|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012
Cytat:
|
|
|
|
|
#4653 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć Mamuśki! Jestem trochę w tyle z wiadomych powodów, ale nadrabiam dzielnie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4654 |
|
Raczkowanie
|
Oluska kiedy wybierasz się na porodówkę? Coś mi się wydaje, że możemy się spotkać
![]() W niedziele najpóźniej jak młody sam nie wyjdzie a widze ze skubańcowi małemu dobrze u mamusie tak że Ty chyba w pon idziesz? to sie zobaczymy:P |
|
|
|
#4655 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamusie
Czas wybrać tytuł do nowej cześci : Jakoś brak weny widzę ![]() Tylko Eliza podesłała mi tytuły a wiec:1)dzieci się rodzą ,słodkie chwile nadchodzą 2)dzieciaczki już powoli mamy ,z pieluszkami i kolkami się użeramy 3)w nocy już się nie wysypiam,ale kocham swego smyka 4)już figurki nam wracają,a inne jeszcze z brzuszkami biegają-(połaczony z 6) 5)już odchodzą nam wody,czekamy na lekkie porody 6)jednym już figurki wracają, inne jeszcze z brzuszkami biegają Blanszor ja mam laktator medela mini elektric a odciagam bo mała mi strasznie poraniła sutki Mama mi wysłąła przedwczoraj jakiś krem na brodawki co też na odparzenia jest, nie podałą mi firmy ale to pewnie jeden z tych co Wy pisałyście ![]() Widziałam że Konczitka sie pojawiła, witaj kochana Mała spi to trochę ponadrabiam......
Edytowane przez kasikzaki Czas edycji: 2012-01-13 o 16:55 |
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Kasik ja jestem za 4 tytułem, tylko zmodyfikowałabym go do "jednym już figurki wracają, inne jeszcze z brzuszkami biegają"
|
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
Eliza 100 lat
Kasik mi sie podoba tytuł numer 1 Agatek juz niebawem bedzie niespodzianka I całkiem spory klops juz mysle ze z taką wagą to chyba juz nie jest zaliczany do hipotrofii co ![]() Inutil 3mam kciuki za ostry seks ananke witajcie w domu wiadomo co u Neski? |
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Kasik mi sie podoba 1
|
|
|
|
#4659 |
|
Rozeznanie
|
Heloł
Neska i Agatek trzymam za was kciuki, posypią sie nam dzieciaczki na weekend ![]() Eliza sto lat sto lat ![]() ja dzis bylam robic wyniki, we wtorek mam ostatnia wizyte, masakra jaka kolejka w labo to chyba juz ostatnie wyniki mysle .... ![]() i bylam w 3 aptekach/ 1 zielarskim i nigdzie nie ma lisci z malin !! oszaleje lece do k poczytac i wrzuce zdjecia pokoiku ![]() TYTUL MOZE BYC 1 |
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
ja za 4
|
|
|
|
#4661 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ale mi isę propozycja podoba......w sumie to zrobie edit i dopisze jako inny tytuł, myślę ze sie Eliza nie pogniewa Neska ![]() za 3200 Agatkowej niespodziankiEliza sto lat
Edytowane przez kasikzaki Czas edycji: 2012-01-13 o 15:00 |
|
|
|
|
#4662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Skończyłam prasowanie
|
|
|
#4663 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Muszę go pochwalić, po tym jak nakarmiłam go dziś po północy, spał sobie tak smacznie, że o godz 5tej poszłam go obudzić bo nie wiedziałam czy coś się stało, że on tak długo śpi
|
|||
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4665 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eliza Cytat:
ale za to rano pospałyśmy 4 godziny łącznie
|
|
#4666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój Gad też śpi Dziś dał pospać - pobudka była o 23, potem o 3, gadał do mnie półtorej godzinki , usnął i kolejna pobudka o 7 a następna o 11. Da się żyć
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście niech się Eliza wypowie, w końcu prawa autorskie
![]() dziewczyny te Wasze dzieciaczki do tej pory to złote jakieś, wszystkie śpią ładnie, no aniołki
|
|
|
|
#4668 |
|
Rozeznanie
|
zoskasamoska ja co miesiąc nie biorę druku z UP, nawet ostatnio jak byłam w szpitalu to nie miałam aktualnego, ale w dniu wypisu dowiozłam i nie było problemu
![]() Agatek kciuki trzymamy za szybkie rozwiązanie ![]() A mi się drzemło przed chwilą, nie pamiętam kiedy ostatni raz spałam w dzień, ale fajnie się czuje, troszkę śniegu za oknem, ale tak tylko odrobinę, bo więcej deszczu padało ![]() eliza spełnienia marzeń i samych radosnych dni
Edytowane przez BebiBebi Czas edycji: 2012-01-13 o 15:25 |
|
|
|
#4669 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4670 |
|
Rozeznanie
|
Przyszla dzisiaj do mnie książka ,którą zamówiłam na allegro bo słyszałam,że jest bardzo dobra.Tracy Hogg Język niemowląt.Mam tylko nadzieję,że naprawde jest taka fajna...
|
|
|
|
#4671 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja tam czuję się coraz gorzej dziś, to już masakra jakaś. Już jest w trakcie wyjaśniania, może się uda bo są bardzo duże podstawy prawne (niezgodność z umową). Super, pewnie oboje szczęśliwi ![]() Cytat:
Co do strachu to wiem że łatwo się mówi ale ignoruj go i tka cię to czeka a szkoda się tak martwić. Też się boję ale szybko wyrzucam ten strach z myśli i o czym innym zaczynam myśleć. a ostatnio to nawet TŻ spytał czy się boję porodu Cytat:
![]() Cytat:
Wszystkiego naj, naj ![]() Powiem wam że nic mi się dziś nie chce. |
|||||||
|
|
|
#4672 |
|
Raczkowanie
|
Combosa miałam robionego 2 razy: na początku ciąży przy oznaczaniu grupy krwi i na początku 3 trymestru. Nie wiem dlaczego 2 razy skoro mam rh +
Konczita pamiętamy Piękne te Wasze maleństwa Snesha z leżeniem ciężko było ale skoro m.in. ja dałam radę przez ponad 1,5 m-ca to Ty też dasz przez 2 tygodnie. Pomyśl o maluchu ![]() Neska kciuki zaciśnięte!! Agatku wracaj do nas szybko z maleństwem ![]() Ale udało się upaść Zajączka Renata też bym chciała taki widok z okna ![]() Mijus a dlaczego nie mineralką? I Eutyrox (kiedyś) i Jodid (obecnie) zapijam wodą mineralną i nawet mi do głowy nie przyszło że to może być coś złego.... Aha takie buty... Na szczęście u mnie wyniki w normie mimo mineralnej ![]() --------------------------- Witam ![]() Ale mnie dzisiaj w przychodni kobiety zezłościły. Miałam już dzisiaj odebrać wyniki na paciora i czystość pochwy a tu nic z tego, najwcześniej będą w poniedziałek a i to nie jest pewne A i zaczęłam 39 tc wczoraj ![]() Idę zrobić jakiś obiad może, bo od rana Was nadrabiałam i tak jakoś czas mi zleciał
|
#4673 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się widzi 1 i 4
|
#4674 |
|
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/lampka-nocna-dla-m...052253508.html
Dziewczyny ,któraś z Was o ile się nie myle kupiła tą lampke.Mam pytanko fajna jest? |
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Monika widzę, że malutki dzisiaj kończy 3 tygodnie
wszystkiego naj dla Michasia
|
|
|
|
#4676 |
|
Raczkowanie
|
Neska Agatek
![]() Eliza najlepszego ![]() A tytuł 6
Edytowane przez Oluska1988 Czas edycji: 2012-01-13 o 16:12 |
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia z opinii to pamiętam tyle że jest tylko na baterie.
|
|
|
|
#4678 |
|
Zadomowienie
|
czesc laseczki
ale milalam noc;( maly ladnie zasnal o 20 i jak wstal o 21,30 tak do 3 byla masakra;( robilam oklady na brzuszek nic, probowalam herbake z koperkiem nie chcial w ogole butelki wiec wypilam sama i dalam cyca.. myslalam ze wykoncze sie i ja i on robil tylko takie malenkie kupki.. wiec wyslalam tzta po czopki.. a na nich pisze dziecko po 6mcaach pol czopka w wczesniej po konsultacji z lekarzem... i dupa nie wiedzilalm ile wiec nie dalam zjadlam gruszeke i jakos poszlo..a dzis od 12 mielismy sesje foto zdjecia wrzuce jak beda ![]() Eliza 100 lat ![]() Kasik tytuly super 1 naj![]() Agatek bedzie dobrze fajnie ze jest kolezanka ![]() Neska
|
#4679 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny, miejcie litość dla tych które mają termin na koniec lutego wg mnie nr 2 i 3 odpada na razie - może być na później. Mnie podoba się nr 6 - -jest przynajmniej sprawiedliwie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Eliza sto lat sto lat
|
|||
|
|
|
#4680 | |||
|
Raczkowanie
|
Witam!
Cytat:
Cytat:
za Agatka i maleństwo - za szybkie spotkanie "oko w oko" Chętnie skosztuję - Najlepszego z okazji urodzin! Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

Fajne to bylo... 

a wiec:

to chyba juz ostatnie wyniki mysle .... 
oszaleje 

i musi być naświetlany minimum 2 dni na oddziale noworodkowym,a ona sama bez niego wariuje i łapie biedna doła i że pozdrawia.
akurat za tydzien w weekend planuje urodzic 

Najlepszego z okazji urodzin!