|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16891 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3158519]Marta_md jakoś źle zauważyłam ufff
Będzie będzie [/QUOTE]to dobrze, że będziesz miała ![]() pewnych rzeczy nie rozumiem - zamówiłam bazę i podkład 2 w 1 31 sierpnia, przyszła dzisiaj w paczce (27.11), a data produkcji, która widnieje na opakowaniu to 26.10 (wcześniej miałam dostawy 31.10 i 14.11) ? cały avon ...
|
|
|
|
#16892 |
|
Konto usunięte
|
Avon zawsze ma daty produkcji, tak? To dobrz koleżance powiedziałam
Bo ona już myślała, że stare
|
|
|
|
#16893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() szok...to już dla mnie przegięcie taki czas oczekiwania powinni Ci dać jakis medal i nagorodę za cierpliwość ![]() reeva - tak, avon podaje daty produkcji i od tego momentu data ważności to 3 lata. Jak już się otowrzy kosmetyk do ważność zazwyczaj wynosi 12 miesięcy - dokładnie ile jest ważny otwarty kosmetyk symbolizuje liczba miesięcy na rysunku otwartego słoiczka |
|
|
|
|
#16895 |
|
Konto usunięte
|
http://www.allegro.pl/item144228827_...kolorach_.html
Spójrzcie ![]() 2. model jest bosski, a ja nie mam konta na Allegro Ja chcę atomizer POMÓŻCIE!
|
|
|
|
#16896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pur blanca mi się podoba i raczej wszsytkie zapachy avonu ale od percive mnie głowa boli
|
|
#16897 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Kalex;3158654]o rany - 31 sierpnia zamówiłaś i dopiero teraz Ci przyszła
![]() ![]() ![]() szok...to już dla mnie przegięcie taki czas oczekiwania powinni Ci dać jakis medal i nagorodę za cierpliwość ![]() akurat ta baza była dla mnie i dlatego czekałam cierpliwie ![]() po pierwszym użyciu jestem zadowolona - zobaczymy jak będzie dalej
|
|
|
|
#16898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja mama lubi dwa zapachy extraordinary, które aktualnie używa i tomorrow, które mi podbiera . Obie mamy podobne nosy, czyli słabość do mocnych wieczorowych perfum. A z wymienionych przez was w grę wchodziły by jeszcze LBD i może far away pozostałe nam nie odpowiadają.
|
|||
|
|
|
#16899 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z kolei PERCEIVE bardzo lubie
Pur Blance troche mniej, aczkolwiek ostatnimi czasy zaczęła mi się podobać za to ani SURRENDER ani TOMMOROW ani FAR AWAY nie lubie, bo dla mnie są za ciężkie i takie jakieś mdłe
|
#16900 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, w Avonie jakoś tak jest, że jak sie zamawia pod koniec kampanii to wartość zamówienia przechodzi na następny katalog. Ile przed końcem kampani trzeba zamówić? Bo mam zamówienia na minikatalog, ale chcę, żeby przeszło mi to na K01
|
|
|
|
#16901 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3159455]Dziewczyny, w Avonie jakoś tak jest, że jak sie zamawia pod koniec kampanii to wartość zamówienia przechodzi na następny katalog. Ile przed końcem kampani trzeba zamówić? Bo mam zamówienia na minikatalog, ale chcę, żeby przeszło mi to na K01
Jak masz fakture z pierwszego terminu to na ostatniej stronie na dole pisze data od której masz na kampanię 01 liczone
|
#16902 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny! Mam pytanie odnośnie zestawu foot works z katalogu 1/2007 ze str. 157. Jest tm krem,peeling do stóp, separator i przybrniczek 4 w 1. No... i to śliczne pudełko. Właśnie,o nie mi chodzi. Nie orientujecie się może czy ono również jest w zestawie? Strasznie mi się podoba. W opisie nic na jego temat nie piszą,ale może skoro jest na rysunku... I teraz trochę z innej beczki. Jak tylko zobaczyłam w tym katalogu promocję Planet Spa,to od razu wiedziałam,że "coś" z tych stron wezmę. No właśnie...tylko co?? W sumie to większość z tych kosmetyków już przetestowałam,ale ja naprawdę niezdecydowana jestem Aż wstyd się przyznać,lecz zanim coś wybiorę dla siebie z katalogu i wyślę zamówienie,to niemalże zdążę go przyswoić "na pamięć" Może to ułatwi mi podjęcie decyzji... ~Pozdrawiam~!
|
#16903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ze spa też coś chce wziąc ale nie wiem co po pierwsze szkoda ze nie ma np maseczki sake i soli do kapieli z MM to bym chetnie wypróbowała skoro nie ma wiec pewnie wezmę błotną maseczke lub zel do mycia z MM i cos z oliwką
http://www.mineralnyswiatkasi.pl Edytowane przez Scarlet23 Czas edycji: 2006-11-27 o 21:54 |
|
|
|
|
#16904 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#16905 |
|
Zakorzenienie
|
z oferty wiązanej wiekszość bierze krem do ciała + scrub sródziemnomorski, więc jest spore prawdopodobieństwo, że będzie w brakach
ja na razie zrezygnowałam wogóle z brania czegokolwiek z K01, bo nie wiem czy będę robić zamówienie, a jestem spłukana ostatnio.. miałam nadzieje, że bede mieć opust wystarczający do wzięcia PS a tu lipa
|
#16906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z PS też jestem niezdecydowana zastanawiam się jak już gdzieś wcześniej pisałam między maseczką błotną a kremem z oliwką i z scrubem z oliwką. |
|
|
|
|
#16907 |
|
Zakorzenienie
|
Z planet spa biorę:
|
|
|
|
#16908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudowne wieści z tym pudełkiem Teraz już wiem,że to wezmę. Tzn. krem i peeling dla mamy,a dla mnie reszta. Mam właśnie ten krem z kofeiną i bardzo go sobie chwalę. Naprawdę dobrze nawilża stopy i pięknie,długo pachnie (nie kawą,jakby nazwa sugerowała). Dziękuję za odpowiedzi do do serii Planet Spa. Już prawie przychylam się do czegoś z serii śródziemnomorskiej
|
|
#16909 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie wiedziałam o tym że z drugiego terminu danego katalogu przechodzi wartosc zamowienia na nastepny katalog!
... fajna sprawa ![]() mi za tydzień w poniedziałek przyjdzie paczuszka z t. II kat 13
|
#16910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak pozatym w biurze nie maja nowosci z 02;( a szkoda
|
|
#16911 |
|
Zakorzenienie
|
Mojej mamie podoba się Pur Blanca oraz Perceive, innych perfumek nie miała narazie
![]() Jak mi nie przyjdzie Individual to ja nie wiem co zrobie!
|
#16912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i modle sie o to zeby przyszla bo
|
|
#16913 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy zauważyłyscie że w K01 na str 169 nie ma podanej ceny regularnej tego zmiękczającego kremu do pięt 150ml...Kurde zawsze tyle błędów nawsadzają do tych katalogów..ciekawe czy bedzie na fakturze informacja odnośnie tego
|
|
|
|
#16914 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja nie cierpie Pur Blanca <ble> :P a Extraordinary ![]() ![]() kocham
|
|
|
|
|
#16915 | |||
|
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3156769]ja też dostałam sms (mam termin 28.11)
i nie miałam pojęcia dlaczego mi wysłali i w ogóle nie wiedziałam co to za numer jakiś 608 myślałam, że moja koordynatorka, ale ona ma inny ja też dostałam tydzień temu, też z numeru z początkiem 608 a najlepsze jest to, że już dawno przed otrzymaniem tego smsa złożyłam zamówienie i odebrałam paczkę a tu taki numer ![]() Cytat:
Cytat:
![]() hmm, w sumie gdyby mnie brakowało np. 300zł do opustu 30% i gdybym miała fundusz to też bym tak zrobiła ![]() Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3158712]http://www.allegro.pl/item144228827_...kolorach_.html Spójrzcie ![]() 2. model jest bosski, a ja nie mam konta na Allegro Ja chcę atomizer POMÓŻCIE![/quote]popytaj wśród znajomych swoich Reeva, na pewno ktoś ma konto na Allegro i zakupi dla Ciebie atomizer, a adres do wysyłki podasz swój
|
|
#16916 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wzięłam z kar 01 ten zestaw do pedikiuru tylko ze względu na pudełeczko
jest cudowne i dość pojemne fajniutko![]() poza tym wczoraj po południu zostałam zaskoczona dostawą paczki..choć powinna być we wtorek ![]() a tak poza tym to w środę niby kurier dowiezie mi te zapachy...mam bynajmiej taką nadzieję
|
|
|
|
#16917 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja na szczęscie nie miałam takiej sytuacji że wpaczce brakowało mi czegoś co miałam zafakturowane, a wręcz przeciwnie - w pierwszym terminie k13 zamawiałam jeden komplet confetti i tak mi zafakturowali, a przysłali dwa opakowania - czyli jeden mam gratis dla siebie. fajnie, że się tak pomylili!! |
|
|
|
|
#16918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Cytat:
|
|
|
|
|
#16919 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ponawiam pytanie-który podkład z avonu nadaje się do bardzo suchej cery?
|
|
|
|
#16920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja niestety nie wiem... ale i tak się witam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

[/QUOTE]

Ja chcę atomizer
POMÓŻCIE!

podoba jej sie najbardziej dreamlife a poźniej for away i celebre

Może to ułatwi mi podjęcie decyzji... ~Pozdrawiam~!

myślałam, że moja koordynatorka, ale ona ma inny