|
|
#631 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XIV!
Cytat:
chyba już widzę na stronie jak to wygląda, szkoda...
|
|
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny będę zamawiać z Niemieckiej strony ZARY, mają sklep internetowy
![]() Warunkiem jest przesyłka do Niemiec, ie można przesłać do Polski, mam rodzinę w Berlinie i oni będą u mnie za 2tyg albo ja będę na pewno 15 lutego. Jeśli chcecie coś to pisać ![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...n/zara-W2011-r |
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym chciala. MOge podac Ci liste dzis wieczorkiem bo teraz jestem w pracy?pieniadze tez moge przelac Ci z góry edt. nie ma tego co chcialam wiec odpadam
Edytowane przez anusia1990 Czas edycji: 2012-01-12 o 11:20 |
|
|
|
|
|
#635 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny byłam dzisiaj w Zarze, pierwszy raz tak wcześnie, bo o 9 i powiem Wam, ze juz nigdy nie pojde po poludniu, cisza, spokoj, porzadek, malo ludzi i wszystko na swoim miejscu.. udało mi się upolować parkę z dzieciecego, ostatni duzy rozmiar wisial i czekal na mnie
kupilam tez marynarke czarna z zamkami, tą przeceniona z 399 na 199 i z nowej kolekcji bluzke czarna z bialym kolnierzykiem z trf za 149zł. Chyba wczoraj dorzucili, bo wczesniej dlugo, dlugo ich nie widzialam a dzisiaj cala rozmiarowka była.. Nowego shoppera w ogole nie widzialam z butów juz nic ciekawego nie zostało, torebki tez bez szału, spodnie woskowane burgundowe były w rozmiarze 42 albo 44, aniesowe koszule były chyba dwie w rozmiarze L, widzialam tez zlote swetry z latami, ale nie pamietam jaki rozmiar, srebrne marynarki dwie, tez rozmiar l i te czarne z zamkami rowniez w rozmiarze L, były tez te plaszczyki steczkowskiej rozmiar s i wieksze, wiem, ze ktoras z was chciala go, ale niestety nie mialam juz wiecej kasy zeby go kupic.
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie do dziewczyn z krakowa: czy w bonarce zostały jeszcze jakies czarne spodniczki?
|
|
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzzie widzialas plaszczyk steczkowskiej? |
|
|
|
|
|
#638 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]() ja niestety nie jestem z warszawy - będę w warszawie we wtorek, ale się pewnie nie uchowa jeśli się znajdzie jakaś dobra duszyczka - to proszę o kontakt
|
|
#639 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłka kosztuje, 3.95euro ale to rozłożymy a pół, tylko drogo mi paypal euro liczył, bo policzył mi po 4.66zł. Oczywiście, żebyś nie myślała, że będę chciała oszukać, potwierdzenie Ci pokażę, ile zapłaciłam ![]() Tylko najgorsze to to, że będziesz musiała poczekać na paczkę Chyba, że byś chciała to mogę poprosić moich kuzynów to wyślą do Polski, ale to koszta. Wczoraj zamówiłam buty, kosztowały 30 euro + 3.95 euro wysyłka i z paypala zabrało mi 157zł z groszami Także tak to mniej więcej się klasuje
|
|
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widac Budgetko niedokladnie znasz sprawe skoro rzucasz w moja strone oskarzenia. Od razu jak kupilam marynarke, pytalam czy ktos jej nie chce. Nikt sie nie odezwal, chyba mam prawo rzeczy kupione przeze mnie sprzedac? tymbardziej,ze nikt na naszym watku ich nie szuka w tym rozmiarze. Wypadaloby zebys napisala mi to na pw skoro mialas takie podejrzenia. Nie zycze sobie takiego oczerniania. wiele osob kupuje rzeczy i sprzedaje drozej, nie rozumiem dlaczego to taki problem jak ja to zrobilam. zakupione rzeczy kupilam sama, nie sprzedaje nic co udalo mi sie zdobyc z pomoca jakiejs zariuszki . Dla mnie koniec tematu, i tak rzadko tu bywam. Udanych zakupow dziewczyny |
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to ja szukam tego płaszczyka w rozm S ;_) |
|
|
|
|
|
#646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Paryżanko,
przecież Budgetka nigdzie nie napisała, że chodzi o Ciebie nawet na priv tego nie robi uważam, że dobrze zrobiłaś pisząc, że to Twoje aukcje
|
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ma ktoras z Was te buty i podpowie mi, jak rozmiarowka wyglada?
|
|
|
|
|
#649 |
|
Rozeznanie
|
czy któraś z dziewczyn ze Szczecina lub okolic mogłaby mi kupic ten płaszczyk w rozmiarze S. Wiem że jest dostępny w Kaskadzie Szczecin. Bardzo bardzo proszę o pomoc.
|
|
|
|
|
#650 |
|
Rozeznanie
|
czy któraś z dziewczyn ze Szczecina lub okolic mogłaby mi kupic ten płaszczyk w rozmiarze S. Wiem że jest dostępny w Kaskadzie Szczecin. Bardzo bardzo proszę o pomoc.
pieniądze wysyłam tego samego dnia, z chęcią również pomogę w zakupach ;_) |
|
|
|
|
#651 |
|
Zadomowienie
|
Będę dopiero pon. wt. wiec jesli będa to moge Ci kupić
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
zgodnie z postanowieniem rano ruszylam do Zary.
Udalo mi sie kupic: 1. Bordowe spodnie ze zlotymi suwaczkami przy nogawkach 79.90 % ![]() 2. Nakrapiana sukienke 79,90 % (nie moge znalezc zdjecia na stronie )3. Sweterek z paskiem 79,90 % 4. Torebke z nowej kolekcji 219 zl Nad torebka jeszcze mysle, bo mimo, ze bardzo mi sie podoba to cos w srodku mi mowi ze za droga jak na torebke z tworzywa sztucznego |
|
|
|
|
#653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama pomagałaś tutaj nie raz, więc nie ma sprawy Myślałam, że ktoś chamsko wpadł kilka razy, ponaciagał dziewczyny prośbami i powystawiał to potem na all, a czegos takiego nie lubię ![]() No właśnie, za rzadko ![]() Cytat:
a przez all wychodzi drożej.Chociaż u mnie są 3 Zary to ostatnio bardzo w nich słabo
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ja jestem za wysoka na te spodnie z zamkami i wszystkie sa mi przykrotkie ;|
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
ale zamieszanie
![]() ja do sprzedazy na allegro nic nie mam, wolny kraj... skoro ktos ma okazje sprzedaz i zarobic na tym nic w tym zlego, nikt nikogo do niczego nie zmusza.. ![]() jedyne co zszokowal mnie fakt wrzucania czyis fotek na to bym nie wpadla ![]() jak chcecie uniknac wykorzystywania moze zalozyc prywatny watek po prostu ? ![]() ja w zarze nie bylam juz z tydzien i jakos mi nie teskno ![]() za dwa tyg pojade jak bede przy okazji obok CH moze ktos wie kiedy dzieciecy bedzie przeceniony?? bo te ceny jakos mnie nie zachwycaja obecne... kurka chcialam biala marynarke z czarnymi kolnierzykami i mi wrzucili na nowa kolekcje wrrrrrr
wiosna!! Edytowane przez Ray Czas edycji: 2012-01-12 o 13:04 |
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Prywatny wątek to trochę krzywdzące rozwiązanie dla uczciwych wizażanek, które nie udzielają się regularnie, tylko od czasu do czasu coś tam kupują w Zarze
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaram sie czesciej Chcialabym tez nadrobic bloga ,ale poki co mam slaba motywacje
|
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupilam te spodnie jeszcze w normalnej cenie i tez nie czulam sie nigdy tak dobrze w spodniach :p torebki w scc nie widzialam i chyba dobrze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

chyba już widzę na stronie jak to wygląda, szkoda...

widziałaś ją może?

)

na to bym nie wpadla