|
|
#2161 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Pomagają . Po pierwsze - papieros zabija łaknienie . Po drugie - trucizna z papierosa zatruwa organizm, jak odstawisz - organizm wraca do normy i puchniesz {nie wiem jak to naukowo wytłumaczyć}. Nie wiem na czym to polega, ale tak jest . Po trzecie - rzucasz palenie, nie masz co zrobić z rękoma o podświadomie podjadasz. Ale wiesz, są ludzie i ludziska . Znam parę osób, które jedzą co najmniej trzy razy tyle niż ja i mają rozmiar "36". Ja urodziłam się z tendencją do tycia i złą przemiana materii . Wczoraj, przez przypadek, trafiłam w TV na wywiad z Olszówką . Chyba z okazji tego, że schudła dziesięć kilo . Między innymi powiedziała, że rzuciła palenie i przez pół roku przytyła dwadzieścia kilo. Znam ten ból . Wiele lat temu rzuciłam palenie i przytyłam piętnaście kilo. Na powrót uczyłam się palić . Ja nie wiem co to znaczy słowo : "nałóg" i że- nie można . No, poza jedzeniem . Nie mam problemów z odstawieniem papierosów i erzaców nie potrzebuję . Dla mnie problemem jest tylko i wyłącznie waga ciała. I żadne diety nie pomogą . Właśnie stanęłam na wadze . Następne 300 g na karku . A wczoraj specjalnie się pilnowałam : chudy twaróg, surówka z marchwi i kawałek piersi z indyka . Dwa dni i prawie kilogram więcej . Cytat:
To prawda . Popatrz na moim przykładzie : umyję włosy / głowę nieodpowiednim szamponem i nałożę nieodpowiednią odzywkę to swędzi mnie nie tylko skóra głowy, ale podrażnienie idzie na całą twarz i szyję . Mam tak np. przy szamponach i odżywkach z Alterry . Jak Ci pomagał, to może poszukaj czegoś z aloesem. U mnie w sklepie pseudoindyjskim jest sok z aloesu . Jest trochę dobroci w "moim" sklepie : http://naturalna24.pl/advanced_searc...loes&x=15&y=13 Cytat:
Oglądałam ten film tylko raz, jakiś czas temu . Zryczałam się jak głupia i już nigdy więcej tego filmu oglądać nie będę, mimo że uwielbiam Nicolasa Cage. Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
o nie... Ten film jest porażką ;o
Co do lekarza- chodziło mi najbardziej o pobieranie krwi. Panicznie się tego boję, więc dziś przed gabinetem się rozryczałam, w środku cała umazana siedziałam, babka nie mogla znaleźć żyły,a jak znalazła to krew nie chciała lecieć Plus okazało się,że mam jakieś uczulenie na plaster I odnośnie papierosów- coś w tym jest,że jak się rzuca to się tyje. No i podjada się. Dobrze,że ja nie palę Instruktor się nawet zdziwił,że ja taka grzeczna kiedyś 'paliłam' i chciała mnie menda jedna podkablować Ale przygoda z papierosem szybko mi się skończyła- zaraz mi się kręci w głowie i jest mi nie dobrze. Natomiast jak pali ktoś obok mnie to mi to kompletnie nie przeszkadza
|
|
#2163 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Ciężka sprawa ![]() Cytat:
![]() Może być porażką, ważne, że to Piła ![]() Cytat:
[pamiętałam pobieranie z dzieciństwa, a wtedy wszystko wygląda inaczej ]
|
|
|
|
#2164 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja się uchowałam nie oglądając ani jednej części ![]() Cytat:
![]() Kupiłam karnet na fitness, dzisiaj byłam pierwszy raz na zumbie i przymierzam się jeszcze do pilates w poniedziałki, żeby tak chociaż ze 2 razy w tygodniu się poruszać ![]() |
||||
|
|
|
|
#2165 | ||
|
|
No to już się za to zabieraj
![]() Dobre und mocne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też bym się chętnie gdzieś zapisała, ale póki co raczej szans nie ma
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się jeszcze step aerobic ale to podobno jest bardzo męczące i można mieć po tym rozrośnięte mięśnie nóg ![]() Dobrze, że będę chodziła z koleżanką, bo potrzebuję kogoś kto będzie mnie motywował, nie wiem czy samej by mi się chciało, poza tym jak już wykupiłam karnet to szkoda by mi było kasy, żeby się zmarnował ![]() Zaczęłam nakładać na noc olej rycynowy na rzęsy i tak się zastanawiam, że jak śpię to olej z rzęs ma kontakt ze skórą pod oczami i czy nie ma to jakiegoś negatywnego wpływu na skórę, bo olej jest dość ciężki a skóra cienka i delikatna ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-01-12 o 22:14 |
|
|
|
|
|
#2167 | |
|
|
Cytat:
i generalnie byłam przygotowana na najgorsze, a tu okazało się być całkiem estetycznie ![]() Druga część miała dla mnie jeden przerażający moment, a reszta w miarę lajtowo. Kolejne też jakoś tak podobnie. Nie powiedziałabym, że są krwawe. Raczej... sadystyczno-perwersyjne jeśli chodzi o wymyślanie "zadań" dla bohaterów. No, ale kończę te wywody, żeby nie powiedzieć za dużo Naprawdę polecam. Jedne z lepszych horrorów, jakie się pojawiły ostatnio [mimo, że tak eksploatowane w serii], podoba mi się ich konstrukcja, są oryginalne, wyróżniają się na tle wielu produkcji.Chodziłam kiedyś na siłownię, ale wtedy mój chłop też pomykał, to sobie robiliśmy tam razem . Teraz to już nie ma na to czasu, wiadomo... może za rok, dwa...Olejkiem kiedyś smarowałam, ale mi nie służył i robił mi źle w oko ![]() Teraz stosuję krem z L'Biotica, też na bazie oleju rycynowego, ale o niebo lepiej się moje gały czują
|
|
|
|
#2168 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A kto nie boi się ? O przepraszam - mój Lalunia nie bał się. Zresztą On się nie bał niczego, miał bardzo wysoką granicę bólu. Mnie już w laboratorium znają, że mdleć będę { } i pobierają igłą do normalnych zastrzyków, bo wrzeszczę, że tej grubej to sobie nie dam wkłuć Cóż mogę powiedzieć ... Palę ! Dwa dni bez papierosa - na schabach 700 g. A bardzo starałam się jedzeniem, bo naprawdę chcę rzucić . Zaczęłam palić od wczoraj . Jadłam wczoraj normalnie - dwa śniadania, potężna micha pomidorowej z kluchami, pączek i jeszcze o 22-giej dwa kawały chleba z serem. Stanęłam dzisiaj na wadze o tej samej godzinie, w tym samym ubraniu . I co ?! 500 g mniej . Jak widać na załączonym obrazku - jestem skazana na palenie i śmierdzenie . Cytat:
A widzisz ile prawdy jest w stwierdzeniu: dla każdego coś innego . Mój Lalunia mył włosy tylko i wyłącznie H&S . Nie dawał się namówić na nic innego i nigdy nie miał żadnych problemów . Ja użyłam tego szamponu chyba raz czy dwa i pamiętam, że garściami włosy wyciągałam . Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to Ci zazdraszczam i za silną wolę . No i jak to zumbie ?! Fajne ? Puszyste też chodzą ? Cytat:
![]() Cytat:
Próbowałam i tego . Dla mnie głupkowate. Takie łażenie po schodku Coś takiego jak jazda na stacjonarnym rowerze . Wolałam zwykły aerobic . Cytat:
Mnie nawet i karnety nie zmobilizowały Cytat:
Powiem Ci jedno - boję się rycyny . Cytat:
Cytat:
Cytat:
A teraz coś o kosmetykach do włosów z Alterry . Jak wiecie - mnie podrażniają . Namówiłam na nie { bo Wizaż wrzeszczy, że to istny cud} moją Psiapsiółkę. Ma Ona włosy do pozazdroszczenia - Jej jeden to moje dwadzieścia i do tego falujące . Wieki całe używała Pantene, ładuje na łeb farby, które Jej się pod rękę nawiną {farbuje na czarno, bo prawie w solarium mieszka }, z Palette włącznie . I nic, kompletnie nic . Nigdy nie miała jakichkolwiek kłopotów z włosami . Jest przy drugim opakowaniu Alterry {szampon i odżywka}. Dzwoni wczoraj do mnie i oznajmia, że ma tak wysuszone włosy, iż po myciu i użyciu odżywki nie może ich rozczesać . Kazałam Jej kwaśną płukankę i wyrzucić Alterrę. Pojechałam do miasta i kupiłam Jej czarną serię Gliss Kura . Dzisiaj albo jutro użyje i opowie . Tym oto sposobem padł kolejny wizażowy mit o zbawczym działaniu alterrowych kosmetyków . Niech żyją silikony !!!Miłego dnia |
|||||||||||
|
|
|
|
#2169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chciałabym oddać krew jako dawca i Cytat:
Poszłabym na tą zumbę.Cytat:
bo to na prawdę nic mnie nie bolało,ale cóż zrobić... I z własnej głupoty zawsze jestem nakłuwana po kilka razy Dziś idę znowu do lekarza z wynikami. Dobrze,że chociaż ciśnienie mam w miare dobre ![]() I masz własną dietę papierosową
|
|
|
#2170 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam wrażenie, że nie mogę go rano dobrze zmyć pod oczami bo skóra jest potem tłusta i tusz mi się rozmazuje, wczoraj zmywałam tylko płynem micelarnym, dzisiaj żelem biedronkowym, a w ciągu dnia musiałam kilka razy wycierać pod oczami rozmazany tusz ![]() Szkoda, ale jak masz się potem huśtać z wagą, która przy Twojej chorobie jest tak ważna, to faktycznie nie ma sensu ![]() Cytat:
![]() Jak byłam wcześniej gdzieś indziej to byłam najgrubsza, same laski przylazły Wczoraj na szczęście grupa była bardziej zróżnicowana, było jeszcze kilka dziewczyn o zbliżonych gabarytach ![]() Cytat:
A ja lubię rowerek stacjonarny, kupiłabym sobie gdybym miała gdzie postawić ![]() Oprócz zumby mam do wyboru step, pilates i salsę. Cytat:
Chciałabym to zobaczyć ![]() Dlaczego? Cytat:
Lekcje na basenie nie były żadną radością bo tylko jakieś głupie zaliczenia i zaliczenia. Nie mówiąc już o tym, że od chloru niesamowicie szczypały mnie oczy i w życiu nie mogłam ich otworzyć pod wodą. W końcu nauczycielka (po którymś z kolei zapaleniu spojówek) łaskawie pozwoliła mi mieć okulary do pływania.Poza tym nie pokażę się publicznie w kostiumie kąpielowym ![]() Cytat:
Zwykłe pobieranie krwi ok, ale w życiu nie dam sobie wbić tej końskiej igły |
||||||
|
|
|
|
#2171 | ||||||||
|
|
Cytat:
![]() A z tą podświadomością to racja. Na tej samej zasadzie dentysty się bałam, ale całe szczęście pozbyłam się tego. Moim zdaniem to wina traumatycznych przeżyć z dzieciństwa. U mnie tak z zębologiem było. Miałam w podstawówce same wredne babsztyle, których się bałam. Potem tak wyszło, że trafiłam do przychodni [w szkole 2 tyg. kolejki] i jak ręką odjął . Trafiła mi się naprawdę fajna ekipa stomatologów i do dzisiaj mam lajtowo ![]() Tak samo z pobieraniem krwi właśnie. Za dziecka miałam to robione parę razy i uraz mi został. Ale też już wygasiłam. Cytat:
![]() Ale może chociaż ograniczysz? Cytat:
Moja mam, wrażliwa bardzo jeśli chodzi o skórę twarzy z kolei ma tak, że nic jej tak dobrze nie robi na stany zapalne i wykwity, jak piana HS - pięknie gasi jej zaczerwienienia i w ogóle łagodzi. Cytat:
Harkorowo ![]() Cytat:
I jak wrażenia? Obejrzyj kolejne Cytat:
![]() Cytat:
, jakoś tak opór wewnętrzny mam. Chociaż ostatnio chyba nawet zerknęłam i dało radę... ale jednak wolę nie patrzeć ![]() Cytat:
tyle osób go przecież chwali A do zmycia rano może jakieś mleczko byłoby skuteczniejsze?
|
|
|
|
#2172 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ano ! ![]() Cytat:
Prawdę powiedziawszy, nie przejmuję się wagą ze względu ogólnoświatowej psychozy pt.: moda na chudość, tylko właśnie ze względów zdrowotnych . Tylko, że i {podobno} palenie nie jest zdrowe . Hłe. hłe, hłe ! Może jeszcze spróbuję za jakiś czas . Zdrowie, zdrowiem, ale i spalane pięćset złotych miesięcznie też piechotą nie chodzi. Szczególnie w mojej sytuacji. Cytat:
![]() Przetrzymaj zimę . Już wiosną {dłuższe dnie} będzie łatwiej . Cytat:
Miałam dwa i jeszcze trochę innych przyrządów . Wszystko stało i kurzyło się . Nawet sobie nie wyobrażasz, ile silnej woli i samozaparcia potrzeba, aby w domu ćwiczyć . Zawsze znajdzie się jakaś wymówka . Cytat:
Ja wybrałabym salsę . Cytat:
Nie wiem . Gościła u mnie parę razy w domu. Ale tylko : gościła . Bodajże do paznokci używałam. Jakoś jej widok {?}, zapach {?} jest dla mnie nie do przeskoczenia . Cytat:
Gadasz jak potłuczona . Dlaczego ? Za gruba jesteś ? Bzdury wierutne . Rozejrzyj się po plażach czy basenach . Ale jeśli sama tak uważasz, to zastosuj moją metodę : niech się wszyscy zbiorą w kupę i pocałują mnie w d*upę! Ot co ! Cytat:
Żeby w złą godzinę nie wypowiedzieć ! Mnie nigdy nie bolał ząb, nigdy też nie poczułam bólu w czasie "roboty". A psychika działa - wchodzę do gabinetu i już od drzwi wrzeszczę : zastrzyk . We mnie zwierzęce instynkty wyzwala dźwięk wiertarki . Kopię, wyrywam rękę dentysty z buzi itp. Na drugi dzień lecę z kwiatami przepraszać . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ile ja miałam odwyk od silikonów ?! Dwa lata . I nie mogłam sobie z włosami poradzić : puchate, brzydkie, suche . A teraz - chodzę i cmokam z zachwytu { } . No to co, że wizualnie . Przecież o tą wizualną stronę przede wszystkim chodzi . I jakoś mi ten diabelski pomiot - silikony krzywdy nijakiej nie czynią . Wy też ich używacie ? Aga - jak "marchewka" ? Jak Ci nie odpowiada, to zawsze mogę od Ciebie odkupić . Miłego dnia ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ---------- Powiem Wam, że wątków na fryzjerce {mimo samozaparcia} nie da się już czytać . Nie mam na myśli nowozakładanych . Wcale się nie dziwię, że wszyscy moderatorzy uciekli . Ja na ich miejscu obwiesiłabym się . Asia, jeśli Ty musisz { } to przeglądać, to współczuję z całego serca . I jak przypuszczam - Wy to już tam w ogóle nie wchodzicie . Ja też emigruję .---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- To znowu ja ."Świat" przewrócił mi się do góry nogami ! Dlaczego ?! Jak macie chęć, przeczytajcie posty blond bunny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=583853&page=53 Ja pierdziu, przekonała mnie kobita, mądrze gada i ma argumenty . U mnie śnieży . |
|||||||||||
|
|
|
|
#2173 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie patrzę na igły. Ściągam bluzkę, siadam na fotelu, wyciągam rękę w stronę pielęgniarki i odwracam du.pę w drugą stronę Niech tam robi co chce, o ile już znajdzie żyłę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zara poczytam U mnie bielusieńko Szkoda,że tak nie było jak jeździłam eLką Byłam wczoraj znowu u lekarza- wyniki ok,ale nadal skierowanie do neurologa+okulista. Jak się nie poprawi to szpital
|
|
|
#2174 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak wstaję wcześniej, żeby się jako tako wypacykować ![]() Trzymaj kciuki, mam nadzieję, że się uda Cytat:
), był czas kiedy ćwiczyłam ponad godzinę dziennie, chociaż było strasznie nudno, jedyne co mogłam robić to włączyć głośno rytmiczną muzykę (na rowerze mogłam przynajmniej czytać książkę ). I przyznam, że efekty były, zwłaszcza jeśli chodzi o tyłek, ale nagle przestało mi się chcieć i stepper do tej pory służy jako wieszak na ubrania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
|
|
|
|
#2175 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Zbierz się jednego dnia i wypożycz wszystkie razem, nie będziesz musiała co chwilę jeździć po kolejne ![]() A co wyklikałaś ostatnio? Cytat:
![]() Szampon bez, ale odżywka, psikacze i jedwab silikonowe, a jak ![]() Teraz tylko przerwę mam, bo spraye mi się pokończyły, a nowego nie kupiłam jeszcze i domowej roboty bełta używam. Cytat:
, tak... jednym okiem ![]() Generalnie z tym co napisane, to się zgodzę Jak dla mnie oleje łagodzą wysuszające skutki detergentów, torchę nawilżają, trochę witamin i substancji odżywczych z nich do włosa przenika i w sumie tyle. Niektóre działają lepiej, bo mają większe powinwactwo do włosa. I jeszcze jedno, aby proteiny zadziałały w sposób skuteczny, najlepiej jest je stosować w odżywkach typu leave in, bo się wypłukują. U mnie też śnieży. Od 16 mniej więcej, taka ostra śnieżyca. Jak wyjechaliśmy na zakupy, to po wszystkim trzeba było ściągać z samochodu z 5 cm warstwę śniegu. A śnieżynki to normalnie gnały z prędkością światła ![]() Cytat:
.Cytat:
Też rano tylko micelami jadę, ale to pewnie już wiesz
|
|
|
|
#2176 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Widziałyście lakier do paznokci za sto dwadzieścia złotych ? Nie ?! To sobie popatrzcie : http://www.victoriasbeauty.com/produ...009-GCE44.html Cytat:
za zdiagnozowanie .Cytat:
Mnie raz zatkło na prawie dwa tygodnie . Nic nie pomagało . Sama kupiłam rycynę i ponad pół butli wypiłam . Też nie pomogło . Skończyło się "zabiegiem" na pogotowiu .Cytat:
Masz teraz okres swędzawkowy czy tylko po marchewce swędzi ? Cytat:
Cytat:
} . Widziałam już "Nad Niemnem", "Wiedźmina", "Ogniem i Mieczem" i jeszcze parę innych . Teraz "Rodzina Połanieckich" . Cytat:
Toż tam regulaminowo powinno być nakazane, żeby przed każdym tytułem wątku dopisać : off topowe . Cytat:
Cytat:
U Was też ? U mnie wczoraj prawie cały dzień sypało. Dzisiaj - nie sypie, ale śnieg leży i jest ślisko . Miłego dnia |
||||||||
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cieszę się,że nie wpadłam w szał codziennego olejowania Po niecałym miesiącu od obcięcia nadal mam ładne włosy, zdrowe końcówki ![]() A co do diagnozy- pewnie mam już za słabe okulary;/ Tego się trzymam,bo nie mam zamiaru włóczyć się po dalszych lekarzach. Aga oglądałaś PLL i VD?
|
|
#2178 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko nie mogłam tego zbyt często pic, bo regularnie stosowana uzależnia i potem już w ogóle nic nie można "samodzielnie" zrobić ![]() Kasia, mnie po wszystkim swędzi Czegokolwiek nie użyję to mnie swędzi Cytat:
Cytat:
![]() PLL tak, za VD biorę się dzisiaj. Ciekawa jestem czy Lucas rzeczywiście ma coś wspólnego z A?
|
|||
|
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boję się,że u mnie też jest tak ślisko
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
No i wiedziałby kim jest A. Ale jeśli zginął to i tak po choince
![]() Zimno jest, brrr. Niby świeci słońce, ale w ogóle go nie czuć. Uśmiałam się w aptece, dziewczyna pyta aptekarza o coś do wcierania na suchą skórę głowy, on szuka szuka, w końcu pyta czy to ma być do skóry czy do włosów, ona "A czy to jakaś różnica?", a ja w myślach "No daaah" Btw. W aptece kolejka, wszystko idzie strasznie wolno, aptekarz każdemu wszystko powoli, flegmatycznie tłumaczy, już zaczynamy z TŻ'em psioczyć, ale po chwili nas oświeciło - no przecież strajk włoski jest Jedna klientka poprosiła o jakiś lek, on podchodzi do tych szafek, otwiera jedną po drugiej, potem każda szuflada, w końcu ona zniecierpliwiona mówi do niego, że to w tej trzeciej szufladzie od dołu na pewno będzie A co do olejów jeszcze to ja już dawno przestałam wierzyć w ich "zbawczą moc" i traktuję je raczej jako pierwsze O w metodzie OMO, z tym, że nie używam ich przed każdym myciem, tylko raz w tygodniu. |
|
|
|
|
#2181 | |||||||
|
|
Cytat:
Już nie pamiętam, czy to się lampą utwardza, czy co z tym robi, ale podobno działa jak akryl, ale nie trzeba go piłować, tylko normalnie acetonem się go 'odmięka', przez co płytki nie niszczy, a trzyma się długo na pazurach.Poza tym w Sephorze się można "napaczeć" na Chanele i inne Diory, co też podobnie kosztują Dziękuję, wolę Wibo za 5 zł - i tak mi tyle samo na paznokciach wytrzyma pewnie ![]() A propos Wibo, kupiłaś ten koralowy? Czy nie podobał się? Cytat:
Fiu fiu... ostro ![]() Cytat:
Cytat:
, no ale to przed erą dekodera było. Teraz zagadki wyoglądane prawie [oprócz Las Vegas], częściej sięgam po Fox, trochę tam fajnych seriali leci A te polskie seriale to mi się podobają Cytat:
![]() Cytat:
Na mazidłach chyba można dokupić silikony, są nawet jakieś silikonowe serumy wygładzające do własnoręcznego robienia ![]() Możesz też zrobić odwrotnie, ubełtać psikacz po swojemu i wlać do niego trochę płynnej odżywki ![]() Cytat:
![]() Nareszcie odrosły mi pazury i mogłam pomalować
|
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się zaraz muszę zabrać za swoje pazury czyli zrobić coś czego nie znoszę - obciąć i wypiłować Ostatnio obcinam je bardzo krótko i tak na 2 tygodnie mam spokój ![]() Zrobiłam dzisiaj placuszki z mlekiem w proszku ![]() Niestety nie będę mogła używać tego mleka zbyt często - jak zobaczyłam ile ma % tłuszczu to mi oczy zrobiły tak
|
|
|
|
|
|
#2183 | |
|
|
Cytat:
![]() Nie chcę myśleć, co by było, gdyby teściowa nie była lekarzem ![]() Ja też robię na krótko, ale ostatnio to było ekstremalnie krótko, bo połamały mi się przy samej linii. Jak byłam mała, uwielbiałam podjadać to mleko na sucho Przyklejało się tak fajnie do podniebienia
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siostra cioteczna miała małego brata i pamiętam jak zamykałyśmy się u niej w pokoju i wcinałyśmy to mleko łyżkami ![]() Dzisiaj też trochę podjadłam Strasznie syte te placki, zjadłam 2 i miałam dość ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:36 ---------- Coś na dobry humor - rozbroiło mnie to ![]() http://demotywatory.pl/3646737/Nawet-zwierzeta Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-01-16 o 00:02 |
|
|
|
|
|
#2185 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Mnie już zasypało . Ale przyznać muszę, że widok piękny ! Cytat:
Ty mi o uzależnieniu od tych środków nie mów . Na mnie już nic nie działa . Normalny człowiek łyknie jedną, dwie tabletki i ma efekt . Ja muszę, w razie awarii, co najmniej sześć łyknąć . Znalazłam {w aptece podpowiedzieli} coś, co mi jeszcze pomaga . To lek na wątrobę : verdin . Nie wiem dlaczego mnie rusza . Do swoich piguł, na wątrobę mam przepisany : essentiale forte . Verdin łykam w razie innej potrzeby . Cytat:
A może skóra głowy sucha ? Cytat:
Właśnie przypuszczałam, że tak zrobią . I kupujący za głupotę rządu będą się na nich wyżywać . Z jednej strony mają rację - dlaczego mają ponosić odpowiedzialność za wszystko . Jeszcze nie, ale poszukam . Cytat:
Cytat:
... i potulni jak baranki dyktaturze poddają się . Pies - meloman ! Te inne, to już nas na dobre chyba opuściły ? Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też mnóstwo śniegu i cały czas sypie. Najgorsze, że buty zaczynają mi przemakać a ja nie mam siły znowu biegać po sklepach i szukać czegoś co będzie na mnie dobre
Cytat:
![]() To jedna z moich teorii, w środę mam dermatologa i zobaczymy co powie. NK ma problem z kompem, ale Karoliny już dawno u nas nie było. |
|
|
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro zaczynają mi się zaliczenia powiedzmy,że ekonomię kojarzę(wodę też można polać),ale gorzej ze statystyką...
|
|
|
#2188 | |||
|
|
Cytat:
![]() Hehe, dobry demot ![]() Uczom się ![]() Jedne do egzaminów, inne do matury ![]() Ale fakt, brakuje ich na wątku ![]() Cytat:
, cały czas w adidasach tudzież czasem w satynowych kozakach popylam...Cytat:
|
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Płaskie buty właśnie mi się rozwaliły, kozaki się rozkleiły (2 razy już je dawałam do szewca, ale one chyba takie już są, że będą się rozklejać więc kupiłam klej i będę sklejać do bólu ) i nie bardzo mam w czym chodzić ![]() Właśnie, trzymamy ![]() Byłam dziś na pilatesie i stwierdzam, że mam strasznie słabe mięśnie brzucha Muszę jeszcze tej salsy spróbować ![]() Kurde, nie mogę uwierzyć, że taki leń jak ja chodzi na takie zajęcia |
|
|
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A ja taka ciekawa jestem wrażeń ze studniówki ![]() ![]() Ano !!! Aga, pamiętasz jak jęczałam, że nie mogę kupić dobrych {nieprzeciekających, antypoślizgowych itp} butów do latania z psami ? Kupiłam w wypasionym sklepie i ... do tej pory jeszcze nie włożyłam . Dlaczego ? Parę dni potem kupiłam dwie pary takich butów w Lidlu, prawe za bezcen . I kurtkę / płaszcz nieprzemakający, ocieplany za 60,oo zł też . Buty są idealne . Nie masz Ty w pobliżu Lidla ? Byłam wczoraj i u mnie te buty jeszcze leżą . Cytat:
Muszę szczerze przyznać - zazdroszczę Ci . Miłego dnia |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

. Nie mam problemów z odstawieniem papierosów i erzaców nie potrzebuję . Dla mnie problemem jest tylko i wyłącznie waga ciała. I żadne diety nie pomogą . Właśnie stanęłam na wadze . Następne 300 g na karku . A wczoraj specjalnie się pilnowałam : chudy twaróg, surówka z marchwi i kawałek piersi z indyka . Dwa dni i prawie kilogram więcej . 

Plus okazało się,że mam jakieś uczulenie na plaster
Ciężka sprawa 
[pamiętałam pobieranie z dzieciństwa, a wtedy wszystko wygląda inaczej

i generalnie byłam przygotowana na najgorsze, a tu okazało się być całkiem estetycznie 

.
A chciałabym oddać krew jako dawca i
Dziś idę znowu do lekarza z wynikami. Dobrze,że chociaż ciśnienie mam w miare dobre