Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł IV cz. naszego wątku?
Mamy majowo-czerwcowe imiona dla dzieci mają prawie gotowe. 3 4,29%
Majowo-czerwcowe mamy - imiona dla dzieci wybieramy. 5 7,14%
Jak ten czas szybciutko leci, wybieramy imiona dla dzieci. 3 4,29%
Minie zima, przyjdzie wiosna, każda mama będzie radosna. 2 2,86%
Zima minie, wiosna nadejdzie, przy każdej mamie dziecko będzie. 5 7,14%
Miną II, III, IV... W maju pierwsze dzieci ujrzymy na świecie. 3 4,29%
Co to pajac, rogal, pomocy! Plotkujemy od rana do nocy. 7 10,00%
Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! 42 60,00%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-13, 12:57   #1051
kapukat
Zakorzenienie

Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że z tego nie wyrastają... Mój ma 38 lat i jest dużym dzieckiem w pewnych sprawach... Nie dalej jak wczoraj sobie pomyślałam, że będę miała dwoje dzieci i o wszystko sama się będę musiała martwić. Jeszcze tata mój zaczyna stękać, że ten mój się niczym nie interesuje jeśli chodzi o budowę domu... Fakt, też nie widzę zaangażowania. Zastanawiam się na co mi to wszystko.
.
no tak gry to oni uwielbiają, na szczęście mam mężczyznę w domu który wychodzi z tego samego zalożenia co ja - że nie ma co wzywać fachowców jak da się zrobić coś samemu.... może my inaczej wszystko przeżywamy dziewczyny? może oni wcale nie chcą budować domów i ich urządzać tylko chcą przyjść na gotowe

Cytat:
Napisane przez ania_85 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

U mnie o niebo lepiej, już chyba wiem poniekad skad te bole i skurcze, w ciagu paru dni macica powiekszyla mi sie o 6cm do gory, czyli byla 3 palce pod pepkiem a teraz jest juz nad, oby bylo juz "w miare" bo "w ok" to juz watpie zaraz łykam tabsy i relanium,znwu bede walczyc ze soba zeby nie zasnac a obiecalam sobie ze bede sie edukowac
Persephone jak tam sie czujesz dzisiaj, mam nadzieje ze bol glowy odpuscil
Milego dnia dziewuszki
dobrze ze sprawa się w końcu wyjaśniła - oby Ci już nic więcej nie dolegało

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
Tacca niespodzianka niespodzianką ale gdzie jest siusiak
czary mary - bedzie dziewczynka? jeśli ten lekarz jeszcze raz zmieni zdanie, to ja bym chyba osobiście zaczęła go dusić

Cytat:
Napisane przez Torrini Pokaż wiadomość
Urósł wam już nr stopy? Połowa moich butów jest za ciasna, zimowe na płaskim musiałam 40 kupić... może to częściowo wina opuchlizny? Chociaż nie mam jej za bardzo...
mi nie i mam nadzieje że nie urośnie, bo tyle par butów na szpilce ile mam i musiałabym je wymieniać to chyba bym się pocieła wszystko mi rośnie w gigantycznych rozmiarach ale na szczęście nie noga...tfu tfu

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
U mnie słonce swieci od rana, ale juz z godz. temu snieg padał, nic nie było widac, po 5 min. spokoj, znów słonce.

a u mnie dziś ani wiosennie ani zimowo.... tak byle jak
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:10   #1052
GaTTa
Raczkowanie

Dot.: Nasze brzuchy szybko rosną, urodzimy późną wiosną. Mamusie V-VI 2012 cz. III

Cytat:
Proszę
http://mrs-pereira.blogspot.com/2012...oladowiec.html
Zżarłam ostatni kawałek Ale wypiłam kefir na dietetyczne wyrzuty sumienia

Kupiliśmy wózek - tego X Landera XA w końcu - był za 1099 na allegro z gondolką i całą resztą.. najgorzej, że wycofali kolor, który mi się podobał najbardziej, taki czarno-fioletowy zdecydowaliśmy się więc na Deserta.

Dzięki wielkie I za dedykacje tez A zatem idę piec
GaTTa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:14   #1053
ghosst
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania_85 Pokaż wiadomość

mi to tylko sie zawsze z jednym kojarzy
Ostatnio tz przyszedl do domu i powiedzial czy jestem glodna czy chce kanapki,a ja mowie ze chce cos cieplego,bo nic dzisiaj cieplego w ustach nie mialam padlismy ze smiechu
Dobreee!

Cytat:
A u nas taki śmieciowy śnieg pada, niby dużo, ale już się chlapa powoli robi :/

Urósł wam już nr stopy? Połowa moich butów jest za ciasna, zimowe na płaskim musiałam 40 kupić... może to częściowo wina opuchlizny? Chociaż nie mam jej za bardzo...

Ja sobie za to wczoraj dogodziłam, upiekłam czekoladowca ^^ tż dostał połowę do pracy, ja idę pstryknąć 2 foteczki i załaduję na bloga. Normalnie taką miałam ochotę na tort czekoladowy wczoraj.... pierwszy raz na słodycze
Nie, jeszcze nie i mam nadzieję, że to się nie zmieni. Moje buty

Cytat:
Napisane przez lijuana Pokaż wiadomość
Eh no tacy są faceci (nie wszysycy oczywiście) mój nie inetersuje sie remontem mieszkania bo nie umie on ma przekonannie ze nie musi bo przyjdą ludzie i to za niego zrobią...i wkurza mnie to bo po moim byłym byłam przyzwyczajona że facet wszystko sam w domu zrobi...no ale cóż nadrabia innymi zaletami

Super że bedzie parka o ile ten lekarz znowu nie zmieni zdania
Ech, skąd ja to znam... Mój twierdzi, że jak najdzie go ochota, żeby coś w domu zrobic, to trzeba usiąśc i... to przeczekac Też jestem przyzwyczajona, że facet coś tam w domu potrafi zrobic. Ale coś za coś, bo sprząta i gotuje Czasami...
ghosst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:15   #1054
Torrini
Raczkowanie

Mały ma chyba czkawkę, pół brzucha mi się trzęsie
Torrini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:16   #1055
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Taaak, to co czuję, to chyba jednak dzidziuś
Teraz poczułam też bąbelki w żołądku i jednak różnią się te odczucia, to od dzidziusia jest tak jakby z głębin A żołądkowe to takie bardziej powierzchowne Ale szaleje, chyba się wybierzemy na spacerek... To cudowne czuć maleństwo Faceci mogą nam tego zazdrościć
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:16   #1056
felangel
Zadomowienie

GG do felangel

Cytat:
Napisane przez karozka Pokaż wiadomość
Kism ja też cały czas rozważam ten Kraków, bo u nas w Chrzanowie jak dla mnie jest totalna znieczulica a przynajmniej była gdy ja tam rodziłam
Tylko boję się czy zdążę tam dojechać w razie czego
A o którym szpitalu myślisz konkretnie? Ja się zastanawiam nad Ujastkiem

Dzisiaj mija 20 tydz połowa drogi za mną
..Urodziłam w szpitalu 3 dzieci.. i postanowiłam, że... nigdy więcej wizyt ( na żadnym oddziale) w szpitalu w Chrzanowie.. Do dziś pamiętam wiele rzeczy z ginekologii i położnictwa.. mimo, że minęło naście lat... grrr
felangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:17   #1057
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem co Ci faceci mają z tymi grami
Mój pod choinką to tylko gry uznaje
Pół dnia potrafi przy tym przesiedzieć jak dzieciak jakiś

Ja mam nadzieję, że 21 się dowiem jaka jest płeć
Cały czas tżtowi nudzę, że mam nadzięję na pomyłkę lekarza i ,że jednak to dziewczynka a on się oburza
a mój TŻ ma nadzieję że lekarz sie pomylił i będzie chłopiec, co do grania mój też potrafi siedzieć i grać pół dnia

Cytat:
Mały ma chyba czkawkę, pół brzucha mi się trzęsie
he he i jak wrażenia

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:26   #1058
Torrini
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
he he i jak wrażenia
Jako, że wyczytałam gdzieś, że dla maleństwa to jest odczuwane nie jako coś męczącego i negatywnego to się cieszę i trochę z niego śmieję czkając na niby z nim

Ojjj jak ja bym go chciała mieć na rękach...
Ale jeszcze conajmniej 2,5 bite miechy.

Aaaaa! teraz ja mam prawdziwą czkawkę!!

Edytowane przez Torrini
Czas edycji: 2012-01-13 o 13:32
Stary 2012-01-13, 13:27   #1059
diablica071086
Zadomowienie

witam was
widziałam wózek już na żywo jest w kolorze ceglastym znaczy się rucG( a chciałam niebieski fioletowy) ale niech bedzie za tą cenę
na razie nie wiem jak się nim jeździ bo nie wyciągałam sama z kartonu,
ogolnie wygląda jak nowy w tym kartonie
a mam pytanko bo fotelik nie ma wkładki dla niemowlaka można gdzieś ja kupic albo jakieś pomysły na ew. zastępstwo tej wkładki

acha mąz nie wierzy ze czasem w szpitalu wymagają fotelika aby zabrac dziecko, bo jak takie maleństwo wkładac do takiego czegoś, pewnie z wózkiem bedzie jechał 12 km ) żeby przywieśc je do domku
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:30   #1060
8ewus8
Zadomowienie

Zrobiłam krokiety i upiekłam bułki z budyniem, nie wiem jeszcze czy dobre, bo pierwszy raz, ale po zjedzeniu 2 krokietów chwilowo nie mam na taką bułkę miejsca.

Persephone_ ja własnie wcześniej myślałam, ze jak się zaczną ruchy to poczuję raz na jakiś czas, raz dziennie i tyle a mój mały jak się zaczął ruszać to bywa tak, że przez 2 godziny co chwilę go czuję.
Zauważyłam, ze buszuje od rana tak do 11ej, potem nie czuję go, bywa, że całe popołudnia a potem znów koło 20ej zaczyna i do 23ej na pewno, nie wiem jak w nocy, chociaż jak kiedyś się przebudziłam koło 4ej to też buszował.
8ewus8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:31   #1061
Torrini
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość

acha mąz nie wierzy ze czasem w szpitalu wymagają fotelika aby zabrac dziecko, bo jak takie maleństwo wkładac do takiego czegoś, pewnie z wózkiem bedzie jechał 12 km ) żeby przywieśc je do domku
Właśnie ja też mam z tym problem - nie mamy samochodu, jak przewieźć dziecko ze szpitala? Kurcze bo chyba kogoś znajomego musielibyśmy poprosić, innego wyjścia chyba nie ma....

8ewus8 - <3 KROKIETY!!! a z czym zrobiłaś?

Edytowane przez Torrini
Czas edycji: 2012-01-13 o 13:33
Stary 2012-01-13, 13:35   #1062
martita_891
Zadomowienie

Cytat:
a mam pytanko bo fotelik nie ma wkładki dla niemowlaka można gdzieś ja kupic albo jakieś pomysły na ew. zastępstwo tej wkładki
Coś takiego? KLIK KLIK
Od siebie polecam wkładki do fotelików dzięki którym dzieci faktycznie nie są upocone nawet po kilkugodzinnej podróży KLIK
Cytat:
Właśnie ja też mam z tym problem - nie mamy samochodu, jak przewieźć dziecko ze szpitala? Kurcze bo chyba kogoś znajomego musielibyśmy poprosić, innego wyjścia chyba nie ma....
Można taksówkę zamówić, nie trzeba mieć wtedy fotelika bo w taksówkach nie ma obowiązku przewożenia dzieci w foteliku jednak ja bym się na to nie odważyła Porozmawiajcie z kimś bliskim, na pewno Wam pomoże

SYNEK

I ZNÓW SERCA MAM DWA

Edytowane przez martita_891
Czas edycji: 2012-01-13 o 13:42
martita_891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:36   #1063
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 8ewus8 Pokaż wiadomość
Persephone_ ja własnie wcześniej myślałam, ze jak się zaczną ruchy to poczuję raz na jakiś czas, raz dziennie i tyle a mój mały jak się zaczął ruszać to bywa tak, że przez 2 godziny co chwilę go czuję.
Zauważyłam, ze buszuje od rana tak do 11ej, potem nie czuję go, bywa, że całe popołudnia a potem znów koło 20ej zaczyna i do 23ej na pewno, nie wiem jak w nocy, chociaż jak kiedyś się przebudziłam koło 4ej to też buszował.
Mój też ma takie godziny, rano i wieczór
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:38   #1064
8ewus8
Zadomowienie

Torrini z pieczarkami, nigdy nie robiłam innych, chociaż widziałam w necie, że różne nadzienia są możliwe.

Bułkę zjadłam jednak, musiałam zobaczyć czy wyszły i są super, nie za słodkie, bo ja od wszystkich ciast i bułeczek odejmuje zawsze cukru, bo wydaje mi się, że wszystko jest za słodkie.
Stary 2012-01-13, 13:38   #1065
diablica071086
Zadomowienie

dziewczyny we wrocławiu jest burza śnieżna na 100 m nie widac bloku obok
masakra
Stary 2012-01-13, 13:41   #1066
8ewus8
Zadomowienie

Cytat:
masakra
ooo a u mnie słońce tak daje po oczach, że musiałam rolety zasłonić.
Stary 2012-01-13, 13:46   #1067
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:

?
mam ten sam problem, nie posiadam samochodu i bardziej satysfakcjonowałby mnie wózek bez fotelika, ale tutaj ze szpitala mnie nie wypuszczą bez tego, a z dzieckiem nie chce siedzieć i czekać aż znajdzie się ktoś kto pożyczy, z resztą na wszelki wypadek mieć fotelik muszę bo gdyby coś się wydarzyło że pojedziemy jakimś samochodem? dlatego kupuje 3x1, chociaż dużo taniej wyszedłby mnie dwa w jednym.... buuu
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 13:49   #1068
diablica071086
Zadomowienie

pytanie do wrocławianek słyszałyście jakieś opinie o szpitalu w Oławie? bo mam mniej więcej taką samą odległośc jak na brochów
Stary 2012-01-13, 14:00   #1069
asiula_n
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny

Z tego co czytam, to pogoda dzis wszędzie zaskakuje, u nas nareszcie wyszło słonce, więc mimo wiatru ruszylismy z synkiem na spacerek, od razu poczułam sie lepiej

Przed chwilą skusiłam sie u teściowej na racuchy drożdżowe z jabłkami i juz czuje jak mi brzuch rozsadza

No ale z rzeczy bardziej przyjemnych to jadę za chwilę do krawcowej na przymiarke spódnicy, ma nadzieję, że bedzie ładna (i wygodna)
asiula_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:09   #1070
Tacca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Byłam na glukozie.

Poszłam przed 8, pobranie, glukoza i ponieważ mam z laboratorium dosłownie 5 minut piechotą, to mogłam pójść do domu coby tam nie siedzieć jak kołek. A książkę miałam ze sobą, bo przygotowałam się na 2 godziny siedzenia.
Muszę się stawić na 10 na drugie pobranie.
Nie wiem skąd ten mit, że to obrzydliwe jest. Słodki ten roztwór, ale nie tak żeby kołkiem w gardle stawał.
Rozpuściła mi to pielęgniarka w jakichś 150 ml wody, więc dwa większe łyki i po sprawie. Gorsze rzeczy się w ustach miało.

Wiem, że smak to sprawa indywidualna każdej z nas, ale jak wody jest niedużo i łyknie się szybko, to bułka z masłem jest.

Ale głodna jestem przeokropnie!

Umówiłam się dzisiaj w wykonawcą mieszkania (znaczy kandydatem ). Akurat wykańcza mieszkanie w okolicy gdzie teraz mieszkam (dokładnie w bloku na przeciwko), ale póki co zaczynają, więc dużo nie zobaczyłam. Ale... w okolicy mojego nowego mieszkania niedawno skończył, to tam z nim podjadę i obejrzę.
Fajny, konkretny facet. A pracowników jakich ma. No, robią aż miło popatrzeć.

Jutro z kolejnym.
I w niedzielę z jeszcze jednym.

Póki co siedzę i czekam na wyjście na drugie pobranie.
No, to bardzo aktywny dzień.
Cytat:
Napisane przez lijuana Pokaż wiadomość
Eh no tacy są faceci (nie wszysycy oczywiście) mój nie inetersuje sie remontem mieszkania bo nie umie on ma przekonannie ze nie musi bo przyjdą ludzie i to za niego zrobią...i wkurza mnie to bo po moim byłym byłam przyzwyczajona że facet wszystko sam w domu zrobi...no ale cóż nadrabia innymi zaletami
Mój te z tak ma. Od roboty są fachowcy... Dzięki Bogu za te inne zalety...
Cytat:
Proszę
http://mrs-pereira.blogspot.com/2012...oladowiec.html
Zżarłam ostatni kawałek Ale wypiłam kefir na dietetyczne wyrzuty sumienia

Kupiliśmy wózek - tego X Landera XA w końcu - był za 1099 na allegro z gondolką i całą resztą.. najgorzej, że wycofali kolor, który mi się podobał najbardziej, taki czarno-fioletowy zdecydowaliśmy się więc na Deserta.
Ametyst chyba był z fioletem, też miałam na taki chrapkę... Jak przyjdzie daj znać co i jak i ewentualnie namiary na sprzedawcę.
Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
wątpię bo już w tym miesiącu wydalam ponad 200 zł na ciuszki i pierdołki tzn spiworek, ręczniczki z kapturkiem i takie tam.
Też z zakupami zaszalałam, teraz trzeba czekać do kolejnej wypłaty...
Cytat:

Cały czas tżtowi nudzę, że mam nadzięję na pomyłkę lekarza i ,że jednak to dziewczynka a on się oburza
Mój wyjątkowo nie chciał nowej gry w te święta. Stwierdził, że ma jeszcze kilka niegranych. Teraz chyba nadrabia, w marcu urodziny, więc pewnie ma już na oku coś nowego. A przecież jeszcze walentynki.
Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
no tak gry to oni uwielbiają, na szczęście mam mężczyznę w domu który wychodzi z tego samego zalożenia co ja - że nie ma co wzywać fachowców jak da się zrobić coś samemu.... może my inaczej wszystko przeżywamy dziewczyny? może oni wcale nie chcą budować domów i ich urządzać tylko chcą przyjść na gotowe
No najlepiej, jak ktoś inny za niego zrobi. Za to do krytyki pierwszy... Gdyby nie był Ryba to powiedziałabym, że gadzina...
Cytat:
masakra
U nas ciemnica. Dookoła miasta raz deszcz raz śnieg. Zależy jak się jedzie.

Zeszło mi dziś dłużej niż myślałam. Muszę się za sałatkę wziąć, bo mąż już dopytuje, czy będzie... Grecka oczywiście.

I lody sobie kupiłam... Śmietankowo czekoladową bo nie było algidy śmietankowo śmietankowej... Małżowi nic nie mówiłam, ciekawe czy też kupi...

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Dobra... Sałatka wzywa... Oczywiście zdążę spróbować zanim małż z pracy wróci...
Stary 2012-01-13, 14:12   #1071
asiula_n
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Muszę się za sałatkę wziąć, bo mąż już dopytuje, czy będzie... Grecka oczywiście.
Zdradz proszę przepis na tą sławną sałatkę, którą się tak codziennie zajadacie
asiula_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:13   #1072
pola_m
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo a u mnie słońce tak daje po oczach, że musiałam rolety zasłonić.
u nas rano też dawało słońce mocno. tylko że ja otworzyłąm okno, położyłam się na kanapie i poodsłaniałam trochę ciała, żeby się wit D poprodukowała trochę Brakuje mi słońca...spacerów...

Dostałam też dzisiaj od mamy zamrożony mus truskawkowy (chodziły za mną truskawki od dwóch tygodni) i zaraz będę pożerać
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:14   #1073
śliweńka
Zakorzenienie

dzizas w moim suwaczku pisze że dziecko ma już 32cm wzrostu
i mam ćwiczyć mięśnie kegla tylko jak, na necie czytałam ale w ogóle tego nie czaję

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-01-13, 14:19   #1074
Konto usunięte

To nic trudnego, przepraszam za obrazowość, ale najłatwiej to sobie wyobrazić, jak robisz siusiu: robisz - i nie robisz - robisz - i nie robisz
U mnie śnieg, wybywam z łóżka i idę na spacer skorzystać z tej pogody
Stary 2012-01-13, 14:25   #1075
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dzień dobry.
Dotarłam do domu...ufff Rano UM, później badanie krwi i na koniec zakupy. Byłam w ZARZE i kupiłam dla siebie buty i mięciutką bluzę, a dla maleństwa 2 śliniaczki i bluzeczkę z moim ukochanym buldożkiem francuskim

Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
Jesteś ze Ślaska???
Jestem z woj. śląskiego, ale z Zagłębia

Cytat:
_agata dobrze, że to napisałaś na temat glukozy, bo to badanie mnie trochę przeraża, ale może to przeżyję jakoś.
Dzisiaj w laboratorium pytałam, czy można sobie przynieść cytrynę do glukozy i Pani mi odpowiedziała, że nie ma konkretnych badań, które by stwierdziły, że cytryna zakłóca wynik, ale lepiej jej nie dodawać. Podobno da się przeżyć bez cytryny

Cytat:
Wczoraj, jak sobie uzmysłowiłam, że powinnam już czuć ruchy, to leżałam skupiona przed zaśnięciem i faktycznie coś tam czułam. Nie było to jednak tak ewidentne, żebym była pewna na 100%, że to dzidziuś Trochę mnie to martwi.

Oglądałam dzisiaj ten wózek http://www.bobowozki.com.pl/product_...2&%3CosCsid%3E Jestem pozytywnie zaskoczona. Tak leciutko się prowadzi, pomimo że nie ma skrętnych kół. Poza tym świetnie buja i jest ładny

Edytowane przez Gaabbi
Czas edycji: 2012-01-13 o 14:29
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:35   #1076
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Dotarłam do domu...ufff Rano UM, później badanie krwi i na koniec zakupy. Byłam w ZARZE i kupiłam dla siebie buty i mięciutką bluzę, a dla maleństwa 2 śliniaczki i bluzeczkę z moim ukochanym buldożkiem francuskim

Jestem z woj. śląskiego, ale z Zagłębia

Dzisiaj w laboratorium pytałam, czy można sobie przynieść cytrynę do glukozy i Pani mi odpowiedziała, że nie ma konkretnych badań, które by stwierdziły, że cytryna zakłóca wynik, ale lepiej jej nie dodawać. Podobno da się przeżyć bez cytryny

Wczoraj, jak sobie uzmysłowiłam, że powinnam już czuć ruchy, to leżałam skupiona przed zaśnięciem i faktycznie coś tam czułam. Nie było to jednak tak ewidentne, żebym była pewna na 100%, że to dzidziuś Trochę mnie to martwi.

Oglądałam dzisiaj ten wózek http://www.bobowozki.com.pl/product_...2&%3CosCsid%3E Jestem pozytywnie zaskoczona. Tak leciutko się prowadzi, pomimo że nie ma skrętnych kół. Poza tym świetnie buja i jest ładny
mi kazała przynieść tylko glukoze jak zapytałam o cytrynę to powiedziała i westchnęła: "ach te kobiety"

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-01-13, 14:36   #1077
Konto usunięte

Gaabbi nie martw się, to takie delikatne muśnięcia, że naprawdę ciężko to poznać (przynajmniej u mnie)...
Stary 2012-01-13, 14:36   #1078
blueelektron
Rozeznanie

Cytat:

mój mąż też miał taką manię, już od dziecka teściowa z tym walczyła ale nie dało rady, na szczęście samo jakoś przeszło, sprzedał nawet playstation, byłam w szoku.
blueelektron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:37   #1079
izotropia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiula_n Pokaż wiadomość
Zdradz proszę przepis na tą sławną sałatkę, którą się tak codziennie zajadacie
ja też się dołączam do tej prośby o przepis bo brakuje mi czegoś nowego w kuchni
mąż jest właśnie w sklepie... i kupuje mi algidę śmietankową z bakaliami, jeszcze nigdy w zimę tak mi lody nie smakowały... nie wiem co z tymi bakaliami zrobię ale może będzie dobre
koleżanki mamę pytają czy jem kwaśne czy słodkie, a ta się śmieje że na początku nawet sok z cytryny piłam (co jest dziwne, bo ja się zawsze krzywiłam jak mój brat pił i można mnie było straszyć samym sokiem z cytryny) i zajadałam się ogórkami kiszonymi, a teraz to rano ostro z ketchupem, a wieczorem serek biały na słodko więc jem wszystko

Kurczę, ja się zastanawiam jak męża odciągnąć od gier... chyba kompa zepsuję :P

Edytowane przez izotropia
Czas edycji: 2012-01-13 o 14:41
izotropia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:44   #1080
Konto usunięte

Idę do Biedronki i.. po lody, wy kusicielki :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości