Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-12, 23:23   #4591
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
ja polecam balsam brazujacy Dove Summer Glow - nie smierdzi tak bardzo jak wszystkie inne balsamy tego typu, daje efekt dosyc naturalny, glownie dlatego ze zeby efekt byl widoczny trzeba go stosowac dosyc dlugo, co jednoczesnie pozwala uniknac wszelkiego rodzaju plam na ciele
Ale czy nie pobrudzi sukni?
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-12, 23:26   #4592
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

ooo to na pewano nie nie martw się, tylko ważne żebys zaczęła stosować wcześniej, tak z miesiąc...

Ja dzisiaj byłam na przeglądzie zębów, umówiłam się na maj na wybielanie .. jszcze tylko muszę czoło do lipca doprowadzić do porządku bo mam całe w krostkach i nic mi nie pomaga
Stary 2012-01-12, 23:37   #4593
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hej Laski!

z powodu takiego, ze TZ spalil sie Jego laptop po burzy teraz musimy dzielic mojego na pół i bede Was mniej odwiedzac... chyba, ze jakos wymyslimy naprawe tamtego, ale on jest na gwarancji, wiec w kwietniu jak bedziemy w PL najprędzej.. tzn podczytuje Was na telefonie ale odpisywac mi sie juz na nim nie chce

dzisiaj zaczelismy kurs norweskiego!! tak na spontanie, bo sie dowiedzielismy, ze dzisiaj sie zaczyna semestr wiec poszlismy 2 godziny i mozg mi zaczal parowac hehe ale powiem Wam, ze te 3 lata jak tutaj prawie jestesmy i mimo, ze wczesniej nie uczylismy sie tego jezyka to i tak duzo nam dalo obeznac sie z tym językiem, duzo slowek samo weszlo i przede wszystkim ten ich okropny akcent ciesze sie, ze wkoncu sie za to zabralismy. Jak juz bede umiala sie swobodnie porozumiec szukam normalnej pracy ale wiecie mozg mi parowal bo babka tlumaczyla z norweskiego na angielski i ten angielski to taki pikuś sie wydawal przy norweskim hehe jakby po polsku tlumaczyla hehe mysle, ze bedzie dobrze niestety cena tego kursu troche nas przerazila, ale jak mus to mus fajnie siedziec z TZ w szkole w jednej lawce hehe i dobrze, ze jestesmy na tym samym poziomie bo przyjanmniej sobie nie dogryzamy

adoosienka suknia na filmiku pieknie sie prezentuje i swietne buciki

kilianna ja Ci juz opisywalam kiedy moje nieprzyjemne doswiadczenia z air brushem... ja nie polecam.. i naprawde wspolczuje Ci uczulenia na slonce kurde bo tak nawet jak ktos nie uzywa solarium (jak ja) to na wesele tak czy siak pojde sie troche opalic jak nie bede miala czasu na slonce..a Tobie nic nie zostaje tylko tak jak dziewczyny mowią, jakies balsamy brązujące, ale one smieeerdzaaa:P

oki, ja spadam spac..zmeczona jestem i mi mozg nie pracuje juz po tym kursie
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 00:17   #4594
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
To nie jest rzecz którą robi się codziennie i która kosztuje 100 czy nawet 1000zł a decyzja na bardzo długi czas, nie uważam żeby zastanawianie się czy wahanie było chowaniem głowy w piasek, widocznie jesteś rozsądną osobą!
obejrzałam na wikimapie, gdzie jest pkp, bo zumi takich rzeczy nie przewiduje w zaznaczaniu, jak i googlemap.
Oprócz sąsiedztwa bloku azbestowego (do kiedy w przepisach jest podane, że muszą go usunąć?) jest jeszcze koksownia. Sama mieszkam obok hałdy i mi nie przeszkadza, bo zarośnięta jest.
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 00:23   #4595
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość

melody głupio wyszło z tą wódką, ale nie przejmuj się.
Już się nie przejmuję,
Najśmieszniej że on nawet nie odpisal na smsa TŻ aby się określił... nosz k.a
Olewam to. Dla mnie sprawa jest zamknięta!

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość

melod_y jeżeli chodzi alkohol to my właśnie mamy stocka i płaciliśmy za butelkę chyba 19,3zł, chociaż jak się wcześniej dowiadywaliśmy w naszej hurtowni (bochnia)to nawet było tak że była w promocji po 18,5zł chyba. Wiem że jesteś gdzieś z moich stron to jeżeli chciałabyś jakieś namiary na tą hurtownię to daj znać. Ogólnie my mamy bardzo fajnie dobrane, bo kupiliśmy 150 szt w tamtym roku w listopadzie i przed weselem dobierzemy jeszcze, jak już będziemy wiedzieli ile będzie osób i jeżeli zdarzy się tak że zostanie nam ta wódka to pani właścicielka jest tak super babką, że możemy oddać a ona nam kasę wróci, nawet jeżeli kartony będą otwartę sprawdzi sobie tylko banderole
Ja jestem z okolic Czchowa ale Bochnia przecież nie jest jakoś daleko!
Spadasz mi z nieba
Będę wdzięczna za info na priv!
Normalnie dziękuję niesamowicie

Cytat:
WRÓCIŁAM

powiem Wam że póki co jestem niespecjalnie zadowolona.
zacznę tak:
Chatko pytałam o tą sukienkę Twoją w Madonnie, ale Pani mi powiedziała że w ogóle takiej sukienki nie mają ... za to później widziałam ją w Bella Sposa na Filipa.. i kosztowała bodajże 2700 bądź 2800 i do tego też miała ten pas, tylko on na zdjęciu jest bardziej zielony, a tam w salonie był taki trochę mataliczny...
Ogólnie jestem wkurzona, bo w większości tych salonów suknie są szare, bure i brudne i jakie by nie były ładne to wygląda to odrzucająco i od razu człowiek się zniechęca do danej sukni.

Z lepszych informacji znalazłam NIEMAL ideał, ale jak zwykle mam ale ;P
Pronovias BENGASI
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=bengasi
Suknia jest prze, przepiękna, od pasa w dół... Te pióra to dla mnie porażka, nie dość że prawdziwe, to jeszcze jak dla mnie zupełnie tam zbędne.
Cena sukni: 6 770 zł
Przygotowałam się na max 4500 w porywach do 5000, ale nie na prawie 7000....

Juto podjadę do Byszyc gdzie szyją suknie i zapytam czy uszyją mi suknie z Pronoviasowym dołem i u góry gładką ew. lekko namarszczaną i zovaczymy co będzie...

No i sprawdziłam, że muszę mieć suknię odcinaną od naajwęższego miejsca na tułowiu, bo te odcinane od bioder sprawiają że wyglądam jak pigmej
Mierzyłam własnie taką też w Madonnie ale niestety nie widzę jej na stronie...

Chatko jak udało Ci się zrobić zdjęci w sukni? Mi Pani zabroniła i nawet nie miałam chwili żeby zrobić z ukrycia, a przyjaciółka moja miała córkę obok siebie i była nią zaabsorbowana

No także z mojego wypadu .... wielki i bombelki, zobaczymy czego dowiem się jutro.
Kurcze nie zauważyłam tego salonu na filipa.. Muszę kiedyś wstąpić tam.
Co do fotek w madonnie mi tez się nie udało! Szansy nie miałam nawet

A co do tej sukience z piórami. Nie wiem czy Tobie Pani wspomniała, ale jest to sukienka jednorazowa... Nie dasz rady jej sprzedać bo po czyszczeniu pióra po prostu się niszczą. Nie wiem na ile jest w tym prawdy ale powiedziano mi to w salonie.

Cytat:

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Ladystar teraz doczytałam : W Madonnie nie trzeba się umawiać, ja przyszłam "z ulicy" i od razu mnie pani "wzięła w obroty"
Ja musiałam się umawiać. Ale może daletego że wbijałam tam w weekend, a w tygodniu pewnie mniej ludzi jest.

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Kurczę, dziewczyny strasznie smutno mi Już jedna "bliska" koleżanka ( u której byłam z Tż na weselu) powiedziała, żebym nawet jej zaproszenia nie dawała, bo ona chce karmić dziecko piersią, a teraz druga "bliska" stwierdziła, że jak sobie nie znajdzie chłopaka to też nie przyjdzie, poza tym tamtej z dzieckiem nie będzie. Już pomijając kwestię, że planowaliśmy poprosić ja na świadkową...Jest mi cholernie przykro i mam żal do tych dziewczyn. Nie spodziewałam się tego po nich. Gdybym wiedziała, że tamta pierwsza odwali mi taki numer, to w życiu nie poszłabym na to jej wesele. Z kolei ta druga była na weselu tej pierwszej (sama, bez osoby towarzyszącej!) i było o.k., a u mnie nagle jest źle. A argument, że tamtej nie będzie po prostu mnie powalił
Nie dość, że mam problem z wyborem świadkowej, w sumie nie mam żadnego wyboru to jeszcze te mi dowalają. Tak się na nich zawiodłam, że zaczynam się zastanawiać czy takie znajomości mają w ogóle sens.

Strasznie mi przykro.. Nie ogarniam jak czasem ludzie tak mogą. Tym bardziej ze do wesela troche jest. Wiec jakby jej zalezalo to powiedzialaby że się postara ale się zobaczy bliżej wesela jak to bedzie

A ja wróciłam z nart i normalnie padam

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 00:38   #4596
niusia_87
Zakorzenienie

Dzisiaj jest:
piątek trzynastego

Wierzycie w jakieś zabobony?
Stary 2012-01-13, 00:43   #4597
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Dzisiaj jest:
piątek trzynastego

NIE i spokojnie idę sobie spać. Tyle tylko, że muszę wcześnie wstać, a to mi nigdy dobrze dnia nie rozpoczyna:/

Słodkich snów i do zobaczenia zapewne w nowym wątku
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 00:46   #4598
niusia_87
Zakorzenienie

Do naszego ślubu pozostało 100 dni
i to w piątek trzynastego jest nasza studniówka... :P
Stary 2012-01-13, 02:13   #4599
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Fajny pomysł, A czy czasem płyn po takich bańkach nie zostawia plam i nie odbarwia materiału?
Wiesz co, z tego, co wiem, to zależy od płynu. S ponoć takie, które plam nie zostawiają, trzeba po prostu wcześniej sobie popróbować

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny help!mam problema i nie wiem co robic
na wesele chcę zaprosic bardzo dobrych znajomych moich rodziców byli oni też na weselu mojej siostry, lubię tych ludzi i w ogóle, z ich córką kumplowałam się od chyba 5 roku życia ALE nie spotykam się z nią już od chyba 6 lat bo zwyczajnie nie miałyśmy już o czym rozmawiac między nami jest różnica jeden rok a ona zachowywała się jak dziecko i ogólnie nie miałyśmy już tematów do rozmowy ona wolała komputer od rozmowy ze mną, no i kontakt nam się urwał... i teraz pytanie, zapraszac ją też na wesele? czy tylko do kościoła?
Też bym nie zapraszała. Ale widzę, że już decyzja podjęta

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Mój mały prywatny OT ciuchowy:

Laseczki, czy czarne święcące leginsy to obciach???? Popełniło mi sie je kiedyś kupić, ale jakoś boje się ich publicznie założyć, żeby nie wyglądać hmmmm... tandetnie Mam je wyrzucić, czy jednak gdzieś kiedyś z czymś założyć???

Wiem, wiem, ale mam problemy... :torba
Ja bym zostawiła na jakieś imprezy przebierankowe. Czasem właśnie czegoś takiego brakuje do stroju i nie ma, a leginsy to nie jest coś tak dużego, żeby w szafie przeszkadzało

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chciałam się Wam pochwalić (według mnie) fajnym pomysłem na wesele a mianowicie, jakiś czas temu, szczerze to nie pamiętam na jakiej stronie wyszukałam pomysł na koszyczki w łazience. takie nieduże koszyczki stawia się w damskiej toalecie a w nich jest lakier do włosów, lakier do paznokci, wsuwki, jakieś rajstopki, plasterki na otarcia, igła z nitką itp, czyli taka kobieca apteczka
Bardzo mi się to spodobało, bo nie kosztuje bardzo dużo, a sama wiem jak to jest na weselu, o jakąś awarię nie trudno
Powiedzcie co o tym myślicie??? Bo ja się nad tym zastanawiam
Ja ten pomysł podpatrzyłam już dawno temu na wizażu i od razu zdecydowaliśmy, że u nas też tak zrobimy uważam, że takie koszyczki na pewno się przydadzą i Gościom będzie miło, że tak o Nich pomyśleliśmy Planujemy je zrobić w obu łazienkach i męskiej i żeńskiej, tylko w męskiej będzie mniej rzeczy.

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Zrobiłam listę pytań do sali i wyszedł ważny problem. Nie wyobrażam sobie, żeby na eleganckiej imprezie dać inne serwetki niż materiałowe. A jeśli już papierowe, to trzeba je kilkakrotnie wymienić (ale u siebie będę cisnąć na materiałowe). Koleżanka majówka była w swojej sali i tam tak ją Pani zakręciła, że nie mają materiałowych serwetek, a papierowych nie będą wymieniać, bo (uwaga, uwaga!) nie mają co z nimi zrobić! Błagam Was, co za ściema, a kosz to od czego jest?
Dobrze masz z taką Babcią, daj się porozpieszczać, Ją to najwyraźnej bardzo cieszy
Hm, sama nie wiem, jakie u nas są serwetki. Ja bym najchętniej dała zielono-niebieskie, no ale nie kupię 200 materiałowych, bo bym poszła z torbami. Także kolejna rzecz, którą musimy spytać na sali.

Cytat:
WRÓCIŁAM

powiem Wam że póki co jestem niespecjalnie zadowolona.
zacznę tak:
Chatko pytałam o tą sukienkę Twoją w Madonnie, ale Pani mi powiedziała że w ogóle takiej sukienki nie mają ... za to później widziałam ją w Bella Sposa na Filipa.. i kosztowała bodajże 2700 bądź 2800 i do tego też miała ten pas, tylko on na zdjęciu jest bardziej zielony, a tam w salonie był taki trochę mataliczny...
Ogólnie jestem wkurzona, bo w większości tych salonów suknie są szare, bure i brudne i jakie by nie były ładne to wygląda to odrzucająco i od razu człowiek się zniechęca do danej sukni.

Z lepszych informacji znalazłam NIEMAL ideał, ale jak zwykle mam ale ;P
Pronovias BENGASI
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=bengasi
Suknia jest prze, przepiękna, od pasa w dół... Te pióra to dla mnie porażka, nie dość że prawdziwe, to jeszcze jak dla mnie zupełnie tam zbędne.
Cena sukni: 6 770 zł
Przygotowałam się na max 4500 w porywach do 5000, ale nie na prawie 7000....

Juto podjadę do Byszyc gdzie szyją suknie i zapytam czy uszyją mi suknie z Pronoviasowym dołem i u góry gładką ew. lekko namarszczaną i zovaczymy co będzie...

No i sprawdziłam, że muszę mieć suknię odcinaną od naajwęższego miejsca na tułowiu, bo te odcinane od bioder sprawiają że wyglądam jak pigmej
Mierzyłam własnie taką też w Madonnie ale niestety nie widzę jej na stronie...

Chatko jak udało Ci się zrobić zdjęci w sukni? Mi Pani zabroniła i nawet nie miałam chwili żeby zrobić z ukrycia, a przyjaciółka moja miała córkę obok siebie i była nią zaabsorbowana

No także z mojego wypadu .... wielki i bombelki, zobaczymy czego dowiem się jutro.
Co do pasa, to pewnie wszędzie mają inne, więc nie ma się co sugerować.
Tę bengasi widziałam w Madonnie i zaciekawiły mnie bardzo te pióra Taki dziwny pomysł trochę Dla fanek ornitologii albo takich, co mają narzeczonych ornitologów Piękna jest, choć dla mnie trochę zbyt rozłożysta.

A co do zdjęcia... no cóż, trafiłam po prostu na rewelacyjną babeczkę ak byłam na Marszałkowskiej to pilnowały 3 baby i nie było absolutnie mowy, żeby zrobić fotkę. A na Wilczej miałam wielką zaciszną przymierzalnię, z której kobitka cały czas gdzieś latała np. wziąć inną suknię, odebrać telefon itd... Więc generalnie cykałam ile się dało Zresztą myślę, że przeczuwała, że wezmę tę kieckę, to może dlatego...

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Mam już w domu suknię, buty ślubne, welon i... podwiązkę (cudowna! firmy Esotiq)

Suknia jest cudowna (miałam ją ubraną, ale wiadomo, że pare kilo jeszcze musi spaść ) i nie muszę już z nią nic robić, na wzrost super! Buciki są baaaardzo wygodne i takie przepiękne, że chyba już 3 razy je z pudełka wyciągałam Welon też ładniutki, prosty delikatnie zakończony No i dostałam w prezencie naprawde prześliczną błękitną podwiązkę Esotiq

Jestem przeszczęśliwa!!

Przepraszam, ale zdjęć nie zrobiłam - chcę się Wam pokazać w pełnej krasie jak już będę zadowolona z figury Więc jeszcze troszeńkę

~~~~~~
Ktoś pytał o bukiet - ja planuję różowe goździki
ooooooo, ja chcę zobaczyć! Skoro jest dobrego rozmiaru, to na pewno źle nie wyglądasz Butki super, podwiązka też, ale welonu chyba nie wrzuciłaś?

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
cześć, wpadłam na chwile żeby sie pochwalić ż ejuż CHYBA wszystko mamy!!!
obraczki, całe stróje, kwiaty zamówione, kieliszki są, organista umówiony, auto jest, zakupy zrobione, aaa..nie mamy wódki na bramy ale to niech sie młody martwi.
i co najważniejsze sejse ślubną w plenerze będziemy mieli za darmo!!!
ooooo, no to wielkie gratsy I widzę, że humorek pięknie dopisuje Ależ ja już czekam na Twoją relację

Cytat:
Kurczę, dziewczyny strasznie smutno mi Już jedna "bliska" koleżanka ( u której byłam z Tż na weselu) powiedziała, żebym nawet jej zaproszenia nie dawała, bo ona chce karmić dziecko piersią, a teraz druga "bliska" stwierdziła, że jak sobie nie znajdzie chłopaka to też nie przyjdzie, poza tym tamtej z dzieckiem nie będzie. Już pomijając kwestię, że planowaliśmy poprosić ja na świadkową...Jest mi cholernie przykro i mam żal do tych dziewczyn. Nie spodziewałam się tego po nich. Gdybym wiedziała, że tamta pierwsza odwali mi taki numer, to w życiu nie poszłabym na to jej wesele. Z kolei ta druga była na weselu tej pierwszej (sama, bez osoby towarzyszącej!) i było o.k., a u mnie nagle jest źle. A argument, że tamtej nie będzie po prostu mnie powalił
Nie dość, że mam problem z wyborem świadkowej, w sumie nie mam żadnego wyboru to jeszcze te mi dowalają. Tak się na nich zawiodłam, że zaczynam się zastanawiać czy takie znajomości mają w ogóle sens.
Szczerze - nie mają za bardzo. Uważałaś je za bardzo bliskie koleżanki, skoro jedną z nich chciałaś zaprosić na świadkową, a one potraktowały Cię, jakbyś była jakąś koleżanką ze szkoły albo studiów - wiesz, lubimy Cię, ale nie aż tak, żeby uczestniczyć w Twoim życiu. Dla mnie to obrzydliwe. Koleżance karmiącej nikt by nie kazał przyjść na wesele i siedzieć do rana, ale przynajmniej na ślub to sobie nie wyobrażam przyjść do bliskiej koleżanki. A ta z wymówką, że chłopa nie ma to już żal całkowity. ja kiedy byłam sama cieszyłam się szczęściem moich bliskich, trzeba być naprawdę cholernym egoistą, żeby powiedzieć coś takiego.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Czaaaaaaaaaad i jaka taniocha Superowe, gratulacje!

MARGIDKO - w dniu urodzin życzę Ci samych najwspanialszych przeżyć, nieustannej miłości ze strony Rodzinki i Przyjaciół, najpiękniejszego ślubu i przyjęcia weselnego z możliwych oraz żeby Twoje życie z dnia na dzień stawało się coraz piękniejsze Wszystkiego naj!

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2012-01-13 o 02:17
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 06:51   #4600
arletka1313
Zakorzenienie

oj stres jest, z każdym dniem większy, co dzięń coś nowego wymyśłam, dzis zaczełam sie streować pogodą, i jak my będziemy się całowali przy kamerze, jeszcze czeka nas egzamin.wogóle kosciół bardzo mnie stresuje.
a dla mnie piątek 13 był przeważnie szczęśliwy bo ja lubię 13, ale dzis jak tylko wstałam głowa mnie boli i czekam na okres i mam swoje humory więc może nie być szczęśliwy
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 07:54   #4601
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Okej zrobiłam fotki, ale telefonem
U dołu butów (na platformie) widać takie plamki, ale w rzeczywistości są niewidoczne, kwestia wypolerowania butki będą jak nowe bo mam tez do nich nowiutki komplet fleków Aaa dziewczyny kupujące buty ślubne - uwaga! Sprawdzajcie uważnie rozmiarówkę śłubnego obuwia bo ja noszę 37 a to są buty 36 i sa idealne (dziewczyna miała rozmiar 36 i były jej za wielkie, powinna mieć ślubne 35).
No i jest tez fotka podwiązki
za zakupki! Super
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ja skłaniam się ku stwierdzeniu, że robią to nieświadomie. Bo jak się im nie powie czegoś dużymi literami to oni są jak takie cielątka czasami i nas wpieniają. Powiem Ci, że odkąd zaczęłam do mojego TŻa mówić konkretami, to normalnie niebo a ziemia. Nic nie wymyśla, bo nie musi interpretować po swojemu tego co mu na przykład przekazałam Oni są po prostu inni
DOKŁADNIE!
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

A ja wróciłam z nart i normalnie padam
A gdzie bylas?

Margidko wszystkiego najlepszego w Dniu Twojego Swieta, duzo radosci, milosci i usmiechu na twarzy! Aby Dzien Slubu minal tak jak go sobie wymarzylas, Tż zeby sie sluchal, a nowe auto aby super sie sprawowalo! 100 latek!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 08:06   #4602
nena1984
Zakorzenienie

witajcie!

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ja jutro jadę Nena do Twojego miasta po akt urodzenia i w poniedziałek idziemy do Urzędu zaklepać godzinę ślubu
ja też tam jadę! w końcu do domu

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Mój mały prywatny OT ciuchowy:

Laseczki, czy czarne święcące leginsy to obciach???? Popełniło mi sie je kiedyś kupić, ale jakoś boje się ich publicznie założyć, żeby nie wyglądać hmmmm... tandetnie Mam je wyrzucić, czy jednak gdzieś kiedyś z czymś założyć???

Wiem, wiem, ale mam problemy... :torba
gosza, ja mam takie - tylko, że to takie wet looki matowe (nie wyglądają jak chamski lateks) i do klubu są idealne, bo udają skórzane spodnie. Ja bym nie wyrzucała.

Cytat:
Dzisiaj jest:
piątek trzynastego

a ja mam imieninki, częstuję zatem wirtualnym ptasim mleczkiem

Margida - sto lat szczęścia w miłości

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 08:06   #4603
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

Kurcze nie zauważyłam tego salonu na filipa.. Muszę kiedyś wstąpić tam.
Co do fotek w madonnie mi tez się nie udało! Szansy nie miałam nawet

A co do tej sukience z piórami. Nie wiem czy Tobie Pani wspomniała, ale jest to sukienka jednorazowa... Nie dasz rady jej sprzedać bo po czyszczeniu pióra po prostu się niszczą. Nie wiem na ile jest w tym prawdy ale powiedziano mi to w salonie.
Ten salon jest zaraz obok sex shopu więc na bank trafisz , ale właśnie w nim suknie były najbrudniejsze, najbardziej szare i bure...

Nic mi babka nie wspomniała o jednorazowości sukni, ba! mówila że spokojnie mogę oddać do komisu za 30% ceny, myślę sobie też mi sprzedaż jak wyjściowo zapłaciłabym 7 tysięcy

Cytat:
Dzisiaj jest:
piątek trzynastego

ja mam różne swoje dziwactwa, nie przechodzę między słupem, pukam w szybe jak mi kot droge przebiegnie jak jade samochodem itp ;P

Cytat:
oj stres jest, z każdym dniem większy, co dzięń coś nowego wymyśłam, dzis zaczełam sie streować pogodą, i jak my będziemy się całowali przy kamerze, jeszcze czeka nas egzamin.wogóle kosciół bardzo mnie stresuje.
a dla mnie piątek 13 był przeważnie szczęśliwy bo ja lubię 13, ale dzis jak tylko wstałam głowa mnie boli i czekam na okres i mam swoje humory więc może nie być szczęśliwy
Ja też najbardziej stresuje się kościołem, żadne błogosławieństwa i wesele jakoś mnie w stres nie wprawiają tylko kościół .... masakra!

Ja czytalam że któreś dziewczyny już mają mniej niż 200 dni do wesela i jakoś tak nie ustosunkowałam tego do siebie, wczoraj wieczorem zrobiłam sobie suwaczek i patrzę... DZIŚ 190 dni do Naszego ślubu .. przecież dopiero co się zaręczyliśmy
Stary 2012-01-13, 08:14   #4604
E87
Wtajemniczenie

Jamee skad masz taka ladna podwiazke? Ja bym sobie z checia sprawila taka tylko z FC
Stary 2012-01-13, 08:16   #4605
(kicia)
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

MARGIDA sto latek Kochana spełnienia marzeń i samych szczęśliwych chwil w życiu

Ale się nie wyspałam. Tak wiał wiatr w okna zacinał deszcz a teraz muszę jechać na zajęcia do piekarni. osoby po praktykach w piekarni powinny być zwolnione
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 08:28   #4606
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

heej ho laseczki

ja tam lubie piatki 13 zawsze sa fajne i wesołe u mnie

w nocy straszna burza u mnie byla, wiatr z deszczem zacinal po oknach

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 08:32   #4607
kindziulindzia
Zakorzenienie

MARGIDO

wszystkiego najpiękniejszego z życiu przy boku TŻ, dużo uśmiechu, pięknego ślubu i weselicha, pociechy z córy i żeby wszystko to o czym marzysz się spełniło
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 08:39   #4608
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Dzisiaj jest:
piątek trzynastego

Nieeee Ja tam zawsze bardzo lubiłam liczbę 13 Nawet na maturze i na egzaminach na studiach zawsze miałam srebrną zawieszkę 13 na łańcuszku

Kasiu buty boskie

Margidko, ziomalko kochana wszystkiego co najlepsze. Spełnienia marzeń. Zawsze grzecznego TŻa. Radości z rodziny i przyjaciół. Dużo zdrowia i wszystkiego, czego sobie życzysz Twoje zdrowie!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 08:50   #4609
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Margido :

Niech wszystko co szare i bezbarwne
Twoje życie na zawsze opuści..
Niech każda jego cenna sekunda
będzie powodem do wielkiej radości.
Niech smutek i lęk przed życiem
zawsze Cię szerokim łukiem omija.
Niech szczęście i wszelka pomyślność
będzie przy Tobie i zawsze Ci sprzyja.

zdrówko

Mia i Tosia <3

Stary 2012-01-13, 08:51   #4610
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie włąśnie pada śnieg. Na początku nie zorientowałam się, dlaczego się stresujesz pogodą, 28 stycznia ważny dzień dla Was i dla nas wizażystek, pierwsza z naszych szeregów będzie żoną w tym magicznym dla nas roku 2012

Margidko nena1984
wszystkiego najlepszego w Dniu Twojego Świętą Skarbie

Cytat:
Ten salon jest zaraz obok sex shopu więc na bank trafisz , ale właśnie w nim suknie były najbrudniejsze, najbardziej szare i bure...

Nic mi babka nie wspomniała o jednorazowości sukni, ba! mówila że spokojnie mogę oddać do komisu za 30% ceny, myślę sobie też mi sprzedaż jak wyjściowo zapłaciłabym 7 tysięcy

ja mam różne swoje dziwactwa, nie przechodzę między słupem, pukam w szybe jak mi kot droge przebiegnie jak jade samochodem itp ;P

Ja też najbardziej stresuje się kościołem, żadne błogosławieństwa i wesele jakoś mnie w stres nie wprawiają tylko kościół .... masakra!

Ja czytalam że któreś dziewczyny już mają mniej niż 200 dni do wesela i jakoś tak nie ustosunkowałam tego do siebie, wczoraj wieczorem zrobiłam sobie suwaczek i patrzę... DZIŚ 190 dni do Naszego ślubu .. przecież dopiero co się zaręczyliśmy
Czas biegnie nieubłaganie, a teraz już coraz szybciej
Stary 2012-01-13, 08:59   #4611
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
witajcie!

ja też tam jadę! w końcu do domu

gosza, ja mam takie - tylko, że to takie wet looki matowe (nie wyglądają jak chamski lateks) i do klubu są idealne, bo udają skórzane spodnie. Ja bym nie wyrzucała.

a ja mam imieninki, częstuję zatem wirtualnym ptasim mleczkiem

Margida - sto lat szczęścia w miłości

Dziekujemy za ptasie - wszystkiego najlepszego w dniu imieninek
Stary 2012-01-13, 09:03   #4612
Madziuniusia
Zakorzenienie

Ja do dzisiejszego poranka gdzieś tam nie wierzyłam w piątek 13 i zaspałam budzik nastawiłam na 5:30, oczywiście on zadzwonił, ja go wyłączyłam, między czasie nawet smsy pisałam z TŻ i co? przebudzam się, patrze na zegarek na tam 6:30. A ja o 6:40 mam autobus ale co? zdążyłam:P:P

MARGIDA ja krótko, zwięźle i na temat WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2012-01-13 o 09:05
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 09:15   #4613
a u d r e y
Wtajemniczenie

MAGRIDKO STO LAT
Stary 2012-01-13, 09:19   #4614
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

MAGRIDKO STO LAT

padłam

Mia i Tosia <3

Stary 2012-01-13, 09:24   #4615
paulinak18
Raczkowanie

MARGIDKO wszystkiego najlepszego:r oza:

Edytowane przez paulinak18
Czas edycji: 2012-01-13 o 09:25
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 09:32   #4616
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

MAGRIDKO STO LAT
Stary 2012-01-13, 09:34   #4617
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

CZOŁGIEM

MARGIDO wszystkiego najlepszego

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 09:46   #4618
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie w ten piątek 13!

Margida wszystkiego naj naj. Spełnienia ślubnych i nie tylko marzeń!!

Moja pierwsza chmurka

U mnie pada pięknie śnieg! Ale się zdziwiłam jak odsłoniłam okno

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 09:53   #4619
Anulka_p
Zakorzenienie

MARGIDO- Sto lat!!

Cytat:
Ja nie miałabym żadnych wątpliwości - nawet do kościoła bym jej nie zapraszała.

Przykro mi. Jeszcze tę pierwszą koleżankę jestem w stanie zrozumieć. Można się krępować, można bać się, że się nie da rady i też przecież różne są dzieci. Wesele mogłoby okazać się dla niej tylko męką, ale ta druga koleżanka...Dla mnie żaden argument.

Cytat:
Dzisiaj jest:
piątek trzynastego

Nieeee! Nie boję się trzynastego, czarnych kotów i stojących na drodze drabin W kwestii ślubu też nie wierze w żadne zabobony.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 09:53   #4620
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Hejka kochane
Nie bylo mnie pare dni, bo jakas taka zalatana jestem. W pracy na nic nie mam czasu, a po pracy tym bardziej. Ale podczytuje was regularnie w pociagu jak zawsze
I jeszcze musze jakis kurs z papirow wartosciowych robic i malo na nim dzis nie zasnelam...

Super pomysly, bardzo mi sie podobaja

tez odnioslam takie wrazenie...

Super pomysl na sypialnie, mi sie marzy caly dom w tym stylu

Witam wszystkie nowe dziewczyny

audrey - bardzo podoba mi sie twoja wizja slubu a butki wymiataja i sala tez boska ile placicie od osoby?

czarna kawa80 - widze ze twoje butki tez dotarly cudne sa uwielbiam takie oryginalne rzeczy

Paulinka-co do kolorow w salonie, to powiem tak, turkus to tez moj ulubiony kolor, tylko ten bardziej wpadajacy w zielen czyli nefrytowy i tez mam go w salonie, tyle ze w polaczeniu z brazem. I szczerze mowiac w polaczeniu z szarym to nie najlepszy pomysl. Dlatego ze turkus jest z tonacji zimnych kolorow i szary tez. Jak do tego dodasz jeszcze bialy to bedziesz miec wrazenie pomieszczenia szpitalnego. Ten kor trezba laczyc z cieplymi barwami.
Mozesz sobie zerknac tutaj, to moj salon.
http://deccoria.pl/galeria,id,53383,...wy-salon-.html
Ale choc uwielbiam moj salon i jego kombinacje kolorystyczna to juz nigdy nie zdecydowalabym sie na takie odwazne kolory na scianie, bo ograniczaja one wszelekie zmiany (ktore uwielbiam). Tak wiec jesli lubisz szary to smignij sobie wszystko na szaro, a ocieplaj kolorowymi dodatkami: zaslony, poduchy, dywan, inne dekoracje. To tylko taka moja sugestia, jesli bedzie mi jeszcze kiedys dane urzadzac dom, to na pewno pojde w szarosc i biel, a kolory tylko w dodatkach.

A tak w ogole do w piatek lece do Polski juuuuupi
Marylko masz cudne mieszkanie, sama bym chciała mieć takie. Fajnie, że macie możliwości takich fajnych dekoracji. U nas w Polsce wszystko drogie. A tam to pewnie jakieś antyki to po fajnych cenach można wynaleźć.

Co do księgi gości, to ja mam też w formie obrazu, ale drzewka bez liści i goście będą odbijać swoje odcisku palców w formie liści na tych drzewach. Pod swoim odciskiem sie podpiszą

jamee sukienka jako winietka, super

audrey suknie pronovias są cudne, w madonnie widziałam na żywo, ale to jest najnowsza kolekcja i Pani w salonie powiedziała, że ceny zaczynają się od 7 tys w górę

Margida sto lat. Ja to chyba 07.01. od nikogo nie dostałam życzeń, bo pewnie nawet mnie nie kojarzycie na forum. Od świąt mało co sie udzielam. Trudno. Ćwierćwiecze mi stuknęło

Ze ślubnych spraw:
podwiązka dotarła.
Zarezerwowałam termin u makijażystki. 16.03.2012 będę miała makijaż próbny.
W lutym idę na kwasy lub na mikrodermabrazję z moimi ramionami i twarzą. Zobaczymy co mi doradzi kosmetyczka.
Zamówiłam próbne ręcznie robione ciasteczka do pudełeczek, które chce postawić dla każdego gościa przy talerzyku w formie podziękowania
Wczoraj odebraliśmy obrączki, jutro zrobię zdjęcia to wam pokażę, jak chcecie.

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości