|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki 2009 i ich rozgadane Mamusie :D
Karola, pokaż co to za blog
![]() ![]() 1501646_700b-jpg.jpg
|
#2972 |
|
Ola-Unhola
|
"Śpiący" Antos
![]() https://wizaz.pl/forum/group.php?do=...message2055366 Idziemy się myc.
|
#2973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
baaaardzo śpiacy Antoś
|
||
|
|
|
#2974 |
|
Ola-Unhola
|
![]() I ja widziałam cus ![]() Chłopaki usypiają, wykąpani, Antoś lekko zdegazowany (ostrzyzony ).CISZA....ciekawe jak długo na parterze tak bedzie ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Ale u nas huczy Ide do łózka, dobranoc
|
#2975 | |||
|
Zakorzenienie
|
ehhh dopiero przeczytałam teraz...z domu pokaże
Cytat:
![]() u mnie wczoraj też wichura, burza...masakra...myślała m już że drzewa pozrywa ![]() Dzień dobry Uważajcie na siebie...dziś piątek 13tego najważniejsze że piątek---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() uuuuu a znasz producenta? może do niego uderzyć chyba ze to zagramaniczny (choć też można napisać)
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-01-13 o 08:58 |
|||
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wszyscy i tak mają teraz na zamówienie, więc uderzają właśnie do producenta).A nie znoszę szukać tapet, kociokwiku można dostać .
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
co to się działo w nocy ![]() jakoś zasnęłam z tym bólem głowy ale o 00:30 jak wyskoczyłam z łóżka... nie wiem co ty było, ale już myślałam, że dach nam poleci i drzewa powyrywa... na szczęście tak mocno wiało tylko kilka minut, później wiatr zelżał ale stracha miałam nie lada ... oczywiście ból głowy był podwójny więc nie obeszło się bez drugiego apapu... migrenowiec jestem straszny ostatnio ![]() oczywiście sama byłam w domu, bo mój troskliwy mąż poszedl sobie po pracy na browara z kolegą do łóżka wszedł ok 2 w nocy...a dzisiaj od rana wymiotuje i umiera dobrze mu tak ![]() tylko jak zwykle ja jestem na tym wszystkim stratna bo nie ma mi kto na zakupy jechać, więc dzisiaj zmiana planów obiadowych... barszczyk czerwony z uszkami (dla nas), rosołek (dla Przemka, bo barszczu nie tknie) i pewnie jakieś pierogi, albo naleśniki... miłego dnia dziewczyny mi dzisiaj znowu zapowiada się dzień pod znakiem bólu głowy
|
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
milego dnia Dziekuje za wszystkie mile slowa U nas tak sobie, Antos bardzo marudzacy , w nocy kaszlacy, a od rana nic niejedzacy, tylko pijacyno ![]() Zaraz lecimy na spacer, a pozniej na zakupy no to pa
|
#2979 |
|
Ola-Unhola
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() *** Kuba dziś po raz pierwszy odmówił śniadania , powiedział, że nie jest głodny i nie będzie jadł. Po godzinie powiedział, że chce swoją owsiankę, ale na zimno ![]() U nas nadal wieje, byliśmy na spacerze godzinę, ale co to za przyjemność, jak łzy z oczu lecą
|
|
|
#2981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze znajdziesz coś podobnego ![]() a jaka to miała być? nie pamiętam ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W jasnoszare pasy, taka:out-of-africa-715781-tapety-scienne-rasch.jpg U nas jest tak ciężka dla mnie pogoda, że umieram Nie znoszę takiej zmiennej. I jeszcze mnie z rana jeden facet tak wk.... , że cały czas mnie trzyma
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
angy ładna ta tapeta
żeby udało Ci się ją jednak znaleźćKaro u mnie pogoda jak u Ciebie *** co tu dzisiaj taki spokój?? Przecież piatek dzisiaj mamy... weekend się nie zaczał jeszcze czeko jeszcze tak szybko w sprawie łóżka pamiętasz może od jakiego sprzedawcy je brałaś? byłabym BARDZO wdzięczna jakbyś dała znać, bo wolę kupować ze sprawdzonego źródła
Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2012-01-13 o 13:20 |
|
|
|
#2985 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ale miałam dzisiaj koszmary jakieś duchy mi się śniły ![]() Bartosz zrobił pobudkę o 7,15 a od 6 spał ze mną w łóżku ![]() U nas pogoda jak u Karolinki ... raz śnieg, za chwilę słońce i wiejeee ![]() Cytat:
![]() ja Ba też przedwczoraj obcięłam ... ,maszynką na jedną długość ... (Jola, już mu włosy nie sterczą a Kubus ma takie super ciemne na tych ostatnich fotkach )Cytat:
biedny mąż ![]() Bartek też nie lubi czerwonego barszczu ... za to zupy jarzynowe uwielbia Cytat:
Cytat:
... i zjadł taką na zimno? ![]() my byliśmy na 1/2 godzinki wyprowadzic psa ... udało nam się między jedna burzą śnieżną a drugą ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- yyyyy czy ja mam jakieś zwidy, czy godzina na wizażu zwariowała? u mnie jest 13,20 a tu mi pokazuje, że wiadomość wysłałam o 14,20 ![]() wstawiłam fotkę Bartoszka - na jeżyka
|
|||||
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jak się tak porządnie wkurzę to nie jest takie proste ![]() Powiem tylko, że nazwał mnie babą zza biurka, która nic nie wie Nie dosłownie, ale taki był sens. Ehh.Pewnie znajdę, tylko w cenie kilkuset zł za rolkę , a ta kosztowała koło 70![]() Wiem wiem... ludzie mają większe problemy niż głupia tapeta, ale ja już tak mam-jak się na coś nastawię i nie wypali to nie umiem potem przegryźć rozczarowania i zmiany planów ![]() Idę do galerii.
|
#2987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kubie z tyłu sterczy taki wicherek, akurat nie widać na zdjęciu ![]() Kuba dziś miał tak pierwszy raz, zjadł i mówił, że pyszna , stanowczo protestował na propozycję podgrzania ![]() Masz zwidy ![]() Cytat:
On pewnie za to wszystkie rozumy pozjadał ![]() Może trafi Ci się coś fajniejszego ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Dziękuję za komentarze
|
|
|
#2988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() e tam biedny... ![]() to tak jak Przemko... Zupe jarzynową, rosół, ogórkową, pomidorową, ziemniaczaną, krupnik ... nie wiem jak z fasolową i kapuśniakiem bo dawno nie gotowałam, ale ostatnio jadł... barszcz, żurek, grzybowa, brokułowa, cebulowa nie przejdzie... Cytat:
![]() a co? on może był robolem w obłoconych gumiakach i wie wszystko?? nie przejmuj sie może chociaż jakość będzie lepsza za te kilkaset złotych ![]() ja Cię rozumiem, bo mam to samo co Ty z tym rozczarowaniem ![]() *** właśnie wcinam pysznyyy barszczyk z uszkami chce ktoś?
|
||
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, wiem... No ba! Do tego roszczeniowiec, cwaniak, kombinator itd itp. Jednym słowem typ, na który mam permanentną alergię ![]()
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
, ale masz szacunek do ludzi (abstrahując od tego, co pan angy powiedział), mogę zapytać, jaki zawód ma np. Twój mąż?
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To typ rolnika nowoczesnego-w dżinsikach, zakutanym modnie szaliczkiem wokół szyi i przyklejonym fałszywym uśmieszkiem do gęby, z której wypływają subtelnie zawoalowane obraźliwe kwestie.![]() No to akurat niekoniecznie, ale zobaczymy
|
|
#2992 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może i ja pokombinuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
u mnie też strasznie wiało i nadal wieje ![]() i co zrobiłaś?Cytat:
a co Werka wydziwia?
|
||||
|
|
|
#2993 | |||
|
Zakorzenienie
|
kupiłam wczoraj mojemu dziecku4 balony - za to , ze puścił mnie samą do tego US
.... płuca już wypluwam "mama dmuchaj" "mama jeszcze" "nie zawiązuj" Cytat:
też bym się wkurzyła mam na takich ludzi uczulenie, co myślą, ze "baba za biurkiem" nic nie robi ![]() Cytat:
niby się nie boi, ale obcinałam go przez dwa dni jak ścięłam góre i boki to stwierdził, ze już i za nic nie usiadł z powrotem na krzesseełku Masznkę "mam" Philipsa - dokładnie nie wiem bo to mojego brata i pożyczamy od niego ![]() zachcianki ![]() Bartek ostatnio ma manię podgrzewania nawet jogurt każe sobie podgrzewać w mikrofalówce ![]() ale poważnie mam godzinę później niż jest naprawdę na skypie jest 14,09 ... na gg też ... a tu 15,09 Cytat:
to tak w przenośni było ![]() jaaaaa
|
|||
|
|
|
#2994 | ||
|
Zadomowienie
|
Wstawiłam mego Policjanta do albumu - zapraszam ![]() .
|
|
#2995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój mąż jest kierowcą Cytat:
![]() to wszystko jasne ![]() nie bo nie miał mi kto na zakupy jechać
|
||
|
|
|
#2996 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Morska
bierem go
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wiem ![]() proszę ![]() barszcz-z-uszkami.jpg |
|
|
|
|
#2998 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A myślisz, że w lodówce traci jakieś wartości odżywcze? Bo mi się tak nie chce rozsmarowywać tej mazi, że wolę w lodówce ![]() ![]() Coś tam wyszło, robiłam z połowy ilości w małym naczyniu - ja zjadłam, Tymek pluł Nie mam Mam wrażenie, że Sante jest bardziej zanieczyszczona - co chwilę coś czarnego wybieram, w BioPlanet tak nie jest. U mnie wczoraj burza była w okolicy i to porządna W styczniu to takie normalne w sumie ![]() Cytat:
Piekłam tylko 45 min i chyba to za dużo, bo się przypiekła na brzegach, a oni tam godzinę podali Może z rodzynkami będzie jeszcze lepsza, bo ja chyba za mało cukru dałam właśnie. Cytat:
za poprawę samopoczucia i zdrówka Cytat:
![]() Ale czasem się okazuje, że później znajduje się coś lepszego Może u Ciebie też tak będzie? ![]() .
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3000 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie strasz,że będzie pechowy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zimna może lepsza była ![]() Cytat:
może znajdziesz jeszcze,coś równie ładnego Dla faceta ![]() Cytat:
zrobiło się ciemno,wieje i tak sypie,że momentalnie biały dywan mam przed domem może jednak jeszcze wyciągniemy śniegowce i kombinezony ![]() Cytat:
![]() Zaraz zerknę Byłam dzisiaj u lekarki,po skierowanie Bartoszowi na badania,na tą wizytę do alergologa w przyszłym tygodniu muszę Mu je zrobić ![]() Oj,nie będzie łatwo .Ale sypie u mnie
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

, bo najpierw podkład, potem 2 warstwy lakieru, potem jeszcze utwardzacz....

NIE LUBIĘ TROLLI

żeby udało Ci się ją jednak znaleźć

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)