|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |||||
|
Pani Buka
|
Dot.: Krakowianki część XV - piszemy swoją historię
Cytat:
![]() no wiem ale widzisz, Szyrek też nigdy nie była! po prostu nam na większość potrzeb wystarcza nasza przytulna biblioteka wydziałowa może któraś ze mną kiedyś pójdzie bo sama się wstydzę i boję ![]() Cytat:
![]() co do drugiego - ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ewentualnie, kupię coś w lumpie a potem nie chodzę. niby w szafie mam sporo rzeczy (ale o wszystkich pamietam, to pewnie 1/4 szafy niektórych lasek), ale większość z nich to na przykład zwykłe jednobarwne T-shirty albo ciuchy które mają naprawdę dużo lat i mi się znudziły i leżą i się kurzą. nie są zniszczone, ale z drugiej strony mało atrakcyjne, żeby wymienić i nie wiem co z nimi zrobić macie jakiś pomysł, żeby się nie zmarnowały?i mam jeszcze jeden problem - kilka spódnic, rajstopy w kilku kolorach, a ja i tak non stop chodzę w dżinsach
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-01-14 o 00:32 |
|||||
|
|
|
#3872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak stwierdziłam, że żadne dedykowane na dane partie ciała ćwiczenia nie działają tak, jak rozciągające. W tym momencie bez spinania brzucha widać mi już "sześciopak"
|
|
#3874 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. ja będę też na pewno szła, tylko nie wiem jak często i długo, bo mam trochę roboty ale wybierać się wybieram, najpewniej w już w pon rano 3. ja też nie, ale dopisałam może za długo spieniasz? poza tym można też chwilę trzymać spieniacz tuż pod powierzchnią mleka - wtedy miksuje tylko górę ![]() Cytat:
Atmosfera jest bardzo fajna, w ogóle nie ma uczucia, że jest się gorszym, słabszym czy coś - spokojnie można iść swoim tempem, nikt Cię nie linczuje, nie mierzy wzrokiem, nie komentuje - naprawdę sympatycznie ![]() Zabrać na pewno trzeba strój na przebranie (ja noszę legginsy + koszulka), wygodne, sportowe buty, ręcznik do ocierania potu, butlę wody.. No i to chyba takie minimum Jeśli chcesz się kąpać po treningu, to jeszcze akcesoria prysznicowe, bo są tam kabiny. ![]() Acha, Dziewczyny, ważna uwaga - wypadałoby się zapisać telefonicznie wcześniej! Co do kawy: dzbanuszek też może być - grunt to powoli i po ściance ![]() "A pianka na dwa palce" Cytat:
![]() 3. albo allegro (jako zestaw ciuchów), albo Caritas Zrób przegląd, sensowny i bez sentymentów - skoro nie chodzisz, to puść dalej. Jeśli poczujesz ukłucie w sercu, to przynajmniej będziesz miała motywację, żeby następnym razem nosić wszystko, co masz lub nie kupować, skoro później leży w szafie ![]() co do spódnic, to ja noszę cały rok, ale rajstopy w zasadzie tylko w kolorze czarnym (różne stopnie krycia, wzór), szarym lub cieliste. Rzadko zdarza mi się ubrać jakiś kolor, no może brąz lub granat, ale to są pojedyncze sytuacje
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jak już jesteś w klubie, to się rozgrzewasz, a potem przechodzisz pomiędzy sekcją cardio, a siłownią (na przykład) i wybierasz maszyny, które są wolne i Cię interesują
Na każdej jest napisana instrukcja, jak jej używać, by odpowiednio działała i by się nie uszkodzić Możesz sobie sama zmieniać obciążenie, etc. W Pure było fajne to, że każda bieżnia miała swój telewizor i mogłaś biegać i oglądać (ale musiałaś wziąć sobie swoje słuchawki)
|
#3877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie obiecuje, że pójdę bo ciężko u mnie z czasem ale jak tylko będę mogła to z chęcią się wybiorę ![]() Cytat:
Blogi modowe oglądam na bieżąco ale tam większość zestawień jest wymyślnych-dlatego polecam wizażową szafęCytat:
Ale na każdego faceta działał wtedy tekst-'szpagat? jasne, żaden problem!' ![]() Edit: Lenka bardzo podoba mi się pomysł książkowego bloga! Jak coś to czekam na link...
Edytowane przez OneMoreDress Czas edycji: 2012-01-14 o 10:26 |
|||
|
|
|
#3878 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko ja na pewno nie w legginsach ![]() Cytat:
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od początku studiów się nie rozciągam regularnie i teraz o jakimkolwiek szpagacie/wysokim podniesieniu nogi mogę zapomnieć |
|
|
|
|
#3880 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;31601273]To są w sumie 2 zupełnie różne pędzle, tzn. mają zupełnie różne kształty. 150 jest spłaszczony i mniej ostry, natomiast 155 jest okrągły i znacznie bardziej śpiczasty. Teraz to jest już wyłącznie kwestia Twojej wygody. Jedno wolą takie pędzle, inni takie. Ja zdecydowałam się na 155 i jestem z niego bardzo zadowolona.
[/QUOTE] W sumie ten co mam jest płaski, więc dobrze by było wziąć coś innego zmieniłam go w klubie, mam nadzieję, że jeszcze mogłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3881 |
|
Raczkowanie
|
hej dziweczyny czy moge do was dolaczyc
w krakowie od jakis dobrych pieciu lat mieszkam i chyba sie juz powoli tym miastem zaczynami nudzic. Obecnie jestem na etapie ciezkich decyzji (czy zostac czy wyjechac) ale to sie i tak predzej czy pozniej samo rozwiaze (musze sie najpier obronic:P)Soline pisalas gdzies ze chodzisz do platinum na mogilskiej mozesz cos wiecej napisac? Na jakie zajecia chodzic? Ja osobiscie polecam bardzo Tribal na Filipa (widzialam ze kasia ś jednak z prowadzacych zajecia w tribalu prowadzi acive walk w platinum) , naprawde swiete zajecia i wycisk, niestety mam tam troche daleko i juz ze dwa razy sie przeziebilam wychodzac z tamtad...
|
#3882 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Klaus, fajnie mówi, o tak
Cytat:
![]() Z tymi spódnicami mam podobnie. Całą jedną szufladę zajmują mi przeróżne rajstopy, a ostatni raz, kolorowe miałam na nogach... ho ho ile temu. Cytat:
Cytat:
Ja w obrębie 15 min spacerem mam 3 fitness kluby, to gdzie będę tracić czas na dojazdy. Chociaż nie ukrywam, że w towarzystwie na pewno byłoby fajniej ![]() Dziewczyny, mam prośbę do Was -> zajrzyjcie do klubu ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() Ja tego miasta mam dość. Nie lubię, w dodatku cały czas mam w głowie myśl o smogu i o tym, jakim świństwem w powietrzu oddycham. Mierzi mnie to miasto bardzo, ale póki co, siedzę ze względu na pracę. I wizażanki
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Jasne, że możesz Jak się wkręcisz w to roześmiane towarzystwo to za nic w świecie nie będziesz chciała wyjeżdżać z krk! ![]() Dziewczyny, widziała któraś tą sukienkę w Bershce? Muszę ją mieć! http://www.wizaz.pl/szafa/pics/32195_1n.jpg |
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupuj koniecznie! ![]() Nie widziałam. Edit: Wiecie co? Ubieram się w ciuchy i idę na siłownię. Czas zacząć!
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do ciuchów to ja mam jak cholerka, zanim kupię - robię szybki przegląd szafy - do czego to założę
Trust wam potwierdzi Natomiast czasem i tak kupię coś, co wcale nie pasuje do tak wielu rzeczy jak myślałam.. mam np. świetną spodnicę i problem od prawie roku z dobraniem bluzki Cytat:
Zapraszemy
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wow, super, tak trzymać!
|
|
#3888 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry WSZYSTKIM
Lenkapuma No wlasnie widze ze posty narastaja w zastaszajacym tempie i ruch jak na marszalkowskiej w poludnie ale nie bede sie zrazac ma teraz duzo czas (na chorobowym jestem) a potem to sie cos wymysli![]() Tez bym poszla na fitnes (gdybym tylko chora nie byla) albo na deske pojechala siostra od rana smiga i mowi ze warunki sa super a ja musze kolejny dzien w lozku lezec
|
#3889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie pomyślę, kupię a później leży bo nie mam do czego założyć...Więc idę znów na zakupy-coś dobrać a wracam z czymś innym, co znów leży...
|
||
|
|
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wanienka taka: http://img.naszemiasto.pl/grafika2/n...f370c0ee_o.jpg 2. Ja do poniedziałku raczej nie wydobrzeję, ale później chętnie. 3. Dziękuję 4. Na siłownię też trzeba się zapisywać? Czy tylko na fitness? Nie, 29zł Camm witaj Co studiujesz? Nie przejmuj się, ja też w łóżku
|
|
#3891 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hej Camm Powiedz coś o sobie A poza tym: - czy nosisz uświadomione staniki? - czy malujesz się profesjonalnymi pędzlami? - czy poddajesz włosy procesom olejowania? - czy wiesz co to Biochemia Urody i Colour Alike? - czy używasz BB Cream'ów? - masz coś z Elf'a? - używasz Tangle Teezer? Jeśli na chociaż jedno pytanie odpowiesz negatywnie to wiedz, że jesteś w dobrym miejscu żeby nadrobić zaległości i być na czasie! Jeśli takich odpowiedzi jest więcej to no cóż... WSPANIALE ![]() A co do Krakowa... mam to samo. Na co dzień nie lubię tego miasta ![]() Do dziś, po tylu latach, zachwycam się piękną Starówką, ale to za mało ![]() Cytat:
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-01-14 o 12:01 |
||
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I czy masz już 2 wersje Tangle Teezer i /jak to drugie się nazywało?/ ![]() Był u nas rano ktoś kto nas ostrzegał przed końcem świata Ola widziałam też 2 pędzle przecenione z 100zł na 50, te z różowej serii
|
|
#3893 |
|
Zadomowienie
|
Już się poprawiłam
Ale zapytałam w ogóle czy ma ![]() Dziewczyny, pozwolę sobie nieśmiało zapytać czy myślałyście może o ZORGANIZOWANIU ZAMÓWIENIA Z ELF'A? ![]()
|
#3894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ogólnie w tym temacie - to ważne jest też aby PO każdym treningu się porozciągać, minimum te partie ciała, które pracowały. Inaczej mięśnie się brzydko kształtują - idą w "masę" a nie w "rzeźbę", a tego nie chcemy , no i mozna nabawić się niefajnych przykurczów. Zawsze jestem lekko przerażona jak widzę dziewczyny, które po ostrym wycisku siłowniowym wogóle się nie rozciągają...A co do sześciopaku -
|
|
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
A co do smogu.. I tak żyłam w miejscu, gdzie powietrze jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych to nie ma róznicy
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3896 |
|
Konto usunięte
|
ale ładny śnieg u mnie
|
|
|
|
#3897 | |
|
Raczkowanie
|
Hej ja studiuje Finanse i racjunkowosc, w przyszlosci chcaialabym otworzyc biuro rachunkowe (dlatego po sesji ruszam ostro w poszukiwaniu praktyk/ starzu) mialam w prawdzie troche zawirowan zyciowych i mi sie pare rzeczy w zyciu przedluzylo (np. studiowanie
) obecie pomagam mojemu ukochanemu rozwinac firme (tak mu pomagam ze stwierdzil ze taniej mu wyjdzie wynajac biuro rachunkowe ale ciiicho ). Cytat:
- czy nosisz uświadomione staniki? Nie, ale chyba sie musze za to zabrac bo mnie prawie kazdy obciera, uwiera, naciska... - czy malujesz się profesjonalnymi pędzlami? Mam pare pedzli z sephory (ukladlam mamie) ale slyszalam ze z hakuro i maestro sa fajne (szkoda tylko ze mam wieczny brak kasy w portfelu) - czy poddajesz włosy procesom olejowania? jestem totalna wlosomaniaczka takze tego ![]() - czy wiesz co to Biochemia Urody i Colour Alike? Uwielbiam rzeczy z biochemi a to drukie to nie wiem co to?- czy używasz BB Cream'ów? Niet - masz coś z Elf'a? Niet, ale jestem chetna na zakupy i poznanie nowych kosmetykow ![]() - używasz Tangle Teezer? mialam okazje ja wyprobowac, natomiast nie urzekla mnie jakos szczegolnie, mam wlosy dlugie, nie farbowane, raczej zadnych problemow nie odnotowalam pozatym ze sie przetluszczaja i sa sluche na koncach. Oj boje sie ze wizyta na tym watki skonczy sie zakupocholizem
|
|
#3898 |
|
maszyna, nie człowiek
|
O, a niet to temu, że po-russkij ljubisz'?
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Słusznie się boisz
![]() Pranie zrobione, idę do sklepu
|
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Co tam u Was? Mam prośbę: polećcie jakiegoś dobrego okulistę, najlepiej nie prywatnego. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

), bilet pociągowy 50% taniej...
ł
ale widzisz, Szyrek też nigdy nie była! po prostu nam na większość potrzeb wystarcza nasza przytulna biblioteka wydziałowa 

ja tam zawsze przemyślę osiem razy czy jakiś ciuszek na pewno chcę, bo jak mam wydać 60zł na bluzkę to się przewracam
macie jakiś pomysł, żeby się nie zmarnowały?

albo na deske pojechala