|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Witaj witaj....mój okręg to 696 a Oks to p. Iwona Nalepa....jestem zadowolona jeśli o nią chodzi. pozdrawiam. i dziękuję za odpowiedź.
|
|
|
|
#16232 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale nadrabiałam uhuhu Kalendarz z Claudii super ![]() Jutro pobiorą mi zamówienie i już wiem, że nie będzie Tomorrow dla niego i ogromna szkoda, bo zamawia to koeżanka siostry z pracy i w ogóle pierwszy raz coś u mnie i tu od razu brak ![]() Mam nadzieję, że przyjdzie w drugim terminie. Z k13 dla siebie wzięłam tylko: -zimowy krem do twarzy -spray unoszący włosy u nasady AT (przekonam się na własnych włosach) -w drugim terminie zestaw Individual dla Tż z minikatalogu
|
|
|
|
|
#16233 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo mi przysłali tylko kosmetyczkę i krem z tego zestawu tomorrow - bez wody. Klientka mi się rozmyśliła bo chciała to w tym tygodniu na prezent Uroczy Pan na infolinii mówi mi że mi wodę przyślą w grudniu (wznawiają produkcję 29 listopada) albo mam im odesłać kosmetyczkę i ten krem. Jasne.... zafakturowali mi kosmetyczkę i krem na 10 zł Powiedziałam że mogę im wysłać na ich koszt - to ich problem że mi przysłali fragment zestawu.Facet mi kazał poczekać. Zobaczymy co wymyślą teraz. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#16234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mampytanko-orientujecie się może czy przychodzą zestawy z pierwszej strony k01 za 44,90? |
|
|
|
|
#16235 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
po co wprowadzają zestawy skoro nie ma ich najważniejszej części
|
|
|
|
|
#16236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#16237 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę; uaktualniamy kosmetyki w KWC z serii Advance Techniques i potrzebujemy składy - zwłaszcza odżywek, masek i sprayów.
Posiadam następujące składy szamponów: do włosów farbowanych, blond, kręconych, dodający objętości, nawilżający, wygładzający, 2w1 i nabłyszczający. Jeśli któraś z Was mogłaby przepisać i wkleić pozostałe składy nowej serii kosemtyków, byłabym bardzo wdzięczna - do mnie na PW lub na forum technicznym KWC
|
|
#16238 | |
|
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3114747]ja mam z drugiego terminu paczkę na 6. grudnia to powinno przyjść [/quote]
Tak, powinno przyjść. Facet powiedział że od 29 będą wysyłać. Cytat:
|
|
|
|
|
#16239 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo tylko to mam
|
|
|
|
|
#16240 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16242 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to tyle
|
|
#16243 |
|
Konto usunięte
|
żeby mi tak nie zrobili
![]() |
|
|
|
#16244 |
|
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3115201]żeby mi tak nie zrobili
![]() [/QUOTE] Ja miałam już na podglądzie faktury widoczne ze mi zafakturowali ten krem i kosmetyczkę. Także jeśli Tobie nie zafakturowali, to pewnie nie przyślą. |
|
|
|
#16245 |
|
Joanna d'Moder
|
dziewczyny przeszukałam wątek,ale nie znalazłam odpowiedzi
.Jaki odcień ma metaliczna kredka do powiek Mystifield?Szary,srebny,n iebieski?
|
|
|
|
#16246 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
Dołączyłam do waszego forum w czwartek,kiedy to czekałam na swoją paczkę. Opiszę wam teraz sytuację,która mi się przytrafiła. Otóż jestem związana z firmą avon od ok. 6 lat, pracuję razem z koleżanką. Tzn. na współkę zbieramy zamówienia i zawsze po równo dzielimy się procentem. I przechodząc do sedna sprawy--> w czwartek był termin dostawy I zamówienia z katalogu 13. Zebrałayśmy zamówienie na 1492,60 zł (!!!!) Sukces normalnie Chciałam dodać,że strasznie mi się podoba to forum Można się tu dowiedzieć mnóstwo ciekawych rzeczy... Pozdrawiam!
|
#16247 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
możesz już teraz sprawdzić, czy będą braki w strefie konsultantki na stronie avonu
|
|
|
|
|
#16248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#16250 |
|
Raczkowanie
|
Matko, ile rzeczy mi nie przyjdzie!!!! Spojrzałam na fakturę.... Boże, co ja ludziom powiem??
|
#16251 | |
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie
Warto kupić tę piankę?? Cytat:
Ja z 13 na razie dla siebie zamówiłam 1.błyszczyk mauvelous metal - bardzo naturalny odcien przyznam się że wolałąbym żeby był bardziej wyraźny ale ogólnie może byc 2.Lakier gratis do błyszczyka mystic mile mnie zaskoczył jedyny minus to że długo schnie
|
|
#16252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz może COK w swoim mieście albo gdzieś w pobliżu? bo można dokupić brakujące produkty w COKu ja w COKu w Krakowie dokupiłam ostatnio 4 kosmetyczki SSS i pianke dodającą włosom objętości - wszystko to, czego mi brakowało akurat mieli (a nie miałam tylko tego-mało jak na ponad 100 produktów zamówionyc, miałam farta )scarlet23 - nie mam pojęcia czy tą piankę kupić, ponieważ zamówiła ją koleżanka, a będę się z nią dopiero w czw widzieć i wtedy dam jej zamówienie, dlatego akurat mam jeszcze tą piankę przy sobie i mogłam jej skład przepisać |
|
|
|
|
#16253 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie co masz w brakach?
|
#16254 |
|
Raczkowanie
|
Braki:
1)zestaw do francuskiego manicure 2)zestaw ultimate 3)zestaw wygładzający solutions 4)zestaw oczyszczający solutions 5)zestaw rozpromieniający solutions 6)zestaw celebrate me 7)zestaw provibe 8)zestaw muśnięcie słońca 9)zestaw for men 10)zestaw little black dress 11)zestaw piaski arizony 12)pudełko na prezenty złote 13)kulka provibe 14)szampon nabłyszczający AT 15)cień bronze 16)serum na końcówki 17)atomizer 18)elegancka paleta cieni 19)rękawiczki MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
|
#16255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jutro sie dowiem co i jak co do tego serum z netto wiadomo bylo od tygodnia ze nie bedzie ale reszty to ja jestem w SZOKU
|
|
#16256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w szoku jestem a nie masz czasem zestawów zafakturowanych tak ze przy zesatawie pisze 0 a potem ejst rozbite na czesci ? Bo straszne duzo tych brakówDzięki Kalex Aha jeszcze jedno pytanko macie może ten nowy lakier do włosów bo tweż mnie kusi
|
|
#16257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też miałam zamówienia na ten zestaw wygładzający Solutions i mi przyszły, przyszły mi tez zestawy Celebrate me, zestawy for men też dostała,, tak samo z:LBD, piaskami arizony(caly przyszedl). Reszty nie miałam w zamówieniu-to znaczy miałam atomizery, ale wiedziałam,ze one nie przychodza ![]() ale dali plame...ja nie moge, chyba bym dzwoniła do nich z awanturą.... |
|
|
|
|
#16258 |
|
Wtajemniczenie
|
A serum do końcówek z netto jest że produkcja zakończona, proszą nie zamawiać ? czy niby ma przyjść w nastepnym zamówieniu ?
|
|
|
|
#16259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#16260 |
|
Raczkowanie
|
Sprawdzałm z 5 razy, podane przeze mnie produkty nie przyjdą....
Odpisuję tak późno,bo byłam w sklepie po piwo... Muszę wypić,bo chyba szału dostanę... Co do serum na końcówki,to piszą,że brak w magazynie.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

Uroczy Pan na infolinii mówi mi że mi wodę przyślą w grudniu (wznawiają produkcję 29 listopada)
Powiedziałam że mogę im wysłać na ich koszt - to ich problem że mi przysłali fragment zestawu.
dziewczyny mam pytanie...witajcie tak na wstępie...a pytanie jest takie...czy któraś z miłych koleżanek - wizażanek widziała na swoje oczęta te ramki z ornamentem świątecznym - po 5szt. za 5zł. czy one są z metalu, papieru czy plastiku....i te kolorki jakie są...proszę o możliwie szybką odpowiedź bo jutro składam zamówienie...pozdrawiam. Aneta z Lublina.

w szoku jestem a nie masz czasem zestawów zafakturowanych tak ze przy zesatawie pisze 0 a potem ejst rozbite na czesci ?