Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-13, 15:54   #4801
baskaeta
Zadomowienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

dobra lece do domu <papapa>
Stary 2012-01-13, 15:58   #4802
party_girl7
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Ja też nie lubie robić pracy po za pracą a jeszcze na L4
Drzewko bardzo fajne. W ogóle fajny pomysł macie z dym drzewkiem Ale ja chyba go nie będę uskuteczniać

A to moje buty
fajne a najwazniejsze ze wygodne!
Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Ja też w końcu znalazłam ślubne buciki
poka poka!
Stary 2012-01-13, 15:58   #4803
chocolate muffin
Rozeznanie

Hej, ale ta pogoda wariuje. W Bytomiu przez moment była taka zawierucha że nic nie było widać

Co do zabaw weselnych, to ja lubię zabawy ale oczywiście takie w miarę przyzwoite

W naszych rodzinach na weselach najlepsza zabawa to ZOO Także u nas pewnie też będzie.
Do tego jakaś wersja zabawy z krzesełkami dla dziewczyn, z przynoszeniem przedmiotów.
Dla facetów tez jest fajna zabawa (ale jak są jeszcze w miarę trzeźwi), potrzebna jest laska od jakiegoś dziadka i stoper. Faceci po kolei trzymając laskę kładą na niej głowę i krecą się dookoła 10 razy a następnie muszą podbiec do stojącej dalej butelki i ją trafić tą laską. Jedna osoba mierzy czas stoperem i kto zrobi to najszybciej wygrywa. Wierzcie mi że po takim kręceniu baaardzo ciężko jest trafić w tą butelkę
Do tego marynarki, zabawa sprawdzająca koordynację danej pary.

"marynarki - wybieracie kilka par. Mężczyzna musi mieć na sobie marynarkę. Pary rywalizują ze sobą. Para tańczy ze sobą, a na sygnał wodzireja zaczyna się konkurs na szybkość. Zadaniem par jest jak najszybsze zdjęcie marynarki z mężczyzny, odwrócenie jej na drugą stronę i założenie partnerce. Para, która zrobi to najwolniej, odpada. Konkurs uznajemy za zakończony gdy na parkiecie zostanie jedna para."

No i koniecznie pytania do młodej pary

Przez 2 dni można zorganizować więcej fajnych zabaw, jak jest jeden dzień to trzeba uważać żeby nie przesadzić.

MARGIDA Wszystkiego najlepszego
Stary 2012-01-13, 16:00   #4804
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
tak? a czemu?
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ooo a czemuż to tak??
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

poka poka!
Ja jestem za granicą, a butki przyjdą do rodziców. A w Polsce będę dopiero w maju.
I pokazuje
http://allegro.pl/biale-czolenka-but...045874239.html
Stary 2012-01-13, 16:03   #4805
(kicia)
Zakorzenienie

Ja jestem dziś nie do życia przez ta burzę w nocy więc idę się przytulić do TŻ i się przespać do wieczora
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:04   #4806
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
a w ogóle musze chyba kupić dzis sobie buty na zimę, zeszyt do zapisywania tego co zjadłam bo poprzedni sie skończył i jeszcze coś - ostatnio nie jem masla i tłuszczów a mam wieksza skleroze niz jak jadłam masło jaja i inne
Starość nie radość ostatnio zastanawiałam się gdzie położyłam telefon a trzymałam go w ręku

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Ja dostałam podobnego aniołka w podziękowaniu na Komunii i przyznam szczerze, że schowałam bo głupio wyrzucić a nie podoba mi się ani nawet do niczego nie pasuje. Szkoda Twoich pieniędzy
Nie lubię takich rzeczy, nie wiem co z nimi zrobić. Więc pewnie gdzieś by leżał i się kurzył.

Cytat:
oj tak

aj wiesz ja miałam na cywilnym 8 cm wysokie i mimo ze mielismy grilla i impreza krótsza to hmm strasznie nogi mnie bolały a ostatnio je założyłam na slub znajomych to normalnie o 00.00 juz chciałam je zdjac i juz nie miałam nawet ochoty tańczyć.... maskara... ale zwierzchu byly ładne... takze sama sie zastanawiam jaki obcas na ślub..
To chyba zależy od profilu buty. Mam dwie pary z takim niskim obcasem w jednych mogę chodzić i chodzić a drugie po godzinie już koniec.

Cytat:
ja swoje na żywo i tak zobaczę dopiero w maju, ale już będę miała jakąś ślubną rzecz
Robisz na zamówienie?
Już doczytałam, ładne, ale nie w moim stylu

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Hej, ale ta pogoda wariuje. W Bytomiu przez moment była taka zawierucha że nic nie było widać

Co do zabaw weselnych, to ja lubię zabawy ale oczywiście takie w miarę przyzwoite

W naszych rodzinach na weselach najlepsza zabawa to ZOO Także u nas pewnie też będzie.
Do tego jakaś wersja zabawy z krzesełkami dla dziewczyn, z przynoszeniem przedmiotów.
Dla facetów tez jest fajna zabawa (ale jak są jeszcze w miarę trzeźwi), potrzebna jest laska od jakiegoś dziadka i stoper. Faceci po kolei trzymając laskę kładą na niej głowę i krecą się dookoła 10 razy a następnie muszą podbiec do stojącej dalej butelki i ją trafić tą laską. Jedna osoba mierzy czas stoperem i kto zrobi to najszybciej wygrywa. Wierzcie mi że po takim kręceniu baaardzo ciężko jest trafić w tą butelkę
Do tego marynarki, zabawa sprawdzająca koordynację danej pary.

"marynarki - wybieracie kilka par. Mężczyzna musi mieć na sobie marynarkę. Pary rywalizują ze sobą. Para tańczy ze sobą, a na sygnał wodzireja zaczyna się konkurs na szybkość. Zadaniem par jest jak najszybsze zdjęcie marynarki z mężczyzny, odwrócenie jej na drugą stronę i założenie partnerce. Para, która zrobi to najwolniej, odpada. Konkurs uznajemy za zakończony gdy na parkiecie zostanie jedna para."

No i koniecznie pytania do młodej pary

Przez 2 dni można zorganizować więcej fajnych zabaw, jak jest jeden dzień to trzeba uważać żeby nie przesadzić.

MARGIDA Wszystkiego najlepszego
Nie polecam tej zabawy. Na weselu u koleżanki facet był w miarę trzeźwy, choć swoje gabaryty miał. A mało co nie walnął głową o róg ławki, bo tak go na bok zniosło. A dwóch chłopaków stało i asekurowało i nie dało rady.

Natomiast ta druga zabawa jest o wiele fajniejsza

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-01-13 o 16:10
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:23   #4807
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Ja licencjat zamierzam robic z przedszkolno-wczesnoszkolnej, co by móc w razie czegoś mieć jakąś możliwośc pracy, a nad magisterką zastanawiam się nad resocjalizacją lub właśnie czymś całkiem nie związanym z nauką dzieciaków. Ale to dopiero za rok więc mam czas jeszcze.
A temat o cyberprzemocy- podziwiam
fajne połączenie kierunków, jeśli tylko lubisz pracę z dziecmi to jak najbardziej, moja mama jest nauczycielem w przedszkolu, ja wole prace ze starszymi dziećmi na podyplomówkę wybieram się na wychowanie fizyczne

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Moja siostra robi magisterkę z resocjalizacji i teraz żałuje bo ciężko zarówno o praktyki jak i pracę.

Z moich doświadczeń życiowo- zawodowych bardzo polecam pedagogikę przedszkolno-wczesnoszkolną.
Jak szukałam pracy na portalach oświatowych oraz w kuratorium było najwięcej ofert właśnie z tej specjalizacji.
W resocjalizacji ciężko o pracę? W pogotowiach opiek, domach dziecka dla trudnej młodzieży itp non stop są wolne miejsca, pracownicy nie wytrzymują długo napięcia i trudów zawodu...

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Z którego regionu jesteś że takie problemy?

W Kraku nie ma większych problemów z pracą dla przedszkolanek - cały czas widzę ogłoszenia głównie nabór do przedszkoli prywatnych.

Koleżanka pracuje w przedszkolu międzynarodowym - zajęcia z dziećmi prowadzi po polski i angielsku, bardzo sobie chwali.
Przedszkole płaci jej za wszystkie kursy doszkalające zawodowe oraz też za kurs j. angielskiego.
Hehe, no jednak między państwówką a prywatnymi przedszkolami jest ogromna różnica. W przedszkolu publicznym pracujesz na karcie nauczyciela, więc obowiązują Cię określone liczby godzin pracy program itp. w prywatnym przedszkolu pracujesz jak na normalnym etacie od 8-18 albo i dłużej za taką samą pensję bądź mniejszą jak nauczyciele w państwówce, nie mają świadczeń takicch jak nauczyciele w państwówce i wiele innych dodatków. O pracę w przedszkolu jest bardzo ciężko, u mnie w podkrakowskiej miejscowości na 1 miejsce jest kilkunastu kandydatów. Ale nie ma sensu porównywać miejsca w przedszkolu państwowym do prywatnego, tym bardziej że to prywatnych przedszkoli często gęsto nie wymagają studiów z ped. wczesnoszk. i przedsz. a wystarczy jakkikolwiek kierunek pedagogiczny a znam przykład dziewczyny która po pracy socjalnej pracuje w prywatnym

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

Ok wogóle weszłam na chwile napisać że u mnie tez ŚNIEŻYCA!!
A zaraz musze jechać samochodem...
ja własnie wróciłam z salonu ślubnego, który miesci się na takim zadupiu, śniezyca straszna, na zakopiance tiry poblokowały drogę i korek na kilometry, dobrze że znam objazdy, inaczej bym siedziała na zakopiance do teraz...

Powiem Wam że jestem załamana... Aż mi się ryczeć chce, żadna z tych sukienek które oglądałam nie przekonała mnie, pojechałam dzisiaj do salonu który fajnie szyje suknie i zapytałam czy uszyliby mi dół pronoviasa który wczoraj pokazałam a góre gładką, a pani zaczęła mi macic, ze to jest jako tam jakos uszyte, ze oni maja inaczej itp i w końcu złożyłam zamówienie na sukienkę taką jak w załączniku, tylko te falbany będą szły nie od bioder a od najwęższego miejsca w tali czyli na wys. pępka i nie będzie tego pasa błyszczącego..
Po niedzieli mam jechać z zaliczką, ale nie wiem czy nie pogadam z babką czy tego pronoviasa by się jednak nie dało uszyć, tylko mam wątpliwości bo tę sukienkę widzę, wiem jak wygląda, a pronoviasa bym zamówiła i w ciemno bym go brała, bo efekt finalny zobaczłabym dopiero pewnie koło maja... Nie wiem co robić kompletnie... Ale jak mierzyłam tę sukienkę to kurcze, nie czułam żeby to było to.. z resztą w zadnej tak się nie czułam...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknie_slubne_gracja_brianna.jpg (35,3 KB, 61 załadowań)
Stary 2012-01-13, 16:25   #4808
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem za granicą, a butki przyjdą do rodziców. A w Polsce będę dopiero w maju.
I pokazuje
sliczne! zaluje ze nie maja paska bo sama bym takie chciala..
Stary 2012-01-13, 16:30   #4809
bluesky89
Zakorzenienie

party_girl, ciesze się, że się podobają ! I mam nadzieje, że będą wygodne

a u d r e y, skoro nie czułaś, że to ta, to może warto jeszcze poczekać ?
Stary 2012-01-13, 16:33   #4810
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
I pokazuje
aaa no to wszystko jasne... a nie boisz się ze będą złe? bo jak tak to masz 10 dni na odesłanie a tak w maju to już będzie za późno żeby je oddać.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:40   #4811
bluesky89
Zakorzenienie

bratowa je odbierze i wszystko posprawdza, a mamy taki sam numer buta, więc mam nadzieje, że będzie ok
Stary 2012-01-13, 16:44   #4812
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

ja własnie wróciłam z salonu ślubnego, który miesci się na takim zadupiu, śniezyca straszna, na zakopiance tiry poblokowały drogę i korek na kilometry, dobrze że znam objazdy, inaczej bym siedziała na zakopiance do teraz...

Powiem Wam że jestem załamana... Aż mi się ryczeć chce, żadna z tych sukienek które oglądałam nie przekonała mnie, pojechałam dzisiaj do salonu który fajnie szyje suknie i zapytałam czy uszyliby mi dół pronoviasa który wczoraj pokazałam a góre gładką, a pani zaczęła mi macic, ze to jest jako tam jakos uszyte, ze oni maja inaczej itp i w końcu złożyłam zamówienie na sukienkę taką jak w załączniku, tylko te falbany będą szły nie od bioder a od najwęższego miejsca w tali czyli na wys. pępka i nie będzie tego pasa błyszczącego..
Po niedzieli mam jechać z zaliczką, ale nie wiem czy nie pogadam z babką czy tego pronoviasa by się jednak nie dało uszyć, tylko mam wątpliwości bo tę sukienkę widzę, wiem jak wygląda, a pronoviasa bym zamówiła i w ciemno bym go brała, bo efekt finalny zobaczłabym dopiero pewnie koło maja... Nie wiem co robić kompletnie... Ale jak mierzyłam tę sukienkę to kurcze, nie czułam żeby to było to.. z resztą w zadnej tak się nie czułam...
Sukienka z załącznika mnie się podoba, ale jeśli nie czujesz, że to jest to , to pochodź jeszcze i poszukaj, nie ma co na szybciocha załatwiać

http://demotywatory.pl/3644386/Sposob-na jak to można się nasączyć

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-01-13 o 17:11
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 17:20   #4813
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
7 stron do końca wątku to co na dobry początek weekendu nowy wąteczek?? bo sylwester już dawno za nami
Wypadałoby ten w końcu zakończyć

I tak na koniec wątku wracam do propozycji porządku kalendarzowego.
Aktualnie robię nowe zestawienie w Wordzie. I mam pytanie, czy sprawiedliwie usuwać wszystkie nieaktywne i wtedy wszystkie te "usunięte" dopisać na dole jako nieaktywne. Czy tez zostawić parę dziewczyn, które się dawno temu mocno udzielały, a teraz nie ma od nich wieści???
Bo były dziewczyny, które nawet prosiły, by w razie w nie usuwać ich z listy

Oczywiście efekty swojej pracy najpierw wkleją Wam tutaj jak luźny post, a potem zobaczymy czy wprowadzić to na pierwszą stronę.

Wersja kalendarza zrobiona na podstawie dochodzenia Jagódki (czyli sprawiedliwie wszystkie dziewczyny nieudzielające się dodane poniżej kalendarza):

~*~Styczeń~*~
7
14
21

28

arletka1313

~*~Luty~*~
4
11

18

Seagirl

25

~*~Marzec~*~

3
10
17
24
31

~*~Kwiecień~*~

7

10

gosza_m

14

malwus20
patiss89

21

magduś2
misiak17
nusiekowa

niusia_87
28
monikazmc
Lubcia
Nika0208
sikoreczka111
maruda80
verumka

~*~Maj~*~
2

Ewusia_marchew

5

jagata
madzia2306
Ania_M_

12

magdziaS
19

GilmoreGirl
kindziulindzia
jagodzia133

26

Palulitka
MARGIDA

~*~Czerwiec~*~

2

niut0
vesna84
Piekielny_Aniolek
magdawe02
Kasiowa24

party_girl7
7

kasioonya

8

Jazzowa Panienka

9

baskaeta
marylka80
gamariel

14

E87

16

kooocur
smerf_etka13

23

evoonia86
Magdzia0108
ibyza

30

paulinka009
Karolina_83
betterw
Brydzia_
whitepower

~*~Lipiec~*~
7

kotek6
nena1984
marcia45

14
(kicia)
__Paulinka__
maly_czlowieczek
Oriflame_Rybnik

21

czarna_kawa80
tenebrosa
sztuczka_magiczka
carmelova
kleo111

28

Chatka
Wiktusiaczek
Anulka_p
Dancing_Lady
aleksandretta

Lily ofthe Valley

~*~Sierpień~*~
4

Kessi_86
Talaaa87
paulinka777

11

Czarnooka_Paula
Gorska_Kozica
olaa_22

18

tusia_m
beat@
bluesky89
wloszka8

25

ewika19
karolinka85
fablous
31

Kabriela

~*~Wrzesień~*~

1

DobraDusza88
melod_y
kasiamniam
kilianna

8

89Madzia89
Lilith890502
adoosienka
Malinowa08

15

Nattiv
zubi89
megan713
martuha24
gosiulka22

22

Blacky
Malenka321
Madziuniusia

29

agnes j

~*~Październik~*~

6

niki19
Jamee

13

20

Irmelin333
_kamea_

27

justyna_g4

~*~Listopad~*~

3
10
17
24

~*~Grudzień~*~

1
8
15
22
29

~*~pozostałe PMki~*~

alufa
aniaste87
eimear
ninagg
te_quiero
renez

lineczka1989
ewelina8334
Liama
menippe

patrycjja
NightButterflyVIP
Dotk4
fraise
iwantyou99
luzna_krk

biedroneczek
Kawuszkaa
zareczonaasia
agnieszkolina
Basiek19
talkative2

M_ilkaa
andzya
moooniaaa

fafla

czuelina
moniczka_2010

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Edytowane przez gosza_m
Czas edycji: 2012-01-13 o 17:44
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 17:28   #4814
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hej hej

jeszcze troszke mi zostalo do nadrobienia Was ale pozniej dokoncze

Madziuniusia
jestes?? paietasz jak Ci pisalam , ze moja znajomy ma w domu obraz z foto swojej corki chyba i jest strasznie podobna do Ciebie??? dzisija zrobilam fote patrz zalacznik

Cytat:
też chciałam u niego bo ma taniej, ale potrzebowałam 80 szt a miał tylko 40...

Ja nie wiem, najchętniej bym żadnych weselnych zabaw nie uskuteczniała, ale nasz DJ powiedział, że ma fajne zabawy, nie takie obciachowe typu wyciąganie kogoś na środek i zmuszanie go do czegoś (np ja w zeszłym roku zostałam wyciągnięta na środek i kazano mi śpiewac młodej parze sto lat z plastrem gruubym cytryny w ustach, nie mieścił mi się do ust, mam odruch wymiotny więc mnie cofało a mądry gość z orkiestry mi ją dopychał do środka :/ byłam okropnie wkurzona) więc Nasz DJ planuje takie grupowe zabawy, ale nie wiem jeszcze jak będą one wyglądać

Ja liczyłam pudełko na parę i 10 wzięłam w zapasie
ja bym chyba uciekla... dla mnie tez niekotre zabawy są zenujące.. ja wie, ze na pewno bedziemy miec taką,PM trzymają w obu rekach buty - jeden swoj, drugi partnera, DJ zadaje pytania , np. Kto jeste wiekszym balaganiarzem?" i musza podniesc odpowiedzniego to taki test:0 duzo smiechu prz tym i nie ma obciachu

Fajne pudelka do ciast wrzucilyscie tez sie na nie skusze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0159.jpg (63,2 KB, 42 załadowań)
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 17:33   #4815
__Paulinka__
Zakorzenienie

Margida wszystkiego Najlepszego Milej jazdy swoim nowym autkiem i samych pogodnych dni u boku TZ i swojej córki

ja lubie piątki 13 wkoncu 13 tez sie urodzilam

Mowie dzisiaj do TZ ze jest 13 piatek, a On do mnie:"to jedz wolno dzisiaj, ok?" hehe

poza tym dzisiaj nad ranem mnie budzi i mi mowi, ze jemu sie nasz slub snil ze byl w takim obskornym pensjonacie hehe smial sie, ze to wszystko przeze mnie ma takie sny
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:00   #4816
jagodzia133
Zakorzenienie

Gosza ja bym napisała zamiast pozostałe PM to może: nieaktywne PM2012
Lili & Gabryś

Stary 2012-01-13, 18:02   #4817
Blacky
Zadomowienie

ona8686 ładne buciki, też się zastanawiałam nad ukośnymi paskami, ale chyba nie będą pasować.

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Nie lubię takich rzeczy, nie wiem co z nimi zrobić. Więc pewnie gdzieś by leżał i się kurzył.

Nie polecam tej zabawy. Na weselu u koleżanki facet był w miarę trzeźwy, choć swoje gabaryty miał. A mało co nie walnął głową o róg ławki, bo tak go na bok zniosło. A dwóch chłopaków stało i asekurowało i nie dało rady.
Dokładnie to samo miałam napisać, to bardzo niebezpieczna zabawa. W pewnym okresie dawali do niej kaski, ale wtedy jak ktoś tym kaskiem walnął kogoś innego w brzuch to też było nie fajnie. I już się raczej odchodzi od tego.

Cytat:
Nie zamawiaj, jak nie jesteś pewna! Suknia to najważniejsza rzecz, a jak się pochodzi to w końcu jest to WOW.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:02   #4818
arletka1313
Zakorzenienie

dziewczyny mam pytanie i mam nadzieje ze któraś z was mi pomoże, teściowa wymyśliła żeby na weselu zamiast frytek były kulki ziemniaczane i teraz jest problem bo nie wiedomo gdzie to kupić, może któraś kupowała?
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:04   #4819
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie i mam nadzieje ze któraś z was mi pomoże, teściowa wymyśliła żeby na weselu zamiast frytek były kulki ziemniaczane i teraz jest problem bo nie wiedomo gdzie to kupić, może któraś kupowała?
W większych marketach można dostać bez problemu na dziale mrożonek przeważnie zaraz obok frytek. Widziałam w realu, biedronce, carrefurze itp.

Jeżeli kupujesz więcej to opłaca się kupić w hurtowni - zawsze taniej.

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2012-01-13 o 18:11
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:06   #4820
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość

Nie zamawiaj, jak nie jesteś pewna! Suknia to najważniejsza rzecz, a jak się pochodzi to w końcu jest to WOW.
tylko już nie wiem gdzie mam jej szukać, skoro w krk salony schodziłam, okoliczne też i doslownie NIC nie było w 100% takie jakbym chciała, takie ... moje?

Ja nieśmiało proszę o wpisanie mnie w kalendarz na 21.07.
Stary 2012-01-13, 18:11   #4821
kasiamniam
Wtajemniczenie

Jejku dziewczyny nie bylo mnie wieki z Wami staram sie podczytywac Was jesli tylko mam chwile. Nie jestem w stanie nadrobic wszystkich zaleglosci - od dzis mam wiecej czasu i bede sie starala juz byc na biezaco choc wy juz tak sie znacie ze niewiem czy wogole dam rade sie wbic w temat ale przynajmniej sie postaram

Margida wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen

ze spraw zalatwionych to mamy:
* sale
* fotografa i kamerzyste
* nauki przedmalzenskie i godzine w kosciele
* fryzjerke, makijazyste i manikiurzystke
* dekoracje sali
* zaproszenia
* dj-a
* drink bar
* suknia i dodatki (buty, podwiazka, ponczochy, welon, bizuteria)
* auto slubne
* hotel
* wyspe owocowa i rzezby
* druhny

dodatkowo wybieram sie na przedluzanie rzes i wybielanie zebow (mam juz grupony kupione)

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2012-01-13 o 18:20
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:20   #4822
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Gosza ja bym napisała zamiast pozostałe PM to może: nieaktywne PM2012
Szczerze to ani mi się nie widzi za bardzo pozostałe, anie nieaktywne. Wpisałam coś bo musiało być. Ale oczywiście dostosuje się do Waszych propozycji.

Cytat:
W tesco też są. Ale szczerze- frytki są smaczniejsze, tańsze i bardziej podzielne. Bo te kulki ziemniaczane z lodówek to taka papka bardziej. Nam z TŻtem nie bardzo te sklepowe smakowały. Najlepsze są kulki ziemniaczane zrobione z klusek, czyli ugotowane kartofelki+ mąka ziemniaczana+ surowe jajko. U nas na to dufinki mówimy

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:23   #4823
arletka1313
Zakorzenienie

dzięki za pomoc, teściowa bardzo chciała że niby to teraz na czasie, zobaczymy czy gościom posmakuje.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:26   #4824
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Dzisiaj jest:
piątek trzynastego

Wierzycie w jakieś zabobony?
No wlasnie, a ja siedze na lotnisku i za pol godziny mam wylot...i chociaz nie wierze w zabobony to jednak strach mnie oblecial... Trzymajcie kciuki kochnane....

Juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc cala rodzinke no i w koncu przymierze moja sweedheart
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:32   #4825
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj jest:
piątek trzynastego

Wierzycie w jakieś zabobony?
To mój szcześliwy dzień nic nie umiałam na kolokwium a poszło mi świetnie 4,5 i 5 na koniec

Cytat:
Do naszego ślubu pozostało 100 dni
i to w piątek trzynastego jest nasza studniówka... :P
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a u mnie dzisiaj pogoda zmienia się jak w kalejdoskopie
rano śnieg i zawierucha potem słońce i tak na zmianę
Oj tak u mnie nawet zagrzmiało i to tylko raz hehe aż Tż nie chciał mi uwierzyć

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Adoosienka - super buty! Chciałabym podobne, tylko bez kokardy z przodu.

A to mnie zmartwiłaś, ja też mam problemy z tarczycą, ale nikt mi nie powiedział, że to przeciwwskazanie do zachodzenia w ciążę. Aż muszę spytać moją panią gin.

MARGIDA - wszystkiego najlepszego!

Skoro u Was nie ma z tym problemu, to ja też będę cisnąć na materiałowe serwetki.
Ja zakupiłam w grudniu jednorazowe oczywiście fioletowe z wzorkiem kiedyś wam pokaże

Cytat:
to co powiecie o tym:

" Zabawa dla pełnoletnich ze względu na finał imprezy. Oczywiście można ją zmodyfikować tak, by pasowała do każdego wieku. W zależności od prowadzącego podczas tańca wykonywane są przeróżne figury.

Tańczymy w kółeczkach, okręcamy panie, łączymy się w pary, wymieniamy partnerki, wracamy do swoich partnerów itd. W przypadku pełnoletnich możemy wprowadzić dodatkową figurę: panowie klęczą, a panie tańczą wokół panów. Na koniec zabawy role się odwracają: panie klękają, panowie stają naprzeciwko, cichnie muzyka. Wszyscy oczekują, że teraz panowie zaczną tańczyć wokół swoich partnerek, a wodzirej mówi: tak właśnie panie chciałyby podziękować swoim partnerom. "
Znam tą zabawe

Ale wy macie tempo ;p ale przynajmiej jest co czytać

Jutro z Tż mamy "dzień na sprawy ślubne" musimy wreszcie znaleść jubiler aby zrobił nam obrączki no i może znów coś kupimy

Wczoraj czytałam wasze posty gratuluje każdej udanych zakupów ślubnych.

MARGIDA - wszystkiego najlepszego!

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2012-01-13 o 18:38
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:33   #4826
Nika0208
Rozeznanie

Margida wszystkiego naj naj najlepszego

Edytowane przez Nika0208
Czas edycji: 2012-01-13 o 18:39
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:55   #4827
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
adoosienka suknia na filmiku pieknie sie prezentuje i swietne buciki
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
ooooooo, ja chcę zobaczyć! Skoro jest dobrego rozmiaru, to na pewno źle nie wyglądasz Butki super, podwiązka też, ale welonu chyba nie wrzuciłaś?
Kochana rozmiar sukni jest 34 (mój naturalny, że tak powiem) ale ja obecnie mam 38 bo przytyłam (ze świadomością). Jak tylko zejdę rozmiarowo niżej (sądzę, że dość szybko) to się Wam pokażę A welon pokażę razem z suknią Ale wierz mi: jest niesamowita

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Butki bardzo mi się podobają, niestety nie potrafię w takich chodzić :/
Dlaczego nie potrafisz? Obcasa nie czuć w nich ani trochę (dzięki platfromie), są świetnie wyprofilowane i wyważone, stabilne - w życiu nie miałam tak wygodnych bucików

Cytat:
suknia cudna
Dziękuję

~~~~~~
Margida życzę spełniania marzen, realizacji celów i saaaamych sukcesów! Mnóstwa uśmiechu, radości, oczywiście ogromu miłości oraz satysfakcji z przygotowań ślubnych!

Audrey co do sukni to proponuję przymierzac dalej i poczekać na to WOOOOW

~~~~
A przede mną i Tżn weekend "szukamy obrączek" trzymajcie kciuki Miłego weekendu dziewczynki

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:55   #4828
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
I tak na koniec wątku wracam do propozycji porządku kalendarzowego.

A może po prostu nie usuwać z kalendarza tylko obok każdej napisać - nieaktywna ?

A ja poproszę o dopisanie mnie na 4.08
Stary 2012-01-13, 18:58   #4829
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
ja też widziałam w carrefour'ze realu i leclercu
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Szczerze to ani mi się nie widzi za bardzo pozostałe, anie nieaktywne. Wpisałam coś bo musiało być. Ale oczywiście dostosuje się do Waszych propozycji.
hm.... no to ja nie wiem może dziewczyny coś wymyślą one to mają czym myśleć ja to blondi umysłowa jestem
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
No wlasnie, a ja siedze na lotnisku i za pol godziny mam wylot...i chociaz nie wierze w zabobony to jednak strach mnie oblecial... Trzymajcie kciuki kochnane....

Juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc cala rodzinke no i w koncu przymierze moja sweedheart
i oczywiście kochamy na fotoski
Lili & Gabryś

Stary 2012-01-13, 19:14   #4830
misiak17
Wtajemniczenie

Myślałam, że jak wrócę będzie nowy wątek a tu jeszcze stary.

My jutro jedziemy do Warszawy i mamy zamiar zaprosić parę osób w tym chrzestną T.

I może rozejrzymy się za garniturem dla T i butami ślubnymi.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości