardzo mi pomagacie i po uspkajających postach od Was czuję się o wiele lepiej. O operacji myślałam od dawna, byłam nastawiona bardzo pozytywnie - wszystko do czasu tej przeklętej przymiarki, na której miałam balony a nie ładny biust. Ale skoro mówicie, że efekt końcowy i tak jest inny, więc może faktycznie nie powinnam się zadręczać, tylko zaufać lekarzowi, ze taki implant będzie dla mnie najlepszy.
Mya, co do fotek, które wkleiłaś, dziękuję, jesteś wielka- myślę, że kobitka na zdjęciu mogła mieć podobną wyjścióweczkę, tylko obawiam się, ze ja mam trochę niżej brodawkę, tzn. moja jakby patrzy w dół ale lekarz powiedział, że po wypełnieniu ona ładnie się uniesie - nie jakoś bardzo bardzo, ale już nie będzie efektu "brodawki na końcu cycka". Jezu chciałabym jak najdokładniej Wam wszystko opisać. A jeszcze odnośnie Krokusika - Mya, piszesz, że będę mieć implancik ciut mniejszy od Niej, ale Kroskusik ma przecież 390ml., tak? Czy coś pokręciłam?
Stary 2012-01-11, 20:30   #4588
Marti18
Raczkowanie

Question Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Czy zdarzyły się Wam jakieś powikłania po zabiegu????? ;(
Stary 2012-01-11, 20:35   #4589
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję Dziewczynki kochane bardzo mi pomagacie i po uspkajających postach od Was czuję się o wiele lepiej. O operacji myślałam od dawna, byłam nastawiona bardzo pozytywnie - wszystko do czasu tej przeklętej przymiarki, na której miałam balony a nie ładny biust. Ale skoro mówicie, że efekt końcowy i tak jest inny, więc może faktycznie nie powinnam się zadręczać, tylko zaufać lekarzowi, ze taki implant będzie dla mnie najlepszy.
Mya, co do fotek, które wkleiłaś, dziękuję, jesteś wielka- myślę, że kobitka na zdjęciu mogła mieć podobną wyjścióweczkę, tylko obawiam się, ze ja mam trochę niżej brodawkę, tzn. moja jakby patrzy w dół ale lekarz powiedział, że po wypełnieniu ona ładnie się uniesie - nie jakoś bardzo bardzo, ale już nie będzie efektu "brodawki na końcu cycka". Jezu chciałabym jak najdokładniej Wam wszystko opisać. A jeszcze odnośnie Krokusika - Mya, piszesz, że będę mieć implancik ciut mniejszy od Niej, ale Kroskusik ma przecież 390ml., tak? Czy coś pokręciłam?

Aniu, ja mam 430 kochana
Stary 2012-01-11, 20:36   #4590
buziak86
Raczkowanie

dziewczyny ma kolejne pytanie
temat rzadko poruszany na forum, a mnie teraz interesuje wszystko. Jak czulyscie sie po narkozie? podobno niektorzy wymiotuja, zle sie czuja, jak to bylo u was? mam sie bac ?
buziak86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości