Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-13, 09:57   #4621
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Czyżby szła do mnie zima?? Na razie wprawdzie deszczo-śnieg, ale na jutro zapowiadają śniżek.

Edytowane przez Gorska_Kozica
Czas edycji: 2012-01-13 o 09:58
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 09:59   #4622
baskaeta
Zadomowienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

dzień dobry

Margida wszystkiego co najlepsze zdrowia szczescia usmiechu i super extra ślubu
Stary 2012-01-13, 10:03   #4623
jagata
Wtajemniczenie

MARGIDA - STO LAT! DUUUŻO SZCZĘŚCIA i MIŁOŚCI!

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
jedno i drugie

moja córka na przykład nie piła z butelki - nie było siły, która by ją do tego zmusiła
a ściąganie pokarmu jest okropne

ja akurat rozumiałabym tę dziewczynę, może się po prostu boi, że nie da sobie rady

dziewczyny - zluzujcie trochę, wiem,że to przykre jak goście odmawiają, ale nic na to się nie poradzi
Napiszę tak, że dużo także zależy od matki. Rozumiem, że sie ma dziecko i jest problem z karmieniem, to wtedy rezygnuje się z pójścia na wesele.
Natomiast nie rozumiem takiego podejścia, że dzwonię do znajomej i jej mówię, że jestem w ciąży, niedługo urodzę a Ty masz wesele za kilka miesięcy, więc nawet nie wysyłaj mi zaproszenia bo ja będę karmić piersią i na pewno z tego powodu nie przyjdę do Ciebie na wesele.... Gdybym otrzymała taką informację od znajomej, to mi by się zrobiło przykro i zastanowiłabym się, czy warto utrzymywać z taką osobą jeszcze kontakt.

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Moja przyjaciółka urodziła córeczkę w październiku a w styczniu miała wesele najbliższej kuzynki, odciągnęła pokarm i zostawiła w butelce. Ja byłam z Młodą, jak się obudziła to nie bylo najmniejszej mowy o tym żeby złapała butelkę, z resztą nie ma się co dziwić, za 1 razem, denerwowała się okropnie, zadzwoniłam po M. , w 15 minut była w domu, nakarmiła bąbla i wróciła na zabawę, a Młoda spała dalej...
Dla chcącego nic trudnego, tym bardziej że to jest bliska koleżanka, a wesele chyba nie jest na drugim końcu Polski?
Dla chcącego nic trudnego. Gdyby bardzo chciała być na weselu, to by wszystko zrobiła, aby tam być. Najwyraźniej nie zależy jej na tym, więc poszła z takim argumentem.
Stary 2012-01-13, 10:08   #4624
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dziewczyny ślicznie dziękuję za życzenia
w tej chwili jestem w pracy, więc zapraszam na kawę i sernik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg old_fashioned_cheesecake_1_1_of_1.jpg (43,4 KB, 17 załadowań)
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:09   #4625
MARGIDA
Wtajemniczenie

a tak w ogóle to u mnie śnieżyca
za oknem bielutko, nic nie widać
Stary 2012-01-13, 10:12   #4626
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Ja to chyba 07.01. od nikogo nie dostałam życzeń, bo pewnie nawet mnie nie kojarzycie na forum. Od świąt mało co sie udzielam. Trudno. Ćwierćwiecze mi stuknęło
No to spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego Sto lat kochana wspólnie z ukochanym mężem Ja skończyłam 25 lat w czerwcu i myślałam, że coś się po tych urodzinach zmieni, ale jakoś niespecjalnie Nadal czuję się jak dziewiętnastolatka
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:12   #4627
madzia2306
Zakorzenienie

margido nasza sto lat!!!

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 10:16   #4628
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Ooooo, moje ulubione ciacho Piszę się
Cytat:
Mam nadzieję, że ten śnieżek do mnie dojdzie w końcu. Niech się wysili na te 70km

A tak w ogóle to kupiłam prosty, biały wachlarz Coby było mnie czym wachlować, jak mi będzie gorąco w kościele
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:19   #4629
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to kupiłam prosty, biały wachlarz Coby było mnie czym wachlować, jak mi będzie gorąco w kościele
dobry pomysł
ja szukam parasola, chociaż liczę,że się nie przyda
Stary 2012-01-13, 10:19   #4630
jagodzia133
Zakorzenienie

am Witajcie nadrabiam ponad 30 stron normalnie zabiję
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Witam wszystkie

gratuluję pozałatwianych spraw, mieszkań, ustalonych godzin w nowej parafii , zdanych egzaminów

U mnie z nowin tylko taka, że jajeczna sąsiadka przełożyła dziś datę ślubu jedna z naszych wspólnych znajomych, która już we wrześniu otrzymała od niej zaproszenie na ślub (pewnie pamiętacie, jak tamta wariowała, że do mnie przyjdzie więcej osób i rok przed ślubem pozanosiła zaproszenia w zaproszeniach tych napisała tylko datę , godz., miejsce ślubu, a przyjęcia weselnego nie, napisała tylko - miejsce przyjęcia weselnego do ustalenia, godz. około 17.00) powiedziała mi dziś, że jajeczna była u niej i powiedziała, że tamte zaproszenia nieaktualne, bo przekładają datę. Jej oficjalna wersja brzmi : "przekładamy, bo 1 września to śmieszna data, wtedy dzieci chodzą do szkoły i moja córka nie będzie obchodziła rocznicy w taką śmieszną datę. Jak ktoś nie ma gustu to niech wtedy bierze ślub". Nieoficjalna jest raczej taka, że nie mogą załatwić sobie sali. Ja zaklepałam najlepszą w okolicy, im zostala remiza, gdzie tynk odpada, a toalety są na zewnątrz i to w takim stanie, że nie wiem, czy jakikolwiek sanepid zezwoliłby na korzystanie z nich. Hehe ale mam satysfakcję teraz mogę zabrać jej godz. 16.00, czyli tą co chciałam, a którą mi zaklepała. Jak to moja mama powiedziała :"zabrali się za ślub od dup* strony. Najpierw zaklepali księdza i pobiegli z zaproszeniami, zamiast zamówić to, co najszybciej jest rezerwowane".
nareszcie masz z głowy tą babę
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
nie zostawia sukni?? nie jest z nią związana
Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Jeżeli mogę to nazwać kokiem to ja będę mieć którąś z tych fryzur
ja mam zapisaną 3 i chyba ją wybiorę zobaczymy jeszcze co powie fryzjer
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
tak, miala podszewke ktora byla dosyc waska na wysokosci kolan (pewnie wszystkie syrenki tak maja) no i mnie to troche denerwowalo, ale poza tym byla przepiekna

A tak w ogole to odkrylam ze chodzenie po salonach jest fajne mozna wysluchac tyle komplementow jakich w ciagu ostatniego roku nie slyszalam jaka to jestem piekna, zgrabna, ze we wszystkim mi ladnie itd. jak ktos ma zly humor to polecam buszowanie po salonach, od razu humor sie poprawia

Jeśli chodzi o DJ to ja juz chyba kiedys wspominalam, ze bylam na weselu gdzie wlasnie byl DJ i wodzirej, byli rewelacyjni!!! Goscie bawili sie swietnie, i starsi i mlodzi. Gdyby nie fakt ze uparlismy sie na orkiestre i udalo nam sie znalezc naprawde swietna to na pewno bym ich wziela.

Dziewczyny tyle fajnych pomyslow mi podsuwacie uwielbiam Was
Mi nigdy nie podobalo sie wlasnie jak dziewczyny tanczyly w koleczku i lapaly welon/bukiet bo wydawalo mi sie to troche niesprawiedliwe i teraz tak sobie mysle ze my nad sala taneczna mamy balkonik i moze jakby dziewczyny ustawily sie pod balkonikiem a ja bede rzucac bukietem z balkonu mam nadzieje ze wysokosc nie bedzie zbyt duza i nikomu tym bukietem nie zrobie krzywdy Załączam zdjęcia z balkonu
jak dla mnie super na pewno wykorzystała bym ten balkon
Cytat:
dzięki
najlepsz, że jeszcze starego nie sprzedałam i chwilowo ma dwa!

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
pamiętacie kiedyś wstawiałam wam filmik jak ze znajomymi testowaliśmy tuby. I koleżanka która nam jedna dała robiąc zakupy w pewnym weselnym sklepie internetowym dostała kupon rabatowy na -15 % do wykorzystania do końca roku. Początkowo myślała że jeszcze coś będzie dokupowała ale jednak nie i przed samym końcem roku mi go przyniosła więc korzystając z tego kupiliśmy: tuby (te same co były na filmiku), tablice , fontanny tortowe (wiem wiem pełnia kiczu itp ale mnie się tam podoba przynajmniej na zdjeciach poza tym są małe 12 cm), balony do strojenia klatki ale wzięliśmy takie droższe nie te chińskie i przynajmniej nie śmierdzą gumą (klatka będzie strojona balonami bo widziałam już co siedziało z dekoracjami przez durne dzieciaki z okolicy a ja nie będę miała czasu tego pilnować... balony łatwo zastąpić nowymi), oraz organzę którą miałam przystroić krzesła na sali (kokardy) ale przez przypadek zamówiłam nie taką szerokość i dostałam takie dwie małe ale to nic na coś je wykorzystam

Cytat:
ale gapa ze mnie
zamówiłam takie zaproszenia:

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a ja zamówiłam księgę gości

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Hej!

ja od 7 na nogach bo pojechalismy z TŻ na zakupy. Zobaczył fajne promocje i oczywiście musi je miec

wiecie co on kupił ?

uwielbia sosy słodko-kwaśne, a była promocja 2 w cenie 1 to wiecie ile kupił ?

24 słoiki

i jeszcze powiedział ze dostał rabat 10% na zakupy 18 stycznia wiec znowu pojedziemy po te sosy
masakra
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:26   #4631
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Dzisiaj jest:
piątek trzynastego

Wierzycie w jakieś zabobony?
Nie wierze, ale dzisiaj jakieś dziwne mam odczucia
Może to przez ten mocny wiatr

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
A gdzie bylas?
U mnie w okolicy jest kilka mniejszych stoków. Na jednym jest zielona trawa jeszcze a na innym można poćwiczyć. Akurat siostrę trochę uczyłam.
Na dodatek wycwaniłam się i załatwiłam nam karnet na 3 osoby dwugodzinny za 20 zł, a chłopaki płacili za jedną osobę 22
a byliśmy tutaj http://www.lysagora.eu/

Cytat:
Ten salon jest zaraz obok sex shopu więc na bank trafisz , ale właśnie w nim suknie były najbrudniejsze, najbardziej szare i bure...

Nic mi babka nie wspomniała o jednorazowości sukni, ba! mówila że spokojnie mogę oddać do komisu za 30% ceny, myślę sobie też mi sprzedaż jak wyjściowo zapłaciłabym 7 tysięcy
Mnie obsługiwała taka blondynka, bardzo sympatyczna swoją drogą i na wstępie mi powiedziała o tych piórach.. Więc
Musisz dopytać się dokładnie bo suknia do tanich nie należy.

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
nie zostawia sukni?? nie jest z nią związana
Szczerze to się zawiodłam
Też myślałąm że dla potomności zostawi

MARGIDA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 10:27   #4632
madzia2306
Zakorzenienie

popatrzcie co wczoraj znalazłam w piwnicy podczas robienia porządków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10221.jpg (96,5 KB, 32 załadowań)

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:30   #4633
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
słodziaki
Stary 2012-01-13, 10:30   #4634
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Mniamiiiiiiiiii
Cytat:
Nie wierze, ale dzisiaj jakieś dziwne mam odczucia
Może to przez ten mocny wiatr

U mnie w okolicy jest kilka mniejszych stoków. Na jednym jest zielona trawa jeszcze a na innym można poćwiczyć. Akurat siostrę trochę uczyłam.
Na dodatek wycwaniłam się i załatwiłam nam karnet na 3 osoby dwugodzinny za 20 zł, a chłopaki płacili za jedną osobę 22
a byliśmy tutaj http://www.lysagora.eu/

Mnie obsługiwała taka blondynka, bardzo sympatyczna swoją drogą i na wstępie mi powiedziała o tych piórach.. Więc
Musisz dopytać się dokładnie bo suknia do tanich nie należy.

Szczerze to się zawiodłam
Też myślałąm że dla potomności zostawi

MARGIDA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Ale fajnie... ja jeszcze w tym sezonie nie jezdzilam
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Hehe ale fajne

Magdzia spoznione ale szczere zyczonka wszystkiego co najlepsze!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:33   #4635
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
za serniczek podziękuję - dietuję się, ale poproszę trochę śniegu - wiaderko wystarczy
Stary 2012-01-13, 10:34   #4636
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

Ale fajnie... ja jeszcze w tym sezonie nie jezdzilam
Chyba jedyny działający w okolicy.. Niestety na wyprawy gdzieś dalej to trzeba cały dzień poświecić.. Ale niestety - SESJA.

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:41   #4637
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dzień dobry!
Dużo się u Was dzieje, a ja nie mam czasu na wizaż, bo szkoła i praca pochłaniają prawie całą moją energię

Dziś płacę zaliczkę za suknię

Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2012-01-13 o 10:46
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:44   #4638
jagata
Wtajemniczenie

A miałam Wam napisać, że idziemy z TŻ w niedzielę na kurs NPR. Ciekawe co nas tam spotka... Kurs zaliczy nam 2 spotkania w poradni a z tego co dowiedzieliśmy się od znajomych, to zazwyczaj po kursie jest jeszcze dodatkowe spotkanie z osobą z poradni i zaliczają cały dzień jako 3 spotkania (liczę na to, że przesiedzimy kilka godzin, trochę się pouczymy i będziemy mieli całą poradnię z głowy) nie ukrywam, że chcę przejść poradnię bez robienia wykresów na własnym przykładzie i liczę, że poprzez ten kurs uniknę tej roboty
Stary 2012-01-13, 10:44   #4639
misiak17
Wtajemniczenie

Margidko wszystkiego najlepszego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kwiaciarnia-Flores-kwiaty-na-imieniny-i-urodziny.jpg (43,9 KB, 1 załadowań)

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 10:45   #4640
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Pomysl z koszyczkiem calkiem fajny Chyba sobie zakupie winiety tego typu http://allegro.pl/winietki-podziekow...027076569.html dlugi czas mi sie podobaja... do srodeczka pani chyba dam rafaello a panom ferrero
Ale fajne te pudełeczka! Kupię

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Okej zrobiłam fotki, ale telefonem
U dołu butów (na platformie) widać takie plamki, ale w rzeczywistości są niewidoczne, kwestia wypolerowania butki będą jak nowe bo mam tez do nich nowiutki komplet fleków Aaa dziewczyny kupujące buty ślubne - uwaga! Sprawdzajcie uważnie rozmiarówkę śłubnego obuwia bo ja noszę 37 a to są buty 36 i sa idealne (dziewczyna miała rozmiar 36 i były jej za wielkie, powinna mieć ślubne 35).
No i jest tez fotka podwiązki
Butki bardzo mi się podobają, niestety nie potrafię w takich chodzić :/

Dancing_Lady - rozumiem Cię, ja już 3 razy umawiałam się na oglądanie sukni z koleżankami i za każdym razem coś im musiało wypaść do tego nie mam kogo za świadka wziąć i ostatnio mam strasznego doła, po prostu czuję się strasznie samotna w tych wszystkich przygotowaniach, mam tylko TŻta, ale on nie zastąpi mi przyjaciółki Sama nie wiem czy mam je zapraszać na wesele, bo mi powiedzą, że przyjdą ja zapłacę a potem się okaże tydzień przed, że jednak nie mogą przyjśc

Edytowane przez Lily ofthe Valley
Czas edycji: 2012-01-13 o 10:57
Lily ofthe Valley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:47   #4641
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba jedyny działający w okolicy.. Niestety na wyprawy gdzieś dalej to trzeba cały dzień poświecić.. Ale niestety - SESJA.
Fajnie, ze masz chociaz taki stok w poblizu to popoludniu mozna sobie wyskoczyc... a ja to mam mozliwosc jedynie w weekend gdzies pojechac ewentualnie urlop wziac, bo popoludniu nie ma sensu jechac niestety...

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Ale fajne te pudełeczka! Kupię
Super sa, tez mi sie fest podobaja i wczoraj je kupilam! W nast. tyg powinny byc
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:47   #4642
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
za serniczek podziękuję - dietuję się, ale poproszę trochę śniegu - wiaderko wystarczy
zamówienie na wiaderko śniegu -przyjęte

czas realizacji - godzina 15, jak będę odśnieżać auto
Stary 2012-01-13, 10:47   #4643
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Margido: sto lat!
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:48   #4644
baskaeta
Zadomowienie

ojej dziewczyny to juz ostatnie strony watku
Stary 2012-01-13, 10:48   #4645
a u d r e y
Wtajemniczenie

melod_y nawet nie będe dopytywać o te pióra, bo one mi kompletnie nie leżą, gdyby góra była gładka to bym ją brała, nawet za taką cenę, ale w momencie kiedy jest w niej coś co mi ewidentnie nie psuje, no to nie moge się zmusić niestety.. albo i stety

U mnie też śnieg wali i to mocno Dodatkowo jest halny więc istna burza śnieżna!
A ja zaraz muszę za oknami jechać

Magdziu no nie tak od 7 w górę bo te dwie które wkleiłam to, z piórami 6770zł, a ta druga z odcinanym pasem na wys., bioder 4500, a obydwie to pronovias 2012.

Co do NIEZBĘDNIKA przedślubnego, jakkolwiek by to zabrzmiało MUSISCIE MIEĆ PARASOL w razie awarii W lipcu zeszłego roku moja przyjaciółka brała ślub, słuchajcie tydzień poprzedzający wesele ukrop afrykański, dzień ślubu: ulewa, 12 stopni na polu a to lipiec, wiatr, zimno, piździ jak w kielecki, a PARASOLA NIE MA! Zjeździłam w dniu ślubu pół Krakowa i nie udało mi się. Szli z czarnym, który trzymał Pan Młody, także zawczasu lepiej się opamiętać

A teraz relacja: jestem przemile zaskoczona. Zamówiłam pudełka w środę po 20 , zapłaciłam od razu, ale liczyłam że przyjdą na przyszły tydzień, a przyszły DZISIAJ

Pudełka składa się dosłownie w kilka sekund, nie trzeba nic kombinować, kleić itp, spód na zakładkę i już jest, miejsca do składania są wyżłobione więc zajmuje to nie więcej jak 15 sekund
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1464.jpg (123,8 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_1466.jpg (100,6 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-01-13 o 10:51
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 10:53   #4646
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
melod_y nawet nie będe dopytywać o te pióra, bo one mi kompletnie nie leżą, gdyby góra była gładka to bym ją brała, nawet za taką cenę, ale w momencie kiedy jest w niej coś co mi ewidentnie nie psuje, no to nie moge się zmusić niestety.. albo i stety

Magdziu no nie tak od 7 w górę bo te dwie które wkleiłam to, z piórami 6770zł, a ta druga z odcinanym pasem na wys., bioder 4500, a obydwie to pronovias 2012.

Co do NIEZBĘDNIKA przedślubnego, jakkolwiek by to zabrzmiało MUSISCIE MIEĆ PARASOL w razie awarii W lipcu zeszłego roku moja przyjaciółka brała ślub, słuchajcie tydzień poprzedzający wesele ukrop afrykański, dzień ślubu: ulewa, 12 stopni na polu a to lipiec, wiatr, zimno, piździ jak w kielecki, a PARASOLA NIE MA! Zjeździłam w dniu ślubu pół Krakowa i nie udało mi się. Szli z czarnym, który trzymał Pan Młody, także zawczasu lepiej się opamiętać

A teraz relacja: jestem przemile zaskoczona. Zamówiłam pudełka w środę po 20 , zapłaciłam od razu, ale liczyłam że przyjdą na przyszły tydzień, a przyszły DZISIAJ

Pudełka składa się dosłownie w kilka sekund, nie trzeba nic kombinować, kleić itp, spód na zakładkę i już jest, miejsca do składania są wyżłobione więc zajmuje to nie więcej jak 15 sekund
parasol musi być. Też nad tym myślę.
A co do pudełek, to mnie przekonałaś i też takie zamówię. Nie chcę mieć plastikowych, więc trzeba się za to zabrać....
Stary 2012-01-13, 10:58   #4647
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Super sa, tez mi sie fest podobaja i wczoraj je kupilam! W nast. tyg powinny byc
To oczywiście pochwal się jak je będziesz mieć
Stary 2012-01-13, 11:01   #4648
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:

też mam takie pudełka tylko koloru złotego i też jestem z nich zadowolona

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 11:01   #4649
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:

mamy te same pudełka - kolor ten sam fajne co nie?
Stary 2012-01-13, 11:02   #4650
baskaeta
Zadomowienie

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-01-13 o 11:54
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości