|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
wiem że Adas fajny tylko to nazwisko bo która z was chciałaby sie nazywać na nazwisko Kokoszka eee chyba nie wezme po nim nazwiska ja właśnie nie kojarze Maxiego z mundialem ![]() i co z fryzjerką ![]() bo śmiesznie tu Bartek wyszedł
|
|
|
#23822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#23823 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#23824 |
|
Zakorzenienie
|
ja mykam spaciu
do jutra |
|
|
|
#23825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#23826 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chciałam jeszcze tylko powiedzieć że zaklepuje Marcina Burkhardta z Legi
bo chyba jest free tzn teraz już mój i też lece spaciulkać chyba nikogo tu nie ma taki mój los
|
|
#23827 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi brat powiedział o tym Kononowiczu, pokazał mi filmik w necie i też myślałam, że to było dla żartu ja też Cytat:
no nie, remis mnie nie satysfakcjonuje, to najgorszy wynik jaki może być Cytat:
fajnie, że miło spędziłaś dzień jak dla mnie to TH jest co najmniej dziwnym zespołem i zawsze przełączam ich piosenki Cytat:
a Sunprince komu kibicuje? Cytat:
|
|||||
|
|
|
#23828 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny gdzie jesteście?
Na polsacie sport był na żywo jakiś polski mecz, nie mecz chelsea |
|
|
|
#23829 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#23830 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3154015]Sunprince kibicuje of kors Chelsea
![]() lepszy remis niż przegrana [/quote]wow, fajnie, ja kibicuję Chelsea, bo tam gra Lampard, lubię też bardzo Jose Mourinho. trochę mnie zasmuciło, że Abramowicz sprowadził Balę, bo nie przepadam za nim masz rację, ale tak chciałam, żeby wygrali |
|
|
|
#23831 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale on mi się kojarzy z wakacjami, bo poznałam taką jedną małą dziewczynke, co go bardzo lubiła. ![]() Też bym chciała, żeby Chelsea wygrała, no ale cóż. A mecz oglądałam na PPStream |
|
|
|
|
#23832 |
|
Zadomowienie
|
Idę już spać, do jutra, pa
|
|
|
|
#23833 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#23834 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3154102]Też za nim nie przepadam
Ale on mi się kojarzy z wakacjami, bo poznałam taką jedną małą dziewczynke, co go bardzo lubiła. ![]() Też bym chciała, żeby Chelsea wygrała, no ale cóż. A mecz oglądałam na PPStream Ballack mi się kiedyś podobał, ale to było dawno temu, więc cii . teraz przeważnie dwoi się i troi na boisku i nic z tego nie wynika, poza tym robi te swoje dziwne miny Znienawidziłam go, dziwne, bo mi się to często zdarza, mam nadzieję, że Franka to nie będzie dotyczyło, ech... Miałam wam wkleić jego fotki, ale nie dałam rady, nie miałam czasu, wogóle ten weekend minął tak szybko, a jutro trzeba iść na zajęcia, a mi się tak nie chce
|
|
|
|
#23835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Luna, tak wyjątkowo jakoś się udzieliłam, więc może powinnam ci zadedykować posta
|
|
|
|
|
#23836 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) drużyny dziewczyn z Ebisiowego - Ległej z Wisłą Płock Wyniku nie znam
|
|
|
|
|
#23837 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie zdjęcie Crisa
|
#23838 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wczoraj w godzine udalo mi sie tylko wybrac poszczegolne czesci filmu do swojego klipu :l normalnie co chwila sie wiesza to dziadostwo ;] i nie wiem co jest a mi sie kojarzy jak najbardziej chociaz akurat niezbyt milo jesli chodzi o mundial xDCytat:
nie wiem kto i nie wiem czy jeszcze tu przebywa w kazdym razie pamietajcie jedno...filip burkhardt juz zajety ihihihCytat:
Ale on mi się kojarzy z wakacjami, bo poznałam taką jedną małą dziewczynke, co go bardzo lubiła. Bosko wymawiała jego imie - Misiel Takim słodkim głosikiem Też bym chciała, żeby Chelsea wygrała, no ale cóż. A mecz oglądałam na PPStream[/QUOTE] Cytat:
ja ballacka nie lubie od mundialu...kiedy to symulował na kazdym kroku...teraz w meczach reprezentacji kraju (bo tylko w takich go widze) za wszelka cene probuje zdobywac gole zamiast umiejetnie umozliwiac to kolegom w lepszej sytuacji ;] eszz...no, ale jako, ze mam sentyment do nationalelf z WM to i bala sie tam zalapie :P a teraz lece do szkolki...za 10 minut wychodze nie chce mi sie okropnie...ledwo troszeczke wydobrzalam i juz musze wyfrunać ooo... mam 8 lekcji, wiec pewnie wpadne dopiero wieczorkiem...albo na chwilke po szkole jeszcze... ![]() EDIT: łooooł!!! oprocz mnie az 2 osoby i to bywalce na watku hihiih... co tak z rana? ;> ok lece juz :P
|
|
|
#23839 | ||
|
Zakorzenienie
|
i tu i tu grają moje ciastka więc jakbym sie miała nie cieszyć
![]() Cytat:
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3154102]Też za nim nie przepadam Ale on mi się kojarzy z wakacjami, bo poznałam taką jedną małą dziewczynke, co go bardzo lubiła. ![]() Też bym chciała, żeby Chelsea wygrała, no ale cóż. A mecz oglądałam na PPStream mi sie Bala z takim chłoapkiem ze szkoły kojarzy [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3154152]Pa ps. Luna Tak jak chciałaś - odzywam się oooo widzisz Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3154464]Na Polsacie Sport leciał mecz ulubionej ( ) drużyny dziewczyn z Ebisiowego - Ległej z Wisłą Płock Wyniku nie znam [/quote]ooo i nawet Aśka zawitała łeeee Rooney ale Cris ![]()
|
|
|
#23840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem z czym Ci sie kojarzy Maxi no bo to ja byłam, jak możesz nie pamiętać ale zapomniałam o nim i mi sie zapodział ![]() a o Fifim pamietam ![]() brrrr ale ciemno ![]() wzajem o i jeszcze bywalcem zostałam nazwana
|
|
|
#23841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też wpadam i widzę ze dyskusa na temat Bali i jego min 'na byka' a tylko go osmieszają eee...nie wacham się ale moja fryzjerka ma tyle klijentek a w ogóle to witanko ![]() po lekcyjkach już jestem i odrabiam coś tam na jutro, potem mam inglisz dodatkowy a potem woolny czas ![]() ![]() Edytowane przez xtalciax Czas edycji: 2006-11-27 o 13:38 |
|
|
|
|
#23842 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Podobno Lazio jest zainteresowane Jakubem Błaszczykowskim Ciekawe
|
#23843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... w sumie teraz to juz pozostal z tego pamietania taki maly zarcik i zero agresji hihih... oczywiscie WM zmienily ludzi a mnie to napewno a no to ty beka... nie pamietalam... <kaja sie>ciemno... a jaka mgla u mnie caly dzien...wracalam z mama ze szkoly autkiem... to normalnie na odleglosc 4 domow juz nic nie bylo zupelnie widac...bywalcem...a czym niby? ;> och...dzien mial byc paskudny a w szkole bylo fajnie aż dziw bierze podobalo mi sie Cytat:
![]() no witaj ja tez po szkole...jednak nie mam az tyyyle do roboty to z wami troszke posiedze i moze nawet wpadne wieczorkiem hihihi...poki co kręcę sie po wirtualnym empiku...szukam ksiazek jakie chcialabym dostac pod choinke... a ze jeszcze nie wiem jakie bym chciala to mozecie skladac mi propozycje oczywiscie nie matrymonialne... bo ja mezow mam juz nadto...dwóch Cytat:
ale wiem jedno... fajny masz avek ![]() dzis mi sie przypomnialo, ze mija czas wysylania pieniazkow powoli na te wizazowe bransoletki :P dlatego dzis spisalam dane i jutro kaska leci... do wszystkich gap...takie jak ja...wplacamy kochane...wplacamy ![]() a filmik... powoli powoli...moze do swiat zrobie ![]() witam wszystkich
|
|
|
#23844 |
|
Konto usunięte
|
Magda, mówiłaś kiedyś, że masz piosenki mundialowe
![]() A mogłabyś wypisać pare tutułów?
|
|
|
|
#23845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach no i niemieckim bildzie sa cale dwie strony o Klose i wzmianka o EBIKU
|
|
#23846 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3157243]Magda, mówiłaś kiedyś, że masz piosenki mundialowe
![]() A mogłabyś wypisać pare tutułów? [/QUOTE]a no masz szczescie, ze sie nawet prawie, ze nudze to co nieco wam rzuce ... linkow nie zapodam, bo nie mam a ladowanie na serwery to kupa czasu... tytuly za to owszem:(nie wszystkie moze sa zwiazne z WM, ale napewno mi sie kojarza i napewno mniej wiecej w tym czasie leciały :P): xavier naidoo - diese weg xavier naidoo - was wir alleine nicht schaffen xavier naidoo - zeilen aus gold herbert groenemeyer - zeit dass sich was dreht / celebrate the day revolverheld - heimspiel sportfreunde stiller - 54,74,90, 2006 (2010) oliver pocher - schwarz und weiss drafi deutscher - marmor, stein und eisen bricht lighting seeds - three lions on the shirt (football is coming home) music team germany - wont forget these days dj otzi - hey baby (osobiscie nie uwazam za mundialówke, ale na stadionach leciala nałogowo )marie serneholt 0 that's the way my heart goes ( z reklamy lahmika :P) fifa world cup germany 2006 - dance mix - bamboo (mam taka wersje )mam pewnie jeszcze troche wiecej...tylko juz nie kojarze moze kiedys jak mnie natchnie i sie przypomni :P ale to juz raczej byly jakies piosenki z list niemieckich, ktore poprostu puszczali dosc czesto na stadionach i nie sa bezposrednio powiazane z WM lub piosenki z reklam mundialowych ![]() najwazniejsze jest ![]() oczywiscie nie wypisywalam tez piosenek dotyczacych nationalelf lub poszczegolnych pilkarzy badz trenera bo to nikogo nie interejszyn :P i dla wlasnego posiadania je sciagalam XD bo to moi ulubiency ;]co tam kobietki
|
|
#23847 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla zabicia wszechobecnej nudy
|
#23848 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zabieram się za ściąganie
|
|
|
|
|
#23849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23850 |
|
Zakorzenienie
|
widzę ze jestem sama to wpadnę później
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

bo która z was chciałaby sie nazywać na nazwisko Kokoszka
eee chyba nie wezme po nim nazwiska 

u mnie caly dzien...wracalam z mama ze szkoly autkiem... to normalnie na odleglosc 4 domow juz nic nie bylo zupelnie widac...
ja tez po szkole...jednak nie mam az tyyyle do roboty to z wami troszke posiedze i moze nawet wpadne wieczorkiem