Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-12, 22:58   #4561
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Koleś przelał kasę za telefon także już więcej $$ na położną jest w razie co

kaczuszka

U mnie też strasznie wieje!! ale nie ma niestety burzy A JA UWIELBIAM BURZĘ
Ale przerywa mi neta co chwila- kable się chwieją na dworzu

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:05   #4562
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Agatek a ile placisz za polozna ? jesli moge zapytac
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:10   #4563
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Agatek a ile placisz za polozna ? jesli moge zapytac
nie wiem...
Ona nie mówi, dopiero 'po porodzie' się rozlicza. Pytałam, żeby mi nie wystrzeliła z 1000 zł i że chcę wiedzieć na czym stoję, bo słyszałam, że biorą koło 400-500 zł ogólnie - pokiwała znacząco wtedy głową

Trochę głupie, ale jak ją dorwę teraz na oddziale to jeszcze raz się zapytam

Stary 2012-01-12, 23:14   #4564
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
nie wiem...
Ona nie mówi, dopiero 'po porodzie' się rozlicza. Pytałam, żeby mi nie wystrzeliła z 1000 zł i że chcę wiedzieć na czym stoję, bo słyszałam, że biorą koło 400-500 zł ogólnie - pokiwała znacząco wtedy głową

Agatek, to jest chore i można się na tym nieźle przejechać.
Powinna Ci z góry powiedzieć kwotę , jaką bierze za obecność przy porodzie, co się w to wlicza, itp.Tak może Ci przycedzić kwotą z kosmosu za "nicnierobienie".
Ja bym się chyba na coś takiego nie zgodziła

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:16   #4565
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem...

ojaa no to dziwnie troche

A wlasnie mamusie rozpakowane, czy ktoras z Was miala prywatna polozna ? jakie wrazenia?
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:21   #4566
AgaMili
BAN stały

Wiem, że trochę spóźnione ale mój też lubi taniec gołego siusiaka po kąpieli .
Czytam dalej . Już jestem po wytrysku siary Czubaska

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Mala_stopka kolejna z pozytywnym doświadczeniem po cc
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:24   #4567
czubasek20
Zakorzenienie

A ja mam pytanie do mam nierozpakowanych ile macie cm w obwodzie brzuchola

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:24   #4568
AgaMili
BAN stały

Zoska odnośnie sukienek -> jakoś mi się one nie widzą na kobiecie w 9. miesiącu ciąży
A te?:
http://moda.allegro.pl/jesien-ciazow...030279312.html
http://moda.allegro.pl/sliczna-sukie...046091400.html
http://moda.allegro.pl/trendy-mama-p...031808170.html

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2012-01-12 o 23:27
Stary 2012-01-12, 23:27   #4569
violette7
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny,
ciężko Was nadrobić, piszecie jak szalone.
Dziś byłyśmy z małą na KTG, i zmartwiłam się bo teoretycznie wszystko jest dobrze, a raczej w górnych granicach normy, serduszko malej bije 160/min. Jutro mam zrobić drugi zapis, czy któraś z Was też tak miała? Czy nie powinni Nas w takim przypadku zatrzymać na obserwację?
Sama nie wiem co o tym myśleć
violette7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:35   #4570
AgaMili
BAN stały

mala_stopka super to zdjęcie z dziewczynkami
Stary 2012-01-12, 23:41   #4571
pearpearl
Wtajemniczenie

Snesha, normalnie jestem czarownica pierwsza klasa
Myslalam dzisiaj o Tobie, ze dlugo Cie nie bylo i co tam sie moze z Toba dziac. Pozniej znowu, i tak ze3-4 razy dzisiaj. Doszlam do wniosku, ze jak przez kilka dni sie nie odezwiesz, to zobacze, czy jest w k. Twoj numer i do Ciebie napisze. Teraz wchodze tak tylko na dobranoc na watek, i kogo widze? Sneshe No przywolalam Ciebie tutaj po prostu
Dziekuje za zyczenia i mile slowko
Przekichane,ze musisz lezec, ale trzymaj sie tego, ze to niedlugo i zaraz bedziesz tulila dzidzie i jeszcze pomarzysz o takim lezeniu i niecinorbieniu Przynajmniej masz "prywatna" fachowa opieke

a kociumbra to faktycznie szkoda

AgaMili, Agatek, ojojoj, ktos gdzies mi mowil, ze przed porodem ma sie czesto chandre, i sie placze. Moze zaraz powedrujecie na porodowki?

A i moj tz nie tanczy z siusiakiem, ale moj byly uwielbial to praktykowac Fajne to bylo...

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:43   #4572
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Wiem, że trochę spóźnione ale mój też lubi taniec gołego siusiaka po kąpieli .
Czytam dalej . Już jestem po wytrysku siary Czubaska [COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
A i moj tz nie tanczy z siusiakiem, ale moj byly uwielbial to praktykowac Fajne to bylo...
Nie wiem co oni z tym mają. Czy chcą podniecić czy coś. U mnie to wywołuje histeryczny smiech
A ja znów pije sobie winko... czuje się jak alkoholiczka I mała czkawki dostała

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2012-01-12 o 23:44
Stary 2012-01-12, 23:45   #4573
ultraradiola
Wtajemniczenie

Agatku dziwnie z ta położną że ceny nie podaje tak co ci potem nie zaśpiewa np 1200 zł

dziewczyny mamy już nowy tytuł jak coś bo zostało ok 430 wpisów tylko

ale u mnie wieje i leje deszcz - dziwne zjawisko w samym środku zimy masakra ...

coś mnie dziwnie dzisiaj brzuch kuje z lewej strony na wysokości pępka Sama nie wiem co to pewnie mały się o coś opiera i tak dziwnie to czuję ale boli troszkę

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:55   #4574
AgaMili
BAN stały

Agatonie Ty się nie zamartwiaj. Na pewno będą fajne dziewczyny, poplotujesz sobie, wyleżysz i raz dwa będziesz bez brzucha. Będzie bez stresu ze wody Ci odeszły, albo masz skurcze i ktoś musi Cie odwieźć do szpitala -> będziesz tam pod stałą opieką i będzie dobrze Tylko pisz nam tu 100smsów dziennie bo inaczej watek ucichnie
Stary 2012-01-12, 23:55   #4575
snesha
Rozeznanie

Cytat:
Snesha, normalnie jestem czarownica pierwsza klasa
Myslalam dzisiaj o Tobie, ze dlugo Cie nie bylo i co tam sie moze z Toba dziac. Pozniej znowu, i tak ze3-4 razy dzisiaj. Doszlam do wniosku, ze jak przez kilka dni sie nie odezwiesz, to zobacze, czy jest w k. Twoj numer i do Ciebie napisze. Teraz wchodze tak tylko na dobranoc na watek, i kogo widze? Sneshe No przywolalam Ciebie tutaj po prostu
Dziekuje za zyczenia i mile slowko
Przekichane,ze musisz lezec, ale trzymaj sie tego, ze to niedlugo i zaraz bedziesz tulila dzidzie i jeszcze pomarzysz o takim lezeniu i niecinorbieniu Przynajmniej masz "prywatna" fachowa opieke

a kociumbra to faktycznie szkoda
Dzięki za troskę - słowo harcerza że teraz będę się udzielać regularnie - czasu mam jak lodu.
Idę spać - do jutra dziewczyny.
snesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:56   #4576
*Agatek*
Zakorzenienie

Dlatego ja mam przygotowane na razie cztery stówy i zapytam jej się teraz, jak ją spotkam 'żeby nie było'. Dla mnie też to dziwne, no ale ja to samo powiedziałam jej co Wy mi 'jak pani mi wyskoczy z tysiącem zł, to ja tyle nie dam rady uzbierać' "a gdzie tyle biorą??" (myślała, że u nas w szpitalu) a ja jej tłumaczę, że na 'forum' mówiły dziewczyny z innych miast to było jej zdziwienie widać i tyle ile mówiłam 400-500 powinna wziąć. No zobaczymy- zapytam jej, w razie gdy mi strzeli 700 zł to powiem, że sorry batorry ale tyle nie mam i nie mam zamiaru tyle płacić... no ale okaże się w praniu, bo wiecie, że ja dużo gadam i co chwila zmieniam zdanie

Stary 2012-01-12, 23:56   #4577
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Nie wiem co oni z tym mają. Czy chcą podniecić czy coś. U mnie to wywołuje histeryczny smiech
A ja znów pije sobie winko... czuje się jak alkoholiczka I mała czkawki dostała
ja tez sie tylko smialam
ale zazdroszcze winka
no, i juz widac, co Twoja Mala lubi najbardziej

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
coś mnie dziwnie dzisiaj brzuch kuje z lewej strony na wysokości pępka Sama nie wiem co to pewnie mały się o coś opiera i tak dziwnie to czuję ale boli troszkę
posmyraj go, zmien pozycje, sporbuj kolankowo-lokciowej i moze przejdzie

Idziemy spac
tzn ja ide, a Nietopek-Smok-Zaba chyba na imprezie

dobranoc

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 00:02   #4578
AgaMili
BAN stały

No i powiem wam coś. Dziś cały dzień leżałam na kanapie w piżamie, nawet żaluzji nie odciągnęłam. Dziecko samo się ubrało i umyło, potem bawiło . Jedynie musiałam obiad zrobić bo tego nie potrafi (ale np. jogurt z lodówki sobie sama weźmie). Głowa od wczoraj mnie boli, co kilka godzin brałam paracetamol. Jeszcze mnie tz rano wkurzył strasznie i sobie popłakiwałam cały dzień. Do położnej nie poszłam, jutro rano muszę iść bo dzwoniła. Jak nic początek depresji. Jutro tż zapowiedział żę idziemy do pizza hut żebym się rozweseliła ale jak w sobotę nie zacznę rodzić to już w ogóle z łóżka nie wstaję!. Wszystko mam już gotowe, ubrane. Gondola w wózko - błyszczy, kosz Mojrzesza w salonie się kurzy ubrany, łóżeczko ubrane, torby spakowane. Straciłam zapał do wszystkiego, dom wygląda jak pobojowisko i bez kija do mnie lepiej nie podchodzić. Wystarczy zwykłe "czemu idziesz się kąpać" tż żebym wybuchła i się na niego wydarła. Co jest

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2012-01-13 o 00:03
Stary 2012-01-13, 00:11   #4579
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez sie tylko smialam
ale zazdroszcze winka
no, i juz widac, co Twoja Mala lubi najbardziej

posmyraj go, zmien pozycje, sporbuj kolankowo-lokciowej i moze przejdzie

Idziemy spac
tzn ja ide, a Nietopek-Smok-Zaba chyba na imprezie

dobranoc
wyrodna matka ze mnie upijam dziecko do tego stopnia że ma pijacką czkawkę

Stary 2012-01-13, 00:15   #4580
*Agatek*
Zakorzenienie

Aaa i na dobranoc coś z serii: "moja teściowa jest blondynkom"

Ostatnio otwieram lodówkę, bo chciałam mleko i co mym oczom się pokazało?? Kawa bezkofeinowa, rozpuszczalna
Oczywiście wiedziałam od razu kto to i nie mogłam się oprzeć i dopierdzielić teściowej: "widzę, że mama sobie kawę mrożoną robi w lodówce" "co? to ja włożyłam?? NIEMOŻLIWE" mówiłam, że no po pustym słoiku po ogórkach kiszonych, kawie rozpuszczalnej to już mnie nic nie zdziwi co ujrzę next time...

Cytat:
Agatonie Ty się nie zamartwiaj. Na pewno będą fajne dziewczyny, poplotujesz sobie, wyleżysz i raz dwa będziesz bez brzucha. Będzie bez stresu ze wody Ci odeszły, albo masz skurcze i ktoś musi Cie odwieźć do szpitala -> będziesz tam pod stałą opieką i będzie dobrze Tylko pisz nam tu 100smsów dziennie bo inaczej watek ucichnie
dokładnie mi to dziś brat (ten lepszy ) powiedział Z dwojga złego racja No ale przecież ja muszę poprzeżywać, bo nie byłabym sobą...

Co do nastroju- może faktiko zbliża się poród?? PAMIĘTAJ, ŻE JESTEŚ WPISANA NA LISTĘ 14.01 więc... a mi się śniło, że tego dnia urodziłam, może nam się razem trafi...

Stary 2012-01-13, 00:21   #4581
AgaMili
BAN stały

Ale mam fazę na buraki matko nienawidzę tego uczucia jak coś mi wpadnie do głowy i muszę to zjeść. Takie buraczki ze słoika w zalewie . A gdy sobie jutro kupię nie będę miała ochoty. zawsze tak mam

Cytat:
Aaa i na dobranoc coś z serii: "moja teściowa jest blondynkom"

Ostatnio otwieram lodówkę, bo chciałam mleko i co mym oczom się pokazało?? Kawa bezkofeinowa, rozpuszczalna
Oczywiście wiedziałam od razu kto to i nie mogłam się oprzeć i dopierdzielić teściowej: "widzę, że mama sobie kawę mrożoną robi w lodówce" "co? to ja włożyłam?? NIEMOŻLIWE" mówiłam, że no po pustym słoiku po ogórkach kiszonych, kawie rozpuszczalnej to już mnie nic nie zdziwi co ujrzę next time...
brawo dla teściowej

Cytat:

Co do nastroju- może faktiko zbliża się poród?? PAMIĘTAJ, ŻE JESTEŚ WPISANA NA LISTĘ 14.01 więc... a mi się śniło, że tego dnia urodziłam, może nam się razem trafi...

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Magda śliczności masz w domu
Stary 2012-01-13, 00:37   #4582
*Agatek*
Zakorzenienie

AgaMili, czego nie śpisz???

ultraradiola Pearl dobrze gada- pozycja łokciowo kolankowa i pomachaj brzuchaczem, zmieni pozę raz dwa zaraz mnie to czeka bo moje dupaczem pcha się pod żeberko prawe jak zwykle

violette7 taki zapis jest prawidłowy- moje dziecię miało 172 kiedy nim ruszałam, żeby na ktg wyszły ruchy a ogólnie od 120-150 jest w normie, więc 160 nie jest chyba tak źle podpytaj się lekarza- wszystko na pewno wyjaśni

Haniula ale masz piękny a zarazem straszny avek

snesha no to grzecznie leż i bierz tabletki, a wszystko będzie ok! nie łazikuj tylko

Dziewczyny zazdroszczę Wam facetów z tańczącymi pindolkami Poproszę mojego kiedy o 'taniec hula' to może zacznie co chwila mi się tak ukazywać w takiej odsłonie raz może tak pomachał, ale to było dawno temu i nieprawda

Stary 2012-01-13, 00:40   #4583
AgaMili
BAN stały

Cytat:
AgaMili, czego nie śpisz???

nadrabiałam ale już uciekam spiochać DOBRANOC
Stary 2012-01-13, 01:58   #4584
kamusia178
Raczkowanie

Ufff nadrobilam
9 stron od rana... nie bylo latwo dziewojki :p
cytowac nie mam siłki ;p

Czubasku jak wygladal ten gin co cie zapamietal na usg ??? ze taki sympatyczny ? w okularach bez zarostu kolo 30stki ?
MalaStopko sliczne corusie masz bardzo zazdroszcze kruszynki w domku
Agatek nie smutaj sie tylko szybko wracaj do nas z kawalerem
Kamciurka sprzedawca pierwsza klasa widac ze w porzadku gosc i nie traktujr ludzi przedmiotowo...
Pearl wozek napewno mega bedziesz sie furą wozic po miescie
Konczita słonce tez cie pamietam z poczatkow naszych perypetii... silna kobitka z ciebie dziel sie z nami swoimi radosciami w przyszlosci

No moge isc spac.... napisala co wiedziala chyba zaraz przytule sei do meza zeby nie chrapal tak strasznie dobrej nocki dziewuszki i nie pisac duzo od rana bo nie wstane tak wczesnie
kamusia178 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 06:37   #4585
*Agatek*
Zakorzenienie

No musieli mnie obudzić chłopacy tak z rana telefonem wrr

Jeszcze gratis od firmy - sms od Neski:

"Od. 2.30 jestem w szpitalu, bo mam skurcze od północy, ale na razie się nic nie dzieje. Małe rozwarcie, wody nie odeszły. Ktg ok. Wolałabym jeszcze w domu poczekać ale tż trochę spanikował i przyjechaliśmy."

No to trzymamy kciuki, aby się akcja porodowa zaczęła!!!!!!!

Stary 2012-01-13, 06:40   #4586
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

dzień dobry!

dziś piątek, 13. może jakiś dzieciaczek zdecyduje się wyjść??

znowu spać nie mogę, po 5 oczy jak na zapałki i kręciłam się w łóżku

żadna nie zachwyciła się moją Pestką

Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
Jak to tak to???
Pobrany dobrze w całości?
Jakim programem otwierasz?
no właśnie nie wiem, muszę tż zagonić, żeby zobaczył czy dobrze robię
Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
Niestety miałam masę zajęć, praca + organizacja 2 imprez urodzinowych mojego małża - co nie sprzyjało odpoczywaniu. No i masz babo placek. Po dzisiejszej wizycie zostałam absolutnie uziemiona. Dopiero 35 tydz, a szyjka miękka i 14 mm. I gdyby nie wzgląd na mojego TŻ to moja lekarka posłała by mnie do szpitala.
Mam leżeć plackiem 2 tyg +leki. I mieć torbę spakowaną w pogotowiu.
Dziś był dzień 1 i już mam dość - JAK WY TO WYTRZYMUJECIE??
heloł no to masz ci babo placek, ale teraz odpoczniesz sobie i będziesz miała więcej czasu dla nas
biedny kocurek

Cytat:
Chyba mnie depresja przedporodowa złapała. Nie będę nic lepiej o sobie pisać... Zaczęłam 40 tc.
Przytulam, ja tak mam od dwóch tygodni i czasem sama ze sobą wytrzymać nie mogę. Jedyne (marne, ale jest) pocieszenie, że naprawdę już niedługo i będzie lepiej
Cytat:
kurde, zapytaj, bo co to jest... jak znajoma moja miała położną, to powiedziała, że bierze 400-500zł, ale powiedziała, że to zależy od długości porodu itd. w końcu wyszło, że akurat miała dyżur jak ta rodziła, no i poród skończył się CC no i nie wzięła nic od nich.

Cytat:
ja mam około 106cm. Ale to zależy też czy rano czy wieczorem. Wieczorem brzuchol większy i dochodzi do 110cm nawet

Cytat:
Napisane przez violette7 Pokaż wiadomość
Dziś byłyśmy z małą na KTG, i zmartwiłam się bo teoretycznie wszystko jest dobrze, a raczej w górnych granicach normy, serduszko malej bije 160/min. Jutro mam zrobić drugi zapis, czy któraś z Was też tak miała? Czy nie powinni Nas w takim przypadku zatrzymać na obserwację?
raczej dobrze, mi położna mówiła że normy są różne, nie powinno być niższe jak 110/min a wyższe niż 180/min...

Mój wczoraj rano miał w okolicach 115-120 i po prostu kazała po południu iść zrobić jeszcze raz, było już lepiej po prostu Mały spał.

Cytat:

AgaMili, Agatek, ojojoj, ktos gdzies mi mowil, ze przed porodem ma sie czesto chandre, i sie placze. Moze zaraz powedrujecie na porodowki?
haha, akurat. Ja od połowy grudnia chodzę jak struta i czekam. Płaczę po kątach i co?

---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

Cytat:

"Od. 2.30 jestem w szpitalu, bo mam skurcze od północy, ale na razie się nic nie dzieje. Małe rozwarcie, wody nie odeszły. Ktg ok. Wolałabym jeszcze w domu poczekać ale tż trochę spanikował i przyjechaliśmy."
hoł, hoł hoł to czekamy na wieści
Stary 2012-01-13, 06:44   #4587
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
żadna nie zachwyciła się moją Pestką
Zapomniało mi się

No piękne psisko a wzrok sam mówi za siebie... "co wyście mi ku..a zrobili?? Co ja królik doświadczalny??"

Ahh oczywiście się obudziłam z dziwnym mokrym i nie wiem czy to się wody sączą, czy co przekonamy się na badanku dziś...

No to ja Was żegnam!
Już mi smutnawo, bez Was Trzymta sie i bądźcie silne! Życzę szybkich porodów i mało bolesnych, oraz bez powikłań!

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2012-01-13 o 07:07
Stary 2012-01-13, 08:55   #4588
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:

I gitarrra To teraz tak szybciutko i sprawnie, co by w ogóle nie cierpieć
Cytat:

Ahh oczywiście się obudziłam z dziwnym mokrym i nie wiem czy to się wody sączą, czy co przekonamy się na badanku dziś...

No to ja Was żegnam!
Już mi smutnawo, bez Was Trzymta sie i bądźcie silne! Życzę szybkich porodów i mało bolesnych, oraz bez powikłań!
Telefon masz to informuj na te orange'owskie sieciunie na bieżąco. Jeszcze się tak wystraszysz, ze po drodze do szpitala może zaczniesz rodzić
My tu o Tobie będziemy ciągle myśleć i trzymać zaciśnięte mocno kciuki. Leć zapolować na jakiegoś przystojnego doktorka

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 08:55   #4589
zoskasamoska
Wtajemniczenie

AgaMili ładne te sukienki, ale jednak zdecydowałam, że przejdę się po sklepach, tak będzie lepiej, bo pewnie sukienka tak samo ładnie nie bedzie na mnie wygladac co na modelce w internecie
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 09:20   #4590
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Cytat:
Ja na wysokości pępka 114 cm.

Cytat:
Napisane przez violette7 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,
ciężko Was nadrobić, piszecie jak szalone.
Nie wiem czy doczytałaś moje posty, ale ja przez to leżałam w szpitalu, ale teraz wiem, że nie potrzebnie, bo to pępowinka gdzieś jest obok szyjki i dzidzia jak się wierci to uciska. Jak jest do 160 uderzeń to jest dobre i nie ma się czym martwić, ja teraz też mam tak między 150-165. A dochodziło u mnie nawet do 210 ! Więc nie martw się, a jak masz być spokojniejsza to wybierz się na ponowne ktg

Witajcie mamuśki, zjadłam na śniadanie dwa ciepłe wczorajsze nalesniki z serem i czekoladą i znowu będę leniuchować cały dzień

miłego dnia

Dziś 37 tydzień

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości