Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VIII - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-01-10, 18:29   #151
sally
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 676
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VIII

[QUOTE=kinia00sokp;3151705 9]Dziewczynki lista uaktualniona i pierwsza strona trochê zmieniona

dziêkujê
Stary 2012-01-10, 18:32   #152
madzia2306
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 20 068

no i prawko odebrane

10.10.2009r-ZARÊCZENI

JAKO ¯ONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podej¶ciem
madzia2306 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-10, 18:57   #153
nusia114
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 134

Cytat:
Napisane przez lanavera Poka¿ wiadomo¶æ
Daj spokój, czasu masz du¿o, przejrzyj wszystkie pytania 5 razy, sprawdz 15 razy i czytaj dok³adnie na pewno nic cie nie zaskoczy. powodzenia
W³a¶nie zaraz wszystko jeszcze raz przerobiê, porobiê testy w internecie i mo¿e nie zrobiê jutro nic g³upiego

Cytat:
Napisane przez Iw76 Poka¿ wiadomo¶æ
Nusia trzymamy kciuki!
dziêki!

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Poka¿ wiadomo¶æ
Powodzenia!
Na pewno siê przyda
Cytat:
Napisane przez djerba Poka¿ wiadomo¶æ
Nie martw siê, ja mia³am okrutnego stresa przed teori±...bo gdybym nie zda³a, to nawet poje¼dziæ nie mo¿na.. no ale...zda³am i 0 b³êdów.
Masz na to 25 min i spokojnie parê razy je przeczytaj. Nawet pomimo tego, ¿e znasz odpowiedzi i jeste¶ pewna, ¿e dobrze zaznaczy³a¶...luknij, bo mog³a Ci siê jaka¶ odpowied¼ niech±co np. odznaczyæ!
W³a¶nie bojê siê, ¿e np jak ju¿ wszystko sobie pozaznaczam i wrócê do pytañ to nagle nabiorê w±tpliwo¶ci, zacznê siê zastanawiaæ i pozmieniam na z³e Wiem, ¶wirujê, ale ja zawsze okropnie siê takimi rzeczami stresujê.

Pracujê nad sob±
nusia114 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-10, 19:03   #154
allice093
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 595

Cytat:
Napisane przez nusia114 Poka¿ wiadomo¶æ

W³a¶nie bojê siê, ¿e np jak ju¿ wszystko sobie pozaznaczam i wrócê do pytañ to nagle nabiorê w±tpliwo¶ci, zacznê siê zastanawiaæ i pozmieniam na z³e Wiem, ¶wirujê, ale ja zawsze okropnie siê takimi rzeczami stresujê.

Nie panikuj to przede wszystkim! Musisz daæ radê powodzenia!!
allice093 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-10, 19:36   #155
ann_mia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 301

Dziewczyny jest która¶ z Warszawy, i zdawa³a na radarowej na kogo trafia³y¶cie?

Prawko:

20.01.2012 Zdane
ann_mia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-10, 19:40   #156
Pinakoladka2008
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 679

Witam Was dziewczyny!
Nale¿ê do obecnych kursantek (co niestety nie napawa mnie optymizmem
Po 1 Wyjezdzilam 10 godzin i powiem szczerze,¿e jestem za³amana.Zapisywa³am siê jeszcze przed zmian± przepisów i ¿eby zd±¿yæ do 10 lutego powciska³am te jazdy CODZIENNIE (soboty i niedziele te¿.)
+nie mam na nic czasu a zaczyna siê sesja...same wiecie...kolokwium/egzamin/zerówka/praca zaliczeniowa a ja oczywi¶cie zaprz±tam sobie g³owê jazdami.
+pó³ biedy gdyby mi dobrze sz³o...niestety idzie mi beznadziejnie...ju¿ w tym momencie nie wychodz± mi podstawowe rzeczy typu hamowanie,p³ynne ruszanie,zmiana biegu i potrzebne mi jazdy doszkalaj±ce ( na które tym bardziej nie mam czasu)

i tu moje pytanie do Was :
czy która¶ z Was przek³ada³a sobie jazdy o jaki¶ czas ? np. o miesi±c/dwa ?
Czy w ogole istnieje taka mozliwosc?
Jutro mam zamiar wybrac sie do swojej szkoly jazdy na zwiady ale moze któras z Was miala podobne doswiadczenie ?

(a i argument ze zapomne to co do tej pory umialam nie ma tu znaczenia,bo na kazdych jazdach czuje sie jakbym byla tam po raz pierwszy;/
Bêde wdzieczna za odpowiedz

"
Nie mów mi nigdy, ¿e za z³o trzeba p³aciæ
S± takie rzeczy, które robiê dla zwyk³ej draki"
Pinakoladka2008 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:04   #157
ann_mia
Raczkowanie

ja na Twoim miejscu roz³o¿y³abym sobie raz na tydzieñ jazdy i tak przepisy w koñcu siê nie zmieniaj±

Prawko:

20.01.2012 Zdane

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2012-01-10, 20:19   #158
lanavera
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 696

Cytat:
Napisane przez Pinakoladka2008 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam Was dziewczyny!
Nale¿ê do obecnych kursantek (co niestety nie napawa mnie optymizmem
Po 1 Wyjezdzilam 10 godzin i powiem szczerze,¿e jestem za³amana.Zapisywa³am siê jeszcze przed zmian± przepisów i ¿eby zd±¿yæ do 10 lutego powciska³am te jazdy CODZIENNIE (soboty i niedziele te¿.)
+nie mam na nic czasu a zaczyna siê sesja...same wiecie...kolokwium/egzamin/zerówka/praca zaliczeniowa a ja oczywi¶cie zaprz±tam sobie g³owê jazdami.
+pó³ biedy gdyby mi dobrze sz³o...niestety idzie mi beznadziejnie...ju¿ w tym momencie nie wychodz± mi podstawowe rzeczy typu hamowanie,p³ynne ruszanie,zmiana biegu i potrzebne mi jazdy doszkalaj±ce ( na które tym bardziej nie mam czasu)

i tu moje pytanie do Was :
czy która¶ z Was przek³ada³a sobie jazdy o jaki¶ czas ? np. o miesi±c/dwa ?
Czy w ogole istnieje taka mozliwosc?
Jutro mam zamiar wybrac sie do swojej szkoly jazdy na zwiady ale moze któras z Was miala podobne doswiadczenie ?

(a i argument ze zapomne to co do tej pory umialam nie ma tu znaczenia,bo na kazdych jazdach czuje sie jakbym byla tam po raz pierwszy;/
Bêde wdzieczna za odpowiedz
Jak ju¿ pewnie wiesz, nowe przepisy wchodz± dopiero za rok wiêc masz mnóóóóóóóóóstwo czasu! Nie zawal sesji, a potem bedziesz sie martwic jazdami. Ale nie odk³adaj miesi±c ani tym bardziej dwa! Tu potrzeba regularno¶ci, systematyczno¶ci tak to siê nigdy nie nauczysz - tym bardziej je¶li na razie idzie ci kiepsko. poza tym masz przed sob± jeszcze 20h ! Plus dodatkowe na pewno, ja szala³am na mie¶cie ju¿ na pierwszej je¼dzie bo nie mia³am z niczym problemu a i tak po kursie dokupi³am chyba ze 30 dodatkowych godzin w sumie

A nie masz kogo¶ z samochodem, kto by ciê zabra³ na jaki¶ odludny parking albo plac manewrowy i da³ ci po nim poje¼dziæ tylko po to, ¿eby¶ opanowa³a p³ynne ruszanie i hamowanie?

A w ogóle to mo¿a instruktora masz do kitu, skoro Ciê nauczyæ nie umie? Pójd¼ do szko³y jazdy i powiedz, ¿e chcia³aby¶ kogo¶ kto ci wy³o¿y jak krowie na rowie i z anielsk± cierpliwo¶ci± Ludzie s± ró¿ni i nie ma siê co wstydziæ. I nie wstyd¼ przed nimi przypadkiem, bo ty z za³o¿enia masz NIE UMIEÆ na pocz±tku, a oni s± po to, by ciê NAUCZYÆ
lanavera jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:26   #159
betinka75
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 171

Cytat:
Dziewczyny, ja jutro teoria, trzymajcie kciuki! Bojê siê, ¿e porobiê jakie¶ g³upie b³êdy, niestety jak jestem zdenerwowana to zdarza mi siê w³a¶nie tak robiæ..
dasz rade !
25 minut to duzo czasu-spokojnie czytaj pytania ,sprawdzaj i bedzie ok !
betinka75 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-10, 20:52   #160
Pinakoladka2008
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 679

Cytat:
Napisane przez lanavera Poka¿ wiadomo¶æ
poza tym masz przed sob± jeszcze 20h !

A w ogóle to mo¿a instruktora masz do kitu, skoro Ciê nauczyæ nie umie?

bo ty z za³o¿enia masz NIE UMIEÆ na pocz±tku, a oni s± po to, by ciê NAUCZYÆ
jesli chodzi o instruktora: na 10 h jazd mialam 5-ciu roznych instruktorow. Dziwi mnie to ze na pierwszych jazdach od razu kazali mi jezdzic,a nie ucz± na prostej drodze/placu manewrowym podstaw:hamowanie/ruszanie az do perfekcji.
No bo jak jezdzic dalej bez tego ?

Jak juz wspomnialam zaproponowal mi jazdy doszkalaj±ce z ruszania/hamowania które na pewno sobie wezme bo przy obecnym stanie rzeczy to tragedia ^^

No i jeszcze mowili ze po 15 h powinnam plynnie jezdzic po miescie(taaaa...chyba w marzeniach ;D

Szczerze mowi±c podziwiam osoby ktore tak jak ja nigdy wczesniej nie siedzialy w samochodzie i po 10 godzinkach smigaja.... eh...

"
Nie mów mi nigdy, ¿e za z³o trzeba p³aciæ
S± takie rzeczy, które robiê dla zwyk³ej draki"
Pinakoladka2008 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-10, 21:41   #161
Imperfecta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 37 060

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Poka¿ wiadomo¶æ
no i prawko odebrane
jak ja te¿ ju¿ chcia³abym mieæ to za sob±.

Cytat:
dziêki! Na pewno siê przyda
Nie ma za co, mam nadziejê ¿e jutro pochwalisz siê pozytywnym wynikiem! Ba! Nawet w to nie w±tpiê

Cytat:
jesli chodzi o instruktora: na 10 h jazd mialam 5-ciu roznych instruktorow. Dziwi mnie to ze na pierwszych jazdach od razu kazali mi jezdzic,a nie ucz± na prostej drodze/placu manewrowym podstaw:hamowanie/ruszanie az do perfekcji.

Jak juz wspomnialam zaproponowal mi jazdy doszkalaj±ce z ruszania/hamowania które na pewno sobie wezme bo przy obecnym stanie rzeczy to tragedia ^^

No i jeszcze mowili ze po 15 h powinnam plynnie jezdzic po miescie(taaaa...chyba w marzeniach ;D

Szczerze mowi±c podziwiam osoby ktore tak jak ja nigdy wczesniej nie siedzialy w samochodzie i po 10 godzinkach smigaja.... eh...
Dziewczyno, ja mam godzin wyje¿d¿onych 14 i ci±gle niektóre rzeczy to dla mnie czarna magia. W miarê p³ynne ruszanie opanowa³am mo¿e "dwie godziny temu"..
Te¿ siê bojê jak cholera I. czasami rêce za³amuje, ale siê staram ¿eby co¶ z tego by³o.
Ja te¿ od razu na pierwszej je¼dzie zosta³am poinformowana jedynie co jest gdzie w aucie i do miasta, wiêkszo¶æ obrze¿ami itd ale jednak jecha³am g³ówn± drog± po 15 minutach od pierwszego samodzielnego uruchomienia silnika...
Imperfecta jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-10, 21:50   #162
djerba
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 681

Cytat:

Ja te¿ siê ba³am o te w±tpliwo¶ci i wmawia³am sobie ¿eby lepiej nie patrzeæ na te pytania wiêcej ni¿ 2 razy...ale przejrza³am 3 razy...i jednak pomog³o...ale nic nie zaznacza³am, nie odznacza³am...
Nie bój siê, napewno w tym momencie odzyskasz trze¼wo¶æ umys³u.

Edytowane przez djerba
Czas edycji: 2012-01-10 o 21:52
djerba jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-11, 06:51   #163
Domcia2605
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 952
GG do Domcia2605

Kurdê.. dziewczyny jestem za³amana. Wczoraj mia³am jazdê i by³o tragicznie. Mo¿e swoje robi to, ¿e wcze¶niejsze dwie godziny mia³am oko³o miesi±ca temu, a jeszcze wcze¶niej je¼dzi³am w sierpniu.

Najgorsze, ¿e dzi¶ dwie godziny mam jazdy na miescie i pó³ na placu i tyle. W sobotê egzamin.

Wczoraj siê za³ama³am, sz³o mi tragicznie. Zaczynaj±c od ³uku, który robi³am ostatni raz w sierpniu. W ci±gu pó³ godziny wyszed³ mi mo¿e trzy razy. Tym siê ju¿ pod³ama³am, ale jazda by³a gorsza. Dopiero wczoraj pierwszy raz parkowa³am(!!) i by³o.. ¼le. Ci±gle za blisko chcia³am wjechaæ i instruktor mi musia³ dawaæ po hamulcach bo bym wjecha³a w samochod obok. Do tego nie wchodzi³y mi biegi ;/ Robi³am takie g³upie b³êdy jak nigdy.. np ¶cina³am zakrêty, naje¿d¿a³am na linie ci±g³±. Zachowywa³am siê jak na 10 godzinie nie jak na 30.

Dzi¶ znów mam jazde i wiem, ¿e pojdzie mi jeszcze gorzej, ze wzglêdu na tym, ¿e bede my¶la³a, zeby nie pope³niaæ tych b³edów. Na pewno nie zdam

Mo¿e to wina tego, ¿e jezdzilam po ciemku? Czego sie panicznie boje, albo tego, ze dawno nie jezdzilam?Nie wiem. Mo¿e po prostu nie potrafie jezdzic ;(
Domcia2605 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-11, 08:16   #164
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Domcia2605 Poka¿ wiadomo¶æ
Kurdê.. dziewczyny jestem za³amana. Wczoraj mia³am jazdê i by³o tragicznie. Mo¿e swoje robi to, ¿e wcze¶niejsze dwie godziny mia³am oko³o miesi±ca temu, a jeszcze wcze¶niej je¼dzi³am w sierpniu.

Najgorsze, ¿e dzi¶ dwie godziny mam jazdy na miescie i pó³ na placu i tyle. W sobotê egzamin.

Wczoraj siê za³ama³am, sz³o mi tragicznie. Zaczynaj±c od ³uku, który robi³am ostatni raz w sierpniu. W ci±gu pó³ godziny wyszed³ mi mo¿e trzy razy. Tym siê ju¿ pod³ama³am, ale jazda by³a gorsza. Dopiero wczoraj pierwszy raz parkowa³am(!!) i by³o.. ¼le. Ci±gle za blisko chcia³am wjechaæ i instruktor mi musia³ dawaæ po hamulcach bo bym wjecha³a w samochod obok. Do tego nie wchodzi³y mi biegi ;/ Robi³am takie g³upie b³êdy jak nigdy.. np ¶cina³am zakrêty, naje¿d¿a³am na linie ci±g³±. Zachowywa³am siê jak na 10 godzinie nie jak na 30.

Dzi¶ znów mam jazde i wiem, ¿e pojdzie mi jeszcze gorzej, ze wzglêdu na tym, ¿e bede my¶la³a, zeby nie pope³niaæ tych b³edów. Na pewno nie zdam

Mo¿e to wina tego, ¿e jezdzilam po ciemku? Czego sie panicznie boje, albo tego, ze dawno nie jezdzilam?Nie wiem. Mo¿e po prostu nie potrafie jezdzic ;(
Taka przerwa jednak robi swoje. Ja, pomimo i¿ je¼dzi³am na automacie, który wsumie nie wymaga umiejêtno¶ci prowadzenia, te¿ po przerwie 3 tygodniowej zapomnia³am jak siê je¼dzi

Nic nie wiesz, mo¿e bêdzie lepiej . Nie my¶l o ¿adnych b³êdach, wsi±d¼ do auta z przekonaniem, ¿e dzisiaj napewno bêdzie ok, ¿e zabierasz I. w ma³± podró¿ po mie¶cie i poka¿esz mu i przede wszystkim sobie jak siê je¼dzi
Stary 2012-01-11, 08:34   #165
agnusek22
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 752

Cytat:

Nie za³amuj siê! Pewnie mia³a¶ gorszy dzieñ, a to siê zdarza ka¿demu. Ja np. je¿d¿ê ju¿ od ponad 2 miesiêcy sama i czasem jest super, a czasem te¿ jaki¶ tam b³±d zrobiê. Najwa¿niejsze to nie rozpamiêtywaæ i wsiadaæ do samochodu zostawiaj±c wszystko inne za sob± (szczególnie pope³nione b³êdy). Bo jak bêdziesz ci±gle my¶la³a, ¿e zga¶nie Ci silnik na ¶wiat³ach albo zjedziesz z górki, a za Tob± jest auto, to najprawdopodobniej bêdzie siê tak dzia³o, do tego przestaniesz zwracaæ uwagê na inne wa¿ne rzeczy i tak posypie siê jazda po ca³o¶ci. Pamiêtaj, ¿e wykonujesz manewry tu i teraz i dalej zapominasz o nich i jedziesz dalej, bo musisz byæ skupiona na ca³okszta³cie

Zobaczysz, ¿e bêdzie dobrze!

Zawsze bêdê wierzyæ...

agnusek22 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-11, 09:06   #166
madzia2306
Zakorzenienie

nie ma siê co martwic, ja te¿ mia³am jeden taki dzieñ ¿e nic tylko siedziec na fotelu pasa¿era a nie prowadzic, ale mnie akurat 3 tygodniowa przerwa tylko pomog³a bo zaskakuj±co dobrze mi po tej przerwie jazda sz³a
nie za³amuj siê bêdzie dobrze, skup siê na je¼dzie i bêdzie dobrze

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:

ja nigdy wcze¶niej nie je¼dzi³am autem bo siê ba³am mimo ¿e t¿ chcia³ ¿ebym chocia¿ spróbowa³a... ale odpukac do¶c szybko opanowa³am auto i do¶c szybko nauczy³am sie równocze¶nie jechac autem zmieniac biegi i jeszcze na znaki patrzec... raz wsiad³am do auta bo t¿ chcia³ ¿ebym spróbowa³a jechac to przy zmienie biegów bym w krzaki wjecha³a bo siê na ga³kê zmiany biegów patrzy³am

10.10.2009r-ZARÊCZENI

JAKO ¯ONA

Stary 2012-01-11, 11:36   #167
rachuciachu
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 565

Cytat:

Hej! Nie zamartwiaj siê tak bardzo i id¼ dzi¶ na jazdy z pozytywnym nastawieniem, na luzie. Jazda samochodem nie powinna stresowaæ, a byc przyjemno¶ci±.
Je¶li chodzi o parkowanie to (wiem, ¿e marne pocieszenie) mi na jazdach wychodzi³o idealnie- zawsze wje¿d¿a³am na raz, nigdy nie mia³am z tym problemów. A teraz? Mimo, ¿e jestem ju¿ po egzaminie idzie mi tragicznie. Je¶li dopiero teraz parkowa³a¶ po raz pierwszy to popro¶ dzi¶ instruktora o przeæwiczenie tego. Moim zdaniem lepiej po¶wiêciæ godziny przed egzaminem na ³uk i manewry, bo jesli ich nie umiemy to nic nam nie pomo¿e. Natomiast na mie¶cie wystarczy trochê uwagi, skupienia i w miarê p³ynnej jazdy.
A co do jazdy po ciemku- ja robi³am kurs wczesn± jesieni±, kiedy dni by³y jeszcze d³ugie, do tego jazdy mia³am zawsze tu¿ po zajêciach i te¿ ba³am siê je¼dziæ po ciemku. Ale teraz je¿d¿e praktycznie tylko wtedy gdy jest ciemno- z konieczno¶ci i muszê powiedzieæ, ¿e w mie¶cie nie widzê wiêkszej ró¿nicy w je¼dzie. Czy jest ciemno czy jasno to i tak wszystko dobrze widaæ. Jedynie gdy jest bardzo mokro (i ciemno) to linie i znaki poziome s± czasem niezbyt dobrze widoczne gdy odbija siê od nich ¶wiat³o latarni.
Nie stresuj siê na zapas i powodzenia w sobotê.

rachuciachu jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-11, 11:38   #168
emilcia0209
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 955

hejka jestem dzisiaj po 1,5 h jazdy i powiem wam ¿e tak sobie dzisiaj I. zabra³ mnie na takie osiedle gdzie jest pe³no uliczek abym poæwiczy³a skrêcanie kierownic± by³o oki ale na rondzie tragedia no ale trening czyni mistrza jutro kolejne 1,5h æwiczymy to samo cieszê siê jak cholera bo mam czêsto jazdy tak 3,4 razy w tyg. nastêpna jazda jutro i w niedziele.

- TATO ? A dlaczego cukierki s± owijane w takie papierki co szeleszcz± gdy siê je rozwija ?
- ¿eby¶my s³yszeli jak mamusia siê odchudza
emilcia0209 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-12, 01:36   #169
rachuciachu
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 565

Ann_mia- w Warszawie egzaminatorzy co jaki¶ czas rotuj± miêdzy WORDami. Nie wiem jak czêsto i czy przenosz± siê "sta³ymi grupami" ale tu¿ po moim egzaminie z Bemowa nawet Kierownika Miejsca Egzaminowania przenie¶li (na Okêcie w³a¶nie)...

rachuciachu jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-12, 05:49   #170
Domcia2605
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 952
GG do Domcia2605

Dziêkuje dziewczyny bardzo za pocieszenie
By³o meega lepiej, chocia¿ nie idealnie. No có¿ idê w sobotê na egzamin z my¶l± o pope³nionych b³êdach.

Niestety ci±gle mam przeczucie, ¿e nie zdam, wiem, ze nie wolno siê tak nastawiaæ, ale jednak...

Dam rade.
Domcia2605 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-12, 07:12   #171
ann_mia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rachuciachu Poka¿ wiadomo¶æ
Ann_mia- w Warszawie egzaminatorzy co jaki¶ czas rotuj± miêdzy WORDami. Nie wiem jak czêsto i czy przenosz± siê "sta³ymi grupami" ale tu¿ po moim egzaminie z Bemowa nawet Kierownika Miejsca Egzaminowania przenie¶li (na Okêcie w³a¶nie)...
te¿ o tym gdzie¶ czyta³am tzn ¿e siê rotuj±, ja mia³am pierwszy egz o 16, i mialam super E, ewidentny mój b³±d by³ kumpel na niego trafi³ ostatnio o 20:30 czy 21, i zda³
mam nadziejê ¿e na niego trafiê za 8 dni xD

Prawko:

20.01.2012 Zdane
Stary 2012-01-12, 07:13   #172
nusia114
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 134

Cytat:
Napisane przez allice093 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie panikuj to przede wszystkim! Musisz daæ radê powodzenia!!
Cytat:
Napisane przez betinka75 Poka¿ wiadomo¶æ
dasz rade !
25 minut to duzo czasu-spokojnie czytaj pytania ,sprawdzaj i bedzie ok !
Cytat:
Nie ma za co, mam nadziejê ¿e jutro pochwalisz siê pozytywnym wynikiem! Ba! Nawet w to nie w±tpiê
Cytat:
Napisane przez djerba Poka¿ wiadomo¶æ
Ja te¿ siê ba³am o te w±tpliwo¶ci i wmawia³am sobie ¿eby lepiej nie patrzeæ na te pytania wiêcej ni¿ 2 razy...ale przejrza³am 3 razy...i jednak pomog³o...ale nic nie zaznacza³am, nie odznacza³am...
Nie bój siê, napewno w tym momencie odzyskasz trze¼wo¶æ umys³u.
Niepotrzebnie panikowa³am zda³am bezb³êdnie ba, nawet pierwsza skoñczy³am W ogóle jak tam ju¿ posz³am i zobaczy³am takie wystraszone dziewczyny to tak siê wyluzowa³am, ¿e nie wiem

Zapisa³am siê te¿ od razu na praktyczny, nie zgadniecie jaki by³ pierwzy wolny termin 25 stycznia! zdziwi³am siê, ¿e ju¿ za 2 tygodnie. Ale w sumie to ogólnie by³o tam bardzo ma³o ludzi, nie to co ostatnio ja chcia³am siê zapisaæ na 25 lutego, jako ¿e mam jeszcze 20h, ale pani w okienku powiedzia³a, ¿e mo¿e mnie zapisaæ najpó¼niej na 18. No i mam termin na 18 lutego o 7 rano

Pracujê nad sob±
nusia114 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-12, 10:37   #173
lanavera
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 696

Ja wam wszystkim stresuj±cym ¿e ¼le wam idzie na jazdach pzeg egzaminem co¶ powiem:
Na swojej ostatniej je¼dzie przed egzaminem (dzieñ przed) nie wychodzi³o mi nic, co zwykle wychodzi³o, robi³am masê b³êdów, nie zauwa¿a³am pieszych, ba³am siê wjechaæ na skrzy¿owanie. Podobno nawet wyprzedzi³m kogo¶, nie wiedz±c o tym nawet . I by³am totalnie za³amana, prawie siê rozrycza³am tam w samochodzie. Ale I. mnie uspokoi³ i powiedzia³ ¿ebym siê nie przejmowa³a, bo to przez stres. Mówi ¿e on ostatnio mia³ 4 kursantów którzy niedawno zdali egzamin za pierwszym razem i na ostatnich jazdach przed takie rzeczy mu wyczyniali ¿e on nie móg³ na to patrzeæ Wiêc to wszystko to tylko stres.
lanavera jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-12, 11:40   #174
madzia2306
Zakorzenienie

ja w dzieñ egzaminu ba³am siê jak cholera, i jeszcze jak pomy¶la³am o jazdach przed egzaminem to ju¿ w ogóle by³am za³amana bo my¶la³am ¿e bêdê takie rzeczy ze stresu wyczyniac ¿e klêkajcie narody ale wiecie co? wsiad³am do samochodu, instruktor powiedzia³ ¿ebym siê uspokoi³a bo widzia³ ¿e jestem zestresowana, wziê³am trzy oddechy i.... ta ostatnia jazda posz³a mi chyba najlepiej ze wszystkich podjecha³am pod word, instruktor ¿yczy³ mi powodzenia i ¿ebym siê odezwa³a po egzaminie, strasznie mia³am stresa przed teori±... no ale teoria minê³a i przysz³a praktyk± przed któr± juz siê tak nie stresowa³am bo by³o mi wszystko jedno ju¿... jak us³ysza³am ¿e mnie wywo³uj± to siê pode mn± nogi ugiê³y ale podesz³am do samochodu i jak zobaczy³am u¶miech egzaminatora przy witaniu siê to jako¶ mi te nerwy przesz³y i pomijaj±c próbê ruszenia na rêcznym to ju¿ by³o potem ok
naprawdê dziewczyny to nie matura ¿e jak nie zdacie to nie dostaniecie siê na studia, ja tak sobie to t³umaczy³am, uda sie to uda bêdzie super a jak nie to nie i tylko bêdziecie stratne t± kolejn± kaskê wydan± na egzamin no tylko ten stres kolejny raz... wierzcie w siebie, to pomaga

10.10.2009r-ZARÊCZENI

JAKO ¯ONA

Stary 2012-01-12, 11:56   #175
emilcia0209
Rozeznanie

kurcze jak ja wam zazdroszczê ¿e jeste¶cie po egzaminach. ja mia³am w sumie 10h. i jestem z³a na siebie jak osa no bo kurde zamiast ja pomy¶leæ trochê to nie oczywi¶cie ja bez pomocy instruktora nie zrobiê nic s³ysze ¿e autko wyje zamiast ja zmieniæ bieg <wiedzia³am o tym > to ja czekam jak mi instruktor ka¿e i ci±gle masakra z t± kierownic± u mnie zadzwoni³am do dziadka ¿eby sie podszkoliæ u niego trochê bo on by³ kiedy¶ instruktorem za m³odu. Wiêc chyba lepiej ¿eby u niego to poæwiczyæ ni¿ traciæ czas na kursie na podstawy . co my¶licie?

- TATO ? A dlaczego cukierki s± owijane w takie papierki co szeleszcz± gdy siê je rozwija ?
Stary 2012-01-12, 11:58   #176
ann_mia
Raczkowanie

hahah ja mniejszego stresa mia³am przed matura xd

Prawko:

20.01.2012 Zdane
Stary 2012-01-12, 12:27   #177
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Niepotrzebnie panikowa³am zda³am bezb³êdnie ba, nawet pierwsza skoñczy³am W ogóle jak tam ju¿ posz³am i zobaczy³am takie wystraszone dziewczyny to tak siê wyluzowa³am, ¿e nie wiem

Zapisa³am siê te¿ od razu na praktyczny, nie zgadniecie jaki by³ pierwzy wolny termin 25 stycznia! zdziwi³am siê, ¿e ju¿ za 2 tygodnie. Ale w sumie to ogólnie by³o tam bardzo ma³o ludzi, nie to co ostatnio ja chcia³am siê zapisaæ na 25 lutego, jako ¿e mam jeszcze 20h, ale pani w okienku powiedzia³a, ¿e mo¿e mnie zapisaæ najpó¼niej na 18. No i mam termin na 18 lutego o 7 rano
No i elegancko!!
Ojjj, jak ja bym chcia³a 25go stycznia zawsze to chocia¿ tydzieñ wcze¶niej
W ogóle to ciekawa jestem czy 31go spadnie w koñcu ¶nieg, mam nadziejê, ¿e nie, chocia¿ zastanawiam siê czy egzaminatorzy bior± trochê pod uwagê warunki atmosferyczne i luzuj±
Stary 2012-01-12, 12:55   #178
emilcia0209
Rozeznanie

a mnie instruktor pokierowa³ dzisiaj w kierunku PORD-u ale widzia³am tam ludzi wystrachanych masakra i L za L jecha³y 2 osoby widzia³am nie zda³y bo egzaminator siedzia³ za kierownic±. Ech jak ja do tego etapu dojdê to kiepsko to widzê.

Stary 2012-01-12, 12:56   #179
Imperfecta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 37 060

Cytat:

No i super! Gratulacje!
I powodzenia na praktycznym egzaminie!

Ja siê stresujê, bo ostatni± jazdê mia³am 19 grudnia... I nastêpn± bêdê mieæ dopiero w przysz³ym tygodniu...
Zosta³o mi 9 z moim I, czyli 3 razy po 3 godziny w przysz³ym tygodniu no i 5 z innym I. te ostatnie 5 to wyje¿d¿ê zaraz przed egzaminem... Beznadziejnie, ¿e mam w poniedzia³ek egzamin bo bêdê mieæ 2 dni przerwy chyba, ¿e postaram siê za³atwiæ jeszcze z godzinê przed samym egzaminem...
Chyba zaczyna mnie ³apaæ coraz wiêkszy stres ju¿ od dzisiaj...
Imperfecta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-01-12, 13:04   #180
emilcia0209
Rozeznanie

Cytat:
No i super! Gratulacje!
I powodzenia na praktycznym egzaminie!

Ja siê stresujê, bo ostatni± jazdê mia³am 19 grudnia... I nastêpn± bêdê mieæ dopiero w przysz³ym tygodniu...
Zosta³o mi 9 z moim I, czyli 3 razy po 3 godziny w przysz³ym tygodniu no i 5 z innym I. te ostatnie 5 to wyje¿d¿ê zaraz przed egzaminem... Beznadziejnie, ¿e mam w poniedzia³ek egzamin bo bêdê mieæ 2 dni przerwy chyba, ¿e postaram siê za³atwiæ jeszcze z godzinê przed samym egzaminem...
Chyba zaczyna mnie ³apaæ coraz wiêkszy stres ju¿ od dzisiaj...

dasz radê, na pewno. Mo¿e uda siê ustaliæ jazdê przed egzaminem? kurcze dobrze by by³o . tak czy inaczej ¿yczê ci powodzonka.

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.