|
|
#4921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dzidziusia
Dziękuje za zaproszenie.
Dziewczyny mąż mnie ubłagał i zrobiłam test. To było gdzieś o godz. 11 odczyt po 5 min. Jest cień cienia drugiej kreski. Lecę dzisiaj do apteki po ultra czuły test i z rana go zrobie. |
|
|
|
#4922 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny jestem tu nowa,mam problem,otórz staramy sie o dzidzie!!!2 lata temu miałam pozamaciczną,mam jeden jajowód.staramy sie ale bez skutecznie
w tym i zeszłym cyklu pojawiło sie zielone światło i nadzieja...otórz miałam owu,oczywiście przytulanko,zaraz po nim jakies krwawienie,przypuszczam ze owulacyjne.było to 26-27grudzień,@miałam dostac 3-4stycznia,lecz jakos dziwnie sie to złozylo bo w dniu 5stycznia zauwazyłam śluz jakby płodny a w nim malutki skrzep,nie było krwawienia,nastepnego dnia 1 plamienie przez cały dzień i sucho w nocy,kolejny dzień skape plamienia podczas siusiania,normalnie mam cykle co26dni,ta niby @dała mi niby jakoś nadzieje,do dziś ciagle odczuwam bóle w dole brzucha.ale tez dzis pojawił sie niepokojący ból jajnika,jakby owu,ale gdyby to była ciąża-to niema owu,normalne @mam intensywne i dlatego ta wzbudziła nie pokój,co o tym sadzicie?
|
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jestes w ciaży ale ten drugi test bedzie tylko formalnośc zobaczysz ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jejeku faktycznie jest jasniutka ta druga superpowtorz test za 2-3 dni ![]() Dziewczynki jeszcze dokladna lista bedzie potrzeba z tymi naszymi cyklami staran itp. Teraz wszysko trzeba bedzie spokojnie pozamieszczac w klubie zeby bylo jasno i na temat ![]() Jak macie jakies uwagi do klubu czy propozycje to czekam!!!!
|
|
#4926 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
malemalensto, widać drugą kreseczkę, chociaz jest znacznie bledsza. Zrób jutro test z pierwszego porannego moczu
|
|
|
|
#4928 |
|
Zadomowienie
|
w pierwszej ciąży test też pokazał mi cień cienia drugiej kreseczki. Mam nadzieję, że ten test nie jest jakiś felerny
|
|
|
|
#4929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4930 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kobitki!
matko ile wy naprodukowałyście ![]() zbliżamy się do końca wątku czy jest tu ktoś kto założy II część? ja się na tym nie znam a nie chcę namieszać ![]() niebawem admin tu wkroczy ![]() zabieram się za nadrabianie |
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4932 |
|
Zadomowienie
|
tak. Cykle mam 26dniowe ostatnio
jeszcze tak się nie cieszę za wczasu, zobaczymy jutro co wyjdzie na teście. Teraz sobie wmawiam, że ten był felerny jakiś ![]()
|
|
|
|
#4933 |
|
Rozeznanie
|
Malemalenstwo, gratuluję
Ja też dziś nieoczekiwanie zobaczyłam drugą tłustą krechę - na teście owu. Nieoczekiwanie, bo liczyłam, że owu będzie jakoś koło 18 stycznia, normalnie ja już nic nie wiem ![]() W każdym razie mam dylemat, bo ostatnio miałam spięcie z szanownym małżonkiem, który wymyślił sobie, że go traktuję instrumentalnie i że ma dość planowanego seksu. Przesadził, bo nasz seks nigdy planowany nie był... aczkolwiek teraz zastanawiam się, jak go zaciągnąć do łóżka nie budząc podejrzeń
Edytowane przez Nue Czas edycji: 2012-01-14 o 14:21 |
|
|
|
#4934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam od kilku dni ciągłe pobolewanie podbrzusza i cały czas mnie lewy jajnik boli, nie daje mi ani chwili spokoju Nigdy tak nie miałam przed okresem, zawsze jajniki bolały przy owu, potem spokój i potem impreza na maksa - @. Schylam sie to mnie boli, załatwiam się - boli... zasypiam na brzuchu też mnie boli... ma nadzieje że to nie żadna cysta na jajniku
|
|
|
|
|
#4936 |
|
Raczkowanie
|
aaaleeeee fajnie, że klub już jest!!!!! idę się tam nieco rozeznać
![]() Malemaleństwo
|
#4937 |
|
Rozeznanie
|
Musimy teraz conajmniej do niedzieli mniej pisac zeby Jgódka wróciła ona miała nowa cześc założyc tak mówiła
Ja sie na tym kompletnie nie znam ![]() ![]() A klub super sprawa ,taka podniecona jestem nim ze normalnie skacze po nim tez jak głupia zacieszając hehehe
|
|
#4938 |
|
Raczkowanie
|
ufff zostało nam niewiele postów do dyspozycji. Koło 60.
Może Black założy II część.? Jagódka była chyba chętna do prowadzenia listy na wątku.
|
#4939 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
GRATULUJĘ tym które zafasolkowały z całego mojego serducha które domaga się swojej dzieciny żeby przelać na nią miłość Ja dalej sie remontuje pracuje i staram o bejbisia. Podczytuje was czasami wieczorem ale jakoś sił brak na pisanie bo pędzicie jak szalone Doczytatałam o jakimś klubie - czy ja tez będę zaproszona ???? No i o nowym wątku bo to w sumie już niedługo U mnie 4cs i poddałam sie z mierzeniem tempki i co los przyniesie to będzie Nie mam sły na ciągłe myślenie o tym czy zafasolkuje czy nie bo po 3 miechach czuję że zaczynam wariować
|
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak dalej pójdzie, to nam wątek padnie przez klub
|
|
|
|
#4941 |
|
|
|
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz jest szał na klub
|
|
|
|
|
#4943 |
|
|
|
|
|
|
#4944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje
u mnie @ brak dalej,ciekawe jak tam u sensuall... dzis mnie wyjatkowo juz nic nie kluje. mam łeb jak sklep juz 27dni minelo od owulacji wiec test ten co robilam 2 dni temu powinien wyjsc poprawnie.. pomierze jutro rano tez temp. a pon ide po test znowu.. normalnie zbankrutuje,rzez cale swoje zycie nie wydalam tyle na testy co w tym cyklu
|
|
|
|
#4946 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dojchalam! i zaraz tutaj zajrzec musialam!
dzieki za zaproszenie do klub! już jest 120 wiadomości??? Kiedy ja to nadrobie? ![]() ![]() haha
|
#4947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4948 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
u mie też brak @ hyba ide kupic test i jutro zrobie!! Bo ni wytrzymam !
|
|
#4949 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi sie tez klub wkrecil. do tej pory bylam w jedym ale on nie tetnil zyciem i nie zgladam tam czesto,a pisac to moze ze 2 posty napisalam....
tyle,ze weekend jest i ciesze sie tz wiec pewnie nadrabiac w poniedzialek bede wszysko
|
#4950 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny. Melduję się i zaczynam nadrabiać strony po wczorajszej awarii. To była masakra
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

w tym i zeszłym cyklu pojawiło sie zielone światło i nadzieja...otórz miałam owu,oczywiście przytulanko,zaraz po nim jakies krwawienie,przypuszczam ze owulacyjne.było to 26-27grudzień,@miałam dostac 3-4stycznia,lecz jakos dziwnie sie to złozylo bo w dniu 5stycznia zauwazyłam śluz jakby płodny a w nim malutki skrzep,nie było krwawienia,nastepnego dnia 1 plamienie przez cały dzień i sucho w nocy,kolejny dzień skape plamienia podczas siusiania,normalnie mam cykle co26dni,ta niby @dała mi niby jakoś nadzieje,do dziś ciagle odczuwam bóle w dole brzucha.ale tez dzis pojawił sie niepokojący ból jajnika,jakby owu,ale gdyby to była ciąża-to niema owu,normalne @mam intensywne i dlatego ta wzbudziła nie pokój,co o tym sadzicie?

Tempka, testy...
GRATULUJĘ tym które zafasolkowały z całego mojego serducha które domaga się swojej dzieciny żeby przelać na nią miłość
25.10.2014