![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Styczeń Dior YSL Mexx & dużo MINERAŁÓW
Cytat:
![]() Proszę Twój adres, zaraz zaraz odznaczę w pierwszych postach co leci do Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- Lush Fresh Farmacy zostało 20g Balsam Sephora, 150ml, zużycie max 30%, zapach vanille creme brulee pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się
- Clarins One Step Gentle Exfoliating Cleanser 20ml nowy - Clarins Daily Energizing Cream 5ml nowy - New Car Smell słoiczek samplowy testowany Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
maska jest maską jak na korres przystało naturalną, jogurtową , nawilża , ale nie ściąga
![]() byłabym zainteresowana tym kolorkiem , ale maska to koszt ok 110 zł w sephorze
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kupiłam 3 eyelinery w Sephorze (2 fiolety i turkus) i 2 na Allegro, nowe testery - granatowy i brąz. Wczoraj do mnie dotarły. Brąz testowałam na ręce, ma dokładnie identyczny odcień jak inny eyeliner, który mam, więc jeden chętnie wymienię i oczywiście łatwiej wymienić ten tylko przetestowany niż używany, chociaż pędzelek MUFE ma o niebo lepszy, jak pewnie wiesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Rozświetlacz mineralny australijskiej ekologicznej i wegańskiej marki INIKA, opakowanie 8g, zużycie 15%, mam oryginalny kartonik, cena nowego 39$ - to mnie jeszcze interesuje;-)
a maska to jest ta : http://beta.bazarek.pl/produkt/20463...zing-mask.html Twoj link mi sie nie otwiera ;-((( a na allegro wiem, widziałam, są te testery bodajże za 50 zł , więc hmm podoba mi się ten rozświetlacz albo coś z minerałów ? ale wolę większe opakowania a nie sample - bo mi się bałagan robi a mufe znam, sama kupilam 2 sztuki eyelinerow granat i zielen w sephorze za 99 ;-) i co do pędzelków się zgadzam, są bajkowe
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,
Byłabym chętna na odsypkę tej maski Bielenda, chętnie przetestowałabym również tą Organique ![]() BrowBeater w kolorze Soft Brown SWEETSCENTS 12th Street, spora odsypka podkładu - Jaki to kolor, bo nie mogę znaleźć na stronie???? U siebie poza wątkiem mam jeszcze: LUSH - Fresh Farmacy prawie cała LUSH - Full of Grace - nowe, nieotwierane
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
tak, pasuje mi taka wymiana, tylko mi doprecyzuj, czy interesują Cię sample she space/sweetscents, czy też sample EDM/she space/sweetscents
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
Byłabym chętna na Full of Grace, za Fresh Farmacy dziękuję bo mam ![]() Organique dałabym Ci na jedno zastosowanie, Bielendy mogę na kilka. Brow Beatera mogę oddać bez problemu. ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]() Czy byłabyś skłonna oddać tę maskę za INIKę i eyeliner MUFE? ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Skoro tak to poproszę Twój adres na PW ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Adorned with Grace Minerals AWGM Love 3.5 strunka, sampel podkładu Podobają mi się jeszcze: róż/bronzer/rozświetlacz Margay z linii Wildcats Sun Splasher Light Ocicat Napisz mi jaka wymianka Ciebie satysfakcjonuje - ja ewentualnie mogę z czegoś zrezygnować jeżeli podałam za dużo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Ok, pasuje mi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dram Cream i Full of Grace za maska olgowa Organique na 1 raz maska algowa Bielenda na 4 razy Love 3.5 Brow Beater Soft Brown Margay będzie ok. Jeśli się zgadzasz proszę Twój adres na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
A czy możemy zamienieć Margay lub Brow Beater (lub oba) za Sun Splasher?? Bardziej mi zależy na nim niż na tych dwóch wcześniejszych.
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
hej,
mialam dorzucic zdj, ale byly problemy techniczne ![]() sour puss - czarny fiolet z rozowymi iskierkami a ten drugi taki jasny, rozswietlajacy, zdj robione wieczorem, moj aparta srednio lpakie ostrosc ![]() spojrz jeszcze raz co byc chciala ode mnie bo maska ytt wolalabym zostawic sobie, w sumie za masłem tbs do sus mi nie zalezy lakier do wlosów bardziej, wiec moze obetniemy troche
![]() |
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-01-14 o 08:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie interesuje mnie Podkład Cashmere: Light Medium Beige z Lumiere, ale musiałabym go sobie przypomnieć
![]() Jeśli poczekasz kilka dni, dam Ci znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Cynamonku przepraszam cię bardzo ale sample podkładu Meow już wymieniłam tylko zapomniałam wyszarzyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
hej chwile mnie nei bylo, ale dzis odpisze,
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- podsumujmy bo sie gubie. ja bym chciał a w tej kolejnosci -lakier wella -Korektor pod oczy Flormar Perfect Coverage, o róż LushBlush, kolor Obsessed, woreczek strunowy róż Ingenue, VIP Blush, woreczek strunowy cień Rose z Winter Spirits, piękny brudny róż, zgaszony szarym fioletem cień Sirah z Winter Spirits, spokojny nasycony Podkłady: formuła Pampered Puss, 1Sleek Mau formuła Purrfect Puss, 2Frisky Manx formuła Purrfect Puss, 2Frisky Chartreux formuła Pampered, 2Frisky Chartreux formuła Purrfect Puss, 2Frisky Chausie formuła Purrfect Puss, 1Sleek Siamese formuła Purrfect Puss, 2Frisky Siamese formuła Purrfect Puss, 3Naughty Korat formuła Purrfect Puss, 1Sleek Abyssinian formuła Pampered, 1Sleek Abyssinian formuła Purrfect Puss, 2Frisky Abyssinian formuła Purrfect Puss, 3Naughty Ocicat 12th Street, < MAŁA odsypka podkładu balsam do ust The Body Shop nowy, zafoliowany - arbuzowy moge oddac te wszytskie cienie co byc chciała, zaznaczone na rozowa, ale bez matinne, peeling bebeuty czy tak moze byc?
![]() |
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
A.
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.