Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-12, 19:12   #4501
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
WRÓCIŁAM

powiem Wam że póki co jestem niespecjalnie zadowolona.
zacznę tak:
Chatko pytałam o tą sukienkę Twoją w Madonnie, ale Pani mi powiedziała że w ogóle takiej sukienki nie mają ... za to później widziałam ją w Bella Sposa na Filipa.. i kosztowała bodajże 2700 bądź 2800 i do tego też miała ten pas, tylko on na zdjęciu jest bardziej zielony, a tam w salonie był taki trochę mataliczny...
Ogólnie jestem wkurzona, bo w większości tych salonów suknie są szare, bure i brudne i jakie by nie były ładne to wygląda to odrzucająco i od razu człowiek się zniechęca do danej sukni.

Z lepszych informacji znalazłam NIEMAL ideał, ale jak zwykle mam ale ;P
Pronovias BENGASI
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=bengasi
Suknia jest prze, przepiękna, od pasa w dół... Te pióra to dla mnie porażka, nie dość że prawdziwe, to jeszcze jak dla mnie zupełnie tam zbędne.
Cena sukni: 6 770 zł
Przygotowałam się na max 4500 w porywach do 5000, ale nie na prawie 7000....

Juto podjadę do Byszyc gdzie szyją suknie i zapytam czy uszyją mi suknie z Pronoviasowym dołem i u góry gładką ew. lekko namarszczaną i zovaczymy co będzie...

No i sprawdziłam, że muszę mieć suknię odcinaną od naajwęższego miejsca na tułowiu, bo te odcinane od bioder sprawiają że wyglądam jak pigmej
Mierzyłam własnie taką też w Madonnie ale niestety nie widzę jej na stronie...

Chatko jak udało Ci się zrobić zdjęci w sukni? Mi Pani zabroniła i nawet nie miałam chwili żeby zrobić z ukrycia, a przyjaciółka moja miała córkę obok siebie i była nią zaabsorbowana

No także z mojego wypadu .... wielki i bombelki, zobaczymy czego dowiem się jutro.
A ja jeszcze nie bylam w Madonnie trzeba sie tam umawiac? Ciekawa ta sukienka Z Pronovias podoba mi sie jeszcze ta w zalaczniku. Poza tym tez mam te same odczucia, sukienka odcinana tylko w pasie!! Ja w tych z obnizanym pasem wygladam koszmarnie, bo robia mi sie okropnie krotkie nogi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg alt_image_1.jpg (24,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pronovias_Bengala.jpg (29,9 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez ladystar
Czas edycji: 2012-01-12 o 19:13
ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 19:15   #4502
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja mam pomysł na tytuł
"Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy"
jestem jak najbardziej za ten tytuł naprawdę bardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
beat@, przykro mi, że tak się u Was sprawy mają. Życzę Ci dojścia do porozumienia z Mamą i TŻtem. A poza tym to Twoja sprawa kiedy zechcesz zostać matką i czy w ogóle, więc Twoja Mama nie powinna się w takie sprawy wtrącać, a tym bardziej używać tej kwestii jako argumentu za szybszym weselem
Właśnie, dlatego powiedziałam mamie że póki co mowy nie ma o dziecku. Chwilowo ważniejsza jest dla mnie sprawa znalezienia stałej pracy więc inne sprawy trzeba odłożyć na dalszy tor.

A tak poza tym to padam. Jestem wykończona po dzisiejszym dniu w pracy. Nóg po prostu nie czuje abuuu

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 19:22   #4503
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Mam już w domu suknię, buty ślubne, welon i... podwiązkę (cudowna! firmy Esotiq)

Suknia jest cudowna (miałam ją ubraną, ale wiadomo, że pare kilo jeszcze musi spaść ) i nie muszę już z nią nic robić, na wzrost super! Buciki są baaaardzo wygodne i takie przepiękne, że chyba już 3 razy je z pudełka wyciągałam Welon też ładniutki, prosty delikatnie zakończony No i dostałam w prezencie naprawde prześliczną błękitną podwiązkę Esotiq

Jestem przeszczęśliwa!!

Przepraszam, ale zdjęć nie zrobiłam - chcę się Wam pokazać w pełnej krasie jak już będę zadowolona z figury Więc jeszcze troszeńkę

~~~~~~
Ktoś pytał o bukiet - ja planuję różowe goździki
Ale bez takich!! chcemy zobaczyc juz!!

Cytat:
Adoosieńka zazdroszczę
Buty chyba zamówię w weekend, pod warunkiem, że będzie numer...
TE o ktorych mysle ?? to jak zamowisz przede mna to koniecznie pokaz foto
Cytat:
bardzo fajne te butki Adoosienka! takie zgrabniutkie !

znalazłam na internecie zdjęcia tej bengasi i tej drugiej o której pisałam plus zdjęcie tego jak wyglądają te pióra:

na obydwu zdjęciach to te sukienki po lewej stronie,

i jak się okazało druga sukienka to model BENGALA zdj 4

Sukienka z filmiku śliczna Idealna dla niskiej filigranowej osoby, tylko mam wrażenie że przez odcięcie od bioder dzieje się tak jak u mnie i zaburza troche proporcje sylwetki, tułów wydaje się być dłuższy, a nóżki krótkie, ale może to tylko takie złudzenie na filmiku...
o widzisz nie doczytalam

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 19:24   #4504
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
kooocurku dałabyś namiar na te niemieckie biuro podróży
NAPISZ MI KOCHNA NA PRIV CO POTRZEBUJESZ POSTARAM SIE POMÓC

ja padam pracuje dziś od 9 rano i dalej siedze...oczy mi sie zamykaja, ale jak mus to mus!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 19:25   #4505
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dziewczyny a jak wam się te buty podobają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013203391.jpg (27,9 KB, 46 załadowań)
Stary 2012-01-12, 19:28   #4506
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Szczerze nie bardzo, te paski z przodu mi się nie podobają. I wydaje mi się że nie będą pasowały do Twojej sukienki, do tego koronkowego dołu.
Stary 2012-01-12, 19:32   #4507
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

e jakoś nie bardzo
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 19:32   #4508
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Szczerze nie bardzo, te paski z przodu mi się nie podobają. I wydaje mi się że nie będą pasowały do Twojej sukienki, do tego koronkowego dołu.
To co lepsze będą gładkie z przodu
Stary 2012-01-12, 19:38   #4509
(kicia)
Zakorzenienie

a ja właśnie potwierdziłam ostatecznie projekt księgi gości na wpisy dla gości będzie 50 kart (więcje nie trzeba bo dużo mam dzieci które nawet rysować nie potrafią to one sie tylko podpiszą np mój chrześniak z pomocą mamy już potrafi się odpisać ) i na końcu będą karty na zdjęcia, pierwsza karta to taka kartka z kalendarza druga regulamin wesela a trzecia to takie słowo od nas dla gości aby się pisywali takie tam

będę miała ją dopiero za jakiś miesiąc ze względu na to że będzie ręcznie malowana okładka

juz nie mogę się doczekać

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:

no raczej gładkie lepsze

Stary 2012-01-12, 19:40   #4510
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Wydaje mi się, że tak. Przyjrzałam się jeszcze raz sukience i uważam, że spod tak zdobionego dołu powinien wystawać raczej gładki bucik. Ale niech się jeszcze inne dziewczyny wypowiedzą, bo ja to z natury minimalistką jestem
Stary 2012-01-12, 19:42   #4511
bluesky89
Zakorzenienie

Kiciu, a skąd zamawiasz tą księgę? I ile za nią płacisz? jesli można zapytać
Stary 2012-01-12, 19:44   #4512
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Kiciu, a skąd zamawiasz tą księgę? I ile za nią płacisz? jesli można zapytać

http://allegro.pl/personalizowana-ks...027073613.html

kupiłam na tej aukcji jak widać 50 zł plus przesyłka ja dopłaciłam z priorytet bo na ekonomiczną mi szkoda jak ma mi zaginąć na poczcie... więc łącznie 65 zł

kolor fioletowy taka z krzewem

Stary 2012-01-12, 19:59   #4513
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Kanapek mało jadłam, miałam dużo czasu, to pichciłam całymi dniami a jak już kanapki to sałatą, pomidorkiem itp.
Mięso jadłam tylko z warzywami. Np. jakieś warzywa na patelnię, albo sałatki/surówki. A potem np. na wcześniejszą kolację ziemniaki pieczone z cebulką, albo kasza gryczana z cebulką. Jak obiad bezmięsny to ryż z warzywami/spaghetti bez mięsa. Tylko, że teraz zimą trudniej o warzywa, dlatego taką dietę najlepiej zaczynać późną wiosną.
Trzeba się sporo nagimnastykować, żeby móc jeść wszystko w ciągu dnia i nie jest łatwo. Dobre jest to, że sama w sobie zmusza nas to jedzenia tych 4-5 posiłków dziennie.
Jest dziwna, to fakt i na pierwszy rzut oka niewykonalna.
aha, czyli kanapki to tylko z warzywkami? Brzmi okej, tylko co ja będę w pracy jadła
Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Wiedziałam, że się temat już przewiną - jestem zachwycona, że coś mi jednak zostaje z tego natłoku informacji.

a u d r e y suknia wygląda jak z Jeziora Łabędziego!

kilianna w wielu dietach nie łączy się węglowodanów z białkiem. To dlatego, że węglowodany długo się trawią, a żadna część białka nie zacznie być trawiona, póki węglowodany się nie strawią. Więc kanapki zawsze odpadają.
Mam też inną rewelację od dietetyczki - jak wiemy zielony ogórek to prawie sama woda i żadnych substancji odżywczych. Ale jeśli połączymy go z pomidorem, to nie tylko zjadamy pustego ogórka, ale blokujemy wchłanianie ię niezwykle cennych składników z pomidora. Więc jak kanapeczki czy sałatki z pomidorkiem, to tylko ogórek kwaszony lub konserwowy.
o ogórku wiem
co się zaś tyczy kanapek, to tak jak muffinka napisała - z warzywami chyba mogą byc?

Cytat:
Okej zrobiłam fotki, ale telefonem
U dołu butów (na platformie) widać takie plamki, ale w rzeczywistości są niewidoczne, kwestia wypolerowania butki będą jak nowe bo mam tez do nich nowiutki komplet fleków Aaa dziewczyny kupujące buty ślubne - uwaga! Sprawdzajcie uważnie rozmiarówkę śłubnego obuwia bo ja noszę 37 a to są buty 36 i sa idealne (dziewczyna miała rozmiar 36 i były jej za wielkie, powinna mieć ślubne 35).
No i jest tez fotka podwiązki
śliczne !!!

Cytat:
bardzo fajne te butki Adoosienka! takie zgrabniutkie !

znalazłam na internecie zdjęcia tej bengasi i tej drugiej o której pisałam plus zdjęcie tego jak wyglądają te pióra:

na obydwu zdjęciach to te sukienki po lewej stronie,

i jak się okazało druga sukienka to model BENGALA zdj 4

Sukienka z filmiku śliczna Idealna dla niskiej filigranowej osoby, tylko mam wrażenie że przez odcięcie od bioder dzieje się tak jak u mnie i zaburza troche proporcje sylwetki, tułów wydaje się być dłuższy, a nóżki krótkie, ale może to tylko takie złudzenie na filmiku...
śliczna ta suknia

dziewczyny, zastanawiam się,czy przed ślubem nie iść na air brush. Czytam i czytam różne opinie i jedne piszą, że na swój ślub miały to i było okej, tylko nie mozna iść w pt., ale trzeba w czwartek,żeby nadmiar barwnika spłynął. Inne piszą, że ubrudziły suknie, porobiły im się łaty na ciele i zgłupiałam Chyba pójdę na próbę i zobaczę, ale będę musiała chyba następnego dnia gdzieś potańcować, żeby przetestować, czy od potu mi nie spłynie i nie zrobię się łaciata.
Myślę o tym, bo mam uczulenie na słońce i u mnie absolutnie odpada opalanie na słońcu, czy w solarium

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2012-01-12 o 20:00
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 20:08   #4514
maruda80
Zakorzenienie

Dobry wieczór !

Poczytuje na bieżąco tylko czasu brak na pisanie,ale jestem z wami
W tym tyg. mam rundę po lekarzach, za sobą ginekologa i okulistę, a dzisiaj ogólny.

W poczekalni u gina spotkałam dziewczynę która obecnie jest w ciąży, Powiedziała że ona z mężem starała się o dziecko 8 lat a dopiero teraz się udało- bardzo zachwalała ginekolog do której chodzę.

Nie spędzajcie dużo czasu przed komputerem (z umiarem) - okazało się że mam początki astygmatyzmu na jednym oku (a do tej pory myślałam że jest to wada wrodzona) . Zawsze siedzę w okularach z antyrefleksem a widocznie nie do końca spełniają swoje zadanie.

Pierwsze pytanie okulistki było ile godz. spędzam przed komputerem - bo wada właśnie z tego tytułu.

U lekarza ogólnego okazało się że mogą być problemy prawdopodobnie z tarczycą i jak na razie mam odłożyć starania o dzidzie

W przyszłym tyg. czeka mnie pakiet badań ( dostałam bez problemu skierowania na badania od ogólnego a byłam przygotowana że będę płacić ) Potem nie będzie już czasu na turnee po lekarzach więc wykorzystuje teraz.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 20:10   #4515
chocolate muffin
Rozeznanie

Mam coś dla dziewczyn, które mają jakieś obiekcje co do swojego wyglądu w sukni...

Wprawdzie nie ślubne, ale rozłożyło mnie na łopatki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2938253-herese-johaug-i-marit-bjoergen-643-482.jpg (48,0 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 134612_art.jpg (44,4 KB, 68 załadowań)
Stary 2012-01-12, 20:14   #4516
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Mam coś dla dziewczyn, które mają jakieś obiekcje co do swojego wyglądu w sukni...

Ooo główna rywalka naszej Justynki no nie ma co... sam seks

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 20:15   #4517
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

jak ją widze to mi się coś robi

Stary 2012-01-12, 20:24   #4518
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

Gladiator II
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 20:26   #4519
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Ale powiem Wam, że jak widzę taką sportsmenkę to strasznie ją podziwiam z jednej strony. Dla sportu zrezygnowała ze swojej kobiecości :/ Chociaż w sumie .... skoro ubiera taką sukienkę, chyba nie do końca zdaje sobie z tego sprawę

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 20:29   #4520
kindziulindzia
Zakorzenienie

a do mnie przyszło awizo

a wiecie co to oznacza ????????

nadeszła wiekopomna chwila i moje długo oczekiwane zaproszenia
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 20:30   #4521
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Ale powiem Wam, że jak widzę taką sportsmenkę to strasznie ją podziwiam z jednej strony. Dla sportu zrezygnowała ze swojej kobiecości :/ Chociaż w sumie .... skoro ubiera taką sukienkę, chyba nie do końca zdaje sobie z tego sprawę
przecież są takie sukienki z cieniuśkiego materiału ale zasłaniającego jednak te ręce.... ona wygląda jak na sterydach...

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
a do mnie przyszło awizo

a wiecie co to oznacza ????????

nadeszła wiekopomna chwila i moje długo oczekiwane zaproszenia

a poczta zamknięta i musisz czekać do jutra

Stary 2012-01-12, 20:33   #4522
kindziulindzia
Zakorzenienie

http://allegro.pl/a4-duza-piekna-ksi...046210935.html

ta też jest fajna, jakby któraś chciała

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

a poczta zamknięta i musisz czekać do jutra
dokładnie tak i ojciec będzie musiał odebrać bo niestety jak ja wrcam to wszystko w mojej dziupli jest pozamykane
19.05.2012
Stary 2012-01-12, 20:35   #4523
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
skoro ubiera taką sukienkę, chyba nie do końca zdaje sobie z tego sprawę
I o to tu głównie chodzi. Bo pomijając to, że wygląda jak cyborg (jest nienaturalnie mocno napakowana w porównaniu do innych sportsmenek), to fatalnie się ubiera. Gdyby ubrała długą sukienkę, a ramiona przykryła szalem, to już by to zupełnie inaczej wyglądało.

Zresztą obok niej stoi Johaug, taka drobniutka, a tak świetnie sobie radzi.

Edytowane przez chocolate muffin
Czas edycji: 2012-01-12 o 20:37
chocolate muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 20:38   #4524
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/a4-duza-piekna-ksi...046210935.html

ta też jest fajna, jakby któraś chciała

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

dokładnie tak i ojciec będzie musiał odebrać bo niestety jak ja wrcam to wszystko w mojej dziupli jest pozamykane

znam ten ból bo sama tak miałam w tamtym roku w końcu wszytskie paczki na TŻta szly bo jemu nie chciały wydawać na poczcie nawet za upoważnieniem

Stary 2012-01-12, 20:50   #4525
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
A ja jeszcze nie bylam w Madonnie trzeba sie tam umawiac? Ciekawa ta sukienka Z Pronovias podoba mi sie jeszcze ta w zalaczniku. Poza tym tez mam te same odczucia, sukienka odcinana tylko w pasie!! Ja w tych z obnizanym pasem wygladam koszmarnie, bo robia mi sie okropnie krotkie nogi
No właśnie, i ta którą wkleiłaś własnie tak robi z sylwetką, dół też ma całkiem ładny, ale przez to że odcinana jest od bioder bardzo zaburza sylwetkę...Tułów mam jak modelka a nogi jak kurdupel którym w zasadzie nie jestem bo mam 168cm ;P

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Ale bez takich!! chcemy zobaczyc juz!!

TE o ktorych mysle ?? to jak zamowisz przede mna to koniecznie pokaz foto
Jeśli obydwie myślimy o serduszkowych Vivienkach to : ehem::e hem::eh em: na pewno wkleję jak wyglądają w realu, a skąd masz w planach zamawiać?

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

dziewczyny, zastanawiam się,czy przed ślubem nie iść na air brush. Czytam i czytam różne opinie i jedne piszą, że na swój ślub miały to i było okej, tylko nie mozna iść w pt., ale trzeba w czwartek,żeby nadmiar barwnika spłynął. Inne piszą, że ubrudziły suknie, porobiły im się łaty na ciele i zgłupiałam Chyba pójdę na próbę i zobaczę, ale będę musiała chyba następnego dnia gdzieś potańcować, żeby przetestować, czy od potu mi nie spłynie i nie zrobię się łaciata.
Myślę o tym, bo mam uczulenie na słońce i u mnie absolutnie odpada opalanie na słońcu, czy w solarium
Powiem Ci szczerze, że ja mam bardzo negatywne podejście do opalania natryskowego, może ja źle trafiłam, ale opalałam się tak na 100dniówkę bo nie miałam czasu na solarium i przyznam szczerze że wyglądało to okropnie, kolor był nienaturalny, jakbym przesadziła z pomarańczowym pudrem, kolana i wystające części ciała miałam ciemniejsze, w tym np. nos i spływało to straaaszliwie, stanik miałam do wyrzucenia bo tak się odbarwił, sukienka była czarna więc później była pudrowa Ja bym tego na swój ślub nie poleciła... już prędzej jakiś balsam brązujący zacząć stosować albo zainwestować w porządny samoopalacz Estee Lauder, Vichy czy jakąś inną wyższą półke.

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Ladystar teraz doczytałam : W Madonnie nie trzeba się umawiać, ja przyszłam "z ulicy" i od razu mnie pani "wzięła w obroty"
Stary 2012-01-12, 20:50   #4526
kindziulindzia
Zakorzenienie

kiciu ostatni już raz Cię proszę o namiar na te podwiązki
19.05.2012
Stary 2012-01-12, 20:55   #4527
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
kiciu ostatni już raz Cię proszę o namiar na te podwiązki
http://weloniki.pl/pl/c/Personalizowane-haft/57

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-12, 21:03   #4528
niusia_87
Zakorzenienie

Mam dzisiaj zły dzień. Wszyscy ode mnie chcą bym decyzje dzisiaj podejmowała, a czuje, że nie jest to dobry czas
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 21:15   #4529
evoonia86
Zakorzenienie

dobry wieczór

beat@ gratuluję pracy mam nadzieję, że uda Wam sie wspólnie wypracować jakiś kompromis ale taki naprawdę dobry dla wszystkich, a nie tylko dla jednej osoby

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
dziewczyny chcialam sie pochwalic ze jestem 4,7 kg na minusie jeszcze tylko 15

gratuluję kochane wszystkich ślubnych zakupów i upływających dni do ślubu
Stary 2012-01-12, 21:15   #4530
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj zły dzień. Wszyscy ode mnie chcą bym decyzje dzisiaj podejmowała, a czuje, że nie jest to dobry czas

jeśli czujesz że to nie jest dobry czas to przeczekaj... zawsze lepiej dać sobie troche czasu, w każdej sytuacji.

Dziewczyny czy któraś może z Was ma w domu/mieszkaniu w którymś pomieszczeniu takie płytki które imitują drewno/panele? Chcemy takie w kuchni, ale szukamy firmy która ma największy wachlarz kolorów... No i opini na temat ich utrzymania w czystości i w ogóle jak się sprawują..

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości