Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-13, 14:14   #4651
Angelika_26
Raczkowanie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość

Proszę sie częstować
Najlepszego!! Pyszny torcik

Moje będa za równe 2 tygodnie
Angelika_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:20   #4652
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
A i moj tz nie tanczy z siusiakiem, ale moj byly uwielbial to praktykowac Fajne to bylo...
ja to mam codziennie pokaz jeszcze w miedzyczasie jak sie np przebiera to tez potanczy ja sie smieje bo slyszalam,ze to takie typowo meskie tylko ze moj TZ to zaraz chce rewanzu hahaha se to wymyslil
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:24   #4653
nawojka8583
Zadomowienie

Cześć Mamuśki! Jestem trochę w tyle z wiadomych powodów, ale nadrabiam dzielnie
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
dziewczyny włącznie sobie TLC- 'porodówka'- i murzynów oglądajcie- matka tej rodzącej wygląda i zachowuje się jak żółw normalnie sikam
Widziałam to wczoraj
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:27   #4654
Oluska1988
Raczkowanie

Oluska kiedy wybierasz się na porodówkę? Coś mi się wydaje, że możemy się spotkać

W niedziele najpóźniej jak młody sam nie wyjdzie a widze ze skubańcowi małemu dobrze u mamusie tak że Ty chyba w pon idziesz? to sie zobaczymy:P
Oluska1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:34   #4655
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Hej mamusie

Czas wybrać tytuł do nowej cześci :

Jakoś brak weny widzę

Tylko Eliza podesłała mi tytuły a wiec:

1)dzieci się rodzą ,słodkie chwile nadchodzą
2)dzieciaczki już powoli mamy ,z pieluszkami i kolkami się użeramy
3)w nocy już się nie wysypiam,ale kocham swego smyka
4)już figurki nam wracają,a inne jeszcze z brzuszkami biegają-(połaczony z 6)
5)już odchodzą nam wody,czekamy na lekkie porody

6)jednym już figurki wracają, inne jeszcze z brzuszkami biegają

Blanszor
ja mam laktator medela mini elektric a odciagam bo mała mi strasznie poraniła sutki od wczoraj jest już lepiej i przykładam ją do cyca na zmianę z odciąganiem a w nocy jeszcze dokarmiam mm bo jednak mojego nie wystarcza

Mama mi wysłąła przedwczoraj jakiś krem na brodawki co też na odparzenia jest, nie podałą mi firmy ale to pewnie jeden z tych co Wy pisałyście ponoć jest super, myślę ze w poniedziałek dojdzie

Widziałam że Konczitka sie pojawiła, witaj kochana Bardzo czesto o Tobie myślę i zaglądam na Twój profil żeby zobaczyć czy sie odzywasz na forum i jak sobie radzisz. Podziwiam Twój optymizm i wiarę...tak trzymaj

Mała spi to trochę ponadrabiam......

Edytowane przez kasikzaki
Czas edycji: 2012-01-13 o 16:55
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:40   #4656
kamciurka
Zakorzenienie

Kasik ja jestem za 4 tytułem, tylko zmodyfikowałabym go do "jednym już figurki wracają, inne jeszcze z brzuszkami biegają"

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:40   #4657
Haniula
Zakorzenienie

Eliza 100 lat

Kasik mi sie podoba tytuł numer 1

Agatek juz niebawem bedzie niespodzianka ciekawa jestem co tam siedzi I całkiem spory klops juz mysle ze z taką wagą to chyba juz nie jest zaliczany do hipotrofii co

Inutil 3mam kciuki za ostry seks

ananke witajcie w domu

wiadomo co u Neski?
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:47   #4658
czubasek20
Zakorzenienie

Kasik mi sie podoba 1

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:54   #4659
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Heloł
Neska i Agatek trzymam za was kciuki, posypią sie nam dzieciaczki na weekend
Eliza sto lat sto lat mala ma jeszcze 9 godzin a swoja droga jak to jest ze najpierw dziewczyny muscicie lezec, brac leki na skurcze i nawet lezec w szpitalach o potem urodzic nie mozna

ja dzis bylam robic wyniki, we wtorek mam ostatnia wizyte, masakra jaka kolejka w labo to chyba juz ostatnie wyniki mysle ....

i bylam w 3 aptekach/ 1 zielarskim i nigdzie nie ma lisci z malin !! oszaleje
lece do k poczytac i wrzuce zdjecia pokoiku

TYTUL MOZE BYC 1

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:55   #4660
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

ja za 4
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 14:58   #4661
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
my jesteśmy od wczoraj z Filipkiem w domu nareszcie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
Kasik ja jestem za 4 tytułem, tylko zmodyfikowałabym go do "jednym już figurki wracają, inne jeszcze z brzuszkami biegają"
A to się juz Eliza musi wypowiedzieć z ta modyfikacją
ale mi isę propozycja podoba......w sumie to zrobie edit i dopisze jako inny tytuł, myślę ze sie Eliza nie pogniewa

Neska

za 3200 Agatkowej niespodzianki

Eliza sto lat

Edytowane przez kasikzaki
Czas edycji: 2012-01-13 o 15:00
Stary 2012-01-13, 15:05   #4662
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Hej mamusie

Jakoś brak weny widzę

4)już figurki nam wracają,a inne jeszcze z brzuszkami biegają

Blanszor
ja mam laktator medela mini elektric a odciagam bo mała mi strasznie poraniła sutki od wczoraj jest już lepiej i przykładam ją do cyca na zmianę z odciąganiem a w nocy jeszcze dokarmiam mm bo jednak mojego nie wystarcza

Mama mi wysłąła przedwczoraj jakiś krem na brodawki co też na odparzenia jest, nie podałą mi firmy ale to pewnie jeden z tych co Wy pisałyście ponoć jest super, myślę ze w poniedziałek dojdzie
Jak przeczytałam 5 to oplułam monitor
Cytat:
A to się juz Eliza musi wypowiedzieć z ta modyfikacją
ale mi isę propozycja podoba......w sumie to zrobie edit i dopisze jako inny tytuł, myślę ze sie Eliza nie pogniewa
Niech się Eliza wypowie, bo mi się też wydaje, że ten drugi tytuł jest czytelniejszy, proponuję zrobić z niego jeden

Skończyłam prasowanie

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 15:09   #4663
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Na wszelki wypadek kupiłam drugą paczkę majtek poporodowych, bo te co wcześniej kupiłam, to na lalkę chyba
I bardzo dobrze zrobiłaś, te majciochy jak dla mnie są świetne, nic się nie zsuwa, nie ciśnie, dobrze trzymały nawet te mega wielkie podpachy poporodowe te z bella, takie w różowym opakowaniu, które nawet paska kleju nie miały. Zakładam te majty do tej pory i póki nie zużyje ostatnich to będę w nich śmigać po domu.
Cytat:
Hej mamusie sms od MissZuzi

pisze ,ze jest jeszcze w szpitalu bo synek dostał żółtaczki i musi być naświetlany minimum 2 dni na oddziale noworodkowym,a ona sama bez niego wariuje i łapie biedna doła i że pozdrawia.

Lecę nadrabiać
Dużo zdrówka dla Maleństwa i wytrwałości dla Zuzi
Cytat:
A tak przy okazjii, jak to jest z ta żołtaczka, ja myslalam ze to kazde dziecko ma po porodzie?? Jak to było u Was??
Milenka nie miala.

Moja tak spi od 3-4h ale zasnie dopiero jak jest pełna
poprzednio udalo mi sie odciagnac 130ml. wszystko jadla i zasneła
Mój Michaś też nie miał
Muszę go pochwalić, po tym jak nakarmiłam go dziś po północy, spał sobie tak smacznie, że o godz 5tej poszłam go obudzić bo nie wiedziałam czy coś się stało, że on tak długo śpi
Stary 2012-01-13, 15:15   #4664
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
kochana moja 28 zima
aaaa, no to wszystkiego co najlepsze
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 15:18   #4665
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Jak przeczytałam 5 to oplułam monitor

Niech się Eliza wypowie, bo mi się też wydaje, że ten drugi tytuł jest czytelniejszy, proponuję zrobić z niego jeden
W takim razie musi sie wypowiedzieć

Eliza
Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Mój Michaś też nie miał
Muszę go pochwalić, po tym jak nakarmiłam go dziś po północy, spał sobie tak smacznie, że o godz 5tej poszłam go obudzić bo nie wiedziałam czy coś się stało, że on tak długo śpi
Moja też jadłą o północy ale o 2 popudka była ale za to rano pospałyśmy 4 godziny łącznie
Stary 2012-01-13, 15:20   #4666
Blanszor
Rozeznanie

Cytat:

Blanszor
Właśnie ja chcę się zaopatrzyć z laktator elektyczny tej firmy. Co o nim uważasz? Ręczny aventu jest super, ale jak mam małego karmić jeszcze kilka miesięcy to nie chce mi się ręcznie pompować

Mój Gad też śpi

Dziś dał pospać - pobudka była o 23, potem o 3, gadał do mnie półtorej godzinki , usnął i kolejna pobudka o 7 a następna o 11. Da się żyć
Blanszor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 15:23   #4667
kamciurka
Zakorzenienie

oczywiście niech się Eliza wypowie, w końcu prawa autorskie

dziewczyny te Wasze dzieciaczki do tej pory to złote jakieś, wszystkie śpią ładnie, no aniołki

Niki

Alex
Stary 2012-01-13, 15:24   #4668
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

zoskasamoska ja co miesiąc nie biorę druku z UP, nawet ostatnio jak byłam w szpitalu to nie miałam aktualnego, ale w dniu wypisu dowiozłam i nie było problemu

Agatek kciuki trzymamy za szybkie rozwiązanie

A mi się drzemło przed chwilą, nie pamiętam kiedy ostatni raz spałam w dzień, ale fajnie się czuje, troszkę śniegu za oknem, ale tak tylko odrobinę, bo więcej deszczu padało

eliza spełnienia marzeń i samych radosnych dni

Edytowane przez BebiBebi
Czas edycji: 2012-01-13 o 15:25
BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 15:27   #4669
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Helołłł

Alez dzis pogoda masakra jak wieje a od przyszlego tyg zapowiadaja mrozy i sniegi akurat za tydzien w weekend planuje urodzic jeszcze nie wyjade bo my do drogi mamy kawalek i nikt za nas nie odsniezy
zreszta i tak pewnie nie urodze, im blizej porodu tym mniej mam skurczy , ja nie wiem musze kupic te liscie z malin , kupujecie je w zwyklej aptece czy zielarskim???

Aha i doszlam do tego skad te zawroty glowy/kolatania serca itp... madra koza odstawilam z dnia na dzien magnez a bralam 6 tab dziennie... biore juz z powrotem i czuje sie lepiej ...

Ide naładowac aparat i wrzuce pokoik mego dziecka i foto brzusia
a propo brzusia zaczal mi tak wystawac ze ostatnio stracilam nim goraca herbate i sie poparzylam mi mam okropnego strupa na nim juz widze jak sie beda pytac na porodowce od czego to

Bambusiek jak przeczytalam twoj post o wizycie u gina to az zielenialam z zadzrosci, super ze sie zaczyna cos czuje ze bedziesz następna
Biednauważaj na brzusia i na siebie.
Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
No to wątróbka, winko i szpinaczek

tz się wczoraj do mnie dobierał a raczej do piersi i mu siara trysnęła mina bezcenna. Skrzywiony że hej i tylko tekst ,, to i do gardła trysnęło'' myślałam że mi się rozpłacze
Stary 2012-01-13, 15:33   #4670
NataliaM1103
Rozeznanie

Przyszla dzisiaj do mnie książka ,którą zamówiłam na allegro bo słyszałam,że jest bardzo dobra.Tracy Hogg Język niemowląt.Mam tylko nadzieję,że naprawde jest taka fajna...
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 15:40   #4671
Dark lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
U lekarza dziś wszystko ok, powiedział te magiczne słowa o trzymającej się szyjce. Stan ogólny ok. Skierował mnie jednak na badania do szpitala celem wykluczenia hipotrofii u Małej, zrobią mi pełną diagnostykę, 3 dni i do domku.
Idziesz do tego w którym będziesz rodzić? I super że jest poprawa.

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
Oj to faktycznie moze starsza wersja. Ja mam dokładnie taki jak na zdjeciu
Co do pampersow- nie wiedzialam, ze niektore dzieci maja na nie uczulenie a niby taaakie dobre

Na dobranoc przesylam zdjecie mojej laleczki po wczorajszym kapaniu
Śliczna, zachwycam się cały czas, ciekawe czy nam taki przystojniak wyszedł

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
ja na nfz tez bym nie miala, ale mam taki wydruk badan,ktorych wymaga moj gin z mazur i tam wlasnie bylo PTA i zrobilam prywatnie
w diagnostyce zaplacilam 30 zl, ale np pielegniarka sie dziwila, ze kazal mi to robic
to chyba ma sens, jak ktores z Was (Ty lub tz) mialoby grupe 0 Rh-, bo wtedy ten konflikt moze wystapic... ale niech wypowie sie ktoras, ktora sie zna...
Ja mimo braku konfliktu też to miałam, tak na wszelki wypadek, bo oprócz tego - i + też są inne czynniki.

Cytat:
Napisane przez faellivrin Pokaż wiadomość
A tak dobrze sie czuje w tej ciazy, ze w ogole nie czuje sie jeszcze gotowa na porod i przeraza mnie, ze to juz za tydzien
Poleżysz tylko troszkę i będzi ok.

Ja tam czuję się coraz gorzej dziś, to już masakra jakaś.

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Darklady współczuję sytuacji z lodówką. Oby się wyjaśniło szybko.
Już jest w trakcie wyjaśniania, może się uda bo są bardzo duże podstawy prawne (niezgodność z umową).

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
my jesteśmy od wczoraj z Filipkiem w domu nareszcie
Super, pewnie oboje szczęśliwi

Cytat:
Napisane przez Misienka23 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny, nie odzywalam sie, bo bylam w szpitalu, zarazilam sie grypa zoladkowa i jak mnie w niedziele zlapalo, to myslalam ze umre pojechalam na IP ok 22 i zatrzymali mnie na obserwacje... i wiecie co najgorsze? nie bylo sal wolnych i dali mnie na przedporodowa, a tam dwa kroki na porodowke, w nocy to myslalam ze sie przekrece slyszac jak te wszystkie kobiety cierpia!! jak wolaja o pomoc, jak sie dra... masakra, przez to ja teraz okropnie zaczelam bac sie porodu a tu jeszcze dwa tygodnie, a lekarz powiedzial mi, ze wszystko mam zamkniete, szyjka dluga, nie wiem czy przypadkiem nie przenosze.. a dzisiaj jade do szkoly.. i jutro i pojutrze blee

widzialam kilka dziewczynek sie rozwiazalo w trakcie mojej nieobecnosci a wiec wszystkim gratuluje serdecznie
Współczuję choroby.

Co do strachu to wiem że łatwo się mówi ale ignoruj go i tka cię to czeka a szkoda się tak martwić. Też się boję ale szybko wyrzucam ten strach z myśli i o czym innym zaczynam myśleć. a ostatnio to nawet TŻ spytał czy się boję porodu

Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość
Tylko bym leżała i spała albo w TV gapiła...i mam mega bóla na kubełek KFC
KFC, też mi si chce

Cytat:

WIADOMOŚĆ OD AGATKA

Hej jestem juz w szpitalu. Czekam na pokój. Na szczęście jest moja koleżanka z która ostatnio leżałam więc będę miała z kim na ploty chodzić
No, to dobrze, już niedługo będzie z dzidkiem.

Cytat:
kochana moja 28 zima
Wszystkiego naj, naj

Powiem wam że nic mi się dziś nie chce.

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 15:46   #4672
annyonne
Raczkowanie

Combosa miałam robionego 2 razy: na początku ciąży przy oznaczaniu grupy krwi i na początku 3 trymestru. Nie wiem dlaczego 2 razy skoro mam rh +

Konczita pamiętamy

Piękne te Wasze maleństwa

Snesha
z leżeniem ciężko było ale skoro m.in. ja dałam radę przez ponad 1,5 m-ca to Ty też dasz przez 2 tygodnie. Pomyśl o maluchu

Neska kciuki zaciśnięte!!

Agatku wracaj do nas szybko z maleństwem
Ale udało się upaść Zajączka

Renata
też bym chciała taki widok z okna

Mijus a dlaczego nie mineralką? I Eutyrox (kiedyś) i Jodid (obecnie) zapijam wodą mineralną i nawet mi do głowy nie przyszło że to może być coś złego....
Aha takie buty... Na szczęście u mnie wyniki w normie mimo mineralnej

---------------------------

Witam

Ale mnie dzisiaj w przychodni kobiety zezłościły. Miałam już dzisiaj odebrać wyniki na paciora i czystość pochwy a tu nic z tego, najwcześniej będą w poniedziałek a i to nie jest pewne Od wczoraj mam już silne kłucia więc pewnie szyjka się znacząco skraca, mały się wierci niemiłosiernie i jak zechce wyjść zanim otrzymam wyniki to nici z porodu w wodzie Eh zła jestem na nie bo mogły nie mówić, że te wyniki będą na dzisiaj to bym się nie nakręcała... A tak pozostaje zaciskać nogi przynajmniej do poniedziałku...
A i zaczęłam 39 tc wczoraj

Idę zrobić jakiś obiad może, bo od rana Was nadrabiałam i tak jakoś czas mi zleciał
annyonne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 15:47   #4673
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Mi się widzi 1 i 4
Stary 2012-01-13, 15:48   #4674
NataliaM1103
Rozeznanie

http://allegro.pl/lampka-nocna-dla-m...052253508.html
Dziewczyny ,któraś z Was o ile się nie myle kupiła tą lampke.Mam pytanko fajna jest?
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 15:52   #4675
kamciurka
Zakorzenienie

Monika widzę, że malutki dzisiaj kończy 3 tygodnie wszystkiego naj dla Michasia

Niki

Alex
Stary 2012-01-13, 16:05   #4676
Oluska1988
Raczkowanie

Neska Agatek

Eliza najlepszego

A tytuł 6

Edytowane przez Oluska1988
Czas edycji: 2012-01-13 o 16:12
Oluska1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:07   #4677
Dark lady
Zakorzenienie

Natalia z opinii to pamiętam tyle że jest tylko na baterie.

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:16   #4678
uska000
Zadomowienie

czesc laseczki
ale milalam noc;( maly ladnie zasnal o 20 i jak wstal o 21,30 tak do 3 byla masakra;( robilam oklady na brzuszek nic, probowalam herbake z koperkiem nie chcial w ogole butelki wiec wypilam sama i dalam cyca.. myslalam ze wykoncze sie i ja i on robil tylko takie malenkie kupki.. wiec wyslalam tzta po czopki.. a na nich pisze dziecko po 6mcaach pol czopka w wczesniej po konsultacji z lekarzem... i dupa nie wiedzilalm ile wiec nie dalam zjadlam gruszeke i jakos poszlo..

a dzis od 12 mielismy sesje foto zdjecia wrzuce jak beda

Eliza 100 lat

Kasik tytuly super 1 naj

Agatek bedzie dobrze fajnie ze jest kolezanka

Neska

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:17   #4679
snesha
Rozeznanie

Cytat:
Hej mamusie

Jakoś brak weny widzę

Dziewczyny, miejcie litość dla tych które mają termin na koniec lutego
wg mnie nr 2 i 3 odpada na razie - może być na później.
Mnie podoba się nr 6 - -jest przynajmniej sprawiedliwie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość
Snesha
Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość
z leżeniem ciężko było ale skoro m.in. ja dałam radę przez ponad 1,5 m-ca to Ty też dasz przez 2 tygodnie. Pomyśl o maluchu
Podziwiam. Staram się jak mogę, ale maluch ma już ponad 2500 wiec doktorzy mi powiedzieli że w razie czego poradzi sobie bez problemów. Mimo to wolałabym żeby miał już te 3000 i będę go wykurzać

Eliza sto lat sto lat
snesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:21   #4680
raqla
Raczkowanie

Witam!

Cytat:
A ja mam pytanie do mam nierozpakowanych ile macie cm w obwodzie brzuchola
U mnie w najszerszym miejscu jest 103cm (nie wiem, jak to kształtuje się o różnych porach dnia)

Cytat:
[COLOR="Red"][SIZE="5"]Wiadomość od Agatka

Hej! Jestem już w szpitalu. Maluch waży niby 3200 (ładnie go upasła ) Jutro albo w niedziele podadzą mi oksytocynę na wywołanie. Pokój i laski sa jak na razie ok.
za Agatka i maleństwo - za szybkie spotkanie "oko w oko"

Cytat:
Proszę sie częstować
Chętnie skosztuję - Najlepszego z okazji urodzin!

Cytat:
Hej mamusie

Jakoś brak weny widzę

To ja głosuję na 6
raqla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości