|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
Z moich doświadczeń życiowo- zawodowych bardzo polecam pedagogikę przedszkolno-wczesnoszkolną. Jak szukałam pracy na portalach oświatowych oraz w kuratorium było najwięcej ofert właśnie z tej specjalizacji.
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
Ale dzięki za informacje
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
My nie będziemy mieli zabaw oczepinowych, jedynie zabawy jako przerywniki na weselu.
Najbardziej przypadła mi do gustu "jaka to melodia", chociaż obawiam się, że nie mam szans z TŻtem http://www.slubomania.pl/index.php/z...aka-to-melodia Ta jest też całkiem niezła (lepiej z kartkami ONA/JA , ON/JA) http://www.slubomania.pl/index.php/z...weselne/43-kto Może też kareta, brzmi dosyć nudnie, ale jakoś na weselu zawsze jest dużo śmiechu ![]() Cytat:
Innych fajnych nie znam, ale chętnie poczytam wasze pomysły ![]() Myślę, że dobrym pomysłem jest też to, żeby zespół ogłaszając zabawę powiedział od razu na czym będzie polegać. Ja nigdy się do zabaw nie zgłaszam bo boje się, że będą obleśna, ale gdybym od samego początku wiedziała, że to będzie coś śmiesznego jak np jaka to melodia to bym chętniej poszła
|
|
|
#4714 | ||
|
Podróżniczka
|
Witajcie. Ale dzisiaj pogoda. Na zmianę sypie śnieg i świeci słońce.
![]() Ja się czuje już lepiej Poza tym w weekend znowu załatwiamy zaproszenia. Tym razem mamy w dwa dni do rozdania 20 sztuk ![]() MARGIDA - Wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń i pięknego ślubu Cytat:
![]() Generalnie nie była najgorsza, gdyby nie to całowanie kolan ![]() Cytat:
Ze spraw ślubnych - zrobiłam zakupy w jednym ze sklepów ślubnych - kupiłam wspomniane wcześniej tablice, tuby, podwiązkę i drzewkową księgę gości ![]() Dzwoniłam też do pani zajmującej się robieniem figurek z modeliny i złożyłam zamówienie na figurkę ) no i zmienimy kolory włosów i suknię Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-01-13 o 13:06 |
||
|
|
|
#4715 | |||||||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suknia cudna Cytat:
![]() Cytat:
matko to już niedługo ahhhh cóż za emocje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Margido Skarbie wszystkiego najlepszego zdrowia szczęścia pomyślności żeby w twoim życiu zawsze świeciło słoneczko a uśmiech niech nigdy nie znika z twojej twarzy
||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki.
Mojego zapalenia ucha ciąg dalszy, choć miałam wrażenie, że już mi przeszło. ![]() Madzia, u ciebie dziadek robi furorę przyśpiewkami, a u mnie mój wujek. Jak pojechaliśmy do Dąbrowy Górniczej na wesele (a jesteśmy z Podkarpacia) to goście ze Śląska i zespół w czasie przerwy podchodzili do wujka, żeby jeszcze coś zaśpiewał ![]() Małgosiu, wszystkiego co najlepsze! Kiciu, księga gości piękna! A czy któraś z Was nie widziała jakiejś księgi gości ale w kolorach biel lub ecru, na ok 50 -60 stron i w granicach 50 -60 zł? Byłabym wdzięczna za propozycje
|
|
|
|
#4717 |
|
Zadomowienie
|
U nas będzie kareta, ale ja i M. raczej nie będziemy brać udziału. Byłam na weselu, na którym Panna Młoda wywróciła się biegnąć, stłukła kolano i podarła pończochy. Ja nie będę ryzykować. Będziemy siedzieć i oceniać.
![]() Fajny jest też Taniec z Gwiazdami, ale nie może być u nas, bo był u siostry ciotecznej w listopadzie, a już i tak mamy ich kapelę. Nie chcę, żeby było za dużo takich samych rzeczy.
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
magdziaS za☠☠☠ista jest ta figurka
![]() a jeśli chodzi o zaproszenia to zdarzyło się już Wam, że ktoś odmówił ![]() i poka księgę
|
#4719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego napisałam że my się usmieliśmy jak to przeczytaliśmy ale generalnie wiem że ludzie maja różnorodne podejście i dlatego skupimy sie na bardziej grzecznych zabawach bo nie chcemy urazić gosci
|
|
#4720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my też wychodzimy z tego samego założenia
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszę Cię bardzo
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Ok ja mykam na wykłady.
|
#4723 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() A księga, to drzewko zwykłe, będzie nadrukowane na dużym kartonie wymiary 50x70 Potem sobie je oprawimy |
|
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podaj proszę namiary na modelinową Panią Ile takie cudo kosztuje?
|
|
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do zabaw, to u nas na pewno będzie kareta, dla par, z przynoszeniem przedmiotów, ale na pewno nie na części garderoby! i w nagrodę jest np deskorolka, wygrani dostają dwie rolki papieru toaletowego a deskę mają sobie znaleźć za salą
Oczywiście wszystko w formie żartu, i od nas dostaną flaszeczkę Z przyśpiewek to na pewno 'kto w styczniu się urodził' Dla nas zabawa, którą wkleiła niuto, z kartkami ONA/JA, ON/JA. I nie wiem co jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
Też na nią właśnie wczoraj patrzyłam |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4726 | |||
|
Zakorzenienie
|
a ja mam dzis kolede
![]() Cytat:
Cytat:
no to juz przegiecie totalne.. ja na ostatnim wlasnie bralam udzial w takiej z zabiraniem jednego krzesla co zadanie i ostatnia osoba odpada, mielismy przynosic rozne rzeczy np krawat meski, buty meskie, spodnie meskie (i zakladac to i w tym latac ) wiec TZ zostal w majtkach i koszuli, a ze ja mam noge 35 a TZ 43 to jak zalozylam jego buty to juz nie bylam w stanie byc szybka w tych kajakach i odpadlam.. a w finale mezczyzni 2 kobiet ktore zostaly musieli przyniesc kto szybciej... kolo zapasowe z auta (tylko glupio bo w sumie wiekszosc osob byla bez auta wiec nie mieli tu szans...) i szczerze tez tak srednio mi sie to podobalo. Zreszta wiekszosc na tym weselu mi sie wlasnie nie podobalo, np druzyny i na wyscigi kto wypije najszybciej wóde z gwinta po kolei![]() Cytat:
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
wpadłam się tylko przywitać ![]() U mnie w końcu padał śnieg, jak dzieciaki go zobaczyły tak wszystkie do okna i nagle zapadał taka cisza stały i patrzyły ![]() Aaa i mam buty ślubne a szlam po zwykłe balerinki do pracy a tu patrze likwidacja sklepu, wchodzę i widzę białe na paseczek, takie jak chciałam, patrze numer 37, myślę za małe, idę się spytać o większe, rozmiar 39 czasami 38, pani mówi, że nie ma i żebym zobaczyła te bo numeracje czasem są różne, ubieram i są idealne tak więc poszłam po coś innego a wróciłam z innym ![]() A w weekend czekają nas nauki od rana do wieczora i zostanie tylko poradnia. Coraz więcej rzeczy będzie można odhaczyć
|
|
|
|
#4728 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze z 39 wcisnęłaś się w 37 dobre ale oni produkują te buty każdy jak chce
|
|
#4730 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- aha Madziu gdzie kupiłaś tą drzewkową księgę gości?
|
|
#4731 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No i tez preferujemy zabawy jako przerywnik podczas zabawy weselnej, zabaw oczepinowych nie chcę. Daremne przedłużanie czasu, a inni goście w tym czasie chętnie by sobie potańczyli. Niestety tak.
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z którego regionu jesteś że takie problemy? W Kraku nie ma większych problemów z pracą dla przedszkolanek - cały czas widzę ogłoszenia głównie nabór do przedszkoli prywatnych. Koleżanka pracuje w przedszkolu międzynarodowym - zajęcia z dziećmi prowadzi po polski i angielsku, bardzo sobie chwali. Przedszkole płaci jej za wszystkie kursy doszkalające zawodowe oraz też za kurs j. angielskiego. Wcześniej zaraz po studiach rok była w Anglii jako au pair.
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-01-13 o 13:49 |
|
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
to tak dziś prawidziwy piątek 13stego
zerwałam się 7,30 żeby pojechać do piekarni na zjęcia okazało się że nikt na mnie powiedział z innych grup że dzisiejsze są odwołane... potem przemokłam jak nie wiem... teraz odpisała mi makijażstka bo jednak miały być u mnie 2 osoby na makijaż nie trzy.... i napisała mi że jak tak to za dojazd 120 zł a przy trzech osobach 50 zł... wiec szukam trzeciej osoby bo bez przesady tak to ja moge do lublina jej przyjechać (ale nie chce jezdzić)
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-01-13 o 13:51 |
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4736 |
|
Raczkowanie
|
Z Innej beczki ..
szukam dobrej makijażystki w okolicach RYBNIKA ( Wodzisław Śl., Jastrzębie-Zdrój, Radlin, Żory) ..szukam kogoś naprawdę dobrego ..wiem że parę wątków temu ktoś wspominał o Majce i Basi ale może znajdzie się ktoś jeszcze bardziej unikatowy jakaś perełka ..czekam na jakiś odzew
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
chce ktoś śniegu bo u mnie jest śnieżyca
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wlasnie tez
![]() ![]()
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
co????? u mnie jest bardzo ładnie są chmury ale słoneczko widać nic nie pada
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego pomysł że mgr zrobiłabym całkiem z czegoś innego, co może w razie braku pracy mi się przydać. Zawsze to lepiej mieć dwie możliwości niż jedną. Marzy mi się przeprowadzka do Krakowa, ale wtedy ciężko będzie nam odłożyć pieniążki na dom. Aczkolwiek u siebie wiem że z pracą będzie baaaaardzo ciężko, wiec sama nie wiem. Ok wogóle weszłam na chwile napisać że u mnie tez ŚNIEŻYCA!! A zaraz musze jechać samochodem...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

(miałam ją ubraną, ale wiadomo, że pare kilo jeszcze musi spaść
suknia cudna
Już jedna "bliska" koleżanka ( u której byłam z Tż na weselu) powiedziała, żebym nawet jej zaproszenia nie dawała, bo ona chce karmić dziecko piersią, a teraz druga "bliska" stwierdziła, że jak sobie nie znajdzie chłopaka to też nie przyjdzie, poza tym tamtej z dzieckiem nie będzie. Już pomijając kwestię, że planowaliśmy poprosić ja na świadkową...Jest mi cholernie przykro i mam żal do tych dziewczyn. Nie spodziewałam się tego po nich. Gdybym wiedziała, że tamta pierwsza odwali mi taki numer, to w życiu nie poszłabym na to jej wesele. Z kolei ta druga była na weselu tej pierwszej (sama, bez osoby towarzyszącej!) i było o.k., a u mnie nagle jest źle. A argument, że tamtej nie będzie po prostu mnie powalił![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
18.08.2010 - zaręczyny

Ile takie cudo kosztuje?

a przy trzech osobach 50 zł... wiec szukam trzeciej osoby bo bez przesady tak to ja moge do lublina jej przyjechać (ale nie chce jezdzić)